עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי. ראיתי את המשחב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. בנוסף, רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings? אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי) אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים) מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות! זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600 כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי. עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ? האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ? אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף! תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז לפני 3 ימים קניתי את המחשב בארה"ב, הבאתי אותו לארץ והכל עבד מעולה. הבעיה התחילה אתמול: פתאום הופיע פס אופקי על המסך. חשבתי שאולי זה נבע מהתחממות או משהו כזה, אז פשוט המשכתי לעבוד ואז הופיע עוד אחד. אז כבר נבהלתי התחלתי לקרוא על זה ברשת. חלק אמרו שהבעיה היא בכרטיס המסך והציעו להתקין דרייבר חדש. עשיתי את זה לזה לא עזר. ניסיתי סיסטם רסטור - לא עזר. ניסיתי לכבות את המחשב ל-12 שעות - לא עוזר. חשוב לציין שעדיין מדי כמה דקות נוספים לי עוד ועוד פסים. ריסטרטים לא עוזרים והפסים נשארים באותו המקום כמו לפני הריסטרט. בנוסף, כשמסתכלים ממש מקרוב, אפשר לראות שכל כמה מילימטרים יש פסים כאלה על כל המסך אבל ממש ממש חלש. צירפתי תמונה: http://imageshack.us/f/855/dsc0001xon.jpg/ יש לכם הצעות…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT II ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2311h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Rin,

שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק! לא בשביל משחקים כבדים אבל משחקים לא כבדים שיעבדו חלק. וכמובן למולטימדיה - סרטים \ מוזיקה וכו. אני רוצה לפחות 4 GB RAM + צורב די וי די אני יותר מבין במחשבים נייחים ומחשבים ניידים אני בכלל לא מבין אשמח אם תעזרו לי בבנייה של מחשב נייד בסכום הנ"ל אשמח לקבל גם כמה טיפים \ המלצות בכללי וגם בקשר למסך? איזה גודל מסך מומלץ ? מה טוב וכו תודה מראש ! האם מחשבים שבאים בחבילה שלמה זה טוב? נגיד HP\DELL וכו? או שכמו במחשבים נייחים עדיף להרכיב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים, אינטרנט.. לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים ומערכת הפעלה אבל כן כולל מסך. לא חשוב החנות הוא יקנה את זה מאבא שלו שמביא חלקים בקצת יותר זול אז צריך את המפרט עד 3000 שקל גג תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RGod,

איך ניתן להפעיל מצלמה ב MAC ,מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אחרי הרבה זמן שאני מנסה לבנות לעצמי מפרט, אני חסר אונים. כל פעם אני משנה משהו אחר ולא מצליח להתביית על כלום. הדרישות שלי מהמפרט: 1. מעבד שלא יגביל בכלל 4870X2 לאחר OC . (הכוונה להגיע לסביבות ה4-4.5 GHZ) 2.ללא ציוד היקפי 3. בבעלותי מסך 24", ולכן אני מבקש לכלול 4870X2. 4. קירור חשוב מאוד, גם במארז וגם במעבד. יש עדיפות גבוהה לקירור על פני שקט. 5.מארז מעוצב יהיה בונוס, אך לא חובה. תודה על העזרה, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ולפניכן אני בארה"ב ככה שאני מעדיף לקנות משם את המחשב * מטרות המחשב? תכנות, MATLAB , משחקים כבדים(אבל לאו חשובות ההגדרות) ועבודה משרדית כמו כל סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה שתחזיק כ4 שעות של עבודה כבידה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * Bluetooth? אם אפשרי- לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 גיגה * כונן אופטי?ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yakko,

שלום חברים, אני זקוק לעזרה עם מפרט למחשב ביתי בתקציב הרשום. עיקר העבודה – עיבוד תמונות (לא גרפיקה) ברזולוציה גבוהה בעזרת PS ו-lightroom וסריקת נגטיבים ועיבודם (יש לי כבר סורק) נדרשת גם יכולת שימוש כמחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, משחק לא תובעני מדי פעם, עריכת סרטים ממצלמה ביתית לעיתים רחוקות מאוד) כיום אני משתמש במחשב שגם הרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני הרבה זמן (כאן) המחשב עבר מספר שדרוגים עם הזמן (זיכרון, SSD) אבל כבר לא מספק את הצרכים. בגדול המפרט של "מחשב דו-מימד חזק" שמופיע באתר נראה לי הגיוני, אשמח לחוות דעת (ולהתאמה לשאר הייעודים שלי), ובכל מקרה אני צריך המלצה קונקרטית לגבי המארז – קשה לבחור ברשת מארז רק עפ"י שם החברה. אני זקוק למשהו יציב, איכותי, מאוור…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ori ZEE7,

רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dvich,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להכליל מסך בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by boom,

הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Box ש"ח 945 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ש"ח 830 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ש"ח 350 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ש"ח 350 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt ש"ח 380 (אחרי זיכוי של הורדת הספק, המחיר יהיה בסביבות 200 ) המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה THERMALTAKE 430W + PCI-E + SATA +24/20 pin BULK ש"ח 300 (מספיק למחשב כזה?) Western Digital 120GB 7200RPM 8MB ש"ח 455 Sapphire Radeon X800GTO2 PCI-e 256 MB DDR3 FireBlade Retail Video Card ש"ח 1500 כרטיס קול מובנה ש"ח 0 כרטיס …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אוקיי שמעו אני רוצה להביא לאחותי מתנה קטנה והחלטתי שהכי טוב שנקנה לה מחשב אישי שלה עכשיו שאלתי אותה מה הצרכים הבסיסים שלה למחשב והיא צריכה מחשב ממש ממש פשוט ואני מבקש שאתם תרכיבו אותו כל צרכייה זה מחשב שלא ייתקע כל הזמן שיהיה בו אינטרנט,מסנג'ר,כל האופיס ומשחקים קטנים (אתם יודעים כל המשחקים המזדיינים ששוקלים חצי מגה) עכשיו יש הרשותי כבר כרטיס מסך אז אנא תבנו לה מחשב בקשר להארד דיסק היא צריכה 5 ג'יגה בערך חח היא לא משתמשת הרבה אבל נקנה של 12 ג'יגה תודה לכם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעיצוב גרפי,שתי שאלות שמעסיקות אותי האם לקנות חדש או מיד שנייה? כמובן שבמקרה של יד שנייה התקציב קצת ייחתך וההתלבטות השנייה לגבי מפרט של מחשב מסוג dell שקיבלתי: מעבד:i7 דגם מעבד: 4500u נפח זיכרון:8gb כרטיס מסך AMD Radeon HD 8850M אשמח לעזרה חברים אני בלבטים קשים שכן אני אמור להתחיל ללמוד איתו עיצוב גרפי תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ לצרכים דיי כלליים, המשמעות היא כרגע בזמן הקרוב תראה בעיקר אינטרנט + משחקים, בעתיד גם לימודים. עדיף שיהיה עמיד למשחקים כבדים, אם יבוא על חשבון מעבד בצורה כזו או אחרת, אספוג זאת. מינימום שטח איכסון לדעתי אסתפק בסדר גודל של 500GB - לא נדרש לי מעבר. הוא יתחבר מדי פעם לטלוויזיה שלי בכבל HDMI כך שעדיף איכות גבוה לשידור. גודל מסך סדר גודל של 10-12 אינצ' לא משמעותי עבורי. לא משנה לי מאט/מבריק. ריזולוציה ממוצעת נדרשת אין צורך בחיבורים מיוחדים זמן סוללה לא נדרש משהו אסטרונומי, רק מיינסטרים. לא איכפת לי איזה חברה, העיקר שתציע את המפרט המשתלם ביותר לתג מחיר. ניתן לפזול לכיוון ה3.3K תודה רבה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עד 14 אינץ', עם העדפה למסך מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמה שיותר אמין, מסך איכותי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by danielly,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג אולי קצת לתכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - shadow of mordor , the witcher 3 crysys 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 23" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. העניין הוא שאם עוד שנה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ערב טוב. מחשבי נייד מגיעים עם מעבדים שונים בתוכם, איזה מעבד נחשב לטוב ביותר? [לחזק ביותר?] תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gad57,

היי, אני מעוניין במחשב עבור לימודים (אופיס ), צפייה בסרטים גם ב HD ומעט משחקים. התקציב עומד על כ 3K ומצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815856 הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורת, האם מישהו מכיר את המחשב ויוכל לתת ביקורת? נוסף לכך, אם למישהו יש מחשב עם מפרט עדיף עד 3K אשמח להצעה. בגדול אני מעוניין במחשה עד 3 ק"ג, מסך 15~ אינ'ץ , אפשרות הרחבה ל 8GB,תמיכה בUSB3, וזמן סוללה סביר(3-4 שעות) עריכה: למרות מה שהמוכר באופיס דיפו אמר, הדגם שכתבתי לא תומך בUSB3...

25. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.