עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by benfree,

שלום לכולם.. אני מחפש מחשב נייד אך כבר איבדתי את עצמי. אני כמעט נעול על חברת DELL בעיקר בגלל האחראיות למרות שאני אוהב את המחשבים של IBM. הצרכים שלי למחשב הם ישומיים בלבד, זה אומר, הרבה חלונות אקספלורר, אופיס, שירים, אני לא הולך להריץ על במחשב תכני HD או משהו בסגנון.. משקל עד 3 קילו. התקציב הוא עד 4.5K. האם יש המלצה חמה לגבי מחשב כלשהו של DELL? תודה וחג שמח!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jamesi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.

5. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, הרכבתי מפרט מבוסס P4, בעזרת מידע וייעוץ מהאתר. הכנסתי את המפרט, לעמוד בניית מחשב, באתר של למיר ויצא לי יקר מדי. אני רוצה לישאול האם לדעתכם אפשר להוזיל איכשהוא (בסביבות ה-1000 ש"ח) ועדיין לישמור על ביצועים טובים עבור מטרת המחשב. מטרת המחשב: * גלישה באינטרנט (יש לי מודם ADSL של בזק) * Office * שימוש ביתי במצלמות סטילס ווידאו דיגיטליים אין צורך בינתיים ב - Fire Wire * הרצה של מישחקים (לא ברמת Gamer ) * הדפסת תמונות דיגיטליות CTX PR705F ATX VIRGO P-IV P4 1.8 512k 0.13m Asus P4S533-VML Micron PC2700 256mb 333mhz DDR Seagate 40GB 7200rpm GF4 Mx440 sound ob DVD - AOpen צורב - Sony CRX -195A 40x12x48 מדפסת - HP DJ 5550 6200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tom10,

מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black האם עדיף: קירור למעבד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-P67-DS3-B3 – זיכרונות Kingston 4GB 1600 האם יש צורך להוסיף קירור למארז- Raidmax 120mm Retail Quiet Fan?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ben12,

אהלן, מחפש מחשב נייד ללימודים ועשיתי חיפוש באמאזון וזה התוצאה שנראית לי הכי טובה שמצאתי רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו כי הידע שלי במחשבים הוא די בסיסי, המחשב בעיקר יהיה לאינטרנט,אופיס ולקודי אבל אני גם רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כמו פיפא 18,gta זה מחשב; https://www.amazon.com/dp/B0746P25QX?tag=vglnk-c97-20 תודה רבה

12. Started by avieini,

שלום לכל המומחים ! אני קיבלתי מחשב מסויים ב3900 ש"ח אך התקיב שלי הוא 400 אני ישמח אם תגידו לי איך לשפרר אותו ב700 ש"ח שנותרו לי המחשב שהוצע לי הוא כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX BOX לוח-אם: ASUS M2V-TVM זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 128MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T128D-RH RETAIL צורב: DVD : SONY DVDRW x16 DUAL LAYER - DWQ120AB2 - BLACK BULK מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE מסך: LG CRT 17" T710SH(LG Flatron F700B?) מקלדת+עכבר : Microsoft multimedia keybord + Microsoft basic optical mou…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Logitech G700 U2312HM מקלדת בסביבות ה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AvivHalevy,

Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yuval Rotem,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, Dota, Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - חשוב מאוד להריץ על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dino,

אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD בתקציב של 6000ש"ח, ללא רמקולים, ללא עכבר, ללא מקלדת, וללא כרטיס קול נפרד. המחשב מיועד למשחקים, רק תשאירו לי תקציב למסך של 1000ש"ח, תרשמו במפרט מסך 1000ש"ח. נשארו 5000ש"ח, אני צריך כרטיס שהוא לא פחות מ-TI4200 128MB, ו-512 זיכרון פנימי, השאר תחליטו אתם.

18. Started by maorizyo,

החלטתי להחליף להתחדש עם מחשב נייד חדש ולהשקיע כבר עד הסוף... ראיתי מלא מחשבים סביב המחיר הזה וכרגע יש שתי דגמים שאני מתלבט בינהם: dell n5010 go - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a450m.htm או מחשב של סמסונג: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSNPR590JS05IL המפרט של סמסונג יותר מפתה אבל אני מפחד מהעובדה שהם חדשים בשוק יחסית לחברות הוותיקות. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לסגור לי את הקצוות ויעזור לי להגיע להחלטה איזה מחשב יותר טוב/מומלץ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mms112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zbeng,

היי, יש לי את samsung np530u4e-s01 כבר שנתיים ואני חושב שלעולם לא ממש נהנתי ממנו.. הוא תמיד היה איטי להחריד ובזמן האחרון זה כבר יותר מדי בשבילי. אני יודע שמותקן לי כרגע כונן SSD בגודל 32 גיגה ואני רוצה להחליף אותו למשהו גדול יותר ובכך להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אני מנסה למצוא איזה כונן מותקן לי במחשב כרגע ומה הגודל שלו כדי לקנות משו בגודל זהה ואני לא מצליח למצוא. אני אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני אמור לקנות בשביל שאני אוכל להתקין אותו במחשב שלי וגם אם מישהו יודע איך לעשות את זה. בכללי למישהו יש את המחשב הזה גם כן ויש לו אטיות כמו שאני מרגיש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Wreckovski,

הערב, בסביבות השעה 19:00, ביום נחמד זה, אני, שי, הולך לרכוש מחשב חדש. הפירוט כדלקלן: AMD Athlon 64 3000+ 512k cache (tatat) Gigabyte GA-8KNS Motherboard (nforce 3 250, ethernet card, sound card...) A-DATA 512mb 3200/400 DDR memory mouse+keyboard(cheap ones) LG DVDx16 WD 80GB S-ATA 8mb buffer HD SUPER ATX w/ 500W SPU (possibly I;'ll get a better SPU( Thermalright SLK-948U (for amd)+Enermax 92mm המחיר הכולל יוצא 2800 וקצת שקלים. (אחרי בדיקה, זה מחיר הגון וסביר לחלוטין),

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אין לי העדפה לגבי חנות... הרכבתי את המפרט הבא בקייאספי: מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 כרטיסי מסך: Zotac GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12285 ספקי כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sha-256,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית-גבוהה), צפיה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15"~ עדיפות למסך IPS. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי. * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מידי אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות להיברידי אם כי לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם הקנייה מחו"ל. בכל מקרה אחריות לשלוש שנים לפחות. * האם…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים