עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זכרון 1024MB DDR-2 760MHZ ספק כח לפנטיום EP AMD/4 W REAL EZ COOL לוח אינטלD946GZIS+VGA תומך קונרו צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2HITACHI כ.מסך NX7100GS-TD128E UPTO256 מעבד אינטל PD820 3.4 2M DUALCORE2 במחיר של 2280 ש"ח כולל הרכבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by itaysk,

CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - 593 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MOTHER BOARD: Epox 8RDA+ (NFORCE2) - 760 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MEMORY: DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original - 433 (*2=866) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- HD: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer - 543 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- CDRW: Lite-On 48x24x48 Black Retail CDRW - 380 -------------…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Leon Spec,

היי, דבר ראשון אני מקווה שאני כותב בשרשור הנכון! אני חושב על מכירת המחשב הנייד שלי הבעיה היא שאני לא ממש סגור על המחיר והאם בכלל מישהו יהיה מעוניין. מדובר על: Dell Xps 15 9560 (נקנה לפני קצת יותר משנה ושמור מאוד!) 4K (3840X2160) Touch Screen Geforce GTX 1050 Intel Core i7-7700HQ 32 GB Ram ו-1 טרה בייט SSD. מחשב מאוד מאוד חזק ויחסית חדש. אני חושב למכור אותו באזור ה-7,500 - 8,000 שקל (כמעט 40% מתחת המחיר שאותו קניתי) מה אתם אומרים יש סיכוי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Nightbeat,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tsvika,

לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד התקציב הוא באיזור 3500 עם חריגות לפה ולשם אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, האם הdell שווה את התוספת במחיר? אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך 15" בערך, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB אולי טיפה גיימינג קליל.. וכמובן מעבד i5 כמו כן יש לי אפשרות להביא את הנייד מארה"ב, האם הדגמים הנ"ל רלוונטיים? או שיש חלופה משתלמת יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ryyd,

היי, אני בדרך לקנות מחשב לעריכת אודיו (CUBASE). בעיקר משתמש בפלאגינים של איקיו, קומפרסור, מדמה טייפ, מדמי פראמפים. אין כמעט כלי MIDI וספריות סאונד. כמה שאלות: 1. קירור טוב למעבד? מארז טוב? מה מיותר ואפשר לחסוך? 2. האם באמת יש יתרון ל-nvme בתור כונן ראשי בסוג העבודה הזה של מיקסים לסאונד? 3. האם הכונן השני יכול להיות SATA, וכמה זה ישנה? 4. מישהו יודע משהו על הקטע של האחריות המוגבלת בTMS? משהו שצריך לשים לב אליו? אני מודע לזה שאין פה כרטיס מסך. אני נוטה לקחת את המחשב כמו שהוא, ואם תהיה בעיה אני אקנה כרטיס מסך. מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock…

8. שלום! טוב אני עורך וידאו ומשתמש PC כבד (ריבוי תוכנות במקביל) עכשיו גם חומד את האופציה של האקינטוש (OSX86) לאחר חרישה של פורומי האקינטוש נסגרתי פחות או יותר על חומרה. לוח אם: מבוסס P35 של אסוס http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=31101&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים על לוח זה ביחס למתחריו?? בגדול אני רוצה אותו כי קיבלתי המלצה ספציפית עליו מבחינת תאימות להאקינטוש, אבל יהיה נחמד לדעת שהוא מהמובילים גם לPC... מעבד: Q6600 מתכנן לעשות לו OC רגוע, וברגע שמחירי הPenryn יצנחו ארכוש מעבד חדש ללא החלפת לוח אם! זכרונות: אני רוצה 4 גיגה במהירות 800Mhz (שני מודולים של 2 גיגה) מבחינתי חשוב לי שיהיו אמינים מהירים וחזקים. אני לא מכיר חברות כ"כ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hwmember,

אחרי ארבע שנים הגיע הזמן להתפנק במחשב חדש.. אז ככה השימושים שלו יהיו בעיקר משחקים.. יתכן שיהיו עם עריכה\קידודים של וידאו (לא משו רציני).. התקציב הוא 10K אך ניתן לפזול לכיוון ה11K אם באמת באמת כדאי.. עכשיו מה ששונה פה מרוב המפרטים, הוא שאני צריך כולל כל הציוד ההיקפי.. כלומר כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך איכותיים.. (ללא מערכת הפעלה..) אל תתחילו את הדיון של "אל תקנה כרטיס מסך טוב עכשיו.. תחכה לעוד כמה חודשים"- תנו לי את המפרט הכי טוב שניתן ואני כבר אחשוב מאוחר יותר בקשר להחלפת כרטיס לזול יותר.. תודה רבה מראש )

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Daglas,

שלום לכולם. לאחרונה נתבקשתי להכריב מפרט לאחי הקטן (13) בתקציב של 3500 שקלים. אני מניח שהשימושים של המפרט יהיו משחקים / אינטרנט / סרטים - מחשב להכל בגדול. לאחר שיטוט בפורום והתבוננות על מפרטים שונים באותו תקציב, הבנתי שמפרט מבוסס אינטל אינו אפשרות, אלא אם מתוכנן אוברקלוק. לכן, בניתי מפרט מבוסס AMD לשימושים הנ"ל ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: הזכרונות הם 800mhz בכוונה, למקרה ויתבצע OC איפשהו בעתיד הרחוק. וכאן אני שואל, איך הלוח הנ"ל ב OC? הוא יספיק להמהרה ממוצעת? בנוגע לכרטיס המסך אני לא בטוח. אם קונים מחשב חדש לדעתי כדאי שיתמוך ב DX10, אבל הכרטיס הזה חזק מספיק להרצת משחקי DX10? כמו כן, אשמח לקבל הצעות למפרט מבוסס Intel באותו תקציב ולאותם שימושים (במפרט זה OC רציני אפשרי …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. משהו בסביבות 3500-4000,ללא מסך,HD 80G,כרטיס מסך לא משהו משכנתא אבל משהו ברמה. תודה. :smoke:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MishaK,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאימא. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וסרטים. בעיקר סרטים. נכון לעכשיו צימצמתי את האפשרויות שלי למחשבים הבאים: Lenovo G550 NTD4GIV‎ Fujitsu Amilo LI3710 איזה מהם יהיה עדיף? למי מהם תמיכה יותר חלקה בוינדוס 7? (שיותקן מיד ויחליף את ה-Vista שמגיע איתו) המחשב לא מיועד להרצת סרטי HD, אבל יהיה נחמד אם יוכל להריץ 720P. תודה לכולם, שבת שלום.

14. היי, למרות שכל מחשב יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם כמה דברים שאני עוד לא סגורה עליהם. 1. סגורה על AMD athlon64 , משהו מעל 3000 - השאלה היא כמה. אני לא גיימרית יותר מדי כבדה, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחזיק גם משחקים שיצאו עוד שנה. זיכרון פנימי - כנראה 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz X 2 לוח אם - nVIDIA nForce4Ultra , אני מניחה. 2. דיסק קשיח - SATA 160GB , לא סגורה על חברה. 3. כרטיס מסך - אחת ההתלבטויות הגדולות שלי. אני רוצה להוציא עליו מקס' 1500. 4. רמקולים - Altec lansing 2.1 5. צורב DVD של NEC זהו זה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי עם המפרט, ואולי גם תציעו מקום לקנות את המחשב, כי אין לי שמץ של מושג על חנ…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eyalb,

אין במלאי T400 וקיבלתי הצעה לT500 במקום. המפרט הוא מעבד Intel Core 2 Duo P8400 2.26Ghz זיכרון 2 x 1Gb DDR3 1066 דיסק קשיח 160GB 5400rpm מסך 15.4" TFT WXGA זיכרון גרפי Intel Graphics Accelerator 4500MHD כונן DVD Multi bruner תקשורת LAN + Modem 56k + WiFi 5300 AGN כולל FingerPrint כולל מצלמה משקל2.6kg סוללה 6.6Hr \ 6 Cell Lithium Ion מערכת הפעלה Win Vista Buisness מותקן XP PRO אחריות 3 שנים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by idan-cohen,

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ENERMAX LIBERTY 500W THERMALTAKE BIGTYPHOON LG L1970HR 2ms DVI מארז או הAURORA החדש או ה P180 יש מה לשפר? להוסיף ? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by andrei21,

אני ממליץ לחבר לקנות את אחד המחשבים המוכנים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 http://ksp.co.il/?uin=21256 צרכים: לראות סרטי תלת מימד בטלויזית תלת מימד, קצת משחקים. רק המלצתי שיחליף את הכרטיס מסך ל http://ksp.co.il/?uin=16917 על מנת שיתמוך ב 3dtv play של nvidia http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-system-requirements.html מה דעתכם? אשמח לחיזוקים או המלצות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BassMan,

מומחים יקרים אני פונה אליכם לקבלת עצה לפרט שיכולל את הרכיבים הבאים מעבד+היטסינק (עדיפות ל AMD) לוח אם. כרטיס מסך. מארז+ספק. זיכרון כבר יש. (CMX256A-3200C2) כפי שכתוב כבר המחשב ישמש לישומיים כלליים וכמו כן למשחקים. (לא כ"מכונת משחקים רצחנית"). אבקש שתמליצו על מפרט עם חשיבה לעתיד (אולי אוברקלוק). ופונקציונליות. תודה מראש. מאור

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. טוב אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ואמרתי שמפה יצא לו הפרט הטוב ביותר. אין הגבלה INTEL או AMD מה שנראה לכם יותר טוב ומשתלם. לא צריך מסך.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, DOOM, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף כמה שיותר שקט (לא בשביל מטרה ספציפית, הוא יהיה בחדר עבוד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי כולם,אני קורא מזדמן שנהפך לכותב היום כי אני זקוק לייעוץ,אני יודע שיש כאן כמה מומחים ומקווה שתוכלו לעזור. זכיתי בפרס כלשהו (טלויזיה גדולה)ויש לי אפשרות להמיר אותו למחשב נייד של חברת FUJICOM מדגם SLM10AL אפשר לראות את המפרט המלא שלו פה: http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=Laptops הידע שלי במחשבים ניידים די מוגבל ולכן רציתי לשאול: 1)כמה להערכתם מחשב כזה שווה?אם מישהו קונה אותו בכסף. 2)האם הוא נחשב טוב/בנוני/חלש?מה היתרונות והחסרונות הבולטים?המסך די קטנטן,את זה הבנתי כבר. האם הייתם ממליצים למישהו על מחשב כזה גם אם לא היה זוכה בו?..אני שואל כדי שאוכל להחליט אם כדאי לי להמיר את הפרס שלי ולבקש את המחשב הנ"ל. אני מבין שחברת פוג'יקום זה לא בדיוק שם …

22. שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אבא שלי קיבל מהעבודה לפטופ חמוד לקראת החג , בעיה קטנה שיש לו כרטיס מסך מעפן - Mobile‎™‎ Intel‎®‎ Graphics Media Accelerator X3100‎ רציתי לשאול אם במחשב הספציפי הזה ניתן לקנות כרטיס מסך חיצוני ולשים במקומו, הבנתי שבדגמים מסויימים של ניידים אפשר לעשות כך. דגם המחשב Compaq 610 Notebook PC של HP אפשר לראות את המפרט שלו כאן - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-4049154.html תודה רבה לעוזרים! וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. זוטאק מצטרפת לחגיגת מחשבי החלונות 8.1 הקטנטנים ומשיקה את ה-ZBOX PI320 - מחשב אישי שלם בעל מימדים דומים לאלו של סמארטפון לכתבה: http://hwzone.co.il/zotac-zbox-pi320-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.