ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לשנת הלימודים הקרובה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג - חובה! עדיף מחשב קל שיהיה נוח להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד - לפחות 5 שעות (אם קיים ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ידוע * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל לא חובה (מעדי…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש סביב 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * אשמח לhdmi, bluetooth, כניסת cd-dvd * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין לי מושג בסוגי הכוננים, אשמח למקום איחסון רב * חשובה לי אחריות מספקת, שמעתי דברים טובים על האחריות של dell * תקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי ,יש לי מחשב נייח משנת 2005 ): ונראה לי שהגיע הזמן להחליפו מה דעתכם על המחשבים בלנק הזה לדוגמא? http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369981,00.asp * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * תקציב- 4500-5000 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא …
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אלהן. אני סטודנט להנדסה שלא משתמש בתוכנות מיוחדות. אלא בOFFICE וכ'ו. אני מחפש מחשב טוב עם ביצועים טובים שיהיה המחשב האישי וגם המחשב הביתי בבית. שיהיה בעל מסך 15.6 סטנדרט ומשקל סטנדרט למחשבים בפלח זה. בעיקרון יש כל כך הרבה בשוק שקשה כבר לדעת מה טוב ומה לא. אני מחפש מחשב שלא מתחמם כ"כ מהר ולא רועש כמובן ונוח. התקציב שלי הוא 3K יש אפשרות גלישה במחיר עד 4K. אני רוצה גם מעבד טוב ונורמלי לא מעבד ישן.. אשמח להצעות המשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה על מחשב נייד לצרכים דיי בסיסים אבל עם חיי סוללה טובים ומסך טוב שימושים של אינטרנט מזויקה סרטים לא משהו מיוחד,שיעשה את העבודה ויהיה אמין... המליצו לי על שניי הדגמים הבאים Toshiba Satellite M645-נראה מצויין רק עם סוללה קצת חלשה,ואני יכול להשיג אותו במחיר טוב Acer Aspire Timeline X 4820TG-גם לפי הביקורות נראה סה"כ בסדר גמור חוץ מזה הייית רוצה עוד כמה המלצות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד עם עדיפות למחשבי טושיבה ו-hp
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד תודה מראש!! ד.א איך מחשבי hp וטושיבה הם טובים?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
*מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad). חשוב לי מקלדת numpad, ומזה touchpad? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). 5-6 שעות זה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה בערך * כונן אופטי? מזה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עג…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצות על מחשבים עם מסך 14" ו15.6" עם דגש על משקל נמוך, חסכון בסוללה וכמה שיותר כוח מעבד שניתן להוציא בגבול המחיר. המחשב ישמש בעיקר להצגת תמונות ויריץ אינטרנט ומס' תוכנות משרדיות, OFFICE וכו'. עדיפות לDELL\HP, אני יכול לרכוש ישירות מהיבואן (malamteam) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורכי פיתוח (עבודה ב- visual studio 2010 ותוכנות דומות), מסמכים ואינטרנט. עד תקציב של 2500 שקל (ואפשר גם בפחות) אשמח לקבל ביקורות למחשב הנ"ל. 1. טושיבה, Toshiba Satellite C650-15H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9336 כתוב שמחשבי טושיבה מגיעים עם ביטוח לשנה, מישהו מכיר ויכול לתת חוו"ד על הביטוח שלהם? 2. Compaq cq62-200sj WU828EA http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5657 על פי מה שבדקתי כמה מחשבי קומפאק כתוב שזכירון הוא 667 MHZ, האם זה אמור להאט את המחשב? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתחיל בזה שעברתי על המון הודעות והמלצות של החברים פה וקיבלתי כמה רעיונות, אך בכל זאת אשמח לדעת אולי יש איזה דגם שעדיף יותר/פחות בשבילי. * מטרות המחשב - לימודים בעיקר(מדעי המחשב) גלישה באינטרנט , סרטים/סדרות. בגדול לא נדרש משהו חזק בשביל משחקים או גרפיקה. * גודל המסך - האם חשוב מסך מבריק או מאט - 14, עדיפות למט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) - לא. * משקל רצוי - עד 2 ק"ג, אם זה קריטי ניתן להתגמש, אבל אני לוקח בחשבון שהוא יהיה איתי במהלך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש, משהו סביר ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אם יש אפשרות לשלב HDMI ו VGA זה יהיה נחמ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לפטופ לאמא שלי. אני יודע שיש ונדורים שונים שלא קונים מהם בחיים לפטופים, ואני בעצם מחפש פה את המלצתכם למחשב האידאלי בשבילה... המחשב כנראה ייקנה בארץ, למרות שאם תהיה המלצה ספציפית על משהו ששווה לקנות בחו"ל זה גם לא תהיה בעיה... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך - 13-14 .לא כל כך יודע מה ההבדלים בין מאט למבריק, אבל מעדיף מסך טוב בשבילה. ועדיפות גם לטא'צ. * משקל רצוי - כמה שיותר קל כמובן... הכוונה שהוא יהיה איתה בתיק כל הזמן. * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך לעבודה משרדית. אני לא יודע מה הסטנדרט אבל לפחות כמה שעות טובות של עבודה משרדדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא קריטי, עדיפות ליותר מ-2 USB ושיהיה HDMI (בשבילי לסרט…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני לומד שנה שניה עיצוב מתעסקת בתוכנות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, cinima4d, after effects * מעדיף מסך 17 אינץ' אבל גם גדלים אחרים יכולים להיות סבבה * עדיף סוללה עם אריכות גבוהה * מינימום הארד דיסק 1T אבל יכול להתפשר אם זה שווה את המחיר לחצי טרה * מעדיף dell כי אני איתם הרבה שנים והם די מוכחים את עצמם * צריך 8RAM * מעבד i7 לפי מה שהבנתי זה הכי כדאי עכשיו * כרטיס מסך סבבה לא ברמה גבוהה אך לא ברמה נמוכה מדי * תקציב של בסביבות 4000 ראיתי את הדגם Dell Inspiron 3721 במחיר של 4,190 http://ksp.co.il/?select=.268..271..413..8..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19917&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה, …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני חייב לבחור נייד היום וסביר להניח שאצתרך להזמין אותו מחר, כך שזה דחוף. התקציב שלי הוא:3,000 ש"ח עם חריגה של 150 ש"ח. הצרכים שלי: בעיקר מולטימדיה, גלישה באינטרנט אלחוטי, חיבור למקרן, מצגות, סקייפ, עבדוה משרדית ומשחקים עד כמה שאפשר. הניידים שאני מתלבט בינהם: MSI PR600R2 מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965GM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך משולב Intel GMA X3000 זכרון 2048MB DDRII ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא …
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שימושים כבכותרת, (פוטושופ, אילוסטרטור...). מסך 15. משקל לא חשוב. כולל מערכת הפעלה. אחריות בארץ עדיף מורחבת. מחשב מחול בא בחשבון אם יש אחריות בארץ. סדרות טובות של היצרנים הזולים ולא סדרות כניסה זולות. ראיתי שמחשבי גיימינג לרוב מציעים מפרט טוב יותר. איך הם לשימושים האלו? איך הם בתור מחשבים לעבודה? שוב המימדים פחות חשובים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300/400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג לייט, עריכת סאונד עם CuBase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -דיאבלו 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קיים מסך נוסף בגודל 22 אינץ', אבל רצוי שהלפטופ יהיה 15.6/13.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הסטיקי לגבי ייבוא מחשב מחו"ל החלטתי שכדאי לנסות לחפש מחשב נייד טוב להזמנה מחו"ל. התקציב שלי הוא 850$ כולל משלוח, לא משנה לי כל כך אם זו תהיה חנות בחו"ל ששולחת לארץ או פשוט eBay . גם אחריות בינלאומית זה לא קריטי בשבילי. הטופס : מטרות המחשב : עבודה משרדית, משחקים בינוניים (לא מצפה לכרטיס טוב מאוד אבל עדיף שלא יהיה מובנה). גודל מסך : בסביבות 15.6 משקל רצוי : לא יותר מ 2.8 ק"ג זמן סוללה : לא חשוב כל כך , שעתיים עם WiFi בהחלט יספיקו יציאות מיוחדות : אשמח אם תהיה אפשרות לחבר שני מסכים חיצוניים במקביל, אם שתהיה אפשרות להשתמש במסך חיצוני במקביל למסך של הלפטופ ולשלב ביניהם. בלוטות : לא חשוב יש לי דונגל גודל מינימלי לכונן קשיח : 320GB צורב DVD : לא חשוב אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-