עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב נייד שהייתה לו תקלה בלוח האם. המחשב היה באחריות מלאה תחת רשת מחשבים שכרגע לא אומר את שמה. המחשב נמסר לטיפול. לאחר שבועיים קיבלתי את המחשב חזרה עובד ותקין. בדף התקלה, היה כתוב כי למחשב החליפו לוח אם. לאחר כמה חודשים, שוב חזרה התקלה. פניתי לשירות החנות והם טוענים כי נגמרה לי האחריות (לפני שבוע!). למרות עניין התקלה החוזרת המוזרה, חשבתי כי זהו צירוף מקרים. הלכתי לטכנאי מחשבים באופן פרטי ששמח לבדוק לי את המחשב הנייד ללא עלות. הטכנאי פירק את המחשב וקרא לי לראות משהו מעניין. הלוח אם, עבר תיקון הלחמות לא איכותי. אז לא! הלוח אם ממש ממש לא הוחלף בחדש (כפי שטענה רשת המחשבים). הוא תוקן! אז צילמתי את ההלחמות הלא איכותיות הללו והתקשרתי לרשת המחשבים הזו. הם טוענים כי …

• 30 תגובות
    • 6k צפיות
  2. היי חברי הפורום! עברו כמה שנים והמחשב הקודם שקניתי כבר לא מספק את הסחורה (אם כי החזיק לא רע בכלל). מחפש מפרט יחסית בסיסי במארז קטן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בלייטרום, שימושים משרדיים רגילים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FHD, בשאיפה שבעתיד הלא רחוק ישודרג ל-UHD (הידוע גם כ-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by kawaii,

היי חברה, צריך קצת עזרה, בעיקר בספק. מספיק, או לקחת יותר חזק? אני גר בחו"ל אז המחיר הוא רק כיוון כללי.. ולא צריך להמליץ על חנויות. לוח אם MSI 770-C45, Socket-AM3 מעבד AMD Athlon II X3 450 זיכרון Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9 כרטיס מסך XFX Radeon HD 5750 1GB GDDR5 ספק Corsair CX 430W PSU שאר ירקות אני אסתדר. השאלה העיקרית היא כאמור אם הספק מספיק חזק, ובכלל אם יש משהו לא מאוזן או משהו כזה במפרט. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' של פיליפס * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בשלב הזה לא למשחקים מתקדמים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נמוכות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  5. שלום לכולם, בן דוד שלי רוצה לרכוש מחשב וכבר יש לו ציוד עזר טוב מאוד כמו מסך 20 של DELL וכל הציוד עזר הנלווה דגש על מעבד חזק (דוגמאת הE7XX) כי אני רוצה לעשות לו אובר וגם שיהיה בסטנדרנט חזק,זיכרון 2GB אם אפשרי עם קירור אז מה טוב (גם לאובר אז 800 כנראה), הארדיסק 250GB יספיק אך אם נכנס יותר סבבה,כ.מסך שיהיה עם קירור נורמלי גם לאובר קליל ואם אפשרי DX10,ומארז איכותי ומאורר טוב(אם אפשר להוסיף עוד מאוורר או 2 אודה לכם),והכי חשוב קירור למעבד (כמו SCYNTH NINJA או דומיו כי אני רוצה להוסיף עליו מאוורר או 2 נוספים). אודה להמלצות ואם אפשרי כל החומרה מSKYPC כי זה די קרוב אליי ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב מקסימום עוד 100-150 שקל. תודה לעונים ויום ראשון אני רוכש אותו אז אודה לכם אם תגיבו

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  6. היי לכולם אשמח להמלצה מניסיונכם האישי לגבי בחירת מחשב ללימודים. יש פה פירוט בערך של הכל. אשמח גם לדעת מאיזו חנות הכי כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים תקציב: עד 4000 ₪.האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 500 ₪.השימושים במחשב:מיועד הרבה ללימודים אבל בנוסף גם לשעות הפנאי כמו צפייה בסרטים ועוד כל מיני שימושים קטנים. שימוש יום-יומי.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב עד אמצע אוגוסט.האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: מה שרצוי והכי מומלץ כמחשב נייד.האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא, חייב שתהיה לו מערכת הפעלה.גודל קשיח מינימלי: 1 TB או כמה שיותר אבל אם יש גם פחות זה בסדר עדיפות ל- SSD.האם לתת דגש למשקל המחשב: שיהיה דק והעדיפות למשקל קל כמו 1.5 כי יסחב הרבה בתיק ללימודים ובנסיעות…

7. Started by lad,

שלום, הואיל ואני לא מבין בשוק המחשבים הניידים,החלטתי להיוועץ בכם בנדון. שנה הבאה אבלה את רוב רובו של זמני הרחק מהבית. משום כך החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש בעת הצורך, לשמר את הציוויליזציה נקרא לזה. בכל מקרה, הורי הקציבו לי למטרה 5000 שקל בלבד. ולטענתם, כמה שפחות, עדיף. לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שסכום כזה לא יספיק למחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים וכבדים, עיין ערך Half Life 2 לדוגמא. מנגד, הייתי רוצה "למזער נזקים" ולקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן טוב ככל האפשר. מטרותיו האחרות יהיו: יצירת מסמכים וסיכומים, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. גודלו של המחשב לא מפריע לי. להיפך, הייתי רוצה מסך גדול ככל האפשר למטרת הצפייה בסרטים. משקלו של המחשב גם אינו משנה לי. פרמטר שאכן כן מש…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by harash0,

צריך מחשב שיריץ לי משחקים הכי כבדים כמו GTA IV ויותר ושיספיק גם לכמה שנים הבאות בלי בעיות. שיהיה שקט לא הכי שקט אבל לא רועש, קירור חשוב. שיהיה מאוורר טוב שיעלה את המהירות של המעבד. אני כבר אומר שאני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגודל מסך 19 אינץ. העדפה לחלק: Intel

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  9. ערב טוב ושבוע טוב! יש לי נייד די חדש,כחצי שנה,מחברת טושיבה דגם L650-10H אני מרוצה מאוד מהנייד פתאום עכשיו המטען לא מטעין,הוא כותב לי ככה כאשר הלפטופ מחובר לחשמל: plugged in,not charging למה?,מה זה יכול להיות? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת מחשב הכולל את כל הדברים שהוא צריך לכלול (כרטיסים, כונן קשיח, זכרונות...) התקציב הוא בערך 4000 (אפשר לחרוג מעט) סליחה על הטירדה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש מפרט עם I5 ולפחות 8GB זכרון בשביל להריץ הרבה מכונות וירטואליות. כרגע יש לי מחשב עם מעבד AMD 3X 435 ו8GB זכרון והוא מתקשה מאוד להתמודד עם העומס. אני מריץ באופן קבוע סביבה עם 10-15 נתבים פעילים ושלושת הליבות של המעבד נמצאות בעומס של מעל 90% (גם עם IDLE-PC) המחשב משמש אותי בשביל להתכונן לבחינת CCIE. מבחינתי המטרה היא מחשב שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מאמין ש3K יהיה המקסימום שאני מוכן להשקיע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, עבודה משרדים ותכני HD. א) במי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bluemail,

לפי המפרט שלי מה עדיף לי לשדרג עכשיו ? יש לי גם מסך ה226 של סמסונג

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

המשחק מיועד בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה באינטרנט אופיס וכאלה... לא מתוכנן OC זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ספקי כוח: SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX נראה טוב ודי זול.. זכרונות: G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 לא משנה לי כל כך מה החברה.. כונן קשיח: Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II יש כזה בAAKS? כרטיסי מסך NVIDIA nVidia GeForce GTX260 896MB 216SP PCie אני מחפש גירסא טובה...לא מעוניין ב ATI צורב דיוידי: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מסך: LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 F…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by Pyron,

שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by JohnMiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

17. טוב אז אני צריך כאמור את חוות דעתכם על המפרט הזה למשחקים שבניתי בתקציב של 3000 שקל בערך : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX8800GTS 512MB PCIe ¤901 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by the_lighting,

בעיקרון הרכיבים שאני צריך הם: מעבד(intel)+קירור, לוח אם(רק gigabyte), זיכרון, כרטיס מסך(nvidia) כל השאר יש לי. המחשב הוא מחשב למשחקים כבדים ללא צורך בOC מטורף ישמש גם כHTPC! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. מעוניין להזמין רכיבי מחשב להרכבה מהרשת, אשמח לקבלת המלצות ולינקים לרכיבים. שאלון: 1. תקציב מקסימלי: 6,500 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1680 על 1050 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. …

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Mindless,

שלום, המחשב מיועד לאבא שלי והאפליקציות המרכזיות שהוא משתמש בהן הן: וורד, אקפלורר, אאוטלוק וסקייפ. הוא רוצה לשמור לעצמו אפשרות לעשות עריכת וידאו בעתיד אך אין לשים הרבה דגש כאן כי הוא יהיה מוכן לחכות טיפה יותר בזמן העיבודים. מסך 19" LCD DVI הארד דיסק 200GB רמקולים 2.1 לא מהודרים יותר מדי צורב DVD פשוט לא נראה לי שצריך יותר מ1GB זכרון ללא מערכת הפעלה (יותקן XP עצמאית) אין צורך ב-OC אין צורך שיהיה שקט יותר מדי אין צורך בעכבר, אבל צריך מקלדת פשוטה כמו כן אם אפשר לרדת מהתקציב ולחסוך זה יהיה נחמד. * המחשב כנראה יירכש מאייבורי אז עדיף לפרט רכיבים שיש להם להציע. תודה!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. Started by י.לוי,

שלום חברים. ניגשתי עם המפרט הנ"ל http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=29 לחנות לצורך קבלת הצעת מחיר מסודרת. בחנות המליצו לי על שני שינויים: 1. החלפת הספק לאחד רציני יותר עם שני מאווררים ושלוש שנות אחריות בעלות של 230 ש"ח. 2. פיצול הזכרון לשניים של 256 , כי הלוח תומך בזה(ככה אמרו בחנות). השאלה שלי היא האם מומלץ להשקיע בשני השינויים הללו או להצמד למפרט המקורי? תודה לעונים יואב

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שלי לא צריך ציוד היקפי בכלל רק את המחשב עצמו שיהיה מבוסס על אינטל עם 160 ג'יגה לא צריך יותר השימושים העיקריים הם משחקים ואינטרנט *לא מתוכנן OC מסך 19 אינץ' תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by R750,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס 3 .GTA V החדש ושו'ת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680 על 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. רק אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: rocket league, call of duty, league of legends ובסגנון -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל - תמורה טובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם התמורה משתלמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול עם solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.