ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא לגמרי סגור מה יהיה המפרט הכי טוב. אשמח אם תעזרו לי תקציב- עדיין לא הגדרתי אותו, בעיקר כי אני לא אוהב להגביל את עצמי ואז אני מתפשר על משהו שאני פחות נהנה ממנו. סיבה נוספת היא שאני סטודנט ואין לי ממש כסף אבל אני אחסוך ובשביל זה צריך לדעת כמה צריך לחסוך מטרות המחשב- כפי שרשמתי, בעיקר משחקים. אני רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ בגרפיקה מקסימלית משחקים חדשים וגם משחקים שייצאו שנה הבאה, ושבאופן כללי יספיק לצרכי הגיימינג שלי לכמה שנים. משחקים ספציפיים- crysis (כן לא שיחקתי בו), Dragon Age Origins, Diablo 3, Starcraft 2. למרות שאני בטוח שכל מחשב שיוכל להריץ את קרייסיס חלק על גרפיקה מלאה יוכל להריץ כל דבר כמו כן אני א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד שיחזיק בכבוד CS4 בעיקר פוטושופ ואפטר אפקטס לא דברים כבדים מידי אבל... התקציב מוגבל ל2500 ש"ח ראיתי את LENOVO G550 NTD9AIV IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz Mobile Intel GMA 4500M זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 האם המחשב הנ"ל יחזיק? בריאות ואושר לכוווווווווווולם תודה רז
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין? תודה, אמרו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב גיימינג, אבל שיכלול רק את הדברים הבאים: לוח אם (רצוי שיהיה לוח אם חדיש שיחזיק לתקופה ארוכה) מעבד (רצוי כפול - מרובע גם בסדר) כונן קשיח (500 ג'יגה יספיקו) צורב DVD (שלא תהיה נפילה כמו שקורה לי עד היום) זיכרונות (לא פחות מ-4 ג'יגה) כרטיס מסך (מכיוון שזה מחשב גיימינג, צריך כרטיס ממש טוב) לא נתתי מחיר ספציפי כי אני מעוניין לשמוע הצעות מחיר... ברור שאני לא אשקיע 15,000 ש"ח במחשב חדש. חבל על הכסף ;-) אבל גם אם יש לכם משהו כזה, נו לי להתרשם ואז אדע מה הכיוון שלי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום דגש: המחיר בכותרת אינו כולל את הדיסקים. אשמח לקבל הצעה שנמוכה ממחיר היעד, וכן המלצה לדיסקים אני מעוניין לבנות שרת ביתי אשר יריץ RAID תוכנה (גרסת Linux, או ZFS של Solaris) על 3-4 דיסקים בשלב ראשון, עם יכולת גידול. החיבור היחיד הנדרש הוא חיבור רשת, אין צורך בציוד היקפי (גם לא בכונן אופטי). נדרשת כמובן אמינות גבוהה לחלקים. השקטת המארז איננ קריטית, כיוון שהשרת "יעמוד בפינה", אך כמובן עדיף קירור שקט בחירת מעבד: - מערכת קבצים ZFS דורשת מעבד 64 ביט - מעבר לגישה לקבצים, השרת יתמוך גם בהזרמת קובצי אודיו/וידאו (ללא transcoding) ה reference שלי למחיר ולפונקציונאליות הוא drobo+drobo-share אשר מתומחרים יחד ב 700$, ואינם מספקים גמישות בשירותי רשת האם יש מארזים אשר מציינים דיסקים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכון לשדרג את הזיכרון וכרטיס המסך. מעבד: intel i5 650 לוח אם: MSI H55M-ED55 ספק כוח: Ci-Power DSA500S-g 500w זיכון: ddr3 2g 1333Mhz כרטיס מסך: הלך לי כרטיס המסך אז כרגע אני משתמש בשל המעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מעוניין לקבל מפרטים למחשב למטרת גיימינג בתקציב של עד 5000 שח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיטיאי 5 קול אוף דיוטי באטלפילד וכו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים אין צורך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 -6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה ולכן כנראה שלא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הבא, אשמח לחוות דעת. הייתי רוצה אפילו לנסות להוזיל קצת לכיוון ה-3.5 אם זה אפשרי מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים. שימו לב השמחיר כולל מסך (שאני מכיר כבר ומאוד מרוצה ממנו) איך המארז והמאוררים? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 קירור למארז: Xclio 256 Colour L…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים. צפייה בסרטים. * גודל המסך13.3-14.0 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיפות למאט * רזולוציית המסך? HD זה מספיק עם יש אפשרות ל FHD אפילו יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים באוניברסיטה ולעבודה אז חשוב שתיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?. רוצה לחבר את המחשב למסך חיצוני בבית * Bluetooth? נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מה שיכנס לתקציב אני הולך לשתמש בכונן חיצוני ככה שנפח במחשב יספיק בסביבות 250GB אם יש SSD ואם כונן רגיל אז מעדיף 500GB ומעלה. אפשרות להוסיף SSD גם נחמד …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט לביולוגיה, כל השימושיים הכלליים הרגילים, תיכנות פייתון בסיסי, משחקים לא חדשים בהגדרות סבירות, תמונות. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6 מאט אבל מוכן להתגמש תמורת שיפור משמעותי של איכות התמונה. * רזולוציית המסך? HD יכול להספיק. האיכות משנה לי יותר מהרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? trackpoint יכול להיות חביב אבל במקום נמוך בעדיפויות של הבחירה. * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת, רוב הזמן יהיה בחדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3-4 שעות בשימוש סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוב שלום. צמצמתי בסוף לפי הדרישות שלי את חמשת האופציות הבאות, אשמח אם תעזרו לי בבחירה - איזה מחשב בבחירה הראשונה שלכם, ואיזה כבחירה שניה? Dell Inspiron 3537 - Intel i5-4200 1.6Ghz - 6GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8670M 2GB - TouchScreen Dell Inspiron 3521 - Intel i7-3537 2.0Ghz - 4GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8730M 2GB - TouchScreen Asus S550CM - Intel i7-3517U 1.9Ghz - 4GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT635M 2GB - TouchScreen Asus S551LB - Intel i5-4200U 1.6Ghz - 8GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT740M 2GB - TouchScreen Samsung NP350V5C - Intel i5-3230M 2.6Ghz - 8GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8850M 2GB - TouchScreen מבחינת אחריות, לכל החמישה י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש שהיא יבואן רשמי ולא יבוא אישי, כלומר אחריות מלאה עד הבית, מחיר נוח יחסית והרבה דגמים שחלקם בתצוגה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! נשפך לי נוזל ניקוי על המקלדת (המובנית) של המחשב הנייד, וכרגע היא לא מתפקדת טוב. חיברתי מקלדת חיצונית לעבודה זמנית עד תיקון התקלה, אבל המקלדת התקולה ממשיכה מדי פעם לפעול מעצמה (כאילו נלחץ מקש) מה שמקשה על העבודה. למישהו יש מושג איך אני יכול לנתק אותה ברמת התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים פתחתי ת'רד לגבי ייעוץ לקנית מחשב נייד עם חיבור FIREWIRE לפיתוח בסביבת VISUAL STUDIO 2013 והקלטות ועריכת מוזיקה בקיובייס, מסתמן שקשה מאד היום למצוא מחשבים ניידים עם חיבור FW, וראיתי למכירה ביד שניה ובאיביי במחירים טובים את הסדרות הישנות של THINKPAD עם CORE 2 DUO T8300 מבחינת קיובייס, עם זיכרון 4 ג'יגה והארד דיסק SSD הכל יעבוד מצויין (כיום אני עובד עם נייח E6300 קונרו עם 2 ג'יגה, ועוד מושלם) השאלה שלי היא לגבי VS2013, האם המפרט הנ"ל יספיק לשימוש בסביבת העבודה הנל? תודה רבה ויום טוב גיא
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חברתי התחילה לא מזמן ללמוד לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, וכמובן שעם זה התעורר צורך במחשב נייד ראוי, שיסחוב ויחזיק מעמד, פיזית וביצועית, לכל הפחות ל-5 שנים הבאות (המחשב הנוכחי שלה בן 5 וכבר איטי מאד, למרות שתקין לחלוטין ומריץ XP הקלילה. אגב, אני מניח שאין טעם להוציא עכשיו כסף, רק בשביל שעוד מעט היא תצטרך להוציא שוב על מחשב חדש). המחשב יצטרך להריץ תוכנות כ-REVIT, 3DMAX וכו', לעתים 2-3 תוכנות בו זמנית (אני גם לוקח בחשבון שגם התוכנות הכבדות הללו רק תגדלנה בדרישות המערכת שלהן בגרסאות הבאות) ואפשר שלאחר מכן גם יעשה בו שימוש מול לקוחות. התקציב עמד תחילה על 3000 ש"ח, אבל הבנו די מהר שזה לא מעשי, כך שהתעדכן ל-5500 בערך, בשאיפה לכמה שפחות, ולכן ההתלבטות כרגע הינה בין …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב (: * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש קל-בינוני (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, Lenovo, HP. * כל דריש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד חדש אבל ממש ממש לא מעוניין שישימו לי vista עליו, מאחר ואני כנראה אצטרך להפנות אליו תקציב די דל ככה שאין לי כוח להשקיע במשאבים שבין כה וכה אני לא ארגיש בהם לאור העומס של ויסטה אז רציתי לדעת, האם אני יכול לראות מפרט באתר כלשהו שמעניין אותי, ו"לדרוש" מהחנות שימכרו לי אותו ללא מערכת ההפעלה? אתם מכירים מקומות שמאפשרים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז מקצועי מאושר אינטל+480W+יציאות קידמיות לוח אם-אינטל G31-S2-GIGABYTE/1333MHZהסדרה החדשה של אינטל מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 PC6400800MHZ KINGSTON-ליציבות מקסימלית כ.מסך - FX 8500GT/512MB/DVI/HDTV(לגימרים!) ד.קשיח -250GB SATA II/7200RPM-חמש שנות אחריות! כונן -S.ATA-DVDRW X20-המהיר בעולם מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי מתנה-אניטי וירוס 2007+אוזניות+מיקרופון(מדונה) מחיר מבצע כולל מע''מ: 1999 ¤ החנות היא זד מערכות. מחשב זהה בחנויות גיבור או skypc עולה לפחות 300 ש"ח יותר !!.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-