ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, נתחיל מזה שהמחשב המיועד יהיה מחובר לשני צגים, LCD 37 של פיליפס לסרטים, וצג מחשב LCD 26 אינץ לעבודה על המחשב ומשחקים, בנוסף המחשב מחובר למערכת קולנועית ברמה גבוהה. ועכשיו לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד נחמד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב סרטים ומוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית ובעתיד שימוש בתוכנות של ADOBE לעיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מבחינות התוכנות שלא קשוקות לנגינת סרטים ומוזיקה (MEDIA CENTER למיניהן) תוכנות גרפיות …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Product Quant. Price Remove Antec TX1050B 500W Case 1 921 ¤ Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6700 Box CPU 1 3390 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 469 ¤ ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Ultra Dual Memory 1 1791 ¤ Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 1 740 ¤ Summ: 6 8997 ¤ אם אפשר גם להמליץ לי על לוחות אם לקונרו2
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חברים, יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Acer Desktop PC AM3970G-UW10P Intel Core i5 2320 (3.00 GHz) 8 GB DDR3 1 TB HDD AMD Radeon HD 7530M 1GB Windows 10 https://www.newegg.com/p/N82E16883103855 אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיוכל להריץ משחקים כמו PUBG לפחות על 60 FPS ראיתי שהמעבד כן יכול לעשות את זה ביחד עם הכרטיס מסך שציינית ביוטיוב. שדרוגים: ספק כוח (כי אני חושב שהנוכחי כרגע מאוד קטן ולא יכול לעבוד עם כרטיסי מסך חזקים) כרטיס מסך (אחד כזה שהכי יתאים לגודל של המחשב ל-CPU ללוח אם וכו' (לדעתי msi radeon rx 580 8gb) או אחר. אפשרות ל-SSD להתקנת Windows ותוכנות. קיים 8GB RAM אולי אפשרות לשדרוג ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במערכת העריכת וידאו הראשית שלי הלך לוח האם, לא ניתן להשיג כזה היום (P5WD2 PREMIUM). בגלל שמדובר בהתקנה מיוחדת ויקרה (שילמתי עליה הרבה למומחה שעה את זה) , קניית לוח שונה תעשה צרות + הוצאות. החלטתי לקנות מחר חדש מהיום למחר, למרות שהיום אני לא מעודכן מה יש ומה טוב... מעבד - רק אינטל- חשבתי על ה Q9550 לוח אם- רק אסוס - חשבתי על ה P5Q (דלוקס או פרמיום, מה ההבדל?) כ. מסך- רק ATI - את ה 4850? (אולי הדגם של ה DDR3). זיכרונות- DDR3 (עדיף ,לא?) אשמח לתשובה מהירה עוד היום (שלישי) כדי שמחר אקנה כבר הכל. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש מבוסס מעבד אינטל.עד 3אש"ח הצרכים שלי : המחשב הקים ,דרך אגב , הוא מחשב מלפני יותר מ 5 שנים.להבנתי אין צורך בכ.מסך נפרד, ואפשר להשתמש בזה שעל המעבד.חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. מצרף 2 מפרטים אפשריים , שההבדל העיקרי בינהם הוא לוח האם . שאלות: האם יש צורך בספק חזק יותר למערכת שכזאת? האם כ.מסף שע"ג מעבד יספיק?אנא דעתכם. .תקציב המקסימלי 3000, 2.השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט (רב לשוניות) הורדות סרטים וצפיה בהם אם ע"י המחשב ואם ע"י חיבורו לטלויזיה ב HD .ישומיי אופיס 2007,ותוכנות ייעודיות ללימודי הנדסה ( מאטלאב, ארנה ).אני עובד עם כמה ישומים ברקע. 3.במחשב ישולבו כוננים מהמחשב הישן - דיסק קשיח חיבור SATA2 שנרכש …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ב-3800 ש"ח ולא יותר ! מחשב מלא עם מסך ציוד היקפי וצורב רגיל אני יודע שהתקציב קטן אבל אין מה לעשות (זה או מחשב כזה או כלום) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לקנות נייד שישמש לעבודת סטודנט נדרש להריץ תוכנות סימולציה של הנדסת מכונות כגון solidworks כך שנדרש כוח חישוב בינוני-חזק וכנראה לפחות 3G זכרון לא נדרש למשחקים בכלל צפיה בסרטים גודל מסך -לא עקרוני בעקרון חשבתי עלמחשב של DELL אבל אשמח גם להצעות נוספות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אשמח אם תוכלו ליעץ ולעזור לי....תודה מראש טוב אז ככה.... יש לי שאלה אם כדאי לי לחכות עוד לירידת מחירים או שזה מספיק כבר אחרי יציאת הקונרו כרטיס מסך חובה:GF 7800 GTX וזיכרון 2GB אאאא... ואין צורך בהרכבה ואני משלם במזומן
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנייד הישן שלי עומד לשבוק חיים בכל רגע אז אני מניחה שהגיע זמן לקנות אחד חדש, אלה שבניגוד לנוכחי אני רוצה להשקיע בחדש יותר. בגדול השימוש שלי הוא לתכנות, כתיבה, גרפיקה וגיימינג. לגבי גיימינג, אני משחקת בעיקר בleague of legend, starcraft 2, rust וכו... אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ גם משחקים כבדים יותר. לגבי תכנות וכתיבה באופן כללי: נוח לי מאוד לעבוד עם מקלדת קטנה. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 12.1 אינץ' וזה פשוט תענוג בשבילי להקליד עליו (האצבעות מגיעות לכל המקשים מבלי להזיז את הידיים). אני יודעת שכנראה הפעם אצטרך להשיג נייד גדול יותר בעבור הדרישות שלי אבל בכל זאת אם אפשר שלא יהיה גדול מידי ושתהיה לו מקלדת נוחה. עדיף גם משקל כמה שיותר נמוך כי אני אוהבת לעשות את רוב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core i5-450M CPU (2.40GHz; dure-core with Hyperthreading) 4GB of DDR3-1066 RAM 14" LCD (1366x768 resolution) Intel GMA HD Graphics (Arrandale) 640GB (5400RPM) WD Scorpio Blue WD6400BEVT 802.11b/g/n Wi-Fi 8x DVD±RW/CD-RW optical drive 0.3 Megapixel Webcam VGA and HDMI Outputs USB 2.0 x 2; USB 3.0 x 1 RJ-45 (Ethernet 10/100) Headphone / Mic Input Jacks SD / MMC / SDHC / / MS / MS Pro Multimedia Card Reader Stereo Speakers Intel Wireless Display (TV adapter not included) 'Chiclet' Keyboard Gesture-Enabled Elan Multi-Touch Trackpad 4.73 Pounds (with 8-cell battery installed) Removable 8-Cell (5600mAh) Li-ion Battery "Up To 5.5 Hours" Claimed Batter…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה שנים קניתי את הנוטבוק של אייסר. מחשב דיי חלש, מעבד Atom Z560 עם 2 גיגה זכרון. בעבר יכולתי בלי שום בעיה לפתוח אתרי אינטרנט (כמה במקביל) לעבוד על אקסל\וורד (שימש אותי בלימודים) ולראות סרטים (רגילים, לא HD). העניין המוזר שבשנה האחרונה לוקח למחשב לפעמים דקה שלמה להכנס לאתר (האינטרנט תקין) הוא ממש איטי ברמות בלתי נסבלות. לפעמים לוקח לו 5-10 שניות לפתוח את המיני תפריט אחרי שאני לוחץ כפתור ימני בעכבר. מעבר לזה, כל וידאו (סרט) שאני מנסה להריץ, ה BSplayer \ VLC נותנים לי שגיאה. התקנתי codec packs ונתתי ל BSplayer להוריד את כל הקודקים שהיו חסרים - כך שזו לא בעיית קודק. חשוב לציין שזה המצב גם לאחר שחזור מלא של המחשב (פירמוט + התקנת הווינודס והדרייברים כמו שהמחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מספר פעמים בעבר פרסמתי כאן תרדים שונים על המחשב שאני רוצה לקנות התקציב ירד מ 1300 דולר ל 750 מכוון שעכשיו(אחרי שיכנועים רבים) זה טמטום להוציא 1300 דולר. לא כולל מארז מסך מקלדת ועכבר תודה rhin0
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הייתי פה לפניי חודש, חודש וחצי.. אני קונה מחשב שיהיה בעיקר מתאים למשחקי מחשב. כולל מסך דק (בתוך ה6 אלף) זה המפרט שהציעו לי לפניי חודש, חודש וחצי.. אני רוצה שיהיה לי במפרט מעבד קונרו לא משנה לי איזה העיקר שזה לא ישנה כל כך את כל המפרט הזה: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Sil…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול, יש לי כל הזמן איטיות מחרידה בעבודה עם הLENOVO X200 ונדמה לי שזה הHDD 5400 שלי. בבדיקה בHD TUNE הוא קורא 70 מגה לשנייה. יש סיכוי שבשידרוג ל7200 יפתח צוואר הבקבוק? אני עובד על W7 64 BIT. המון תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שאתם ממליצים דווקא על סמסונג. יש לזה סיבה? כידוע ב HD יש לשיבות גדולה לאמינות אפילו על חשבון כמה אחוזים בביצועים או כמה שקלים במחיר. ולמיטב נסיוני DW מאד אמינים. אנא פרטו שיקוליכם. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? - 2500 ש"ח 2.האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - חריגה קלה אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות אופיס וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב. 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה בחנות, מערכת הפעלה ווינדוס כדאי אך לא חובה. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב ? - בהקדם. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ? - אין צורך בחיבורים מיוחדים. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-