ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולטרה-בוק בארה"ב, ומתלבטת האם כדאי לקנות אולטרה-בוק עם מסך מגע (למשל Lenovo IdeaPad Yoga 13) או אולטרה-בוק ללא מגע. ראיתי שוינדווס 8 לא מאוד מוצלח למחשבים בלי מסך מגע, אבל האם הוא כ"כ נורא כשיש מסך מגע? האם כדאי לחכות שמסכי המגע יהיו נפוצים יותר? בגדול אני מחפשת מחשב קל מאוד, מעבד i5 ומעלה, מסך 13 אינץ', עדיפות למסך מט (שיהיה אפשר לקרוא בשמש). בין האולטרה-בוקים הרגילים אני מתלבטת (לפי סקירות שקראתי בpcmag.com) בין : [list type=decimal] [*]Toshiba Portege Z935-P300 [*]Asus Zenbook Prime UX32VD-DB71 [*]Dell XPS 13 [*]Asus Zenbook UX31-RSL8 [*]HP Folio 13 [*]מק-בוק אייר של אפל אשמח להצעות נוספות!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב רק למשחקים התקציב הוא 5000 שח דיסק קשיח 80 גיגה לא יותר, לא צריך כוננים... עכשיו חשבתי אם לקחת סטיק אחד של גיגה או שניים של 500 מה אתם אומרים? כי אני חושב שאני ישפר בעתיד... וגם חשבתי לכסוך קצת על הספק כוח , אם אפשר להסתפק בפחות ? היה OC קל ו אני יקנה קירור טוב בנפרד. חשבתי על משהוא כזה : מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,063.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 593.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 660.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 80gb WD800JD מחיר לפריט - 243.00 ¤ כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-E X1900XT 512M מחיר לפריט - 1,990.00 ¤ מארז HEC COMPUCASE CI-6A19 מחיר לפריט - 230.00 ¤…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני איש תוכנה ולצערי לא יצא לי כל כך לעקוב אחר השינויים בעולם החומרה בשנים האחרונות, העיסוקים העיקריים שלי זה תכנות ושימוש משרדי שותף, אך הייתי מעוניין במחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה נורמלית (לצערי אין לי הרבה זמן אז אני לא איזה גיימר רציני שצריך מחשב מפלצתי). אשמח להצעות של מפרטים... התקציב הוא סביב ה-3,000... הייתי כן רוצה מעבד נורמלי+ (i5) וכרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, הארדדיסק בסביבות ה-500GB - 1TB, ו-4GB זכרון... בעיקר אני אשמח למפרט מפורט אשר חלקיו תואמים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך שכרגע יש ברמה לא גבוה בכלל,אקנה בהמשך מסך שאתמוך ב2k/4k המסך samsung SyncMaster2233BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוק מכם להמלצה על מחשב אמין וטוב בתקציב של עד 2500-2800 ש"ח. הצרכים שלי מהמחשב הם עבודה עם מסמכים/אינטרנט ולא מעבר. לכן דרוש מסך לא קטן, נפח דיסק קשיח מכובד,וזיכרון מהיר. תודה לכם מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מחשב חדש, ללא ציוד היקפי, וללא מערכת הפעלה. השימושים בו יהיו אינטרנט ומשחקים. אני יודע שהתקציב קצת דל בשביל משחקים, אבל אשמח ממש למקסם את התקציב כמה שאפשר, לקנות דברים כמה שיותר איכותיים בכמה שפחות כסף, כדי שיהיה ניתן לשחק בו משחקים כבדים עם ביצועים נורמליים (יחסית). חשוב לי שיהיה קירור סביר, כדי שלא ייתקע. אני כבר הרבה זמן לא נמצא בשוק המחשבים, המחשב הוא בשביל אחי הקטן, אז אשמח ממש אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב בתקציב של 2000 שקל מחנות באזור המרכז. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חבר שלי רוצא לקנות מחשב הוא ישמש בעיקר ל: גלישה עבודה באופיס צריבות סרטים ופה ושם משחקים התקציב מצומצם משו, 3500 עם חריגה קלה לכיוון ה 4 אלף בלי מסך הדברים שלא מתפשרים זה המעבד זיכרון ואיזה 250 GB כרטיס מסך ישמש פה ושם למשחקים תודה רבה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה/משחקים ואני זקוק להמלצות התקציב אמור לכלול גם מסך 24-27 אינצ' התקציב הוא 1500-1800 דולר אני מעריך שרוב החלקים יקנו ב Amazon, FRY'S, newegg מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה! איתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים\אוברקלוק מסך לא דק. כרטיס קול Onboard. בלי עכבר בלי מקלדת בלי רמקולים. לא משנה amd או אינטל, מה שעדיף. האם כדאי את ה PC4000 (500mhz) ? המפרט הוא בשביל חבר. ד"א, הציעו לו כבר מפרט, מה אתם חושבים עליו?: [glow=red,2,300] CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD65, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com Lan, USB 2.0) Memory: DDR-RAM 1GB (or 512) 3200 Samsung Hard Disk: Western Digital 80GB (or 40) 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: Radeon 9800 Pro/XT | Radeon x800 Floppy: לא משנה CD-Rom: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Keyboard/Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mo…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב למשחקים כבדים+מסך בתקציב עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי ללא כונן קשיח ללא ספק ומארז וללא כונן CD <את כול אלה יש לי> לא מתוכנן שום OC!!!!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תקופה של כמה שנים יפות שלא התעדכנתי בשוק החומרה, ואני לא יודע איזה מפרט להרכיב... אני צריך מפרט בתקציב של 4,000 פחות או יותר כולל ציוד הקיפי (מסך ומקלדת). המחשב ישמש לעבודה משרדית, משחקים וצפייה בסרטי HD. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו באולסייל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22976504&af=2054 יום ההולדת של בתי (בת 9) מתקרב וחשבתי במקום לקנות לה מחשב נייח + מסך וכל מה שמסביב ללכת על נייד בסגנון הנ"ל. מבחינת ביצועים הוא יספק מעל ומעבר וגם יצא לי זול יותר בסיכום הכללי. אשמח לחוות דעת המומחים פה: * יש חלופות עדיפות? * חוו"ד על הדגם? * איך המסך שלו? סביר לשימוש לא כבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט ב 4000 ש"ח, השימוש העיקרי במחשב יהיה לאינטרנט, עבודה משרדית ותוכנות עיצוב וגרפיקה כגון FreeHand ו Photoshop אשמח אם אוכל לקבל שני מפרטים, AMD ו INTEL המחיר הנ"ל כולל בתוכו את המסך..לכן אצטרך המלצה על מסך סביר שילך עם המפרט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ביתי+ אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל - נייד 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ושתציעו לי מפרטים הוא חייב להיות מבוסס Amd ואני לא צריך אף ציוד הקפי אני רוצה לשים דגש על כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חלק!! בשנה וחצי שנתיים הקרובות תודה הא ואני מתכוון לקנות את המחשב בין ה-5.8-15.8
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. זאת ההודעה הראשונה שלי כאן בקהילה, נרשמתי במיוחד ואני מקווה להישאר . שמי עמית ואני עובד בתחום האינטרנט כך שמחשב זה חלק גדול מהחיים שלי, עד לפני שבועיים היה לי מחשב acer aspire 5270 במשך שנתיים וחצי והייתי מאוד מרוצה חוץ מבעיית חום רצינית שהייתה לו, בכל מקרה הוא היה מחשב מאוד חזק עד שלפתע שבק חיים. נתקלתי במודעה בנוגע למחשב asus 1101ha לפני כשבוע ורכשתי אותו ב2700 מאז לא הפסיקו הבעיות וכבר הספקי להחליף לי אותו לאחד חדש. לא ידעתי שהמחשב חלש בצורה מחרידה כי למרות שאני עובד בתחום האינטרנט אין לי כל כך מושג בחומרה, לא הצלחתי לטעון מספר תוכנות הכרחיות לעבודה שלי ואפילו בגלישה באינטרנט הוא קצת חורק. החלטתי למסור את המחשב לחברה שלי ולרכוש לי מחשב חדש. הדרישות שלי הם מא…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בעבודה שלי החליטו לפנק אותי ולרכוש עבורי מחשב נייד לצורכי עבודה. אני אמורה להגיש להם שלוש הצעות שמתוכן הם יבחרו איזה מחשב לרכוש עבורי. אינני מבינה דבר במחשבים ולכן זקוקה לעזרתכם. המחשב ישמש לצרכים משרדיים בלבד (גלישה ואופיס), אך מכיוון שאני נמצאת הרבה בנסיעות עליו להיות גם קל עם סוללה חזקה וכמובן אמין מאד. גודל מסך בסביבות ה- 12 אינץ'. אין לי צרכים נוספים כמו מסך מגע או יציאות מיוחדות. אשמח לכל הצעה וטיפ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט בשביל אחי, עד 3500 ש"ח אין לא צורך במשהו חזק רק משהו שהוא יכול לגלוש עליו ולצרוב, ומשחקים של ילדים קטנים לא משנה לו AMD או INTEL תודה מראש לכול העוזרים
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן. מה ההבדל בין Satellite ל Tecra במחשבים ניידים של טושיבה ? אני מתלבט בין 2 דגמים http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150522 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=131709#0 באחד המעבד יותר מהיר ובשני יש יותר מגה קאש באחד יש דיסק קשיח יותר גדול. באחד יש יותר זכרון העניין שהמעבד יותר מהיר,זכרון יותר גדול ודיסק קשיח יותר גדול דווקא בדגם היותר זול והיותר פשוט. עד כמה מיקר את העסק הויסטה ביזנס ? בשניהם אני מתכוון להוסיף זכרון עד המקסימום - 4 גיגה מה עדיף ולמה ? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 03:55:26 הקפצה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה, סרטים ומתי שאני מוצא זמן למשחקים, אני לא משחק הרבה אז לא צריך מפרט ממש חזק, מספיק שיריץ את המשחקים (גם לשנתיים שלוש הבאים) על low/medium. לפני כשנתיים וחצי קניתי את הלפטופ lenovo ideapad i50-70, I7 4720hq, 1000+8gb, 16gb ram, gtx 960m 4gb. הוא נחמד אבל אני מאוכזב ממנו חלקית, הזמן הדלקה שלו איטי והעלייה של כל התכונות, כשאני פותח אותו אני צריך לחכות לפחות 5-10 דק' עד שהוא מתחיל לעבוד מהר/בסדר, 3-5 דק' עד שנכנס לשולחן עבודה, ואם אני אלחץ אחרי ששולחן העבודה עולה על סתם תיקייה/דפדפן/כל קובץ אחר יכול לקחת לו דקה עד שלוש עד שהוא פותח אותם, לפעמים גם לא כל כך מהיר בהעברת קבצים. בנוסף המסך לעיתים רחוקות מהבהב/נכבה ו…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Pubg , CSGO ,TotalWar בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל המסך שברשותי 24 אינצ' בהמשך אקנה מסך 26-28 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לSTARCRAFT 2 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על DOOM 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-