ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עוד מעט עושה רכיזה חד פעמית גדולה (פעם אחרונה הייתה לפני המון המון זמן) ומאד חשוב לי שאני יוצא את המירב מהקנייה הזאת. אני אמנם מתענ יין במחשבים אך אינני מתיימר לדעת את כל הדברים החדשים ורציתי לשאול אם ישנם שיפורים כלשהו או הצעות לשיפור\ שדרוג שאפשר לעשות למפרט המוצע בקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (המפרט השני , או אם אתה חושבים שעדיף הראשון אני פתוח ל הצעות)[br]פורסם בתאריך: 7.07.2009 בשעה 16:05:19 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שזה יהיה באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU XP2000 asus a7n8x nFORCE2 DELUX CASE+WINDOW+lamp 3 EXTRA CASE FANS IDE CABLE citizen floppy OPTI MOUSE-BTC MUKTIMEDIA KEABOARD-sun radeon 9000 pro2 128mb 256mb ddr 333mhz SUPER WOOFER 2800W ASUS 48X16X48 EPO CD ROM X56 hitachi dvd rom VOLCANO 9 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש חיה כזו. מתכנן לקנות בארה"ב במהלך נובמבר. עוד דרוש 8GB RAM ומעלה, ו-SSD 128GB ומעלה או אפשרות להחליף בעצמי את ה-HD ב-SSD (אני לא יודע אם בכל המחשבים הניידים זה אפשרי..?). חובה מקלדת טובה. אני לא הולך לשחק משחקים אז אם יש כרטיס מסך מפלצתי בפנים זה קצת בזבוז. בינתיים מצאתי רק את Gigabyte P34G ו-Lenovo L440. מכירים עוד? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע LINEAGE2 DIABLO3 עתיד DRAGON AGE 3 וכד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול או לוח אם בעל כרטיס קול טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין במחשב נייד תקציב : 5 אלף + חריגה של 500 שימוש : גיימינג בינוני ( לא כל היום אבל כן מידי פעם ) , מלא אינטרנט , עבודות גודל מסך : 15.6 מעבד : i5 לפחות , שיהיה חזק חשוב : כרטיס מסך חזק למשחקים לגיימינג , מהיר , ללא תקלות , דק וקל. לעוד שאלות שיצוצו לגבי מפרט תשאלו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד : CELERON 2400 לוח : ECS P4M800-M VER 1.0 זיכרון : TWIMOS 256*2 400MHZ דיסק קשיח : 120GB WD SATA 7200 8MB צורב LG 52*32*52 1.44 מארז איכותי כרטיס מסך VIA 3D OB רשת OB וכו' המפרט חדש עדיין לכן עדיין לא קבעתי לו מחיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי שהכרטיס יהיה 8800 ומעבד אינטל כמובן 2 ג'גה זכרון ואני מתכוון לעשות oc עד 5000 שקל אם תעזרו זה יהיה יופי!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי בטעות מחשב שלא יספק את צרכי ולא יקבלו אותו בחזרה, אני מעוניין לבדוק אם השדרוג שהציעו לי יעשה את העבודה, המחשב מיועד בעיקר לעבודה גרפית כבדה (קבצי פוטושופ בגודל גיגה) ולהורדות emule רציפות. לא מתוכנן Oc זה המחשב שנקנה: מעבד amd athlon 64 bit x2 3800+am2 box לוח אם abit nf-m2s am2- הציעו לי להחליף ל gigabyte gam61pm-s2 זכרון supertalent 1024/667 X2 סה"כ 2 גיגה זכרון- הציעו לי להוסיף עוד 2 סטיקים זהים דיסק קשיח wd 250 gb sata 2- להוסיף עוד כונן זהה לraid0+ עוד כונן למערכת הפעלה והורדות מארז hec 6a19 300ar+fan כונן asus dvdX16 צורב dvd necX18 5170 כרטיס מסך-בשלב זה ללא משחקים, כשארצה אקנה כרטיס מתאים, אשמח להצעה שתתאים לצרכים ( עד כמה שהבנתי אין משמעות …
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למפרט הבא אבל קצת מבולבל מכל האפשרויות. קודם כל זה המפרט: מעבד: intel i5 2400 כרטיס מסך: gigabyte gtx460 זכרון: 2x2gb או 1x4gb ספק כח: 500w אני צריך לבחור לרכיבים האלה לוח אם כמה שיותר זול אבל עדיין בגבול האיכותי. נגיד עד 350 שח. או של asus או של gigabyte מכיוון שאלה החברות שהספק שלי עובד איתן. אין לי צורך בכניסות מיוחדות או חיבורים מיוחדים, משהו סטנדרטי לחלוטין. אולי רק usb3 לעתיד. המחשב מיועד לשימוש אישי, אני משחק רק משחק אחד (והרבה) שהוא Starcraft 2 אז חשוב שהמשחק יפעל טוב בביצועים כמעט הכי טובים. חוץ מזה המחשב הוא לשימוש יום יומי אבל חשוב לי שהוא ירוץ כמו טיל. תודה מראש, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח חדש שיהיה טוב גם לעוד מספר שנים, שיריץ משחקים חדשים בלי להיתקע וכו', בסביבות ה3000 ש"ח +- מפרט שהוצא לי באתר אחר: מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray ₪532 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L ₪489 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V ₪510 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select ₪199 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪229 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ₪918 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה ₪75 סך הכל: ₪3217 מה אתם אומרים? יש אפשרויות לשינוי? ה…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן מפרט לחבר, שיבוסס על מעבד אינטל (כנראה i5-660/661) - משיג אותו במחיר מיוחד. המחשב מיועד בעיקר לשימושים משרדיים (גלישה, אופיס), הורדות (P2P), אחסון וצפיה במדיה (גם HD) ואולי גם משחקים (לא תובעניים). לא מתוכנן OC ולא שדרוג מאסיבי (אולי תוספת זכרון וכרטיס מסך בינוני מינוס). הכיוון הוא לבנות מפרט שקט עם חלקים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד מספר שנים. התקציב הוא כאמור כ- 2000 ש"ח (ללא המעבד). במידת הצורך, אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח. זה המפרט שתיכננתי (הרכישה גם תתבצע ב- RSM): Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/pr…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני שוקל מזה זמן רב לבנות HTPC, אך איני מצליח להגיע להחלטה לגבי החומרה עליה הוא מתבסס. נתחיל מהפיצ'רים שהייתי רוצה ליישם: 1. צפיה בסרטי HD, - ניתן להסתמך על DXVA אך עדיף שלא יהיה בו צורך. 2. צפיה בדיסקים VCD\DIVX\DVD\BLU-RAY ( - הבלו ריי אינו חובה, אך חשוב שניתן יהיה לשלב במחשב זה כונן דיסקים סטנדרטי כך שאוכל לשדרג כאשר יהיו נגני בלו-ריי במחירים סבירים בשוק. בינתיים אני מוכן להסתפק בצורב DVD רגיל שיחסוך ממני את הצורך במכשיר DVD בסלון). 3. אופציה לחיבור של כרטיס PVR 4. חיבור לרשת חוטית + אופציה לאלחוטית בתקן N, - לא חובה לאלחוטית עכשיו, אך חשוב שתהיה האפשרות להוסיף). 5. צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר - חשוב מפני שמחשב זה יהיה בתפקיד שרת ההורדות וי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אחרי שה T42 הרים דגל השימושים שלו אינטרנט + עבודה (סביבת פיתוח JAVA , בסיסי נתונים וכו וכו) גודל מסך 13.3 לכל היותר 14 אינץ חשבתי על מספר דגמים : sony vaio cw hp dm3 asus UL30 toshiba M505 כאשר לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ה SONY הוא הכבד מכולם וזווית הצפיה שלו לא משהו ה HP נראה סביר במחיר סביר קל אבל אין לי נסיון עם HP ASUS נראה אטרקטיבי אבל המעבד נראה חלש טושיבה בעל מסך מגע אבל שוב אין לי נסיון עם טושיבה חשבתי גם על DELL STUDIO XPS אבל הביקורת עליו בריצפה יש המלצות לדגמים אחרים מחיר סדר גודל של עד 6000 למרות שאני לא אלך לרבנות בשביל עוד 500 שקל לגבי כל הדגמים שציינתי חוץ מאת ה HP שראיתי בבאג ובכמה מקומות אחרים את…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בימים הקרובים הולך לקנות מחשב נייד, הקנייה תהיה באילת. התקציב הוא 4500-5000 שימושים: קצת גיימינג (GTA), לא מעט פוטושופ, הרבה סדרות וסרטים, והמון עבודה באינטרנט עם הרבה לשוניות וחלונות בו זמנית. הסתכלתי כבר על כמה דגמים, כרגע בהתלבטות על שני דגמים מבחינת הסוללה: המחשב יהיה המחשב העיקרי שלי ורוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, פעם בחודש אני עושה נסיעה של שלוש שעות, אז אשמח אם המחשב יחזיק אינטרנט וסרטים במשך שלוש שעות. ASUS N552VW-FI068T http://ksp.co.il/?uin=30507 ASUS ZenBook Pro UX501VW-FW087T http://ksp.co.il/?uin=30673 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, הסתכלתי גם על הלנובו Y700 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא מתחמם …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סימולציות כבדות במטלב וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אין צורך ב GPUs אבל חשוב שתהיה האפשרות ל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, כמה מורגש הבדל בין i3 ל i5 במחשב נייד לעבודה משרדית? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, ברשת K.S.P מוכרים את שני הניידים האלה: Dell G3 17 3779-87501G51GFLB Dell G3 17 3779-87501G51GFOB ההבדל במחיר שלהם הוא יותר מ-600 ש"ח אך מבדיקת הנתונים הטכניים באתר עולה כי אין ביניהם שום הבדל(!). ניסיתי לחפש את הדגמים האלה ברחבי האינטרנט כדי לראות מפרט יותר מעמיק אך לא הצלחתי. אשמח לדעתכם. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימוש גיימינג וסטירמר בו זמנית של המשחק וכן שימוש בפוטושופ לעריכה . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לשימוש משחקים וכן עריכת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים, אני מעוניין בחוות דעתכם. אני קונה את המחשב לשימושים הבאים: משחקים ברזולוציות גבוהות יחסית בערך של מסך 22 אינץ', עריכה גרפית ותלת-מימדית, אינטרנט, סרטים באיכות גבוהה 1080p. אני לא ממש קונה את המחשב מחנות אז בגלל זה המפרט נראה בצורה הזאת, אם יש לכם שיפור תגידו כל מוצר שניתן להשיג בארץ. ואני צריך המלצה לקירור טוב ב-250 שקל. Intel Core i7 920 http://www.intel.com/products/processor/corei7/index.htm Asus P6T Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=1 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHz http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr3&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-