עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 30803,

לוח MSI 965 NEO F 7.1 מארז 400w 6A21B COMPUCASE זכרון 1GB DDR2 667 MHZ צורב LGH12 DVDRWX 18 DL מעבד E 6320 CORE2DUO CONROE דיסק 250GB 16 MB WD SATA 2 כרטיס מסך msi GF NX7300GT 256 MB PCIE מסך LG 1900E/R

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך. ואני צריך את עזרתכם... אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה... אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות. קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר. התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, …

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by flying_g,

שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by evy,

אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, מחפש מחשב נייח לצרכים הנ"ל. יש אפשרות לקניית חלק מהרכיבים באמזון USA (משפחה עתידה להגיע בקרוב) - רצוי את הרכיבים הקלים ואלה שיביאו לחסכון המשתלם ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי - חריגה מקסימום 200-300 שקל (במידה ושווה את זה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, בניית אפליקציות והזרמת וידאו 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוצה שהמחשב יעמוד בשימוש עתידי של בניית אפליקציות. שימוש בסביבות עבודה של Jet…

7. Started by asher501,

שלום, אני מרכיב מחשב שישמש למגוון רחב של שימושים. מרבית הסיכויים שלא למשחקים. אחרי התייעצות קודמת בפורום, אני חושב לקנות את הרכיבים הבאים: שני זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 140 2 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 280 1 280 צורבים‏ Samsung Price Units Total SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 115 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total Elite 335 Black (No PSU) 190 1 190 Total price 865 ¤ שאר הכסף מיועד למעבד ולוח אם. מאחר ואין לי שאיפות משחקיות אני מסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אבל רוצה שיהיה עם nforce (Gigabyte?) למקרה שיתחשק לי בכל זאת לטעום קצת מאיזה משחק. שאלותי: א. איזה צירוף ש…

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by garden,

שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by asaf7,

שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  10. התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Screw_Master,

יחובר למסך 23 אינצ', לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שאפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך חיצוני למקרה של משחקים בעתיד. מארז, ספק, צורב DVD וקשיח אחד כבר קיימים, אבל מומלץ להוסיף קשיח 500 אחד. רצוי גם כבל DVI אחד, לחיבור הכרטיס מסך למסך. מה שבעצם צריך זה מעבד עם כרטיס מסך מובנה, לוח אם, זכרונות, וזהו. זה אפשרי בתקציב הזה? המחשב ישמש הרבה לאינטרנט, כך שרצוי שיתמודד טוב עם Flash. מ-RSM.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  12. הת'רד הקודם שלי ירד, ובינתיים קיבלתי הצעה חדשה, תגיד מה דעתכם תקציב4K ואם אפשר פחות, שימושים- לעיצוב גרפי-תלת מימד וכו'- מאיה, פוטושופ. CINEMA 4D, גודל מסך-20 רחב, לא רוצה OC, לא איכפת לי מרעש [ אבל יש גבול שלא ירעיש כמו טרקטור] מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomz25,

אני ביום ראשון מתכוון ללכת ולקנות מחשב לגיימינג בינוני/כבד ויש מפרט שהציעו לי שאני די סגור עליו. הנה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪993 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte P55-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪620 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪411 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪561 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI כמות: 1 - מחיר: ₪1575 כונן …

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  15. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ורציתי לשמוע את דעתכם על החלקים. (ללא כרטיס מסך כיוון שעדיין לא החלתתי.) לוח אם GA965GMS2 Gigabyte זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel כונן קשיח HD160JJ Samsung כונן קשיח HD080HJ Samsung צורב DVD AWG170A Sony 18X מסך מחשב 1760TR LG תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by levimadman,

בKSP.. ללא מסך. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  17. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט ב4300 למחשב למשחקים שהכרטיס של ATI 4870 יהיה כלול.. כולל מסך דק ומדפסת. תודה ושבוע טוב !

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום, לאח שלי יש מחשב נייד של חברת Lenovo, מזה כשנתיים אני חושב. בימים האחרונים הוא נתקל בבעיה שבהתחלה נפתרה מספר פעמים (די בעצמה כנראה), ועכשיו כבר לא נפתרת: התמונה שעל מסך המחשב זזה באיטיות מחרידה. למשל, אם מזיזים את העכבר, רואים את הסמן מגיע למקום המתאים רק כשלוש שניות לאחר ההזזה עצמה (ורואים עקבות של העכבר); עוד דוגמה היא שכשפותחים חלון חדש, רואים במשך כמה וכמה שניות בעיקר את החלון הישן, ואז, רק כעבור כ-30-60 שניות רואים בעיקר את החלון החדש. זאת אומרת, הכל עובד, רק הרבה הרבה הרבה יותר לאט. הדבר קורה לא רק בתוך הווינדוס, אלא מרגע הפעלת המחשב. ניסיתי לשנות את ההגדרה היחידה שנראתה לי קשורה ב-BIOS, וגם זה לא עזר. מה ניתן לעשות, לדעתכם? תודה מראש! עומר.

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by BloodyW,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וגיימינג, אופיס ומשחקים חדשים כבדים של השנים האחרונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז לא גדול מידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

21. אני שוקל לקנות את המחשב הזה: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=10754&CatCode=560 עכשיו התכונות שחובה במחשב שאני רוצה זה: מעבד קונרו e6550 ומעלה כ.מסך 8600gt ומעלה (ואני מעדיף עם 512 זיכרון כרטיס) 2 ג'יגה זיכרון 250 ומעלה גודל הארד דיסק לא צריך ציוד היקפי התקציב שלי הוא בערך כמו של המחשב הזה אפילו פחות פשוט ניסיתי לבנות מפרטים כמו שאני רוצה וכולם יצאו לי 4000 + וזה אחלה מחשב במחיר טוב חח לי יש בעיקרון 2000 שקל אבל אני מנסה להשיג עוד..והמחשב הוא בעיקרון לצורך משחקים ועבודה קצת בפוטושופ ומחשב בסיסי...גם תשימו לב שבמחשב הזה לזיכרון יש 1066mhz ולא 800...

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by omrit,

אני מחפש מפרט HTPC שישמש למדיה סנטר וגם קצת למשחקים קלים. אני אשמח להצעות/עצות. תודה לכולם! AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪476 http://ww…

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  23. אוקי חברה מחר אני הולך לקנות מחשב זה סופי....כבר פתחתי כמה נושאים פה ואני מקווה שזה יהיה אחרון.. אז התקציב שלי הוא בסביבות 2700...בניתי מפרט כזה עד עכשיו: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤417 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤369 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE אחריות: שנה. מחיר: ¤170 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות:ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤291 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP Deluxe 650 מחיר: ¤150 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שע…

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  24. אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg מה זה המעבד הזה?? אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, אני רוצה מחשב קטן וקל (13'' ועד 2 קילו) ראיתי את הXPS M1330 והוא ממש מצא חן בעיניי הבעיה שאני לא כל כך יודע לגבי האחריות בארץ. השימושים שלי הם: לימודים, אינטרנט וכו' וידיאו (כולל HD מה שמצריך יציאת HDMI ויכולת לנגן בFULL HD) קצת משחקים. מה שאני כן רוצה שיהיה זה: 2-3GB 200GB+ כרטיס מסך סביר (8400?) ואחריות בין לאומית - שזה ממש חושב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים