עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arkzai,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט בשביל ההורים שלי למחשב פשוט לאינטרנט שיוכלו לנגן סרטים באיכות גבוה לשמוע מוסיקה לצרוב להוריד באימיול לעבוד עם excel word וקצת פוטושופ. וגם יש צורך במסך 19 אינץ שטוח. התקציב שלהם הוא 3000 ש"ח. אני אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. כרגע ההתלבטות שלי היא האם לבחור בזיכרון של 4 GB וכרטיס HD 4670 או זיכרון של 2 GB וכרטיס geforce 9800GT המעבד והשאר יהיו חזקים מספיק, ההתלבטות היא בין שתי האפשרויות האלה. המטרה שלי היא שהמחשב יפעיל משחקים כמה שיותר כבדים בהגדרות כמה שיותר גבוהות. בקיצור שיהייה יותר חזק מבחינת משחקים. מה אתם אומרים? דרך אגב המסך שלי משתמש ברזולוציית 1280/1024 אבל גם 1152/864 נראה לא רע.

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המפרט מצורף כתמונה זה המפרט שהציעו המפרט לעבודה משרדית בלי משחקים ובלי OC כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  5. היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים חדשים בנוסף שיהיה לו HD של 320 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by eninyo,

שלום, אני מחפש מחשב שמתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות (לא אנימציה... לפחות בינתיים). יש לי סוג של מיפרט והייתי רוצה את עצתכם בכמה דברים: 1. אני רוצה מעבד אינטל 6600Q 2. לוח אם המליצו לי על GIGABYTE עם P45. אני צריך לוח עם כרטיס קול של 8 ערוצים (ולא 5 הרגיל). אין צורך בSLI. אני לא מתכוון להשתמש בשני כרטיסי מסך. למישהו יש דגם מדוייק להמלצה? 3. זיכרון ( 4GB (2x2GB של corsair. מהירות 800 עם CL4. למישהו יש דגם ספציפי שכדאי? 4. דיסק קשיח של SEAGATE 500GB SATA2. 5. צורב רגיל ופשוט (עם חיבור SATA ולא IDE). 6. כרטיס מסך. פה הבעיה. אני לא ממש יודע מה לבחור. אני רוצה את 9800GTX+ עם OC ו512MB. על מה אתם ממליצים? איזה חברה ואיזה דגם? חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב ושקט. מאוורר ומקורר (ר…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אנשים שלום רב לכם. אני סטודנט,ורוצה/צריך לרכוש מחשב נייד,וכמו כל סטודנט מרושש....אני מציב לעצמי מגבלה כספית של עד 3500 ש"ח שזה המון אני מאמין...אבל מצד שני, אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב,עדיף להשקיע קצת כסף על מת שישרוד לאורך שנים. יש 3 מחשבים שאני מתבלט בניהם,ולא יכול להחליט לכן אבקש את עזרתכם בנושא,אבקש שתסייעו לי בהחלטה, ותגידו איזה מחשב כדאי,ומדוע. 3 המחשבים שאני מתבלט הם בדיוק בתקציב שהצבתי לעצמי,כך שמבחינת המחיר הם זהים יחסית. הנה זה בא: *המחשב הראשון: FUJITSU ESPRIMO Mobile-V6545-3 Intel® Core 2 Duo P7350 2.0GHZ 4GB DDR2 800Mhz 250GB 15.4 WXGA LCD 1280x800ATI Radeon HD3450 256MB DVDRW 802.11 b/g BT: YES Windows VISTA Basic 1.3MP Web Cam 4 x USB 2.0 1 X FireWire …

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש כשרת ביתי בין היתר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בקבצים גדולים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ב 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)-- 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vadim1337,

ללא ציוד היקפי ומסך, המשחקים ירוצו על מסך LCD 42 ברזולוציית FHD. מה דעתכם על המפרט הנ"ל? כדאי להשקיע 400 שקל נוספים על הכרטיס מסך hd4870X2 או שבשביל רזולוציה 1920-1080 אפשר להסתפק ב 9800GX2? המחשב יריץ וינדוס XP , האם קנייה של 4 GB נוספים זיכרון תשפר את הביצועים או שחבל על הכסף? מארזים וספקי כח אני לא מכיר בכלל אז אם יש למישהו המלצה למארז או ספק כח טובים יותר באותו התקציב או בפחות אני אשמח לשמוע. תודה רבה אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 785 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total X48-DS5 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 1164 1 1164 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שמתי לב שעלות הרחבת זיכרון משתנה ממחשב למחשב. הרחבה עד 8 ג'יגה בN4030 עולה 1030 ש''ח והרחבה של אותם 8 ג'יגה בVOSTRO 3550 עולה 395 ש''ח. למה זה ככה? האם הרחבה יותר מסובכת במשחב ראשון כנ''ל? אם כן, אני אוכל לעשות את זה בעצמי? האם בכלל עדיף שירחבו לי זיכרון/יתקינו לי מערכת הפעלה בלי נוכחות שלי או בכלל שתכנאים יגעו במחשב טרם שליחתו לבית שלי? אני לא רוצה נזק... אולי ישרטו לי מחשב שמה עקב מצב רוח לא טוב... לך תדע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אנשים. אני צריך מפרט למחשב נייד לצורכי אינטרנט,כתיבה ומשחקים אבל לא חדשים שצורכים ממש דרישות חזקות. אני צריך שהמחשב באמת יעבוד שנתיים לפחות הרבה מהעבודה שלי היא בדרכים גם. אני מוכן להשקיע על המחשב בסיביבבות ה3500 4000 שקל. תודה רבה חברים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by oshoman,

מחפש מחשב לעבודת Autocad בעיקר חובה- I7 זכרון 32 Ssd להפעלה קטן פלוס דיסק אחסון או לסירוגין ssd גדול מספיק. כרטיס מסך לפחות 4g זכרון גודל 15.6 אינצ תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שאלה שנובעת מקצת בורות שלי. במחשב שולחני ניתן בקלות להחליף כרטיס רשת. האם במחשב נייד ניתן לשדרג את כרטיס הרשת האלחוטי או שכרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם ואינו ניתן כלל להחלפה? בהנחה שיש לי ראוטר שעובד ב-draft N האם ארגיש בהבדל כלשהו בהחלפה הנ"ל? האם צריכת החשמל של ה-4965 טובה יותר או טובה פחות?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  15. שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב בעיקר למטרת משחקים, ורציתי דעה נוספת לפני שאני אזמין אותו. כרגע אפילו חרגתי קצת מהתקציב המקורי שלי (6000 ש"ח), אך אם יש שינויים ששוויים את זה אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב. כל שינוי יתקבל בברכה מעבד: Intel Core 2 Dou 6550 - 2.33Ghz - 4MB Cache - 65W - LGA775 מחיר 979.21 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (965P) - ATX מחיר 625.40 ש"ח זכרון: Corsair dual 2x1024MB 800Mhz CAS5 מחיר 625.40 ש"ח כ. מסך: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB SP-II DDR III - PCX - BULK מחיר 715.66 ש"ח ד. קשיח: Western Digital 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מחיר 460.20 ש"ח צורב: NEC DVD-RW AD-7170A …

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחותי הקטנה (כיתה ה') נכנס שיגעון של מחשב לחדר שלה.. כפי שאתם מנחשים, היא לא משחקת בCRYSIS וגם לא בCOD4.. ככה שאני מרשה לה להיות חסכנית . בכול מקרה, המשחק שהיא משחקת בו בעיקר, כרגע, זה THE SIMS 2 והמשחק הכי כבד שאני רואה אותה מריצה יהיה THE SIMS 3 שיצא בפברואר. אם כן, המחשב הוא ל: 60% עבודה משרדית (ש.ב וסתם גלישה באינטרנט ). 40% משחקים קלים. תקציב: 4500 ש"ח עם כול הציוד ההיקפי, כלומר: מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. חנות: חנות שנמצאת במרכז (פוסל את TMS ונועה) אך לא KSP, אני מוכן לשלם מהכסף שלי רק לא לראות את KSP מרוויחים כסף. להלן משהו שניסיתי במו ידי : Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ShowstoppeR,

אהלן יש לי כרגע מחשב שמשמש אותי בעיקר לאיכסון ולעבודה שוטפת אני מעוניין לבצע שדרוג שיתן לי מענה לביצוע עריכת תמונות כבדה למדי (עבודה עם קבצי TIFF גדולים, לעיתים יותר מ 1GB) עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ ולייטרום, תוכנות שזוללות זיכרון המפרט הבסיסי שיש לי כרגע לוח: GA-P35-DS3 מעבד: אינטל E4500 זכרון: A-DATA DDR2 800 2GB כ. מסך: Radeon HD 3450 האם יש טעם לשים 2 כוננים ב RAID 0 והאם יורגש הבדל בביצועים מעבר לזה התכנון הבסיסי הוא לעשות שדרוג לזיכרון עם קיט נוסף של 4GB ובמקביל לעבור לעבוד ב windows 7 (כרגע אני ב XP) נכון לעכשיו המחשב עושה את העבודה אבל הזיכרון לא מספיק חד משמעית והוא חנוק אחרי 20 דקות של עבודה המטרה היא לעשות את השדרוג המינימלי תוך כדי התחשבות ביחס עלות/תועלת ולא…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  18. אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sby333,

שלום לכולם, יש ברשותי IBM ThinkPad R50 רכשתי זיכרון KINGSTON DDR 1024Mb 333MHz פה - http://www.dmii.co.il/products/20187 לפי ההוראות באתר -> http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-53370 כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע 3 צלצולים, והמחשב לא עובד. מזה אומר ? האם הזיכרון לא תקין ? האם הוא לא מתאים למחשב ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. *העלתי את זה שוב כי הנושא עבר דף* אחותי מחפשת מפרט לאופיס. המפרט צריך ליהיות מספיק טוב בשביל תוכנות צ'אט [אי סי קיו ובלה בלה בלה...] תוכנות גרפיקה קלות [כמו פוטו שופ] החזקת תמונות רבות, והורדת שירים וסרטים באימיול. [לא כמו שלה שמתפרק עוד רגע חחח :D] שהמפרט יהיה מורכב כבר עם הגעתו ושעבר בדיקה. מפרט ללא מסך. ונא להביא קישורים לאתר.... נ.ב כמה שפחות כסף יותר טוב!!! [היא לא עשירה כן...]

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by maccabita78,

שלום רציתי את חוות דעתכם לגבי המחשב הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 בעיקר האם המעבד יתמוך בזיכרון הגבוהה? לגבי מערכת הפעלה אני יתקין בעצמי

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. שלום מה מצב מי שראה תמפרט שלי אז הייתי צרך לבצע מספר שינוים אז הייתי רוצה שתגידו ע הוא טוב או לשנות משהו טוב נתחיל לוח: ecs PF4 Extremeecs chipset intel 915pe 800mhz ht dc מעבד: p4 3.0 775 1m זיכרון: ddr 512 400mhz samsung*2 דיסק קשיח: h.d 120 g.b 7200rpm sata כרטיס מסך: ati x600 p 265m צורב DVD של LITEON 12X ומארז http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4052 סה'כ 7900 רק שאלה כמה עולה הX600P לPCIE? ואיך המפרט?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. יש לי דילמה ורציתי לשתף אתכם שתעזרו לי לפתור אותה. המחשב שלי הגיע בחלקים, המוכר שאל אם אני רוצה להרכיב בעצמי או שהם ירכיבו, מבחינתו זה לא משנה בכלל, הוא לא מבקש תוספת מחיר. הנקודות למחשבה הם - אחריות, זמן, אמינות. החששות שלי שהם ירכיבו הם - 1 - בכל זאת זה לא מחשב שלהם, היחס הוא לא כמו יחס למחשב ולרכיבים שאתה שילמת מהכיס שלך. 2 - עוד יומיים עבודה הוא ביקש להרכבה. החששות שלי מהרכבה עצמית - 1 - הרכבתי מחשב בעבר אבל עם טכנולוגיה הרבה יותר ישנה, מפחד להתקע מחוסר ידע בהרכבת המחשב החדש. 2 - מפחד להרוס משהו בטעות, או שהוא לא יעבוד ואז הם יגידו לי שאני הרסתי, במילה אחרת אחריות. 3 - זמן יקר אבל אולי שווה את הלמידה והנסיון. ייתרון נוסף להרכבה עצמית הוא הסיפוק.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.