ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הי, קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאד. האם כדאי להחליף כרטיס מסך? או אולי מארז? או משהו אחר? האם הלוח מומלץ? תודה מראש לכל התותחים! חגי 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel DRAGONTAIL PEAK DP35DPM לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor Full ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® P35 Express Chipset, Intel® EM64T, BIT Dual channel memory DDR2/677/800Mhz - 4 sockets/8GB max 3x PCI, 3xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (12xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1 PATA(2dev), 6 SATA including 1 eSATA port (3gb/s) Intel Matrix Storage Technology supports RAID 0, 1, 5 and 10. Two IEEE-1394a int…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש מחשב נישא שעונה על הדרישות חוץ מאשר מאק בוק ? (מחשב שניתן להשיג בארץ למרות שבמקרה של אין ברירה, אפשרי להשיג מחו"ל) אפשר להתעלם מהמחיר בעקרון..אבל אם המחיר יעלה על 9999 אעדיף כבר לקנות מאק ... 15.5"-17" led display anti glare/glossy matte הסתכלתי על המפרטים הספיציפיים של כל מיני דגמים של טושיבה..דל ואסוס ... ברגע שיש תאורת לד הם פשוט מורידים כל פרט על תכונות כגון מבריק glossy/shiny/bright וכל מיני שמות.. אבל הבנתי שאי אפשר להתייחס לכך כאילו הם לא מבריקים אלא חייבים למצוא מט\מאט או אנטי-גלר\מבריק באופן ספציפי המחשב מיועד (בעיקר) לכל מה שסטודנט צריך (עם קצת בעיות בעיניים- יובש,לכן החשיבות מהמנעות ממסכים מבריקים וכו') - מעדיף אפשרות למחשב חזק,כרטיס מסך שכן מסוגל להרי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שמעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד כ-4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה במידה וישתלם). השימושים למחשב יהיו בסיסיים יחסית - עבודה משרדית, גלישה בסיסית באינטרנט ומשחק פה משחק שם. דברים שחשובים לי במחשב - שיהיה קל משקל , גודל של בערך 13" יספיק, חיי סוללה שיאפשרו לו להחזיק יום שלם באוניברסיטה (4-5 שעות). 250 GB בכונן הקשיח יספיקו לי, כדאי שתהיה יציאת HDMI . אין לי באמת מידע על חברות ככה שאני מבקש את מה שאני מניח שכולם מבקשים - חברה מוכרת. לא חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם יש למישהו רעיון, אני אשמח . בינתיים מישהו המליץ לי על Lenovo IdeaPad U310 4375-64G http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824132 מישהו שמע/מכיר/התנסה בו ויכול לספר עליו? תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הינני מעוניין לרכוש מחשב ומסך, עוד השבוע, לצורכי תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים ושימושים כללים. תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים, אינטרנט, צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)., אקליפס, ויזואל סטודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FIFA 2014, GTA V, WATCH DOGS, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 2500 עד 2800 ש"ח , המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר , תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מעוניין במפרט לעריכת וידאו ביתי (יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית), בעלות של 5500-6000 כולל מסך. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד בתקציב של עד 9K במשקל פחות מ2 קילו לפחות(1.5 יהיה מצויין או 1.7) לעבודה משרדית ואם אפשר אז גם לקצת משחקים.. אבל אם לא לא נורא.. עבודה משרדית windows office ואינטרנט בצורה הטובה ביותר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה משרדית, לא יקר מדי אבל שיהיה מבוסס i3 ולא רועש. חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד i3 קירור- alphine i11 זיכרון- 4 ג'יגה (מתלבט אם לקחת 8 ג'יגה) לוח אם מבוסס h81 עם יציאת hdmi דיסק קשיח ssd 128 ג'יגה חסר לי מארז וספק.. אני צריך ספק שיאפשר לי בעתיד להוסיף במקרה הצורך דיסק קשיח של טרה+ אופציה לכרטיס מסך (לסרטים בלבד, לא למשחקים) משיטוט קצר שעשיתי בtms וksp ראיתי שi3 עולה בtms 590 ואילו בksp 540. אין לי בעיה להוסיף כסף לחנות יותר אמינה, אבל גם חשוב שהמחשב יגיע כמה שיותר מהר. מהניסיון שלכם איזה חנות יותר זולה? ואצל מי המחשב יגיע יותר מהר? אשמח למפרט, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הנייד הזה, ב4000 ש"ח.. שווה? אני סטודנט, בגדול שימוש במחשב לאינטרנט אופיס ואולי שפות תכנות וכאלה.. אין לי ממש צורך במשחקים כבדים.. (בגדול משחק מנג'ר וכאלה) דגםInspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כרטיס מסך 1GB AMD Radeon HD 7670M תקשורת אלחוטית Intel 2230 WLAN Card (802.11n + BT 4.0) מערכת הפעלה Israel MUI Windows 7 Home Premium (6…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים. מחיר כ-4000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך בערך בתחום ה1000-1500 ש"ח (הכי טוב במחיר הזה) ולפחות 1GB Ram. בלי מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. שכחתי לציין, בלי צורב ואני רוצה כונן שקורא DVD. שהקנייה תהיה בחנות אחת ד"א (עדיף KSP) תודה מראש לעוזרים, The Angel
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 1,Deus Ex Mankind Divided,Fallout 4, The Divition, Tomb Raider, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם eclipse / android sdk (תכנות) / VM. עריכה גרפית (אני לא מעצב אבל לפעמים כן צריך לפתוח פוטושופ בשביל לחתוך עיצובים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בphotoshop, eclipse לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר אז למה לא. לא חובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך גם במסך 4. האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor (2.0Ghz) 3800+ לוח אם: Asus A8N-E nVidia nForce4 Ultra Socket 939 זיכרון: Corsair 2x1GB (2GB) PC3200 DDr400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 הארד דיסק: Western Digital 80GB Sata II 8MB 7200RPM x2 (לצורך RAID) כרטיס מסך: Sapphire Radeon x1800XT 512MB PCIe צורב: Nec ND-3550 Dual Layer Black מארז: SunBeam Transformer Black Case (כולל 4 מאווררים, 3 עם לאדים) ספק כח: CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2 כרטיס רשת אלחוטי: DLink AirPlus Xtreme G Dwl-520 PCI Adapter נ.ב. המחשב עלה 9000 שקל ואני מתכנן לקנות לו בקרוב רמקולים של לוגי'טק דגם x-530 5.1 ואם הכרטיס קול המשולב בלוח אם לא יהיה מספיק טוב אז אני אוסיף גם כרטיס קול Audigy 2 7.1
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש ואני רוצה למכור את הישן יש כמה שמעוניינים כבר אבל אני לא סגור לגבי כמה למכור... זהו המפרט: asus p4p 800 gigabyte cpu fan cooler intel pentium 4 3000ghrz samsung 1gb nvidia g-force 7600gs hd wd 80 gb
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד:Intel Pentuim 4-3.0GHz L2 Cache 800MHZ לוח אם:Asus P4P800 intel chipset 865 5 PCI,1 AGP,Onboard 8 USB Ports כמה נתונים על הלוח: תומך עד 4 ג'יגה זכרון פנימי 2 דיסיקים קשיחים של S-ata ונדמה לי 3.6 GHz הוא תומך זיכרון פנימי:2X512 DDRAM dual-band-400 MHz דיסק קשיח: 1.WD 80GB 7200 RPM SATA 150 2.SCSI 80GB 10000Rpm IBM כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE FX5900 XT 128+TV OUT כמה נתונים: 128 מגה מעבד חזק מאוד!!!!!!!! tv-out כרטיס קול: AC 97 תומך עד 6 ערוצים Dvd: asus 16X צורב:52X32X52 כרטיס רשת מובנה -On board Floppy של Panasonic עכבר אופטי 5 לחצנים+מקלדתמולטימדיה שחורה של מיקרוסופט (החדשה) רמקולים: קריאטיב אינספייר G380 שתי רמקולים וסאב מארז: רגיל-יפה 3 מאווררים -----------------…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* תקציב? כ-3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? ללימודים (מעבדי תמלילים ואינטרנט), צפייה בסרטים ומשחקי מחשב קלים ו/או ישנים. הכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו שעות ארוכות. * גודל המסך? מתלבט בין 13.3 אינץ' ובין 15.6 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? גמיש עם עדיפות למט. * רזולוציית המסך? גמיש. בגדלים האלה רצוי לא רזולוציה גבוהה מידי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נוח להקלדה, רצוי numpad אך לא חובה ועדיפות ל-touchpad שאפשר לגלול בעמודים למעלה ולמטה עם שתי אצבעות. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה כבד מידי, מתחת לשני קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא ממש. * האם דרו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-