ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1.INTEL P4 64BIT כלשהוא 2.אל תציעו לי פחות מגיגה זכרון 3.כרטיס מסך 256 MB שזה יהיה מחשב שיספיק לפחות לשנתיים
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤725 לוח אם: ASUS M2N ¤492 מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI ¤1525 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤219 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤244 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5904 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש למישהו הצ…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצות למפרט בתקציב הנ"ל. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט וקצת אוטוקד (אבל לא משחקים) אז צריך איזה שהם יכולות גרפיות. פחות משנה לי אם זה AMD או INTEL. מעדיף 1GB זכרון וכמו כן LCD 17. אין צורך בשום ציוד הקפי נוסף מלבד המחשב והמסך. תודה לממליצים.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 אני מוסיף 45 שקל ללוח של ג'יגה ועוד 590 שקל לג'יפורס 7600gt ואני עושה שידרוג ל-1 ג'יגה זיכרון והכל בסביבות ה-3500+ שווה???? והמחשב יהיה למשחקים ולעבודה רגילה במחשב (קצת עיצובים קצת אינטרנט קצת עריכת סרטים)
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דרישות: לפחות 3200+, לפחות 7800GT, מארז יפה. שימוש: OC ומשחקים כבדים.
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב "משפחתי" לצורכי אינטרנט, אופיס, מוסיקה ואולי סרטים. עיקר ההתלבטות היא סביב הבחירה בין מעבד AMD 4800 לבין INTEL E4400 אודה למנהל הפורום על תשובתו בעניין ההשוואה בנוגע לאיכות הביצועים שניתן לקבל מהצירופים הר"מ כדי להגיע לרמה האופטימלית במסגרת הצרכים והתקציב תודה מראש על ההענות החיובית מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE …
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני פעם ראשונה קונה מחשב לבד ולא המוכר בוחר לי (יש לי מחשב בן 6 שנים ) אז אני לא יודע איזו אסטרטגית קנייה לבחור 1. לקנות משהוא מפוצצ ב 7K ושיחזיק ל 4 שנים 2. לקנות משהוא סביר ב 4.5K ולשדרג כל שנה ב 1K 3. לקנות עכשיו משהוא זול (805) ועוד כמה חודשים לשדרג ל CONRO ??? :s05: ??? וזה תופס לא רק לגבי המעבד אלה גם על הכרטיס מסך (המעבר מ 9D ל 10D) עוד כמה חודשים תעזרו לי לבחור את ההסטרטגיה הכי טובה
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת ועוד משהו באיזה חנות הייתם ממליצים לקנות ?( חנות זולה ואיכותית לא ivory or KSP or pch ) מכירים אולי משהו באיזור חולון? (שמתי את PCH בגלל שהם יקרנים אבל לדעתי הם חנות טובה בכל חנות אחרת כמעט ה 9800 עולה 1300 ואצלהם זה עדין 1550 וגם המעבדים והלוחות והזיכרונות וההרדיסקים בקיצור יקרנים ) כרטיס מסך חשבתי על 9800pro או 5900xt. זיכרון מספיק 512 ( לא צריך dual) ולא ל OC.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מפרט לבד אבל אני עדיין בהתלבטות אני רוצה להרכיב מפרט למשחקים לרזולוציית FULL HD 1920X1080 אני רוצה רק מעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך עד 3.5K יש לי ספק CORSAIR 520W החיבורים בלוח אם לא חשובים לי תודה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי מחשב שע"פ הנתונים הוא הכי מתאים לי, אבל כשאני מוסיף אותו לCART הוא לא נותן לי להמשיך הלאה. יש דרך לעשות עם זה משהו או לוותר? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בקשה, אני עוד מעט מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, ואני צריך המלצה למפרט מחשב, ממוצע, שיוכל להריץ כמה תוכנות ללימודים, אימיילים וכו' הבעיה העיקרית היא הגודל... החדר שלי קטן ופינת העבודה עוד יותר. חשבתי על מארז של Shuttle, עם כרטיס מסך OB. סדר גודל להשקעה 3000-4000 שקלים דבר נוסף, האם יש איזה צג דק וזול שאתם ממליצים עליו? תודה מראש, בן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. הדרישות הם: המחשב צריך להריץ חלק משחקים כמו:pes 2008 ,San Andraes ,Far Cry ,Nedd For Speed Pro Street וכו'. וכמובן לעבוד חלק בזמן עבודה באיטרנט וכו'. המחשב לא צריך להיות כולל ציוד הקפי,אלא כולל מסך בלבד(רצוי מסך כמה שיותר פשוט לטובת המפרט). התקציב הוא 5000 ש"ח ,ניתן לחרוג בכמה מאות. תודה רבה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אבקש הצעה למחשב למשחקים, עם דגש על איכות הרכיבים, מכיוון שאני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה (המחשב שלי כרגע בן 5.....) כמו כן ארצה לכלול quad, 8800GT, מינימום 2 ג'יגה זיכרון עם עדיפות ל4 מכיוון שאני רוצה את המחשב להרבה זמן המארז המינימאלי שיכול להחזיק, הרדיסק קטן יחסית כי יש כבר דיי חדש כמו כן אני לא ראיתי באף חנות כרטיס קול של חברת m-audio, אבל אם מישהו יכול לצרף כרטיס מתוצרת חברה זו זה יהיה עדיף רמקולים JBL ומסך 22 תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! ככה.. אני כרגע מחזיק במחשב Athlon 64 3000+ 512 DDR 400 המחשב שירת אותי מצויין עד היום, אבל עכשיו עם המעבר לויסטה הוא כבר לא אוהב לעבוד מהר. לפיכך, החלטתי ש-3 שנים למחשב זה הגיוני. ואת המחשב הנוכחי אני מעביר להורים שלי, שגם הם יוכלו ללמוד מחשבים מה הם ולהתעסק עם ווינדוס XP. בכל מקרה, השימושים שלי כרגע הם מולטיטאסקינג רציני בויסטה, התכנון הוא לשחק מידי פעם, משמע מעוניין בכרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה בינונית. העיקר שיריץץ. וכמובן - סרטי HD. שיתחבר לטלוויזיה 42 בסלון, ול-22 כמסך הראשי בחדר שלי שתומך גם הוא ב=HD. יהיה נחמד אם המחשב יראה גם טוב, נגיד.. הסונאטה 3 עם הספק הכלול נראה לי נחמד. מה יש לכם להציע? הא כן - בלי ציוד הקפי יש מסך Samsung 226BW ויש מק…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz לוח אם: MSI P43 NEO-F צ'יפסט P43 דיסק קשיח: 320GB SATA II 16MB זכרון: Kingston 3GB DDR II 800MHz כרטיס מסך: PCIe 2.0 GeForce 9400GT 512MB ספק כוח: EZcool 450W מחשב לשימוש ביתי ממוצע פחות או יותר עם משחקים סבירים.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי לבקש עזרה מהמומחים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי/המרת סרטים/אינטרנט ולעיתים רחוקות למשחקים. הרכבתי בעזרת חבר מפרט,אני מניח שהוא לא הכי טוב בעולם,אבל זה מה שיצא.אני אשמח לקבל המלצות ואו מפרט חדש לגמרי. המערכת חייבת להיות מבוססת על מעבד amd 2 ג'יגה זיכרון מסך LCD (עדיפות גבוהה מאוד למסך 19 אינצ') מעבד - Amd Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 לוח אם - Asus A8N5X (יש לי העדפה ללוחות של gigabyte of DFI אם ניתן במסגרת המחיר) זכרונות - (Samsung DDR 512MB 400Mhz (X4 כרטיס מסך - Gigabyte GeForce 7600 GS 256MB PCI-E מסך - Nu Tech W921A *לא הכנסתי למפרט מארז כי אני לא יודע איזה טוב.אני אצטרך מארז בעל ספק של 400 וואט …
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מהיר, שיוכל להריץ בצורה טובה את כל המשחקים החדשים + מסך בערך 19 אינצ'. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ואני מחפש לפטופ בתקציב של עד 5000 שח חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק כי אני עובד עם תוכנות כבדות , זיכרון כמובן 4 גיגה , כונן קשיח לא חשוב לי כל כך כי אולי אני יקנה חיצוני בנפרד תלוי במחיר שאני יקבל על המחשב אני בין היתר מכור לסרטים אז שיתאים גם לצפייה בסרטים באיכות HD לגבי משחקים לא מעניין אותי כלל תודה על כל העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-