עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Fir3^StorM,

מחפש חיה כזו. מתכנן לקנות בארה"ב במהלך נובמבר. עוד דרוש 8GB RAM ומעלה, ו-SSD 128GB ומעלה או אפשרות להחליף בעצמי את ה-HD ב-SSD (אני לא יודע אם בכל המחשבים הניידים זה אפשרי..?). חובה מקלדת טובה. אני לא הולך לשחק משחקים אז אם יש כרטיס מסך מפלצתי בפנים זה קצת בזבוז. בינתיים מצאתי רק את Gigabyte P34G ו-Lenovo L440. מכירים עוד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by powerhorse,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? "13.3 או 14" נדרש גם מגע (מודע לחיסרון של מבריק) * משקל רצוי? כמה שפחות, רצוי לא לעבור את ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (לא קריטי אבל יכול להיות נחמד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו רצוי גם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי, לא קריטי * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפילו עדיף שלא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע, ומעבד שיספק "שקט" יחסי לשנים הבאות. (i5 זה לא תמיד טוב יותר מ I3? נכון?) ישנה גם עדיפות לHASWELL בגלל חיי סוללה וליבה גרפית מובנית טובה יותר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 3emi,

צריך מחשב שישב בסלון יתחבר ב HDMI לטלויזיה יריץ וינדוס וורד אינטרנט אימייל וכמובן יפעל עם מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי מה אתם יכולים להציע לי בתחום הזה כמובן מחפש משהו זול לא מיועד לשחק משחקים בניתי משהו כזה אבל זה עדיין יקר מידי http://i3.minus.com/iIv8U3D2CLLOE.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by abo9,

כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב עם המפרט הבא: [TABLE=class: grid, width: 350] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GA-Z77h-D33H[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7 3770K[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר מעבד[/TD] [TD]Scythe Mugen[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Raedon HD 7850[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון​ (x2)[/TD] [TD]8GB G.Skill[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD]SeaSonic 750W M12II-750[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]Fractal Design Define R3[/TD] [/TR] [/TABLE] הכל טוב ויפה, מלבד העובדה שהמחשב נמצא בחדר שינה ועושה רעש שקצת קשה לישון איתו המחשב עצמו, לא במאמץ וגם אין לו ממש פיקים של מאמץ, פשוט שומעים את המאוורר שלו בצורה חזקה. בדיקה פשוטה מעלה שמדובר דווקא בספק עצמ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by -=Snoop=-,

חבר שלח לי מפרט שהוא מוכר, הייתי שמח לדעת כמה הוא שווה (אני או אחד החברים שלי מתכננים לקנות) (יד 2) כרטיס מסך GTX 460 2GB מעבד IntelCore i5 760 2.8Ghz4GB RAM1TB HARDDISK לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec 4 מאווררים ספק Seasonic 100-240vac430 Wat THX

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  9. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי ב2 סוגי הכרטיסים הנ"ל [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]535 שח http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]425 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13485 רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בניהם מדוע יש הפרש מחירים כלכך משמעותי? שמתי לב לנתון שנקרא Unbuffered - בדגם ה blue האם הוא רלוונטי לנושא? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג. אין צורך בציוד היקפי. התקציב הוא 4000 עם חריגה של 300 ש"ח. אל המחשב יחוברו 3 דיסקים קשיחים + 1 SSD. מעבד: [..] INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪932 לוח אם: [..] GIGABYTE G1.Sniper B5 ₪546 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪430 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 280X OC 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1353 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 USB3 ₪397 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪143 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4325 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nazgull,

שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by wildog,

* מטרות המחשב? תכנות (c++, python), תוכנות כבדות (יחסית) כמו matlab, מוזיקה, קצת סרטים, אינרטרנט. ואם אפשר, אז gaming ממש קל מאוד. (פיפא, starcraft2) * מחיר? 4000 עד 5000 ש"ח. * גודל וציפוי המסך? אני צריך לתכנת במחשב הזה, אז אני צריך מסך של "15-"17. (אתם חושבים שזה טוב? או שאני צריך מסך גדול יותר?) (מסך שיהייה נוח לעבוד רצוף הרבה שעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן שלא יזיק אם הוא יהייה קל, אך זו עדיפות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן של שלוש/ארבע שעות יענה לצורך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך. * כונן קשיח? אני מעדיף…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by toshka,

* מטרות המחשב? מוזיקה, פוטושופ, סרטים, משחקים (משחק בעיקר בפיפא )* * גודל מסך: 15.6+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר, מעדיף FULL HD * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל כמה שפחות (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה.. שיחזיק כמה שיותר.. להטעין זאת לא בעיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI הכי חשוב * Bluetooth? אפשרי.. לא חובה.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD זה סבבה * כונן אופטי? DVD-RW / MULTI R / MULTI S , אפשר גם בלי כונן, זה החלק הכי פחות חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף שיהיה וינדוס 7, אבל זה לא כזה חשוב תודה …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by aisikowi,

הי לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד כי שלי עומד לשבוק חיים. אני מתכנת במקצועי, עובד קצת עם תוכנות גרפיות, והשימוש שלי במשחקים הוא בסיסי בהחלט. חשוב לי מאוד המהירות של המחשב כי אני עובד עם הרבה מאוד תוכנות פתוחות והרבה מאוד טאבים של הדפדפן. דרישות בסיס: Core i7 דור שלישי ומעלה, רזולוציה של FHD, דיסק קשיח מהיר, 8GB זכרון או יותר, מסך 15 אינץ' ומעלה. ממש לא חשובה לי הניידות (מנייד אותו פעמיים בחודש) או הזמן סוללה (רוב הזמן מחובר לחשמל). אני מתלבט בין שני מחשבים. המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 עם התוספת של ה-128GB SSD או המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 למישהו יש ניתוח טוב למה האחד עדיף על השני? או אולי המלצה למחשב באותו סטנד…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by d or 8,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by oshrinuri,

שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך samsung 931bf -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by i004i80,

* מטרות המחשב? מעבר לשימושים רגילים ישמש גם לעריכה בפלאש פוטושופ ופרימייר, אבל לא מדובר בפרוויקטים גדולים ועמוסים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר גדול מ15.6, עדיפות ל14. לא יודע להגיד לגבי מבריק או מאט, אשמח לשמוע דעות בנושא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לא קריטי. 1366X768 אמור להספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאד אוהב את הנאמפד, אבל אחיה בשלום בלי. * משקל רצוי? 2-2.5, אבל פחות השיקול כרגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by SharonX,

היי, חבר טוב הולך לקנות מחשב לאחותו הקטנה לטובת שימוש משרדי וטיפה משחקים בסגנון SIMS בעיקר. זקוק לחוות דעת: Intel Core I3 4130-Haswell 3.4Ghz 3mb L3 chace S1150 tray Artic alpine 11GT (CPU cooling) Gigabyte GA-H87M-HD3 LGA 1150, Intel H87, DDR3 1600 Gskill 1X4GB DDR3 1333Mhz Graphic Card on Board Intel HD 4400 Western Digital Caviar Blue WD5000 AAKK 500GB SATAIII LG DVD+RW GH24NS X24 Black SATA Audio On Board 7.1 Network card On board 10/100/1000 מארז + ספק כוח SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET OEM Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU זה מחנות KSP. 1) האם המפרט שווה את הכסף או שיקר מדי לשימושים? אם למחיר כזה ישנן חלופות טובות יותר, אשמח לדעת. 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ​המחשב אמור לשמש בעיקר לתיכנות וגיימינג כבד. הרכבתי מפרט סופי אבל אני לא בטוח האם הרכיבים מתאימים אחד לשני (מבחינת גודל פיזי לפחות). -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. הרבה זמן הייתי נעול על SSD של אינטל אבל ההבדל במחירים דיי גדול ולאחר מחקר גם הבנתי כי SSD של סמסונג בגרסאת 840 EVO מהיר יותר מהSSD החדש של אינטל בגרסאת 530. -המארז עם דגש על שקט מפני שרמת הרעש חשובה לי מאוד. בדקתי כבר שהכ. מסך מתאים בגודל הפיזי שלו למארז. המחירים נלקחו כולם מהאתר של KSP. משום מה לאחר בדיקה קצרה ברשת נראה כי המחירים של הרכיבים בIVORY הם בדיוק כמו בKSP עד לרמת השקל הבודד (סתם משהו מוזר שמצאתי). המפרט: [TABLE=width: 500] [TR] [TD]EVGA GTX7…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by meidan,

אשמח לקבל הצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC עם אפשרות לשדרוג למכונת משחקים ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win8 Pro 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/E…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא אני מחפש מחשב נייד לאחי, הוא מהנדס, וצריך להריץ עליו (ביון היתר) סולידוורקס, גולש, רואה סרטים, משחקים קלים. כמובן אופיס וכו', הרבה חלונות פתוחים כאמור גודל מסך 17-17.3, מסך מאט עדיף רזולוציה גבוהה ,עדיפות FHD משקל - כמובן שכמה יותר קל אך לא עקרוני סוללה שתחזיק מעמד - 4-5 שעות , וככל שיותר ארוך יותר טוב יציאות - HDMI, יותר מ USB אחד, VGA - נחמד שיהיה זכרון - 6-8 GB כונן קשיח - 750-1000 GB , לא יודע אם יש צורך SSD ניתן לוותר על מערכת הפעלה , אך אם אין ברירה - WINDOWS 7 (לא 8) תקציב כ 4000 ש"ח , עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח אלה הנקודות העיקריות היייתי שמח לשמוע על המלצתכם וכן דעתכם על הדגמים בלינקים הללו: http://www.ivory.co.il/c…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by captaincaveman,

היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H

דיונים חדשים בפורומים