עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. במפרט הראשון פה- http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ האם יש אפשרות ללוח אם זול יותר משמעותית ובגוף קירור {אם צריך-אני לא הולך לעשות לו OC}

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by TecNodRom,

שלום! ברשותי המחשב: HP Pavilion dv6514ej זה המפרט: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=29017 (Intel® Core 2 Duo Processor T7500 ) שאלתי היא: האם המעבד של המחשב הנ"ל תומך ב 4 גיגה ראם? אם אני אוסיף והוא אינו תומך, הלוח יכול להישרף??? כעת יש במחשב 2 כרטיסים של 1 גיגה ראם וברצוני להחליפם ב2 כרטיסים של 2 גיגה ראם. נ.ב אני מודע לעובדה שבכדי שהמחשב ישתמש בכל ה-4 גיגה ראם ולא רק ב3.2 גיגה ראם יש צורך תקין מערכת של 64 סיביות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by IMAGUY1X,

תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז? סתכלו ביוטיוב בבקשה אל תגידבו סתם תראו שהוא ענקי ... אבל המארז יספיק בישבילו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by orese,

היי אשמח לעזרתכם כרטיס המסך הזה - https://ksp.co.il/web/item/216896 PNY GT 1030 2GB GDDR4 HDMI DVI יתאים ללוח אם הזה ? https://ksp.co.il/web/item/192017 MSI MAG B660M MORTAR DDR4 LGA1700 Intel B660 ובנוסף יש חשיבות למעבד שאני בוחר לגבי ההתאמה של הכרטיס מסך ? תודה רבה

6. Started by hichcock,

לפני כמה שבועות רשמתי פה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קורס אמרו לי להתקין מחדש - התקנתי - לא עזר ניסיתי גם לפרמט את המחשב לפני כמה ימים והבעיה חזרה. יש מצב שהכרטיס מסך דפוק? אם יש רעיונות נוספים לסידור הבעיה אשמח לשמוע, ממש אין לי חשק עכשיו להביא את המחשב למעבדה שלהם והיות בלי מחשב שבוע :-\ תודה מראש. חשוב לציין שהדבר קורה רק כאשר אני מפעיל סרטים או מוזיקה במדיה פלייר את תוכנות דומות (ויינאמפ וכ"ו) כנראה כשיש מאמץ

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Nir Breuer,

שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר. אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש) -גודל מסך- 13-14 אינץ' -המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני. -דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) -מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג) -רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות) יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, לפני שנה רכשתי לאפטופ HP Pavilion dv3-2150ej של 14 אינץ' מ-KSP. מערכת ההפעלה היא VISTA. בחצי השנה האחרונה (לפחות) החלה בעיית חום רצינית עם הלאפטופ. בכל אחד מהמקרים הבאים, הלאפטופ מתחמם (באזור פתח האוורור והאזורים הסמוכים לו) לרמות קיצוניות, ולעיתים מתחיל לקרטע עד שהואמכבה אוטומטית את המסך למצב שצריך לעשות RESTART: 1. שימוש בהרבה מאוד תוכנות כבדות במקביל. 2. צפיה של יותר מ-20 דקות לערך בקטעי וידאו - ככל שהוידאו איכותי יותר, הלאפטופ מתחמם מהר יותר. עם דברים באיכות BLU RAY הוא בקושי מתמודד. 3. משחק כבד (דוגמת STARCRAFT 2). הדבר הביא אותי לפיתרון העצוב של הצבת מאורר קטן בסמוך לפתח האוורור של הלאפטופ, מה שפותר את הבעיה כל עוד המאוורר בסביבה. עם זאת, זה פאקינג לאפטו…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by itaysk,

1. HP Pavilion ze4900 15" 763MB RAM 1.5GHZ Centrino 2. DELL D600 Latitude 14" 512MB 1.6MHZ Centrino מחשב עם מדברה של PentiumM יותר ישן ממחשב עם מדברה של Centrino בהכרח נכון?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. צ'לום לכם, אני צריך לפטופ, אני רוצה להשקיע 6000 שקל (להכל, תיק, עכבר ומה צריך עוד?) אני צריך שהוא יוכל לעשות: 1.פוטושופ 2.סרטונים ביוטיוב (לא צוחק זה חלק מהעבודה שלי ) 3.סרטים בכללי 4.אופיס 5.קפה אמרו לי להיכנס לזאפ, נכנסתי, קיבלתי חום ויצאתי לעשן חום... אז אשמח עם תעזרו לקופי מסכן שרק רוצה לקנות לפטופ, וללכת לדרכו. תודה על טוב לבכם, אליאב, נ.ב אשמח לקבל גם המלצה על מקום לקנות לאפטופ...

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידאו, בתקציב נמוך. אני לא מתכוון להתקין עליו משחקים בכלל, מחשב עבודה נטו. אני עדיין מתלבט אם לקנות מחשב מוכן, או לקנות רכיבים ולהתקין. כמה שאלות, קודם כל: 1. אינטל או AMD? אני כרגע מכוון לאינטל. 2. האם כדאי להשקיע במעבדים החדשים של אינטל, Core 2 Duo? ישנו הבדל מחיר משמעותי בינם לבין Dual Core, אבל הבנתי שההבדל בביצועים הוא גדול, שאולי זה כדאי להשקיע בזה כבר. 3. עד כמה משנה S.ATA או S.ATA2? 4. יספיק לי (בתור התחלה) כרטיס מסך משולב? אני מדבר על SiS Graphics 256E, שיש לו 128MB. 5. שמעתי שיש תכונה ללוחות אם החדשים, שהם עובדים מהר יותר עם 2 זכרונות 512 במקום אחד של 1024. זה נכון? עד כמה? עכשיו, מצאתי כמה הצעות ומפרטים: מארז CODEGEN 3319CA 500W …

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shloosh,

אוףףף גם אני רוצה כזה: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D Case: OCS Liquid Diamond Color Aluminum ATC-110B-SX with Clear Window CaseColor: Porsche Basalt Black Metallic FrontIntakeFans: 2x Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan RearExhaustFans: Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan SideIntakeFans: UV - Green 80mm Cooling Fan TopExhaustFans: UV - Blue 80mm Cooling Fan FanGuardColor: Metallic Copper CaseLight1: Blue 12inch Cold Cathod Light CaseLight2: Green 12inch Cold Cathod Light Power: Enermax EN651P-VE FMA 550Watt Dual Fan Fan Monitor Adjustable Processor: P4 OC 3.68GHz 640MHz FSB HT (3.06GHz Hyper Threading 533…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. זה המפרט הקיים: Intel Pentium Dual-Core E6300 Gigabyte GA-G41M-ES2H Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Lian-Li PC-7FW Black Seasonic SS-350ET 350W Arctic Cooling Freezer 7 Pro לפי טכנאי מעבדה, הלוח אם סיים את חייו. יש טעם לנסות להחליף רק לוח אם? תודה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב ואני יקנה אחד חדש אם צריך...

17. Started by turtkhurdi,

שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by tood24,

19. הכרטיס מסך שלי שנקנה לפני 4 שנים מתחיל לעשות לי בעיות.. Nvidia Geforce 460gtx(איך שאני נכנס למשחקים המסך מתחיל לקרטע, הדרייבר של הכרטיס מפסיק לעבוד ואני מקבל ריסט..) עכשיו בכללי אני לא הכי בטוח שאני צריך להחליף אפילו.. אבל חיברתי כרטיס מסך אחר למחשב וזה לא עשה לי את הבעיות האלו.. עכשיו בזמנו שקניתי אותו אני חושב שהוא עלה לי בסביבות ה1500+ אני מחפש כרטיס למשחקים+ סרטים HD שיעבוד טוב בתקציב של 700-800 ש"ח.. יש דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, לחבר שלי הלך הכרטיס מסך במחשב, והוא לא יכל כרגע לקנות מחשב נייד חדש. הוא רוצה לתקן את זה, יש אפשרות לתקן את זה ? אם כן, מאיפה אני יכל למצוא כרטיס מסך של HP Compaq 2230s .. לפי מה שראיתי זה מובנה על הלוח, יש דרך לתקן / להחליף את הצ'יפ הזה ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by shaiky,

יש לי מחשב נייד של HP אותו קניתי בחול לפני קצת למעלה משנה המחשב הוא Pavilion TX1000 לפני כשבוע הוא חדל מלתפקד לא נטען ולא נדלק.. אין לו אחריות, הכנסתי אותו לבדיקה בחברת CMP. כרגע קבלתי הודעה שהלך לי הלוח אם ויעלה לי 1400 ש"ח כולל מע"מ לתקן אותו.. יש לכם המלצות, הארות, הערות מה לעשות?! זה הרבה כסף לסטודנט שלא עובד, אולי יש לי אפשרות יותר זולה?! בתודה מראש שי

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by oriel88,

בצער רב הודיע לי הטכנאי שישנה בעית חומרה בלוח אם (ההלחמה הרופפת עם הכרטיס גרפי גורם למערכת קצר). הטכנאי לא הצליח לתקן זאת ולפני מספר שאלות, אודה לכם אם תייעצו לי כיצד לנהוג. המחשב מדגם HP Pavilion Dv-7 1450us א. האם כדאי לנסות לפנות לטכנאי אחר? מישהו יודע איך המעבדה שעובדת עם HP? ב. האם כדאי להחליף לוח אם? הטכנאי אומר שלא, מישהו מכיר חנות המשווקת לוחות אם בארץ? ג. שאלה חשובה: הטכנאי מציע לי לשמור את ההארד דיסק עם כל המידע (הוא אמר שיהפוך אותו לדיסק חיצוני כמו דיסקאוןקי) ללא תשלום ובתמורה לכך, אשאיר אצלו את שאר חלקי המחשב (מלבד הלוח אם אין כל בעיה במחשב). האם זה כדאי או שאני אפסיד על העסקה הזו? ד. אפשר המלצה למחשב נייד חזק וטוב, בגודל מסך 15" המתאים לסטודנט? תקציב עד 3000 …

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Xer,

שלום, אז הנה הסיטואציה, אח שלי קנה בארץ לפני 3 שנים מחשב מסוג HP Pavilion 4500ZE עם מעבד AMD. עכשיו הוא גר בארה"ב וניסיתי להתקין לו עוד 512 זיכרון ראם, לאחר שהכנסתי את הזיכרון ראם המחשב נדפק, כשמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה מעצמו במשך 3 פעמים ואז הוא מפעיל את עצמו בלי להיכבות אך המסך לא עובד וגם ההארדיסק לא טוען שום דבר. הלכנו למעבדת מחשבים בBest Buy כאן בארה"ב והם אומרים שהלוח אם כנראה הלך מכיוון שכשחיברתי את הראם אז נכנס מלא חשמל סטטי והם בדקו גם את המחשב בכל מני סיטואציות ועדיין אותה בעיה ממשיכה. עכשיו השאלות שלי הן: 1. האם באמת יכול להיות שהלך הלוח אם? כי יכול להיות שהם סתם עובדים עלינו. 2. הם רוצים על החלפת לוח אם ותיקון המחשב 500$ הגנבים האלה, אז השאלה שלי היא אם אני …

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. הלך המחשב שקניתי לפני ארבע שנים על סמך המלצות מהפורום כאן. הוא היה בן @#$^ של מחשב ואני מקווה לשחזר את ההצלחה שנית. עד היום אני מפאר בפני חברי את הפורום והחברה שלבסוף קניתי אצלה את המחשב. מטרות: אינטרנט (גלישה והורדות), office, פיתוח תוכנה (visual studio, eclipse), משחקים פשוטים (לרציניים יש לי את ה-xbox). מה יש לי כבר: מסך, מקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסקים קשיחים (שלושה). מה אני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל ספק) שיכול להכיל DVD, ולפחות שני דיסקים ( מתלבט: כ. מסך (האם ה - on board מספיק או לא לצרכים הפשוטים שלי בהקשר זה? בהנחה שאני רצה לעבוד ברזולוציה של לכל היותר 1920X1080). תקציב: אני אפילו לא יודע כמה אמורים לעלות מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל …

• 6 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים