עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי לכולם, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסים (אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו...)> להורים שלי, אך יחד עם זאת שיהיה מחשב חזק שישרוד כמה שנים טובות. קיבלתי מפרט והצעת מחיר מאייבורי ואשמח אם תגידו לי איך הוא, והאם אפשר בסכום של 2500 להרכיב מחשב טוב יותר: ספק כוח- a.pfc 450 w fan12 ci-power cwt לוח אם- dh61ww h61 b3 dor3 intel מעבד אינטל- ghz 4mb core i3-540 11563.06 (שוקלת להגדיל ל i5) זכרון- ceon 4gb dor3 1333mhz דיסק קשיח- gb sata2 7200 16mb hitachi500 צורב- lightscribe sata samsung dvdx22 כ.קול- מובנה בלוח אם כ. רשת- g lan 1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי- intel graphics מארז- in win שחור מנוקד עם usb וסאונד קדמי *הצעת נוספת למארז בעלות 355 ש"ח- ps04b atx silverstone סט א…

3. Started by amitr,

מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by koobanos,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by playerr12,

יש לי אפשרות לקנות את הנייד הזה, ב4000 ש"ח.. שווה? אני סטודנט, בגדול שימוש במחשב לאינטרנט אופיס ואולי שפות תכנות וכאלה.. אין לי ממש צורך במשחקים כבדים.. (בגדול משחק מנג'ר וכאלה) דגםInspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כרטיס מסך 1GB AMD Radeon HD 7670M תקשורת אלחוטית Intel 2230 WLAN Card (802.11n + BT 4.0) מערכת הפעלה Israel MUI Windows 7 Home Premium (6…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Marksiman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 1,Deus Ex Mankind Divided,Fallout 4, The Divition, Tomb Raider, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

9. Started by roxnity,

טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם eclipse / android sdk (תכנות) / VM. עריכה גרפית (אני לא מעצב אבל לפעמים כן צריך לפתוח פוטושופ בשביל לחתוך עיצובים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בphotoshop, eclipse לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר אז למה לא. לא חובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך גם במסך 4. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תקציב : להשתדל לא לעבור את ה 5K אחרי הנחת מזומן 2%-3% Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1285 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1121 מכוון שאני לא טקנה מחשב בשלוש-ראבע שנים הקרובות אני רוצה השקעה לעתיד, אפילו שאפשר למצוא דברים משתלמים יותר להווה. Gigabyte GA-X38-DS4 ¤928 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1103 מתוכנן CrossFire בעתיד. G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤225 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 בהנחה שהוא לא יאכזב! אני לא הולך להזמין לפני שאני אראה את הביצועים שלו, לא לדאוג! Western Digital WD5000…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gal kedar,

דחוף מאוד

13. Started by Maor Herold,

שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אז קניתי מחשב חדש ואני רוצה למכור את הישן יש כמה שמעוניינים כבר אבל אני לא סגור לגבי כמה למכור... זהו המפרט: asus p4p 800 gigabyte cpu fan cooler intel pentium 4 3000ghrz samsung 1gb nvidia g-force 7600gs hd wd 80 gb

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מעבד:Intel Pentuim 4-3.0GHz L2 Cache 800MHZ לוח אם:Asus P4P800 intel chipset 865 5 PCI,1 AGP,Onboard 8 USB Ports כמה נתונים על הלוח: תומך עד 4 ג'יגה זכרון פנימי 2 דיסיקים קשיחים של S-ata ונדמה לי 3.6 GHz הוא תומך זיכרון פנימי:2X512 DDRAM dual-band-400 MHz דיסק קשיח: 1.WD 80GB 7200 RPM SATA 150 2.SCSI 80GB 10000Rpm IBM כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE FX5900 XT 128+TV OUT כמה נתונים: 128 מגה מעבד חזק מאוד!!!!!!!! tv-out כרטיס קול: AC 97 תומך עד 6 ערוצים Dvd: asus 16X צורב:52X32X52 כרטיס רשת מובנה -On board Floppy של Panasonic עכבר אופטי 5 לחצנים+מקלדתמולטימדיה שחורה של מיקרוסופט (החדשה) רמקולים: קריאטיב אינספייר G380 שתי רמקולים וסאב מארז: רגיל-יפה 3 מאווררים -----------------…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. * תקציב? כ-3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? ללימודים (מעבדי תמלילים ואינטרנט), צפייה בסרטים ומשחקי מחשב קלים ו/או ישנים. הכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו שעות ארוכות. * גודל המסך? מתלבט בין 13.3 אינץ' ובין 15.6 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? גמיש עם עדיפות למט. * רזולוציית המסך? גמיש. בגדלים האלה רצוי לא רזולוציה גבוהה מידי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נוח להקלדה, רצוי numpad אך לא חובה ועדיפות ל-touchpad שאפשר לגלול בעמודים למעלה ולמטה עם שתי אצבעות. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה כבד מידי, מתחת לשני קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא ממש. * האם דרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי נייד של HP דגם DV5000. נפל לי מקש [האות צ אם זה משנה] וגם התושבת [הפלסטיק הלבן הזה] נעלם. לקחתי את האות ממחשב נייד אחר של HP, האות מתאימה בול גם בצבע והכל אבל הפלסטיק התושבת לא מתאימה. ראיתי שיש אפשרות קניה אבל למקלדת שלמה רוצים 350. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. התקציב שלי הוא 5000 עד 5500 בלי מסך (יש לי samsung syncmaster 959nf מומלץ בחום לכולם,אגב.) חשבתי על מעבד amd 64 3000+ ולוח K8N NEO PLATINUM של MSI. אני יכול לקנות כרטיס מסך בארה"ב כך ש X800 PRO של ATI עולה לי 420$ (1900 ש"ח) וRADEON 9800PRO של ATI עולה לי 200$ (920 ש"ח). בכל שאר הרכיבים אני לא ממש מבין. יש הצעות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by adam-levi,

שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Chymes,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד סביר, שילווה אותי במשך שלוש שנים בחיל האוויר. אינני מחפש משהו מפלצתי, אבל אני גם לא רוצה לקנות זבל. תקציב כ-5000 - 5500 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יוכל לקרוא סרטי DVD ולהריץ משחקים בצורה סבירה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים, אשמח לעזרתכם במפרט למחשב גיימינג לא כבד השימוש יהיה למשחקים כמו פורטנייט וכו' ראיתי בפורום מדור מחשבים מומלצים את המפרט המופיע מטה ונראה לי די סבבה במיוחד שאוכל לשדרג קצת את המחשב הזה בהמשך. אשמח לדעת האם היום כבר יש חלופות טובות יותר בעלות מול תועלת. תודה מראש מעבד AMD Ryzen 3 3300X 4-Core CPU BOX 650 ₪ לוח-אם Asus PRIME B450M-A | Gigabyte B450M-DS3H 400 ₪ זכרונות DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 400 ₪ כרטיס מסך NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB 1,200 ₪ …

24. צריך חוות דעת על המחשב יש לי כרטיס מסך GTX 660 ZOTAC אז אני לא צריך חדש. המחשב למשחקים כמו BF4 ומשחקים כבדים מעבד : Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור מעבד : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-H81M-DS2 LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון ראם : Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 הארדיסק : Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ספק כוח : SeaSonic 620W Active PFC 80+ Bronze S12II-620 PSU מארז : CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window ATX Case Black No PSU קונה בKSP סך הכל 2775 שקל. האם המפרט טוב לתקציב? (לא מעוניין בSSD) *אני יכול לקנות רק בKSP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by noam_tz,

אהלן, אני צריך מחשב עבור משחקים כבדים, אינטרנט, מולטימדיה ותיכנות. FIREWIRE חובה. בגלל שיקולי מיקום, המסך ימוקם כ-2 מטר מהמשתמש ולכן אני כנראה אשתמש בטלויזית 32" 32LC41 של LG בתור מסך (לא בתקציב). המחשב ימוקם בסלון ולכן עליו להיות שקט מאד וסולידי (בלי חלונות שקופים לדוגמא). כמו כן אני צריך עכבר + מקלדת אלחוטיים איכותיים. לא צריך רמקולים תודה על העזרה...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.