עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MeniAdam,

שלו לכולם מחשב ללימודי אדריכלות בתקציב של 4K+- * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - משקל שבחורה תוכל לסחוב ללימודים וחזרה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא צרי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מארז - MGE Sidewinder SILVER (בא עם ספק של 400W)- ש"ח470 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY ש"ח680 זיכרון - SAMSUNG DDR 512MB 400mhz - ש"ח380 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY - ש"ח850 כרטיס מסך - SAPPHIRE X600PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS - ש"ח800 מקלדת מולטימדיה - 90 ש"ח CDROM - CDROM LITEON BLACK X52 - ש"ח100 כונן דיסקטים שחור - 70 ש"ח 170ש"ח - צורב - LITEON 52X32X52 שחור כונן קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA - ש"ח360 כרטיס רשת אלחוטי- D-Link AirPlus G DWL-G520+ PCI Adapter - ש"ח200 קירור למעבד- ARCTIC COOLING Super Silent 4 Ultra TC - ש"ח90 מסך - VIEWSONIC VX510 - ש"ח1,290 ----------------------------------…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by cznmuh,

1 תקציב מקסימלי} 1300 ש"ח 2שימושים עיקרים במחשב} גיימניק.. מסך 19 איינץ אין מושג על איזה רוזלוציה חח לא מעניין ממש העיקר שיראו משהו על המסך ..כמובן ברוזלוציה נורמלאית 3ציוד היקפי ‎}לא צריך יש כבר 4רכיבים שאין בהם צורך} ספק כוח. דיסק קשיח. כונן DVD .צורב מארז.כרטיס מסך. 5חלקים נחוצים}הרעיון שלי זה מעבד{ AMD Phenom II X4 965} ..כרטיס מסך{ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5 אני לא רוכש אותו יש לי אותו כבר}וזכרונות 4גיגה 6לא חשוב רעש 7לא מתכנןOC 8יש לי ווינדאס 7 פשוט הלוח אם והזכרונות נישרפו אז רק אותם אני צריך 9חנות ספציפיתKSP מחשבים סניף מעודף צומת בילו 10לא ממש חושב על שידרוג אז ככה .בעצם מה שאני רוצה לבקש זה. המלצה ללוח אם הכי טוב לכרטיס מסךASUS HD5850+ מעבד AMD Phenom II X4 965 . ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה, אבא שלי רוצה מחשב לשימוש משרדי לחלוטין לא כולל מסך/מקלדת/עכבר/כלום רק מחשב. במחיר של עד 2000-2500 שקל אני חשבתי לי שאין מפרטים חזקים מדי במחיר הזה, אז חשבתי לעגל את המחיר ל 4000 ולהשקיע את הכסף בשידרוג השילוש שלי וככה ולשים במחשב שלו את החלקים הישנים שלי. הנה המפרט שלי: CPU: P4 2.4A 400Mhz + Volcano 7 MOBO: Epox 4GEA+ MEM: Corsair CMX256A DDR 3200C2*2 GPU: Radeon 9800 pro 128Mb 256bit HD1: W.D 40Gb 7200rpm HD2: IBM 60Gb 7200rpm CD1: NEC 3520 DVD CD2: Liteon 52*32*52 MAG 19' 996PF Moded GENERIC Case P.S: Antec TruePower 430W זכרונות אני לא צריך להחליף, אז אני אקנה לו הכי פשוטים שיש, בעיקרון אצלי חשבתי להחליף את המעבד+לוח אם+כרטיס מסך (לצערי, לא כדאי בטח להחליף לMB…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 אפשר עוד טיפה לחרוג אבל רק אם זה ממש משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך חח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה לשחק על הגדרות גבוהות מן הסתם. יש לי מסך DELL2312 . משחק ב BF3 ובעתיד ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nuriz,

בס"ד שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. לנצל את כל התקציב - 4800 ש"ח, אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח למקרה שלדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שדרוג של רכיבים שממש חבל שלא ייכנסו. 2. המחשב מיועד ל- א. משחקים - ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה. בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו. ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by matansh85,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מפרט htpc בסביובת ה 3000 4000 שקל אם אפשר פחות אז בשמחה חשוב hard disk גדול וצורב dvd איכותי תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Erez44,

מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1095 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ¤731 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1188 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤690 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3050 MID TOWER CASE w/o PSU ¤365 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤383 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4818 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים ביותר - DOM, GTA, call of duty וכו'... מחשב לילד בן 13 שאמור להחזיק לו לרוב תקופת הנעורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד לפוטושופ וקיובייס [תוכנה ליצירית מוזיקה], שני תוכנות שצורכות המון זיכרון ודורשות כרטיס מסך בינוני+. זה יתאים? http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=2659

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע LINEAGE2 DIABLO3 עתיד DRAGON AGE 3 וכד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול או לוח אם בעל כרטיס קול טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Wunderbar,

שלום, אני מתחיל השנה תואר שני ואני צריך מחשב נייד כי מה שיש לי עכשיו הוא ישן, איטי וכבד למדי (MSI CR500, משקל 2.5 ק"ג). אני מעוניין במחשב קל לנשיאה, מהיר ואמין. אני חושב שאלו הדברים החשובים מחשב לצורך לימודים, אבל אשמח לשמוע אם יש לכם עוד דברים שחשוב לשים אליהם לב. שימושים עיקריים: מעבד תמלילים, אינטרנט ומשחקים פה ושם. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by foxil,

שלום, למכרה שלי יש מחשב נייד TOSHIBA L650, הסוללה המקורית למחשב נייד הפסיק לעבוד ומזה שנתיים המכרה עובדת רק עם חשמל מקיר. ולפני כמה ימים היא קנתה סוללה חליפית מאתר הזה מהתאם לדגם למחשב נייד. לאחר שהיא קבלה את הסוללה, היא השאיר את המחשב נייד לטעון במשך שש שעות ללא שימוש במחשב עד שהיא מפעילה את המחשב. אך אחרי כמה שעות הסוללה עצמה מתרקן מהר. לפי דבריה המחשב נמצא במחשב חיסכון ושום דבר לא עזר. לפני שאגיע לבית של מכרה כדי לבדוק את הבעיה, הייתה רוצה להתקין לה תוכנה כלשהי בעזרת סיוע מרוחק, התוכנה שתבדוק את הפעילות המחשב (תוכנה, חומרה וכו') בזמן שהסוללה במצב מחוץ לטעינה, תוך כדי למצוא את הגורם לבעיה לנצילות סוללה. ואני פונה אליכם עזרה, איזו תוכנה מומלצת לבדיקת ניצולת סוללה? אני מו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idodo1223,

יש לי בערך שלושת 3000 או 4000 למחשב גיימינג ממש טוב יש לי כבר מחשב גיימינג מצוין רק באלי להחליף CPU ובגלל זה אני צריך להחליף גם לוח אם ספק ומארז מישהו יודע אולי אם צריך ספק יותר טוב מ450w בשביל i7 4900

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by maorizyo,

החלטתי להחליף להתחדש עם מחשב נייד חדש ולהשקיע כבר עד הסוף... ראיתי מלא מחשבים סביב המחיר הזה וכרגע יש שתי דגמים שאני מתלבט בינהם: dell n5010 go - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a450m.htm או מחשב של סמסונג: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSNPR590JS05IL המפרט של סמסונג יותר מפתה אבל אני מפחד מהעובדה שהם חדשים בשוק יחסית לחברות הוותיקות. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לסגור לי את הקצוות ויעזור לי להגיע להחלטה איזה מחשב יותר טוב/מומלץ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by saarxee,

הרכבתי לחבר את המפרט, הוא די בסדר אני יודע.. זה מאין שדרוג למחשב שלו שישן מאוד כרגע, היה ברשותו קשיח 1TB מסדרת ה-SPINPOINT F3 ולכן רכש רק SSD ובהמשך כרטיס מסך חדש, איך זה? לצורכי גיימינג... טוב לדעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/grmq397w

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ron AbarGil,

שלום לכולם חיפשתי בפרומים מפרט למחשב עתידי שאני רוצה לקנות ב 2500 שח עכשיו המפרט שלפיי ההבנה שלי הכי טוב זה הוא מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לעשות מפרט טוב יותר תודה רבה על העזרה (: מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע אביב בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 666 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 266 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 435 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 158 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני צריך מחשב נייד שיהיה דבר ראשון זול ודבר שני יוכל להריץ ווינדוס, אופיס, אינטרנט (עם נקודות חמות) ותוכנות כמו MATLAB, הבעייה שאין לי מושג מה לקנות. לפי מה שאמרו לי ל-IBM יש אחריות עולמית כך שאם אני קונה בהוןנג קונג והמחשב מתקלקל אני אוכל לבקש מ-IBM לתקן אותו, האם יש עוד חברות כאלה? בנוסף, הייתי רוצה לשמוע איזה דגמים לפי דעתכם יתאימו לדרישות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן חברה' אני רוצה לקנות מחשב חדש עם תקציב של כ-4000 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה שיוצא ב KSP משהו כמו 4085 ש"ח, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם אני בכיוון או way off: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12552 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Corsair Dominator Dual Channel CL8-8-8-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10164 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Bla…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ומעט גיימניג. אני משחק בסימולטורים. לא איזשהו גיימר רציני. אני יודע מה המפרט שאני רוצה. יש לי יותר קושי בלמצוא אותו, מאחר שהמבחר הוא פשוט מטורף ואני מאבד את עצמי. השאיפה היא להזמין באמזון או באי ביי לכתובת של מלון של חבר בארהב והוא יביא אותו לארץ. אני אשמח לקישורים שיובילו אותי לקנייה. זה בעצם מה שאני צריך. אני די נעול על דל. יש לי דל ווסטרו 8 שנים והוא עושה אחלה עבודה. נראה לי מחשב מסדרת אינספירון יעשה את העבודה מסך 15 אני מחפש I5 דור שבע. לפחות 8 גי'גה ראם. כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק SSD לא הייבריד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 850$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן. אני מחפש מפרט למחשב, שיריץ לי בעיקר משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח. כמה הערות: *חובה לוח שתומך בSLI. *לפחות גיגה זיכרון. *לא חובה מסך. ופרט חשוב מאוד: חובה אפשרות לתשלומים. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח אפשר קצת לחרוג.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עריכה גרפית 2D תוכנות אדובי CS3 השימוש הוא לצורך פרנסה. 3. ללא ציוד היקפי. 6. עדיף שיהיה שקט-5 7. ללא OC 8. ללא מע' הפעלה התוכנות בהם אני משתמש עכשיו הן מסדרת CS3, שאינה תומכת ב 64bit. אך ארצה שתהיה לי אפשרות שידרוג בהמשך. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים