עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by David Ell,

חבר של אבא שלי עם חנות מחשבים אמרתי לו כמה דגשים ושלפי זה יביא לי הצעת מחיר לדברים, זה מה שהוא הציע לי: קינגסטון 16GB DDR4 SSD240 של קינגסטון I5-7400/6MB לוח אם B250M דיסק קשיח 1TB של סאטה כל זה ב2950, יש מצב שטעיתי בדגמים כי הכתב יד שלו לא ברור מה אומרים? יש לי GTX1060

2. Started by urican,

אני רוצה מחשב בסכום של 5500 שקל מותר חריגה של 500 שקל. אני רוצה מחשב שיצליח לתזחק את המשחקים הבאים בצורה בכי טובה : crysis,crysis warhaed,far cry 2,warhammer age of reckoning,red alert 3 starcraft 2 dow2 אני לא רוצה ציוד היקפי רק את הקופסא אני רוצה שיהיה קירור חזק אני מעידף את הכרטיס החדש של ati ati radeon hd 4870x2 אם אפשר אבל אם יש geforce שאתם חושבים שיותר טוב אין בעיה סך הכל אני רוצה מחשב שיחזיק 5 שנים אז תודה למי שעוזר ועכשיו אני עושה f5 כל רגע אז תענו מהר :silly: :screwy:

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  3. motherboard STRIKER EXTREM 300$ Video card GIGABYTE NX88S320H-B-RH 350$ DVD Burner Asus DRW-1814BLT X18 Light Scribe 45$ Case 3D AURORA 570S BLACK 140$ Power Supply HEC 480W Power Supply Unit For SERVER'S V2.0 70$ Keyboard Logitech EX110 45$ Hard Disk two Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB In Raid System 130$ CPU Intel® Core2 Quad Q6600 2.4 GHz 1066MHz 300$ מה דעתכם על המפרט ?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by ShDorLq,

שלום לכולם אני חדש כאן אני מעוניין במחשב בטווח מחירים 2800-3000 ללא מארז ובבקשה לא לחרוג מהמחיר המחשב מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי עדיף כרטיס מסך של ATI כל החלקים מחנות אחת תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by theunreal,

כרגע עובד עם Intel core i5 ישן מאוד והמחשב כמעט מתפרק (מעל 10 שנים), חלקכמה מהמאווררים לא עובדים והכרטיס מסך עושה לפעמים בעיות בחיבור, אז רוצה לחדש. בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעות אם הכל בסדר: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz Aegis Series כמות: 1 - מחיר: ₪ 433 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 240 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New P…

6. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by iliahrom123,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעתיד הקרוב כניראה לימוד הנדסת תוכנה או מכונות[אם ההחלטה תיהיה לכיוון המכונות אז יהיה בטוח סולידוורקס] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכל החברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 במידה וזה באמת משדרג את המחשב למחוזות חדשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ברמת הלמידה, אולי בעתיד ישמש אותי קצת מעבר. עריכה גרפית ברמה בסיסית ויותר כתחביב. משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).AVID – תדיר לא פרנסה. פוטושופ – תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS למיניהם, WITCHER 2, DEUS EX החדש ובתקווה שיריץ משחקים עתידים ברמה טו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני מבקש לבנות מפרט למחשב חזק שישמש גם למשחקים בתקציב 6000 עד 6500 ש"ח אין צורך במסך (יש לי LG L1932TQ 4ms). קווים מנחים: מעבד כפול ליבה כמו E6300/E6400 2GB זכרון (2x1024) כרטיס מסך DX10 (מתלבט בין 8800GTS 320/640MB) אין צורך בתקשורת אלחוטית אם זה מוזיל את לוח האם דיסק קשיח 250GB SATA מארז איכותי שישקיט את הרעש כרטיס קול וכרטיס רשת On Board רמקולים 2.1 תודה.

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  10. היי, אני בונה מחשב לאחי שעובד בתחום וכבר בניתי מפרט ורציתי לקבל ייעוץ ולראות אם יש לכם הצעות לגבי חלקים שכדאי להחליף או שאפשר להוזיל בשביל הצרכים שלו (מבלי לפגוע באפשרות לשדרג בעתיד). הוא ישתמש בתוכנות: לומיון , רוויט , אוטוקד ,3d max , סקצאפ מקרר למעבד - שכחתי להוסיף לעגלה: be quiet! CPU Cooling Pure Rock 2 Black (tms.co.il) אשמח לעזרתכם, תודה

11. שלום, אני מחפש המלצה למפרט אמין ומאוזן לעבודה משרדית (אינטרנט/אופיס) ומולטימדיה (בין היתר סרטי HD). חובה USB 3 ו- HDMI. מ-KSP/ZIGZAG. וכמובן ספק איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ע.מ תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות …

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by kobi1470,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בלי חריגה בבקשה ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תנסו שלא לחרוג .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך כפי שציינתי LG FLATRON L1953TR ויש לי עוד אחד במחסן מצאתי חדש לא השתמשתי פעם אחת יכול להיות שהוא גם יוצר לא מזמן BENQ GL955 -לאילו הגדרות גרפיות …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הי אני סוף סוף קונה מחשב בהקצבה של 10 אלף משהו כזה.. בניתי לי מחשב אבל אני רוצה עדיין הצעות לשיפור המחשב או להזיל אותו ושעדיין ישאר מסביבה של ה10 אלף וגם מה דעתכם ברור! CPU : AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 2063.69 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7M266-D Dual AMD 760MPX Motherboard ( AGP Pro, USB 2.0 ) [ ¤ 1363.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 949.15 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-800 Extreme ( Heatsink + 80mm fan ) [ ¤ 307.13 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2485.71 ] 1 Floppy : Teac Black …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by The-Magician,

אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34170 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 574/563 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 254/249 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12…

16. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות מרובות + הפעלת מדיה כבדה (1080P - 3D) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מחשב מחובר לטלויזיה 55" LG ומשדר ברזולוציית 1920X1080 עם כרטיס מסך קיים RADEON HD6950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מדובר בשידרוג המחשב ולכן בסעיף 12 מצורף פירוט הציוד הקיים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

18. מעוניין ליצור נקודת מדיה סנטר בחדר שינה ישנה טלויזיה HD READY וכל הרעיון שהמחשב ימשוך סרטים/סדרות מהמחשב הראשי בבית, לא מעבר לזה התוכנית היא לבנות את המחשב בתוך שידה (יש פתחי אוורור היא לא סגורה) לכן אני צריך רק חלקים ספציפים שירכיבו לי את הבסיס של המחשב * לוח אם * מעבד * זיכרון * ספק * כרטיס גרפי אין צורך במארז/מקלדת עכבר/HD יש לשים דגש שסביבת ויסטא (מדיה סנטר) תעבוד חלק ושהכרטיס גרפי יתאים לטלויזיה (HD RAEDY לא FULL) כמו כן יש צורך בספק שקט עם עדיפות שהחוטים יהיו כבר בצמות כרטיס קול לא צריך להיות משהו חיצוני מה שמגיע ONBOARD מספיק יתרון אם תיהיה יציאה דיגיטלית (לא מחייב) שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ותודה מראש OFF TOPIC: יש הגבלה לאורך כבל HDMI ??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tulicooli,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5 אלף - ללא כ.מ בעדיפות לכמה שפחות. צפויות הוצאות בהמשך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת אודיו יצירה והפקת מוזיקה - פלאגינים כבדים, עבודה בהמון שכבות. עריכת וידאו קל~בינוני ללא 4K (אולי בעתיד) עריכת תלתמימד באפטר בינוני - כבד, לא נורא. עניין של זמן רינדור, נשרוד. גיימינג בינוני מינוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יטופל בהמשך - כשתגיע הסדרה החדשה אחטוף איזה 1080…

21. נשבר לי מהמחשב שלי... רוצה לקנות מחשב חדש מיועד למשחקים שיהיה מהיר עם איכות גרפית טובה אני לא כל כך מעודכן לגביי מה שהולך היום בשוק אז תודה מראש

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…

23. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין לי תוכנה ספציפית שאני צריך בשבילה ביצועים מיוחדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מתכוון לקנות מסך חדש 24' LG2486 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by omergd1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים