עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הדרישה היא למחשב בגודל 15.6" עם חיבור סיריאלי , RS232. שער המפרט זניח (כל מעבד כפול ליבה, כרטיס מסך מובנה ו 2G זיכרון יעשו את העבודה). קיימים עדין מחשבים בשוק עם החיבור הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by pooki_1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, moviemaker, premiere, after effects, flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ומשחקים עדכניים בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של כ 21" + טלוויזיה 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. זקוק דחוף למכונת משחקים+מסך עד 8000 שקל מסך CRT או LCd לא משנה לי העיקר שיהיה טוב מחשב מעבד אינטל ולא AMD ! עד 8000 שקל בתודה אופק "דחוף"

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BRUTALISK,

שלום כולם, באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב,רציתי לקבל המלצה למפרט ותיקון למפרט שאני בניתי. בעיקר אני מתלבט לגבי דגם לוח האם,חשוב לי שיהיו מספיק חיבורי SATA (כונן קשיח+SSD+ אולי הוספה של קשיח בעתיד) האם חשוב לקחת תושבת Z77 או שאפשר להתפשר על אחת התושבות האחרות?ולמה בדיוק? בנוסף מאוד מעוניין ב SSD במחשב אז הנה הנתונים: <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות תועלת גבוהה ועלות נמוכה,אני בניתי את המפרט ב 5600 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, 6K גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by maor ankri,

היי, מתחיל ללמוד באוקטובר, הכיוון הוא למחשב שיעבוד היטב לתקופת הלימודים (4 שנים). השימוש הוא די בסיסי; גלישה, נטפליקס ואופיס. דגש על משקל קל וסוללה טובה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 4.5k, גמיש עד 5 במקסימום עבור הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס, תוכנות סטטיסטיות (R), מעט תכנות, הרבה אופיס, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי כולם, המחשב הנייח הותיק שלי שבק חיים, פרש מן העולם, מחשב לשעבר, ארבע ליבות באדמה, וכיו"ב ואני שוקל לאמץ מחשב נייח ג'וניור (בכפוף לסל אימוץ). נשאר לי כרטיס מסך GeForce GTX 1060 Windforce 6GB, כונן SSD, וציוד מקיף. דרושה בוקסה חדשה. לא איש מחשבים אני אז הלכתי לאיבוד בין מה הכרחי ומה לא בהרכב מחשב, וכיצד להתאים את המעבד ללוח אם לכרטיס מסך לזיכרון לקירור לצ'אקרה של העולם. נק' המוצא של המחשב היא כמובן כרטיס המסך, סביבו צריך להיבנות הכל. אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 זוזים (כמובן לא כולל כרטיס מסך), אבל גמיש אם זה לא ריאלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

7. אין לי העדפה לגבי חנות... הרכבתי את המפרט הבא בקייאספי: מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 כרטיסי מסך: Zotac GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12285 ספקי כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. זה המפרט, פשוט לא ניתן להעתיק אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= שינויים במפרט: כרטיס מסך אני אשנה ל Gforce 260. זיכרון אני אשנה ל 4GB של KINGSTON. אני שוקל לשדרג את הספק כח כמו שהם מציעים במפרט ל HEC 600W מחשש שהספק הנוכחי שם לא יעמוד בלחץ. לציין שאני לא מתכנן OC , אני לא רוצה לעבור את האיזור של ה 3000, והמחשב מיועד בין השאר גם למשחקים. לא מעוניין לרכוש מסך. כמו כן אני מעוניין לבצע רכישה היום. תודה רבה על כל העזרה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מחפש לאבי מחשב טוב (ללא ציוד היקפי ומסך) לשימוש משרדי, כולל משחקים כדוגמת sims, fifa וכו' ברור שרצוי מחשב זול, אבל אני מעדיף מחשב טוב (אפילו מעט יותר ממה שהוא צריך) שישמש אותו למספר שנים בלי בעיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים כדוגמת פיפ"א, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי בבית, משתמש מספר שעות ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים -אילו משחקים…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. סליחה על הפוסט הקודם פשוט לא שמתי לב :-\ קודם כל אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש של סטודנטים וגם להריץ משחקים בינוניים אבל חשוב שיהיה אמין ולא סתם חומרה זולה שיתחיל להתקלקל אחרי שנה...יחסית למחיר בחרתי במפרט מוכן של KSP בעיקר רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה,חברה לא כל כך מוכרת אבל בגלל שרציתי LCD לא יקר מאוד בחרתי בזה ואמרו לי שזה מסך טוב(לא הכי טוב אבל בסדר) מה אתם אומרים זה שווה את המחיר??איך הביצועים שלו נחותים או שאפשר להגיד בינוני??והאם זה שווה את המחיר שלו?? מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…

12. Started by Dan1919,

הי, המפרט למשחקים בעיקר. מנועה מחשבים. דגם מחיר כמות Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ 1 ASUS P5LD2 LGA775 830 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL PC4200 1024MB 640 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 460 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 200 ¤ 1 CoolMax CX450B 450W 320 ¤ 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 80mm 80 ¤ 2 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מה אתם חושבים?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב מעונין לרכוש מחשב מיני, מתלבט מאד בין Intel NUC Kit i7 8650U BLKNUC7I7DNHE ל Gigabyte Brix GB-BRI7H-8550. לחנות בה אני מעונין לקנות יש רק את ה Gigabyte. עד כמה שהבנתי ה NUC הרבה יותר פופולרי, אבל לא הצלחתי להבין אם באמת יש הבדל משמעותי. השימוש העיקרי הוא פיתוח web ושימוש ביתי כללי. הדרישות הן עבודה חלקה עם 4k בעבודה שוטפת. לא מתעסק עריכת תלת מימד. אשמח לקבל את חוות דעתכם גם על כל השאר, מסך, זכרונות, וכו', התקציב עד 5200, כולל המסך והמחשב. שאר המפרט הוא כדלהלן: זכרונות RAM: DDR4 16G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 431 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני זקוק למפרט חזק לשימושי 2D בלבד של Autocad, במקביל המחשב ישמש לצרכים אישיים ומדיה (הרבה טאבים פתוחים וכו'). לפי מיטב הבנתי, אין צורך בכרטיס מסך יעודי שכן מדובר ב2D בלבד, האם אני צודק? בנוסף, עד כמה SSD ישפר ביצועים? האם זה יהיה מורגש? במידה וכן, איך אדע מה הנפח הדרוש לי? (חוץ ממערכת ההפעלה, האם גם התוכנות עצמן צריכות לשבת על הSSD?) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K ללא SSD, עד 5K עם SSD 2. מה שימושי המחשב Autocad ב2D בלבד, שימוש משרדי, מדיה, אינטרנט. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 -המחשב יהיה דלוק כל הזמן בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוב…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קיבלתי עצעה למחשב עכשיו אני רוצה לבקש ממכם תגידו לי עם זה שווה תכסף . המחשב לא למשחקים סתם לעבודות וכאלו אבל אני גם רוצה לדעת איך יפעל בו משחקים חדשים כי אולי אני רונה גם תמעבד וזה. כתוב ככה: לוח אם: GA81945GMH-RH של גיגהביט וכתוב למתה:כולל-כרטיס מסך,כרטיס,כרטיס רשת.(עם אתם יכולים תגידו לי עם איזה כרטיס מסך וקול זה מגיע) הלוח והכל עולה 700 שח זיכרון: 2X512 SAMSUNG DUAL CHANNEL 667MHZ CL3 זה DDR2 = עולה 670 שח דיסק קשיח : WD1600JS WD 160GB SATA2 עולה 360 שח מעבד: PEUNTIUM D DUAL CORE 930 3GHZ עולה 1000 שח חדשים . מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קודם כל המחשב הוא לא בשבילי, אלא למטרה חשובה בהרבה. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל כל מחשב שיוכל להריץ וורד עם כניסת USB יהיה מעולה. מטרות המחשב: רק לעבודות משרדיות ובית ספר, משחקים וכל השאר אני לא מאמין שהוא יצטרך. גודל המסך: באמת לא משנה, העיקר שיהיה נוח לצפייה. משקל רצוי: גם לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע של 3 שעות יהיה מספיק בהחלט. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB, כדי לחבר DOK או HDD. צורב DVD: כן, יהיה נהדר. האם נדרשת אחריות בינלאומית: אפשרות.. ושוב אני רוצה לציין, המחשב האולטרה נייד הזה בא לשרת מטרה מאוד חשובה, חוץ מצורכי לימודים אין לו שום שימוש. אם דרושה הסתייגות במחיר אנא הודיעו לי, כאשר יש עדיפות על המחיר הנמוך ביותר שאפשרי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nirgrauer,

שלום , אני מחפש לי מחשב גיימניג כבד שיוכל להריץ משחקים כמו bf3 על ultra ובנוסף כול משחק , אני רוצה i5 וכרטיס מסך של geforce [מחיר שאפשר לחרוג עד 3500] תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אורח AgentDaleCooper
    Started by אורח AgentDaleCooper,

אני סוחב כבר תקופה ללימודים את המחשב נייד שלי בן ה-10 שנים וזה בערך כמו לסחוב לבנת בטן, גם מבחינת המשקל וגם מבחינת השימוש, האדפטר של האינטרנט שלו דפוק לגמרי והוא חסר שימוש. הגיע הזמן לקנות נייד חדש, בתור סטודנט השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב שהוא יהיה מהיר, מקלדת נוחה, מסך יחסית גדול לנייד, סוללה עמידה. בונוס: אם אפשר להריץ עליו קצת גיימינג, אבל ממש לא בעדיפות גבוהה. התקציב הוא סביב ה-3000+-, אני ממש לא מבין במחשבים ניידים ואשמח להמלצות וייעוץ, כולל על מאיפה כדאי לקנות מחשב נייד בארץ. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודה על ותכנות תיב"ם כמו Solidworks ו autocad ושישמש אותי לכמה שנים טובות או לפחות עד סוף התואר בהנדסת מכונות. התענייתי במחשב הזה: Lenovo IdeaPad Y700-17 80Q00090IV. יש מישהו שעובד/מכיר את התוכנות האלו ויודע להגיד לי אם המחשב הזה יספיק בפועל?אם יש מחשבים אחרים שמומלצים לגרפיקה אשמח לקבל עליהם פרטים. חשוב לציין שאני מחפש מחשב לגרפיקה ולא לגיימינג. 1. בתקציב של עד 5500 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עבור תועלת מספקת. 2. שישמש בעיקר אם לא בלבד לגרפיקה תלת מימדית. (Solidworks) 3. אין צורך בציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: תשובה 4 …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מעבד:intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 SATA3/Usb 3.0 מארז: Bitfenix Survivor Core+Seasonic ECO 500W זיכרון:Corsair 8GB*2 CMX8GX3M1A1333C9 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5"SSD 840 series קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5"SATA3 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL מסך DELL ULTRASHARP LED 23U2312HM 23 inch 1920X1080 משהו אמר לי שהוא שווה בערך 5100-5200 שקל בגלל שהוא חזק והוא כמו חדש בלי שריטה ובגלל שהוא מהיר ועולה תוך 10 שניות .. כמה הוא שווה לדעתכם ?

23. Started by IceScream,

היי רציתי לדעת כמה המחשב הנוכחי (נקנה לפני שנתיים) שווה היום. תתעלמו מהטמפ' זה חלק מהתוכנה (אלא אם כן יש משהו חשוד שאני צריך לדעת עליו חח) אם צריך להוסיף איזה נתון תגידו לי בבקשה. תודה לכולם! CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz 57 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH67CL (LGA1155) 41 °C Graphics SA300/SA350 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA) 46 °C Optical Drives DTSoftBusCd00 DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ניידים זה פחות התחום שלי, לא מכיר כמעט כלום. יש לי את המפרט הבא שאני אשמח אם תביאו לי כמה דגמים טובים שמקבילים לו, אבל במחשב נייד, גם כדי לראות כמה עולה, אילו יציאות הוא יכלול וכו'. אני מודע לכך שהמחשב הנייד עשוי (וכנראה) יעלה יותר, וגם שכמובן יהיה פחות נפח ככל הנראה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪308 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 סה"כ: ₪2008 מתחרים בכל ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by orel.z,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עריכת סרטים (משהו די נדיר לא עיסוק יום יומי, מתעסק גם בתוכנות די קלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהקל לכבד אין משהו ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה מסך ח…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים