עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lior24,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב ניד מיני עכשיו אני מתלבט בין שני דגמים של asus אחד הוא 1215n הוא מגיע עם מעבד atom d525,הנה קישור למפרט שלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 והדגם השני הוא ul20a שהוא מגיע עם מעבד Intel Celeron SU2300 וזה קישור למפרט הזה: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2313 איזה מחשב נותן ביצועים יותר טובים ואיזה מעבד יותר מהיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, קראתי את המדריך אז אני יודע בערך מה צריך לעשות ולכן אני רוצה לשאות כאן שאלות ספציפיות לגבי המחשב... לצערי אני לא זוכר כרגע את שם הדגם במדויק (אאל"ט DV6 זה שם סדרה ולא שם של דגם ספציפי...) בכל מקרה במחשב יש כרגע שני זכרונות של 1GB DDR3 ב800HZ , מה שאני רוצה לעשות זה לשדרג, לפחות ל3 אולי כבר ל4... כרגע הזכרונות הם של SAMSUNG. מה שאני רוצה לשאות זה ספציפית לגבי הדגם הזה, איפה אני מחליף את ה RAM והאם זה מסובך ? לפי המדריך בכל מקרה זה לא אמור להיות מסובך במיוחד, אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ולהבין כדי לדעת למה לצפות. שאלה אחרת שיש לי היא מאיפה מומלץ לקנות זכרונות וכמה זה צפוי לעלות פחות או יותר ? אם אני רוצה 2 של 2GB כמה זה אמור לעלות ? האם אני יכול לקנות אחד של 4G…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אשתי צריכה מחשב נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט בעיקר). גודל המסך 13.3-15.6 אינץ'. עדיפות למשקל נמוך ככל האפשר ושיהיה דק. תקציב: עד 4000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by barfadida,

שלום לכולם קניתי מחשב, מסך וציוד היקיפי מחברת KSP והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו: מעבד: Athlon || x4 Quad Core 460 Socket AM3 3 GHZ Box לוח אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G DDR3 1666 VGA ATI HD4250 HDMI זכרונות: DDR3 1333MHZ 2X2GB G.SKILL RIPJAWS X EDITION DUAL CHANEEL דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB SATA || HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI MINI 2XDP PCI-E צורב דיוידי: SAMSUNG SH-S223B DVD +RW x22 black SATA מארזים: COOLERMASTER ELITE 370 BLACK NO PSU ספק כוח: SEASONIC 500W 80+ BRONZE ACTIVE PFC 12CM FAN PSU SS500-ET OEM מסך: SAMSUNG 2333T PVA 23" LCD 8MS DVI WIDESCREEN BLACK אוזניות: STEEALSERIES 7H USB עכבר: LOGITECH 650…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך מחשב למשחקים... עד מחיר של 4 אלף לא צריך מסך... לא צריך ציוד היקפי ולא צריך צורב שמעתי שיוצאים עוד מעט כרטיסי מסך חדשים שרק הם יפעילו משחקים משהו כזה אז בקיצור אני לא רוצה להשקיע עכשיו הרבהה על כרטיס מסך.. רק שיספיק לי לאיזה חצי שנה ועוד חצי שנה אני יקנה כרטיס מסך יותר טובב... תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לכול חברי הפורום שלום אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של 6500 טיפה לחרוג סבבה אני רוצה שהמחשב יחיזק לי לפחות לשנתיים הקרובות אבקש את עזרתכם בבניית המפרט הטוב ביותר לסכום זה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. אני זקוק למחשב כפי שמצויין בכותרת, אשמח לדעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי, ואפילו יותר אשמח אם יש למישהו הצעה אלטרנטיבית שונה לגמריי, אם הוא מוצא לנכון... אין צורך לקפוץ לi7, אלא אם כן מישהו מאמין שזה ממש משפר ברמות ולא בר ויתור. ‫תאור המערכת:‬ ‫1‬ ‫מעבד פנטיום אינטל מקורי ‪Q8200 4MB‬‬ ‫1‬ ‫‪INTEL ICEDEL G45 FW HDMI‬‬ ‫2‬ ‫זכרון ‪DDR2 800MHZ 2GB‬‬ ‫1‬ ‫כרטיס מסך ‪ATI 4670 1GB DDR3 D/UAL‬‬ ‫‪DV‬‬ ‫1‬ ‫דיסק קשיח ‪SEAGATE 1TB SATA‬‬ ‫1‬ ‫מארז ‪ foxcon‬מהודר ומאורר‬ ‫1‬ ‫ספק כח ‪ 600W‬מיוצב‬ ‫1‬ ‫כרטיס רשת אלחוטי ‪WIRLEES EW7326IG‬‬ ‫1‬ ‫צורב ‪DVD-RW NEC‬‬ המערכת תומחרה לי כחבילה - 4750 ללא מע"מ. מבחינת ממשק הקול, אני הולך כנראה להשתמש M-AUDIO, וב DIGIDESIGN-003 ת…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KindaLost,

שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tazok,

אוקיי הרכבתי מפרט ואני מעוניין לבדוק אם הוא סופית טוב ואני כנראה יקנה אותו... Barebone Systems Shuttle XPC Series Silver Barebone PC Intel Socket 478, 800MHz FSB, Intel 865G Chipset, Model SB61G2 - Retail $318.00 CD/DVD Burners (RW Drives) Lite On 48x24x48x16 CDROM/CDRW/DVD Combo Drive LTC-48161H - OEM $48.99 Hard Drives WD WESTERN DIGITAL "SPECIAL EDITION" 80GB 7200RPM EIDE HARD DRIVE $77.00 Memory (System Memory) GeIL Golden Dragon Value Series DDR 256MB PC3200 400MHz MODEL# GD3200-256V - OEM עולה רק דולר אחד יותר מהלא גולדן... $44.00 X2 Monitors - LCD Flat Panel Samsung 15" LCD Monitor Model 150N Black Retail $285.00 Processors Intel Pentium 4 / 2.4CGHz 5…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by maayan,

i need a computer+screen in 5000 shekel

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by error403,

CORSAIR DDR CMX256A3200 (512MB, PC-3200, CAS 2.5, HEATSINK, 400MH) INTEL Intel P4 - 2.4GHz ( 478 PIN ) - ( 512K cache - 533MHz ) -NEW - 0.13 Gigabyte GA-8SR533-P - SIS 645DDR/478 - ATX - 133 - DDR333(2Gb) - Sound Support CPU533FSB USB 2.0 GIGABYTE GIGABYTE GA-AP64 D ATI RADEON 8500Pro 64 mb DDR TVOUT TwinViewRet אלה הדברים החשובים במפרט שלי של 6500 +מסך ועוד מארז מקלדת צורב סידרום הארדדיסק וכו... רציתי לדעת מה לשנות במפרט בטווח מחירים הגיוני למשל תעירו את עיניי לגבי הלוח אם ו הכרטיס מסך בעיקר...יש יותר זולים שמביאים ביצועים משובחים יותר?? יש טיפה יותר יקרים שפשוט עושים את ההבדל????? {אני מתכנן אוברקלוק בעתיד הרחוק.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום תסלחו לי עם זה לא הפורום הנכון כי אני חדש פה! טוב אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים כבדים כמו למשל GTA VC עם כרטיס מסך טוב ראיתי שיש כאלה עם "רידאון" אני צריך לפחות 40 GB ולפחות 128 MB זיכרון פנימי DDR לא משנה לי איזה חברה! הסכום שלי נע עד 10,000 ש"ח? אז אפשר מלצות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by thegodx,

מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 \ Asus K8V-SE Deluxe זכרון: 1024MB (2x512MB) Dual Channel DDR 400Mhz + coolers דיסק קשיח: WD 120GB/7200 SATA 8MB כרטיס מסך:MSI Radeon 9800PRO 128MB 256bit TV-OUT DVI כרטיס רשת: 10/100/1000 מארז מהודר: 400-520W *מה כדי לשפר או להחליף? (מיועד למישחקים)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת Civilization, Total War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 בעתיד אוליי FHD לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות+ 30FPS+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by orenco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yam102,

אני צריך לפטופ כמה שיותר מהיר רק לאינטרנט והבעיה שאני צריך לפטופ ממש קטן מקסימום 11 אינץ חשבתי על זה מה אתם אומרים? מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex 10 5940-5478 - צבע שחור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EladBr,

המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Daniel Jozefowicz,

אפשר לקבל ספציפיקציות למחשב שיעבוד עם ווינדוס 11? תודה.

23. שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד למתכנת הנתונים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות, בעיקר c ו c++ ופייתון לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מינימום 14 אינץ מסך עדיף 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ehudtr,

מעוניין במחשבים לבן 15 ובן 12 שיתאים גם למשחקי הרשת שהם משחקים בגילאים אלה כמו:רובלקוס ומשחק כמו wwarthounder. איפה קונים היום מחשבים במחיר טוב ביחס למפרט?איזה מפרט יתאים לשניהם ככה שיחזיק להם שנים רבות ויהיה להם גם אחריות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.