עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vol,

אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים hp pavilion dv6 1180 ej HP Pavilion dv6-1040ej ההבדל ביניהם עומד על 400 שקל , הענין המהותי הוא הכרטיס מסך: איזה כרטיס מסך עדיף-geforce 9200 m 512mb או ati raedon 4530hd 512mb ? האם הם יכולים להריץ משחקים כמו פיפא? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ithamar22,

היי שנים שלא הייתי פה. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש במחשב נייד פשוט ואקסבוקס לגיימניג. אני מחפש את דרכי חזרה לעולם הנייחים. יש ברשותי מסך lg 27gn950 4k 144hz אין לי צורך בציוד היקפי התקציב הוא רק עבור הנייח עצמו. המחשב עתיד לשמש אותי עבור גיימינג משחקים כמו אססין קריד,cod,bf וכן הלאה. מעבר לכך אשתמש במחשב לצורכי עבודה (אבטחת מידע) אשתמש בו להקמת מעבדות סביבות test וכדומה. ושימוש מינורי של עריכת ווידאו מידי פעם. התקציב העליון כפי שכתבתי 16k. אם אין צורך בכל הסכום אך עדיין אקבל את מבוקשי מעולה. השאיפה להריץ כל משחק על מקסימום ב 4k בקצב פריימים טוב פלוס. וכמובן לא לדאוג למשאבים עבור סביבות עבודה וטסטים. …

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…

4. Started by eegg,

אני רוצה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וזה מה שחשבתי עד עכשיו: אני משחק במשחקים הכי חדשים ורוצה מחשב חזק שיחזיק Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1140 Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 865 Leadtek nVidia WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe 1250 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK 615 Samsung DVD-RW SH-S183L x18 SATA Lightscribe Retail 220 Enermax Liberty 400W Active PFC 485 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 235 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 391 סה"כ 5201 אני לא בטוח אם הספק יחזיק אבל נראה לי שכן זה המחיר מפנדה אבל אני מזמין משני חנויות אז זה יוצא פחות 300~ מהמחיר

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גלישה ומדיה ב 1080P . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז ,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, צריך מחשב לאחי, פרטים למטה. מה התקציב המקסימאלי? 2200. לנצל הכל, לחרוג עד 2500 אם חייבים. מה שימושי המחשב? משחקים בהגדרות בינוניות (לא FPS כבדים), יחובר למסך 22 אינטש, מעט עריכה גרפית (פוטושופ וכאלה) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, כלום האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן, יש צורב חיצוני ועבודה בעיקר עם DOK עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, שקט אבל לא קריטי. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, צריך WIN7, בלי אופיס. קניה בחנות במרכז, אין בקשות מיוחדות. אין תכנון לשדרוג, שיחזיק שנתיים+. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אוקי אז זה המפרט שלי אני הולך על אינטל כן כן אז על תנסו לשכנע אותי כרטיס מסך אני לא גיימר אז זה יספיק לי כנראה ועכשיו כמה שאלות... איך הלוח האם הזה ?? ועם יש בו כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים?? ועם הכרטיס תואם את המעבד אני כמעט בטוח שכן אבל בכל זאת אממ וזהו אני חושב שיש לי מחשב זה חזק וטוב אז תנו גם אתם חוות דעת תענו לי על השאלות תודה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מחשב חדש , ואת הישן להעביר לבנים שלי. תקציב - כפי שציינתי - כ8000 ש"ח - לא יותר , אבל אשמח אפילו להגיע ל 7000 ש"ח. יש לי 2 מסכים , אחד משמש לגלישה - כלומר ישנם כמה חלונות פתוחים במקביל. השני הינו מדגם M27Q 27 170HZ , שהוא העיקרי שלי ואיתו אני משחק. ברשותי 2 כונני SSD בנפח של 1TB , שאחד מהם אני מתכוון להעביר למחשב החדש. אז מכאן שאני רוצה שיהיה לי עוד 1TB מדור 4. חשוב להדגיש כי אין לי שום בעיה לרכוש את החלקים הבאים (אלו בלבד!) מחו"ל - אמאזון / ניואייג' (חסיד יותר של אמאזון): SSD / RAM . כרטיס מסך - אני מעדיף מהארץ - ואם אפשר אפילו באילת. אז אשמח לחנות שגם נמצאת באילת. למה ? כי רק את שלושת הח…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכת סאונד (אין צורך בכרטיס קול כרגע) ולגיימינג בנוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה מפרט כנראה מבוסס על ה930 (להשוות למפרט דומה של 3800/4200) וכרטיס מסך 6800GS אני פשוט לא מכיר תלוחות אם והזיכרונות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orninyo,

לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אנשים, לצערי נפטר לי המחשב לאחרונה ואני צריך מחשב חדש. אני צריך מחשב למטרות משחקים, Matlab ו-SolidWorks. לא מתוכנן OC. בנוסף, אני צריך גם מסך חדש. אני מתלבט בין מסך עם פנל e-ips לבין אחד עם TN. האם לשימושים שלי אני ירגיש בכלל בהבדלים? שקט די חשוב לי... 8 מתוך 10. אני מעדיף לקנות את המחשב מ-TMS (אלא אם כן יש לכם תובנות שאני לא יודע)... והתקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר למתוח עד 5500 אם זה משתלם). תודה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי מחשב נייד של דל אינספירון 1525 ופתאום נעלם לי הסמל של הכונן האופטי (הכונן של הדיסקים שהסמל שלו אצלי זה E) מה שמופיע לי זה רק הכונן הקשיחים. גם כשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו אבל הנורית של המגש מהבהבת. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Brown_g,

מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AvlK,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bonus,

ללא OC,ללא ציוד היקפי,וללא מסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים לא הכי כבדים, וגם לשימוש כולל כמו אינטרנט וכו'. המסך שאני יקנה יהיה "22 , עדיין לא יודע איזו רזולוציה. מעבד כרגע החלטתי על Quad Q660 אז להתאים את המפרט למעבד,4.5K כולל המעבד כמובן חשוב מאוד שהמחשב והמארז יהיו שקטים, ושהמחשב ירוץ מהר. המחשב אמור לשמש אותי במשך השנים הקרובות. תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by almor12,

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ביננוי+ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח צורב מארז וכרטיס מסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני+ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ביום יומיים הקרובים מאיל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח

היי חברה, אממ אז אחרי שנים שלא ביקרתי כאן (ממש בספק אם מישהו זוכר ) החלטתי לקפוץ לראות מה הולך עם הקהילה, ועל הדרך להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד חדש שאני מעוניין לקנות (כבר הזדקנתי, ואני לא ממש שולט בחומר המעודכן.) :s05: התקציב שלי הוא 5000 ש"ח הצרכים העקריים שלי הם: תכנות, עבודה עם צד שרת ומסדי נתונים עריכת תמונה,עריכה גראפית קלה מחשב חזק שיוכל להחזיק שלושה דפדפנים פתוחים + סביבת פיתוח + קליינט מייל (של מוזילה כמובן ) + כל האפליקציות הנחוצות למערכת נקייה ונוחה (חומת אש כבדה במיוחד,אנטיוירוס קליל) וכמובן קצת רוק&רול לאווירה. אממ בקשר לצרכים גראפים, אני בהחלט ישמח אם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד [= שדווקא כן יריץ לי איזה משחק טוב מדי פעם. למשקל אין…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iDolL,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3400 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Witcher 2, Witcher 3, tera online, Dark Souls 2, Devil May Cry, Crysis 3, ורוב המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ayzro,

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3307 כמובן אני יעשה לו הרחבה נחמדה ל SSD אין לו מערכת הפעלה אבל אני יכול לקנות ב 60 שקל להתקין אותו דרך דיסק און קי ווינדוס 8 האם לדעתכם שווה? המסך טוב? האם ה flex 2 יותר טוב? (אני קריטי לגביי המשקל)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.