ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני משתמש חדש שמבקש מאנשי הפורום המלצות למקום קניה או הזמנה אצלו ליבוא של מחשב נייד תוצרת LENOVO ThinkPad T410s Mnf.Model 2924 . האם יש יבואן מרכזי של LENOVO בישראל או השניים הכי גדולים? תודה למפרע
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, מחפש לפטופ לאחותי בטווח מחירים של 6,000-8,000 שעתיד לשמש ללימודים אקדמיים ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות נוספות. מכיוון שעתיד להיות הרבה מחוץ לבית, מבקש מסך שלא יחרוג מ-13-14 אינץ'. תודה,
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ב4000 והנה הטופס: * מטרות המחשב?תוכנות כמו אדובי פרמייר ופוטושופ, גלישה, מוזיקה, סרטים. * גודל המסך?15.4 לפחות. * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שאשמח לכמה שיותר. לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב מאוד חיבור למקרנים, ואשמח מאוד לחיבור לטלוויזיה. * בלוטות? אשמח. לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 לפחות. אשמח ל250. * צורב DVD? כמובן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הכל חוץ מLENOVO. חברה אמינה. המחשב לא אמור להיות למשחקים, לכן אשמח למעבד טוב יותר וראם גבוה על חשבון כרטיס מסך טוב.. אני הולך לקנות את המחשב שבוע הבא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעז"ה אתחיל ללמוד הנדסת חשמל בטכניון בסמסטר הקרוב ולכן אני צריך מחשב נייד חדש. לאחר שיטוט קל ברשת, משכו את עיניי דגמים אלו: 1. https://ksp.co.il/?uin=48436&select=.268..271..159..214. 2. https://ksp.co.il/?uin=56176&select=.268..271..132..214..462. 3. https://ksp.co.il/?uin=62190&select=.268..271..1358..214. 4. https://ksp.co.il/?uin=68827&select=.268..271..1358..214. אשמח לדעת האם יש עדיפות מסויומת לאחד מהם או שהם פחות או יותר דגמים מקבילים של החברות השונות. בנוסף, אני מתחיל במסלול הנדסת חשמל אך יכול להיות שבהמשך אעבור למסלול הנדסת מחשבים כך שהמחשב יצטרך להתמודד עם כתיבת קוד יותר רצינית. בנוסף אשמח לדעת…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, תודה על הפורום המצוין. מבקש המלצה למחשב נייד ומסכים. דרישות: אין צורך בחיי סוללה ארוכים במיוחד אין צורך בהרבה דיסק יש צורך בהרבה זכרון RAM 14' קל משקל שיהיה אפשר לחבר שני מסכים (אני מניח שאני יכול לעשות את זה גם ברמת המסכים עם daisy chain?) אמין אין צורך בשום עניין גרפי, הכי גרפי שיהיה זה וידאו ביו טיוב יחס עלות תועלת טוב, אבל עדיף אחד יחסית זול דרישות למסכים: שני מסכים 34' יחס עלות תועלת טוב, עדיף זולים יחסית יש כזה הרבה מבחר ולא ברורים ההבדלים כך שאין לי מושג מה אני צריך לבדוק אפילו. אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..לפני לימודי תקשורת אינטראקטיבית ומעוניין לשדרג את הנייד למכשיר חזק שיעמוד בפיתוח שפת קוד ממושכת ועבודה עם בסיסי נתונים , אנימציה מידול ורינדור דמויות בתלת מימד , עריכת קבצי וידאו והוספת אפקטים (אפטר אפקטס) ואיור ועריכה באילוסטרייטור ופוטושופ בגרסאות העדכניות ביותר. מה אתם חושבים על הלנובו y510p? מצד אחד המפרט שלו נראה מרשים..מצד שני אני לא מכיר כל כך את סדרת הideapad מבחינת אמינות ועמידה בתנאי עבודה לחוצים וממושכים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד אנחנו מחפשים לאחותי מחשב נייד (בת 12), והייתי רוצה שתוכלו לתת לי המלצות: - יש דרישה ל-Intel - זכרון 2 - דיסק קשיח סביר - מערכת הפעלה של Windows - השימושים: לא משהו כבד. אינטרנט, פייסבוק, מסרים מיידים, תוכנות קלות כגון Word ומשחקי מחשב לא חזקים גרפית. - התקציב: 1,500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. מצאנו איזה מבצע של נייד ב-1,500 עם זכרון 2 אבל המעבד היה T4300. כדאי ללכת עליו? או אולי אתם יכולים להציע על משהו יותר טוב במחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים חבר מבקש המלצה ללפטופ בעיקר לWORD וגלישה קלה ברשת 15.6. היום יש לו 4GB זיכרון וצריך 8. צריך להיות שחור ולא כבד מדי שמותקן עליו מערכת הפעלה עם רשיון, ואופיס(אם קיימת אפשרות כזו) תקציב-עד 3000, ואם אפשר לחסוך עדיף. רצוי עם SSD. יצרן עם אחריות של איסוף וחזרה ללא תשלום תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות לפטופ חדש בתקציב של 3000 שקל עם חריגה של 200. מיועד לעבודה עם תוכנות עיצוב גראפי קלות ובינוניות ולחישובים מורכבים: SolidWorks, CAD, Sketchup, MatLab - רוב הזמן לא אעבוד איתן, לא מדובר כאן בשימוש יומיומי בתוכנות האלה. כמובן שיהיה גם שימוש שוטף באינטרנט ובאופיס. חשוב לי שהוא יהיה אמין - לפטופים של DELL ידועים כאמינים יותר ולכן אני יותר בעדם כרגע. לפטופים כמו LENOVO ידועים בשירות לקוחות לא טוב, או שמות כמו ASUS שידועים כמוצלחים הרבה פחות, ולכן אני נרתע מקניה של מותגים שהם לא DELL. אבל מצד שני אני רואה שגם לפטופים אחרים כמו של LENOVO, HP וACER מצליחים וכנראה שווים את הכסף - אשמח לחוות דעת בעניין הזה. חובה: -מסך בגודל 13.3-14 אינץ' -ללא מערכת הפעלה -סולל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אין מהארץ או מחו"ל: מהארץ תקציב: 4000-4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף, אחראיות בינלאומית בונוס חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: וינדואדס - לא משנה איזה גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: עדיף 14-16 זמן סוללה רצוי: לא קריטי צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: Starcraft 2 - אי…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מחשב לנובו Ideapad 720s צריך מחשב(לא לעצמי) שבנוי באותו סגנון - כלומר דק, בנוי משלדת אלומיניום וקל ככל האפשר(עדיפות 1.5 ק"ג ופחות) כי ישמש סטודנטית ל4 השנים הקרובות. לצערי בשום אתר אין חיפוש נורמלי לפי הפרמטרים שאני רוצה עוד דברים שחשובים: זיכרון ראם - 16 GB כרטיס מסך - הIRIS של אינטל מספיק או MX פשוטים, בעיקר כדי להריץ סרטים 4K בצורה חלקה סוללה - לא פחות מ50 W/h מסך - רק 14 אינץ! FHD לגמרי מספיק, בהירות במינימום 250 NITS, עדיפות ל300 ומעלה אין הגבלה לחברה מסויימת רק לא ASUS או TOSHIBA/יצרן סיני עלום שם הקנייה תתבצע כנראה רק ספטמבר ואולי באילת אז אפשר לשקול חריגות קטנות.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, התחלתי ללמוד עיצוב פנים ונדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק לי בקלות את התוכנות עיצוב (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכו..) ל4 שנים הבאות!! המלצת המרצה שלי זכרון מעל 8!! ומעבד חזק !!הדגש החשוב ביותר הןא הכרויב הגרפי של המחשב.., (מעל 700) אני רוצה מחשב של חברת dell.15.6 אינץ׳.התקציב שלי עד 6 וחצי אלף... אשמח לעזרתכם הדחופה ביותר!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיהיה יחסית קל לסטודנטית לעבודה סוציאלית. * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? 320G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה להרחבה ל-4GB. * מעבד? AMD או i3/i5 - יש הבדל משמעותי בין i3 לi5? * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה משרדית יישומי אופיס, עבודה מהבית, גלישה באינטרנט. דרישות: - שיהיה קל יחסית (עד 2 קילו) - תצקיב עד 3000 שח. - חשבשבת האם יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלפטופים, כאשר התקציב הוא 1300$, אבל המטרה היא למצוא מחשב זול יותר. הדרישות הן: זיכרון 2 GB הארד דיסק 320 GB מהירות של 7200 של דיסק הקשיח כולל PORT עם צורב DVD הכנה לדוקינג סטיישן מצלמה בטריה 9 CELL אחריות 3 שנים במעבדה של IBM/TOSHIB/DELL/HP בהתאמה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-