עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by harap,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לבית עם מסך גדול יחסית.השימושים בעיקר אנטרנט, תכנות וסרטים. חשבתי על הדגם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10085 מה אתם אומרים? או שיש הצעות יותר משתלמות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני נמצא כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד.. איך המחשב הזה ? http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=7221822&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=VRqCjC7BBTkwCjCECjCE אני רוצה מחשב נייד 13.3 ושיהיה קל. המחשב הוא בשביל לימודים ואני גם מטייל הרבה ושיהיה אפשר גם לשחק בו... חשוב שיהיה אחריאות בין לאומית. אני רואה שבמחשב הזה יש הכל- אחראיות בין לאומית, מסך 13.3, מעבד חזק וכרטיס מסך.. התקציב הוא עד 800$ (כולל מיסים) שזה אומר 750$ בערך. שווה לקנות את המחשב הזה?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by spotash,

עיקר העבודה איתו תיהיה ליצירת מוסיקה, כמובן שגם גלישה באינטרנט ואיזה סרט או סידרה פה ושם.. אין צורך בציוד היקפי, קיים גם כרטיס קול שאני מעביר מהמחשב הקודם. רצוי עם כמה שיותר זיכרון פנימי ומעבד חזק. יש צורך בצורב DVD. התקציב גמיש. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. פונה בעיקר למי שמבין איך מחשב ליצירת מוזיקה צריך להיות.(רק מארז ללא מסך וכל השאר). בעקרון צריך מעבד quad רצוי שיהיה חזק מאד,זכרון 4gb,לוח חזק,שני הארד דיסקים עדיף כל אחד 300mb 32mb sataII כרטיס מסך משהו באמצע לא מפציץ אבל גם לא מעפן.....רצוי עם פיצול ל-2 מסכים וזכרון 512MB. ובראש ובראשונה מארז עם קירור רציני ושקט..אני יכול להיות גמיש עד 5000k עם זה.....תנו בראש אנשים תודה אשמח לקבל כל הצעה שנראית לכם מתאימה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MadManiii,

אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by adamshar,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב R61 של לנובו בארה"ב. כל המפרט סגור, מלבד עניין המעבד. שימושים: תכנות. אשמח לקבל התייחסויות ענייניות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Majal_Guy,

שלום, אשמח לקבל המלצה על לפטופ עבור אמא שלי, השימושים מאוד בסיסיים... אינטרנט, תמונות וכו'. תקציב: עדיף כמה שפחות, גג 1500 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בעבר קניתי מחשבים בחנות, שאף מחשב לא יוצא ממנה, לפני שהוא עובר בדיקת מאמץ של 48(או אפילו 72, לא בטוח) שעות. עכשיו נוח לי יותר לקנות בחנות אחרת, שעושה את הבדיקה הזו בתשלום נוסף(אין לי בעיה לשלם את זה, זה לא העניין). 2 שאלות: 1) עד כמה זה נפוץ/סביר, שרכיב חומרה כלשהו מגיע עם פגם, שלא היו עולים עליו ללא בדיקת המאמץ? 2) האם בדיקת מאמץ ארוכה כשלעצמה לא יכולה לגרום לנזק? בואו ניקח את זה לקיצון, להמחשה: אף אחד לא ימהר לקנות כרטיס מסך, שהיה חלק מכריית מטבעות דיגיטליים, בגלל המאמץ העצום. האם 48 שעות של 100% מאמץ לא יכולים לגרום לנזק..?

11. Started by ToMeR C,

טוב אז עד עכשיו נסגרתי בערך על: מעבד - Intel Core i5-4570 Haswell 3.2GHz Box כולל מאוורר[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]לוח אם - Gigabyte דגם GA-B85M-HD3 צ'יפסט B85 תושבת 1150[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer זכרון - Corsair 8GB DDR3 1600MHz דגם CMZ8GX3M1A1600C10[/TD] [/TR] [/TABLE] מבחינת צורב מקלדת וכל השאר זה שטויות לבחור, נתקעתי עם הנושא של איזה מארז, האם להוסיף עוד מאווררים למארז ואיזה ספק כוח צריך בשביל המפרט הזה. אשמח אם מישהו יכול לעזור ואם גם יש הערות על המפרט אני ירצה לדעת.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Jiddu101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מהגבוהה לנמוך: משחקים בעיקר FPS, עבודה עם sony vegas לעריכת סרטונים קצרים ליוטיוב, שימוש מזערי בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3 ו4 כשיצא, starcraft , dota 2, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Pika007,

אני צריך חוות דעת או עצה- בזמן שההארדיסק לא "טוחן" בנייד החדש שלי (ה 1520) יש רעש סטטי מציק באוזניות ואפילו ברמקולים. ברמקולים לא שומעים את זה אלא אם מצמידים את האוזן לאחד מהרמקולים, אבל באוזניות שומעים את זה..... -ברגע שאני מפעיל כל ישום עם סאונד כלשהו, הרעש נבלע כליל בתוך הסאונד של הישום, אבל הסיפור הזה עדיין מציק לי.... מישהו מכיר את העניין? זו זליגת חשמל או מה? S: *הרעש לא מתגבר או נחלש שאני מגביר ומנמיך את עצמת הסאונד, אלא אם מדובר ברמקולים עם הספק חיצוני. הרעש בפיץ' גבוה מאוד, ופשוט מחרפן אותי. הוא חזק מאוד שאתה בחדר שקט S: תודה לעונים. עריכה- מצאתי את מקור הרעש. זה המאוורר X_X משום מה זה משפיע גם באוזניות. יש רעיון מה לעשות? :\ עריכה 2- מסתבר שאני מדמיין דברים, או …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, אני משתמש ותיק-חדש בפורום. מכיוון שאני כבר לא בעניינים בכל הנושא של חומרה עדכנית- רציתי לקבל המלצה/חוות דעת על שדרוג הזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח (בתצורת SSD), בעיקר לצורך גיימינג כבד - 1080p/60fps(מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA V, MGS V וכו') בתקציב של עד 2200 שקלים + - (יודע שזה מעט לחוץ, לכן נוספו ה+ -). כרגע יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח-אם:https://www.asus.com/us/Motherboards/P7P55D_PRO) Asus P7P55D PRO) מעבד: Intel i7 875k (כן, דור ראשון...) ספק: ( http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm) SeaSonic 620W ( S12II Bronze)זיכרון: (http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl7d-4gbrm) G.skill 4GB 1600mhz (F3-12800CL7D-4GBRM) כ.מסך: (Radeon HD 5850 (Toxic 2…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by שמואל דקל,

שלום. יש לי מחשב נייד dell xps 12 9q33 intel u4500 ויש לו 2 חיבורי USB 3 ואחד פועל כראוי והשני לא עובר לי את ה40 מגה ממש כאילו הוא USB 2. כל הדרייברים מעודכנים לגמרי חשבתי לפני שאפנה לתמיכה טכנית לפנות למומחי האתר אולי יגיע לי מכאן הפתרון

18. הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית חשוב שיהיה שקט ומאוד מהיר. אשמח לקבל תגובות האם המחשב הנ"ל יספק את הצורך והם יש תאימות בין הריכיבים שבחרתי. מעבד INTEL: ₪ 835 -- מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray מאוורר למעבד: ₪ 69 -- מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: ₪ 349 -- לוח אם (Gigabyte B360M H (rev. 1.0 זכרון (RAM): ₪ 400 -- זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400MHz KVR24N17S8/8 DIMM כונן SSD: ₪ 310 -- כונן Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD דיסק קשיח: ₪ 240 -- דיסק קשיח Western Digital Blue WD10EZEX 1TB ספק כח: ₪ 285 -- ספק כח FSP FSP500-60…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש שיכול להריץ משחקים לכמה השנים הקרובות בצורה סבירה וסך הכל יעבוד טוב. אז ניגש לעניינים. טווח מחירים: 4500-5500 שח , קניה בארץ מטרות מחשב: עבודה כללית והרצה של משחקים. גודל מסך: מינימום 15.6" משקל: חסר חשיבות. זמן סוללה: חסר חשיבות יציאות מיוחדות: לא בלוטות': רצוי, אבל לא דיל ברייקר קונן קשיח: מינימום חצי טרהבייט , רצוי 640 גיגה. צורב DVD: זה דיי סטנדרתי אני חושב בטווח המחירים הזה. אחריות בין לאומית : אין צורך העדפה לחברה כלשהיא: לומר תאמת הייתי מעדיף HP אבל זה רק בגלל סנטימנט שיש לי כלפי הנייד הנוכחי שעד עכשיו עובד דיי יפה. למרות שבבסיס אני מחפש יותר ביצועים מאשר מותג. ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום למומחים.. בניתי מערכת תקציבית לשימוש ביתי מינימלי גלישה בעיקר ולא יותר מזה.. אין לי עניין בשידרוג בעתיד .. 2300 זה התקציב גג... אני לא ככ בטוח לגבי לוח האם האם הוא טוב מספיק מבחינת אמינות ? והאם הסטוק שבא עם המעבד רועש במיוחד או סביר? תודה ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪49 ₪49 1 שליח עד הבית מבוטח 4 ימי עסקים מרגע אישור תשלום. ₪486 ₪486 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪106 ₪106 1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪168 ₪168 1 מארז ללא ספק CoolerMaster El…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eroz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

24. Started by puhs,

היי חברים אני מתחיל ללמוד בקרוב מדעי המחשב וזקוק למחשב נייד. אני אשמח למחשב שישרת אותי לכל ה3-4 שנים הקרובות של התואר ולכן מעדיף לקנות מעבר לדרישות הבסיסיות. התקציב הוא בסביבות ה3200-3300. אפשר לחרוג במעט אם זה שווה את זה. בנוסף - אני מעדיף לרכוש בחול (לא זקוק למקלדת בעברית), אם יש המלצות לחנויות ששולחות לארץ - אשמח לשמוע. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה8K, ניתן לחרוג בכמה שצריך אפילו ל9K או 10K במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1440p / פריימרייט של 165 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בהארד דיסק, SSD עבור מערכת ההפעלה יספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כל עוד זה לא חורג מהתקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות כזאת לעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים