עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by deloy40,

1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1500 עם זה באמת נחוץ אבל זה באמת הגג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד כשלוש חמש שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס שלוש גי טי אי חמש ויטצר 3 וכנראה רוב המשחקים "הכבדים" שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אנסה להשיג מסך 1440P במחיר טוב עם לא כנראה מסך 1080P סט…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ict,

היי יש לי מחשב נייד Lenovo e431 I7 12 GRAM ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. האם זה אפשר? מומלץ?(עד כמה שיפור יהיה רציני) ואם זה מומלץ איזה כונן כדאי? (נפח שחשבתי עליו 240-300) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by The Game,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב, Chevy היקר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886528 לצערי המחשב הזה נגמר במלאי באילת. אך בשיטוטיי ראיתי לכאורה את אותו מחשב בדיוק במחיר מצויין: https://www.pc365.co.il/product-1532-Lenovo_Ideapad_G510_59404258_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 (ויותר מזה, באתר של KSP מופיע באותו דף את שני המק"טים על אותו מחשב, הקישור כרגע לא זמין כי אזל המלאי: http://ksp.co.il/?uin=21505 ) השאלה שלי היא, האם זה אותו מחשב בדיוק או שמא יש פה קאץ'? המק"טים הם: 59426602 ו 59404258. אשמח לתשובה כי אני כבר חייב לקנות מחשב. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בין המוצרים החכמים שסמסונג מכינה לנו ב-CES 2015: מחשב ה-All-in-One הראשון שכולל מסך קעור ואולטרבוק קל ודק באופן חסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-aio-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c-%d7%a0/

6. מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…

7. היצרנית הטאיוואנית לא ממתינה לאינטל עצמה ומציגה כבר עכשיו מחשב זערורי שלם שמבוסס על שבב אטום חדש מדור ה-14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%92%d7%91%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omer-m,

שלום יש לי דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by amalish,

שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות (כמו למשל SOLIDWORKS , MATLAB וכו'). מעדיפה אינטל

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Gal Avraham,

תקציב: 3500 , הכי הרבה חריגה של 100 ש"ח גודל מסך: 15.6 שימושים: עבור סטודנט- אופיס, אינטרנט,סרטי 4k דרישות חשובות: ישמש כנייח רוב הזמן לימודים רק יום בשבוע , לכן אין חשיבות למשקל , לסוללה לאיכות מסך וללוח מקשים . אין צורך במערכת הפעלה. רצוי מפרט כמה שיותר חזק במסגרת התקציב . תודה. מפרט הכי טוב שראיתי במסגרת התקציב זה המחשב הזה: https://ksp.co.il/?select=.271.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=51830&txt_search=lenovo&buy=&minprice=3000&maxprice=4051&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by taz many,

מה עדיף לי AMD או אינטל ומה עדיף בשביל משחקים את סדרת האקסטירים או הסדרה הרגילה?

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אז קניתי מחשב חדש ואני רוצה למכור את הישן יש כמה שמעוניינים כבר אבל אני לא סגור לגבי כמה למכור... זהו המפרט: asus p4p 800 gigabyte cpu fan cooler intel pentium 4 3000ghrz samsung 1gb nvidia g-force 7600gs hd wd 80 gb

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף KSP כי שמה אני קונה עוד מחשבים באותה הקנייה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 6500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 7000 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה, אני לא מוכן לקנות מחשב ממישהו פרטי זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: או דל או לנובו אבל עדיף דל מערכת הפעלה רצויה: windows 7 professional הפרופשיונל חשוב ביותר כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: לא יותר מ1.8 גודל הצג: 13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, המחשב הזה צריך להיות מותאם לנסיעות לחול וכל הסיפור הזה אז צריך שיהיה לו כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה כל כך, רק שלא יהיה איזה ורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב: אני לא יודע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Rhinoc,

1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?גיימינג בעיקר א) יש לציין את אופן השימוש. מופעל תמיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?כבד אם הקירור יספיק לכך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 9. האם יש העדפ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by duk4u,

ברצוני להוסיף שפה עברית למחשב הנייד, למישהו יש המלצה היכן להזמין מתוך נסיון אישי?.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הי לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. יש מבצע מיוחד לHP לכבוד יום העצמאות בארה"ב. התלבטות היא בין המפרטים הבאים- HP DV3T - (יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך ל-512MB NVIDIA GeForce G 105M בעוד 150$) : Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm Hard drive 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Display 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Infinity Widescreen Display (1280 x 800) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW w…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by WhiteLen,

היי, ההנחות להרכבת המפרט הן: מחשב מהיר אבל ללא OC אני לא מתכוון להתעסק עם זה, צריך להיות שקט מכיוון שהוא עובד כל הזמן, אין טעם להשקיע בכרטיס מסך חזק מכיוון שעוד מעט יצא ה DX10 אז לקחתי משהו שיחזיק לשנה הקרובה לפחות. מעבד: 2000ש"ח Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: 1000ש"ח LGA775 Intel965P - GIGABYTE GA-965P-DS3 אני יודע שאפשר לקחת את הGA-965P-S3 אם אני לא מכוון לעשות OC אבל מכיוון שהמחשב יעבור לאחי מתישהו אני מעדיף את הלוח עם הקבלים המחוזקים שיחזיק הרבה שנים. חוץ מזה אין עליו מאווררים ולכן שקט. זיכרון: 1680ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח: 350ש"ח SEAGATE Barracuda 160GB ST3160811AS SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y לקחתי כי יש אחריות של 5 שנים ודיסקים נוט…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Style_Shachar,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב, בזמן הקרוב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וראיתי את המפרט הזה. דבר ראשון, אתם חושבים שהוא טוב? אם כן, אתם יכולים בבקשה לבנות לי מפרט על פי המפרט הזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, עד 5.5K ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות, צפייה בתכני HD, זהו בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החזקים שיצאו ושייצאו: AC3, BF3, COD,GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אקנה בלי נדר מסך 21-23 אינץ'. -לאילו הגדרות…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jaksirak,

שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 1nstall,

שלום לכולם, כבר יותר משנה שאני בלי מחשב גיימיניג (מחשב אהוב שהחליט להתאבד), ומאז אני עובד עם לפטופ גיימינג נושן שעבר מספר נסיונות החייה לאחרונה, אך עדיין מרגיש שכל רגע הוא עובר לעולם הבא. ולכן נוצר הצורך במחשב גיימינג חדש ויציב. עקב היותי חייל, וההפתעה שבה המחשבים שלי מתו אחרי אחרי השני - אני מאוד חסר בכסף ומנסה לקצץ איפה שניתן - אם זה באמת שווה את הקיצוץ. בנוסף, אני מנסה לשלב כמה שיותר רכיבים (אשר עוד תקינים) מהמחשב הקיים. עקרונית אני תמיד בעד לקנות חומרה איכותית שמתאימה במאה אחוז לצרכים - ולכן המפרט אשר בניתי לעצמי קצת יקר לי מידי... אני עדיין דוגל במפרט אשר אצרף מטה, אך בקשתי ממכם היא שתראו לי באמת איפה כדאי וצריך לקצץ, ושבעצם תוציאו לי את השגעונות המיותרים מהראש. חשוב…

25. Started by GazzA,

שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.