ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום - המחשב השולחי התחיל לעבוד קצת בעיות בהרצה של תכני HD מדובר על מחשב ישן (אוטוטו בן 11) עם מעבד Intel D 2.8Ghz, לוח אם MSI 945G וזיכרון 2GB DDR ביחד עם כרטיס ATI 4670 1GB שמספק יציאת HDMI למסך 32" HDR העניין הוא שכשאני צופה בתכני HD - בלי קשר אם זה על המסך של ה32" או על המסך מחשב (21" רגיל) אז לפעמים בזמן הסרט (לרוב בקטעים של להבות או מים - שדורשים קצב רענון מוגבר כנראה) אז התמונה כאילו נתקעת לכמה שניות ואז חוזרת בפריים הבא (אולם הסאונד לא נפגע לאורך הסרט כלל) מצורף קובץ דוגמא מתוך סרט כשזה קורה - מדובר על סרטי 720P. היות ואני חשבתי שאולי זה נגרם כי המעבד גורם לסוגשל "צוואר בקבוק" עם הכרטיס (שאמור להריץ HD בלי בעיה) אז החלטתי לשדרג קצת את המחשב כי הוא מיועד להיות HTPC…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעונין לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא: המחשב מיועד למשחקים כבדים ללא OC מתוכנן מסך 22" יש לי עוד תקציב של 200-300 ש"ח: האם יש מקום לשפר את לוח האם ללוח מתקדם יותר ? אני יודע שאני יכול לחסוך בכרטיס המסך א הייתי קונה אותו בפנדס. איך הזכרונות של מושקין ? אמינים ? תודה רבה מראש על כל התייחסות ;D מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤224 כמות:1 http:/…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם עריכת וידיאו תלת מימד וגרפיקה כבדה, כשרצוי מאוד שהוא יהיה בעל כרטיס מסך חזק ומעבד i7 ו ונורא רציתי לדעת אם קיימים מחשבים נייחים קומפקטים שלא תופסים הרבה מקום (יש לי מצוקת מקום קלה) ועדיין יכולים להיות סוסי עבודה. (אני מתאר לעצמי שהם גם בטח יהיו שייכים לסוג שדי קשה להרכיב בעצמך ובאים עם מפרטים מוכנים פחות או יותר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 וניתן לחרוג מעט. (וכן אני מודע לעובדה שקומקפטיות נמצאת בעיקר בניידים, אבל הנקודה היא שבתקציב הנתון אני אוכל למצוא נייח חזק יותר מאשר נייד).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני זקוק להצעה למפרט למחשב חזק עם תקציב שפוי (עד 7.5K) שירנדר לי ב AFTER EFFECT באופן מהיר וחלק, גם ב4K. אני עובד עם תוכנות כמו אפטר אפקטס, מאיה, סוני וגאס, פרמייר ועוד. ושאלה רק אם אפשר, האם ישנו הבדל משמעותי בין כרטיס מסך GeForce RTX 2070 GDDR6 ל GTX 1660Ti תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מחשב שאקנה בחודש הקרוב, מה דעתכם עליו? המסך שאקנה יהיה SAMSUNG T220. שיניתי את המפרט עקב תגובות שלכם פה שממש עזרו לי ושיכנעו אותי ללכת על זה. מה דעתכם? Tms&Fox X84 HD4850 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1,266 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 זיכרון Transcend DDR2 4096MB 2GBX2 800MHZ CL5 ¤253 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤550 דיסק קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤309 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עצה טובה לגבי מפרט של מחשב ללא ציוד היקפי עד 3.5K ניתן להתגמש קצת על המחיר... נפלתי בעבר עם מחשבים אז אני רוצה הפעם מחשב שיחזיק איזה שנתיים. בעיקר למשחקים עם גרפיקה כבדה כמו BF3. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש רב תכליתי בתקציב 2500 ש''ח, ניתן לחרוג עד 200 ש''ח אם ההבדל בחומרה הוא משמעותי וכדאי . * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , שימוש קליל בתוכנה Google Earth (חובבן) , ומידי פעם לשחק במשחק Counter-Strike: Global Offensive , אבל שוב עם צריך לבחור בין כרטיס מסך טוב יותר, לבין מעבד וזכרון טובים יותר , אז לחלוטין אני מעדיף שהתקציב ילך יותר על המעבד והזכרון, כי כרטיס מסך אפשר לשדרג בעתיד , מעבד זה יותר מורכב. * גודל המסך : כמובן הגודל הסטנדרט 15.6 אינץ' , ומסך מבריק . * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר לימודים אבל שיוכל להריץ משחקי מחשב כבדים. * גודל המסך: 6"15 * רזולוציית המסך: מעדיף מאוד FHD. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 750gb 7200rpm *RAM: עדיך 8 אבל אני אסתדר עם 4gb. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אין לי בעיה לקנות מחשב בחו"ל. אני חושב על מחשב של CLEVO costume made על ידי SAGER.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה - לבחור אחד מהם . אשמח לדעתכם http://fre.co.il/items/189865-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Asus-X550VC-XX078H-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/outMaavaron.aspx?target=aHR0cDovL3d3dy5pdm9yeS5jby5pbC9jYXRhbG9nLnBocD9pZD0xMDcwMg%3D%3D http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap למחשב השלישי הוספתי 4G והמחיר התעדכן בהתאם . אנא שימו לבכם לפרמטרים - מסך מט/מבריק , אחריות וכד' תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: אני מתלבט בין שני מחשבים עיקריים: DELL: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3661&catcode=130&AdCat=&parentid או HP: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3607 אני רוצה מחשב חזק שיתאים גם למשחקים. מי מהם יותר מתאים? והאם יש מחשבים יותר טובים במחיר זה? תודה מראש למי שעונה. שלומי חפיף.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט למחשב מחנות באזור נהריה (כלומר או KSP או IVORY או TMS) למחשב שמיועד למשחקים בתקציב גג 6000 ולא חורג מהתקציב. המפרט צריך להיות מעודכן (כי יצאו כרטיסין חדשים ומעבדים) ולכלול מסך 22 אינץ' TN.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הבא: מארז: NZXT HUSH Silver ספק: TRENDSONIC 600W גוף קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme מאוורר: THERMALTAKE 120MM SILENT CAT A2329 מעבד: Core 2 Quad Q6600 SLACR Core Stepping G0 זיכרון: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 PLATINUM X2 לוח אם: ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E כרטיס מסך:SPARKLE SP860T512 GEFORCE 8600GT 512MB DDR2 DUAL DVI PCI-E אין צורך בדיסק קשיח,מה דעתכם? המטרה להריץ מספר Virtual Machines על המחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ומס…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שקל, חריגה של כמה מאות אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת מוזיקה (Ableton, cubase) ומשחקים (טקן ומשחקי לחימה אחרים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב מאחר שאני עורך מוזיקה וצריך לשמוע את הכלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Cougar MX330 Motherboard: Gigabyte B360M D2V CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz // 4.60Ghz Turbo RAM: Corsair LPX Vengence 16GB 2666Mhz CL16 DDR4 GPU: Asus CERBERUS GTX 1070 Ti 8GB vRAM SSD'S: A-DATA XPG SX8200 240GB M.2 // SanDisk 240GB SSD HDrive: Western Digital Blue @ 1TB 7200RPM PSU: Antec 80+ Bronze Modular Neo-Eco 550W נקנה לפני כ 4 חודשים, כמה אוכל למכור אותו היום?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל רכישה של מחשב בעוד כמה חודשים, וכנראה שאולי אני ארצה לרכוש אותו בתוך שולחן מיוחד כזה אם אתם מכירים... הכוונה היא שהמחשב יהיה בתוך שולחן עץ וזכוכית. כעקרון העלות של שולחן והעבודה זה בסביבות ה-2000 ש"ח, ואמרו לי שלא בהכרח זה מיועד לכל המחשבים היקרים ביותר. אבל זה בכל זאת גם עולה כסף... אז אם אני קונה מחשב ב-4K לעומת 6K זה יהיה קריטי וההבדלים ביניהם יהיו גדולים? אפילו סביבות 6 וחצי או 4 וחצי. יש לי רזולוציה QHD ואני רוצה מחשב חזק כנראה עם רייזן 7.. או שבכלל כל העניין הזה נראה לכם מיותר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשדרג / להחליף את רב המחשב שיש לי כרגע ואשמח ליעוץ בנושא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי רגיל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung Evo 860 500GB עוד הארד דיסק HDD של 1 טרה קירור מים למעבד Antec Kuhler K120 (עדיין סגור ולא שומש) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הבן שלי עולה לתיכון ואני רוצה לקנות לא מחשב הוא הולך ללמוד בכיתת מחשבים . הוא גם רוצה לשחק במשחקים הללו : Minecraft Fortnite Call of duty warzone Rocket league GTA 5 התקציב שלי 4000-4500 ( מקסימום 5000 ) ש׳ח עבור מחשב ו עד 1600 ( מקסימום 2000 ) ש׳ח עבור מסך האם מחשב כזה יכול להטעים : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309? אם כן – יש צורך באיזה שפורים/שינוים? האם אפשר לקנות משהו זול יותר? איזה מסך מומלץ לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-