ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338 אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן". המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל? ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא? וקצת …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין שדרוג מחשב , יש ברשותי הארד דיסק כ"מ מארז וספק , אני רוצה להחליק מעבד ולוח אם עם זכרון , חשבתי על i5 3330 4gb 1600 בזכרון ולהוסיף SSD 120 ועכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב SATA 3 USB 3 שתלהיה לו יציאה SDIP עדיפות לאופציה לשני כרטיסי מסך לא חובה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואחד הדברים שאני רוצה שיהיה בו זה עכבר נקודה כזה כמו בתמונה: יש לי 2 שאלות: 1. קודם כל, איך קוראים לעכבר מהסוג הזה? כדי שאם אני אחפש אני אדע איך לקרוא לזה... 2. יש לכם מושג באיזה מחשבים ניידים יש את עכבר כזה? (חוץ מהסדרה ThinkPad של Lenovo, כמו שמופיע בתמונה). תודה רבה ושבוע טוב!!!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - TRAY מאוורר למעבד קירור למעבד Scythe Grand Kama Cross 2 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיסי מסך כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים כונן קשיח Seagate 500GB Barracuda Sata III ST500DM002 ספקי כוח ספק כח מודולארי SeaSonic 620W M12II-620 Retail מסכים מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS סה"כ 4496 ש"ח מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד. מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיו…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש להחליף את המחשב שלי (lenovo s205 כמה בערך הוא שווה בן שנתיים?) במחשב חדש. אני יכול להשקיע עד 3000 שח וגם אפשר בלי מערכת הפעלה. אני מחפש מחשב עם מסך בין 12.1 ל- 14.1 עם מעבד דיי חזק שיספיק להריץ בקלות תוכנות תכנות כמו netbeans וכו'. חשוב שיעבוד מהר וחלק. חשוב לי שהסוללה תהיה מאוד חזקה (לפחות שתחזיק 6 שעות) יכול להיות נחמד אם יש כונן DVD ובכללי מה שלפי דעתכם מומלץ. חשבתי על כמה אופציות, אשמח אם יש לכם מה להגיד עליהם או אם יש אופציה טובה יותר: HP Pavilion dv3-4395ej- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210791 HP ProBook 4330s- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210166 Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG - http://www.la…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כאמור בפורום כ"מ רכשתי GTX760 שצריך להגיע בעוד מספר ימים. מעניין אותי מה השווי של הכרטיס הנוכחי שלי, מתלבט האם למכור או להשאיר בצד למקרה חירום. כרטיס שלא בוצע עליו OC, ולמען האמת גם לא נטחן במשחקים כיוון ששירת אותי במשך תקופת הצבא. בנוסף לאיזה כרטיס הוא משתווה כיום? Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB GDDR5
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
[TTIP]מעוניין[/TTIP] לשדרג את מחשבי בצורה קיצונית - צריך מחשב יחסית חזק לתכנות בסיסיות לסרטים ב 1080P , הן בטלויזיה 42 והן במסך מחשב , מעוניין לחבר מסך מחשב שני - המפרט שיש לי כרגע CPU Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz 50 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 533MHz (5-7-7-20) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 51 °C Graphics Philips 202EL (1600x900@60Hz) Panasonic-TV (1600x900@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 610 (MSI) 69 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD10EADS-00L5B1 ATA Device (SATA וספק של SEASONIC אם אני לא טועה 400W המחשב שלי מאוד איטי ונתקע הרבה , השאלה אם כדאי לשמור את הספק ובכרטיס מסך (נקנו לפני …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף עד 3600-3800 אפשר גם לנצל הכול אם שינוי משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים, אם יש שדרוג משמעותי בקצת יותר אז אשמח אם תציינו את שני המפרטים, עם ובלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי את המחשב הבא, אשמח לחוות דעת. הייתי רוצה אפילו לנסות להוזיל קצת לכיוון ה-3.5 אם זה אפשרי מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים. שימו לב השמחיר כולל מסך (שאני מכיר כבר ומאוד מרוצה ממנו) איך המארז והמאוררים? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 קירור למארז: Xclio 256 Colour L…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לשדרג את המחשב , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור - http://www.ivory.co.i…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת כמה המחשב שלי שווה , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. וכמה כל החבילה שווה .... המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש כתחנת מולטימדיה בבית (מחובר לטלויזיה): מארז: Coolermaster Elite 120 Advanced HTPC ספק כוח: FSP 400W לוח אם: ASUS H81 PLUS מעבד: Intel Dual Core 3220 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 X 2 כרטיס מסך - Gainward Nvidia GeForce 610GT דיסק קשיח - Seagate 2 TB 7200 3Y צורב - DVD X 24 LG כרטיס רשת אלחוטי TP-LINK עד 150 MBps מחיר - 2500 ש"ח חשוב לי שיהיה גודל מארז קטן ככל האפשר, כי אני מתכוון לאחסן את המחשב בארון בסלון. כתוצאה מכך אני חייב גם אוורור מסיבי של החלקים, והמארז הזה מגיע עם 2 מאווררים מובנים. מה דעתכם? האם המפרט תואם את צרכיי או שאני יכול להוריד קצת ברמה ולהוריד במחיר? אני רוצה להישאר עם המחשב למשך 5 שנים לפחות... תודה רבה וחג שמח! עמית
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי לאחרונה רכש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13137 והוא פתאום ראה שבחנות אחרת יש את המחשב הזה: http://www.1pc.co.il/product-3268-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_X550CC_XX109H.aspx שבתכלס ההבדלים בינהם זה המעבד i5 לעומת הi7 והקשיחים (אצל אחד 750 גיגה במהירות 7200 בזמן שאצל האחר טרה זכרון במהירות 5400, בהזדמנות נשמח לדעת אם יש הבדל בין שתי המהירויות) בכל מקרה הוא כרגע מתלבט האם לבטל את ההזמנה שעוד לא הגיעה (וכנראה תגיע ביום ראשון) לביתו ולהזמין את האחר או שלהמשיך עם ההזמנה, בכל מקרה לפי החוקים אני אמלא את הרשימת דרישות: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב…
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 2000 ומשם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בעיקר, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים (אין צורך למכונת גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים מדי פעם)... אני משחק הרבה מנג'ר אבל הדרישות שלו לא גבוהות אבל למשל שיוכל להריץ את TOTAL WAR החדש (לא חייב על המקסימום) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הוא יחובר למסך 22" של פיליפס (לדעתי הוא לא FHD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך הכל חוץ ממסך, עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-