עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cucu12,

אני רוצה לקנות laptop 13 inch לישומים כללים. מתלבט בין 1. Dell Inspiron 5323 13z IN-RD31-6265 ( 3500 ש"ח, כונן 500G/5400RPM, מעבד i5-3317U, שנה אחריות, windows 7) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11088 2. Dell Inspiron N3010 i5-430M GMA HD ( 3900 ש"ח, כונן 320G/7200RPM, מעבד i5-430M, שלוש שנות אחריות, windows 7) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=472 3. Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-AVG ( 4000 ש"ח, כונן 320G/7200RPM, מעבד i5-3210M, שנה אחריות, windows 8) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21327&cf=zap 4. Dell Vostro 3350 VM-RD33-5908 ( 3900 ש"ח, כונן 500G/7200RPM, מעבד i5-2430M, שלוש שנות אחריות, windows 7) http://www.18comp.…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by _DownLoaD_,

אהלן, מבקש המלצה של MINI PC שיבוא עם WIN 7 (חובה) , עד 100$ (כולל משלוח). הזמנה מחו''ל היום / מחר. דרישות עיקריות: WIN 7 , מהירות . ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים) בלבד.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by zedisdead,

קניתי את הנטבוק של ACER הכולל מעבד אינטל ואני מאוכזב - ביצועים חלשים מאוד אפילו בישומים הכי קלים למי יש המלצה לנטבוק שביצועיו טובים - המחיר לא חשוב מה שחשוב שלא יהיה גדול מסך עד 12"

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by MMi,

אני מעוניין לקנות Tablet PC בעיקר לצורכי ביצוע שרטוטים. אין יותר מדי דרישות מהמחשב חוץ מהנ"ל ושיהיה יחסית זול. עדיפות למחשב עם מסך מט (לא מבריק).המועמד כרגע הוא הHP TX-2620 (למרות המסך המבריק). איזה מחשבים נוספים נמצאים בסביבת המחירים של ה-HP ועל מה אני אמור לשים לב בקניית Tablet PC ? תודה.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  5. Started by Dn2k,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שעונה על הצרכים הבאים: מחשב דק וקל לנשיאה ברכבת, אבל מעדיף מסך 15 אינץ מחשב מבוסס SSD, גודל 256 זיכרון 8GB בנוסף רשמתי את הצרכים על פי הטופס: מטרה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - בינוניים, תכנות גודל המסך - עדיפות ל 15.6 ( משקל יותר חשוב לי ) רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - נוח לתיכנות משקל רצוי - כמה שיותר קל עדיפות מתחת ל 2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך - 5-6 שעות עבודה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI Bluetooth - לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD - הגודל 256 כונן אופטי - אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקצ…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה משרדית,לימודים,גלישה. מסך 13'. חשוב לי יציאת HDMI ויציאות USB (אם SS אז מה טוב). קראתי ביקורות על הDELL V131 והתלונה העיקרית שלו היא על הצג ,אישית לא יצא לי לראות אותו. ישנם אלטרנטיבות אחרות בשוק בטווח מחירים הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by amit.w1986,

אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  8. נא המלצתכם על מחשב נייד ועל טאבלט על המחשב הנייד לענות על דרישות אלה: - גודל המסך 13-14 אינץ' - מסך מאט - עדיפות לדיסק SSD - מחיר בין 2000 ל-2500 ש"ח - שימושים: שימושים ביתיים ומשרדיים - אינטרנט, וורד, אקסל וכד' - קל משקל (במידת האפשר ובהתאם למסגרת התקציב)

9. אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד/טאבלט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 בנוסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? RDP למחשבים אחרים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by benib,

צריך המלצה לטבלט עם מסך מסתובב כמובן + מקלדת עם מעבד CORE2DUO ולפחות ג'יגה זכרון תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  11. אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…

12. אשמח לקבל המלצות למחשבים הניידים המומולצים ביותר כיום בתקציב של $1000 מארה"ב צרכים: רצוי מחשב בקטגורית משקל בינוני (עד-2.5 ק"ג בערך) כמו גם אחריות בינלאומית. ביצועים/תמורה ביחס למחיר הטובים ביותר. השימושים יהיו די רגילים; מולטיטסקינג, צפיה בסרטים, אינטרנט וכו' שיהיה חזק מספיק בשביל להזרים סרטי HD ברשת האלחוטית. (אני משתמש ב-PMS ל-PS3) לפי הידוע לי ישנם אתרים של קופונים שמקנים הנחות ברכישה מהרשת. אשמח לקבל כאלו ואם ידוע לכם על קופון כזה במחשב שהומלץ/שאתם ממליצים עליו אשמח לקבל אותו. תודה רבה, yosside

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by bodeg,

הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by alex_188,

שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by benz89,

יש לי מחשב נייח שמשרת אותי יפה כבר כמעט תשע שנים, והגיע הזמן להשתדרג למשהו שלא יגרום לי לחשוש כל פעם לחייו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-2,000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית מדי פעם וצפייה בסדרות. הוא גם מחובר לרסיבר ככה שצריך שכרטיס המסך יתמוך בחיבור HDMI שמנגן DTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD של 500 ג'יגה והארדיסק ישן…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית אינטנסיבית וכבדה יחסית הכוללת בדרך כלל לא מעט לשוניות פתוחות במספר דפדפנים שונים, אופיס וכדומה. האפשרות של לקנות מחשב פשוט ולשדרג אותו באמצעות כונן SSD ו RAM הומלצה לי על ידי שני חברים ונראית לי מעולה. מה המחשב הכי פשוט שיתאים כבסיס להרחבות הללו כדי שיעבדו בסינרגיה טובה? גודל מסך של 13.3-15.6" אורך חיי סוללה מכובד איזה כונן SSD (לא נראה לי שצריך יותר מ 128GB) ורכיב RAM (בטווח של 6-8GB) מומלצים עם המחשב הזה? האם התקנות כאלה פוגעות באחריות? איך? חבר נמצא באילת לחול המועד והייתי רוצה שיקנה לי את המחשב שם, לכן קחו בבקשה את נושא המחיר בכל המלצה שלכם. מועדים לשמחה, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by com,

שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by arpa,

אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום לכם, אני צריך המלצה ל2 מפרטים שונים. הראשון- לשימוש משרדי(OFFICE, אימיילים, פייסבוק, יוטויוב בHD משחקי רשת וכד'), כולל מסך , לא כולל ציוד היקפי, עד 2.5Kש"ח-אם אפשר שיהיה שקט. השני- אותם דרישות כמו הראשון אבל לא כולל מסך וציוד היקפי עד 1.8Kש"ח.-רצוי שיהיה שקט. ואני צריך המלצה לשילוש(מעבד+לוח אם+זכרון) בשביל המפרט בצד, עד-1Kש"ח תודה, אריאל.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by zion789,

המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו. *שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו. *או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצ…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. היי, אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה. לא סטרימר סיני של 70 דולר. חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב. משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS). נניח שהתקציב שלי הוא 2500

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by madix,

אני מחפש המלצות למפרט HTPC בסביבות ה-2000 ש"ח (עד 500 ש"ח חריגה אם זה שווה את הכסף) יחובר ל-LCD FHD ובעתיד לרסיבר (כרגע הסאונד והוידאו הולכים ישירות לטלוויזיה). מעדיף כרטיס מסך נפרד מהלוח אם , למרות שאם יש כרטיסי און בורד שאוכלים כל מה שזורקים עליהם אז גם טוב. אין צורך בציוד הקפי או בכרטיס טלוויזיה, המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה מזדמנת. מעדיף מארז דומה לזה: http://tms.co.il/product/6252 והעיקר שלא יהיה גבוה יותר (אורך ורוחב פחות משנים). תודה!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by Nimrod Weinberg,

אני מעוניין בהמלצות למחשב שיהיה מחובר באופן קבוע לטלוויזיה. תקציב - 2,000 ש"ח דרישות - HTPC עם כרטיס גרפי התומך ב4k60Hz יציאת HDMI 2.0b (לצורך תמיכה בHDR). כונן קשיח מהיר בסביבות ה250GB. אין צורך שיגיע עם וינדוס (ארוץ עם לינוקס כנראה) ואני די אדיש לגודל הפיסי של המארז, אבל חשוב שיהיה שוכב. מקווה שהפרמטרים האלה יאפשרו השקעה גדולה יותר בSPECS. אני לא מבין במערכות קירור שונות אבל שקט יהיה בונוס. הסתכלתי על NUCים למיניהם אבל יכול להיות שאני משלם שם גם על הגודל שכאמור אני אדיש אליו. קניה מחו"ל היא אפשרות אם אפשר לקנות משהו שווה יותר באותו תקציב. יש המלצות?

דיונים חדשים בפורומים