ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיפות לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הכותרים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל המשחקים החדשים בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מומחים יקרים אני פונה אליכם לקבלת עצה לפרט שיכולל את הרכיבים הבאים מעבד+היטסינק (עדיפות ל AMD) לוח אם. כרטיס מסך. מארז+ספק. זיכרון כבר יש. (CMX256A-3200C2) כפי שכתוב כבר המחשב ישמש לישומיים כלליים וכמו כן למשחקים. (לא כ"מכונת משחקים רצחנית"). אבקש שתמליצו על מפרט עם חשיבה לעתיד (אולי אוברקלוק). ופונקציונליות. תודה מראש. מאור
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים והרצת סטרימים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון,כל המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב לקצת משחקים וצפיה בתוכן HD וכן לעבודה. מה דעתכם על המפרט? בעיקר לגבי הלוח אם. האם יש צורך בקירור למעבד (מעבר לקיים)? מעוניין באינטל! תודה, מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT OC 512MB DDR2 PCIe ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אודה להצעה עבור מחשב המיועד בעיקרו למשחקים וקצת קידוד סרטים. ללא ציוד הקפי ללא פלופי וללא צורב DVD ! ארצה לראות בהצעה: דיסק אמין ושקט בנפח 160GB . קירור למעבד של Bigtyphon . סטיק של 1GB ( בעתיד הקרוב הוסיף עוד 1GB ). ספק איכותי ומארז מאוורר ושקט. בסכום של 4700 ש"ח כולל הרכבה ( אנא נסו לא לחרוג מהתקציב ).
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שחיכיתי בסבלנות, בלי מחשב נייח במשך חצי שנה. הכרטיסים החדשים הוכרזו והגיע הזמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מרבי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SATA. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 23 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון שיהיה גם למשחקים. חשוב שיהיה שקט (וטמפ' סבירה) ללא מסך וללא עכבר/מקלדת שאני אקנה בנפרד. תקציב גמיש באיזור 6000 ש"ח מארז הוא: סילברסטון GD01 - מחיר 660 ש"ח http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=gd01&area= הרכיבים שחשבתי: E8400 AC FREEZER PRO HD4850 + משחה טרמית MX-2 ספק *חייב* להיות מודולרי (MODO82 525W) בורד: GA-EP45-DS3R דיסקים: לפחות 1TB בשני דיסקים 4GB RAM כרטיס TV המחשב יריץ ויסטה. תודה
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מפרט למחשב שישמש כ-NAS התקציב: 2-2.5 (כפי הנראה מ-KSP) הרכיבים: לוח אם זכרון מעבד (+ מאורר אם צריך) ספק מארז (אין בעיה של מקום, לכן כמה שיותר סלוטים לHD זה מעולה - 6+) התוכנית היא להריץ לינוקס וNAS4FREE.. כרגע אין תכנון לשרידות למרות שאני לא שולל בעתיד.. אני לא כל כך בקיא באספקטים של צריכות חשמל של הרכיבים השונים לכן אשמח לעצתכם צודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... אני מתכוון לקנות כמעט את כל הרכיבים ולהרכיב מחשב חדש... התקציב הוא 4000+- והוא אמור לכלול מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וספק. (הארדיסק, צורב וציוד היקפי יש) השימוש של המחשב יהיה די מגוון ויכלול משחקים(ברזולוציה FHD) ואפליקציות חישוב למינהן כמו MATLAB... מיותר לציין שגם אינטרנט\אופיס\סרטים וכאלה... זה מה שאני הרכבתי: מעבד Intel Core i5 750 לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec Sonata III ספק SeaSonic 500W *לגבי הזיכרון: את האמת - אין לי מושג מה ההבדלים יותר מדי. בKSP(שמשם לקוחים המחירים ושם הסתכלתי בעיקר מפני שבאיזור ב"ש אני לא מכיר מקום יותר זול) ראיתי שיש 2 סטיקים של 2GB כ"א במחירים שבין 600-690(במהירות 1600Mhz מסוג DDR3 כמובן) אז אם מישהו יוכל לעזור לי…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים לשלוש שנים הבאות ללא ציוד היקיפי. אני מתכנן לקנות מסך 26 אינץ' (בקרוב ללא קשר למודעה הנוכחית) והמשחקים יהיו באיכות גבוהה. ללא צורב ומערכת הפעלה. שיהיה יחסית שקט מ1-10 6. צריך שיהיה בלוח רייד 1,5,0 לשלושה דיסקים מינימום תודה
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול, מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מארז, אין צורך בספק כוח כי יש לו ENERMAX 600W שיתחבר למחשב... המחשב יעבור OC לא קיצוני, לא חשוב ATI/NVIDIA/AMD/INTEL, מה שיתן תמורה הכי טובה בתקציב, תודה !
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח להמלצה למפרט למחשב חדש. המחשב מיועד לגראפיקה ועריכה. השימוש במחשב נע סביב ה10 שעות ביום. עבודה מרובה באינדזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וברידג'. ברוב הפעמים העבודה כוללת את כל התוכנות יחדיו. התקציב נע סביב ה-6000 שח. אפשר לפי הצורך לעלות. אין צורך במסך. מחפש חלופה למחשבי האי מק החדשים. רצוי מעבד I7 2600 ולפחות 8G זיכרון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם בהרכת מפרט לפי הדברים הבאים 1) מחשב לריבוי משימות כמו גלישה באינטרנט, צריבה, לראות סרטים והכל במקביל 2) תומך בסרטי קולנוע מסוג full hd שאפשר בו זמנית גם לראות סרטים, גם לצרוב, גם להוריד באימיול (ריבוי משימות) ולגבי מסך שיתמוך לי לפחות במסך 24 אינץ (כרגע אני לא סגור או 22 או 24 ) ושיחזיק לי כמה שנים טובות אם אתם חושבים שהתקציב לא מספיק אז אפשר לחרוג תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאחר שעזרתם לי ועל כך תודה רבה לכולכם. אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח ( אודה להשאר במגבלות התקציב ) מעבד AMD כולל ציוד הקפי ( מקלדת עכבר ) אין צורך במסך . העדפה ל 64bit לוח PCI-E .
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לתעדכן ! אני צריך מחשב חזק לסרטים להורדות אינטרנט לא למשחקים חשוב שהמחשב יהיה שקט! חשבתי ללכת על המעבד החדש core i530 אבל הלוח מאוד יקר וגם חשבתי על AMD Athlon II X4 620 איזה מעבד יותר חזק ? עכשיו אני יודע שלא צריך מחשב חזק להורדות וסרטים...... בכל זאת במחיר הזה אני צריך כמה שיותר חזק
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי. המחשב צריך להריץ קיובייס, ומצד שני גם משחקים בצורה טובה כגון COD MW2 וכו'->המסך 22אינצ' ^^ במקרה כזה עדיף לקנות 4 ליבות? **אם יש הצדקה אפשר לחרוג בכמה גרושים. צריך גם שיהיה שקט כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה ולא נסגר.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי! חבר שלי מתכנן לקנות מחשב בתקציב של בערך 3000-4000 ש"ח, אם צריך יותר אפשרי. מטרות המחשב: הדברים הרגילים + תיכנות (בעיקר Visual Studio).. אין צורך בכ.מסך חזק מדי, אבל יש צורך בכ.מסך בינוני ומודרני. עיקר משחקי המחשב שהוא מריץ הם אסטרטגיות וקווסטים. צריך בנוסף רמקולים ומקלדת. הראד דיסק לפחות 500 גיגה אבל כמה שיותר יותר טוב מעדיף AMD - אלא אם אתם יודעים משהו שאני לא יודע... העיצוב לא חשוב מדי, עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. בחדר שלי בדרך כלל חם אז יש צורך שהקירור יהיה בהתאם, כדי שלמחשב לא יהיו נפילות מחום ודברים כאלה.. אין העדפה לחנות מסויימת.. אשמח לעזרה חברים! תודה רבה, רן.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב 7000 שח עדיף שימוש חלקי בתקציב המטרה העיקרית של המחשב הוא משחקים בגרפיקה גבוהה רזולוציה 1680X1050 ללא צורך בציוד היקפי הרעש לא חשוב בכלל (1) לא מתוכנן אוברקלוק למחשב אני מעדיף שתיכלל מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא חייב) אני גר בחדרה אין דרישות לחיבורים מיוחדים או מארזים לא מתוכנן שידרוג משמעותי של המפרט בהמשך אך יש דגש על כרטיס מסך חזק מאוד !!!! לא משנה של נווידיה או רדאון עם תמיכה ב DIRECT X 11
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את החלקים הבאים: 7300gt hdtv 256 mb gigabyte צורבdvd+כונן אני מעונין במפרט מסביב למסגרת הזו בתקציב של 4000 ש"ח המערכת צריכה לתמוך בhdtv (תחובר ל'lcd 42 -יש לי חיבור hdmi-לא יודע איך לנצל את זה בדיוק בהקשר של htpc)+ יכולות לכידת וידאו (מתוכננן pvr) ועבודה כללית (אינטרנט וכו')---ואם אפשר-אפשרות להרצת משחקים. תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-