ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מטרות לפי סדר חשיבות: משחקים כבדים,סרטים (עם יכולת חיבורים מגוונת),גרפיקה (כרגע רק פוטושופ), לימודים אבל זה יבוא על הדרך. גודל מסך: "15.6 כרגע זה הכיוון אבל אני גמיש לגבי משקל וגודל: לא אכפת לי שהוא יהיה קצת כבד ומסורבל אני רוצה להתשמש בו למטרת נייח (אבל בכל זאת שיהיה נייד) חיי ואורך סוללה: כמובן שעדיף משו טוב שיחזיק הרבה זמן... חובה Bluetooth כונן קשיח: 1TB (בעדיפות לשניים אחד למערכת הפעלה (נגיד 24GB משו פצצה ועוד אחד 1000GB משו סביר+) אין צורך באחריות אבל תמיד נחמד.. מערכת הפעלה אני יכול לדאוג בעצמי אין צורך במקורי. לגבי חברה ממש אין לי מושג אין צורך במסך מגע (נראה לי סתם בזבוז כסף) והדבר החשוב ביותר תקציב: עד 5000 שקל. תודה. משה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף למשחקים FIfa call of dute redlert3 GTA etc מוסיקה סרטים עבודה משרדית ... מפרט א : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4481 2,230.00 ש:ח INTEL DUAL CORE E7400 2.8GHz 1066MHZ לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך SAPPHIRE HD4550 512MB DDR3 מארז COMPUCASE 6C28 300W REAL מפרט : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063 2650 ש"ח מעבד INTEL DUAL CORE E7400 2.8GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 זיכרון פנימי 2…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שכבר למעלה מ-4 שנים הנה חלקיו: AMD Athlon 2200+ לוח אם של elite-group מבוסס על kt333 768 זיכרון DDR 333MHZ כרטיס מסך AGP *8 ATI Readon 9550 256MB הארד דיסק: 80 ג'יגה כרטיס קול: Audigy 5.1 Creative DVD-ROM כונן תקליטורים מסך... מארז עם ספק של 500Watt עכבר מיקלדת רמקולים. טוב אז ככה. התקנתי C&C 3 ולצערי כל הסרטונים לא רצים כמו שצריך(הסרט מעיט) אין התאמה בין הקול לסרט בגלל שהמחשב איטי, וגם המשחק לא רץ משהו. לדעתי הגיע הזמן לעשות שידרוג. ע"פ הבנתי אני צריך לשדרג את המעבד לוח אם וזיכרונות DDR2, מכיוון שטכנולגיית AGP כבר ישנה אז צריך גם להחליף כרטיס מסך. אני זקוק לעזרתכם למציאת תחליף ל-: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זיכרון (מומלץ שיהיה מלא אפילו 2048) 4. כ…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חו"ד לחלקים של מחשב שאני קונה.. אשמח לחוות דעת מקצועית בקשר לחלקים. אם חלקים טובים, שיפור דגם וכו'... לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA : NVIDIA nForce 4x ultra,FSB 2000, DDR400DC,FX,2x, S8C,LAN-1GB,PCI-16X,RAID,SATA2, 1394, NFW מעבד: AMD K8 64BIT 1MB BOX 3700+ san diego box כרטיס מסך : PCX6600 דגם : NX66256DP2 - oem ואם יש הבדל גדול בין זה לבין : PCX6600GT - NX66T128D-SP כל עצה? הערה? הארה? :] אני אשמח לקבל...אני פשוט רוצה לקנות היום! אשמח לעזרה! חג שמח אלדר
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ללימודים מאחת החנויות באילת בלבד, בכל מקרה קראתי פה בפוסטים קודמים על סדרה של DELL שצריכה להגיע בזמן הקרוב אבל אני היום כבר באילת וצריך לקנות ולא יצא לי לרדת בזמן הקרוב שוב פעם לצערי... ראיתי את הדגם הזה: Dell Inspiron 15 7000 7590-97508G1T512GFOL מבחינת נתונים הוא דור 9 של I7 מגיע עם זיכרון 8GB 2666HZ סוללה 6 תאים 91WHR כרטיס מסך GDDR5 GTX1650 4GB עלות 4100 באילת. השאלה מה דעתכם על הדגם הזה והאם יש המלצה אחרת שיותר טובה? חשוב לי סוללה שתחזיק מעל 5 שעות עבודה (לא במשחקים כמובן) חברה אמינה שהמחשב יחזיק 4 שנים לימודים שיהיה מצלמה ורמקולים וכמה שיותר חיבורים כמובן לגבי מסך מט או מ…
-
- 39 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב אני יראה לכם את הכיוון שאני צריך במחשב שאני רוצה . כרטיס מסך : שיהיה 8800 GTS עם 320 מגה זיכרון רצוי של חברה עם אמון ושיעלה עד 1600 שקל . מעבד : שיהיה של אינטל כמובן ליבה כפולה , רצוי באיזור הE6400 שיעלה בערך 950 שקל . זיכרונות : 2 ג'יגה זיכרון [1024X2] שיעלה בערך 450 שקל של 800MHZ . מסך : 19 אינץ' שיהיו בו רמקולים עד 950 שקל . צורב : שיהיה צורב DVD עד 200 שקל . מארז+ספק : שיהיה מארז נורמלי שנראה בסדר אבל עם ספק 400 ואט שיחזיק את הכרטיס טוב ועם איכות באיזור הTRT . דיסק קשיח : רצוי 150 ג'יגה לא יותר כי לא יהיה בזה שימוש הכי זול שיש לא יודע כמה זה אמור לעלות . עכבר+מקלדת : שיהיו טובים ונוחים כמובן ולא יקרים . לוח אם : שיהיה של ג'יגבייט ויתמוך כמובן בזיכרונות של 800MHZ ש…
-
- 50 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר פתחתי פה פוסט לפני כמה זמן אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מחדד תצרכים עכשיו..אני סטודנט מחפש נייד גם ללימודים אבל לא לקחת אותו איתי כל יום אלא מדי פעם כשממש צריך וגם נייד שיחליף תנייח הישן בבית. תכנות של C++ JAVA וכו' VISUAL STUDIO האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל מוכן גם להזמין מאתר אחר אם מומלץ פה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: ימים קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 אם ממש צריך יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL או LENOVO ? מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף:…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים אחד hp והשני דל המחשב מיועד להרבה עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לטלוויזיה,מוזיקה,אינטרנט,תוכנות,אופיס ומשחקים pes10 ו-nba2k10 מחשב דל inspirion 1564 i5-520 המחיר הוא 5496 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8285&perur=2&t=1&c=441 מחשב שני זה HP Pavilion dv6-2130ej http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5180 ש"ח מבקשה חוות דעת דחופה אני מעוניין לרכוש מחשב בהקדם תודה רבה מנחם[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 00:35:59 בבקשה המלצות כמה שיותר מהר את ה-hp במחיר הזה אפשר לרכוש עד 3 בלילה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תגידו אם הגזמתי במשהו , אם אפשר לחסוך במשהו ולקבל אותו ביצועים או אם צריך משהו יותר טוב ויותר משתלם למחיר הזה. מעבד אינטל וכרטיס מסך נוידיה סיבה לכך בחיים לא עבדתי עם מעבד אי אמ די וכרטיס מסך אי טי האי ושמעתי שהם מתחממים יותר (יש לי בעיה עם מעלות גבוהות) המפרט הוא: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בן ה 5, התקציב הוא כ 4000 ש"ח, זה המחשב שיש לי כיום (במקור הכרטיס מסך היה 7870 XT, אבל שידרגתי אותו ל 1070). האם באמת יש צורך לשדרוג המחשב לצורך גיימינג? בעבודה שגרתית בגדול המחשב סבבה, יש בעיות קטנות כמו RESTART מאוד איטי (פעם היה טס), אני תוהה אם זה קשור ל SSD...(אחרי 5 שנים אולי כדאי להחליף את ה SSD? הוא ימות לי בקרוב?) את המארז למשל אני מאוד אוהב אז לא חייב אולי לשדרג, מצד שני את המעבד והלוח אם כן חשוב לי לשדרג, אני רואה שהמעבד לפעמים קופץ ל 100%... מה אתם חושבים לגבי הספק כוח? אחרי 5 שנים הוא יכול לסחוב עוד 5 שנים ככה? ומה לגבי הזכרונות? מעבד i5 4570 3.2Ghz לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 כרטיס מסך GIGABYTE 1070…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,לימודים * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא יודע מה מומלץ * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי?2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אפשר גם יותר * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חשוב מעבד i5...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte W566U-DC2TM Model W566U-DC2TM CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker Wireless Intel® PRO/Wireless 4965AGN Webcam Yes(1.3 Mega Pixel) Card Reader 4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro Ports USB 2.0 X4 IE…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חברים שלום, רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי ולהרכיב מחשב חדש. התקציב הוא 3,000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה, השימוש העקרי הוא משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מצרף פה מפרט שהרכבתי, אשמח לחוות הדעת שלכם או להמלצה על שינויים, יש לי חוסר ודאות לגבי מספר דברים: 1. לא מכיר SSD בכלל אז בחרתי ראנדומלי אחד שהוא זול ומספיק גדול 2. הכרטיס מסך הוא משופץ עם אחריות - אם משהו התנסה אשמח לשמוע 3. האם אפשר לרדת במעבד ל- i3 ועדיין להינות מביצועים גבוהים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601482522 - Intel - Intel Pentium G3420 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD G... כמות: - 1 - 340/333 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-DS2 - G…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היי! אז לכבוד הבלאק פריידי, אשמח לרכוש לעצמי מחשב נייד חדש. תקציב: עד סביבות ה5K (מחיר אילת). ישמש בעיקר ללימודים (אינטרנט ואופיס), קצת תכני FHD וכנראה בעתיד גם קצת תכנות (בתור תחביב). איכות מסך טובה - חדות, צבעים ובהירות. גודל: 14-15.6 אינצ' עם עדיפות לגדול יותר אבל לא קטנוני על זה. *מסך מגע - נוטה לכיוון הזה או לחילופין אשמח לאופציות עם משטח שליטה מתקדם וברמה גבוהה. חיבורים: DP/HDMI, 3.5mm ו- USB..לא משהו מיוחד. מקלדת נוחה עם יתרון קל למוארת. *עדיפות שמערכת הפעלה תהיה כלולה במחיר אלא אם ההבדל יהיה מאוד משמעותי ונחוץ. כרגע חושב על Yoga C740/940. אשמח להמלצות שעונות על הצרכים בסה"כ בצורה הטובה ביותר…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב למגוון שימושים גם אינטרנט וגם סרטים וגם משחקים מעבד E8500 לוח אם לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GAEP45UD3L זיכרון 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC עם צלעות קירור כונן קשיח סמסונג G500 sata 7200 16M מאוור למעבד deep cool ספק 500W צורב סמסונג DVD RW X22 כרטיס מסך gigabyte 9800gt 1024 ddr3 256bit מארז ATX אשמח להערות ולהארות בנושא אם כדאי לחסוך בדברים מסוימים ואו להוסיף בדברים אחרים אני רוצה לשחק במשחקים כבדים ותוך כדי שהמחשב יעבוד על אי מיול ואי סי קיו תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שימוש עיקרי במחשב - אינטרנט ואופיס, לעתים עבודה במספר חלונות במקביל. בנוסף מדי פעם גם משחקים בינוניים ברזולוציות סבירות, ופעם ב.. איזה סרט. כרטיס מסך במחשב - Sapphire 2600XT 256MB DDR3. קיבלתי המלצה רק על PHILIPS 200W6CS 20'' קישור: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1811&category_id=1093141af90a7d2d1113ef2e655411a3 עד כמה המסך הזה יתאים למשחקים שאני ארצה להריץ מדי פעם? יש למישהו המלצה למסך נוסף? אם למסך רחב אשמח אם יהיה בו PIVOT כדי שאוכל לעבוד בנוחות על מסמך אופיס יחיד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי המלצות שלכם לאיזה לוח הטוב ביותר (מחיר בין 800-1500 ) למעבד 6600 או 6700 וכן איזה זכרונות הכי מומלצים גם בשילוב עם הלוח כי קראתי ש ocz לא כל כך מסונכרנים עם המעבד אז בבקשה המלצות. אם כבר אז המלצתכם למארז שהכי חשוב שיהיה שקט ושיש usb בחזית ולא נמוך אלא באמצע המארז ולא בצד המארז. ואיזה ספק כוח שיהיה גם הוא שקט 450-500 w תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה לחברה שלי נייד ללימודים והגעתי למסקנה שהכי טוב 12'' שיהיה מאד נייד, ונקנה מסך נוסף שיהיה בבית. מטרות המחשב: עבודה משרדית! לא צריך מפלצת, הצרכים שלה באמת לא מטורפים. גודל המסך, משקל רצוי, זמן סוללה: כמו שאמרתי, 12'' ואני מכוון ל"מאד נייד" יציאות מיוחדות: כיוון שנחבר אותו למסך חיצוני, יהיה נחמד אם יהיה DVI, אבל זה ממש לא הכרחי בלוטות: כדאי. מישהו באמת מיצר בלי בימנו? צורב DVD: חובה הייתי מרגיש נוח יותר עם מחשב מסדרה עיסקית, אבל אני סומך עליכם (כי היא כנראה הייתה מעדיפה ורוד ) כמו כן, המחשב יהיה קבוע בשני בתים (זה פרדוקס, אבל הבנתם את הכוונה...), לכן הייתי רוצה מטען נוסף, אבל אם זה לא אפשרי אזדקק ל docking station. התקציב הוגדר רק לפי הסטנדרט שראיתי למחשבים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש שני מחשבי מותג לצורך משרדי. רצוי כאלו שיש להם 3 שנות אחריות באתר הלקוח. מחשב אחד צריך להיות משרדי קל, והשני קצת יותר מהיר ממנו. מחפש תקציב כולל 4K. שני המחשבים צריכים להיות עם מערכת הפעלה וללא מסך.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שמחפש Docking Station למחשב הנייד שלו. הבעיה שבמחשב הנייד שלו אין הכנה לDocking Station אבל יש לו USB 3 והוא שמע שיש כאלה שאפשר לחבר אותם ל-USB. יש למישהו פה נסיון עם זה? והאם מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה, צחי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב מעבק לבית חדש הגיע הזמן להשתדרג במחשב סלוני חדש שימושים - צפייה בתכני HD ומשחקים (pes2010, cod mw2) מסך - sharp lcd 46" 100hz אין צורך בציוד היקפי צורב פשוט (סרטים לילד) שקט - עדיף כמה שיותר בתקציב הנ"ל עדיפות לקניה ב skypc תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-