ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על מחשב נוסף לעבוד איתו אבל נייד כי את הנייח שלי בקרוב אני הולך למכור כי אין לי צורך בלהריץ משחקים כבדים אני יותר אוהב קלאסיקות ככה שמחשב נייד יכול לספק את אותה החוויה. בעקרון זה יהיה לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מסמכים לכתיבה, מוזיקה ומשחקים פשוטים בלי יותר מדי גרפיקה ממוחשבת.. אוליי המקסימום FlyForFun וFreeStyle Online שזה בערך שני המשחקים היחידים שאני משחק באונליין. חשבתי אולי על הHP PAVILION dv6327ea עם שידרוג ל2 ג'יגה זיכרון אבל אני לא בטוח אם הכרטיס מסך המצורף שמגיע איתו intel® graphics media accelerator 950 יכול להריץ כמו בנייח את המשחקים שציינתי כבר קודם.. יש המלצות אחרות? דרישות ספציפיות: מסך 15.4 ד"א עכשיו חיפשתי עוד משהו אבל שוב אני לא יודע אם זה יעמוד בציפיו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. אפשרית חריגה של כ 500 ש"ח. עיקר השימושים הם למטרות לימודים (אוניברסיטה) שכוללים קימפולים של תוכנות. פה ושם בסופי שבוע הרצה של משחקים (cod 3, crysis). מעדיף שהמשקל יהיה בסביבות הסטנדרט של היום של כ 2.6ק"ג. עדיפות למחשבים של טושיבה.. גודל דיסק קשיח: 500 ג"ב ומעלה... צבע וכו' - לא רלוונטי, רק לא של כוסיות פיטר.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תוכנות כמו מסנג'ר, פוטושופ ואימיול. שימוש נוסף במחשב הוא למשחק ה- sims2, ואלו הדרישות המצויינות על האריזה שלו: OS: vista, xp,me,2000,or 98 CPU: 1.8Ghz or faster (2.4Ghz for vista) RAM: at least 1 GB RAM Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive Hard Drive: at least 6.5 GB of free space Video/Sound: DirectX 9.0c compatible Video card must have 64 MB or more memory and one of these T&L capable chipsets: ATI Radeon 8500 or greater (9600 or greater for vista) NVIDIA GeForce2 GTS or greater (GeForce 6200 or greater for vista) אני מעוניית במחשב שייענה על הדרישות הנ"ל מבלי לגרום להאטה של …
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי! קודם אציין שאני שואלת את השאלות לאחר מחקר ארוך מאוד, ולאחר שאיני מסוגלת להגיע להחלטה. ראשית, שאלת השאלות - האם עכשיו זה זמן טוב? לקנות מחשב? במיוחד לאור חדירת ה USB 3.0 המתקרבת? הצורך שלי במחשב נייד חדש דחוף, אך ניתן לדחות אותו עד דצמבר-ינואר, אם הרכישה תבטיח לגיטימיות גם בעוד 4 שנים. צרכיי ע"פ סדר חשיבות: 1. סרטים וסדרות (אופטמאלי כמובן מחשב שיאפשר צפיה ב1080P) - ראשון בחשיבותו על פני המגבלות המצויינות מטה. 2. אינטרנט ואופיס. 3. מעט גיימינג. מגבלות: 1. רצון לניידות - לא יותר מ2.5 קילו (אותרו כמה בקילו וחצי אשר גירו לבצע את הרכישה מייד ) - ניתן לוותר על כונן אופטי. 2. עם זאת, אמור להחליף את הפנטיום 4 השולחני, אשר יימסר לצדקה ). משמע, תחנת עגינה תהיה יתרון,…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בס"ד חג שמח. אני מחפשת מחשב נייד- חשוב שיהיו לו: כרטיס מסך מעולה-עוסקת בגרפיקה-מולטימדיה-אז גם זה חשוב. (אולי ATI) מסך בסביבות ה15 מהירות סל"ד 7200 וזכרון פנימי 4GB לפחות. זיכרון איחסון כמה שיותר גדול ככל שיהיה קל יותר כן ייטב אבל לא קריטי. א ח ר י ו ת ואמינות. מאוד מאוד חשוב. יציאות מרובות. חשבתי בכיוון של DELL אבל גם המלצות אחרות יתקבלו בחיוב... תודה רבה, אודלי-ה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מחפש מחשב לעבודת Autocad בעיקר חובה- I7 זכרון 32 Ssd להפעלה קטן פלוס דיסק אחסון או לסירוגין ssd גדול מספיק. כרטיס מסך לפחות 4g זכרון גודל 15.6 אינצ תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום מבקשת המלצה לנייד העונה על הצרכים הבאים: * עד 7000 ש"ח * למטרת יישומי גרפיקה- דו מימד (פוטושופ) ואוטוקאד. שימוש בקבצים כבדים- חצי ג'יגה ויותר * הפעלה של מספר ישומים במקביל * מסך 15.4"- לא מבריק, שיתאים לשעות עבודה ארוכות * כונן קשיח החל מ-250GB * צורב DVD מובנה * חיי סוללה- פחות חשוב- כי אמור לשמש כתחליף שולחני *רכישה בישראל בלבד אשמח למספר המלצות מבעלי ניסיון ביישומים שפורטו בתודה מראש כימרה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חברה שלי בארצות הברית והיא רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לה ללימודים(בעיקר כתיבה ואולי קצת עריכה בפוטושופ וכאלה)סרטים וקצת משחקים וגם יראה מגניב ויפה (עד עכשיו היה לה את המחשב נייד של SONY שהיה מעוצב יפה ונוח לא זוכר את הדגם אבל יחסית די ישן 5-6 שנים) התחלתי קצת לקרוא ולחפש על מחשבים ניידים אבל נאבדתי די מהר... אם מישהו יוכל בבקשה להביא המלצה למחשב נייד במחיר הנ'ל והסבר קצר גם למה עדיף את הדגם הספציפי שהוא ממליץ אפשר גם במחיר נמוך יותר לא חייב לסחוט את התקציב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד איכותי, עד 7000 ש"ח (כמובן שרצוי פחות אם אפשרי) המחשב הוא לשימושי גרפיקה כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין חשוב לי שיהיה מעבד חזק וכמות זיכרון גדולה (זה בעיקר מה שחשוב לתוכנות הללו) מסך, רצוי להשאר בטווח ה14-16 אינץ כאשר ה15.4 נשמע לי הכי אופטימלי ביחס של גודל מול משקל. מצאתי את הנייד הזה של טושיבה שנראה לי מעולה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714001 איך טושיבה בכלליות? הם נחשבים טובים? יש איתם בעיות מיוחדות? יש עוד מחשבים בסגנון הזה שאתם ממליצים עליהם? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי שמתגורר בארה"ב מחפש מחשב נייד. תקציב: עד 900$ דרישות: מסך: 14-15 אינץ (עדיפות ל WIDE). רמקולים טובים לשמיעת מוסיקה/סרטים. נתונים שיריצו ויסטה ללא קושי. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, מוסיקה , סרטים. אין צורך להתחשב בתוקף האחריות בארץ (המחשב נישאר בארה"ב). מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147767 מטריד אותי במחשב הזה הכרטיס מסך המובנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, באוקטובר השנה אני אתחיל לימודים במכינה קדם אקדמית בבן גוריון ועלתה השאלה של מחשב. מכיוון שאני לא מתכוון לקחת איתי את הנייח (בין אם זה מעונות או דירה) ואני לא בטוח שטלפון סלולרי יספיק בקטע הזה, חשבתי לרכוש מחשב נייד - אבל כאן נכנסת עוד שאלה, מה הצורך האמיתי במחשב אם אני תלמיד מכינה? הבנתי שבלימודים לתואר יש צורך במחשב וראיתי דוגמאות אצל חברי אבל במקרה שלי אני לא בטוח ולא יודע אם כדאי לקנות מחשב או לחכות עם הקניה עוד שנה ולקנות משהו שיתישן מאוחר יותר. מה דעתכם בנושא? בלי קשר, במידה ואחליט לרכוש מחשב עכשיו, איזה מחשב מומלץ בטווח מחירים של עד כ- 5000 ש"ח? השימושים יהיו כנראה ללימודים (בהמשך מדעי המחשב או הנדסת חשמל/מחשבים), אינטרנט (סקייפי, גלישה וכו') ואולי משחקים מ…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין וחזק, שימוש להתחברות מרחוק למשרד בעיקר לטרמינל ומעט VPN + שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים - לא גיימינג. חשוב שיהיה אמין, חזק ומהיר.חייב מקלדת מלאה. תקציב עד כ- 5000 ש"ח. מתלבטת בין 2 דגמים (הLENOVO עם שידרוג ל- 8 GB+ אחריות ל-3 שנים. אחרי השידרוגים המחיר שלהם דומה) + אשמח להצעות נוספות תודה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט (מסנג'ר/סקייפ וכד') וצפייה בסרטים (בחיבור לטלויזיה), ולעתים רחוקות לצרכי עבודה (אני מתכנתת). איזה חברה מומלצת? היה לי ניסיון רע עם HP
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אהלן, על איזה מחשב אתם ממליצים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למחשב נייד עד 5500 כאשר הסכום הזה הוא באמת הגג. העדיפות הראשונה במחשב הנייד היא לזמן בטריה, לא איכפת לי לשים חד ליבה 1.2GHZ אם הוא יכול להחזיק 11 שעות עבודה. השניה היא משקל. השלישית היא חדשנות, אני רוצה שיהיה מהדור האחרון, כלומר CORE 2 DOU (אלא אם אני טועה ויש אחריו). אני מודע לחלוטין שבתקציב הזה הדרישות מופרכות ולכן אני צריך עזרה בלאזן ביניהן ולמקסם את הסכום אל מול הצרכים שלי. כמו כן, אני לא מעודכן בתחום , אבל אם בקרוב יוצא דור חדש של נידים אשמח לדעת ולחכות... נ.ב בקשר למחשב שמפורסם באתר במבצע, נראה שהוא מושלם לצרכים שלי אבל לא הצלחתי למצוא את הזמן בטריה שלו או אם אפשר לקנות אותו בלי האוזניה במחיר זול יותר - למישהוא יש תשובות בקשר לזה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד , מעוניין במספר אופציות עם הנתונים הבאים: מעבד i5 ומעלה. Ssd+ אחסון 1 טרה מסך hd זיכון 8gb ומעלה מיועד לעבודות מזדמנות בפרימייר ופוטושופ, צפיית סרטים, שימוש משרדי ומשחקים לעתים רחוקות (בעיקר ישנים). תקציב 3500? אשמח אם ניתן לצמצם אותו או להצדיק ניצול מקסימלי.
-
שלום לכולם, אני צלם ואני מחפש מחשב בסביבות 15 אינץ, שיהיה קל ( זה הכי חשוב) ודק ושיהיה חזק ומהיר. אני לא מחפש מק. עבודה עם תוכנות כגון לייטרום, פוטושופ, אילוסטרייטור. ושיהיה לו מסך חד. האם יש מחשבים ניידים שיש להם 16 ג׳יגה זיכרון? יש לי i5 ו 16 ג׳יגה בנייד שלי והוא טס ( יש לו גם ssd ויופי של כרטיס מסך דברים שלא בהכרח אני צריך בנייד) התקציב בסביבות 5-6k
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי, סוליד ותוכנות כבדות אשר משמתמשים בהם ללימודי הנדסה לא גיימר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 אינצ * רזולוציית המסך? 720p ויותר (עידפות ל 1080p) * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן סוללה של לפחות 5 וחצי שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי?לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות דרושה - 3 שנים. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ומחשב שיהיה כמה שיותר חזק וssd *תקציב בסביבות ה 4000 עם אפשרות חריגה של עד …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לחפש מחשב נייד ואשמח לעצה טובה. מדובר בסטודנט, כך שהניידות וחיי סוללה חשובים. - תקציב של עד 4000 ש"ח. אפשר חריגה של עד 500 ש"ח, אבל עדיף להימנע אם אפשר. - מסך 13.3'' מאט + מגע. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות שימוש. - שימושים: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים/סדרות HD. - משקל נמוך (סטודנט). - שימוש חלק ומהיר עד כמה שניתן. זו הסיבה שאני חושב שכדאי מחשב מבוסס כונן SSD של 120GB או 128GB. סך השימושים שלו לא עוברים את ה-100GB, כך שזה צריך להספיק. - לחבר היה עד עכשיו אסוס UX32A (שהתקלקל) עם מעבד i3, והוא אמר שהוא הגיב לפעמים לאט. אז אני מתאר לעצמי שכדאי מעבד חזק יותר הפעם. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, מאוד אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עם מסך מט(עדיף 13", אבל אפשר גם 14 או אפילו 15.6). המחשב מיועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט וכמחשב העיקרי שלי (סטודנט). מעדיף מחשב קל משקל (ללא DVD). מצאתי דגם של טושיבה (Toshiba Satellite Z30-A-1E9) שנראה כי מתאים לדרישותיי אבל איני מכיר את המחשבים של טושיבה ואשמח לקבל חוו"ד עליהם באופן כללי (איכות, שירות, טכנולוגיה וכד') ובאופן ספציפי למפרט הדגם הספציפי. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לחלופות זולות יותר של נגיד DELL, HP ולנובו.... אני יודע שקשה כיום למצוא מחשב נייד עם מסך מט ומקווה שכאן אמצא סופסוף מחשב נטול השתקפויות שהוא גם טוב ועדכני (-: תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד עם מקום לשני כוננים במטרה לשים שם HDD+SSD. מבחינת גודל המסך 13.3/14/15.6. אני מניח ש-13.3 זה די נדיר אם בכלל קיים אז 14 זה בסדר וגם 15.6 זה מעולה. האם ישנם דגמים כאלה בישראל? (כאלו שגם מומלצים) בתודה מראש על כל המלצה/תשובה שתינתן. בברכה, ליאור.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אדריכלות - אוטוקאד 2D וסקצ'אפ. לא לרנדרים. * גודל המסך? סביבות 14- 15" * רזולוציית המסך? - מעוניינים לחבר אותו למסך חיצוני רוב הזמן כך שרזולוציית המסך הטבעית אינה קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שלט למצגות זה יתרון * משקל רצוי? המחשב ישב במשרד רוב הזמן כך שהמשקל אינו קריטי, אבל כמובן שפחות זה עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך יציאה גם למקרנים ישנים (VGA?) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-