ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקיים באג בייצור סדרתי במחשב דל 1555 אני נאלץ לבחור מחשב נייד חדש אשמח לקבל המלצות למחשב עד סכום של 5000 ש"ח שהפרמרטרים החשובים לי הם : - חיבור HDMI - אחריות של שנתיים ומעלה - זכרון של 4G תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זקוק למחשב נייד עד 5000 שקל , הדירשות מהמחשב נייד הן : מסך בגודל 17 אינץ' , כרטיס מסך חזק , דיסק קשיח בנפח 250 GB . כל השאר לשיקולים שלכם , רצוי שיהיה מעבד חזק ותומך ב-HD. ד"א על איזו חברה אתם ממליצים לי ? HP ? DELL? אשמח לסיוע , תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם פוטושופ פתוח קבוע והרבה חלונות ותכונות פתוחות ברקע לכן אני מעדיף שיהיה מבוסס i7 חשוב לי שיהיה לו לפחות 500gb כרטיס מסך שיהיה טוב+ מסך led לפחות 4gb זכרון תודה לעוזרים חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארצות הברית לכן אתם יכולים להמליץ על מחשבים שהם 7-8K בארץ!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ובניית אתרים, כולל שימוש בתוכנות photoshop למיניהן גודל מסך- מעל 14" משקל המחשב לא קריטי לי, אבל אשמח אם לא יעבור את ה3 ק"ג זמן סוללה- לא חשוב, משהו שבין שעתיים לשלוש יספיק יציאות מיוחדות- לא, שיהיו כל היציאות הסטנדרטיות בלוטות-לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח? נראה לי 160GB, עדיף שיהיה 7200rpm צורב DVD- כן אחריות בינלאומית- אין צורך העדפה לחברה- חברה מוכרת ואמינה (Dell, Lenovo וכד') חשבתי על תקציב של בין 4000-5000 ש"ח, אבל אני יכולה למתוח את התקציב עוד אם צריך תודה!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניית לקנות מחשב נייד לשימוש סרטים גלישה, לימודים, אופיס..........עזרו לי לבחור :-\ LG Model RD510-S.AD35E CPU Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB Memory 4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB HD 320GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) Bluetooth Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) Webcam Yes (1.3 Mega Pixel) Card Reader 6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/M…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך דגם של מחשב נייד עד 5K שירוץ טוב ויפעיל איזה משחק שתיים כלומר שיהיה כרטיס מסך בסדר, לא צריך משהו יותר מדי טוב אם אפשר אז צורב DVD יהיה נחמד תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב! מצורף השאלון למחשב עד 5K: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מדי פעם עבודה עם MATLAB. * גודל המסך? עד 15, לא קטן מדי * משקל רצוי? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין הגבלה מינימאלית * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ווידיאו ב hd * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi ssd vga firewire800 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? עדיף אם קיים בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ- hp או compaq תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
חשבתי על מחשב נוסף לעבוד איתו אבל נייד כי את הנייח שלי בקרוב אני הולך למכור כי אין לי צורך בלהריץ משחקים כבדים אני יותר אוהב קלאסיקות ככה שמחשב נייד יכול לספק את אותה החוויה. בעקרון זה יהיה לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מסמכים לכתיבה, מוזיקה ומשחקים פשוטים בלי יותר מדי גרפיקה ממוחשבת.. אוליי המקסימום FlyForFun וFreeStyle Online שזה בערך שני המשחקים היחידים שאני משחק באונליין. חשבתי אולי על הHP PAVILION dv6327ea עם שידרוג ל2 ג'יגה זיכרון אבל אני לא בטוח אם הכרטיס מסך המצורף שמגיע איתו intel® graphics media accelerator 950 יכול להריץ כמו בנייח את המשחקים שציינתי כבר קודם.. יש המלצות אחרות? דרישות ספציפיות: מסך 15.4 ד"א עכשיו חיפשתי עוד משהו אבל שוב אני לא יודע אם זה יעמוד בציפיו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. אפשרית חריגה של כ 500 ש"ח. עיקר השימושים הם למטרות לימודים (אוניברסיטה) שכוללים קימפולים של תוכנות. פה ושם בסופי שבוע הרצה של משחקים (cod 3, crysis). מעדיף שהמשקל יהיה בסביבות הסטנדרט של היום של כ 2.6ק"ג. עדיפות למחשבים של טושיבה.. גודל דיסק קשיח: 500 ג"ב ומעלה... צבע וכו' - לא רלוונטי, רק לא של כוסיות פיטר.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תוכנות כמו מסנג'ר, פוטושופ ואימיול. שימוש נוסף במחשב הוא למשחק ה- sims2, ואלו הדרישות המצויינות על האריזה שלו: OS: vista, xp,me,2000,or 98 CPU: 1.8Ghz or faster (2.4Ghz for vista) RAM: at least 1 GB RAM Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive Hard Drive: at least 6.5 GB of free space Video/Sound: DirectX 9.0c compatible Video card must have 64 MB or more memory and one of these T&L capable chipsets: ATI Radeon 8500 or greater (9600 or greater for vista) NVIDIA GeForce2 GTS or greater (GeForce 6200 or greater for vista) אני מעוניית במחשב שייענה על הדרישות הנ"ל מבלי לגרום להאטה של …
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי! קודם אציין שאני שואלת את השאלות לאחר מחקר ארוך מאוד, ולאחר שאיני מסוגלת להגיע להחלטה. ראשית, שאלת השאלות - האם עכשיו זה זמן טוב? לקנות מחשב? במיוחד לאור חדירת ה USB 3.0 המתקרבת? הצורך שלי במחשב נייד חדש דחוף, אך ניתן לדחות אותו עד דצמבר-ינואר, אם הרכישה תבטיח לגיטימיות גם בעוד 4 שנים. צרכיי ע"פ סדר חשיבות: 1. סרטים וסדרות (אופטמאלי כמובן מחשב שיאפשר צפיה ב1080P) - ראשון בחשיבותו על פני המגבלות המצויינות מטה. 2. אינטרנט ואופיס. 3. מעט גיימינג. מגבלות: 1. רצון לניידות - לא יותר מ2.5 קילו (אותרו כמה בקילו וחצי אשר גירו לבצע את הרכישה מייד ) - ניתן לוותר על כונן אופטי. 2. עם זאת, אמור להחליף את הפנטיום 4 השולחני, אשר יימסר לצדקה ). משמע, תחנת עגינה תהיה יתרון,…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד חג שמח. אני מחפשת מחשב נייד- חשוב שיהיו לו: כרטיס מסך מעולה-עוסקת בגרפיקה-מולטימדיה-אז גם זה חשוב. (אולי ATI) מסך בסביבות ה15 מהירות סל"ד 7200 וזכרון פנימי 4GB לפחות. זיכרון איחסון כמה שיותר גדול ככל שיהיה קל יותר כן ייטב אבל לא קריטי. א ח ר י ו ת ואמינות. מאוד מאוד חשוב. יציאות מרובות. חשבתי בכיוון של DELL אבל גם המלצות אחרות יתקבלו בחיוב... תודה רבה, אודלי-ה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מחפש מחשב לעבודת Autocad בעיקר חובה- I7 זכרון 32 Ssd להפעלה קטן פלוס דיסק אחסון או לסירוגין ssd גדול מספיק. כרטיס מסך לפחות 4g זכרון גודל 15.6 אינצ תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום מבקשת המלצה לנייד העונה על הצרכים הבאים: * עד 7000 ש"ח * למטרת יישומי גרפיקה- דו מימד (פוטושופ) ואוטוקאד. שימוש בקבצים כבדים- חצי ג'יגה ויותר * הפעלה של מספר ישומים במקביל * מסך 15.4"- לא מבריק, שיתאים לשעות עבודה ארוכות * כונן קשיח החל מ-250GB * צורב DVD מובנה * חיי סוללה- פחות חשוב- כי אמור לשמש כתחליף שולחני *רכישה בישראל בלבד אשמח למספר המלצות מבעלי ניסיון ביישומים שפורטו בתודה מראש כימרה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברה שלי בארצות הברית והיא רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לה ללימודים(בעיקר כתיבה ואולי קצת עריכה בפוטושופ וכאלה)סרטים וקצת משחקים וגם יראה מגניב ויפה (עד עכשיו היה לה את המחשב נייד של SONY שהיה מעוצב יפה ונוח לא זוכר את הדגם אבל יחסית די ישן 5-6 שנים) התחלתי קצת לקרוא ולחפש על מחשבים ניידים אבל נאבדתי די מהר... אם מישהו יוכל בבקשה להביא המלצה למחשב נייד במחיר הנ'ל והסבר קצר גם למה עדיף את הדגם הספציפי שהוא ממליץ אפשר גם במחיר נמוך יותר לא חייב לסחוט את התקציב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד איכותי, עד 7000 ש"ח (כמובן שרצוי פחות אם אפשרי) המחשב הוא לשימושי גרפיקה כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין חשוב לי שיהיה מעבד חזק וכמות זיכרון גדולה (זה בעיקר מה שחשוב לתוכנות הללו) מסך, רצוי להשאר בטווח ה14-16 אינץ כאשר ה15.4 נשמע לי הכי אופטימלי ביחס של גודל מול משקל. מצאתי את הנייד הזה של טושיבה שנראה לי מעולה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714001 איך טושיבה בכלליות? הם נחשבים טובים? יש איתם בעיות מיוחדות? יש עוד מחשבים בסגנון הזה שאתם ממליצים עליהם? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אח שלי שמתגורר בארה"ב מחפש מחשב נייד. תקציב: עד 900$ דרישות: מסך: 14-15 אינץ (עדיפות ל WIDE). רמקולים טובים לשמיעת מוסיקה/סרטים. נתונים שיריצו ויסטה ללא קושי. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, מוסיקה , סרטים. אין צורך להתחשב בתוקף האחריות בארץ (המחשב נישאר בארה"ב). מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147767 מטריד אותי במחשב הזה הכרטיס מסך המובנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-