ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם של סוס העבודה הזקן שלי (2015) שמבוסס i7-4790 , GeForce GTX970 , Fatal1ty B85 Killer עם מארז איכותי של NZXT . אמנם זמינה כרגע גירסה פשוטה יותר של לוח האם, אבל השאלה האמיתית היא האם לא סביר לשמור את ה-650 ש"ח תיקון (ואולי 1000 אם רכיב נוסף נדפק), או שכדאי להשקיע כל שקל במחשב חדש? המחשב תפקד כעמדת גרפיקה ווגימינג באופן מעולה ושקט עד היום.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו בכותרת, מחפש נייד לגלישה (בעיקר ניהול דפי פייסבוק) וסרטים. עדיפות לכונן קשיח כמה שיותר גדול. כל השאר לא כזה חשוב, אבל עדיף בין 13-16 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים( אבל זה לא חובה, אלא יתרון), צפיה בסרטים, תכנות . * גודל המסך - 15 ומעלה. * משקל רצוי - אידיאלי כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לפחות 3 שעות במינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 300gb, ואשמח מאוד אם יהיה גם SSD אבל זה לא משהו קריטי. * כונן CD/DVD? צורב - לא צריך בכלל * כונן Bluray - לא צריך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא צריך בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אשמח לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שתיהיה חברה מוכרת
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיסי בשביל ההורים שלי , אין להם שימוש מעבר לגלישה באינטרנט אופיס וסרטים בעיקרון המחשב יעמוד בסלון אז מבחינת רעש כל עוד הוא לא נשמע כמו מטוס סילון אז זה בסדר אין צורך בציוד הקפי והתקציב הוא 1500 ואם אפשר בפחות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/threads/568931 החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי ורק להעביר אליו את הכרטיס מסך והכוננים הקיימים הדבר היחיד שהשתנה מהשאלון הקודם הוא התקציב מ- 3000 ללא חריגה ל- 4000 עם חריגה קלה של עד 100-200 (בגלל שהפעם יש צורך בכל החלקים) החלטתי לשמור על המחשב הקיים עבור שימושים אחרים שהוא יכול למלא והרעיון שבחריגה של 1000 שקלים +/- מהתקציב אני מרוויח 2 מחשבים קורץ לי מאוד! שוב, כמו שאמרתי השאלון מפעם קודמת לא השתנה, אז אני לא ממלא מחדש, תוכלו פשוט להכנס ולראות אותו שם. זה המפרט שהרכבתי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8066201920103[/TD] [TD]מעבד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, לאחרונה התחלתי להתעניין ב HTPC (כי זה נראה כמו הפתרון הטוב ביותר לניגון סרטים בטלוויזיה גם ברזולוציות גבוהות שמשלב רשת וכל העניין דיי גמיש). כעיקרון מושך אותי מאוד לבנות אחד כזה, ממש מאפס מארז, ספק כח, מאווררים, כפתורים, צג וכד'. זה נשמע הרבה יותר מעניין ומאתגר וגם יותר זול (אם מזניחים את שעות העבודה). מה אתם אומרים? כדאי? בסטיקי מצאתי מפרט מומלץ: מעבד AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת BOX לוח-אם Gigabyte GA-880GM-D2H זכרונות 1x2GB DDR3 1066Mhz/1333Mh כונן קשיח SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ מארז Enermax Laguna 300w האם המפרט הזה באמת נחוץ? לא מספיקה ליבה אחת ו 1GB RAM? ואולי לשים את אחת מגרסאות ה HOME של Win 7? ומה כ"כ מיוחד ב Windows Media Center הזה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שבהתחלה נראית פשוטה אבל מסתבכת. המחשב שברשותי : lenov 3000 n100 0768 fkg פועל עם מערכת הפעלה win xp service pack 3. המחשב בן שנה וחצי בערך. ועכשיו לבעיה: הסוללה פורקת את עצמה מתי שבא לה. (אני ידוע מה אתם חושבים, הסוללה דפוקה). הלכתי והשגתי סוללה חדשה והפלא ופלא, זה עדיין קורה. לכן אני מניח שהבעיה נובעת מאישהו רכיב חומרה פנימי (אני שולל את האפשרות של תכנה\הארד דיסק כי קצת אחרי שזה קרה קניתי הארד דיסק חדש והתקנתי עליו הכל מחדש). מישהו נתקל במשהו כזה פעם? מה יכולה להיות הבעיה? איזה בדיקות כדאי לעשות ? הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המחשב למעבדה זה כי אני חושש שיגידו לי שזה משהו בלוח אם ואז גם ככה לא שווה לתקן את המחשב (ויקחו לי איזה 200 שקל על בדיקה שלא ת…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מחשב שאקנה בחודש הקרוב, מה דעתכם עליו? המסך שאקנה יהיה SAMSUNG T220. שיניתי את המפרט עקב תגובות שלכם פה שממש עזרו לי ושיכנעו אותי ללכת על זה. מה דעתכם? Tms&Fox X84 HD4850 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1,266 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 זיכרון Transcend DDR2 4096MB 2GBX2 800MHZ CL5 ¤253 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤550 דיסק קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤309 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר אז כן אבל רק אם זה יותר משתלם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter strike,assassin's creed,gta,fifa 2015 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין בנייד למטרת עריכה ראשונית או סתם משחקי עריכה וצפייה בתמונות. זה לא יהיה מחשב עריכה(לא מאמין בעריכה במסך לא מקצועי) עיקרי. נראה לי חשוב לי רזולוציה טובה, IPS זה בונוס מעולה וכמה שיותר זיכרון RAM. תקציב של 3K מKSP אילת. בברכה, אורי - - - תגובה אוחדה: - - - איך האופציה הזאת: http://ksp.co.il/?uin=23679
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש שיכול להריץ משחקים לכמה השנים הקרובות בצורה סבירה וסך הכל יעבוד טוב. אז ניגש לעניינים. טווח מחירים: 4500-5500 שח , קניה בארץ מטרות מחשב: עבודה כללית והרצה של משחקים. גודל מסך: מינימום 15.6" משקל: חסר חשיבות. זמן סוללה: חסר חשיבות יציאות מיוחדות: לא בלוטות': רצוי, אבל לא דיל ברייקר קונן קשיח: מינימום חצי טרהבייט , רצוי 640 גיגה. צורב DVD: זה דיי סטנדרתי אני חושב בטווח המחירים הזה. אחריות בין לאומית : אין צורך העדפה לחברה כלשהיא: לומר תאמת הייתי מעדיף HP אבל זה רק בגלל סנטימנט שיש לי כלפי הנייד הנוכחי שעד עכשיו עובד דיי יפה. למרות שבבסיס אני מחפש יותר ביצועים מאשר מותג. ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה. עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים? אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר? האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי) אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש או בקיצור כמו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מצ"ב מפרט מחשב שהרכבתי לטובת מחשב משרדי חזק (בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט עם אופציה לראות סרטים). 1. מעוניין לדעת האם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני. 2. האם נכון לשדרג רכיב אל מול עלות תועלת. תודה! ------------------------------------------------ מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪990 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪133 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBN…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-