עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by diablo4u,

יש לי את הבעיה הזאת. אחרי מספר דקות שאני משחק משחקים חדשים כמו sc2 או mw2 המחשב מוריד את הmultiplier עד ל1 ומקטין בעצם את המהירות כך שאי אפשר לשחק. (fps 1 לכמה דקות). הסיבה לפי מה שקראתי באינטרנט היא בגלל שהצריכה לחשמל מהמעבד ומהכרטיס מסך עולה יותר ממה שהספק מצליח לתת. ולכן הקטנת הסיבובים. הפתרון שנותנים הוא להוריד תוכנה שנקראת throttle stop שפשוט כופה על המעבד להסתובב תמיד ב100 אחוז. ובנוסף לרכוש ספק של 130w. מה שהגיע עם המחשב הוא של 90w. מישהו פה מהמומחים מכיר את התופעה או שמע עליה? מכיר פתרון אחר? מה שמוזר הוא שבעבר שיחקתי mw2 ללא כל בעיה אבל אין לי מושג מה השתנה במחשב. לכן אני לא סגור לגמרי שזאת הבעיה שלי. אבל ללא ספק אחרי מספר דקות של משחק הסיבובים יורדים (נבדק בrea…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי! הנה המפרט, אני צריך לדעת אם כל החלקים מסתדרים ביחד ואין איזשהו צוואר בקבוק קריטי במפרט. זה בעיקרון מפרט שראיתי פה מלפני כמה ימים ושיניתי כמה דברים. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 918₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 4…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by D135,

הרכבתי לעצמי מפרט מ ידע שרכשתי בחודשים האחרונים. הכל מתאים? משהו ממש לא משתלם? כל דיעה/דבר שיש לכם להגיד תגידו. כל פעם שאני פותח אשכול כאן אין אפילו תגובה אחת הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1471 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤217 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 2 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Western D…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אנשים, אני מבקש עזרה וחוות דעת מכם. אני מחפש מחשב בסביבות ה-6500 ש"ח. יש לי כיוון שאני חושב שהוא בסדר, אבל הוא לא מושלם. אני מבקש עזרה מהמבינים. אני מחפש מחשב עם אפשרות ל Overclocking, אני לא משתמש במחשב לגרפיקה או משחקים, לכן כרטיס מסך לא משמעותי מבחינתי. אין צורך במסך או ציוד נלווה. אלה הדברים שיש לי כרגע. אשמח לתיקונים שיפורים והוספות (אין לי מארז וספק שאני סגור עליהם). * תודה רבה חבר'ה* מעבד ------- Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ------- AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800 זיכרונות -------- Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך ----------- GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח ---------…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by t_elad,

יש לי מחשב gigabyte ואת האמת אני עובד הרבה עם חשמל מחובר, בזמן האחרון הופיע לי בסימון הבטריה "יש לשקול להחליף בטריה". והבנתי שיש כמה דרכים לכייל בטריה: 1. זה לרוקן לגמרי להטעין ל"מלא" לנתק מהחשמל ל"רוקן" שוב לגמרי להטעין ולהשתמש כרגיל. 2.יש משהו דרך BIOS ??? במקום מסויים ראיתי שיש לחלק פשוט הגדרה מסויימת בביוס, או חלק שטענו שפשוט לתת לבטירה להתרוקן שהוא נמצא בביוס בלי שהמערכת הפעלה עובדת . הייתי שמח להבין מה אני יכול לעשות ואיך זה עובד ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sbwolf,

שלום רב הגעתי למסקנה שכבר הכי משתלם SANDY BRIDGE, אם אני טועה תקנו אותי. המחשב מיועד לעסק ולכן כולל חלונות חוקי, כמו כן חשוב שיהיה מספיק חזק להשתלטות מרחוק על מחשב אחר. להלן המפרט שבניתי, מחכה להצעות יעול אם יש. Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Pro OEM 64 Bit גרסה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The Game,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by מלי191,

אך קשה לי להחליט איזה לקחת. אני צריכה אותו בעיקר לצרכים ביתיים, אני לא משחקת במשחקים התלת מימדיים, אך מורידה לפעמים סרטים. הלהן הההצעות שאני מתלבטת, מועתק מהאתר של KSP: הצעה ראשונה: ------------- מעבדי ?AMD Athlon XP 2600+(333) לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan זכרונות DDR 333 256MB Xtron דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 60 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM MSI x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 2580 ¤ הצעה שניה: ------…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by thebenjamin,

היי, השימושים העיקריים הם בסיסיים- אינטרנט ועבודה משרדית, לימודים וגם בידור - סרטים ומשחקים. אני די בהתלבטות סופית בין 3 דגמים אשמח לשמוע את דעתכם: 1. Lenovo Flex http://ksp.co.il/?uin=23589 יש גם את Lenovo Flex 2 - http://ksp.co.il/?uin=23588 חוץ מהנפח יש גם את ההבדל במעבד ובכרטיס מסך, אשמח לדעת עד כמה ההפרש בניהם מהותי. 2. lenovo Ideapad U430 http://ksp.co.il/?uin=22213 3. Dell vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=23518 התקציב שלי הוא באזור ה3500-4000. יש לקחת בחשבון שבמידה וארכוש לנובו ארחיב את האחריות ל3 שנים כלומר עוד 300 ש"ח. אם ארכוש את הדל אני אקנה בנוסף עוד סטיק זכרון של 4 GB כדי שיהיה 8GB סה"כ שלפי מה שראיתי זה עוד 200-250 שקל. מכיוון שההפרש במחיר בין הדגמים האלה ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה, בפעם הרביעית בערך חחחחח מחשב לשימושים בסיסיים מאחר ואני פעמיים בחודש בבית, אם זאת רוצה בסיס נורמלי למשחקים ונוחות עבודה מקסימלית. לאחר דיון עם ליאור וGADITS, הגעתי למסקנה שאני לא צריך יותר מASROCK בלוח, למרות שאני עדיין שוקל להוסיף 100 שקל לGB עכשיו הבעיה שלי היא ספק ומארז, מכיוון שהמחשב הוא מKSP, והשילוב המינימלי הוא 750 שקל (ENERMAX וCOMPUCASE) אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה, אבל אם אני אדע בוודאות, כלומר בהמלצותיכם, שבאמת הספק והמארז טובים, אך מצד שני אני עדיין מעוניין לחסוך ושאלה נוספת היא, האם יורגש ההבדל בין שני סטיקים של 512 ל1 של ג'יגה, כי הסטיק של הג'יגה במחיר מעולה. ועוד שאלה האם יש מצב שהזכרון של AENEON הוא CL3, לטענת מוכר מדופלם במרדנית...? [attachment…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NiMo1771,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Sparrow,

היי בערבות קנייה טיפשית במיוחד היה לי ריב עם המוכר , והוא אמר לי שיכול להיות מוצר מסויים אבל תלוי לאיזה סדרת ייצור הוא שייך, וכך המוצר הרבה יותר איכותי והמחיר שלו עולה משמעותי זה נכון ? והאם כדאי לקחת חומרה יותר חלשה מסדרת יצור יותר טובה מאשר לקנות חומרה חזקה יותר אבל מסדרת ייצור ישנה יותר ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איך אוכל לדעת מהו מפרט המחשב שלי? יש איזושהיא תוכנה או אתר? שיוכל להגיד לך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by civic,

יש לי מחשב נייד כמו שאמרתי ורציתי לדעת מתי אמורים לכבות אותו כי בסך הכל הוא כל הזמן דולק ...בין אם עבודה והורדות מהאינטרנט. אני שואל כי אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. רציתי לקנות מחשב בסביבות 12 אינץ, אבל פתאום ראיתי מבצע של באג, אבל לא יודע עד כמה זה שווה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7280&perur= מבקש חוות דעת, תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, מחפש מחשב לאחיין שמתחיל לשחק וכנראה יהפוך לשחק כבד אבל זה יקח כמה שנים.. כרגע מכור ל fortnite 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך '24 וצפונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ניתן לעשות בקטנה אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

20. Started by SilverCivic,

שלום , אבקש ממכם המומחים לכתוב לי מפרט של מחשב ( ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'.. אלא נטו מחשב). בתקציב של 2.5 אלף ש"ח. המחשב מיוחד לעבודה בסיסית ואולי מידי פעם לאיזה משחק קליל. תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BlueK,

http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! אבא שלי מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש שאינו כבד: 1. גלישה באינטרנט 2. עריכת מסמכים 3. עריכת תמונות ברזולוציה גבוהה (העריכה בד"כ איננה מקצועית) 4. מעט צפייה בסרטים \ יכולת הרצת משחקים (אין פה דרישה להגדרות גבוהות בהכרח) התקציב הוא אזור של 5000 ש"ח. הסתכלנו קצת וכרג אנחנו חושבים על Dell xps 15 i5 בגלל שהחומרה שלו נראית בערך מה שהוא צריך. זאת אומרת: מעבד i5, 4GB RAM, כרטיס מסך סביר, מסך Full HD. בנוסף, הוא מגיע עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח. כרגע ראינו שאפשר לקנות אותו ב KSP עם מסך Full HD ב 5.5K (למרות שבארה"ב הוא עולה 850$). האם זו קנייה כדאית? האם יש דגמים אחרים שכדאי לקנות בהתאם לדרישות הנ"ל? האם כדאי להזמין מארה"ב? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 6847761,

שלום אני מעוניין לדעת כמה המחשב שלי שווה כדי שאוכל למכור אותו במלואו זאת אומרת רק לחבר את המחשב לחשמל ולמסך ולהפעיל והמחשב פועל... מארז: אין לי מושג מה השם שלו אז העליתי תמונות: http://jpg.co.il/view/500c669a3ab00.jpg/ http://jpg.co.il/view/500c65d74ae8f.jpg/ לום אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz מאוורר למעבד: פשוט- Intel LGA775 כרטיס מסך: ATI Rendoren HD 4650 512MB זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/2G Kingston KVR800D2N6/2G ספק כוח: G-pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E)o כונן דיסקים: DVD-RW (אין לי את הדגם אבל הוא נורמלי) אז מה אתם אומרים (חוץ מכונן קשיח אני מוכר הכל) כמה זה שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by PsyDream86,

יש אפשרות לשחזר את המחשב נייד שלי מסוג g550 למצב שהיה בהתחלה עם התקנה נקייה של ויסטה או שצריך לעשות פורמט מלא? lenovo g550

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. און ליין והאחרונים שיסחבו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (לפחות בהתחלה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.