ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למחשב נייד לצורך לימודי ארכיטקטורה ממה שהבנתי הוא צריך להיות בעל יכולות עיבוד חזקות ויכולות גרפיות שיעמדו בהדמיות תלת מימד וכו׳ כרגע מתמקדת במק, אודה על במלצה בנוגע לדגמים, כמו גם לבחירה בין pro לair (מה ההבדלים מעבר לגודל ולעיצוב). בנוסףאשמח לקבל בנוסף הצעות גם לpc * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), עבודה גרפית הקשורה ללימודי ארכיטקטורה גודל המסך? 13.5-14.5 * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, רצוי מאוד שיהיה מעל 6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , usb 3, HDMI בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מעל 300 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי צורב * כונן Bluray?לא קריטי * האם נדרשת אחר…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. כיום אני משתמשת ב-DELL VOSTRO 1310, הייתי די מרוצה ממנו, אבל האמת היא שהוא מאוד כבד לי והסוללה מאוד חלשה. השימוש העיקרי הוא לימודים רגילים (כלומר וורד, אקסל), מצגות, סרטים, ומעט פוטושופ (ממש לא שימוש כבד בתוכנה). יש לי כמה דרישות: א. גודל מסך - 12-13.3 עדיף 13.3 ב. לא כבד - לא מכירה בדיוק את המשקלים לגדלים האלה, פשוט כמה שפחות כי אני סוחבת אותו הרבה ג. מסוגל להריץ כמה דברים במקביל, אני אוהבת לעבוד במקביל עם כמה תוכנות, מהיר יחסית ד. ממש חשוב - סוללה טובה, שיחזיק כמה שעות טובות עם שימוש באינטרנט ה. חיבורי USB - עדיף 3 ומעלה + חיבור HDMI לטלוויזיה יהיה בונוס מעולה ו. עכבר ומקלדת - שיהיו נוחים ה. אמין - את המחשב הנוכחי לא הייתי צריכה לשלוח לתיקו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים :-) אני מחפש מחשב לדודה שלי שמתחילה ללמוד. את עולם ה Desktop אני מכיר, את עולם הלפטופ בכלל לא. חיפשתי איזה שירשור על כמה מחשבים אמינים שכולם הולכים איתם ולא מצאתי כאלה. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט ומדי פעם Office. היא לא לומדת שום דבר שקשור לעיצוב, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק לדעתי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" אינץ. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף TouchPad שעובד כמו שצריך. הכי קרוב שאפשר למה שמגיע עם מחשבי Mac. * משקל רצוי? בינוני. הוא לא יהיה עליה כל היום, אבל כן יסתובב פה ושם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר לימודים שיריץ סרטים באיכות נורמאלית ומישחקים ברמה של super meat boy פחות או יותר ושיחזיק 4 שנים לפחות * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל אך לא ככ קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB זה נראה לי סביר עדיפות לאחריות ל3 שנים בנתיים שמתי עין על dell vostoro 2520 שעולה לי עם מע"מ 2.2K או ThinkPade Edge E530 3259B13 של לנובו שעולה בסביבות ה 2.5K שווה או יש המלצות למשהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לסלון, שזה אומר מארז שוכב ולא עומד שהמטרה שלו היא בעיקר סרטים ומעט אינטרנט. כמובן סרטים ב-1080P לא סרטים להזיז לו יותר מידי. התקציב הוא 2500, אבל אם אפשר פחות - מה טוב. מה שאני צריך זה: מארז שוכב, לוח אם, מעבד, כ.מסך, זיכרון, כונן BR, ספק והרד-דיסק (500 גיגה מספיק), ושלט כזה ששולט על המחשב. חשוב גם שיהיה שקט. אם יש לכם עוד רעיון מה אני צריך למחשב לסלון אל תתביישו תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב לסלון, שימוש קל, לא צריך משהו מטורף עדיף לא לחרוג מהתקציב, אם צריך אפשר ב500 שקל. אפשר בהחלט לחסוך. שימוש המחשב הוא בעיקר הורדה \ צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה (לכן אולי עדיף הארדדיסק גדול וכרטיס מסך מתאים), חוץ מזה גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה. קריטי שהמחשב יהיה שקט ציוד היקפי: צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים, צורב DVD. לא צריך מסך. אין תיכנון לOC אין צורך במערכת הפעלה או אופיס תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ניתן לחרוג מעט, יש צורך רק במחשב עצמו, ללא מסך או ציוד היקפי. אשמח לשמוע גם על מפרטי AMD אם משתלמים יותר מ- INTEL. תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצות למפרט מחשב לעבודה משרדית נטו (אולי גם קצת סרטים אבל לא יותר מידיי) במחיר של בסביבות 1500 שקלים. העדפות: 1. מעבד של אינטל עם קירור סטוק. 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3. צ'יפסט לא מיושן יותר מידיי אם אפשר. אשמח כמובן לשמוע כל הצעה גם עם זה לא תואם את כל ההעדפות. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למפרט. עדיף שיכלול גם ציוד היקפי (מקלדת + עכבר)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג בכלל, אפשר עד 500 ש"ח אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית על פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך, עדיף בגודל 24 אינץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לצורך עבודה עם פוטושופ ואילוסטרטור. אני מניח שנייח יהיה יותר זול. אשמח להכוונה מה לחפש. תודה🙏
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אשמח להצעות שלכם עבור מחשבים לעיצוב גרפי ללימודים אשמח לביקורת עבור 2 המחשבים הבאים במי לבחור: http://www.nayadnayad.co.il/product.aspx?productid=10631 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11701&perur=4 איזה מחשב טוב יותר והאם יש את אותו מחשבים בזול יותר. בנוסף זה בערך המפרט שרשמתי אז אם יש לכם המלצות ( לא מק) אשמח. מפרט מחשב נייד: מעבד: CPU Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.3GHz, 6MB Cache,1066MHz – 4 ליבות זיכרון: Memory 8GB DDR3 1066MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB דיסק קשיח: בין 500 ג'יגה ל 750 HD GB (SATA) 7200rpm צג: 15.6-17.3 Full HD LED אם ניתן anti glare עם ניגודיות טובה באור כ. מסך: ג'יפורס של NVIDIA עם 2 ג'יגה כונן אופטי: או צורב DVD או צורב בלו ריי (אם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי חברים, אשתי התחילה לאחרונה קורס עיצוב גרפי ואני מעוניין לשדרג לה את סביבת העבודה ממחשב הישן והחלש שלה למחשב עבודה מכובד. עיקר העבודה שלה היא ב-Adobe Suite שכוללת תוכנות לגרפיקה דו-ממדית וקטורית וסיביות. אני מעוניין להרכיב לה מחשב שיפעל במהירות, ויתמודד בקלות עם טעינת טקסטורות ורינדור תמונה ווידיאו. הסתכלתי על המפרט המומלץ פה באתר ושלחתי בקשה להצעות מחיר לשלושת החנויות שהופיעו במדור "מפרטים מומלצים" תחת המפרט למחשב גרפיקה עד 5K. בנוסף הרכבתי מפרט דומה מחנות קרובה בנתניה שרכשתי בה בעבר ציוד. צרפתי את המפרטים בקובץ מצורף בתחתית ההודעה ובגוף ההודעה. תודה מראש לכל העונים והעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500~6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (adobe premiere elements) - מחייב 16 גיגה RAM וכרטיס מסך של לפחות 4 גיגה (לא עובד צריך 4K) סאונד (Cubase elements) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי חברים, עוזר לחבר שצריך לרכוש מחשב בהקדם האפשרי שמיועד לעריכת וידאו. כרגע משתמש במקבוק פרו 2015 שבקושי סוחב ומראה סימני גסיסה. האתגר פה שהרכישה צריכה להיות מאמאזון גרמניה או כל מקום אחר מומלץ שיכול לשלוח לגרמניה (ברלין). אשמח מאוד לעזרתכם/דעתכם מה יתאים. מצרף שאלון: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 1000 אירו – אפשר חריגה עד 1200 (3500-4100 ש"ח) מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית[\ וידאו – תוכנה Premiere Pro האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
- 2 followers
-
-
מעדיף ב5000 אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מקט שם מוצר מחיר כמות inti75930KB מעבד אינטל Intel Core i7 5930K 3.5Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2,899 1 SCMG-4000 קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 218 1 GA-X99-UD4P לוח אם Gigabyte GA-X99-UD4P LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1,290 1 F4-3000C15D-32GVR זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-V 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit F4-3000C15D-32GVR 1,585 1 WD2003FZEX כונן קשיח Wes…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-