עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mind5,

בדקתי במדור (לוחות אם ומעבדים) מצאתי כמה לוחות אם שמומלצים למערך SLI : 1.Gigabyte GA-N650SLI-DS4L 2.Abit - Fatal1ty FP-IN9 SLI שניהם עולים 520 ש"ח .. לא יודע אם הם לכרטיסים החדשים (סדרה 9)...אנא המליצו על לוח טוב ובמחיר כזה.. בקשר לכרטיס מסך ברור שרק אחד בינתיים ..בסביבות 800 ש"ח... המארז וספק בסביבות 250 ש"ח... (עד שאקנה עוד כרטיס מסך בעתיד ואשדרג את המעבד).. לא רוצה דיסק קשיח ולא צורב גם.. בקיצור המחשב ישמש למשחקים הקיימים ויהיה מוכן לעידכון עתידי !! תודה מראש ..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by normanush,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יעבדו עליו משחקים חדשים כן? ולכרטיס מסך יש יציאות vivo? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, ראשית נתחיל עם השאלון: מטרות המחשב? הרצת תוכניות מטלב עם חישובים כבדים וארוכים (לכן חשוב לי שיתבצע מספר חישובים גדול בזמן קצר), וכמובן שימושים סטנדרטיים יותר כמו צפייה בסרטי HD , תוכנות אופיס למינהן וגם משחקים קלים. כמו כן חשובה לי מאוד הניידות של המחשב * גודל המסך? העדיפות היא ל- 14" אבל מוכן להתפשר על 15.6" בתמורה לביצועים * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, שוב גם כאן התפשרות לטובת ביצועים (עד 2.6 קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות שחשוב לי שיהיו - usb 3 , HDMI , VGA כל יציאה נוספת הרי זה משובח * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Blah?,

שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3K, למרות שאמור לעלות פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנסות לחסוך, התקציב שרשמתי הוא משפר מקסימאלית לא רואה סיבה שלא נצליח להרכיב מפרט טוב בפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס, מעט עריכת תמונות בסיסית וצפיה בסרטים עד 1080P. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט חשוב, לא להגיע לעלויות גבוהות רק בשביל שקט מקסימ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tompkins20,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרטים עבור 2 מחשבים שונים. מחשב 1: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו Overwatch, CsGo, Pubg. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן תחת מגבלות התקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא משמעותי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by יהושע מנחם,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר ומקלדת אלחוטיים ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1. לא חשוב השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק. …

10. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

11. שבת שלום לכולם! למטרת פוטושופ בלבד רכשתי את המחשב הזה ... http://www.skypc.co.il/pl_product~sky402~105~0.htm אני חוזר ואומר שהמחשב רק לפוטושופ. אז האם הוא סבבה בבקשבה ? * הערה קטנה בבקשה ! אני מפחד שהחנות הכניסה לי חלקים שהם ישנים ובאותו המחיר אני יכול להשיג חלקים יותר טובים? זאת אומרת שאם הלוח אם לדוגמה הכי טוב שיש באותו המחיר של הלוח הקיים? וכנ"ל לגבי הקירור ושער הדברים. תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shaolin,

אני ממש נואש פירמטתי את המחשב עבור אחי התקנתי מערכת הפעלה win xp proffesional באנגלית ושרציתי לסדר את החיבור לאינטרנט ראיתי שהמערכת הפעלה לא מזהה בעצמה את הכרטיס רשת בנוסף אחי הגאון עבר דירה ואין לו מושג איפה הדיסקים של הדרייברים. דרך אגב ב device manager מה שמופיע תחת net adapters זה net adapter 1394 אבל הבנתי שזה רק firmware או משהו בסגנון ככה שאין לי מושג מה השם\הסוג של הכרטיס רשת עצמו ואם זה משנה משהו המחשב הנייד מיועד להתחברות רגילה ולא כחלק מקבוצת מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכם, חיכיתי הרבה זמן לירידה של ה-Q6600, עדין לא ה-22.7 אבל אני רואה שכבר חלה הירידה, אז אפשר כבר לבצע את הקנייה.. המפרט הזה הוא מ- Iqpc אני לא כל כך מכיר את החנות, אשמח לשמוע אם מישהו ביצע שם רכישה איך הייתה החוויה. בכל מקרה, מחשב לצורכי עבודת בגרפיקה, מאיה, פוטושופ, אפטר וכדומה. לגבי Quadro יקר לי מדי כרגע אז אני יקח לי 8800 חביב. אם אתם רואים משהו מיותר, או משהו שחסר, אפשר גם להעלות את התקציב טיפה. נ.ב. אשמח גם לשמוע לגבי הכונן קשיח החיצוני, אני לא מבין בזה כל כך, אשמח לשמוע. נ.ב.2. מישהו יכול להמליץ לי על אל-פסק שיספק לי חשמל למחשב הזה, לעוד מחשבים (שצורך בערך 300W) ועוד שני מסכי 24"? ובקיצור הנה המפרט נכון לעכשיו: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - …

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by benny_man,

היי. בינתיים אני התמקדתי על זה: Packard Bell EasyNote TM98-JO-303IL בבקשה תעזרו לי למצוא את המחשב המתאים לי ביותר וההכי טוב שיש במחיר הזה 4200 ש"ח מקסימום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by HellBoY,

שוב שלום, בקשר למפרט הקודם שהביאו לי פה אמרתי שאני יחכה לאנפורס 4 קראתי על הפיצרים שיש בו והגעתי למסכנה שאני לא יצטרך אותו ולא יעשה בו כל שימוש. אז החלטטתי היא לקנות מחשב עד 8000 שקל בלי מסך עם מארז וספק מקלדת עכבר צורב די וי די וכובן די וי די חובה! שישרת אותי למטרת משחקים. בפעם הקודמת אמרו לי לקחת s939 אבל האם באמת שווה לקחת אותה שאני בטוח שבשנתים הקרובות אני לא ישדרג את מחשב זה? אשמח אם תעזרו לי שוב.. בתודה אופק

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב. אני חושב לקנות מחשב חדש. כללית איני מתמצא בקרבי האלמנטים במחשב ולכן אשמח לקבל הנחיות לקניית על פי הנתונים המפורטים: 1. המחשב בשימוש ביתי. 2. עבודה עם תוכנות אופיס, אינטרנט, דואר אלקטרוני ותוכנות פוטושופ-פלאש (גרפיקה בסיסית לא ברמה מקצועית), סרטים וכדומה. 3. רצויה כעת מערכת הפעלה XP אך כדאי לרכוש עם נתונים שיאפשרו התקנת ויסטה בעתיד. 4. מחיר עד 2,000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yosko,

הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by O.G.D 2k5,

AMD Athlon 64 3700 CPU Box Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 Corsair 512MB PC3200LL PRO LED DDR 400 Sapphire ATi Radeon X800 XT PE 256-bit GDDR3 256MB ViVo Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM NEC DVD X 16 DV5800 Black NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG 52X32X52 Black Oem Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Xaser Silent PurePower 560W 2-fan Conceptronic C480i1 5-port USB 2.0 PCI card Conceptronic 3 port F…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש״ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משחקים כבדים,מזדמן עבודה עם גרפיקה וסאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. משחקים כבדים כמו Black ops ומעלה, תוכנות גרפיות-photoshop, תוכנות סאונד-reason, cubase, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, המטרה היא להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Galos,

שלום! כנראה היום ארכוש מחשב - המפרט הוא כדלקמן : (הרכישה ככל הנראה תתבצא מזיגזג - יש למישהו ביקורת עליהם? , חשבתי על IQPC אבל הם רחוקים מדי הם באשדוד ואני מהמרכז). (עריכה: *חשבתי לקנות היום אבל במלא לא יגיעו חלקים במהלך הסופ"ש כך שאני אזמין ביום ראשון או שני שבוע הבא. כמו כן אחכה לתגובות ממכם.) Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,158.19 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 659.75 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 678.03 ש"ח (הזכרון הוא 2GB משום מה זה לא צוין חוץ מבמחיר - כנראה בכלל הC&P Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 3…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by boim,

אהלן אני רוצה לרכוש את המחשב של סוני מסדרה SZ (עם המסך 13.3).. בכל מקרה, אני בקושי רואה אותו למכירה בארץ, וגם אם כן לא ברור לי איפה אני מקבל אחריות עליו? כי אני לא חושב שישפאר תומכים בו.. מישהו יודע מי היבואן? מה בדבר קניה בארה"ב ואחריות בינלאומית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.