עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mrraz,

מי שיכול לחכות שבוע שבועיים רק ירוויח התמוטטות כללית במחירי הזכרונות והמעבדים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amit887,

אני צריך מפרט 6000 שקל כולל מסך LCD 19 בעיקר למשחקים שיחזיק כמה שנים הארד דיסק מספיק 80GB זכרון 1GB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ely2001,

היי ותודה לכול מי שיעזור לי אני צריך מחשב לאחותי הקטנה במחיר 2500 לצרכיי גלישה באינטרנט, משחקים לא משהו כבד, אולי סרטים אופיס וכו. הכי חשוב זה שללוח אם יהיה כרטיס רשת מובנה כי המחשב יהיה מחובר לרשת דרך המחשב שלי ושכרטיס המסך יהיה סביר אני אקח אותו לאצמי (אני אשים את הישן שלי אצלה gainword gf4 mx440 החיבור שלו עד כמה שזכור לי זה מהחיבורים הישנים כמו כן לוח האם שלי תומך גם באגיפי וגם בפיסיאי). על צורב אפשר לבתר לא צריך מקלדת רמקולים ולא מסך. ושוב תודה לכול מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב חדש ב-2700 ש"ח (אינטל 805 אם אפשר , או ש-AMD יתן יחס תמורה-מחיר יותר טוב ? מעבד לוח זיכרון (512) HD 160 כונן DVD כ.מסך (עם TV-Out מיותר לציין) המחשב מיועד בעיקר לגלישה , אופיס , סרטים וקצת משחקים. תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש לפי מפרט מסוים כיצד אני בודק את החומרה ולמה לסים לב שלא עבדו עלי תודה למשיבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oferd20,

ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המחשב הזה טוב [בשביל משחקים] (אך ורק מבחינת ביצועים, ולא כמה הוא משתלם מבחינה כספית) ? מה אתם אומרים עליו? יש חלקים שכדאי להחליף? רמקולים- Creative Inspire G380 2.1 כרטיס קול- Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci כרטיס מסך- NVIDIA LEADTEK WinFast GeForce px7800 GTX TDH MyVIVO Extreme לוח אם- NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד- INTEL Pentium 4 Lga 775 3.0 Ghz 2Mb 800 Mhz 64 bit 630 box זיכרון- GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ כונן קשיח- Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 sata GB 160 מארז- ACHILLES-GAMING CASE

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bowmaster42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

9. Started by bujawoton,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים ולשימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה, אבל גם משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DennisZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל במידה וזה לא פוגע בצרכים באופן משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי אבל מאוד חשוב שיהיה מהיר ובגלל זה הטווח היחסית גבוה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.

14. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by highwar,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש עד 4500 שח מצאתי 3 מחשבים שמתאימים למה שאני מחפש גודל המסך הרצוי הוא 15 משקל -לא משנה לי סולללה 5-7 שעות יציאות מיוחדות USB 3 וHD צורב כמובן העדפה לחברה אני לא סומך על DELL . שלושת המחשבים שראיתי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7870 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7757 האם כדאי לקנות מחשב נייד עם 8 GB זיכרון זה לא יותר מדי לנייד ? בנוסף: האם מישהו יודע מתי יתחילו למכור מחשבים ניידים עם IVY BRIDGE ? והם שווה לחכות או שהמחיר יהיה יקר מדי ? מבחינת חברות למי יש אמינות טובה יותר HP או ASUS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by pain_killer12,

המפרט שבניתי הוא כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 684 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 552 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-S3 ¤ 728 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1695 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 386 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 403 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 412 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 227 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 262 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5349 אני אשיג את החלקים עוד יותר בזול מזה, פשוט אני רוצה להיות סגור על החל…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by anilolo,

שלום אני מתכון לשדרג את הזיכרון וכרטיס המסך. מעבד: intel i5 650 לוח אם: MSI H55M-ED55 ספק כוח: Ci-Power DSA500S-g 500w זיכון: ddr3 2g 1333Mhz כרטיס מסך: הלך לי כרטיס המסך אז כרגע אני משתמש בשל המעבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by udi2181,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1419/1391 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 813/797 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEO…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. * מטרות המחשב? סטודנט לביולוגיה, כל השימושיים הכלליים הרגילים, תיכנות פייתון בסיסי, משחקים לא חדשים בהגדרות סבירות, תמונות. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6 מאט אבל מוכן להתגמש תמורת שיפור משמעותי של איכות התמונה. * רזולוציית המסך? HD יכול להספיק. האיכות משנה לי יותר מהרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? trackpoint יכול להיות חביב אבל במקום נמוך בעדיפויות של הבחירה. * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת, רוב הזמן יהיה בחדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3-4 שעות בשימוש סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KF,

שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?

24. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ לצרכים דיי כלליים, המשמעות היא כרגע בזמן הקרוב תראה בעיקר אינטרנט + משחקים, בעתיד גם לימודים. עדיף שיהיה עמיד למשחקים כבדים, אם יבוא על חשבון מעבד בצורה כזו או אחרת, אספוג זאת. מינימום שטח איכסון לדעתי אסתפק בסדר גודל של 500GB - לא נדרש לי מעבר. הוא יתחבר מדי פעם לטלוויזיה שלי בכבל HDMI כך שעדיף איכות גבוה לשידור. גודל מסך סדר גודל של 10-12 אינצ' לא משמעותי עבורי. לא משנה לי מאט/מבריק. ריזולוציה ממוצעת נדרשת אין צורך בחיבורים מיוחדים זמן סוללה לא נדרש משהו אסטרונומי, רק מיינסטרים. לא איכפת לי איזה חברה, העיקר שתציע את המפרט המשתלם ביותר לתג מחיר. ניתן לפזול לכיוון ה3.3K תודה רבה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tot5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים