ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
במערכת העריכת וידאו הראשית שלי הלך לוח האם, לא ניתן להשיג כזה היום (P5WD2 PREMIUM). בגלל שמדובר בהתקנה מיוחדת ויקרה (שילמתי עליה הרבה למומחה שעה את זה) , קניית לוח שונה תעשה צרות + הוצאות. החלטתי לקנות מחר חדש מהיום למחר, למרות שהיום אני לא מעודכן מה יש ומה טוב... מעבד - רק אינטל- חשבתי על ה Q9550 לוח אם- רק אסוס - חשבתי על ה P5Q (דלוקס או פרמיום, מה ההבדל?) כ. מסך- רק ATI - את ה 4850? (אולי הדגם של ה DDR3). זיכרונות- DDR3 (עדיף ,לא?) אשמח לתשובה מהירה עוד היום (שלישי) כדי שמחר אקנה כבר הכל. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה מחשב חדש ואני פשוט לא יודע על איזה מפרט לבנות כי אני לא כ"כ מבין בדברים האלה :\ אני צריך מפרט למשחקי המחשב ברשת כמו: RTCW,RTCW:ET,UT,UT2004 במקרה ואתם מכירים. כמו כן, אני לא צריך : מקלדת, עכבר, מסך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הפוסט הקודם פשוט לא שמתי לב :-\ קודם כל אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש של סטודנטים וגם להריץ משחקים בינוניים אבל חשוב שיהיה אמין ולא סתם חומרה זולה שיתחיל להתקלקל אחרי שנה...יחסית למחיר בחרתי במפרט מוכן של KSP בעיקר רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה,חברה לא כל כך מוכרת אבל בגלל שרציתי LCD לא יקר מאוד בחרתי בזה ואמרו לי שזה מסך טוב(לא הכי טוב אבל בסדר) מה אתם אומרים זה שווה את המחיר??איך הביצועים שלו נחותים או שאפשר להגיד בינוני??והאם זה שווה את המחיר שלו?? מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! כנראה היום ארכוש מחשב - המפרט הוא כדלקמן : (הרכישה ככל הנראה תתבצא מזיגזג - יש למישהו ביקורת עליהם? , חשבתי על IQPC אבל הם רחוקים מדי הם באשדוד ואני מהמרכז). (עריכה: *חשבתי לקנות היום אבל במלא לא יגיעו חלקים במהלך הסופ"ש כך שאני אזמין ביום ראשון או שני שבוע הבא. כמו כן אחכה לתגובות ממכם.) Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,158.19 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 659.75 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 678.03 ש"ח (הזכרון הוא 2GB משום מה זה לא צוין חוץ מבמחיר - כנראה בכלל הC&P Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 3…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה דובר מספר פעמים על היכולת של ניידים (עסקיים בעיקר) להציג וידאו ללא יציאת HDMI, ובמיוחד על חוסר יכולת להוציא סאונד. לנייד איתו אני עובד יציאת DP, שתאורתית תומכת בקצבים שמתאימים לניגון סרטי HDMI בפורמט של 1080p עם אודיו בהבחנה גבוה. החלטתי להזמין מתאם לכבל HDMI, לבדוק את הנושא - ולנסות לתת קצת תשובות לשאלות פתוחות. יש להבדיל בנקודה הזו ולהגיד כי HDMI תומך רשמית בפורמטים שכנראה אינם נתמכים ב-DP (לאודיופילים מומחים בלבד, שכן לי לא נשמעו הבדלים) המתאם שהזמנתי הוא מסוג GDP360 וניתן למצוא אותו ב-ebay במחיר של כ-15 דולר כולל המשלוח לישראל. חשוב להגיד כי קיימים מספר גרסאות ליציאת DP. מקריאה של מספר דיונים בנושא נראה כי גרסה 1.1 תומכת בצורה מלאה באודיו (כתלות בת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת DVI או HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין עדיף שיהיה 7200rpm * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיף כמה שיותר שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף חברה אמינה, אולי Dell אין צורך במערכת הפעלה ואופיס תקציב לא גמיש - התמורה הכי טטובה שאפשר להוציא מהכסף. ראיתי באתר notebookclub שהמחירים שם זולים יחסית לאתרים אחרים. האם אמינים? מומלץ לקנות משם? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קיים אצלי מחשב די חדש עם מעבד CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ,כרטיס מסך X1950XT 256MB, וזיכרון 1GB RAM. {במידה ותצטרכו עוד פרטים תודיעו לי}. לפי מה ששמתי לב כדאי לי לשדרג לפחות את המעבד למשהו חזק יותר כי רוב המשחקים ניראה לי דורשים עם המעבד הזה 2.5 ומעלה. רציתי לדעת איזה מעבדים של אינטל הולכים כיום ואיזה מהם מומלצים למשחקים החדישים שיוצאים כיום ויצאו בעתיד. כרטיס המסך יקר ולפי דעתי מצויין אז אין מה לגעת בו. רק לדעת כילצד אפשר לשפר את המעבד שהמחשב ירוץ לי מכול הבחינות,בנוסף לזה חשבתי על שידרוג גם לזיכרון RAM. לכול המבין ושיכול להמליץ ולעזור,אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיריץ vista חלק ומשחקים חדשים (אבל לא בהגדרות הכי גבוהות כמובן) ללא ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה מעבד intel כפול ליבה נ.ב שיהיה מורכב מאתר ksp משם אני רוכש את המחשב ואני מעדיף שאני ילך לחנות שלא יגידו לי פתאום שאת החלק הזה והזה אין להם.. סומך עליכם
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני מחפש נייד בתקציב של עד 4000 שקל ללימודים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (Heroes of newerth לדוגמא) - אז עדיף כרטיס מסך של NVidia * גודל המסך? 13-14 אינץ׳. חשוב מאוד - המסך צריך להיות מסך מגע שאפשר לכתוב עליו ועדיף שיגיע עם עט (זה מאוד נוח ללימודים, ניסיתי). משהו בסגנון של: http://store.hp.com/us/en/mdp/Laptops/spectre-x360-211501--1 * משקל רצוי? עדיף פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ, לא בעדיפות ראשונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק פחות משחק פה, אם אפשרי להגיע לSSD גם הוא קטן זה עדיף * כונן אופטי? ממש לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש לפי מפרט מסוים כיצד אני בודק את החומרה ולמה לסים לב שלא עבדו עלי תודה למשיבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! אני קיבלתי מחשב מסויים ב3900 ש"ח אך התקיב שלי הוא 400 אני ישמח אם תגידו לי איך לשפרר אותו ב700 ש"ח שנותרו לי המחשב שהוצע לי הוא כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX BOX לוח-אם: ASUS M2V-TVM זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 128MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T128D-RH RETAIL צורב: DVD : SONY DVDRW x16 DUAL LAYER - DWQ120AB2 - BLACK BULK מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE מסך: LG CRT 17" T710SH(LG Flatron F700B?) מקלדת+עכבר : Microsoft multimedia keybord + Microsoft basic optical mou…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם אני די חדש כאן (זהו בעצם הנושא הראשון שלי ) אז אני אגש ישר לעיניין אני מתכוון לבנות לאח שלי מחשב גיימינג בתקציב של 5000 - 6000 ש"ח אז ככה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בסביבות 500 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, אבל כמו שאני מקיר אותו הוא גם אוהב סאונד איכותי (7.1 או 5.1) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלבנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב מדיה סנטר טוב ושקט להורדות צפייה בתכנים hd וגלישה 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים hd גלישה מוזיקה והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב חדש (אם אפשר לנצל את המבצעים של הבלאק פריידי כמה שיותר) . מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימיניג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF far cryוכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: Gigabyte Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED Corsair H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד Seasonic X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא Intel 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). כרטיס מסך:קיים GTX 260 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וזה מה שחשבתי עד עכשיו: אני משחק במשחקים הכי חדשים ורוצה מחשב חזק שיחזיק Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1140 Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 865 Leadtek nVidia WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe 1250 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK 615 Samsung DVD-RW SH-S183L x18 SATA Lightscribe Retail 220 Enermax Liberty 400W Active PFC 485 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 235 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 391 סה"כ 5201 אני לא בטוח אם הספק יחזיק אבל נראה לי שכן זה המחיר מפנדה אבל אני מזמין משני חנויות אז זה יוצא פחות 300~ מהמחיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-