עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zam,

המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לילדה בת 12 מטרות המחשב? אינטרנט בעיקר ומוסיקה. * גודל המסך? מה שיכנס בתקציב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Yoram Lev,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד שיכול להזרים 4K ללא בעיה. עד 1500 ש"ח תודה מראש;

4. Started by Batels,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או פחות, מאט * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף יותר מ500GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אם אפשר עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה קומפקמטי ונוח, זה להורה...

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by zahi122,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות פיסבוק וחיבור המחשב לטלוויזה לראות סרטים (HDMI) חנות באזור גוש דן תודה !

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by shaftut,

מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד בעיקר בשביל העבודה שלי בתכנות מומלץ מחשב נייד שמסוגל להריץ שרת וסביבת directx ברזולוציה סבירה(לא למטרות משחק לכן הfps יכול להיות 10 מצידי) אין לי צורך בכונן דיסקים או במערכת הפעלה כלולה. תודה מראש אתם תעזרו לי מאוד!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

9. Started by erone,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שימוש לעבודה: אקסל וורד ,אוטוקאד (למי שמכיר autocad ) יש עכשיו הרבה מבצעים black friday קצת קשה לי מבחור אחד טוב מקווה שמהוא יכל להמליץ על אחד או שנים מעדיף intel cpu ומספיק זיכרון כדי להריץ את autocad

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by iNfeKTziA,

* תקציב - 2000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה, רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7 אבל לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה שתמליצו עליה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lidor Abu,

שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by Hook,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים מוזיקה וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6״ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? Numpad * משקל רצוי?לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אחד נורמאלי בסיבות ה 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI,…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by aviv5588,

אני מחפש מחשב 15.6 לפחות עיקר הפעילות שלו תיהיה עבודה משרדית ומשחקים נורא קלים שהם לא מהווים ממש בעיה. אני רוצה שאני אוכל לפתוח כמה דברים במקביל ושהוא לא ייתקע ראיתי ששלנובו יש מפרטים די זולים ביחס למחיר בחברות אחרות עדיפות לI5 איך המחשב הזה?asus X550LA-XX010d ומישהו מכיר את החנות חצי חינם היא אמינה?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח ללא חריגות. השימושים העיקריים בו יהיו גלישה באינטרנט - מיילים, פייסבוק, יוטיוב וכו', אופיס, צפיה מזדמנת בסדרות, ועריכות אודיו בסיסיות בתוכנת Cubase (אין לי כוונה להפעיל VST's כבדים במחשב הזה, אלא לעבוד מהדרך כשאפשר). מאחר ומדובר בתקציב נמוך, אני לא מצפה למחשב שיעשה את כל הדברים הנ"ל במהירות האור, אך כן מצפה למחשב שיתמודד עם המשימות הללו באופן הגון, וללא קרטועים ממושכים. ספציפיקציות רצויות: 1. גודל המסך - עד 15.6 אינץ'. רצוי מאט, בהנחה וזה בכלל קיים בסכומים האלה. 2. רזולוציה - HD 1366x768 3. משקל - אין הגבלה 4. זמן סוללה - עדיפות ל6 שעות ומעלה 5. יציאת HDMI - יתרון. USB3 - כנ"ל. 6. גודל כונן קשיח - אין חשיבות…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by rani1986,

מטרותמחשב? גלישה באינטרנט עבודות משרדיות , הורדות וצפיות בסרטים * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * Bluetooth? רצוי לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-750 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כו עדיפות לחברה: ASUS , HP , Dell , Acer דרישות מיוחדות: חשוב שהמחשב יהיה בעיצוב יפה תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by Anael,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by cpu1783,

שלום , מבקש המלצה למחשב נייד עד ל2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש פחות אז כמובן עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפייה בHD אבל לא למשחקים בכלל. אולי גם עריכת וידיאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by Juvleve,

אהלן אני צריך מחשב נייד לסטודנט עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים פשוטים (Football Manager), עבודה משרדית, וPhotoshop. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע, לא משהו יוצא מן הכלל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 1T * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by M-a-T-a-N,

המחשב מיועד אך ורק לעריכת תמונות פוטושופ וכו' לא יהיה עליו אימיול תוכנות אחרות ועוד שטויות מיועד לצלם מקצועי תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.

22. Started by Alonc,

מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח,תתאפשר זליגה קטנה בתקציב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים קלים (sims3),צפייה בסרטים,סקייפ (מצלמת אינטרנט). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הרזולוציה המקובלת בטווח המחירים הנ"ל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל,לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לhdmi * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd,רצוי מעל 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,hp אך כל חברה מומלצת אחרת תיש…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by assaf91,

מטרות המחשב? בסיסי- תוכנות קלות, סרטים באיכות גבוהה, איכות שמע טובה.. שיוכל להריץ במקביל דפדפן עם תוכנות קלות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, הסוג פחות קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי... מקסימום אתקין בעצמי מערכת הפעלה אבל אם יש אז מעולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר ל3 שנות אחריות בתוספת תשלום עד הת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ALAV,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים, לקחת לצבא. תודה לעוזרים! *מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס ובעיקר לראות סרטים ב HD. *גודל מסך- מעדיף סביבות ה 15. *משקל רצוי- לא קריטי. *זמן סוללה- שלוש שעות בזמן צפייה בסרטים. *יציאות מיוחדות- HD *בלוטות- לא צריך *כונן קשיח- מעדיף 1TB אבל אם אין ברירה אני אסתפק גם ב 500GB *כונן CD/DVD- צריך. צורב לא חובה. *bluray-לא צריך *אחריות בינלאומית- צריך. * מערכת הפעלה- לא צריך * העדפה לחברה- שמתי עין על dell אבל אני לא מקובע עלייה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14-15 אינצ * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא הבנתי * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 gb * צורב DVD? לא אם יש כונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חברה שתיהיה טובה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.