ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת במפרט וחשבתי להחלף את המעבד ל1.8A ולהעיף את הלוח הקX יש לי למשהו שיכול לעשות OC שם לב יש לי זכרון RDRAM שאני לא רוצה לוותר עליו והשאלה היא על איזה לוח אתם ממליצים שיוכל לענות על דרישות OC ??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה העניינים? מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שהמטרה היחידה שלו היא לשחק אוברוואץ. יש לי כרטיס מסך, gtx 1060 6gb. מה התקציב? מינימאלי ביותר, לחסוך כמה שיותר אני ממש קצר. אז אני מניח מקסימום 2000 מה שימוש המחשב? overwatch האם יש צורך בציוד היקפי? הייתי שמח לדעת מה המסך הכי זול היום בקטגוריית ה144, סתם לידע כללי האם יש רכיב בסיסי שלא לכלול במפרט? כרטיס מסך שכבר יש לי, gtx 1060 6gb עד כמה חשוב השקט? 5 האם צריך מערכת הפעלה? אני מניח שחייב לקנות בתקופה הזאת, נכון? אני גר בתל אביב, אין צורך בחיבורים מיוחדים או אופק שדרוג, המחשב בא למלא צורך אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
cpu: amd axp 2000 [600 nis] mobo: 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb [550 nis] memory: 256MB Samsung [490 nis] 3d card: ATi RADEON 9500Pro TV,DVI 128MB [1290 nis] hdd: 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV [420 nis] השטויות האחרות אחר כך מה אתם אומרים ואיך ה SB ONBOARD של הMOBO? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מצורפת תמונה של מפרט מחשב המיועד לעריכת וידיאו מתקדמת בעזרת AVID Media Composer ו-Adobe After Effects. אשמח אם תחוו דעתכם לגבי המפרט, ותייעצו לגבי דברים להוסיף \ להשמיט 1. התקציב המקסימלי - 7.5k א) המטרה לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב 0.5k 2. שימושי המחשב - עריכת וידאו. א) Avid Media Composer - שימוש תדיר (כרגע לא פרנסה) Adobe After Effects - לעתים (עבודות פשוטות) - הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב - 1920x1080x2, שני מסכי 21"/21.5" - הגדרות גרפיות להן מיועד המחשב - גבוהות 3. ציוד הקפי - מקלדת פשוטה ונוחה, לא קריטי. 4. אין צורך לכלול במפרט תוכנה או רמקולים. 5. יהיה נחמד אם המערכת תהיה שקטה (6, אני מניח?) 6. לא מתוכנן o/c. 7. יש צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט לחבר שרוצה מערכת בערך ב4K עד 4.5K זאת המערכת Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 CL5 (לא משנה חברה) 320GB - SATA-II - 7200RPM - 32MB (לא משנה חברה) ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 Radeon HD4870 512MB 256bit (לא משנה חברה) Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case LG 1972H המפרט שלמעלה הצלחתי להשיג ב5500 שקל אתם יכולים לתת משהו לא בהרבה פחות טוב עם מחיר נמוך יותר? הוא יהיה בעיקר למשחקים בינוניים סרטים ועבודה כללית אין גרפיקה. הוא מתעקש על מסך 19 רחב. שהכרטיס מסך יהיה איכותי ויוכל להעביר תוכן לטלויזיה שתהיה ליד ולהוציא ת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)מה אתם אומרים על לוח gigabyte P35-ds3p 2)האם מישהו מכיר את חברת point of view ???ומה ידוע על החברה?? 3)ואיזה קורור הייתם ממליצים למעבד שהולך לעבור אובר קלוק מקסימלי לא קירור מים אלא קירור רגיל על 350/400 ש"ח חברה תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למערכת מבוססת אינטל עדיף בעלי FSB 533 "החדשים"......... למעשה אני צריך רק מפרט לוח אם זיכרון ומעבד תואמים{DDR] שהיה כרטיס קול וכרטיס רשת אוןבורד את השאר אני יכול להשלים לבד. המפרט עד 6500 שקל אז אם אתם מציעים רק לוח אם מעבד וזיכרון תזכרו שלא יעלו יותר מדי. שאלה ---- הבדלי הביצועים בין נורתאוד לבין החדשים הוא גדול ??? מורגש??? מה הבדל המחיר? וביחד עם איזה זיכרון עובד כל אחד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד לשימוש משרדי - אופיס וגלישה בעיקר. המחשב צריך להיות מעט חסין יותר פיסית - הנוכחי התפרק עקב שימוש שוטף. גודל 13-15.6, עדיפות לSSD בנפח 256 לפחות, ואם יש אופציה לשני כוננים בתקציב גם טוב. ניתן לחרוג עד 3000, עדיפות שלא.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני זקוק למפרט למחשב אולפני. שישמש בעיקר להכנת מוסיקה בקיובייס וכאלה.. אין צורך בכרטיס קול, כרטיס מסך מינימלי, אני חושב שNvidia 7100 מספיק רק חשוב שתהיה האופציה לחבר 2 מסכים במקביל. הרד דיסק 250 מספיק, אם זה בעיה אז אפשר גם 160. ובלי ציוד היקפי!!! לא מסך וכו'.. חשוב שיהיה מהיר שיריץ את התוכנות בסבבה! התקציב לחוץ כי כל השאר הלך על האולפן וכו'.. סומך עליכם! תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה. קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה. מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס) - צפיה בסרטים -מסך בגודל 14 או 15.4 -משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה. -סוללה שעתיים וחצי פלוס -בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון?? -בלוטות, כן -צורב DVD כן -אחראיות בינלאומית מומלץ -לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה. קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים. השאלה מה אני באמת צריך אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות. תודה על עזרה! דיאגו נ.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נעים מאוד -חדש פה. קיבלתי המלצות חמות ממכם מבת הזוג שאמרה לי שאתם מאוד אדיבים ומקצועיים. אז ברשותכם : אני מעוניין חרכוש מחשב חדש ומתלבט בין השניים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 לבין זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22824. אני מעוניין במחשב חזק, שיישאר מתקדם וחזק ומהיר גם לעוד שלוש שנים לפחות. בגלל זה אני גם מוכן להשקיע כספית בהתאם. הדימושים שלי בו יהיו בעיקר : גלישה באינטרנט,הורדות טורנטים, צפייה ביוטיוב, צפייה בסטונים, שמיעת מוזיקה ועריכת מסמכים בוורד. לא מתכוון להיות גיימר, בשביל זה יש ליps4 . אשמח אם תוכלי להמליץ לי מי מהם עם חומרה טובה יותר. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
576 ש"ח - מעבד - AMD ATHLON XP 2000 + FAN 485 ש"ח - לוח אם - ALBATRON KX400-8X AMD KT400 361 ש"ח - זיכרון - GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 667 ש"ח - דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 564 ש"ח - כ. מסך - Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 343 ש"ח - צורב - LG 40X12X40 Retail 52 ש"ח - כונן דיסקטים - PANOASONIC FLOPPY 1.44 285 ש"ח - מארז - 3R SYSTEM NEON Light Silver 131 ש"ח - ספק כוח - Tsunami 350 Watt סה"כ 3500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני חושב לקנות מחשב חדש. כללית איני מתמצא בקרבי האלמנטים במחשב ולכן אשמח לקבל הנחיות לקניית על פי הנתונים המפורטים: 1. המחשב בשימוש ביתי. 2. עבודה עם תוכנות אופיס, אינטרנט, דואר אלקטרוני ותוכנות פוטושופ-פלאש (גרפיקה בסיסית לא ברמה מקצועית), סרטים וכדומה. 3. רצויה כעת מערכת הפעלה XP אך כדאי לרכוש עם נתונים שיאפשרו התקנת ויסטה בעתיד. 4. מחיר עד 2,000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שהבנתם יש לי XPS L702X. קניתי אותו לא מזמן ואני ממש מרוצה מנו. רציתי לבדוק עם יש אופציה לשפר את המחשב ע"י הוספת זכרון (RAM) וSSD? יש לי 8Gb DDR3 ו HDD של 500 Gb. לפני שקניתי אותו ראיתי שהיתה את האופציה לקנות אותו אם שתי כוננים קשיחים ואופציה לSSD. אבל בזמנו זה היה יקר(לא שעכשיו זה זול) עכשיו אחרי חפירות באתר הרשמי של DELL וקצת ברשת בכללי, אני פשוט לא מוצא עקבות בשום מקום לאפשרות לשדרג כוננים קשיחים. זה בכלל אפשרי או שבאופן מסתורי דחפו לי שם משהוא שמונע ממני לשדרג? כנ"ל לגבי הDDR אבל זה יותר לחבר שלי בעבודה (אותו דגם והכל זהה). הרי אמור להיות סלוט לעוד כונן ולDDR נוסף? (הוא אמור לתמוך עד 16GB). או שקנינו מחשבים שלא ניתנים לשידרוג למרות שיש להם חתיכת גודל, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך להרכיב מפרט עד 5000 ש"ח, המחשב אמור להיות בעיקר בשביל אינטרנט להוריד דברים ולראות סרטים. אני מתכוון לשחק בו בפעמים רחוקות מאוד. אני רוצה שהצפיית סרט תעשה בכיף וזה אומר שאני רוצה רמקולים ברמה טובה (שלושה + סאב יספיקו לי אב שיהיו אכותיים). אני רוצה שאני גולש באינטרנט המחשב יעבוד בצורה טובה ומהירה. מקלדת ועכבר אני צריך משהו פשוט, לגבי המסך אני רוצה "17 דק. צורב די וי די אני גם מעוניין. זה הכל לדעתי אני מודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף אני קונה מחשב חדש, אז כבר החלטתי ללכת על לפטופ, בגלל שאני זז הרבה ואני לא רוצה להשקיע הרבה על מחשב שאני אראה 3 פעמים בשבוע... בכל מקרה אני לא מכיר את עולם הניידים כמעט בכלל, ולכן אודה לכל עצה ולכל טיפ! אני צריך מחשב שיידע להריץ מהר סימולציות וחישובים, בעיקר של MATLAB, מה שזה אומר, שאני צריך 1GB של זיכרון, ומעבד חזק ממש {הבנצ'ים הרלוונטיים הם של הסופר פיי, וFLOATING POINT}, לוח וצ'יפסטים אין לי שמץ מי נגד מי... חוץ מזה, HD של 60 GB זה דבר שאני די צריך, חיי בטריה פחות קריטי בשבילי ומשקל וגודל זה בכלל לא שיקול. המחשב חייב להיות ROBUST, כלומר שלא יהרס בקלות מכל מכה פגיעה. סליחה על הספר שכתבתי, ותודה לכווווללםם naorai :xyxthumbs: :yelclap: נ.ב- אני לא משחק יותר מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם דרוש כרטיס עריכה גרפי כגון QUADRO ? האם אחד מהמפרטים האלו מתאים ? http://hwzone.co.il/specslist/view/101/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-