עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה. קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה. מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס) - צפיה בסרטים -מסך בגודל 14 או 15.4 -משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה. -סוללה שעתיים וחצי פלוס -בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון?? -בלוטות, כן -צורב DVD כן -אחראיות בינלאומית מומלץ -לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה. קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים. השאלה מה אני באמת צריך אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות. תודה על עזרה! דיאגו נ.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by taltola,

שלום לכולם, המסך שברשותי הוא PG279Q (מסך 2K עם 165 הרץ) אני מעוניים לרכוש מחשב גיימינג חזק עד תקציב של 12 פלוס מינוס, חשוב לי גם שיהיה יפה ויזואלית. קבלתי את הצעת המחיר הזו, מה דעתכם עליה? אני די סגור על המעבד/כרטיס המסך/כונן ה-SSD כל השאר עדיין טיפה מתלבט. מה דעתכם על המפרט? האם הקירור מספיק טוב לאוברקלוק אוטמטי סביר? לא הולך להשתגע עם זה.

5. Started by Burning Ice,

אהלן !(המפרט בצד ימין) מה שאני מתלבט כרגע זה לגביי המארז והספק . אני כנראה הולך לקחת את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4155 מה שאני חושש זה שהספק לא יספיק למפרט הזה . מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kalda01,

האם יש שיקולים מיוחדים כאשר בוחרים לוח אם שיתאים למערכת המיועדת להרצת לינוקס? האם יש בעיות תאימות או חוסר בדרייברים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Idowa1,

קיבלתי הצעת מחיר לגבי המחשב הנ״ל ואשמח לדעת האם מחשב זה באמת שווה את הצעת המחיר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by epichorus,

שלום לכולם, מאוד קורץ לי להזמין מחשב נייד מחו"ל בעקבות מחירים נמוכים בהרבה (שימושים: גלישה,אופיס,צפייה בסרטי HD) מכרים שלי המליצו לי לחפש בEBAY, לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא במחיר די טוב של 675$+80$ משלוח כלומר 755$ סה"כ, אחרי הוספת המע"מ יוצא בערך 3300 ש"ח. זה המפרט : HP Pavilion DV4-1540US Color: Moonlight White * Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.20GHz * 4GB DDR3 installed memory * 320GB SATA Hard Drive(7200RPM, much faster than 5400rpm ones) * 14.1-inch diagonal WXGA High-Definiation HP BrightView Widescreen (1280 x 800) Display * LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-R/RW Double Layer Support * Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD * Intel Wi-Fi Link …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by amitelran,

שלום רב, מחפש מחשב נייד. נתקלתי במחשבים הנ"ל: א) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080 ברצוני לשאול שלוש שאלות לגבי מחשב זה: 1. האם המחשב מומלץ בעיניכם? 2. רשום שיש שדרוג ל-SSD, האם זה שדרוג נקי ל-SSD או הוספה של cache על חשבון 7200RPM? 3. האם ניתן לקנות סטיק זכרון 8GB RAM ולהוסיף/להחליף במחשב הנ"ל? ב) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14452 מה דעתכם לגבי המחשב הזה? האם עדיף מהקודם/יותר טוב? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Zephyer,

אהלן. אני מחפש לפטופ ללימודים. קווים כללים: * מטרות המחשב? לימודים, עבודה משרדית, סביבות תוכנה שונות * גודל המסך? 12-15 מועדף * משקל רצוי? אין העדפה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באופן סביר, כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כ ונן קשיח? SSD 128 * כונן CD/DVD? צורב? לא עקרוני * כונן Bluray? לא עקרוני * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא עקרוני * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זיכרון: 4G מקלדת נוחה ככל האפשר. יכולות משחקים/וידאו לא הכי עקרוניות, יותר חשוב שאוכל להריץ עליו OFFICE, דפדפנים, וסביבות תוכנה שונות. ניידות: עדיף שיהיה נייד …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ronnie37,

הנייד הישן שלי עומד לשבוק חיים בכל רגע אז אני מניחה שהגיע זמן לקנות אחד חדש, אלה שבניגוד לנוכחי אני רוצה להשקיע בחדש יותר. בגדול השימוש שלי הוא לתכנות, כתיבה, גרפיקה וגיימינג. לגבי גיימינג, אני משחקת בעיקר בleague of legend, starcraft 2, rust וכו... אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ גם משחקים כבדים יותר. לגבי תכנות וכתיבה באופן כללי: נוח לי מאוד לעבוד עם מקלדת קטנה. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 12.1 אינץ' וזה פשוט תענוג בשבילי להקליד עליו (האצבעות מגיעות לכל המקשים מבלי להזיז את הידיים). אני יודעת שכנראה הפעם אצטרך להשיג נייד גדול יותר בעבור הדרישות שלי אבל בכל זאת אם אפשר שלא יהיה גדול מידי ושתהיה לו מקלדת נוחה. עדיף גם משקל כמה שיותר נמוך כי אני אוהבת לעשות את רוב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by doryeshua22,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF4 watchdog -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 HD 120hz benqxl2420 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שמיועד לעבודות משרדיות בלבד (גלישה באינטרנט ואופיס) בתקציב של 1800 ש"ח בערך (אם יש אפשרויות טובות גם במחיר יותר זול אני אשמח לשמוע). אני ארכוש את המחשב באילת בשבוע הבא. דברים חשובים: גודל מסך "15.6, שתהיה מקלדת נוחה עם מקשים בגודל סטנדרטי (לדוגמה בלי מקשי חיצים קטנים) - לא צריך numpad או תוספת מיוחדות. שיהיה דק וקל ככל הניתן. תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by GiborGadol,

שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. דודה שלי צריכה מחשב לילדה שלה, הילדה בת שנתיים בערך, היא רוצה להשים לה קומפי {נו אתם יודעים המקלדת לילדים קטנים}, והמחשב גם אמור לשמש לכתיבת עבודות ומסמכים {דודה שלי מורה והיא צריכה להדפיס כל מיני דברים}, וגם לאינטרנט לדוד, הם רוצים את המחשב הזול ביותר שיכול להיות כי המחשב לא אמור להיות חיית מולטימדיה או משהו כזה, כרטיס מסך מספיק Geforce 2 MX400 64MB לא משנה של איזו חברה. חשבתי בהתחלה על מעבד Duron אבל בגלל ש-AMD מתחממים אני פוחד להשים להם כזה מעבד כי הם לא מבינים כלום, אז אחרי זה חשבתי על Celeron, אבל אולי אני טועה ו-Duron לא מתחממים הרבה והאפשרויות שדרוג שלהם דיי טובות. אז בקיצור צריך מפרט הכי הכי הכי הכי זול, מסך מספיק ה-Proview DX-787-NS ב-780ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. הרכבתי את המחשב הזה המיועד בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים חשוב שיהיה שקט ומהיר. ללא OC . אנא הצעתכם לשיפור וייעול , אם יש מקום להוסיף יחידת קירור או רכיב אחר , אשמח להצעתכם. אין צורך במסך או ציוד קצה/נלווה (עכבר מקלדת וכדומה) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה מאוד, חפירה מקבילה בהרבה אתרים עם CRAWLERS, קבצי נתונים ענקיים, הרבה מאוד תוכנות פועלות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מיועד לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, הדבר הויזואלי ה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חברים שלום, רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי ולהרכיב מחשב חדש. התקציב הוא 3,000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה, השימוש העקרי הוא משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מצרף פה מפרט שהרכבתי, אשמח לחוות הדעת שלכם או להמלצה על שינויים, יש לי חוסר ודאות לגבי מספר דברים: 1. לא מכיר SSD בכלל אז בחרתי ראנדומלי אחד שהוא זול ומספיק גדול 2. הכרטיס מסך הוא משופץ עם אחריות - אם משהו התנסה אשמח לשמוע 3. האם אפשר לרדת במעבד ל- i3 ועדיין להינות מביצועים גבוהים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601482522 - Intel - Intel Pentium G3420 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD G... כמות: - 1 - 340/333 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-DS2 - G…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Pr0Xy,

אני מעוניין למכור נתב נטגיר VVG2000 של בזק המיועד לרשת VDSL. הנתב במצב טוב. קישור לאתר המוצר. כדי להוריד אבן מליבו של הקונה אקח את הנתב לבזק כדי שיבדקו שהכל תקין. ;D כמה נראה לכם שאוכל לקבל עליו כיד 2? :s05: תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, רגע לפני שאני מזמין אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הפרט שהרכבתי, Q6600 G05 Asus P5K-E/WIFI-AP 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX x2 WD 320GB WD3200AAKS WD 500GB WD5000AAKS Antec SONATA-II 450W BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 מחיר כולל: 6000 ש"ח לזה מצטרפים Big Typhoon וצורב LG שכבר רכשתי. מה דעתכם? יש צורך לשנות משהו? רציתי גם לדעת אם יש טעם לדעתכם לחכות שיצאו המעבדים החדשים, זה ייתן שיפור משמעותי? תודה מראש לכל העונים....

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, מעוניין בשדרוג של מחשב קיים לצרכי עבודה משרדית בלבד. המחשב עם Windows 10 Pro 32bit והוא נוטה להיות מאד איטי בעבודה שוטפת (תוכנות, אינטרנט וכולי). המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E7600 3.06 GHz 3 MB Cache Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L זכרון: 2Gb ספק כח: Power Man IP-S450 450W קשיח: WD Caviar Blue 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואינטרנט א) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים