עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hellyeah,

Product Quant. Price Remove Antec TX1050B 500W Case 1 921 ¤ Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6700 Box CPU 1 3390 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 469 ¤ ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Ultra Dual Memory 1 1791 ¤ Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 1 740 ¤ Summ: 6 8997 ¤ אם אפשר גם להמליץ לי על לוחות אם לקונרו2

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amirx19,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…

3. מטרות המחשב:: וירטואליזציה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G/7200RPM * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם ישנה אפשרות להוספת SSD בעתיד, MSATA ודומה, רצוי. !- בבקשה להתייחס רק למחשב נייד לצורך וירטואליזציה, אופטימלי עד כמה שניתן. בתודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ShahafH,

כבר אני אומר מההתחלה אני צריך חוות דעת על החנות של KSP כי שמעתי תגובות לשני הכיוונים ואין לי מושג למה להאמין.. אז ככה קיבלתי את המפרט הזה: roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB roe_ea@hotmail.com אומר/ת: לוח-אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 roe_ea@hotmail.com אומר/ת: כ.מסך: HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II roe_ea@hotmail.com אומר/ת: צורב: DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מארז: CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) roe_ea@hotmail.com אומר/ת:…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום , זקוק בבקשה המלצה למפרט מחשב ממיינסטריים : שימוש עיקרי, לימודים (לא למשחקים) תודה מראש לממליצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Murmur,

תגידו, איך זה יכול להיות שחיפשתי ב-15-20 חנויות אינטרנט נייד 15 אינצ' תקציבי (נניח עד 3.5K) ולא מצאתי שום אפשרות לרכוש אותו עם Win7? היכן שמוכרים ללא מערכת - אפשר להוסיף XP או Vista והיכן שמוכרים עם מערכת - רק עם וויסטה. WTF?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by haziri,

שלום לכולם :user: אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם תקציב של 5000 שח כולל מעמ''ם לא כולל מסך אני צריך אתה המחירים מחנות אחת כי אני לא מרכיב את המחשב לבד. אני לא צריך עכבר ורמקולים אבל אני גם רוצה מחירים והמלצות על מסך 17 אינטש המחשב מיועד לצרכים של גלישה ומשחקים כבדים!! ;D אני לא צריך מודם אבל אני צריך כרטיס רשת ועדיף שיהיה און בורד! אני לא צריך גם כרטיס סאונד אבל שיהיה אם יש און בורד!! אני צריך כונן אחד של 80 ג'יגה מעבד: AMD + קירור תואם זיכרון: ddr וגם- pc2700 ניראה לי אם לא תקנו אותי! ואת כל השאר לפי התקציב! אהה ואל תכללו את המסך במפרט של ה- 5000 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Southpark,

דרוש מפרט, בעיקר למשחקים עכשויים להפעלה ברזולוציות גבוהות + פילטרים, אך שיהיה מסוגל להריץ משחקים שיצאו כמו Crysis, BioShok וכו' באיכות בנונית-גבוה, על FPS גבוה יחסית, ישנה אפשרות ל-OC אם המעבד יהיה פחות מה-E6600. לא צריך מארז מהודר, אני יסתפק גם בפשוט ביותר. -לא צריך כרטיס קול. יש עדיפות לחנות IQPC (אני מאשדוד) יש חיה כזאת?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ori_fadida,

מעבדי ‏AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm המחשב לצורכי עבודה בייתית שוטפת ללא תקיעות ושיעבוד מהר.ללא משחקים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי (לילדים עד גיל 6) במחיר של עד 1200 ש"ח. שימושי המחשב: * משחקים בסיסיים / לומדות. * גלישה באינטרנט. * סרטים (כולל חיבור לטלויזיה). * אופיס (להורים..). חשוב מאוד! אמינות החומרה - אשמח לקבל המלצות לחומרה שתהיה יציבה נפשית, ככל שניתן במסגרת התקציב. כלומר, העדפה היא על אמינות על חשבון ביצועים (כמובן, לא באופן מופרז). תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sufgi,

המטרה של המחשב היא למשחקים בעיקר, AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk CREATIVE Audigy 2 Value WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Twinmos 512MB DDR400 PC3200 x2 Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan RAIDMAX Virgo 811 BLACK ?xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E אודה לכם מאוד אם תגידו לי מה צריך לשנות\לשפר במחשב. לא לתת חלקים יותר יקרים כי גם ככה נראה לי הגזמתי קצת עם כל זה לגבי קירור למעבד רציתי לקנות את הThermalRight SI-97, אשר האתר ביקר לאחרונה, ויש לי כמה שאלות עליו האם הוא הגיע לארץ? אם כן איפה אפשר להשיג אותו, ואם הוא לא הגיע איזה קירור אתם ממליצים במקומו? …

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקיי שמעו אני רוצה להביא לאחותי מתנה קטנה והחלטתי שהכי טוב שנקנה לה מחשב אישי שלה עכשיו שאלתי אותה מה הצרכים הבסיסים שלה למחשב והיא צריכה מחשב ממש ממש פשוט ואני מבקש שאתם תרכיבו אותו כל צרכייה זה מחשב שלא ייתקע כל הזמן שיהיה בו אינטרנט,מסנג'ר,כל האופיס ומשחקים קטנים (אתם יודעים כל המשחקים המזדיינים ששוקלים חצי מגה) עכשיו יש הרשותי כבר כרטיס מסך אז אנא תבנו לה מחשב בקשר להארד דיסק היא צריכה 5 ג'יגה בערך חח היא לא משתמשת הרבה אבל נקנה של 12 ג'יגה תודה לכם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת DVI או HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין עדיף שיהיה 7200rpm * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיף כמה שיותר שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף חברה אמינה, אולי Dell אין צורך במערכת הפעלה ואופיס תקציב לא גמיש - התמורה הכי טטובה שאפשר להוציא מהכסף. ראיתי באתר notebookclub שהמחירים שם זולים יחסית לאתרים אחרים. האם אמינים? מומלץ לקנות משם? תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DennisZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום. יש ברשותי מערכת די חזקה ואני מעוניין לברר מה מחירה כי אני שוקל למכור אותה. i7 950 @ 4000Hz Asus P6X58D Premium G.SKill RipClaw 12GB (3x4GB) @ 1600Hz SLI - GigaByte GTX 560Ti OC Case - HAF X קירור מים: XSPC Rasa RX 360 Kit XSPC Universal GPU Block - קירור מים רק לאחד מכרטיסי המסך Fan Controller - Scythe Kaze Master Pro 5.25 יש לי גם מיכל\משאcה נוספים. יש לציין שהמערכת מגיעה עם קבלות מ KSP כל החלקים עדיין באחריות (חלקם יותר חלקם קצת פחות), אם אני אקבל פנייה רצינית אני אבדוק בקבלות בדיוק כמה זמן לכל מוצר. כמו כן יש ברשותי את כל הקופסאות של הרכיבים עם הציוד הנלווה אליהם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by physx,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ששימושו הוא בעיקר לסטרימים ומשחקים כבדים.. מעבד i7 6700 וכרטיס מסך gtx980 ti, הלוח אם msi b150m bazooka יהיה בסדר עבור המערכת הזאת או שהוא יהיה קטן מידי/מגביל?תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש מחשב במחיר של עד 7000 שח (עם חריגה של לא יותר ממאה שח) ללא מסך או ציוד הקפי.. חשבתי על זה: לשלב מ-KSP: Athlon 64 3200+ (S-939) 1150 Chaintech NF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E) 570 Teac/SONY 1.44 40 DVD Teac x16 160 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 יחד עם זה מנועה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB TWINMOS DDR 512MB 400mhz cas 2.5 x2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ ANTEC SLK3700AMB Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN x 2 Thermalright XP-120 סה"ך למזומן זה יוצא 7080.. שווה?? יש עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yuval48,

עד 5 אלף כולל מסך, צורב וציוד היקפי . בלי OC משמש בעיקר לסרטים, משחקים חדשים (מחשב חזק שיריץ הכל לכמה שנים טובות), מוזיקה ואינטרנט.. הארד דיסק של 500 גיגה,ואין לי מושג מה כדאי אבל שלא יתחמם מהר כי כל פעם יש לי תבעיות האלה.. אה וד"א איך המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeo…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by meidan,

[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]28595 [/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]19873[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]27700[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23582[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]‏G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]25234[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]‏EVGA GTX650 SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎[/TD…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, החלטתי לכתוב מעין התרשמות/'ביקורת אישית' כדי לעזור לכל אלו שמחפשים נייד עד 4000ש"ח. אין לי כמעט ניסיון בניידים וזה הנייד הראשון שרכשתי, הת'רד הזה הוא בשביל מי שמחפש נייד בתנאים דומים, 'הביקורת' מבוססת על התרשמות אישית בלבד ואין לראות בה המלצה לקניה או ההפך. שימושים: עבודה משרדית, אינטרנט, סקיצות דו מימד ועיבוד תמונה בסיסי בפוטושופ. את החיפוש עשיתי לפי התקציב שהוא כאמור עד 4000ש"ח, בדקתי את הדגמים שמתאימים לתקציב, ניסיתי במכירות פומביות ולבסוף החלטתי על MSI M660 תכונות עיקריות: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_selling.php?UID=620 מפרט: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=620 גירסאות: עם מערכת הפעלה WIN XP H…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.