ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע BF4,WATCH DOGS FC3 ובעתיד COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" ברזולוציה של 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מעבד I7 4770K ולוח אם של ASUS Z87 ROG IMPACT 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 המחשב נמצא בחדר עבודה פתוח, לא מעוניין לשמוע טרקטור 6. האם מתוכנן…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הנייד הישן שלי עומד לשבוק חיים בכל רגע אז אני מניחה שהגיע זמן לקנות אחד חדש, אלה שבניגוד לנוכחי אני רוצה להשקיע בחדש יותר. בגדול השימוש שלי הוא לתכנות, כתיבה, גרפיקה וגיימינג. לגבי גיימינג, אני משחקת בעיקר בleague of legend, starcraft 2, rust וכו... אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ גם משחקים כבדים יותר. לגבי תכנות וכתיבה באופן כללי: נוח לי מאוד לעבוד עם מקלדת קטנה. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 12.1 אינץ' וזה פשוט תענוג בשבילי להקליד עליו (האצבעות מגיעות לכל המקשים מבלי להזיז את הידיים). אני יודעת שכנראה הפעם אצטרך להשיג נייד גדול יותר בעבור הדרישות שלי אבל בכל זאת אם אפשר שלא יהיה גדול מידי ושתהיה לו מקלדת נוחה. עדיף גם משקל כמה שיותר נמוך כי אני אוהבת לעשות את רוב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חבר'ה שלום לכולם החלטתי סוף סוף לרכוש מחשב נייד לצורך ביתי המחשב נייד הראשון שלי לכן הרצתי חיפוש על כל מיני חברות וראיתי שכאן בפורום יש את הידע הטוב ביותר אז אני מקווה שתעזרו לי ככה התקציב שלי עד 2500 ש"ח +- ,בגדול המחשב מיועד לצורך של אינטרנט ,אופיס,הורדות,צפייה בסרטים צריך להיות בו קורא כרטיסים,יציאת hdmi וזהו סך הכל שיעבוד מהר ושתהייה חברה אמינה שלא יהיה איתה בעיות כל כך מהר כמו שציינתי אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים ההתלבטות היא בן 2 מפרטים של acer ו-hp אני מתכנן לרכוש דרך וואלה שופס כנראה ,כמובן עוד קריטריון חשוב זה שירות של האחריות וכדומה[ HP G62-b10EJ XF232EA Notebook רשום נוטבוק,חשבתי שנוטבוק זה מיני אבל אני רואה שלא.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 תקציב מקסימלי} 1300 ש"ח 2שימושים עיקרים במחשב} גיימניק.. מסך 19 איינץ אין מושג על איזה רוזלוציה חח לא מעניין ממש העיקר שיראו משהו על המסך ..כמובן ברוזלוציה נורמלאית 3ציוד היקפי }לא צריך יש כבר 4רכיבים שאין בהם צורך} ספק כוח. דיסק קשיח. כונן DVD .צורב מארז.כרטיס מסך. 5חלקים נחוצים}הרעיון שלי זה מעבד{ AMD Phenom II X4 965} ..כרטיס מסך{ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5 אני לא רוכש אותו יש לי אותו כבר}וזכרונות 4גיגה 6לא חשוב רעש 7לא מתכנןOC 8יש לי ווינדאס 7 פשוט הלוח אם והזכרונות נישרפו אז רק אותם אני צריך 9חנות ספציפיתKSP מחשבים סניף מעודף צומת בילו 10לא ממש חושב על שידרוג אז ככה .בעצם מה שאני רוצה לבקש זה. המלצה ללוח אם הכי טוב לכרטיס מסךASUS HD5850+ מעבד AMD Phenom II X4 965 . ב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר שכוללת גם מסך samsung 233T 23" LCD מארז flamingo ספק כוח huntkey 500w לוח אינטל wws155-h61 מעבד GH-301 I3-2100 INTEL 3-MB SANDY BRIDGE זיכרון 4-GB DDR3 של קינגסטון דיסק קשיח SATA2 W.D 500GB צורב 22X nec/ L.G sata DVD כרטיס מסך GEFORCE 1-GB GTX-560 TI כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת מהיר O/B 10/100/1000 סה"כ כולל המסך 3,096 סה"כ כולל מע"מ 3,350 ניסיתי לבנות מפרט שאני יוכל להריץ עליו משחקים חדשים אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על המפרט הצעות והערות בתקציב שלא יעלה על 4000 ש"ח תודה רבה קובי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי סטודנט בתקציב של כ-3600 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וגם לסרטים (מקס' 720P) ומוזיקה. חשוב לי שהוא יוכל להריץ במקביל מספר תוכנות (לא כבדות) בלי להאט. כמובן שחשובה האמינות של המחשב, ולבסוף, גם הסוללה (אם אפשר להגיע ל-4 שעות שימוש זה מעולה) והמשקל. בינתיים אני מתלבט בין מספר דגמים, כאשר ה- HP הכי נראה לי: inspiron-n3010-460m http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-460m.htm HP ProBook 4320s WS908EA http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8770 HP ProBook 4320s WT233EA http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=13297&zap=1 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3BG http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0217-3BG&Ca…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - עבודה עם לשוניות מרובות, חיפושים, ניתוחים סטטיסטיים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ' גג. (עדיף 13). מסך מאט - חשוב מאד!. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא ברור לי עד כמה קריטי - הדגש יהיה על עבודת טקסט וחיפושים באינטרנט של מידע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת שקטה זה שיקול, עדיף מקשים נעימים למגע ובאיכות טובה וגבוהה. * משקל רצוי? אזור הקילו וחצי.. לא יותר (שתי קילו זה כבר דיל ברייקר..) * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img219.imageshack.us/img219/2877/assfuck9py.jpg ודעות לגבי החנות www.noacomp.co.il האם קניתם משם?(החנות ממוקמת בחיפה[יש לה משלוחים]) האם עשו לכם בעיות וכו' וכמובן האם המפרט טוב
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפתח ווב שעובד מהבית. מבין בתוכנה אבל קצת פחות בחומרה... השימושים שלי צורכים דיי הרבה משאבים (זיכרון, ליבות), בין היתר הפעלה של מספר מכונות וירטואליות, סרברים, גישה מרחוק למספר מחשבים במקביל ועוד. בנוסף לזה, המחשב יהיה בסלון אז רצוי שיהיה שקט (קירור, מארז) ואם כבר שיתחבר לטלויזיה שאוכל לראות דרכו סרטים באיכות גבוהה (כרטיס מסך) ולחבר למערכת סטריאו (כרגל יש לי סטריאו, אולי בעתיד יהיה סראונד). המחשב יעבוד בעיקר/רק עם לינוקס, אולי-אולי אני אתקין גם חלונות מתישהו.. לא סגור על זה כרגע (יש שיקול של תאימות חמורה לתוכנה?). מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתקע בגלל חומרה איטית; אם יש משהו שאני שונא זה מחשב תקוע. חשבתי על תקציב של כ5000ש"ח וזה צריך לכלול גם שני מסכים מפנקים בשביל הע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: עד 1500 עם אפשרות מינימלית של חריגה ב-100 ש"ח +-* מטרות המחשב? לדוגמה: 98% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באופן מינימלי ביותר (2%) * גודל המסך? 10"-12" * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כדאי מאוד, 6 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi חשוב, אבל לא חובה * בלוטות? חשוב, אבל לא חובה * גודל מינימלי - לא משנה כונן קשיח ? * כונן CD/DVD? צורב? הבנתי שבנטבוק אין בכלל כונן dvd/cd אז לא.. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Fujitsu, אבל רק כ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6500 ש"ח לא חריגות , יש לנצל את התקציב עד סופו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימנג ורק גיימניג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , מקלדת , עכבר , מסך ואוזניות ( מעדיף ציוד של חברות מוכרות כמו רזר , קורסייר וכו) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K. אפשר לחרוג אם יש הצדקה טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/משרדי + עריכת דו-מימד בדגש על פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קנאי - 7/10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך חיבור לטלוייזית FHD וצפייה בסרטים מהטלויזיה + אינטרנט. (תקציב - כמה שיותר זול) המחשב הנוכחי לנובו E330 עשה את העבודה נאמנה אך היציאת HDMI נדפקה. (I5 + 8GB RAM) דרישות : ללא מערכת הפעלה , מסך 11-13 , מסך מט / מבריק. 500GB קשיח , אפשר פחות. במחשב הנוכחי יש לי SSD 120GB שאולי אני אעביר לחדש , אשקול את זה. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבין הדגמים R61 X61 או XPS1210 במידה וכולם באותו מחיר והצורך שלי הוא משחקים קצת סרטים ולא יותר מידי[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 17:58:57 הXPS בא עם מעבד T7200 2.0Gזה X60 ולא 61 סליחה והוא בא עם מעבד L2500 1.66
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב מסוג P4 3.0G לוח אם של אסוס P4S800-X זיכרון 1GB DDR צורב משולב DVD (לא צורב DVD רק קורא) של LG דיסק קשיח 120GB WD SATA כרטיס מסך של ATI RADON 9200 128MB אני רוצה לשפר אותו במקצת, מה הייתם ממליצים לי להוסיף\להחליף ע"מ לשפר אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: AMD XP 2600 לוח: abit nf7 v2 זכרון: 256X2 כ.מסך: sapphire(ati) 9600xt 128 mb הארד דיסק: 60 GB hitachi צורב: LG\Samsung\Sony\Lite-On איזה כדאי? מסך: IIYAMA 1404 17 " שטוח כל זה נמצא בסוף הגבול של התקציב שלי מה אתם אומרים? הSapphire יצרנית טובה? ואיזה צורב כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK הסיפור הוא שההורים שלי רוצים שאני אשדרג להם את המחשב כי הוא עושה המון צרות ! הלוח אם דפוק מיסודו SOS (אני צריני) ולאחרונה הוא התחיל להוציא הודעות שגיאה של ה BIOS וזה הביא להחלטה להחליף אותו סופית כרגע יש שם PIII 666 כרטיס רשת 10MB ו 128 MB זיכרון אני רוצה להרחיב להם ל 256 MB ולמצוא איזה לוח אם שכולל הכל *זה נראה לי ממש מומלץ למפרט כמו שלהם ...* יש משהו כולל כרטיס רשת 10\100 ? ... תודה מראש רוי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים תראו אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש שלי מספק אותי וגם אין לי תקציב אבל עכשיו עלה במוחי רעיון אני רוצה לבקש ממכם להציג את המפרטים הכי טובים כאלה שאתם חולמים עליהם בלילה תתעלמו מהמחיר אבל כמובן שיהיו מציאותיים עם חלקים שקימים כיום כולל כרטיסי מסך שיבואו עלינו לטובה בקרוב מי שיביא את המפרט הכי טוב יזכה בלאפה יוקרתית עם צ'יפס סלט. או קיי זה סתם משהו שחשבתי עליו אם תרצו זה יכול להיות אחלה ת'רד שבעולם אז יאללא תביאו מפרטים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו מפרט למחשב גיימר מתחיל בן 8 (מתנה ליום ההולדת) האים המפרט שווה את המחיר ומה ניתן לשפר....הצעות יתקבלו בברכה מעבד-intel core i3 530 2.93ghz 4mb cache box מאוורר תוצרת זלמן לתושבת 1056 לוח אם אינטל intel peter cove dh55pj dvi ddr3 1333 זיכרון מג"ור kingstone ddr3 4 gb kit 1333mhz heatsink כולל קירור כרטיס מסךsapphire hd 5750 1gb gddr5 vapor-x d.dvi דיסק קשיח wd 1tb 64 mb כרטיס קול hd 8.1 כרטיס רשת 10-100-1000 צורב sony sata 22 8 יציאות usb 3800 ש"ח ללא מסך כמובן למען האמת אני מתחיל לפחד מהמנהל .....(: 1)תקציב של 3000עים חריגה של 10% 2)שימושים בעיקר למישחקים כגון:GTA F1 FIFA11 san andreas אילו משחקים שכרגע הילד מכיר א.ללא מסך ואביזרים נלווים נ,טו מחשב,אבל בעיק…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות לפטופ הצרכים שלי הם: בפנאי אני דיגי שעובד באירועים עם הלפטום אז אני צריך מחשב חזק יש יתרון לכרטיס מסך כדי שאני אוכל לתקלט עם קליפים. בנוסף אני איש סיסטם אז המחשב הוא גם לצורך לימודי כלומר הרצת מכונות וירטואליות על גביו. + אני חובב פוטושופ חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המפרטים הבאים כאשר מצורפים גם המחירים שהאתר חישב לי כרגע יש לי HP Pavilion dv6670ej אבל אני רוצה לעלות רמה. אשמח אם תייעצו לי. HP dv7t Quad Edition series Processor: Intel® Core i7-820QM Quad Core Processor (1.73GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to3.06GHz Memory: 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard Drive: 1TB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (500GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Prot…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום !! הרכבתי מחשב לחבר שקונה מחנות של קרובים שלו את המחשב. להלן המפרט: E6600 1699 965P-DS3 692 2X1=2G RAM DDR2 667Mhz G.skill 658 LEADTEK 8800GTS 320MB 1825 HD 250GB 350 LG DVD+-RW 163 LIBERTY 400W 415 GIGABYTE TRITON 350 . סה"כ: 6152 ש"ח. איך המפרט ?? יש מה לשפר ?? תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-