עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lafush,

לעבודה שותפת, אין צורך בכרטיס מסך חזק, הוא לא מיועד למשחקים. 4G זיכרון , מעבד חזק , מסך LED (חובה) מסך 14 אינצ' +- , שיהיה CD-ROM (חובה) אין צורך ביותר מ350 גיגה HARD DISC =) חייב להיות או HP או טושיבה. תודה. ^^

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by The-Magician,

שלום... אני מעוניין לקנות מחשב עם תקציב של עד 4500 ש"ח הנה כמה דברים שאני מעוניין שיהיו מעבד i5 (אם אין משו מעניין אז i3) זכרון : מינימום 2 גיגה כרטיס מסך : הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה ***לא חייב להוציא את כל הכסף ***

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  3. שלום חבר שלי מחפש נייד לאוניברסיטה עד 4500 ש"ח (+-200) להלן פחות או יותר הדרישות: מעבד dual core מינימום 2GZ עדיפות ל INTEL זכרון מינימום 2גיגה הארד דיסק מינימום 160גיגה כרטיס מסך כל אחד יתאים עדיפות ל 256מגה (לא חובה) גודל מסך 15.4" כמו שנאמר המחשב הוא לצרכי אוניברסיטה בעיקר לתיכנות ולעובודת. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. אשמח להמלצה למחשב נייד. בפרט עבור כלים בעולם ה(CD (continuous deployment הכוונה היא לעלות על המחשב לינוקס ועבודה עם כלים כמו chef,jenkins הרמה של containers,עבודה עם DB וCLOUD העדפה היא LENOVO אך אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by Blue Eyes,

מחפש מחשב נייד לקחת לצבא. מסך נורמאלי, סוחב סרטים ואפשר גם משחקים. עדיף פונקציית WI-FI, BLUETOOTH ושאר הדברים שמחשבים מציעים. מעדיף Dual Core 2 אשמח לקבל המלצה לדגם.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by clown,

השימושים שלו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ. עצות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Artemis Entreri,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by ShahafH,

שלום לכם.. חשבתי לקנות מחשב נייד. השימושים בעיקר משרדיים מסמכים מסנג'ר אינטרנט וקצת משחקים קלים לא כבדים.. לדוגמא משחק הרשת FLYFF. אמ.. הדרישות היחידות שלי זה מסך 15.4 3: תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by MzDay,

אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ArchDevil,

מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 5,000 יש מצב לחריגה? 0 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: Asus, HP, Lenovo, Toshiba, Sony, Dell מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 250GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15+ צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה חיבור HDMI מה מטרת שימוש המחשב? : אני השתמש במחשב בישביל לגלוש באינטרנט, בישביל לחבר אותו לטלויזית 1080P ולראות סרטים דרכו ביגלל זה כתבתי שאני צריך חיבור HDMI, סקייפ, ואני רוצה שהמשחק LEFT 4 DEAD 2 ירוץ חלק על MEDIUM אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by gggil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך אבל אם זה יהיה שווה את זה אז ניתן להגיע ל5500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, מחשב לסטודנטץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, תוכנה לאנימציה תלת מימדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by golans1,

לאחר שקיים באג בייצור סדרתי במחשב דל 1555 אני נאלץ לבחור מחשב נייד חדש אשמח לקבל המלצות למחשב עד סכום של 5000 ש"ח שהפרמרטרים החשובים לי הם : - חיבור HDMI - אחריות של שנתיים ומעלה - זכרון של 4G תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by iNsTinct,

שלום מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם פוטושופ פתוח קבוע והרבה חלונות ותכונות פתוחות ברקע לכן אני מעדיף שיהיה מבוסס i7 חשוב לי שיהיה לו לפחות 500gb כרטיס מסך שיהיה טוב+ מסך led לפחות 4gb זכרון תודה לעוזרים חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארצות הברית לכן אתם יכולים להמליץ על מחשבים שהם 7-8K בארץ!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yakird,

זקוק למחשב נייד עד 5000 שקל , הדירשות מהמחשב נייד הן : מסך בגודל 17 אינץ' , כרטיס מסך חזק , דיסק קשיח בנפח 250 GB . כל השאר לשיקולים שלכם , רצוי שיהיה מעבד חזק ותומך ב-HD. ד"א על איזו חברה אתם ממליצים לי ? HP ? DELL? אשמח לסיוע , תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. שלום, אני צריכה המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ובניית אתרים, כולל שימוש בתוכנות photoshop למיניהן גודל מסך- מעל 14" משקל המחשב לא קריטי לי, אבל אשמח אם לא יעבור את ה3 ק"ג זמן סוללה- לא חשוב, משהו שבין שעתיים לשלוש יספיק יציאות מיוחדות- לא, שיהיו כל היציאות הסטנדרטיות בלוטות-לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח? נראה לי 160GB, עדיף שיהיה 7200rpm צורב DVD- כן אחריות בינלאומית- אין צורך העדפה לחברה- חברה מוכרת ואמינה (Dell, Lenovo וכד') חשבתי על תקציב של בין 4000-5000 ש"ח, אבל אני יכולה למתוח את התקציב עוד אם צריך תודה!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by spider272,

מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shikli,

שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by hagarbat,

אני מעוניית לקנות מחשב נייד לשימוש סרטים גלישה, לימודים, אופיס..........עזרו לי לבחור :-\ LG ‎Model‎ ‎RD510-S.AD35E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support)‏‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/M…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by polegste,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  21. העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by saada,

מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שלום אני צריך דגם של מחשב נייד עד 5K שירוץ טוב ויפעיל איזה משחק שתיים כלומר שיהיה כרטיס מסך בסדר, לא צריך משהו יותר מדי טוב אם אפשר אז צורב DVD יהיה נחמד תודה

24. Started by Idanbd,

שלום רב! מצורף השאלון למחשב עד 5K: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מדי פעם עבודה עם MATLAB. * גודל המסך? עד 15, לא קטן מדי * משקל רצוי? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין הגבלה מינימאלית * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ווידיאו ב hd * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi ssd vga firewire800 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? עדיף אם קיים בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ- hp או compaq תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.