עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…

2. Started by yuval48,

עד 5 אלף כולל מסך, צורב וציוד היקפי . בלי OC משמש בעיקר לסרטים, משחקים חדשים (מחשב חזק שיריץ הכל לכמה שנים טובות), מוזיקה ואינטרנט.. הארד דיסק של 500 גיגה,ואין לי מושג מה כדאי אבל שלא יתחמם מהר כי כל פעם יש לי תבעיות האלה.. אה וד"א איך המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeo…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Screw_Master,

לפי מה שאני קורא פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110221231934_AMD_s_Fusion_Chips_In_Tight_Supply_Report.html המחשבים שמבוססים על הפלטפורמה מוצלחים מאוד, כשמה שאני מחפש זה נייד בגודל של 12 אינצ' (כמו ה-IdeaPad S12 שממנו אני כותב את ההודעה הזאת ;D), שמבוסס על הפלטפורמה, וכמובן מחברה טובה ואמינה. סוללה חזקה חשובה מאוד, הנייד הזה מספיק לשלוש שעות של עבודה, ואני רוצה יותר. יש חיה כזאת, שכבר בארץ, בטווח מחיר של עד 2400 שקל למשל? http://www.techpowerup.com/140983/Lenovo-s-AMD-Fusion-Powered-ThinkPad-Starts-Shipping.html זה למשל כבר הגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lesles,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיפות ליותר זול. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 3K זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LCD 17 אינצ' שאולי נגדיל בעתיד. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מאפיה 2 ו-GTA 4 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לעוזרים, אני מחפש מחשב שייתן מקסימום יכולות לעריכה גרפית, עד 2000 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, 3DMax, Photoshop - שימוש תדיר למטרות לימודים . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלו…

7. טוב לאחר שנים שלא ביקרתי באתר,להלן מפרט מחשב שאני מתכוון להזמין בזמן הקרוב(עם סיום שנת המס 2008). דיי ברור לי שהמפרט חזק דיו השאלה אם יש מקום לשינוי. להלן דרישות המחשב: מערכת מסחר בזמן אמת ניהול 4 תצוגות בו זמנית באופן קבוע זמן עבודה 5\9 (לא 24\7) תובעני למדי. כמובן שזה יהיה גם תחנת הסרטים\מדיה ולכן זה מחובר למסך HD (נחשב כאחד המסכים הקבועים). וכשלא הולך (או אם לא רוצים) לסחור אז צריך להעביר זמן במשחקים. עד לעכשיו כל המחשבים שלי היו מבוססים AMD אך לא מצאתי מפרט או פוטנציאל ב AMD למכונה עם כוח עיבוד מקביל (המלצות יתקבלו בברכה). שאלה נוספת שעולה היא האם להתקין WIN XP64 או לעבור לויסטה64,כרגע אני חושב להשאר בXP. ושאלה אחרונה (קצת נבואית) היות ואני שונא להיות הפראייר שקונה הכ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש עדיין מחשב נייד איכותי, מסך 13-14 אינץ', מעבד סנטרינו P8400 ומעלה, כרטיס מסך נפרד יהווה בונוס, לא חובה. המחשב לצורכי עבודה, וורד, אינטרנט - אך גם צפיה בסרטים תתקבל בברכה. ראיתי דגם של LG- R410 שנראה קרוב במפרט - אך השאלה עד כמה טובה ההרכבה, כמו כן ראיתי טושיבה פרוטג'ה m800 -10z שנראה טוב על הנייר והפער העיקרי שלו הוא כרטיס מסך ג'נרי. האם מומלץ כמחשב? קיבלתי המלצה על לנובו, אני מניח שT400 יהיה המפרט המתאים, האם כדאי? היכן ניתן למצוא? אגב, רצוי גם שיהיה אפשרות להפעיל עכבר עם ה"track ball" באמצע המקלדת מטעמי נוחות. כמו כן מאוד חשוב לי היכן ניתן למצוא את המחשבים הנ"ל ע"מ לראותם בעיניים ולחוש אותם בחנות.. אני מקווה שאוכל לקבל המלצה לחנויות לדוגמא. אודה מא…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, זקוק לעזרה עם מפרט. תקציב: 2500 ש"ח להכל. שימושים: מחשב משרדי (אינטרנט/אופיס) שישמש מידי פעם בפעם גם לעריכת וידיאו. אין ולא מתוכננים משחקים או OC. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. יתר הרכיבים מסביב כבר נבחרו(אם יש הערות אתם מוזמנים): אני יכול לרדת לזכרונות 5-6-6-18 ולחסוך 50 ש"ח. נשארו כ-1300ש"ח ללוח אם ולמעבד. העדפה קלה למעבד אינטל, אבל ממש לא Must.לא רוצה לקחת מעבד ולהמהיר אותו - מעדיף לעבוד עם קירור סטוק ולא להשקיע אקסטרה בפתרונות קירור. העדפה ללוחות Gigabyte או Asus בגלל ניסיון טוב איתם. גם ככה אין יותר מדי מסביב... הערות: אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה. אין צורך ברכיבים נוספים…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ד: Intel® Core™ 2 Duo 2.40GHz (T8600), 1,066MHz 3MB 64Bit MonteVina 13.3” WXGA (1280x800) UltraSharp™ WXGA display with TrueLife™ White-LED Display מסך 4,096MB (2 DIMM) זיכרון 250GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader + CAMERA 2MP מדיה כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce™ Go 9500M GS with 256MB dedicated LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium English תוכנה S-Video ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) שונות 3 Years ON SITE אחריות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. התקציב הוא עד 2000, עדיף בפחות. אין צורך בצורב DVD, אבל חוץ מזה - כל מה שנכנס במארז (אז כמובן גם ללא מסך) לצרכים בסיסיים+ אינטרנט, מוזיקה, וידיאו ואולי קצת משחקים (אחותי הקטנה). מה אתם מציעים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ^^^ ושמעתי גם על כרטיס מסך חיצוני לניידים אפשר למצוא בזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jamesi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by asi1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Debi,

שלום לכולם, קרובים מגיעים אליי מגרמניה בקרוב ובדיוק שקלתי לרכוש מחשב נייד. האם מחשב נייד בגרמניה יעלה פחות? הסתכלתי קצת על המחירים בamazon.de והם נראו די זהים לארץ... האם זה המצב או שלא הסתכלתי במקום הנכון? אשמח אם כל מי שיודע משהו, אפילו המידע הכי קטן יגיד כי זה קצת דחוף לי... תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dorshaer,

שלום חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה בפורום ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://ksp.co.il/?uin=36668&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. http://ksp.co.il/?uin=37560&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. מה עדיך לדעתכם? חשוב גם שיהיה זמן סוללה סביר כ-4 שעות לפחות. מחשב שמיועד ללימודים ולשימוש ביתי, חשוב שיהיה נוח. שני המחשבים דומים במפרט פחות או יותר השאלה מה עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by haimcoen,

בוקר טוב אחותי לומדת הנדסת בניין והיא צריכה נייד שמתאים לדרישות הבאות בבקשה * מטרות המחשב? לימודים- עבודה עם תוכנת AutoCAD אינטרנט OFFICE סרטי HD עבודה עם גרפירקה כבדה * גודל המסך?15-17 אינץ * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אמרו לה שהמחשך הזה כדאי: Lenovo Ideapad G710 59420403 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886538 הייתי שמח לקבל חוות דעת מכם. בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asaf5689,

אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: Gigabyte Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED Corsair H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד Seasonic X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא Intel 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). כרטיס מסך:קיים GTX 260 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pr0Xy,

אני מעוניין למכור נתב נטגיר VVG2000 של בזק המיועד לרשת VDSL. הנתב במצב טוב. קישור לאתר המוצר. כדי להוריד אבן מליבו של הקונה אקח את הנתב לבזק כדי שיבדקו שהכל תקין. ;D כמה נראה לכם שאוכל לקבל עליו כיד 2? :s05: תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by maz555,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח INTEL מעבד INTEL: מעבד Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Intel 864 מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 103 לוחות אם למעבדי INTEL: לוח אם Gigabyte H77M-D3H זכרונות: זכרון מחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel 252 ספק Crosair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm 286 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 248 SSD: Intel 60GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT060A3K5 Retail 361 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 100 מארזים: Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case No PSU 248 מאוורר למארז: 120mm zalman * 2 70 מסך : LG e2242t…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים