עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ng100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינדיזיין, פוטושופ, אילוסטרייטור. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by moshel7,

שלום לכולם האים מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן חבר'ה, לאחי הלא כל כך קטן, יש מחשב ישן וחשבתי לעשות לו שדרוג כדי שיוכל להנות מהמשחקים החדשים ביותר על רזולוצית 1280X1024. מהמחשב הישן אני אקח, הארד דיסק של 160GB, שלושה מאווררים של 80mm ואת המסך 17' היחסית חדש, קרוב לוודאי שאני גם ארצה לקנות לו רמקולים 2.1 כדי שיוכל להנות ממוסיקה איכותית, אך ביקשתי ללא ציוד הקפי בכותרת, כדי שאוכל לראות איך יהיה המפרט, לפני שאני אצרף אליו רמקולים. לשיפוטכם, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amirb91,

שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום! אני מחפש מחשב לגיימרים, שיהיה כמה שיותר טוב ב3200 ש"ח. הבנתי ברוב התוכן הפיסי של המחשב (כרטיסי מסך, מעבדים, זכרונות וכד') עד לני שנה, ויש לי הרגשה שביינתים דברים השתנו. לפני שנה קניתי מחשב, אז עכשיו אני רוצה בעצם כל מחשב שיותר טוב מהמחשב הישן שלי שמתאים לגיימרים, בתקציב של 3200 שקל. המפרט של המחשב הקודם(מה שאני זוכר): מעבד Core 2 Quad Q6600 500GB SEAGATE 2Xkingston 1024 MB nVidia GeForce 9800GT GDDR3 512MB בלוחות אם אני לא מבין ולא הבנתי. בעיקרון אני רוצה מחשב בעל נתונים הטובים מהנתונים הנ"ל (אם וכמה שאפשר) בנוסף חשוב לי שיהיה לי כרטיס טלוויזיה טוב וקל לתפעול שלא צורך כבלים מיוחדים שלא באים איתו. כמובן שאיכות הצפיה והקלטה הם נתונים חשובים. כרטיס טלוויזיה מדגם GT-P60…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by daniking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 (כלול כבר i7 - 7700k ב600 ש"ח - כלומר 4000 בסך הכל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שח אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר call of duty , leauge of legends וכנראה עוד ברגע שנקנה אותו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (144HZ -לאילו הגדרות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by penny1,

שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by madgod,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח, גם מחיר נמוך יתקבל בשמחה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני בונה מפרט למחשב משחקים ועבודה. שימושים עיקריים: 1. קימפול קוד 2. הרצת מכונות וירטואליות 3. הרצת משחקים בהגדרות סבירות+ עשיתי לא מעט חיפוש בגוגל, קריאה השוואות ולמידה. אני מבין בחומרה אבל לא מומחה. הדרישות בפירוט, החלקים שבחנתי והמקומות הריקים נמצאים במסמך הזה: http://bit.ly/9zBU2y מה שיש לי עד כה הוא כדלקמן: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-930 2.80GHz 8 MB LGA1366 CPU, Retail BX80601930 כרטיס גרפי: XFX ATI Radeon HD 5850 1 GB DDR5 2DVI/HDMI/DisplayPort PCI-Express Video Card HD585XZAFC הרד דיסק: 1טרה בתוצרת רייד 1 הרד דיסק 2: (אופציונלי) 64 SSD בשביל מערכת ההפעלה. הסיבה לכרטיס מסך דווקא של ATI הוא בגלל פיצ'ר ה eyefinity - אני בהחלט מתכוון לעבוד עם 3 מסכים במק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hans,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת המחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אם יש צורך אפשר לחרוג במקרה הקיצוני בעוד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות מסחר (Colmex Pro, TradeStation וקצת גלישה ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל שלא יהיה רעש מוגזם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. צריך להיות שם רמקולים איכותיים מקלדת ועכבר ורצוי גיפורס 6 גיטי מערכת פנטיום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bennash,

יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ WIN7 (חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 גיגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. 1. מה התקציב המקסימאלי?1501 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה, זה המפרט הקיים (של חבר) לפי ה-Everest: מעבד: intel E8400 לוח אם: intel eaglelake G43/G45/P43/P45 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 240 1G זיכרון: 2x2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 344GB (לא יודע באיזה מהירות) ספק כוח: לא יודע מארז: לא יודע כל מה שהוא רוצה זה להריץ פיפא 15, שכרגע לא עולה לו.. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אם עדיף מחשב אז הנה הדרישות שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 190 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, חבר שלי נתן לי 11,000 ש"ח תקציב להכין לו מחשב הכי חזק למשחקים שאפשר היום(הוא גיימר אבל הוא לא מבין ממש בחומרה וכאלה, לא מסתדר? חפיף..חח) הכנתי לו מפרט אבל יצא 13600 וזה עבר את ה11000 (דרך אגב כולל מסך).... הנה המפרט: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 1000 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB JB 665 ¤ 1 ASUS EN7800GT DUAL/2DHTV 5350 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Silver 420 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 840 ¤ 1 LG L1750HQ 8 MS 1820 ¤ 1 Logitech G15 Gaming Keyboard 465 ¤ …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomegozi12,

האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מעבד:Intel Pentuim 4-3.0GHz L2 Cache 800MHZ לוח אם:Asus P4P800 intel chipset 865 5 PCI,1 AGP,Onboard 8 USB Ports כמה נתונים על הלוח: תומך עד 4 ג'יגה זכרון פנימי 2 דיסיקים קשיחים של S-ata ונדמה לי 3.6 GHz הוא תומך זיכרון פנימי:2X512 DDRAM dual-band-400 MHz דיסק קשיח: 1.WD 80GB 7200 RPM SATA 150 2.SCSI 80GB 10000Rpm IBM כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE FX5900 XT 128+TV OUT כמה נתונים: 128 מגה מעבד חזק מאוד!!!!!!!! tv-out כרטיס קול: AC 97 תומך עד 6 ערוצים Dvd: asus 16X צורב:52X32X52 כרטיס רשת מובנה -On board Floppy של Panasonic עכבר אופטי 5 לחצנים+מקלדתמולטימדיה שחורה של מיקרוסופט (החדשה) רמקולים: קריאטיב אינספייר G380 שתי רמקולים וסאב מארז: רגיל-יפה 3 מאווררים -----------------…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח לגיימינג עם תקציב של 8000 ש"ח. השימוש שלו יהיה למשחקים כמו red dead redemption ו - elden ring. אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועות הקרובים. יש לי מפרט ורציתי לדעת עד כמה הוא יתאים ואם יש דברים שאין בהם צורך. Processor - Intel Core i5 13600K 3.5GHz 24MB Cache s1700 - Tray CPU Cooler - Arctic Freezer 135 CPU Cooler Motherboard - ASUS ROG Strix 8660-F Gaming WIFI LGA1700 Intel 8660 DDR5 Memory - Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 4800MHZ CL38 VGA Card - ASUS TUF Gaming RTX 3060 Ti…

דיונים חדשים בפורומים