ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת במפרט וחשבתי להחלף את המעבד ל1.8A ולהעיף את הלוח הקX יש לי למשהו שיכול לעשות OC שם לב יש לי זכרון RDRAM שאני לא רוצה לוותר עליו והשאלה היא על איזה לוח אתם ממליצים שיוכל לענות על דרישות OC ??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש גם למשחקים החלק הקשה הוא שצריך להכניס גם מסך בלי לחרוג מהתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף בעקרון מחשב שכל הרכיבים שלו הם תוצרת אינטל מקוריים ? או מחשב למשל שהלוח אם שלו הוא של אסוס? ומה עדיף ללוח אם אסוס או אביט ? גם רציתי לדעת את ההבדל בכוננים הקשיחים.. מזה ה SATA הזה? כי יש לי אפשרות להביא באותו מחיר 80 גיגה סטה או 120 רגיל.. אני מעדיף 120 אבל מה באמת ההבדל ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי מחפשת לרכוש מחשב נייד לשימושי Office ואינטרנט. מסך 15+, יש ילדים קטנים אז עדיף למשהו עם איכות בניה סבירה פלוס. לטענתה שיהיה הרבה זיכרון (אם לא אפשרי SSD אז HDD). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם. יש לי מחשב גיימינג שנבנה באמצע 2015, ואני מעוניין במחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה שנים הקרובות. אני מניח שאין הרבה מה לקחת מהמחשב הקיים חוץ מהמארז והדיסקים, ואולי את הזיכרון, סתם כדי לעלות ל- 32GB (אני מצרף את המפרט שלו למטה). אגב, יכול להיות שבתקציב שלי לא יתקבל הבדל גדול ברמת הביצועים ממה שיש לי עכשיו (GTX 970), בטח לא הבדל ששווה 4.5K. אשמח אם תגידו לי אם זה המצב. שאלה נוספת - האם בעקבות התמוטטות הקריפטו צפויה ירידת מחירים של GPUs, ולכן כדאי להמתין מעט עם הרכישה? תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח. לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ל…
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ומידה וניתן אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה HD, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד. הצרכים הם פשוטים ביותר - תוכנות אופיס למיניהן, מיילים, אינטרנט וכו'. לא יותר מזה. התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושהבטריה לא תיהרס אחרי 5 דקות.... אשמח לעזרה! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ולפניכן אני בארה"ב ככה שאני מעדיף לקנות משם את המחשב * מטרות המחשב? תכנות, MATLAB , משחקים כבדים(אבל לאו חשובות ההגדרות) ועבודה משרדית כמו כל סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה שתחזיק כ4 שעות של עבודה כבידה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * Bluetooth? אם אפשרי- לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 גיגה * כונן אופטי?ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין למכור מחשב בן שנה הכל עובד ותקין יש אחריות של אייבורי i5 4570 לוח אם MI H87M-G3 מארז FRACAL DESIGN CORE1000 כרטיסמסך GIGABYTE RADEON 7790 זכרון 1GB. זכרון CORSAIR 8GB דיסק 2TB המחשב יפורט לפני המכירה (אני לא מוכר את המערת ההפעלה המקורית שלי) השאלה:איך ניתן למכור מחשב ללא מערכת הפעלה? כלומר כל קנה ירצה בודאי לראות שהמשב תקין. יהיה נחמד לדעת מה המחיר, אבל זה לא הנושא המרכזי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 עדיפות למסך מאט וIPS * רזולוציית המסך? 1920X1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2.0 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה,עדיפות ל256. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT II ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2311h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלי ראיתי את הנייד הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220667 אבל הוא לא מופיע באתר של אסוס יש למישהו מידע עליו ולמה הוא לא מופיע באתר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-