ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
לוח ג'יגה בייט ga-ep43-ds3l מעבד intel core 2 quad q8200 2.33ghz זכרון single side 3 gb ddr2 800mhz ceon כרטיס קול 7.1 (8 ערוצים) Ob כרטיס רשת 1gb ob צורב sata lg dvd x22 שחור gh22ns ספק כח 450w 12cmf real ezcool דיסק קשיח 500gb 16 sata2 western digital כ.מסך dvi/vga 9500gt 1gb מארז ידית כסוף שחור כרטיס טלויזיה + שלט avertv hybrid speedy pci-e מצלמת רשת pro5000 logitech
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב מעוניין לקנות נייד שישמש לעבודת סטודנט נדרש להריץ תוכנות סימולציה של הנדסת מכונות כגון solidworks כך שנדרש כוח חישוב בינוני-חזק וכנראה לפחות 3G זכרון לא נדרש למשחקים בכלל צפיה בסרטים גודל מסך -לא עקרוני בעקרון חשבתי עלמחשב של DELL אבל אשמח גם להצעות נוספות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים עד היום אני הסתדרתי עם מחשב נייד שהוא היה (ועדיין) נותן לי מענה למה שאני צריך. מעולם לא נהנתי כמו שצריך עם הגדרות משחק על HIGH והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הסיפוק הזה. אני מוכן לשלם על מהירות ואיכות כדי להנות כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, וכאן אני צריך אותכם כדי שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. תראו, אני עבדתי על הדברים האלו במחשב הנייד שלי (+המשחקים) ויש לציין שהוא עמד בהם בגבורה ובאמינות, אבל נמאס לי להיות על הקצה כל הזמן ואני רוצה להתחדש במערכת חדשה וחזקה. בבקשה עזרו לי בבניה של המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? כ6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש תועלת רבה מהסכום כולו אז השתמשו בכולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אבל א…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים שיריץ את המשחקים הכי טובים על מדיום מינוס לפחות עכשיו השאלה שלי היא,האם לקנות מחשב חדש או שאני יכול להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן שלי,ועליו לבנות את המחשב החדש(שדרוג) מפרט המחשב הישן: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 דיסק קשיח:250 ג' : ובקשר לספק כח אין לי פרטים עליו אבל אני יודע שהוא לא משו אז השאלה שלי היא כמה יעלה לי כל השדרוג הזה?(הקנייה לא כוללת מסך,יש לי כבר)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש, אשמח ליעוצכם, אני מצרף מפרט שבניתי, כאשר חסרים בו מארז ספק כוח וקירור למאוור, כי אני לא מבין בזה בכלל. חסר גם כ. מסך שכרגע אני לא מעוניין לרכוש. עריכה: חשבתי על המארזים הבאים: [h=1]מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 912 Combat windowed Mid Tower ATX מארז ללא ספק Antec GX300 Window Black[/h] ומאוורר אולי ? [h=1]מאורר למעבד Zalman LED CNPS7X[/h] חשוב לי שהמעבד והלוח אם יהיו מאוד איכותיים, על מנת שהמחשב יהיה חזק למשל זמן. תודה רבה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים hp pavilion dv6 1180 ej HP Pavilion dv6-1040ej ההבדל ביניהם עומד על 400 שקל , הענין המהותי הוא הכרטיס מסך: איזה כרטיס מסך עדיף-geforce 9200 m 512mb או ati raedon 4530hd 512mb ? האם הם יכולים להריץ משחקים כמו פיפא? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש גם למשחקים החלק הקשה הוא שצריך להכניס גם מסך בלי לחרוג מהתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי במדור (לוחות אם ומעבדים) מצאתי כמה לוחות אם שמומלצים למערך SLI : 1.Gigabyte GA-N650SLI-DS4L 2.Abit - Fatal1ty FP-IN9 SLI שניהם עולים 520 ש"ח .. לא יודע אם הם לכרטיסים החדשים (סדרה 9)...אנא המליצו על לוח טוב ובמחיר כזה.. בקשר לכרטיס מסך ברור שרק אחד בינתיים ..בסביבות 800 ש"ח... המארז וספק בסביבות 250 ש"ח... (עד שאקנה עוד כרטיס מסך בעתיד ואשדרג את המעבד).. לא רוצה דיסק קשיח ולא צורב גם.. בקיצור המחשב ישמש למשחקים הקיימים ויהיה מוכן לעידכון עתידי !! תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה המחשב הזה שווה? אם אני רוצה למכור אותו. או לפחות חלק מהחלקים. אגב אני שמח להיות השני שכותב פה נושא מעבד: Intel DualCore E2180 2.0Ghz /OC 2.7Ghz קירור למעבד: Arctic Cooler Pro 7 Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: 2X1GB OCZ 800Mhz כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 3870 1GB דיסק קשיח: Samsung 80GB 7200RMP ATA (נקנה לפני 4 שנים נקי אחרי סריקת דיסק) ספק כוח:FSP 400W (נקנה לפני שנה וחצי) מארז מחשב: Hec Compucase מסך: LG GSM4435 17" LCD כל המשחקים עובדים בו, אומנם משחקים שיצאו בשנה האחרונה יעבדו על הגדרות נמוכות. אבל שיחקתי גם על הרבה משחקים איכותיים. סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב הזה. לעבודה משרדית הוא מצויין ! עד עכשיו השתמשתי בו למערכת ווינדוס 7.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי הרבה דרישות כיוון שהמחשב ישמש לצורכי לימודים ואינטרנט- 1. מסך 14.1 2. זיכרון לפחות 1GB תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני ממש לא מעודכן בכל מה שקרה בשוק החומרה בשש השנים האחרונות לפחות. אין לי מחשב שולחני אז את כל הצרכים שלי, שהם לא גדולים, הוא צריך למלא. התפקיד העיקרי של המחשב יהיה לימודים, שמבחינתי זה אומר מקלדת נוחה, מסך טוב (למרות שבחדר יש לי מסך חיצוני), וכו'. מבחינת ביצועים הדבר היחיד שיכול להוות בעיה זה שימוש עתידי אפשרי ב matlab שהבנתי שהיא די תובענית. אין לי צורך להריץ משחקים חדשים. התקציב שמופיע גמיש לשני הכיוונים. זה מתנה מאבא, ככה שאני רוצה משהו שיענה על הצרכים האלה, יסחוב כמה שנים שאפשר, אבל שלא ישלם יותר על דברים שאני לא צריך. עדיף עם אחריות כמה שיותר טובה לכמה שיותר זמן. * מטרות המחשב? מחשב של שנה אחרונה בתואר ראשון ביולוגיה, וצריך להחזיק ג…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אממ אז אחרי שנים שלא ביקרתי כאן (ממש בספק אם מישהו זוכר ) החלטתי לקפוץ לראות מה הולך עם הקהילה, ועל הדרך להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד חדש שאני מעוניין לקנות (כבר הזדקנתי, ואני לא ממש שולט בחומר המעודכן.) :s05: התקציב שלי הוא 5000 ש"ח הצרכים העקריים שלי הם: תכנות, עבודה עם צד שרת ומסדי נתונים עריכת תמונה,עריכה גראפית קלה מחשב חזק שיוכל להחזיק שלושה דפדפנים פתוחים + סביבת פיתוח + קליינט מייל (של מוזילה כמובן ) + כל האפליקציות הנחוצות למערכת נקייה ונוחה (חומת אש כבדה במיוחד,אנטיוירוס קליל) וכמובן קצת רוק&רול לאווירה. אממ בקשר לצרכים גראפים, אני בהחלט ישמח אם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד [= שדווקא כן יריץ לי איזה משחק טוב מדי פעם. למשקל אין…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד DELL VOISTRO 2520, האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3307 כמובן אני יעשה לו הרחבה נחמדה ל SSD אין לו מערכת הפעלה אבל אני יכול לקנות ב 60 שקל להתקין אותו דרך דיסק און קי ווינדוס 8 האם לדעתכם שווה? המסך טוב? האם ה flex 2 יותר טוב? (אני קריטי לגביי המשקל)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, office, תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU (תדר בסיס של 3.1 GHz, תדר פרץ של עד 3.7 GHz, מטמון של 1 MB) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא משנה. כל עוד לא חורגים ממנו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - גיימינג בעיקר ותכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - CSGO, WHITCHER 3, MIRROR'S EDGE... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב שזה 1920 1080X אבל לא בטוח. נראה לי זה מה שיש לי עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא לחבר , אל תשנו את המארז בבקשה ובתקציב אתם יכולים לחרוג עד 6000 ולא צריך ציוד היקפי חוץ מעכבר מיקרוסופט אופטי פשוט , אז על זה חשבתי : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen B…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח למפרט למשחקים - התקציב לא גבוה אז לא באמת גיימרים אבל בכל זאת.. תקציב - 2000 שח לנסות לחסוך ישמש למשחקים כמו קול אוף דיוטי וכאלה דרושה הרכבה ההעדפה היא מksp הערות - 1טרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, HD, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, minecraft, skyrim, באופן כללי משחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-