ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני הולך להתחיל לימודי תקשורת אינטראקטיבית שהולכים להתעסק הרבה בגרפיקה ווידאו (התוכנות מפורטות בקישור הנ"ל): http://www.sapir.ac.il/generalpage.asp?div=preacademy7&subdiv=tochnit אני כרגע בהתלבטות אחרונה שלפני הקנייה, הדבר האחרון שאני רוצה עליו דעה ועצות זה הכרטיס מסך. בשני דגמים שאני מתרכז בהם יש: 1) gefocre 8600 gt 2) radeon hd2600 מה לדעתכם הכי מתאים להתמודד עם הלימודים? אולי בעצם מתאים לי הכרטיס המובנה של אינטל שמגיע עם מרבית הדגמים? או כרטיס עם זיכרון משותף? או דגם אחר של אחד מהכרטיסים שרשמתי? התקציב של לנייד הוא 7.5. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהקנייה מיד שניה לא צלחה (ואולי לטובה), אני אקנה מחשב חדש ורק את הכרטיס מסך מיד שניה (אין צורך להוסיף כרטיס מסך במפרט). אין צורך בציוד הקפי. התקציב כמו שציינתי הוא עד 1500 (+-100 שקל). כשהרעיון הוא להגיע ל2000 כולל הכרטיס מסך המשומש. אני מניח שצריך להתפשר על AMD. רמת השקט לא כל כך חשובה לי. אפשר גם לוותר על צורב (למרות שזה רק 100 שקל אני מניח). והארד דיסק אפשר להתפשר עד 500GB. אם המחשב יצליח להריץ את הElder Scrolls החדש שיצא בסוף השנה זה יהיה מעולה ;D אשמח גם אם יהיה ניתן להסביר מעט על מה ההבדל בין AMD וINTEL, בהנחה שאנחנו מדברים על אותם נתונים יבשים. הייתי כל החיים עם אינטל וזה נשמע לי קצת מוזר לעבור. עוד דבר חשוב זה שהלוח אם יהיה תואם לכרטיסי מסך ישנים יותר (לכשאני…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה המטרות: * מטרות המחשב? בעיקר מחובר לטלוויזיה לסרטים\סדרות + משחקים (skyrim, fallout, mount&blade) * גודל המסך? 15" עדיף מאט אבל לא קריטי כי רוב הזמן יהיה מחובר לטלוויזיה * רזולוציית המסך? אני יכול להסתדר בלי FHD (טלוויזיה 32") * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יהיה נחמד אבל לא חיוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהמלצות Dell * מחיר - בין 3500 ל4000 ש"ח אני מתלבט…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב מפרט תמצאו לי בבקשה חנות באזור אשדוד ותרכיבו לי את המפרט ל-7000 שקל כולל : מסך רמקולים מצלמה מיקרופון סורק צורב די וי די וכרטיס מסך זהו אה ומעבד אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מאחת החנויות, מה אתם אומרים? http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו (אבל לא ברמה מאוד גבוהה שאני חייב קירור פסיבי, אופטימיזציה לאודיו, ספק שקט בצורה יוצאת דופן), ומשחקים- בעיקר WOW אני אריץ WINXP, לא 64 ביט ולמפרט: מארז EZ-COOL+ספק כוח מגן ברקים ומייצב מתח- 450W מעבד- E8400 core2duo 3.0Ghz לוח אם- P45 מבוסס אינטל- של GIGABYTE זכרון 3GB DDR2 800MHZ, של KINGSTON כוננים קשיחים SAMSUNG 320GB WD 160GB שניהם SATA2, 7200RPM צורב DVD- SAMSUNG +- X22 כ. מסך GForce 9600GT, 512MB DDR3, 256BIT + קירור לכרטיס מסך של ZALMAN כרטיס FIREWIRE PCI סה"כ כולל הכל 3150 ש"ח **הבחור שאני קונה ממנו אמר שאין טעם לקחת ליבה מרובעת- כי XP 32BIT לא יודע לנהל את זה כמו שצריך. מה אתם אומרים? מחיר טוב או שמישהו מנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב האחרון שרכשתי היה בתחילת שנת 2019 בסכום של כ-5600 שקל. אני לא גיימר כבד במיוחד,אבל לאחרונה יצא המשחק : star wars jedi: survivor. אשר מקרטע לי גם במהירות הכי נמוכה. אלו הדרישות של המשחק https://www.ea.com/games/starwars/jedi/jedi-survivor/pc-system-requirements אני מעוניין לשחק בגרפיקה הבינונית,יהיה נחמד אם יעבוד בגרפיקה הגבוהה ביותר. כרגע יש לי שני כוניני זכרון: 1.Kingston A1000 SA1000M8 2.Samsung 860 Evo (כמעט לא בשימוש). יהיה נחמד להשאיר אותם על מנת למחוק הכל, ולצמצם את העלויות קצת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא?? (מאתר DELL ארה"ב) מחירו: 614$ Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English New 2010 Intel® CoreTM i3-350M Processor (2.26GHz, Dual Core/4 Threads, 3MB L3 cache) Aberdeen Silver 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM 320GB 7200RPM SATA Hard Drive 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service 6-cell Lithium Ion Primary Battery Aberdeen Silver Display Back 15.6 inch High Definition LED Display (1366 x 768) with Anti-Glare 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, Roxio and Cyberlink PowerDVD™ DX 8.3 Keyboard with Gesture Touchpad Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Wireless Network Card 802.11 b/g/…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש דבר כזה שאפשר לשפר את אורך חיי הסוללה של מחשב נייד? אם יש עצות טובות ומוכחות אז אשמח לשמוע כי הסוללה שלי של המחשב נייד (6 CELL) מחזיקה בקושי שעה או שלקנות חדש עם 12 CELL?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה קניתי מחשב HP DM3 1110 ej עכשיו במפרט שלו הוא מגיע עם כרטיס מסך של NVIDIA ה G105 עכשיו קיבלתי את המחשב ואני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שם בעצם כרטיס מסך של INTEL נכנסתי לאתר היצרן לדרייברים של המחשב ומצאתי שם באמת 2 התקנות לכרטיסים גרפיים מבדיקה שעשיתי גיליתי שכנראה ניתנת האפשרות לעבור בין כרטיסי המסך המובנה והלא מובנה לצורכי צריכת חשמל. מישהוא יודע אם יש אמת בדבריי? או מישהוא יודע איך עושים את המעבר בין הכרטיסים? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מצב 2. מה שימושי המחשב ?משחקים קלים,כמו כן אני מתחיל ללמוד תיכנות,מתחיל בווב ואולי אתקדם לדברים יותר כבדים עדיין לא יודע,שנה הבאה גם מתחיל לימודים כניראה בהנדסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim/heroes of the storm/company of heroes 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט של מחשב ב12,000 רק המחשב נטו,בלי ציוד היקפי(בלי מקלדת,בלי עכבר,רמקולים,מסך והשאר) המחשב מיועד לעריכות ווידיאו וגראפיקה בלבד. לא משחקים,לא אינטרנט שיהיה כפול ליבה לפחות , מאוד חזק,ו2GB זיכרון פנימי,או כמה שיצטרך שיעבוד טוב עם התוכנות Adobe Premiere Photoshop שיהיה באנדל עשיר,והמחשב שוב לא מיועד לשום OC,הוא רק צריך להיות מאוד מהיר לעריכות ווידיאו,ושיהיה טוב לגראפיקה אין צורך בכרטיסי Quradu למינהם **(לא לבנות מפרטים בפחות כסף ולהגיד שזה יספיק,פשוט לבנות מחשב של מארז קומפלט הכל ב12,000 לא כולל ציוד היקפי כלל.)** תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע BF4,WATCH DOGS FC3 ובעתיד COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" ברזולוציה של 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מעבד I7 4770K ולוח אם של ASUS Z87 ROG IMPACT 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 המחשב נמצא בחדר עבודה פתוח, לא מעוניין לשמוע טרקטור 6. האם מתוכנן…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג מפנטיום 3 לפנטיום 4 חלק מהדברים במחשב הישן אני מעוניין להעביר למחשב החדש כמו כרטיס מסך שיש לי geforce fx5200 128 mb כרטיס קול של creative sb live צורב SCSI כונן סידירום 50X אני לא כל כך חזק במפרטי מחשב וצריך את עזרתכם והמלצתכם לגבי הפריטים הבאים איזה דגמים מאיזה חברות עליי לבקש בחנות? מה שאני בעצם צריך זה מעבד פנטיום 4 hd לוח אם של ASUS עם כרטיס רשת מובנה+FIRWIRE הארד דיסק גדול (לפחות 80GB) זיכרון 512 לגבי קולר למעבד האם מגיע ביחד עם הלוח אם? מקלדת+עכבר אלחוטים משהו טוב ואמין עם בטריות נטענות כונן צורב DVD וכמובן מארז איכותי לא יקר מידי העיקר שיהיו לו מספיק כניסות USB ומספיק מאווררים התקציב שלי הוא 4500-5000 תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4000 שקל ללא ציוד ללא מסך, המחשב לא יהיה למשחקים כבדים רק לפאס2008 שהוא דורש כ.מסך ומערכת חזקה.. דיסק קשיח שקט, צורב דיוידי, ולא מתוכנן OC..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי אתמול את המחשב הנייד שבכותרת הוא נקנה בארה"ב ואני מעוניין למכור אותו , אך אני לא מצליח לדעת מה הדגם הישראלי המקביל שלו, המחשב חדש אתמול העלתי לו את הווינדוס 8 . אולי יש למישהו הערכה לגבי השווי שלו ? מסך 15.6" בתודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה של מפרט מלא בסביבות 10,000 ש"ח למחשב ביתי. אני לא מבין כמעט כלום במחירים,בחלקי מחשב. פשוט מחפש מחשב פנטיום 4 עם מעבד חזק ,זכרון פנימי גדול ,חיצוני בסביבות 40-80 מסך טוב,מקלדת,מדפסת ביתית,צורב,DVD טוב,רמקולים למחשב(לא משהו מטורף) ועוד כל מה שצריך בתקציב הזה. אני צריך להגיש את המפרט לאיזשהי עמותה אז מי שמבין יעזור לי מאוד מפרט מדויק. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אז חשבתי וחשבתי והנה המפרט שהגעתי אליו (בזכותכם כמובן) מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVE…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רגע לפני שאני מזמין אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הפרט שהרכבתי, Q6600 G05 Asus P5K-E/WIFI-AP 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX x2 WD 320GB WD3200AAKS WD 500GB WD5000AAKS Antec SONATA-II 450W BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 מחיר כולל: 6000 ש"ח לזה מצטרפים Big Typhoon וצורב LG שכבר רכשתי. מה דעתכם? יש צורך לשנות משהו? רציתי גם לדעת אם יש טעם לדעתכם לחכות שיצאו המעבדים החדשים, זה ייתן שיפור משמעותי? תודה מראש לכל העונים....
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1366x768 - מסך 28'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, וכרטיס מסך חיצוני (כרטיס שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 אין חשיבות לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-