ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
סאפ? אוקיי - החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים אחרי 3 שנים עם עגלת סופרמרקט נטו. יש לי תקציב של 8500 ש"ח עם הרכבה במעבדה. בלי מסך בלי מקלדת עכבר וכל אלה. חשבתי על: AMD Dual Core 3800+ (רציתי אופטרון 165 אבל אין ליבואן - אני מדבר על זיגזג2000) ABIT AN8 -SLI 1GB (2X512) Twinmose CL2.5.. Leadtek 7800GTX AMG 1000 No PSU WD 160GB SATA2 HEC 480W איך? תבנו לי בבקשה מפרט למשחקים ב8500 ש"ח כולל הרכבה במעבדה - לא חייב אני יודע להרכיב.. לא משנה מאיזה חנות. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיוקדש למשחק UT3 . מפרט מחשב ב4000+ ניתן לחרוג בהחלט. מיועד למשחקים שיצאו כגון UT3 , CRYSIS ועוד... נא לא להביא חרא מפרטים! תודה רבה! כולל מסך שלא נכלל בתקציב... בערך מסך LCD טוב מאוד שלא יעלה הרבה ושיהיה שווה את זה. אני מעדיף שהמעבד יהיה 6.0 GHZ + . לשים דגש על הקירור , כרטיס מסך ומעבד INTEL!. מעבד אינטל חובה! ליבה כפולה! או שיש לכם רעיון יותר טוב .. אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב שיש בעולם לתקציב הזה! אז קיצר תסבירו לי על כל חלק וחלק למה שמתם אותו... תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
המטרות של המחשב: אינטרנט, סרטים (אולי בעתיד Visual Studio) יריץ Windows 7. אשמח להמלצות. רק ממבינים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך חיבור לטלוייזית FHD וצפייה בסרטים מהטלויזיה + אינטרנט. (תקציב - כמה שיותר זול) המחשב הנוכחי לנובו E330 עשה את העבודה נאמנה אך היציאת HDMI נדפקה. (I5 + 8GB RAM) דרישות : ללא מערכת הפעלה , מסך 11-13 , מסך מט / מבריק. 500GB קשיח , אפשר פחות. במחשב הנוכחי יש לי SSD 120GB שאולי אני אעביר לחדש , אשקול את זה. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה ! אני קודם כל יתחיל בזה שאני גן בקנדה אני מצטער עם זה יסבח עניינין קצת אבל אני מסתכל בדולק קנדי באתר newegg.ca אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג אך ורשק למשחקים וכל שאר הדברים הקטנים היומיומיים... עשיתי לי מפרט אבל כבר ממזמן אני לא התעסקתי בזה אז ניהייתי קצת חלוד ... התקציב שלי זה 1200-1150. דולר קנדי וזה המפרט שבניתי: https://ca.pcpartpicker.com/list/gpYzP3 תגידו לי בבקשה אם זה מפרט טוב ואם יש משו לשנות אני ישמח ! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! אני צריך להרכיב מפרט עד 5000 ש"ח, המחשב אמור להיות בעיקר בשביל אינטרנט להוריד דברים ולראות סרטים. אני מתכוון לשחק בו בפעמים רחוקות מאוד. אני רוצה שהצפיית סרט תעשה בכיף וזה אומר שאני רוצה רמקולים ברמה טובה (שלושה + סאב יספיקו לי אב שיהיו אכותיים). אני רוצה שאני גולש באינטרנט המחשב יעבוד בצורה טובה ומהירה. מקלדת ועכבר אני צריך משהו פשוט, לגבי המסך אני רוצה "17 דק. צורב די וי די אני גם מעוניין. זה הכל לדעתי אני מודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אבל אם השיפור בביצועים משמעותי אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אם זה שווה את זה אז אפשר בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield, Witcher 3, Fallout... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
- תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב לשימושים יחסית בסיסיים, לכן התקציב הנמוך. הציפייה לקבל מחשב שיספק את הדרישות בצורה טובה, יהיה קל וקומפקטי ויחזיק לאורך זמן. צמצמתי את פירוט הדרישות רק למה שרלוונטי, כל השאר מבחינתי לא נחוץ. הקנייה תתבצע באילת אז התקציב מתייחס כמובן למחירים באילת. * מטרות המחשב? עבודה בסיסית- אינטרנט, אופיס, מייל, סרטים. * גודל המסך? עד 13.3 , עדיף לא מעבר. * רזולוציית המסך? 1366x768 . לא חושב שאפשר יותר טוב במסגרת התקציב. * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי. * Bluetooth? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB HDD. * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הכל התחיל מזה, שהייתי צריך תמיכה בקבצי וידאו h265 10bit 1080p, מפה לשם, הגעתי למצב שאני רוצה מפרט שיוכל גם לתת לי מענה למשחקים מידי פעם (רוב הזמן אני רואה סרטים, אנימה, סדרות), אין לי דרישות גבוהות, ולא רץ אחרי משחקים חדשים, ושירוצי באולטרה וכו, רק שיוכל להעביר את הזמן מידי פעם. המפרט אותו אני רוצה לקנות: Cpu: core i3 6100 tray Ram: 2x 4gb ddr4 2133 SSD: Intel 535 120GB HDD: WD Black 1TB Mobo: Asus/Msi B150 כי 110 ממש מוגבל Cpu cooler: Arctic freezer i11 Case: Antec ISK600M-400/500 הוא כולל ספק מסדרת VP המסך שלי הוא 24״, dell 2412 ברזולוציה 1080 על 1200, ככה שהמקסימום שאשחק בו זה 1080P יש מצב הקירור שבחרתי קצת מוגזם. לגבי כרטיס מסך, רציתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפי כמה התלבטויות חשבתי ללכת על הXPS 13 החדש, המחשב יהיה מיועד בעיקר להרצת מחשבים ושרתים וירטואלים וטיפה גיימינג. חשבתי ללכת על גרסת ה 5200U FHD i5 עם 256 SSD ו8GB RAM, מה אתם אומרים, יתאים לצרכים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הייתי פה לפניי חודש, חודש וחצי.. אני קונה מחשב שיהיה בעיקר מתאים למשחקי מחשב. כולל מסך דק (בתוך ה6 אלף) זה המפרט שהציעו לי לפניי חודש, חודש וחצי.. אני רוצה שיהיה לי במפרט מעבד קונרו לא משנה לי איזה העיקר שזה לא ישנה כל כך את כל המפרט הזה: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Sil…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/1bezq9jw 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - פוטושופ לייטרום ו Vegas Pro 11 ומשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות: פוטושופ - כבד לייטרום - כבד Vegas Pro - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Battle Field 3 , GTA IV ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מקווה שסוף סוף מישהו יעזור לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד חדש dell studio xps 1640 ושמתי לב שהוא מתחמם מתחת באיזור של הטאצ' פד יותר מידי. זה ממש חם שמה אי אפשר לשים את היד.. זה אמור להיות ככה? המחשב חדש.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תבנו לי בבקשה מפרט ב3500 ש"ח גג.. וסיפרו לי שאתם מבינים בכל זה אז תבנו לי בבקשה.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חדש לעריכת תמונות בקפצ'ר 1 בווידאו בפריימייר. רוצה מחשב חזק לפחות ל 5 שנים בלי כאבי ראש. כרגע אין צורך במסך, תקציב בין 4-5K, דיסק CCD לפחות 512, זיכרון מינימום 16גב. אשמך להגדרת המערכת והמלצה היכן לרכוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-