עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) בימים הקרובים. המחשב מיועד לשימושים כלליים, תוכן HD ולגיימינג קל-בינוני. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA כיוון שהדרייברים של AMD ללינוקס (בעבר לפחות), היו מלאי תקלות. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא מ-KSP (יש רק מחיר סופי ולא מחיר על כל חלק כיוון שלקחתי את החבילה שהם מוכרים ב-1880 ושדרגתי זכרונות וכרטיס מסך): מעבד: Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: Asus H81M-C LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT כרטיס מסך: Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Wes…

2. Started by אורן1,

שלום לכולם, זה המחשב שיש לי: מעבד: AMDPhenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz קירור: ArcticCooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם: ‏M4A88T-MAM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E,CrossFireX‎ שני זכרונות: DDRIII 1333Mhz 2GB KINGSTON דיסק קשיח: Samsung1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ספק כוח: SeaSonic620W S12II-620 המחשב נמצא בתקופת האחריות עם מסכים כחולים ולכן הוא בתיקון כרגע, אני אשמח ללמוד איך אפשר לשדרג את המחשב שלי ואיפה להבנתכם נמצא צוואר הבקבוק. *בימים הקרובים אני אדע אם אחד החלקים במחשב פגום וצריך להחליף אותו, אני מבטיח לעדכן כאן ולבדוק אם מישהו המל…

3. מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. רזולוציה מינימלית1366x768 רצוי כונן SSD אבל לא קריטי, לא דיל ברייקר אם לא SSD אז מינימום 1TB, לגבי SSD אני לא יודע מה הסטנדרט היום - בכל מקרה מסתדרים עם HD חיצוני מקסימום זמן סוללה 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות , אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בכונן אופטי אז פתחתי פעם ט'רד מאוד דומה ובו CHEVY המליץ לי לחכות לאוקטובר לירידת מחירים יציאת דגמים אני ככה (!) קרוב ללגרד את הכסף אז רציתי לדעת אם יש חדש בשוק, המלצוץ חמות…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. אהלן, אני מתחיל בקרוב ללמוד הנדסת תוכנה (מתכנן לעבור להנדסת מחשבים). אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים, ואני תמיד רציתי לקנות מקינטוש. השאלה היא - האם מקינטוש מתאים ללימודי מחשבים לתואר? אני עדיין לא התעמקתי בזה, בדקתי בעיקר מה המשקל של כל מחשב ובינתיים אני חושב לקנות macbook air ששוקל פי 2 פחות מהפרו. (אם אתם חושבים שבכל זאת עדיף את הפרו אז תגידו, אני אשמח גם ליעוץ בקניית המחשב אם תגידו שמקינטוש מתאים ללימודים באוניברסיטה) אני צריך שיהיה לי במחשב כל מה שצריך לאוניברסיטה - פאוורפוינט (או תוכנה לפתיחת מצגות של פאוורפוינט...), תוכנה טובה לכתיבת מסמכים (משהו ברמה של וורד), תוכנה לפתיחת קבצי PDF, ולא עולה לי כרגע מה עוד אני אצטרך אבל בטח חלק מכם למדתם באוניברסיטה פעם אז אתם…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Yossiel,

שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13086 - יש לי אפשרות לקנות את המחשב במחיר של 2700. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 - המלצתם על הנייד הזה ברוב הדיונים שעונים על הדרישות שלי. עריכה: תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר. * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6 * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים. * דרישות מיוחדות ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mic3mic4,

שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yaronzi,

טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

9. שלום אני צריכה לרכוש מחשב חדש וראיתי מפרט מוכן שאני רוצה לוודא ששווה ללכת עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3K-3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה די מסיבית (המחשב הקודם שלי נשחק עקב כך (אבל הוא בן 5.5 שנים אז עוד אפשר להבין). עבודה בעריכה גרפית, מולטי טאבים וסטרימים. ללא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש מבינה בזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by es88,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים - פיפא\פרו) צפיה בסרטים, צורכי סטודנט. * גודל המסך? 15.6 \ 14 (לגבי מסך מט - לא כל כך מכיר את ההבדלים) * רזולוציית המסך? יש עדיפות קטנה ל-FULL HD - אבל יחסית למחשבים שראיתי ולמחיר זה קצת מעבר לתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימלי של 500 * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? = * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - שלוש שנים לפחות (גם במחשבים שפרסמתי ניתן להרחיב את האחריות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - האם זה אומר לרכוש בנוסף את הדיסק? אם כן אז לא. …

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…

13. Started by CowKing,

שלום, אשמח עזרה לבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כל עוד זה יוסיף לשקט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימידה,הורדות, עריכה גרפית ומשחקים (רב תכליתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Photoshop, Illustrator וגם תוכנות לבניית אתרים (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני משחק מגוון רחב של משחקים לפעמים זה משחקים כבדים לפעמים לא כמו: League of legends, Starcraft 2 (בעיקר משחקי אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shachar112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KomAsaf,

שלום, קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338 אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן". המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל? ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא? וקצת …

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  16. Started by coben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

17. Started by mosl,

מעוניין שדרוג מחשב , יש ברשותי הארד דיסק כ"מ מארז וספק , אני רוצה להחליק מעבד ולוח אם עם זכרון , חשבתי על i5 3330 4gb 1600 בזכרון ולהוסיף SSD 120 ועכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב SATA 3 USB 3 שתלהיה לו יציאה SDIP עדיפות לאופציה לשני כרטיסי מסך לא חובה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by oriori5,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואחד הדברים שאני רוצה שיהיה בו זה עכבר נקודה כזה כמו בתמונה: יש לי 2 שאלות: 1. קודם כל, איך קוראים לעכבר מהסוג הזה? כדי שאם אני אחפש אני אדע איך לקרוא לזה... 2. יש לכם מושג באיזה מחשבים ניידים יש את עכבר כזה? (חוץ מהסדרה ThinkPad של Lenovo, כמו שמופיע בתמונה). תודה רבה ושבוע טוב!!!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by roey312,

מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - TRAY מאוורר למעבד קירור למעבד Scythe Grand Kama Cross 2 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיסי מסך כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים כונן קשיח Seagate 500GB Barracuda Sata III ST500DM002 ספקי כוח ספק כח מודולארי SeaSonic 620W M12II-620 Retail מסכים מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS סה"כ 4496 ש"ח מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by saada,

בוקר טוב, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד. מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיו…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום! אני מחפש להחליף את המחשב שלי (lenovo s205 כמה בערך הוא שווה בן שנתיים?) במחשב חדש. אני יכול להשקיע עד 3000 שח וגם אפשר בלי מערכת הפעלה. אני מחפש מחשב עם מסך בין 12.1 ל- 14.1 עם מעבד דיי חזק שיספיק להריץ בקלות תוכנות תכנות כמו netbeans וכו'. חשוב שיעבוד מהר וחלק. חשוב לי שהסוללה תהיה מאוד חזקה (לפחות שתחזיק 6 שעות) יכול להיות נחמד אם יש כונן DVD ובכללי מה שלפי דעתכם מומלץ. חשבתי על כמה אופציות, אשמח אם יש לכם מה להגיד עליהם או אם יש אופציה טובה יותר: HP Pavilion dv3-4395ej- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210791 HP ProBook 4330s- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210166 Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG - http://www.la…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by FrozenStorm,

כאמור בפורום כ"מ רכשתי GTX760 שצריך להגיע בעוד מספר ימים. מעניין אותי מה השווי של הכרטיס הנוכחי שלי, מתלבט האם למכור או להשאיר בצד למקרה חירום. כרטיס שלא בוצע עליו OC, ולמען האמת גם לא נטחן במשחקים כיוון ששירת אותי במשך תקופת הצבא. בנוסף לאיזה כרטיס הוא משתווה כיום? Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB GDDR5

23. Started by DoroS,

שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by SABman12,

* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by zivgev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים