עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אולי נשמע לכם מוזר, אבל לאנשים שמבלים הרבה זמן במטבח זה יכול להועיל... השימושים: - תוכנות אופיס (מתכונים, רשימת קניות, ניהול מלאי וכו') - השמעת מוסיקה/רדיו מהרשת הביתית - גלישה באינטרנט לצערי LAPTOP סביר הוא יקר מדי (שלא לדבר על Tablet PC), אז חשבתי לשאול אם יש אפשרות להרכיב מחשב כזה: הדרישות: - מארז SFF - מקלדת/עכבר/כרטיס רשת אלחוטיים - מסך דק - שקט במידה סבירה יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shm01,

אני רוצה מחשב אמין לעבודה פשוטה כמו אופיס אינטרנט וכדו' ושיוכל לעמוד בתוכנת בלוסטאקס ולא יתקע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות... מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום כולם, מקווה שתוכלו לעזור לי - אני כבר שובר על העניין הזה את הראש כמה ימים! ברשותי מחשב נייד (T30 של IBM לצורך העניין) עליו מורכב כרטיס מסך radeon 7500 mobility. כמה שאני מנסה, אני לא מצליח לחבר בין מסך ה-LCD שלי (HP2065 לצורך העניין) לבין הנייד. הבאתי מחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, והתחבר ברגע. התקנתי דרייברים עדכניים, איפסתי BIOS ושום דבר דבר מעניין, כשאני נכנס ומפשפש בהגדרות התצוגה, אני רואה שהנייד מזהה שמחובר לו עוד מסך והוא אפילו יודע את השם שלו, אבל בפועל לא רואים כלום על מסך ה-LCD החיצוני. כל עזרה תתקבל בשמחה המצפה לגאולה -דניאל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HTL,

ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי המחשב מיועד למשחקים כבדים, לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך T220. התקציב עד 3500.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המפרט של המחשב: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12686 אני צריך אותו ללימודים בתור סטודנט. האם מחשב זה יעשה את העבודה?. האם ניתן למצוא מחשב זול יותר עם מפרט טוב? המחשב צריך להיות בעל מסך 15.6 אינצ'. עדיף עם זמן סוללה חזק יחסית. הארדיסק לפחות 500. זיכרון של 4 GB. בנוגע למעבד אני לא כל כך בקיא מה עדיף. האם המעבד של המחשב בלינק הוא חזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by thelevy23,

אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MoonMage,

לא הייתי ממש בטוח איפה לשים את זה אם פה או אם בחומרה אחרת אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר :-X בכל אופן, אמא שלי קמה היום בבוקר והחליטה שהיא רוצה מחשב נייד ... ובקיצור אני צריך עזרה במציאה של מחשב שיתאים לעבודות משרדיות יהיה קל ויבוא עם מערכת הפעלה . התקציב:7000+- תודה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Atexlor,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪249 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 3 - מחיר: ₪39 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪420 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seag…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם יש צורך בכרטיסי מסך זהים עבור SLI? כנ"ל לגבי crossfire לוח אם Z370XP SLI Gigabyte תודה רבה

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה מאוד, חפירה מקבילה בהרבה אתרים עם CRAWLERS, קבצי נתונים ענקיים, הרבה מאוד תוכנות פועלות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מיועד לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, הדבר הויזואלי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אולי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא בטוח כרגע, מעדיף לכיוון גרפיקה, עבודה משרדית גם כלול משחקים, למשל כמו MS2 אבל לא דחוף לי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, שלא יתחמם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tuvi123,

כולל מסך טוב 19 אינטש ועם ציוד היקפי... (ואני מוכן להוסיך עוד איזה 150 שקל אם ממש צריך). ואני רוצה מחשב מבוסס אינטל קונרו ומעלה וכרטיס DX10 (מעל 8500 ולא ATI). כמובן שצורב טוב , רמקולים ומקלדת ועכבר פשוטים .. תביאו לי מארז טוב וספק טוב שיחזיק את המערכת .. ואני לא רוצה מעבד AMD ואם אפשר חנות מאזור המרכז ככה. תביאו לי דיסק קשיח נחמד ואני לא רוצה מסך כמו סמסונג 931 , אני רוצה מסך טוב. תודה רבה..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה

18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חיבור מחשב לטלוויזיה 4K בסלון , עוד כמה חודשים יהיה לי מקום לשולחן מחשב נורמאלי. משחקים רצו מצויין על הi7-4790, גם עם הכרטיס מסך החדש (2070s) , עד שהלך לי הלוח M והספק. תודה רבה על כמעט 6 שנים אבל הגיע הזמן להתחדש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD משני, יש ברשותי Crucial P1 NvME m.2 1TB - לא צריך כ"מ, יש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה מפרט כנראה מבוסס על ה930 (להשוות למפרט דומה של 3800/4200) וכרטיס מסך 6800GS אני פשוט לא מכיר תלוחות אם והזיכרונות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי רוב הזמן ויצא מהבית פעם בשבוע. הייתי רוצה שהוא יחזיק מעמד הרבה שנים לכן אולי כן כדאי עסקי. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ומקלדת אלחוטית כל הזמן כשהוא בבית ככה שהמסך לא קריטי. תקציב עד כ5000. דגמים שעניינו אותי: Lenovo M30 Lenovo M5400 Lenovo M30-70 שלושתם עם 3 שנים אחריות ומערכת הפעלה בתקציב 4200-4500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים דרך הטלויזיה, הורדות יוטורנט, ואולי משחקים קלים מדי פעם ( לא מאוד כבדים). * גודל המסך? לא חשוב אסתפק גם ב11-13 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא קריטי רק שיתמוך בFHD ביציאת HDMI * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eliransh90,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות * גודל המסך: 13 * משקל רצוי: כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות:כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 128 * כונן CD/DVD? צורב: אין צורך * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא ומה דעתכם על המחשבים הבאים: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17314 http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17300&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים, פעם ראשונה שאני לא מבקש מחשב למשחקים בחיי. Can't believe i'm doing this ועכשיו לעניינינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל ס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.