עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maorizyo,

החלטתי להחליף להתחדש עם מחשב נייד חדש ולהשקיע כבר עד הסוף... ראיתי מלא מחשבים סביב המחיר הזה וכרגע יש שתי דגמים שאני מתלבט בינהם: dell n5010 go - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a450m.htm או מחשב של סמסונג: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSNPR590JS05IL המפרט של סמסונג יותר מפתה אבל אני מפחד מהעובדה שהם חדשים בשוק יחסית לחברות הוותיקות. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לסגור לי את הקצוות ויעזור לי להגיע להחלטה איזה מחשב יותר טוב/מומלץ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני ממש ממש חייב מפרט למחשב טוב למשחקים והורדות שיעלה לי בערך לא יותר מ7000 ש"ח כולל מסך(מקלדת,עכבר ורמקולים הכי חרא שאפשר בבקשה) בינתיים מה שבטוח זה שאני קונה: מעבד:Athlon 64 3000+ (S-939) כרטיס מסך:Radeon 9600 XT (500/600)128MB DDR 128sbit 4-pipes - TUL Powercolor 3Y Warrantly אבל לוח אם וכל השאר חסרים לי...(אגב צריך גם צורב dvd וזיכרון פנימי של איזה ג'יגה) בבקשה אני לא מבין בבניית מפרטים כמעט כלום

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ron AbarGil,

שלום לכולם חיפשתי בפרומים מפרט למחשב עתידי שאני רוצה לקנות ב 2500 שח עכשיו המפרט שלפיי ההבנה שלי הכי טוב זה הוא מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לעשות מפרט טוב יותר תודה רבה על העזרה (: מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע אביב בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 666 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 266 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 435 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 158 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Wreckovski,

הערב, בסביבות השעה 19:00, ביום נחמד זה, אני, שי, הולך לרכוש מחשב חדש. הפירוט כדלקלן: AMD Athlon 64 3000+ 512k cache (tatat) Gigabyte GA-8KNS Motherboard (nforce 3 250, ethernet card, sound card...) A-DATA 512mb 3200/400 DDR memory mouse+keyboard(cheap ones) LG DVDx16 WD 80GB S-ATA 8mb buffer HD SUPER ATX w/ 500W SPU (possibly I;'ll get a better SPU( Thermalright SLK-948U (for amd)+Enermax 92mm המחיר הכולל יוצא 2800 וקצת שקלים. (אחרי בדיקה, זה מחיר הגון וסביר לחלוטין),

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ori_fadida,

מעבדי ‏AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm המחשב לצורכי עבודה בייתית שוטפת ללא תקיעות ושיעבוד מהר.ללא משחקים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …

8. שלום רקע כללי על הצרכים: גלישה WORD powrpoint והצגת מצגות למקרן אפשר להגיד , בקירוב , מחשב לסטונדט. חשוב: מסך גדול , 15 מינימום. תקציב: עד 4k , אם ממש הכרחי - גם 4.5 זה בסדר. לגבי כרטיס מסך: לא יזיק משהו למשחקים וסרטים, אבל בגדול לא צריך. הדגמים: DELL : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8189 MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 LENOVO: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4233-78G&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=HE בלי קשר: מחשב Lenovo שמחזיק את כל הדרישות שלי , ב60% מחיר... מה רע? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702 אם אתם מכירים דגמים אחרים שטובים , תציעו... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מחפש לאבי מחשב טוב (ללא ציוד היקפי ומסך) לשימוש משרדי, כולל משחקים כדוגמת sims, fifa וכו' ברור שרצוי מחשב זול, אבל אני מעדיף מחשב טוב (אפילו מעט יותר ממה שהוא צריך) שישמש אותו למספר שנים בלי בעיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים כדוגמת פיפ"א, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי בבית, משתמש מספר שעות ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים -אילו משחקים…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימר קל . משחקים ידועים וחדשים כמו Doom 4 שירוצו מהר ובאיכות הגבוהה ביותר , ושימוש ביתי במחשב : עבודה על תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון - DOOM 4 , ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Algrably,

היי, מצורפת תמונה של מפרט מחשב המיועד לעריכת וידיאו מתקדמת בעזרת AVID Media Composer ו-Adobe After Effects. אשמח אם תחוו דעתכם לגבי המפרט, ותייעצו לגבי דברים להוסיף \ להשמיט 1. התקציב המקסימלי - 7.5k א) המטרה לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב 0.5k 2. שימושי המחשב - עריכת וידאו. א) Avid Media Composer - שימוש תדיר (כרגע לא פרנסה) Adobe After Effects - לעתים (עבודות פשוטות) - הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב - 1920x1080x2, שני מסכי 21"/21.5" - הגדרות גרפיות להן מיועד המחשב - גבוהות 3. ציוד הקפי - מקלדת פשוטה ונוחה, לא קריטי. 4. אין צורך לכלול במפרט תוכנה או רמקולים. 5. יהיה נחמד אם המערכת תהיה שקטה (6, אני מניח?) 6. לא מתוכנן o/c. 7. יש צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Alex1980,

שלום! הייתי שמח לקבל חוות דעת על Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV המחשב אמור לשמש אותי להרצת סרטים על טלוויזיה 32 באיכות טובה ולהרצת משחקים (לא כבדים). ממה שקראתי והבנתי, למחשב יש כרטיס גרפי חזק יחסית ומפרט לא רע (תקנו אותי אם אני טועה). הבעיה היחידה שאני רואה במחשב, זה האחריות שהיא רק לשנה ואני לא יודעה עד כמה זה קריטי ועד כמה לנובו זה חברה אמינה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום המקצועי והמדהים הזה, אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה די כבדה - Photoshop ובניית אתרים(לא עריכת וידאו ורינדורים) לצורך פרנסה. ב'מפרטים מומלצים' אין קטגוריית גרפיקה ובחיפוש בפורום על "גרפיקה' מופיעות תוצאות מ 2003/4 בלבד... אז ככה: - התקציב שלי די מוגבל - 3500 ש"ח בערך (עדיף פחות אם אפשר) הבנתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מעבד I5 עם לוח P55 תואם, ו-4ג"ב DDR3 - (ראיתי איפשהו שאדובי התאימה את Photoshop לעבודה עם מעבדי INTEL) - אפשר להסתפק בכונן קשיח קטן או לוותר עליו כיון שיש לי בבית מיותר 750GB 32mb 7200rpm SamsungHD753LJ - לא מבין בOC, לא משתמש בגיימינג בכלל. - 5 במפלס השקט. - עוד פרט: האיזור שלנו מלא אבק, אז התחשבו נא בסוג המארז התואם לז…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tami st,

מחפשת המלצה למפרט לנייח שישמש לעבודה בתלת מימד עם תוכנות ע כמו Rhino, zbrush, vray (לעיצוב מוצרים ורינדור)וכן עבודה עם פטוטושופ ואילוסטרייטור לעיצוב גרפי ואיור. לא מתוכן אוברלוק. צריכה בנוסף מסך טוב + תוכנות אופיס עדיף לא רועש או רעש מינימלי אך מקורר היטב. מתוכנן כתחנת עבודה יומיומית. תקציב 8k כולל מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

הכפתור הנ"ל יצא ממקומו ואין לי שמץ של מושג אם הוא באמת נשבר,אני לא רואה עליו סימני שבר כולשהו ניסיתי לדחוף אותו למקומו אך ללא הצלחה. האם ישנו מקום שיכול לסדר דבר שכזה? במידה וכן אשמח. דגם המחשב LENOVO 3000 N100 0768 B9G

18. Started by ibanezzzzz,

הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cantal,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה של עד 1000 כל עוד זה שדרוג משמעותי מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת רעש לא מפריע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כל עוד הRGB לא מוסיף למחיר אז לא איכפת לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by XMB,

אהלן, אני רוצה לרכוש לפטופ חדש ( היה לי DELL E6400) וצריך עצה. אני מתלבט בין מאקבוק AIR גירסת ה 256GB SSD עם מסך 13.3" http://www.amazon.com/Apple-MacBook-MC966LL-13-3-Inch-VERSION/dp/B005CWIGHU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1330418228&sr=8-2 לעומת הלנובו החדש U300: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=8E484514F5FD0EE9A220B11D3BAF1FA2 (קונה בארה"ב - גר כאן). המפרטים של שניהם דיי זהים, אני לא מעוניין במעבד i7 מטעמי סוללה וחוסר שימוש. המאקבוק איר עולה ב 200 דולר יותר לעומת הלנובו שבאזור ה 1100 דולר. ישנם הבדלים שנחשבים גדול…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by regevk,

למביני עניין בלבד , אני צריך עזרה ל - מפרט מחשב או דרישות מדוייקות (לא דרך אתר התוכנות) למחושב שיריץ --CUBASE ו PREMIIERE חלק. הכוון הוא : I7 , I5 בדור 12 16GB RAM NVME , SSD של 1 טרה איזה לוח אם מתאים ואיזה כרטיס מסך מתאים וספק כמובן אין כרגע הגבלה לתקציב אבל לא להשתגע במחיר. תודה לעוזרים.

23. Started by fattal10,

לוח ג'יגה בייט ga-ep43-ds3l מעבד intel core 2 quad q8200 2.33ghz זכרון single side 3 gb ddr2 800mhz ceon כרטיס קול 7.1 (8 ערוצים) Ob כרטיס רשת 1gb ob צורב sata lg dvd x22 שחור gh22ns ספק כח 450w 12cmf real ezcool דיסק קשיח 500gb 16 sata2 western digital כ.מסך dvi/vga 9500gt 1gb מארז ידית כסוף שחור כרטיס טלויזיה + שלט avertv hybrid speedy pci-e מצלמת רשת pro5000 logitech

24. Started by michaeld3,

צהריים טובים לכולם, מתלבט בין שלושת הדגמים האלו: (מחשב כמתנה לקרוב משפחה) 1: http://ksp.co.il/?uin=29476 2: http://ksp.co.il/?uin=29671 3: http://ksp.co.il/?uin=29759 המחשב לשימוש משרדי,תכנות,סרטים וגלישה. 1:האם אפשר להסתדר עם מעבד m3, ממה שקראתי הם חלשים, האם הוא יכול להתמודד עם מספר משימות במקביל? 2.האם I7 (בדגם המוביל, הראשון) זה לא אוברקיל לדרישה? האם קיים מעבד i5 אני לא הצלחתי למצוא. 3.האם רזולוציית QHD זה לא מוגזם למסך 13.3"? יש בכך צורך? בן אדם ממוצע יבחין בהבדל? 4.קראתי פה בפורום שכדאי להמנע ממחשבי אסוס הזולים, האם הדגמים שהבאתי פה נכללים בקבוצה הזאת שכדאי להמנע ממנה? 5.האם קיימ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. אני רוצה לבדוק עם המחשב שבניתי בעצמי טוב והאם כל החלקים יתחברו,כי אני יודע שיש חלקים שהם לא מתחברים אחד עם השני וזה יכול לדפוק את המחשב... אז בבקשה תגידו לי עם אני צריך לשנות משהו. NZXT Case PHAN-001WT PHANTOM ATX Full Tower 5/0/(7) Bay USB White Steel No power supply Intel Core i7-4770S Quad Core 3.9GHz LGA 1150 Haswell Processor-BX80646I74770S Cooler Master V8 GTS CPU Heatsink for Intel LGA 1155 1150 2011 AMD AM3+ FM1 FM2 CORSAIR CMY16GX3M2A2133C11 Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 LGA 1150 CrossFire SLI ATX PCIe 3.0 USB 3.0 SATA3 Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.