עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב (שולחני) עד 2000 ש"ח (עדיף בסביבות ה 1500). בלי מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, הרבה עבודה עם אינטרנט. אפשר לחסוך בכרטיס מסך, לא צריך כרטיס חזק במחשב הזה. עדיף להשקיע את הכסף על המעבד ו זיכרון.

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  2. מחפשת מחשב בסביבות המחיר 3000 שקלים, 14-15 אינץ', שלא יהיה כבד מידי פיזית, לשימוש בסיסי (לא תוכנות כבדות) ושתהיה סוללה טובה. המליצו לי על dell, מישהו יכול להמליץ על דגם? (לאו דווקא של dell)

3. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. המחשב לשימוש ביתי, עם צפייה בסרטים FHD, כמובן הרבה אינטרנט. ומעבר לזה עבודה עם MATLAB, VISUAL STUDIO 2010, וקצת עבודה DB מעל ORACLE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך גדול, משהו כמו 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אני כן מעוניין במארז איכותי ושקט ,8 במדד השקט. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? נא לכלולל במפרט 2T…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  4. היי, הרכבתי את המפרט הבא לפי הצרכים והתקציב שלי, https://www.tms.co.il/39324 אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות: 1.האם המארז מספיק גדול ויתאים לרכיבים במפרט? 2.האם הכרטיס מסך יספיק לגיימינג בינוני-גבוהה על מסך 27 2K כעור? בנוסף, אם אתם חושבים שיש צורך לשנות משהו במפרט, אשמח לדעת. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i7 8700 / 1151 Tray 1 ₪ 1630 קירור למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 ₪ 303 לוחות אם Asus TUF B360-PRO GAMING WIFI 1 …

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. שלום רב... חבר שלי רוצה מחשב לאוניברסיטה והוא לא צריך מחשב חזק למשחקים למיניהם אבל הוא גם לא רוצה זבל, בכל אופן אמרתי לו שהוא לא יקבל בתקציב הזה יותר מדי ושאלתי אותו לגבי המסך אם הוא רוצה דק... כמובן שהוא אמר שכן, אז אמרתי שככה המחשב יהיה עוד יותר גרוע... בכל אופן מה שהייתי מבקש זה דבר כזה... אני רוצה רעיונות לכמה מפרטים שונים לבחירה. 1. מפרט עם מסך LCD 2. עם מסך CRT ואם אפשר לגוון במפרטים, כאילו שיהיה נגיד אחד זול של 3.5K ואחד יקר של 4.5K כדי שהוא יוכל לבחור.. אני אודה לכם מאוד! תודה רבה מראש... (אני אודה גם אח"כ... lol) עריכה : נ.ב רצוי מחשב מ KSP ולא מנועה (אנחנו מהמרכז)

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  6. לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למחשב גיימרים בכ-5,000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי זה המפרט שקיבלתי והוא מ-KSP שאני בהחלט מעדיף לקנות אצלם : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) Maxtor 250GB (16MB) SATA II Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 Channel Audio DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) On Board 10/100/1000 Enermax Liberty ELT500AWT 500W HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Total price 5256 ¤ for payments 12 X 481 ¤ עכשיו לשאלות - א.האם אתם מסכימים אם המפרט הזה? כלומר, זה המפרט הטוב ביותר למשחקים בכ…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. תקציב באזור ה2000 ש"ח, תודה מראש ושבוע טוב :-)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, על איזה מפרט אתם ממליצים לי ללכת מחיר - 5,000 תודה.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by itayhi,

^^^^ המפרט (מחנות פנדס למי שרוצה לדעת): (עזבו מחירים אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים על הרכיבים עצמם, האם אלה הדברים הכי טובים בשוק שגם לא מתקלקלים כל שנייה) AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GT PCI-E SLI GV-NX68T256D-B 256MB תודה מראש, איתי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מאתמול יש לי בעיה בהפעלת הT60.הוא מתחיל להריץ את הXP אך לפתע הוא קופא.שאני מפעיל מחדש הוא עובד בלי בעיה אך בפעם הבאה שאני מפעיל אותו שוב אותו סיפור. אני מקבל את שולחן העבודה אך כל מה שנמצא עליו לא מגיב. אם אני עובר עם העכבר על שורת המשימות הסמן מקבל צורה של שעון חול. פירמטתי אתמול את כל המחשב והבעיה נפתרה , כך היה נדמה לי. שוב אותו עניין. אני לא שומע שום רעשים מוזרים מהדיסק כך שזה לא נראה לי משהו טכני.כמו כן המחשב שלי מוגן מכל מיני ווירוסים ורוגלות.מה זה יכול להיות ? תודה מראש

11. אני מדבר על הT60. המעבד הוא T5600 1.83 ghz. האם אני יכול לשנות את התדר שלו (ההפך מ OC)כדי לחסוך קצת בסוללה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אני צלם חובב ,מבקש חוות דעת על המפרט מ KSP למחשב נייח בעיקר לעיבוד תמונות במיוחד על הכונן SSD והכרטיס רשת תודה מראש https://ksp.co.il/t/unE34J

13. Started by קובי 1980,

אני מאוד מעוניין לרכוש לי נייד חדש בקרוב (שיהיה לי קצת כסף).רוב הסיכויים שזה יהיה מסדרת R של THINKPAD (המחירים שלהם מוגזמים,אבל הכי איכותיים). מעניין אם המחרים של סדרת ה60 ירדו לאחר שנכנסים ה61. השאלה שלי,האם בזמן הקרוב מתכננים בלנובו לבטל את החטיבה הנ"ל של המחשבים הניידים. אין מצב שאני ארצה לקנות לנובו. נכון הם הייצרנים בתאחלס אבל לדעתי ההבדל בין הthinkpad למחשבים של לנובו גדולים. תדה מראש

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  14. השאלה שלי היא:האם כשהנייד מחובר לחשמל והסוללה בפנים,האם המחשב מקבל את אספקת החשמל מהסוללה או מהספק כח ? אני יודע שיותר מידי טעינות גורמות לכך שהסוללה יורדת בביצועים שלה. הסוללה חדשה ליטיום תודה מראש

15. מה אתם אומרים? מעבד Pentium D820 2.8 Ghz S775 2x1M Cache לוח אם Gigabyte ?8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? זכרון DDR400 512MB 400Mhz Corsair CL2.5 X2 כרטיס מסך Gigabyte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WD 160GB SATAII 7200RPM 8MB צורב NEC 3550A DVD+RW x16 Dual Layer x8 וזהו. כל השאר החנות תוסיף לי כשהיא תרכיב את המחשב, אבל אלה הפרטים החשובים יותר. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  16. כעקרון אני ממש לא יכול לעבור את ה 5אלף אוקיי הקווים הכללים הם כאלה כעקרון זה מחשב לסרטים ומשחקים (אני לא צריך דום 3 באיכות הכי גבוהה ככה שהוא לא צריך להיות מכונת רצח) הקווים הכללים בנתיים שאני רואה (אלה אם כן תחשבו שהם מוטעים ): מעבד E6300 זכרון 1 גיגה (אין לי מושג של איזה חברה) צורב דיוידי הארדיסק של 160 גיגה SATA II (אפשר פחות קיבולת כי כבר יש צורב דיוידי) כרטיס מסך ולוח אם אני ממש לא יודע... + ציוד היקפי... רמקולים פשוטים/עכבר/מקלדת וכל שאר הדברים אוקיי הבעיה העיקרית בכל העיניין הוא שאני פחות או יותר סגור על המסך..... ושהוא לוקח הרבה מהתקציב אנחנו סגורים על מסך של 19" LCD וחשוב שהוא יהייה באיכות טובה יחסית.. בגלל שאני לא מבין כל כך במסכי LCD התייעצתי עם חבר…

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט הבא, שרובו הורכב על פי מדור המפרטים מומלצים: --- מעבד: AMD AMD Athlon 64 3500+ / 2.2GHz SOCKET AM2 BOX לוח אם: ASUS M2NPV-VM AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E+V+GIGA LAN+A m ATX זכרון: 1 ג'יגה Kingston DDR2 1GB 667MHz NON-ECC CL5 כרטיס מסך: Geforce GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB DDR2 PCI-E TV Out + DVI כונן דיסקטים: Black Floppy Drive 1.44 Black כונן DVD: ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL צורב DVD: NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM מארז: Black MIDI ATX Case 431-14 with 25cm FAN 500W-20/24PIN --- יש לי התלבטות בין הכרטיס מסך שרשמתי לבין הכרטיס של ATI ואני הלוח אם נבחר שרירותית. אני רוצה שהוא יכיל כרטיס קול מובנה, אבל שלא יהיה …

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  18. בהנחה שאני רוצה לקנות מחשב נייד, Core2 Duo 2, עם כל המשתמע מזה, אבל אני רוצה גם כרטיס מסך KICK ASS, איזה ג'יפורס/ATI מטורף. אז איך מגיע הכרטיס? זה כאילו, חיצוני? :s05:

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. מה המצב? .. אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעקרון בשביל משחקי מחשב.. חשוב לי הסאונד ואני רוצה גם לקנות מסך בתקציב הזה.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by DjLiorTal,

INF EL81-CS18 Processor Intel® T2500 2.0G CORE DUO Operating System (optional) Microsoft®Windows® Cache 2M L2 Chipset Intel® 945PM / ICH7-M BIOS System Memory 1G DDR II 667 (2G Max) LCD 15.4TFT-LCD WXGA, Anti-Glare Type,1280x800, 16.7M colors Video Intel 945GM HDD 80G 5400 SATA Optical Drive DVD-RW Super-MULTI Communication 56K Modem , Bluetooth 2.0 , 1.3M CMOS Camera LAN Ethernet 10/100/1000 Wireless LAN WLAN 802.11b/g , a/b/g Supported Audio Realtek ALC883 High Definition Audio Two stereo speakers Internal Microphone Microphone-in and headphone-out I/O Port 1 x VGA 1 x Microphone-in 1 x Headphone-out with S/PDIF 1 x S-Video out 3 x USB 2.0 1 x R…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  21. הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב סלוני לחדר יעוד: סרטי HD , משחקים , ואינטרנט תקציב: עד 2500 ש"ח ציוד הקיפי: כרטיס רשת אלחוטי , יש צורך במקלדת ועכבר בתוכו , המחשב הולך להתחבר ל LCD 37 FHD דרושה הרכבה של המחשב , ללא מערכת הפעלה (עדיפות לחנות skypc) אני מאיזור ירושלים וזה המחשב שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪434 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪209 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.as…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לקנות מחשב: מטרת המחשב : בעיקר משחקים + אינטרנט תקציב : 2500 ואם ממש חייב אז אפשרי לחרוג ל 2700 (מצב כספי לא מאפשר הרבה :-[) ציוד הקפי: כן מקלדת +עכבר זולים וטובים , (לא ממש מעניין אם זה אלחוטי או לא) מסך: 22 lcd חברה עדיפה בתקציב של גג 900 (בחרתי לבנתיים את ה MAG ניראה לי שזה מספיק, תגידו אתם כי אין לי מושג OC לא בתיכנון זה המיפרט שהירכבתי, אני מודה מראש לכל מי שיעזור, חג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. היי בוקר טוב קניתי מחשב חדש של אסוס המפרט כזה: asus republic g51j-3d i7-720 gtx 260 4 giga ram 640 gb hard drive 2*320 1489 דולר בניו יורק.. בינתיים אני משחק בו ההוא אחלה מחשב אבל יש לי 2 שאלות... 1. אני יכול בדגם הספציפי הזה להוסיף עוד ram? אני משתמש בו למשחקים ברמות high-med ואני רוצה להוסיף עוד ראם... הלוח אם שלו הוא:intel pm55 אשמח מאוד לתשובה.... 2. ראיתי באיזה אתר שיש אפשרות במחשב הזה ל multi gpu מה זה אומר שאני יכול לשים עוד כרטיס מסך? תודה מראש.... דובי.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  25. שלום לכולם.... קודם כל תודה לכל העוזרים .... בקשר למחשב אני מעניין לקנות מחשב נייד .... שהוא ממש טוב ואני יפרט מה הכוונה שיהיה בו:חובה ( חוץ ממה שכתוב מומלץ ) * לפחות הארד דיסק של 160 GB * מומלץ (לא חובה) כרטיס קול תומך HD * מומלץ (לא חובה)כרטיס מסך שיש בו HDMI * מעבד של מינימום 2.2 GHZ * מינימום זיכרון של 1GB * שמשקלו לא יעלה על 2.5 KG * וכמובן שיהיה לו צורב DVD בלוטוס, WiFi התקציב הוא 10000 - 11000 אם אפשר למצוא משהו בפחות יהיה הרבה יותר טוב .... ראיתי את המחשב של סוני SONY Vaio VGN-SZ760N/C שהוא די חופף את הדברים שביקשתי ( אמנם לא את הדברים שהמלצתי ... אבל פחות קריטי) אם יש לכם איזה המלצה למחשב ניייד מחברה אחרת עם התנאים שלי ... יהיה ממש טוב לי ... ואם הוא יהיה…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.