עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלומות ! אני צריך בבקשה מיפקט לגיימר רציני ... 7000 ש"ח ... בלי ציוד הקפי ובלי כרטיס מסך ... רק מסך LCD(בלי אכברים ומיקלדת ורמקולים ! בלי ..) קיצר מארז עם כול מה שביפנים+מסך LCD עדיף 19"(אינץ') תודה רבה כולם !

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  2. שלום, אני מחפש שני מפרטים למחשב מינימלי שצריך להריץ ווינדוס XP ,אופיס ושיהיה אפשר לגלוש איתו באנטרנט. מפרט אחד של מחשב נייח שכולל מסך LCD, כונן DVD, מקלדת ועכבר. מפרט שני מחשב נייד . אני מחפש מחשב מאוד פשוט שיוכל לבצע רק את הדברים האלו שביקשתי לא יותר מזה. התקציב הוא 2500-3000 וולא חייבים לממש את כולו אם אין צורך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by Rami0786,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לאשתי שרוצה לעבוד כעצמאית בעריכה גרפית התקציב: 7000 +- 500 שימושי: עריכה גרפית כולל תלת מימד ציוד הקפי: מקלדת עכבר ומסך חשיבות שקט פעולת המחשב: חשוב בתנאי שזה לא ייקר יותר מדי את העלות, במילים אחרות מעדיף חומרה על שקט OC: זה לא מחשב למשחקים, האם OC יעלה את ביצועי הרנדרינג? מערכת הפעלה/אופיס: ללא חנות ספציפית: אין העדפה תוכנות שהולכות לרוץ על המחשב: autocad, sketchup, V-Ray, Revit ותוכנות נוספות לתל מימד עדיפות לקניית המחשב בזמן הקרוב, והייתי רוצה שיהיה לי תמיד את האופציה לשדרוג המון תודות לכל העוזרים :) נ.ב אם נראה לכם שהתקציב דל ביחס לדרישות, אני אשמח…

4. אני רוצה להתייעץ בקשר למפרט ב4K ללא מסך שימושים : משחקים, סרטים, תיכנות(די הרבה) וכל השאר אני יודע... צריך: מעבד לוח אמא הארד דיסק 120 SATA זיכרון 512 מינימום (די ברור) צורב DVD כרטיס מסך לא משהו רציני נראה לי R9600 אולי PRO אם יש מקום מארז+ספק זהו..אם יתווסף אני יודיע.... אני די סגור על מפרט כבר בראש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...אני חושב A64 יתאים כאן עריכה: זה בערך מה שחשבתי עם קיצוצים פה ושם: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W 265 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 589 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח 1 Sapphire 9600SE 128MB 504 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 …

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שלום לכל המבינים קיבלתי מספר הצעות מ- TMS (אני תושב הקריות) לגבי מחשב בסיסי לטובת אופיס, משחקי אינטרנט, סרטים מהאינטרנט (לא HD) וסימס. אני לא צריך OC. שקט - 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא ציוד היקפי. קיבלתי הצעות על מערכות מורכבות מראש שמוזילות את המחשב לעומת מורכבות לפי מפרט מסויים. אני מתלבט אם זה מספיק טוב או שכדאי להשקיע עוד. מחשב 1: AMD Office Desktop מעבד: AMD Dual Core 240 2.8Ghz - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2P - כמות: 1 - ₪0 מארז: Foxconn TLA436 Black/Silve Case - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Raidmax 400W (by Delta) 25A @ 12V MAX Tested - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 2גיגה זיכרון DDR2 מהירות 800מגה הרץ תוצרת Samsung או Transcend או A-Data - כמות: 1 - ₪110 כרטיס מסך: כר…

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  6. זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  7. התקציב עומד על 2000 שקלים ,ללא מסך . השימושים הם משחקים (אני לא גיימר ככה שזה לא ידרוש הרבה ) ברמה בינונית ,שימושים משרדיים וביתיים יומיומיים . תודה רבה לכל העוזרים !

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by nononinette,

אז בשעה טובה לאחר עזרתכם הרבה זה פחות או יותר המחשב שאני קונה. רק שמה..המחיר קצת גבוה לי.. יש לכם איזשהי דרך להוריד קצת? לשנות את אחד המרכיבים (רק מעבד של אינטל)? אגב, היות ואני לא מתמצאת, חסר לי משהו? תודה מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS P5VD2-VM ¤351 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31017 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤291 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe ¤575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37371 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170A X18 DVD ¤1…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  9. במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by The Ball,

לחבר שלי יש מעבד 3ghz של אינטל. הוא רוצה להחליף כמה רכיבים במחשב שלו, ולהתאים אותם למעבד. לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, וכרטיס מסך. תקציב: 1500~ אם אפשר מפרט אחד עם כרטיס מסך מובנה, ומפרט שני עם כרטיס רגיל. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  11. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן באתר, הגעתי ממצב של אפס ידע על כיצד לבנות מחשב למפרט איכותי (אני מקווה) ורציתי לקבל כמה שיותר תגובות. חלקים שכבר קניתי בחו"ל: ---------------- CPU: AMD +3200/939 90nm OEM Memory: 2X512 Dual Channel Kit OCZ EL DDR PC-3200 Platinum HD: WD 74GB SATA RAPTOR (10,000RPM) Video: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB Total Price: 3800 NIS חלקים שאני עומד לקנות בארץ: ------------------------- Motherboard - ABIT AV8 VIA K8T800 939 - price 677 NIS CPU Cooling: Zalman 7000 Price 210 NIS Power + Case - ANTEC Sonata (with Antec TruePower 380W PS) - Price 861 NIS Dual Layer DVD/RW: NEC ND-3500A - Price 475 NIS DVD Drive: LG 16X48 - Price: 213 NIS Floppy Drive: Mit…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום קוראים לי יוסי והרבה זמן שאני נכנס לקהילה פה ורואה מה שהרבה כותבים עכשיו חיכיתי קצת זמן מהפירסום הקודם שלי על מנת לחסוך קצת כסף, עכשיו אני מעוניין במחשב שבעיקר עובד נון סטופ ועושה הרבה דברים ביחד בלי להיתקע. אני מוריד הרבה, גולש מלא, שומע מוזיקה, צופה ולפעמים גם עורך תמונות, משחק משחקים כגון פיפא, ניד פור ספייד, מנג'ר, אייג אוף אמפיירס, ולפעמיים אפילו גי.טי.אי, ואולי בעתיד יתחיל ליצור ולערוך מוזיקה. עכשיו התקציב כפי שרשום למעלה היינו בערך 5000 שקל, אבל נכון להיום כבר ברשותי מסך LCD של סמסונג 15" אבל בנתיים זה מספיק לי וגם מקלדת ועכבר בלוטוט של מיקרוסופט שנקנו לא מזמן, עכשיו אני רוצה מחשב לפי המטרות שימוש שלי אבל הדבר העיקרי הוא שהוא יהיה כמה שיותר פתוח לתופסת ו"שיפור…

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by hellfire03,

אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, המדובר במפרט כמעט מלא כי דברים כמו צורב ו CD אני לוקח מהמכונה הישנה. המארז שיש לי הוא מארז Full Server Tower ישן ולא ידוע אבל הוא בגובה של כמעט מטר שלם (מה שגורם לכל האנרמקסים בגובה 60 ב"מ להראות כמו בייבי ויש לו פוטנציאל מודינג אינסופי בערך. הקיצור יש לי עוד איזה התלבטות קלה אבל זה פחות או יותר הסיפור הסופי: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU 704.59 Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler 108.12 Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard 527.43 Samsung Original Memory 512MB 2700 890.43 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 698.75 Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card 1,274 LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by DAMTI-,

שלום לכולם, אני חדש בפורום, למעשה זאת תהיה הההודעה הראשונה שלי :\ שמעתי שיש פה מי שמבין ויכול לעזור אז תעזרו בבקשה !! 1. מה התקציב ? ב-סביבות ה-4500 פלוס מינוס 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) מחשב מהיר וחזק למשחקים החדשים ביותר ולסרטים. 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) לא כלום כלום כלום ! 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? צורב, dvd, דיסק קשיח שלא עולה על 60 gb , כרטיס קול מתקדם 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מהיר וחזק למשחקים חדשים, זכרון 512mb 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע ל…

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  17. אני מעוניין במחשב בכ 2000 ש"ח מבוסס INTLE(לא AMD) שיכלול בין היתר: זיכרון 1G, צורב DVDאמין ,ו HD 160 G המטרות של המחשב הם גלישה והורדות סרטים וצפייה בהם,עריכות תמונות ומשחקים בסיסים יחסית. אני רוצה לקנות השבוע אז אשמח לעזרה בהקדם(כולל מחיר הרכבה) עקרונית שתשאר אפשרות לשדרג עם הזמן הבנתי שבחנויות שבעיתונים מוכרים הרבה לוחות אם על הפנים אז תרשמו לי איזה דגם טוב בבקשה.

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר למטרות גיימינג. בעיקרון זה המפרט, ציוד היקפי הוא לא צריך חוץ ממקלדת. OC לא מתוכנן [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪930[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪205[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪402[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal D…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לבן דוד השני שלי חחח כולם מחליפים מחשבים ורק אני לא... =[ [בנתיים] את המחשב הקודם שביקשתי כבר הזמנו והוא אמור להגיע בקרוב מאוד פשוט לא היה את החלקים במלאי... [מפנדה] אז אני צריך מפרט הפעם ב5000-5500 שקל כולל מסך [לא משנה גודל] מפרט למשחקים ללא שאר הציוד ההיקפי לא מתוכנן OC תודה נ.ב צריך גם הרכבה. רצוי מפנדה בקיסריה!

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  20. שלום, קוראים לי ערן, בן 18 ואני חדש פה.. קודם כל רציתי לומר שזה נראה פורום רציני ויפה מאוד.. אממ, קראתי את כללי הפורום וניסיתי להצמד אליהם כמה שיותר אז סליחה אם אני עושה משהו לא כמו שצריך.. רציתי לבקש עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים דיי כבדים ולגלישה מהנה ומהירה באינטרנט.. פניתי לכל מיני אנשים שיעזרו לי בבניית המפרט ומישהו שדיי מבין בנה לי את המפרט שאני יראה לכם.. אחרי שהוא בנה את המפרט אז שיניתי כמה דברים על פי עצות של אנשים מסויימים.. אני לא כל כך מבין בחלקים של המחשב עצמו אז רציתי לבקש עזרה ממכם.. המחיר שאני מעוניין לשלם הוא 6,000 שקל .. במפרט שאני מראה רשום גם המחירים שמצאתי לחלקים האלו אז תגידו מה דעתכם ומה הייתם משנים.. המפרט הזה לא כולל מארז\ספק כוח (אני לא י…

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by shahar868,

שלום, אני צריך מחשב חדש. השימושים במחשב: המרות סרטים (כבדים, של 5 ג'יגה), אינטרנט, שהות ארוכה ללא הפעלה מחדש, ועוד... דרוש גם למפרט צורב דיוידי רצוי של NEC/LG שצורב על 16x and DL אממ.. מעבד אינטל אני רוצה ולא AMD, רצוי מעל 3.0GHz וזכרונות DDR (אני חושב שאני צריך מעל 1GB, ראיתי שיש גם DDR2 אבל אני לא ממש יודע מה ההבדל ואם אני צריך את זה) לגבי הדיסק הקשיח, אני חושב שאני צריך בין 160GB ל200GB רצוי של WD או MAXTOR עם לפחות 8MB BUFFER ו7200RPM לגבי המעבד, ראיתי שיש דברים בשם: 2MB Cache and 64Bit, אם אני צריך. לגבי המארז, רצוי מארז מעוצב, לבן עם חלון. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by nani50,

שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sp0ck,

שלום. בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש.. אני רוצה שהמחשב יחזיק משחקים כבדים העדפה ל AMD ציוד נלווה: אני רוצה עכבר mx 510 ( אם יכנס במחיר גם ה518 יהיה טוב) ללא רמקולים. ללא מסך מקלדת מולטימדיה הרכבה במעבדה. וללא מערכת הפעלה התקציב למחשב הוא 5500 ללא חריגה גבוהה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by tmmj92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גראפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא pro evolution 2011,counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בנוסף למחשב 21 אינץ' לא חשוב חברה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mor873,

המלצה למחשב חדש ב 6000 ש"ח ללא מסך : 1. מעבד רצוי עם כח לעריכת סרטים + קירור חזק, חם מאוד בבית בקיץ 2.לוח אם טוב רצוי אסוס, עם הרבה חרצים כי יש לי כרטיסים להעביר (קול+טלויזיה) 3.כרטיס מסך לציין אם תוך ב DX 10 . 4.אין צורך בכוננים. 5.יש לי 2 הרד דיסק אין לי מושג איזה סתה הם או כמה באפר אז רצוי לוסיף אחד חדש לא גדול . המחשב מיועד למשחקים,למולטימדיה,ולעיתים עריכת סרטים. תודה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים