ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta וכל מיני משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה, אני הרבה מתעסק עם אופיס, תכנות פייתון, לעיתים ויזואל סטודיו, אני רוצה להתקין עליו lightroom (מי שלא מכיר, זו תוכנה דומה לפוטושופ עם ייעוד אחר) ראיתי מחשבים של לנובו ideapad 3 במחיר סביב 2400-2600 שקל מעבד אינטל i5 או של AMD רייזן 5 או רייזן 7 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD או 1TB +256 GB SSD במחיר יותר גבוה ראיתי גדם של ideapad 5 במחיר של קרוב ל - 3000 שקל מצאתי את Dell Inspiron 14 ועכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי: 1. איזה מעבד עדיף i5 או רייזן? לא היו לי מעבדים של AMD לפחות 15 שנה, לא מכיר אותם 2. מה עדיף דיסק של 512 SSD או שילוב של SSD ודיסק גדול של 1TB…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש מפרט למחשב חזק , אני לא הכי מבין בתחום הזה - לכן אני אשמח להסברים על הרכיבים. כמה דגשים: * התקציב לא כולל מסך. * אפשר לחרוג - רק אם זה הכרחי. * מחשב שקט , אני לא רוצה טרקטור בחדר. * משחקים: המטרה שיוכל להפעיל GTA 4 (לדוגמא) , ומשחק דומה בעוד שנה +. * רצוי , לא חובה: INTEL ... ולא יזיק NVIDIA . אם שכחתי לכתוב משהו בפוסט , תעירו. תודה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, למרות שכל מחשב יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם כמה דברים שאני עוד לא סגורה עליהם. 1. סגורה על AMD athlon64 , משהו מעל 3000 - השאלה היא כמה. אני לא גיימרית יותר מדי כבדה, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחזיק גם משחקים שיצאו עוד שנה. זיכרון פנימי - כנראה 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz X 2 לוח אם - nVIDIA nForce4Ultra , אני מניחה. 2. דיסק קשיח - SATA 160GB , לא סגורה על חברה. 3. כרטיס מסך - אחת ההתלבטויות הגדולות שלי. אני רוצה להוציא עליו מקס' 1500. 4. רמקולים - Altec lansing 2.1 5. צורב DVD של NEC זהו זה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי עם המפרט, ואולי גם תציעו מקום לקנות את המחשב, כי אין לי שמץ של מושג על חנ…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערב, בסביבות השעה 19:00, ביום נחמד זה, אני, שי, הולך לרכוש מחשב חדש. הפירוט כדלקלן: AMD Athlon 64 3000+ 512k cache (tatat) Gigabyte GA-8KNS Motherboard (nforce 3 250, ethernet card, sound card...) A-DATA 512mb 3200/400 DDR memory mouse+keyboard(cheap ones) LG DVDx16 WD 80GB S-ATA 8mb buffer HD SUPER ATX w/ 500W SPU (possibly I;'ll get a better SPU( Thermalright SLK-948U (for amd)+Enermax 92mm המחיר הכולל יוצא 2800 וקצת שקלים. (אחרי בדיקה, זה מחיר הגון וסביר לחלוטין),
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש פצצה עם כל הדברים השווים ביותר והכל מפנדה הנה המפרט: מארז- ENERMAX Top Quality Aluminum CS-5190AL-061 מעבד- Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 לוח אם- ASUS P4B-LS זכרון- 2X SAMSUNG RDRAM 256MB-800MHZ כונן קשיח- WD 120GB 7200RPM 8MB כרטיס קול- CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM צורב- BENQ CD-RW 48x12x48 retail LG DVD 16X48 RETAIL -DVD כונן דיסקטים- TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 ספק כח- Antec TruePower 550 Watt מסך- FLATRON 17 776 FT קירור למעבד-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler WINDOWS XP PRO + SP1a כרטיס מסך- אני מתלבט בין:Triplex Silver Geforce 4 Ti4600 128MB DDR VIVO TV-Out Retail http://www.pandas.co.…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשו ממני לקנות מחשב הכי זול שאפשר אבל שלא יהיה דפוק מדי. ראיתי את המפרט הנ"ל ונראה לי מתאים מאוד למה שביקשו ממני http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=office&price=2500&monitor=17 איפה אני יכול לקנות משהו כזה? אתם מכירים חנות ברשת שמוכרת מחשב כזה? תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
core 2 duo e7400 2.8 gigabyte ga-ep43-ds3l 9800gt 512mb 2 ג'יגה ראם הארד דיסק 500 GB תודה : )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי שן כחולה. רצוי שיהיה לו דריוורים לווינדוס 8 (יש לי כבר את הרשיון - לסטודנטים של הנדסה באונ' זה בחינם!) . עבודה משרדית, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 13\14 רצוי עם כרטיס מסך טוב (אך לא חייב). * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 1.5קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? רצויו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDDו SSD,) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע זה טוב, אם יש באקטרה תקציב גם כרטיס מסך טוב אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אהלן. מתחיל בקרוב ללמוד אגריכלות ואני צריך לקנות נייד עם קצת כוח לרינדורים (לא יותר מדי כבדים אני מאמין) וקצת פוטושופ וכאלה... המסך לא חשוב לי כי הוא יהיה מחובר למסך נייח. התקציב הוא של סטודנט (2500-2800) אז מבין שלושת אלו שמופיעים ב"יד2": http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=2600&Info=I7 ASUS AJ42J: Intel Core i7-740QM (1.73 GHz, 6MB L3 Cache, up to 2.93 GHz) - RAM : 4 GB DDR3 - ATI Radeon HD 5730M 2G LENOVO Y470: (לא יודע כמה RAM עדיין) Core i7-2720QM GeForce® 550M DELL: Intel Core I7-3520M 2.9GHz HD Graphics 4000 4GB DDR3 מה לבחור ולמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישוב מדעי (ממוקבל), סרבר לתכני HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA3, CIV 5, FARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash מארזים Lian-li Lancool PC-K60B ספקי כוח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular רמקולים Microlab solo6c מסך Dell U2311H סה"כ : 6733 נשמות לפני שאני קונה אני רוצה להיות 100% בטוח מהקניה ועם ראש שק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים, משחקים כבדים. יש לי תקציב של 4 אלף שקל למחשב, בלי מסך. לא מתכנן אוברקלוק. בלי ציוד היקפי. מעדיף אינטל. קונה מסקיי פיסי אז תרכיבו בבקשה משם. שבת שלום, ותודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 10:11:27 בנוסף רצוי שיהיה צורב DVD. הקירור חשוב. העיצוב לא חשוב. בלי מערכת הפעלה. עם הרכבה במעבדה. אין חשיבות לשקט. יש לי מסך LCD 19' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה מקסימלית. שוב תודה מראש לכולם, ושוב שבת שלום =]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אממ אז אחרי שנים שלא ביקרתי כאן (ממש בספק אם מישהו זוכר ) החלטתי לקפוץ לראות מה הולך עם הקהילה, ועל הדרך להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד חדש שאני מעוניין לקנות (כבר הזדקנתי, ואני לא ממש שולט בחומר המעודכן.) :s05: התקציב שלי הוא 5000 ש"ח הצרכים העקריים שלי הם: תכנות, עבודה עם צד שרת ומסדי נתונים עריכת תמונה,עריכה גראפית קלה מחשב חזק שיוכל להחזיק שלושה דפדפנים פתוחים + סביבת פיתוח + קליינט מייל (של מוזילה כמובן ) + כל האפליקציות הנחוצות למערכת נקייה ונוחה (חומת אש כבדה במיוחד,אנטיוירוס קליל) וכמובן קצת רוק&רול לאווירה. אממ בקשר לצרכים גראפים, אני בהחלט ישמח אם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד [= שדווקא כן יריץ לי איזה משחק טוב מדי פעם. למשקל אין…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הראשון הוא: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window LG LCD 17 L1719S Logitech® Deluxe Keyboard Black Oem Logitech® Value Optical Mouse Black SBF90 Logitech S100 White הרכבת המחשב+בדיקה היקפית במעבדה-150 ש"ח מחיר:5407 שקלים-אבל תראו,זה כולל הכל! דרך אגב,המחיר של המחשב כולל הרכבה ב-150 שקל,אז בלי הרכבה זה 5257 שקלים! המפרט השני שאותה אבא שלי מכיר היטב וסומך עליהם ב-100%: AMD Athlon 3800 DUA…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או קי אני חדש וקראתי את החוקים. עכשיו אני צריך מפרט קטן לאחותי. בניתי אחד ורציתי שתגיבו מה דעתכם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 422.63 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 99.69 ] 1 Speakers…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש לאשתי שתיקח לעבודה (בתור דוקטורנטית). השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס ותוכנות סטטיסטיות, ובטח שלא משחקים וכאלה דברים. התקציב הוא גמיש, אפשר עד 7000 ש"ח אם יש צורך. העיקר שהמחשב יחזיק 3 שנים לפחות ברמה טובה, יוכל לטפל בהרבה חלונות של כרום שפתוחים בו זמנית + וורד + תוכנה סטטיסטית (לא משהו רציני, לא ביג דאטה או משהו מפלצתי אחר), רמקולים טובים (משמש הרבה כטלוויזיה), ושיהיה קל מאד לנשיאה (לא יותר מ-1.5 ק"ג, עדיף 1.3 ומטה). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות סטטיסטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מדי, זה המחשב שהיא עושה עליו את כל העבודה. אני מניח ש-''13 זה בסדר גמור, או משהו דומה לזה. * רזולוציית …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-