ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברה שלי סטודנטית לעיצוב והיא משתמש בתוכנות רבות וכבדות כמו AutoCAD, 3D Max Studio, Revit ועוד. הרבה זמן התלבטנו אם כדאי לקנות iMac או PC לבסוף החלטנו שכדאי לחסוך 2000-3000 שח אבל להרכיב PC ממש ממש טוב לצרכים שלה. הרכבתי את המפרט הנ"ל והייתי שמח לקבל הערות, הצעות לשיפור, שימור וכו'... מעבדי אינטל Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 630 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E 280 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 440 צורבים LG D…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לבקש שמישהוא מכם ירכיב לי מפרט גיימרים. המחשב נועד לאחיין שלי התקציב הוא 6-8 אלף שקל אבל אפשר לחרוג כמובן. חשוב לציין שאין כל צורך במסך מחשב חדש. תודה מראש. המסך שברשותו הוא 22אינץ' רזולוציה 1680*1050 המשחקים הם בדרך כלל משחקי פעולה וכל אלה. ההגדרות שירצה לשחק הם על גבוהות. הרכיב היחיד שאיני צריך זה המסך. אוברקלוק לא מתוכנן. מערכת הפעלה WIN7 כן כנראה שיתבצע שידרוג עתידי כן רצוי לשמור על אופק השידרוג
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה בבורסה ז"א לראות הרבה גרפים בזמן אמת עבור חבר שגם התחיל לעבוד בתחום אני כבר אומר מראש אני צריך מערכת חזקה משום שאני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל והרבה חלונות פתוחים של גרפים וכן אני יודע שגרפים לא צריכים אותו כח כמו משחקים אבל מוכן לשלם עוד 500 או 1000 ש"ח עבור מערכת חזקה יותר שתעמוד בעומס ולא תקרוס או תעבוד לאט דבר שיכול לעלות פי כמה יותר. למחשב יחוברו בשלב ראשון 4 מסכים ככל הנראה AOC דגם 2436 משום שיש להם PIVOT במחיר שפוי וירכשו בנפרד. ממה שאני מבין וביררתי כדאי ללכת על מעבד CORE I5 זכרון לפחות 4GB לוח אם עם לפחות שני חריצים של PCI-E שיכולים לטפל במערך של CF יציאת ESATA עדיפות ללוח אם עם USB3 2 כרטיסי מסך ככל הנראה ATI 5770 (צר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה , קודם כל , העסק ירוץ על מסך 19" או 22" עדין לא סגור. בכל מקרה לא צריך מארז , לא צריך קירור למעבד , לא צריך קשיח. בעיקר אני רוצה I7/I5 עם 5870. הOC יהיה עד לגבול היציב , קירור TRUE 120 שאקנה לו מתאם לS1156/1336. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הולך לקנות מחר מה אתם אומרים 1. http://www.tomshardware.com/reviews/green-terabyte-1tb,2078-2.html מחיר בחנות 460 2. http://www.tomshardware.com/reviews/hitachi-western-digital-terabyte,2017-3.html מחיר בחנות 530 3. http://www.productwiki.com/western-digital-caviar-green-1-5tb-wd15eads/ "contains 32MB of drive cache and has a maximum speed of 5400 RPM" מקסימום של 5400 ולא 7200? אז נראה לי שאני אוותר אפילו שמבחינת המחיר שאפשר לקנות ב 630 והכונן 1 וחצי טרה בזמן שהכונן של ה 1 טרה עולה 530 כרגע אני הולך על ה Caviar Black אבל לא ברור לי ההבדל בינו לבין האפשרות הראשונה טוב הרצתי קצת חיפושים והבנתי שהסדרה הירוקה עדיפה רק בצריכת אנרגיה ושעדיף ללכת על הסדרה השחורה? http:/…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תקציב - 5000 עם אפשרות לחריגה עד 500. שימושים - בעיקרון השימושים המיוחדים הם רק משחקים. חשיבות השקט - 7, אבל לא להגזים עם המחירים. חנות - KSP. חשוב - USB3. בלי OC. לא מתכוון לשדרג שום רכיב בעתיד. אז ככה, בחרתי רכיבים שנראים לי טוב וסימנתי את מה שחסר: מה שחסר: קירור למעבד, מארז וספק כוח. שלושתם צריכים להיות יעילים ושקטים אבל אם זה דורש השקעה כספית גדולה אז להתפשר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, בונה מפרט לשימוש כללי וגיימינג בסיסי (total war series, משחקי FPS בהגדרות בינוניות פלוס) ללא OC. רעש סביר זה בסדר, לא כמו בג'נרי שיש לי עכשיו. הרכבתי משהו ב SKY, יש הצעות לשיפור? אפשר גם בחנויות אחרות באזור המרכז. איך הלוח הזה? האם עדיף לקחת 2 גיגה RAM ואז כשהמיינסטרים יהיה סטיקים של 4 אז להוסיף (לוח עם 2 סלוטים...)? 2 גיגה יסחוב סביר על WIN7 עם כרטיס מסך? איזה ספק בא עם המארז? לא רשום הדגם למרות שאני מתאר לעצמי שזה HEC. תודה מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הרכיבים הישנים... -יש לי כבר 2 גיגה DDR2 , כוננים וכל שאר הדברים שאני צריך. אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון על מה שכבר יש לי. -יש לי גם ספק כח Thermaltake TR2-RX450PP בהספק של 450W. אם המפרט דורש ספק כח יותר חזק, אפשר להוסיף במסגרת התקציב. אני רוצה בבקשה מפרט חזק במחיר הזה, במיוחד למשחקים כולל הכבדים שבהם. תודה, אורן
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שיריץ ברמה כמה שיותר טובה.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?כרגע המסך הוא 17 אינץ' אבל אני מתכוון לשדרג כנראה או ל22 או ל20(אשמח להמלצה על הדרך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפשר המלצה למסך טוב בלי קשר לתקציב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב …
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לשמוע מכם המלצות אחרות או פידבקים לגבי המפרט הבא שהרכבתי. האם המפרט הבא יעשה את עבודתו כ- MEDIA CENTER(FHD FORMAT 1080P) בצורה טובה ? האם המארז מתאים ללוח אם והספק מספיק כדי להחזיק את המערכת יציבה ? האם בכדי לעשות OC ולהגיע ל ~ 3GHZ מספיק הקירור ושאר הרכיבים ? האם הכרטיס מסך מיותר וניתן להגיע לאותם הצרכים עם השימוש בכרטיס המסך המובנה בלוח אם ? ובגדול המלצות כאלה ואחרות מה כדאי להוסיף למחשב בכדי להעצים את חווית ה- MEDIA CENTER. המחשב מתוכנן להיות מחובר למסך קטן ובמקביל לטלויזיה 42" FHD כיצד עדיף לעשות זאת כדי שניתן יהיה לשלוט על פלט התמונה לכל מסך בנפרד ? המפרט: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה בואו תעזרו לי בבקשה אני צריך שתעשו לי איזה הצעה מ www.ksp.co.il עד 2000 אבל עדיף לחסוך כמה שיותר מה שאני צריך מעבד,זכרון, לוח אם. אם יש אפשרות לכרטיס מסך על הלוח זורם יענו אני לא מבין בכרטיסים שהם משולבים על הלוח אם הם טובים או לא אין לי כל כך צורך בכרטיס מסך משוכלל כי אני לא בקטע של משחקי מחשב מה שכן HD כן דברים שמעניינים אותי USB3 HD ואם יש עוד שטויות שאני לא מכיר ומה שאני הולך לעשות עם המחשב זה להתעסק עם יצירת מוסיקה CUBASE VST וכאלה עכשיו אני הסתדרתי עם המחשב שיש לי כרגע, כן הוא איטי לי ואני רוצה לשדרג את היכולות אבל מה שאני בא להגיד זה שאני לא איזה מקצוען שצריך מחשב טוב ברמות וגם אם הסתדרתי עם הנוכחי אז צריך שיהיה שדרוג רציני מן הסתם אבל לא שגוזל הרבה אני מניח ש…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תגדיו המפרט הזה טוב למשחקים כבדים וקלים: מעבד: AMD Athlon II X2 245 Box לוח אם: Gigabyte GA-M720-US3 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק: CoolerMaster Elite 360 ספק כח: Seasonic SS-500ET 500W
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב להורים ולאחותי אז: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים כמו SIMS 3 וכו'... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא חובה צורב אם יחרוג מהתקציב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. משהו …
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד Packard Bell Butterfly S-FN-009IL פרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330UM, 1.2GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 13.3´´ HD LED LCD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT310 512MB תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח או מחשב Asus K40IE 3GB 320GB עם כרטיס GeForce 310M מעבד: Intel Pentium Dual Core T4400 במהירות 2.2GHz זיכרון: 3GB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 310M עם זיכרון של 512M…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-