עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by פבליק,

קניתי את הinspiron 1520 והתקנתי הכול למעט כרטיס הקול אינני יודע אך עבור כרטיס הקול שמופיע באתר של דל (במומלצים), לאחר התחלת התקנה נרשמת לי הודעה כי הדריבר לא תואם system (ברור כי בתפריט של דל בחרתי בוינוס קס פי-ויש לי וינדוס קס פי). האם יש היכן שהוא רשימה של איזה כרטיס קול עלי להתקין? בנוסף ישנה בעיה בהתקנה של האינטרנט כיון שתחת האופציות של תקשורת מופיעם הדריברים לתקשורת אל חוטית ולבלו טוט אבל לא ללן. מהיכן אני אמור להתקן את הלן?? בנוסף במפרט רשום 120 גיגה אך בפועל יש כ105 האם זה נורמלי?? האם המפרט ניתן באמת באלפי ביטים ולא בהגרות הפורמליות של גיגה (1000מול 1024)?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by QASHOA,

האם לצרכים כמו גלישה אופיס שירים סרטים ניגון סרטי HD .צריך FBS יותר מ667MHZ ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Chaos,

שלום לכולם. לאחר כארבע וחצי שנים הגיע הזמן לשדרג את המחשב, כלומר לקנות קופסא חדשה. הנני גר בנתניה, ולכן החנות היחידה המקצועית (קרי, איננה חנות שכונתית) הינה KSP בקיבוץ געש. הרכבתי את המפרט הבא: Athlon 64 3000+ (S-754) 1 K8NS (s754) Nforce3 250 1 512MB A-DATA DDR400 1 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 80GB (8MB) SATA MAXTOR 1 NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 1 HEC Compucase CI-6A19 1 1 הרכבת מחשב סה"כ 4180 ש"ח במזומן. דעתכם על המפרט חשובה לי. כעת, מספר שאלות: - חבר שלי שקנה את הלוח-אם והמארז הנ"ל, אמר לי כי ללוח-אם יש רק כניסה אחת למאוורר ואילו ללוח-אם יש שני מאווררים, האם זה נכון? ואם כן, איזה לוח-אם מומלץ אז? - ההבדל בין סוקט 754 לסוקט 939 מצדיק תשלום של עוד 24…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד LENOVO, שכבר לא באחריות, והגיע עם VISTA. ה-HD שלו נדפק וקניתי HD חדש. יש לי את המספר הסידורי של ה VISTA על המחשב. איך אני מתקין את מערכת ההפעלה מחדש ? תודה, עידו

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by RoyM,

שלום, זקוק לעזרכתם בהמלצה למחשב נייד. התקציב הוא למחשב בלבד, אין צורך במערכת הפעלה (על המחשב יותקן ווינדוס 7) מטרות מחשב: בראש ובראשונה המחשב הוא ללימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה יחסית, במקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי. שנית, ישמש עבור צפיה בסרטים וחיבור לטלוויזיה (כלומר חיבור HDMI יהיה נחמד) גודל המסך: קשה לי לומר. אשמח למילה שלכם בעניין - שלא יהיה קטן מדי אך לא גדול ומסורבל מדי. נראה לי שעדיף מסך מאט. באמת לא מבין בחלק הזה. רזולוציית המסך: כנ"ל, לא מבין בנושא במחשבים ניידים. מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי (שוב, המחשב יסחב לשיעורים באוניברסיטה ולא תמי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Spootnik,

LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,830 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 1,595 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset 1,149 ש"ח סה"כ 4,834 ש"ח + pqi giga 667mhz יהיה מספיק טוב לאוברקלוק רציני. והאם יש משהו לשפר תקציב עד 5000 כאילו עוד 200 שקל לא כולל הזכרון אני צריך עוד המלצה ל הארדדיסק ו מארז עם ספק חזק ויציב

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום, מחפש מחשב נייח זול (סביבות ה1000 שח) רק לטובת גלישה באינטרנט. לא יהיה משהו מעבר לזה בו. שיהיה כולל ווינדוס 11 (עם אפשרות לשים תמיכה ברוסית אבל מאמין שבכל ווינדוס זה לא נעול המעבר) כיוון שוינדוס 10, התמיכה בו מסתיימת שנה הבאה. תודה מראש.

9. Started by hazi_s,

מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מנסה למצוא מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים ששימושו העיקרי יהיה עבודה גראפית photoshop, illustrator, flash, after affects בעיקר כרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זאת: מחיר: 4250 אני יודע שהמעבד יחסית טוב אבל הכרטיס מסך אני לא בטוח לגביו וגם החברה שמעתי עליה דברים פחות טובים וגם, מזה אומר: ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory מה דעתכם? ואם יש למישהו רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by eranx,

אחי הלך לחנות בשם IVORY וקנה מחשב, מבלי להתייעץ הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה שווה בערך את הסכום או שמה עבדו עליו. מעבד INTEL P IV 1M PRESCOTT HT800 3.0GHZ לוח-אם MSI 848P NEO-V 800 INTEL "מארז מהודר" אפילו לא רשום את שם חברת המארז, או הסוג אולם רשום שהספק הינו 350W זיכרון 256X2 3200 של חברת סיאון, או משהו כזה כ.מסך ATI 9250 128 DDR של חברת GIGABYTE צורב LG דיסק קשיח של חברת סמסונג 80GB. נדמה לי שהבאפר של הארדיסק הזה הוא 2MB, יכול להיות? :-\ אממ, זה נדמה לי הכל. סה"כ 2700 שח כולל הרכבה. יש סיבה לצחוק על אחי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי.. אני מתלבט בין שני המחשבים הללו LSW25 היי.. אני מתלבט בין שני המחשבים הללו http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=551&scat=322&tcat= LG W25 או ASUS W7J רק נציין שכאן יהיה גם 1 גיגה ראם ויהיה בצבע שחור עם פס כסוף ... !! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424579 ASUS W7J מה הייתם לוקחים....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. כאשר המפרטים שלהם מאוד דומים. ההבדל המשמעותי שאני רואה הוא במחיר - דל יקר יותר אך נותן 3 שנים אחריות לעומת 1 בלונבו. אשמח להמלצות אם למישהו יש נסיון במחשבים האלה . מצורפת השוואה : https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14031,13810,13812 תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשרי אם שווה את הקפיצה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר וגם המחשב ישמש אותי לתכנות בנית משחקים ועבודה עם AI. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא חשוב אורות זה נחמד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…

15. Started by LoreSeek,

Hello, Here's the spec I'm looking at right now. I would appreciate any comments you might have. Following the site's rules: 1. Budget - ~$1,500 2. PC goal - games (heavy), watching movies (no editing) and possibly doubling up as a TV. 3. Parts Required - All parts included are required - I already have speakers but that' it. 4. Unrequired parts - N/A 5. Preferences - not really, but prefer to stay away from no-names and have some warranty . 6. Moding and Cooling - not required, practically color blind in this regard 7. OS and DIY - I want a legit OS and I'd prefer to save a few bucks by putting the computer together myself 8. Special needs - nope, though I'd like for it …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לפורום, אני מתכנן רכישת מחשב אשר יהיה מחובר למסך טלויזיה Full HD, ובמקביל למסך מחשב LCD (אני מניח שניתן לקנות מפצל, אם אין 2 יציאות HDMI). המחשב יהיה ממוקם בקרבת הסלון ויפעל באופן קבוע ולכן הוא צריך להיות שקט, אבל הוא לא חייב להיות מעוצב כמרכז מדיה. רצוי מארז שחור. האפלקיציות המרכזיות הינן משרדיות ואינטרנט, אך גם יעשה בו שימוש בפוטושופ. המחשב לא יריץ משחקים. אני מעוניין ב- USB 3.0, ובצורב DVD. אין צורך בציוד הקפי כגון מסך עכבר/מקלדת, מע' הפעלה וכו'. יש טעם להשקיע בכרטיס רשת שתומך ב- 1GB? תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by inbalbenyush,

היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by masterlooler,

עמדתי לקנות את ה a53s i7 והדבר היחיד שמפריע לי זה הבנייה שלו שהבנתי שהיא לא טובה כמו מחשב עסקי. אני חושב ללכת עכשיו על ה N55sf, ההבדל במחיר הוא 700 שקל ותקנו אותי אם אני טועה מבחינת המפרט הם זהים חוץ מהכרטיס מסך. הבנתי שהיתרון הגדול של סדרת N זה איכות הבנייה. זה נכון שהיא טובה כמו מחשב עסקי?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. מעבד: amd 64 bit 3000 לוח: שמתאים של אסוס זיכרון פנימי: 512 מהירות 400 של קינגסטון כונן קשיח: 120 של westran digital חיבור sata כונן דיסקים: צורב די וי די של אל ג'י כרטיס מסך: fx 5700 256mb ספק: 400 וואט עכבר ומקלדת של מיקרוסופט מסך של מאג 19 אינץ' שטוח ומארז סטנדרטי זהוא לא הבאתי סוגים מדוייקים כי זה לא ממש חשוב אני שואל בכלליות רק אם המחשב הזה חזק

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by kotel,

רק בשביל מוזיקה ושיטוס!! :s05:

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  21. בלי מסך, הארדים אני לא יודע אפשר לחבר IDE על לוח אם חדש ,אם כן אז גם בלי זה ובלי כוננים 1000$ דולר פלוס מינוס תודה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  22. זה המפרט של המחשב: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זיכרונות: DDR II 800Mhz 512MB Kingston Value ( כפול 4 ) כרטיס מסך: ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול: C-Media 4.1 (PCI) דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 320GB SATA II 7200RPM מארז: Tagan CS-188AF Aluminum Black, Window, 250mm Fan (No PSU) (תואם קוואד) ספק כוח: TrendSonic Black ATX 600W Power Supply ________________________________________________________ **המטרה של המחשב זה קצת משחקים, גרפיקה(פוטושופ, קורל-דראו, 3d ) לא משהו כבד במיוחד** חשבתי להחליף את הספק כוח לספק של חברה יותר מוכרת... אגב המחיר של כל התענוג הזה הוא…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא היכרחי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני רואה את כל הסרטים/וידאו שלי בעזרת תכנת SmoothVideo Project, שמאמצת מאוד את כל ליבות המעבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכי כבד (גראפית) שיש לי הוא Star Citizen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 (עם תכנון ל-do…

24. Started by Akiles,

צ'בי .. צריך את עזרתך. השימוש העיקרי שלי יהיה מסחר בבורסה, סרטים. הייתי מעדיף שהמסך יסתובב 360 ויהפוך לטאבלט (מסך מגע) מסך IPS מט מקלדת מוארת גודל מסך 13-15 כונן SSD (או פלאש קטן גם מספיק טוב לעלייה מהירה של הווינדוס) פחות חובה: רמקולים איכותיים אין בעיה למתוח את התקיצה גם ל6 - 6.5 אם יש משהו שווה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשוב שיהיה רק p4 וג'יגה ראם ולפחות 160gb [glow=red,2,300]תודה מראש![/glow]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.