עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Graver88,

אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  2. Started by computeruser,

שלום, אני מחפש מחשב עם מסך מגע ומריץ Windows 8 עם מקלדת מלאה מעבד i5 לפחות מסך לפחות 14 אינץ', עדיף 15+ זיכרון לפחות 6 GB (כדאי להתפשר?) זיכרון בדיסק לפחות 500 GB, שוב, כמה שיותר יותר טוב מסגרת מחיר עד 4000 ש"ח. השימושים הרלווטיים של המחשב הם הרצת סרטים, והרצת תוכנות חישוביות שעלולות לדרוש כח חישוב מעל הממוצע. עדיף כזה שנמכר בחנויות באזור המרכז - תל אביב מתכנן לרכוש בחודש הקרוב משקל לא רלוונטי. בנוסף, על אילו חברות אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ASUS לעומת HP לעומת DELL מבחינת המחשבים הניידים? הומלץ לי ללכת על חברה מוכרת.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד חדש. אחרי המון שנים עם מחשבים נייחים כאלה ואחרים החלטתי לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב- פיתוח תוכנה, הרצת DB, הרצת מכונות וירטואליות. * גודל המסך- 15.6, עדיפות למט, לא חובה. (חשוב לציין מדובר בהמון שעות עבודה מול המחשב). * רזולוציית המסך - FULL HD אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי NumPad לא חובה. * משקל רצוי - לא עולה על 3 עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי ארוך, עוד לא קראתי מספיק על זמן סוללה, לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - USB3, HDMI, אופציונלי Thunderbolt. * Bluetooth- כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 500GB, אופציה לSSD קטן בנוסף. * כונן אופטי - כן. * האם דרושה תמי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. Started by Richardsmith,

בסוגריים המחיר הצפוי: 1. Western Digital - WD10EZRX - 1TB - WD Caviar Green series - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache (315) 2. 128GB 2.5 inch SSD SATA3 6gb - Read 490 MB/s Write 350 MB/s (476) 3. i5-4670K Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Works with Z87,H87,B85 Chipsets only - Haswell Series - Box (1162) 4. Gigabyte GA-P85-D3 Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics HDMI video output - 2 PCI Express x16 slots - 4 PCI slots - 8-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/s - 2 SATA2 3gb/s - Up to 4 USB3.0 …

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪783 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪312 כונן או…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ומשחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב מיועד לסטודנט, כלומר גלישה סרטים של HD, תוכנות סרטוט וגרפיקה(אילוסטריטור) * גודל המסך כ13" בלי חשיבות למט או מבריק * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל (HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חסר חשיבות כל מה שמעל 100GB יעשה את העבודה. * כונן אופטי? בפירוש לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף לרכוש ללא מערכת הפעלה כלל. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין העדפות צבע למכשיר, ואין שום רצון במ…

9. Started by reviZor,

שלום חבר'ה אני חושב על לשדרג את המחשב שלי אך אני עדיין לא בטוח אם זה שווה לעשות כרגע. המערכת שלי היא: I7 930 @ 3.8ghz Gigabyte x58-ud3r 12gb DDR3 Nvidia GTX 680 Corsair TX750 Patriot wildfire 120gb SSD Western Digital 1TB Black Seagate Barracuda 500gb חשבתי לשדרג לתושבת 2011 מכיוון שאני עובד הרבה עם גרפיקה תלת ממדית וגם מריץ שרת קטן + שרת דואר. תודה לכל הממליצים והעונים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by poao,

שלום חברים כמה לדעתכם שווים אייפד 1 ואייפד 2 (כל אחד בנפרד) יד שניה. שניהם במצב מצוין, מתפקדים, אין שריטות על גוף האייפד או המסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DarkShock,

[TABLE=width: 960] [TR] [TD=align: right] זה מפרט שאני הרכבתי, הייתי מעוניין כמו כן לקבל חו"ד עליו ואולי לשפר. [/TD] [TD=align: left]תוקף תאריך: 07/08/2013[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] למיפרט הסופי ולחלק מהמוצרים תיתכן הנחה נוספת. לקבלת מחיר סופי יש לפנות לסניפים. תקופת האחריות למוצרים הינה בהתאם לאחריות של כל מוצר שנבחר. האחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי בפריסה ארצית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=w…

• 36 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הגדול באחד קטן וקומפקטי אבל עדיין שיענה על הדרישות שלי : אינטרנט, אופיס, סרטים FHD. הרכבתי את המפרט הבא , אשמח לשמוע דעתכם. מיני מארז עם ספק כח Antec ISK-110 VESA Mini-ITX Desktop case מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray לוח אם Asus P8H61-I R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III קירור למעבד Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 סה"כ העלות היא בסביבות 2200 ש"ח כאשר אין לי בעיה להגיע ל 2500-3000 האם משהו חסר במפרט / האם כדאי להחליף פריט מסויים ? תודה על העזרה [h=1][/h]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by almog4615,

שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by dNk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג מידי פעם, המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" ואולי 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Mark22,

שלום רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם על המחשב הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19824 Samsung np530u4e יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל ב3000 ש"ח,עגול,כולל אחריות ל3 שנים ההתלבטות היחידה שזה מעבד U החסכוני 1.8 ולא הM מצד שני חשוב לי החיי סוללה של המחשב,והקלות. המחשב מיועד לעבודה גרפית,פוטושופ ולייטרום. אך ברוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני מה דעתכם? יש מחשב יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stilet,

היי, אני מחפש מחשב נייד לתקופה ארוכה שיכול לשמש ללימודים בתחום הכלכלה ועבודה בהמשך.כמו כן חובה שתהיה יכולת לחבר לטלויזיה HDMI. העדפה לקונן ssd 128gb עם שילום של קונן hdd של לפחות 500gb. *גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 15" , FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חשוב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. Started by yonir,

שלום, הרכבתי מפרט שמבוסס פחות או יותר על המפרט "מפרט רב תכליתי חזק" במפרטים המומלצים. המחשב מיועד לעבודה שוטפת, לצפייה בסרטי HD (מחובר לטלוויזיה 60 אינץ') ובהמשך ייתכן גם מעט ללכידת/עריכת וידאו. מוכן לשלם קצת יותר כדי לוודא שאף פעם לא "יקרטע", שיהיה אפשר לקפוץ בסרטי HD לכל נקודה במהירות וכו'. (במגבלות הסביר) המחשב ייקנה בפלונטר (בעיקר בשביל המארז הספציפי שמתאים לי) אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות לשיפורים/שינויים מומלצים. [TABLE=class: grid, width: 600, align: center] [TR] [TD=align: left]Part[/TD] [TD=align: left]P/N[/TD] [TD=align: left]Description[/TD] [TD=align: left]Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]BX80646I54570[/TD] [TD=align: left]Intel …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by FilmsAngel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 apb כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366-778 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  21. Started by ShowstoppeR,

* מטרות המחשב? מחשב לטיולים, אינטרנט, סקייפ, גיבוי תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11-13". עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חייב FHD, אבל לא יזיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, ויציאות USB 2 נוספות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ל DELL. אבל כל חברה עם תמיכה טובה וידידותית למשתמש הולך... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לפחות 4GB RAM

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  22. Started by yogevzak,

מעבד- intel i7 930 לוח אם- gigabyte x58-ud7 מארז- thermaltake full armor מאוורר למעבד- Scythe Ninja 3 כרטיס מסך- nvidia 8800 gts הארד דיסק- sumsung 1 terabyte הארד דיסק ssd 60 giga gail

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן ח`ברה. הבקשה שלי למפרט נראית לי דומה לכמה שמצאתי בפורום ככה שיש לי כיוון אבל חשבתי בכל זאת למלא את הטופס ולראות על מה אתם ממליצים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, ניתן לחרוג בכ-200 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בידור, אני כרגע מחבר 2 מסכים למחשב הישן שלי, אחד ברזולוציה 1920X1080 (גודל 24"), השני 1360X768 (גודל 26"). משחקים כמובן רצים על ה-1920X1080. בנוגע למשחקים שאני רוצה להפעיל עליו, זה בעיקר יהיה Rome 2: Total War, אני מעריץ ענק של הסדרה, לצערי המחשב הנוכחי שלי רוצה למות מהמשחק הקודם בסדרה, אני בטוח שהמשחק הבא שיוצא בספטמבר יהרוג אותו סופית אז בשבילו אני סוף סוף מבצע שדרוג. אני מצרף את הדרישות המ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם חריגה ל 6500 במידה וקיים שיפור משמעותי אפשר ל 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים לרוב FPS, עבודה עם תוכנות שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -SOLIDWORKS ועריכה קלה של PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF ,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ -לאילו הגדרות גר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by kaldor01,

אני מחפש להחליף כרטיס רק מכיוון שאני כרגע די הרבה בבית והתקנתי את tomb raider והכרטיס מסך שלי לא עומד בזה. כרגע יש לי את ה radeon hd 4200 והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס הגון אבל לא יקר מידי. סוג החיבור הוא pci experss

• 6 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים