עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח חריגה עד 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי אופציה מסך מחשב לא לכלול במחיר הכולל - במידה וידרש נרכוש תלוי במחיר ובאיכות התמונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל,גודל,משקל--ללא אורות מיוחדים מיועד לזוג מבוגר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול WINDOWS 10 בעבר…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מחפש המלצה – האם לקנות מחשב חזק או סרוור יעודי? ואיזה? נדרש פירוט והסברים ללא מבין בהבדלים... צרכים: הפעלת בסיסי נתונים (אורקל, טרהדטה אישי) הפעלת תוכנות BI (קוגנוס, BO, וכו) פיתוח אישי לצרכי בדיקת ישימות ורעיונות בתחום ה BI צרכים נוספים: משחקי מחשב כגון COD WF2, GTA IV, וכו נדרש בנוסף: 2TB דיסק מסך 22" תקציב: עד 20000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  4. שימושים: עריכה, גיימינג, אינטרנט. להכניס בתקציב vista premium home.. השאלה היא כזאת... האם כדאי לי להמתין ליציאת הDDR3 בזכרונות, או לחילופין ליציאת מעבדי הדור הבא של amd ? ולחכות לירידת מחירים? או בכלל לכרטיסים של הדור הבא של AMD-Ati??? עריכה: משהו שיריץ את crysis על הכי גבוה חלק.. נכנס בתקציב?

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by roi007,

אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Ovid,

כרגע יש לי E8400 , HD6450 , 4GB DDR2 ספק hiper M-630w בסה"כ לשימושים שלי זה מחשב בסדר, אבל למרות שהמערכת הפעלה מותקנת על SSD , אני לא מרוצה מהמהירות שלו. אולי זה כי המערכת הפעלה המותקנת היא 7 ולא 8 (לא סובל את 8) , אבל אני מרגיש איטיות לפעמים קרובות במיוחד בדפדפן (OPERA) ,אגב הוא לוקח יותר מ1.5 גיגה זיכרון לאחר זמן מסויים,כנראה יעזור לי להעלות את הזיכרון ל8 גיגה... ולפעמים יש איזה תקיעות מעצבנות ,אמנם לא לעתים קרובות כמובן אבל הגיע הזמן להשתדרג. השימושים שלי הם הכל חוץ מגיימינג בעיקרון. - סרטי HD ( גם ניגון מהכונן וגם סטרימינג 1080P) - מולטיטסקינג של תוכנות מרובות בלי שום תקיעה או גמגום (גם אם פוטושופ,דפדפן עם עשרות טאבים ,בנוסף לתוכנות "כבדות" רצות במקביל ) - חילוץ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מתכוון עוד היום להזמין את המפרט הבא אז בקשה אביעו דעתכם!! ואני מתכוון לנסות לבצע אוברקלוק למעבד אז.. הלוח מאפשר?? מעבד - Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box לוח אם - Gigabyte GA-8N775 nVidia nForce 4 Intel Edition LGA 775 זיכרונות - OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS PCI-E 256MB GV-NX76G256D-RH Bulk מארז - SunBeam Transformer Black case ספק כח - Thermaltake TR2 430Watt PSU W0069RI קירור למעבד - עוד חושב על זה.. כניראה ביג טייפון.. איך הקירור סטוק החדש של אינטל? תודה למגיבים!!

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by -UltraV-,

שלום רב, אני מחפש לקנות שרת שיוכל להריץ אתר להעלאה והורדת קבצים בנפחים שונים.. זה לא צריך להיות מחשב כל כך חזק כי הוא רק להעלאה והורדה.. מארז 2U ולפחות 10 טרה בייט זיכרון... * כרטיס מסך צריך להיות ONBOARD מכיוון שאין לי מקום במארז לזה.. את על השאר אני משאיר לכם... אין לי ידע כל כך במפרטים לשרתים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. תקציב בסביבות ה10,000.. וניתן לחרוג ל12-13 אלף... ** אם זה חשוב אז המחשב יישב בחוות שרתים של 012...!! אשמח לקבל עזרה... תודה מראש, מתן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בס"ד איך המפרט הזה למטרת משחקים כבדים ורשת אינטרנט : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=232 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤296 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=403 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 SeaSonic SS-550HT 550Watt, יחידות 1 ¤413 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1033 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 640…

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  10. אשמח לקבל מפרטים למחשב נייח - השימוש גלישה, אופיס, שמירת תמונות ועריכה מינימלית עבור זוג מבוגר שכן יודע להשתמש במחשב. הגדרנו דרישות סף אבל לא הגדרנו מי היצרן - הדרישות הן - מעבד I5 דיסק SSD 240GB דיסק קשיח רגיל (לא הגדרתי מעבר) בנפח של 1TB (לטובת שמירת קבצים - בעיקר תמונות) זכרון - 8GB DVD/צורב פאנל חיבור USB קדמי בנוסף לאחורי (אולי גם אופציה לקורא כרטיס צילום) מע' הפעלה חלונות 10 אופיס (אאוטלוק, וורד, אקסל, פאוורפויינט) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מקום המגורים שלהם הוא נתניה והם זקוקים לתמיכה בהעתקת החומר למחשב החדש. אשמח להצעות והמון תודה, ורד

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום אודה למפרט מומלץ עבור מחשב נייד קטן (12.5'') רצוי מאוד לא יותר מכך. שימושים - באוטוקאד (לא תלת מימד), אופיס, פאואר פוינט, פוטושופ מידי פעם. מטרת המחשב בעיקר לצרכי ניידות לפגישות ולכן חייב להיות קליל 1.5 ק"ג ומטה! אין צורך ביציאות מיוחדות, אין צורך בכונן דיסק כן חשובה מהירות התגובה וגודל כונן שכן ניתן יהיה לעבוד עליו בלי בעיה (במחשב הקיים אצלי היום יש 2 ג'יגה רם) אין עדיפות לחברה ואין צורך באחריות בינלאומית תודה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by shahar0592,

* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אם אפשר לקבל שני המלצות אחת שנוטה ל1500 ואחת שנוטה ל2500 זה יהיה מעולה בעקרון מחשב לשימוש משרדי ואינטרנט רגיל אבל אחד שיוכל להריץ את ויסטה הום פרימיום (גם אם במחיר של לקנות גיגה זכרון עכשיו ולהוסיף עוד גיגה עוד כמה חודשים) עדיפות גדולה מאוד לחנות KSP בתודה רבה מראש כמובן לא כולל מסך

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by ronmiz,

אהלן, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 4500 ש"ח TOP. *מעדיף מסך 14.1" *מעדיף מחשבים שיש להם במקלדת את הנקודה האדומה הזו שמשמשת כמו עכבר, מניסיון עם מחשבים של חברים זה ממש נוח, יותר מאשר המשטח. *לא צריך מערכת הפעלה, כך שהמחשבים של gigabyte הם אופצייה, אני פשוט לא מכיר אותם ומפקפק קצת בטיבם. *המחשב מיועד לשימושים משרדיים + אולי מעט סרטים בדרכים. אין לי כוונה לשחק עליו משחקים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצורך עריכת וקידוד וידאו ותמונות, אני עובד בעיקר עם התוכנה Sony Vegas לעריכת וידאו אך משתמש גם בתוכנות אחרות לצורך קידוד. תוכנת עריכת התמונות שבה אני משתמש הינה Adobe Photoshop. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כוננים אופטיים: אין צורך בכוננים אופטיים, אעביר מהמחשב הנוכחי. רמקולים: אין צורך ברמקולים. מקלדת ועכבר: הכי טובים מבחינת יחס עלות/תועלת, אין צורך באל-חוטיים. דיסקים קשיחים: 2 של 500GB , לא יחוברו במערך RAID. זכרון פנימי: יש טעם לרכוש 4GB? (אשתמש ב- Windows XP) קירור: שקט ככל האפשר. מארז: שקט ככל האפשר. יציאות בלוח-אם: חשוב שתהיה יציאה אופטית מכרטיס הקול המובנה בלוח אם. מסך: אין צורך במסך. * חשוב מאוד שהמחשב יהיה …

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Nati.M,

אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. האם כל החלקים יתאימו (במיוחד האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם??) כמה לדעתכם אמור לעלות והאם יש שידרוג מאוד נחוץ רכיב דגם מעבד Intel® Core 2 Duo E8400 לוח אם Gigabyte P35-DS3L p35 דיסק קשיח 32 mb 500 GB Seagate זכרון 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8800GS 384MB PCIe מקלדת ועכבר מקלדת ועכבר אופטי Logitech רמקולים Creative SBS A31 מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק Thermaltake 450W W0146RI תודה מראש!!! בבקשה מהר קונה היום האם הכרטיס הזה יעבוד במהירות פחותה עם הלוח הנוכחי או לא יעבוד בכלל?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  18. VENICE 3000 לוח אולטרה של אלבטרון K8NF4U 1 GB של פטריוט (עדיף CORSAIR? אותו כסף...) יהיה מוכן מחר. 6600U של אלבטרון מה אומרים?

19. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה אני רוטשילד .. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושעיבוד חלק על הגדרות גרפיות גבוהת א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני ישתמש במחשב רק למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הוא DELL 2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כמו call of duty black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמו…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אז ככה יש לי מחשב דווקא לא ממש ישן .. שנתיים או 3 אצלי אם אני זוכר טוב אז המפרט שלו זה INTEL CORE 2 E6300 לוח אם אני לא זוכר אבל משו חמוד של ג'ייגאבייט זיכרון 1GB דיסק קשיח 160GB SATA II כרטיס מסך GEFORCE 6600GT של ג'יגה בייט וזה נראה לי מה שחשוב לא? אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ולהרחיב את הזיכרון ראם תמליצו לי על דברים תקציב משו כמו 1500 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by alonra,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שאני הולך לפי הכללים. אני צריך מחשב חדש שמשלב עבודה משרדית ומשחקים, בעבודה משרדית אני מדבר בקטנה על תוכנות כמו אופיס וכאלה... מחשב שיענה על צרכים של סטודנט באוניברסיטה. מבחינת משחקים אני רוצה שהוא יריץ בצורה חלקה וטובה את כל המשחקים החדשים שיש היום ויוכל לעמוד בזה לאורך שנתיים בערך. יש לי מסף של MAG בגודל 17 אינץ' ככה שאני צריך רק את המחשב עצמו. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות טובה וזולה באזור המרכז (עדיף פ"ת או כפר סבא) שבא אוכל לרכוש את כל החלקים האלה ולשלם על הרכבתם. בתודה מראש. אלון

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. ערב טוב ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר להאיץ את המחשב שלי לטובת משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח בערך. את המפרט שלי ניתן לקרוא מצד ימין ופה: Mainboard Gigabyte M55S-S3 Chipset nVidia nForce 550 Processor AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card Radeon X1950 Pro Hard Disk WDC (160 GB) Hard Disk SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type Samsung SyncMaster - 24 inches Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 DirectX Version 9.0c רציתי לבדוק פה בפורום לפני שאני קונה, כדי שלא אלך, לצורך העיניין, לקנות 4870X2 ב-2500 ש"ח רק על מנת לגלות ש…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, מספר דברים לפני שאני יתחיל. אני משתמש חדש כאן. אני כאן בעקבות חבר שלי ובעקבות זה שאני רוצה לדעת יותר דברים וגם לדעת מה לקנות ומאיפה. אני מחפש מקום שיתן לי מחירים יפים וזולים!! אם יש לכם מקום טוב בשבילי שמשם אני יוכל לקנות את המוצרים שאני תכף יראה לכם ויתן לכם לערוך להביע את דעתכם! כי דעתכם חשובה לי בנושא חשוב לי לדעת אם הדברים שאני הולך לקנות שווים טובים שימושים וטובים אני הולך להשקיע על המחשב 10,000 שקל! שזה עם מארז של thermaltake ועוד כמה דברים ובעקבות זה אתם כבר רואים שאני חובב מודינג! אז בואו נגיד ככה אני רוצה לעשות פה דברים קטלנים במחשב הזה. חשוב לי פה הכרטיס מסך מעבד וזיכרונות DDR כמו בכל מחשב. אבל לפני הכל בואו אני יראה לכם את מה שאני חיברתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בנועה יש את הבאנדל הבא: באנדל במחיר מיוחד OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4+OCZ StealthXStream 600W מחיר:1060 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8279 מה אתם אומרים על המחיר ללכת על זה? איך הספק הזה בהשוואה לליברטי 400 ולקורסייר 520? והאם ישנו שילוב יותר טוב במחיר דומה? ### עריכה: הספק והזכרונות הם למחשב חדש שאני מתכנן לקנות עוד כחודש (עליו יותקן XP PRO). רכיבים: E6600/Q6600 8800GTS640 לוח אם (P35) לא סגור על הדגם. ***נא לקחת בחשבון שהמארז הוא 3D AURORA 570 (מאד רצוי שהכבלים יהיו ארוכים)

• 9 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים