עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט,קצת צפייה בסרטים,אופיס,משחקים בוואלה כיף זה הכל... (: מעוניין בציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים (ראיתי הרבה מערכות שדברים אלו כלולים במחיר כזה) חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון מהיר ארד דיסק גג 160gb כונן שיהיה גם צורב דיוידי. ראיתי המון מבצעים אבל אני ממש לא יודע מה לבחור עדיף מערכת מורכבת מחברות כמו איבורי, קי אס פי וכ'ו (למרות שמם הרע לא חושב שיהיה בעיה במערכת קטנה כזו) אני מצרף למערכת מסך של סמסונג מדגם 2253BW. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים קלים יחסית וסרטים באיכות גבוהה (מומלץ HD) בתקציב של 2K מתגמש חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לשימוש עם מסך גדול, לא מתחמם יותר מדי ונפח אחסון 160GB ראיתי ניידים נחמדים של lenovo וגם asus eee יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by elad100,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לנייד לסטודנט לניהול עסקים. הוא ישמש לתוכנות אופיס וגלישה, צריך שיהיה לי מהיר בדברים האלה. שיגיע עם ווינדוס 10. מבחינת גודל/משקל/סוללה, אין לי מושג, מעולם לא היה לי נייד. תמליצו לי על מה שנראה לכם. מוכן להוציא 2,000. אבל אם אפשר לחסוך יהיה עדיף. מה אתם אומרים על המחשב הזה: https://www.groo.co.il/deal/hp-laptop/1035426/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by pergola,

מעבד: E6300 לוח אם: 945G של גיגהבייט זיכרון: 2G 667MHZ כונן קשיח: 250GB 16MB WD צורב: LG H22 ספק: ENERMAX 400W מארז: גיגהבייט פוסידון ראוטר: לינקסוס WRT54G כרטיס רשת אלחוטי: אדימקס 7128G עכבר: מיקרוספט אופטי מקדלת: לוג'יק אליט מסך: LG L194WT כונן חיצוני לHD וכונן 80G בממשק IDE שאתה מכניס בתוך הכונן ומשמש ככונן חיצוני (יוצא יותר זול מסתם כונן חיצוני ואתה מקבל גם מארז ) מה אתם אומרים? אני יקבל גם דברים רעים ;D אגב למי שלא מובן למה קניתי כרטיס מסך מובנה זה בגלל שעוד 3 חודשים אני משדרג לכרטיס DX10 ככה שאני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס 3 חודשים חוצמיזה שזה היה מייקר לי את העסק והייתי כבר לחוץ בתקציב.. לגבי מסך רציתי את הCMV22" ממה שהבנתי אבל 2 צעירים באו לארץ ומיי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by adry,

שלום לחברי הפורום. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי ואני זקוק למחשב נייד לעבודה על תוכנות עריכה ו photo shop לאחר שרכשתי מחשב נייד של חברת DELL ומסיבות כאלה ואחרות נאלצתי להחזירו כיוון שהוא לא התאים לצרכי החלטתי ללכת ע"פ המלצה של חברת תוכנת העריכה AVID ולקנות מחשב - מערכת הנתמכת בוודאות על ידה. לאחר שיקולים של עלות / תועלת החלטתי ללכת על ה LENOVO T61P. המפרט: מעבד Core 2 T9300 2.50 GHz מהירות זיכרון 2048MB (1x2048MB) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 7200 rpm מהירות דיסק מסך WUXGA TFT סוג 15" גודל 1280x800 רזולוציה כרטיס מסך nVIDIA Quadro FX 570M כרטיס מסך 256MB זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Win XP…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי קניית מחשב חדש. המחשב שאני רוצה צריך להספיק לעבודה שוטפת, אינטרנט, ובנוסף אני מעוניין שיתאים לצפייה בסרטים. OC לא הכרחי, אבל אני לא שולל את האפשרות הזו לעתיד... בכל מקרה, יכול להיות שיספיק לי גם מחשב זול יותר (בכל זאת, מפרט לעבודה משרדית הכי יקר מוצע כאן ב5000 ש"ח, ו6000 לקולנוע ביתי), אבל מה לעשות, אני אחד כזה שלא קל לו להתפשר... אז לאחר בחישה במרחבי הרשת, ובעיקר באתר הזה, הגעתי למפרט הבא(שמלווה בהרבה שאלות), שבאתר מסויים מציעים לי אותו בכמעט 7000 ש"ח: מעבד: intel Core2Duo E6600 לוח אם: Asus P5W DH Deluxe (בעקרון התלהבתי מאפשרויות הHTPC שלו, ומהסאונד, אבל אולי עדיף לוח אחר באותו מחיר? או לוח יותר זול שיספיק לצרכיי?) זיכרון: 2…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. טוב אז אחרי 3 שנים בערך אני חושב שאני צריך לשדרג את המחשב שלי ולהתעדכן המחשב נמצא בחדר שלי ומחובר לLCD 32" SAMSUNG A450 . רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט שיחזיק סרטים 720p ברזולוציה של הTV , וכן משחקים על הגדרות גבוהות , אבל לא ברזולוציה הכי גבוהה של הTV. וזהו , לא צריך מסך מקלדת עכבר וכו' , רק המחשב עצמו . שקט לא כ"כ חשוב , מארז סביר . (לא מתוכנן OC) תודה רבה מראש דודי

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בניגוד לעולם הlaptops, במחשבים נייחים אנחנו נוהגים להרכיב מערכת מכל מיני רכיבים, לפי הצרכים שלנו. אני זוכר שבעבר הרחוק(שנות ה90) היה דווקא די מקובל לקנות מחשב "של חברה מסוימת". לא יודע מה היה השיקול מאחורי זה אז, אבל השאלה שלי היא האם בימינו יש לזה יתרון אמיתי כלשהו? אני בכוונה לא רוצה לציין שם של מותג כזה או אחר, אלא לבחון את זה באופן כללי. אני רואה שגם במחשבי המותג למיניהם, ניתן לעשות קוסטומיזציה, כמו הכנסה של זכרון ram נוסף. אם כך, מה בעצם ההבדל בין מחשב כזה לבין "מחשב מורכב"- חוץ מהמארז עם הלוגו? אשמח להסבר :-)

10. Started by crik,

אבקש מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שקל ללא מסך כמו כן העדפה ל INTEL E6300 בתודה, משה

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by arkzai,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט בשביל ההורים שלי למחשב פשוט לאינטרנט שיוכלו לנגן סרטים באיכות גבוה לשמוע מוסיקה לצרוב להוריד באימיול לעבוד עם excel word וקצת פוטושופ. וגם יש צורך במסך 19 אינץ שטוח. התקציב שלהם הוא 3000 ש"ח. אני אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. כרגע ההתלבטות שלי היא האם לבחור בזיכרון של 4 GB וכרטיס HD 4670 או זיכרון של 2 GB וכרטיס geforce 9800GT המעבד והשאר יהיו חזקים מספיק, ההתלבטות היא בין שתי האפשרויות האלה. המטרה שלי היא שהמחשב יפעיל משחקים כמה שיותר כבדים בהגדרות כמה שיותר גבוהות. בקיצור שיהייה יותר חזק מבחינת משחקים. מה אתם אומרים? דרך אגב המסך שלי משתמש ברזולוציית 1280/1024 אבל גם 1152/864 נראה לא רע.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המפרט מצורף כתמונה זה המפרט שהציעו המפרט לעבודה משרדית בלי משחקים ובלי OC כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  15. היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים חדשים בנוסף שיהיה לו HD של 320 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  16. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by eninyo,

שלום, אני מחפש מחשב שמתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות (לא אנימציה... לפחות בינתיים). יש לי סוג של מיפרט והייתי רוצה את עצתכם בכמה דברים: 1. אני רוצה מעבד אינטל 6600Q 2. לוח אם המליצו לי על GIGABYTE עם P45. אני צריך לוח עם כרטיס קול של 8 ערוצים (ולא 5 הרגיל). אין צורך בSLI. אני לא מתכוון להשתמש בשני כרטיסי מסך. למישהו יש דגם מדוייק להמלצה? 3. זיכרון ( 4GB (2x2GB של corsair. מהירות 800 עם CL4. למישהו יש דגם ספציפי שכדאי? 4. דיסק קשיח של SEAGATE 500GB SATA2. 5. צורב רגיל ופשוט (עם חיבור SATA ולא IDE). 6. כרטיס מסך. פה הבעיה. אני לא ממש יודע מה לבחור. אני רוצה את 9800GTX+ עם OC ו512MB. על מה אתם ממליצים? איזה חברה ואיזה דגם? חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב ושקט. מאוורר ומקורר (ר…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  18. אנשים שלום רב לכם. אני סטודנט,ורוצה/צריך לרכוש מחשב נייד,וכמו כל סטודנט מרושש....אני מציב לעצמי מגבלה כספית של עד 3500 ש"ח שזה המון אני מאמין...אבל מצד שני, אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב,עדיף להשקיע קצת כסף על מת שישרוד לאורך שנים. יש 3 מחשבים שאני מתבלט בניהם,ולא יכול להחליט לכן אבקש את עזרתכם בנושא,אבקש שתסייעו לי בהחלטה, ותגידו איזה מחשב כדאי,ומדוע. 3 המחשבים שאני מתבלט הם בדיוק בתקציב שהצבתי לעצמי,כך שמבחינת המחיר הם זהים יחסית. הנה זה בא: *המחשב הראשון: FUJITSU ESPRIMO Mobile-V6545-3 Intel® Core 2 Duo P7350 2.0GHZ 4GB DDR2 800Mhz 250GB 15.4 WXGA LCD 1280x800ATI Radeon HD3450 256MB DVDRW 802.11 b/g BT: YES Windows VISTA Basic 1.3MP Web Cam 4 x USB 2.0 1 X FireWire …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש כשרת ביתי בין היתר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בקבצים גדולים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ב 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)-- 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vadim1337,

ללא ציוד היקפי ומסך, המשחקים ירוצו על מסך LCD 42 ברזולוציית FHD. מה דעתכם על המפרט הנ"ל? כדאי להשקיע 400 שקל נוספים על הכרטיס מסך hd4870X2 או שבשביל רזולוציה 1920-1080 אפשר להסתפק ב 9800GX2? המחשב יריץ וינדוס XP , האם קנייה של 4 GB נוספים זיכרון תשפר את הביצועים או שחבל על הכסף? מארזים וספקי כח אני לא מכיר בכלל אז אם יש למישהו המלצה למארז או ספק כח טובים יותר באותו התקציב או בפחות אני אשמח לשמוע. תודה רבה אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 785 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total X48-DS5 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 1164 1 1164 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שמתי לב שעלות הרחבת זיכרון משתנה ממחשב למחשב. הרחבה עד 8 ג'יגה בN4030 עולה 1030 ש''ח והרחבה של אותם 8 ג'יגה בVOSTRO 3550 עולה 395 ש''ח. למה זה ככה? האם הרחבה יותר מסובכת במשחב ראשון כנ''ל? אם כן, אני אוכל לעשות את זה בעצמי? האם בכלל עדיף שירחבו לי זיכרון/יתקינו לי מערכת הפעלה בלי נוכחות שלי או בכלל שתכנאים יגעו במחשב טרם שליחתו לבית שלי? אני לא רוצה נזק... אולי ישרטו לי מחשב שמה עקב מצב רוח לא טוב... לך תדע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אנשים. אני צריך מפרט למחשב נייד לצורכי אינטרנט,כתיבה ומשחקים אבל לא חדשים שצורכים ממש דרישות חזקות. אני צריך שהמחשב באמת יעבוד שנתיים לפחות הרבה מהעבודה שלי היא בדרכים גם. אני מוכן להשקיע על המחשב בסיביבבות ה3500 4000 שקל. תודה רבה חברים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by oshoman,

מחפש מחשב לעבודת Autocad בעיקר חובה- I7 זכרון 32 Ssd להפעלה קטן פלוס דיסק אחסון או לסירוגין ssd גדול מספיק. כרטיס מסך לפחות 4g זכרון גודל 15.6 אינצ תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שאלה שנובעת מקצת בורות שלי. במחשב שולחני ניתן בקלות להחליף כרטיס רשת. האם במחשב נייד ניתן לשדרג את כרטיס הרשת האלחוטי או שכרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם ואינו ניתן כלל להחלפה? בהנחה שיש לי ראוטר שעובד ב-draft N האם ארגיש בהבדל כלשהו בהחלפה הנ"ל? האם צריכת החשמל של ה-4965 טובה יותר או טובה פחות?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  25. שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב בעיקר למטרת משחקים, ורציתי דעה נוספת לפני שאני אזמין אותו. כרגע אפילו חרגתי קצת מהתקציב המקורי שלי (6000 ש"ח), אך אם יש שינויים ששוויים את זה אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב. כל שינוי יתקבל בברכה מעבד: Intel Core 2 Dou 6550 - 2.33Ghz - 4MB Cache - 65W - LGA775 מחיר 979.21 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (965P) - ATX מחיר 625.40 ש"ח זכרון: Corsair dual 2x1024MB 800Mhz CAS5 מחיר 625.40 ש"ח כ. מסך: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB SP-II DDR III - PCX - BULK מחיר 715.66 ש"ח ד. קשיח: Western Digital 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מחיר 460.20 ש"ח צורב: NEC DVD-RW AD-7170A …

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים