עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amit887,

אני צריך מפרט 6000 שקל כולל מסך LCD 19 בעיקר למשחקים שיחזיק כמה שנים הארד דיסק מספיק 80GB זכרון 1GB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אך ככה, אני זקוק למחשב חדש. מה אני אעשה בו? ובכן, אני חובב צילום ולכן יורך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים יש לי xbox 360 בשביל לשחק אך אני מאמין שאני אשחק גם במחשב במשחקים חדשים. לא צריך משהו יותר מדי קיצוני אך בכל זאת אני אשמח לשחק גם במשחב הזה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אלו הדברים העקריים שאני עושה במחשב. אז על מה אתם ממליצים? רק כמה דברים שאני יודע שאני רוצה: 1. הארד דיסק של לפחות 320gb אך אני מעדיף 500gb. 2. צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kalda01,

האם יש שיקולים מיוחדים כאשר בוחרים לוח אם שיתאים למערכת המיועדת להרצת לינוקס? האם יש בעיות תאימות או חוסר בדרייברים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לנובו פשוט אל תקנו... שירות על הפנים נמכר לנו מחשב פגום ואין עם מי לדבר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3500 ש"ח ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HUNTI,

CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1251.56 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 Ultra 2 SIS 655 Motherboard [ ¤ 1095.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 909.01] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Video Card [ ¤ 1465.01 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 154.36 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 459.44 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included) [ ¤ 539.64 ] …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עורך avid media composer 3.5 קצת after effects sc4 קידודי וידאו והמרות tmpeg express, sorenson וכו' ודגימות לpremiere cd4 , אז ככה: התקציב שלי די גבולי, משום מה ההודעה הקודמת שלי נעלמה אז כתבתי עוד פעם. אם יש מישהו מקצועי שמבין בוידאו אשמח לתגובות. בעקרון לא הולך לעשות oc למחשב , לא מבין בזה ולא רוצה להתעסק. התחלתי עם ה I5 750 אבל אז קראתי שהמולטי ת'רדימג לא קיים שם וזה עוזר בעריכת וידאו וקידודים ושכדאי לי את ה I7 860,בגלל הavid אני מעדיף את הכרטיס quadro כדי שלא יהיו בעיות ב open gl ורינדורים של גרפיקה אז הכרטיס חייב להיות שם. קיבלתי הצעה מחברה מסויימת למחשב מורכב אצלהם אבל הם לא מפרטים דגמים ספציפיים וזה קצת מטריד אותי. לגבי המפרט, התחלתי עם I7 860 ן mobo של asus p7p55 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד לאח שלה שהולך ללמוד כלכלה. היא מתעקשת על כונן קשיח בנפח גדול (אז SSD לא נכנס בתקציב) ושיהיה קל מספיק בשביל להיסחב איתו כל יום (עד 1.5 ק"ג). אז אם יש לכם הצעה למשהו, אשמח לשמוע. אין לי זמן לחפש בין אלפי הדגמים שיש. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Itzik 007,

שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן! ישנם שני דגמים של Asus שאני מתלבט ביניהם של מחשבים ניידים, הדגמים זהים לחלוטין כאשר ההבדל היחיד הוא במעבדים. באחד - Intel core M 5y10 ובשני 5y71. מהירות המעבד בראשון היא 2000MHZ ובשני 3200MHZ. ההבדל במחיר בין שני הלפטופים הוא 1300 שקלים. (3200 לעומת 4500). האם מוצדק? האם שווה? זאת הפינה האחרונה שנותרה לי לסגור בדרך ללפטופ החדש שלי, אשמח לעזרה. אגב, הלפטופ הוא לשימוש לימודי סטנדרטי לאוניברסיטה + סרטים ומוסיקה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רצוי שן כחולה. רצוי שיהיה לו דריוורים לווינדוס 8 (יש לי כבר את הרשיון - לסטודנטים של הנדסה באונ' זה בחינם!) . עבודה משרדית, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 13\14 רצוי עם כרטיס מסך טוב (אך לא חייב). * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 1.5קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? רצויו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDDו SSD,) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע זה טוב, אם יש באקטרה תקציב גם כרטיס מסך טוב אז מה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - ספציפית Soul caliber 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש! ביום ראשון והמפרט הוא: לו אם:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 מעבד: AMD Athlon XP 2700+ דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail צורב: Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW צורב די וי די: Pioneer DVR-A05 4/2/12//16/8/32 DVD-RW Retail מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case +…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תקציב באזור ה2000 ש"ח, תודה מראש ושבוע טוב :-)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התשלום לא מזומן. מחשב לגיימרים,משחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי(לא עכבר,לא מקלדת,לא מסך וכ'ו).. מארז פשוט לא צריך שום אורות שום חלונות וכ'ו.. לא צריך התקנה של ווינודס וכו'.. תודה מראש חבר'ה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה שהרכבתי עד עכשיו זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,060.00 ¤ לוח אם ABIT IL9 Pro מחיר לפריט - 480.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB מחיר לפריט - 776.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI מחיר לפריט - 249.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w מחיר לפריט - 363.00 ¤ מסך אני לא צריך, הארד דיסק יש לי של 80 (קניתי לפני שנה אז זה אפשרי להכניס אותו למחשב החדש או שלא כדאי ?) אז אולי אני אוסיף עוד אחד של 160 ואם כן של איזה חברה ? וראיתי גם שמישהו הוסיף מאוורר למעבד למה זה טוב והאם שווה לשים את זה? וכמובן תגידו לי אם לשפר משהו (כמו מ6300 ל6600 או את הכרטיס מסך מ7600 ל7950 וכאלה) תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, השגתי RTX 3080 מnewEgg ואני רוצה לקנות את שאר המחשב. יש לי מפרט שהייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. הוא הורכב בTMS אבל אני פתוח להצעות איפה לקנות, גר בתל אביב. איפה שההרכבה תיהיה הכי מהירה והמחירים יהיו הכי משתלמים. התקציב יחסית גמיש, אם יש פה משהו מיותר/מוגזם אז אשמח לשנות אותו אבל אם צריך להוסיף וזה משמעותי אז אפשר. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים [AMD Ryzen 9 5900X AM4 Box No Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 2836 קירור למעבדים Noctua NH-U12A CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 403 לוחות אם Asus ROG STRIX B550-E GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 1156 זכרונ…

22. היי, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לא למשחקים, לא ל-OC ללא מסך וללא ציוד היקפי (רק צורב DVD) שימושים: אופיס ואינטרנט. רכיבים כמה שיותר איכותיים (על חשבון מהירות).... כמובן במסגרת התקציב... אם אפשר 1GB וכרטיס מסך בסיסי לא OB... HD מספיק 40GB SLOT PCI פנוי לכרטיס מודם/פקס תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by EF,

שלום לכל המומחים, אני מעוניינת להרכיב מפרט מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם לאופיס ולאינטרנט אבל גם למוסיקה, סרטים ותוכנות לשיתוף קבצים. הדגש: ריבוי משימות ומהירות לשעות עבודה ממושכות (קבצי PDF כבדים, תמונות, שיתוף קבצים). המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך (לא מובנה), צורב DVD שכבה כפולה, דיסק קשיח 160GB (וכמובן רמקולים, עכבר, מקלדת). מעדיפה לא לחרוג מהתקציב אבל סטייה קלה (עד 500) אפשרית. אם יש אפשרות למפרט מחנות באיזור השרון/מרכז... תבורכו!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by IceScream,

היי רציתי לדעת כמה המחשב הנוכחי (נקנה לפני שנתיים) שווה היום. תתעלמו מהטמפ' זה חלק מהתוכנה (אלא אם כן יש משהו חשוד שאני צריך לדעת עליו חח) אם צריך להוסיף איזה נתון תגידו לי בבקשה. תודה לכולם! CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz 57 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH67CL (LGA1155) 41 °C Graphics SA300/SA350 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA) 46 °C Optical Drives DTSoftBusCd00 DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני חושב שהגעתי למפרט הרצוי לי - יש לי עוד כמה התלבטויות שפירטתי: המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט מהיר, וצפייה בסרטים (חיבור לטלויזיה - בשלב זה לא HD) לא למשחקים ולא OC אין צורך בציוד הקפי יעבוד על אובונטו ועל חלונות 7 (כדאי 64/32? - יש לי retail שכולל את שני הדיסקים) אין צורך במארז/ספק שקטים במיוחד - המחשב בחדר נפרד חסכון במחיר חשוב יחסית בנוסף לדיסק הקשיח הראשי שאקנה אוסיף גם הדיסק הקיים של 120GB Maxtor לגיבוי וכו' ספק seasonic 350 או fsp 400 (האם צריך יותר?) מעבד AMD Athlon II X4 620 Box (או שעדיף לחסוך ולקחת Athlon 250 ואולי להכפיל זכרון, מה יהיה ההבדל בביצועים?) לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H - הבנתי שהוא מצויין ל HT ומאפשר שדרוג עתידי) כונן קשיח Seagate ST3500…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים