ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משפחתי רגוע (בלי ילדים): אופיס, אינטרנט בסיסי, קצת מוסיקה וסרטים ב-DVD. החלטתי לשים דגש על קומפקטיות מכיוון שאין צורך (לדעתי) בקירור מאסיבי לשימושים אלו. התקציב עומד על 2500 ש"ח (לא כולל מסך ומדפסת, אותם אקנה בנפרד). ברצוני להרכיב מפרט מבוסס AMD Sempron 2800 או 3000. 1. האם מארז מיני או מיקרו יספיק לקירור מערכת רגועה כזו? 2. אם כן - האם מישהו יכול להמליץ על מפרט בהתאם לגודל המארז (ובעיקר על מארז כזה)? המחשב ירכש ככל הנראה מ NOA או מ-KSP (או כל ספק רציני אחר באזור חיפה-עמקים שאתם מכירים). תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יחד עם יציאת רייזן ואופציות חדש החלטתי לשדרג את מחשב האייבי ברידג' (דור שלישי של אינטל) שלי באופן חלקי אני רוצה להחליף את הלוח אם ,מעבד וראם אבל אני משאיר את הכרטיס מסך שלי בעיקרון הכל חוץ מכרטיס מסך,ספק כח והארד דיסק אני מחליף כולל מארז מארז אני כנראה קונה את ה R270 של קורסייר אבל פתוח להצעות 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ועריכה קלה (הסתדרתי עם ה I5 שלי מצויין) משחק קאונטר וארמה 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 4000-5000 ש"ח. המשחק צריך להתאים לFSX, ולX-PLANE קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לכן מבקש את עזרתכם. הצעה מצורפת לדיון מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר עבור הלימודים(מדעי המחשב). התקציב שלי עומד על כ3000 שח עם העדפה לחסוך . המחשב בעיקר עבור הלימודים -תיכנות. בנוסף יהיו סרטים,נטפליקס,משחקים אולי(fortnite) אך לא בדגש לגיימינג. עדיפות לרכישה באזור תל אביב. שיגיע עם מערכת הפעלה. אלו בכללי הדרישות,בנוסף ראיתי שיש שוק ללפטופים האם שווה להתעניין ולחפש מציאה או עדיף לרכוש חדש ולהתרחק מיד2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם חברים . אשמח לעזרה בבקשה אני מחפש מחשב ללימודים שהשימושים העיקריים שלו יהיו אופיס בעיקר וסדרות ואינטרנט ...חשוב לי רק שהמסך יהיה גדול יחסית . ואם זה לא סותר את המסך הגדול - אז שיהיה גם קל יחסית התקציב הוא עד 1500ש"ח . ( אם יש אופציה לפחות אז עדיף , בכל זאת סטודנט )תודה רבה !! ואחלה יום לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גלישה ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים כולל AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע לא כותב על העניין של הכסף אני ארשום איזה מחשב שאני חושב שאני רוצה ואתם תגידו איפה כדי לשפר כרגע אל תתיחסו לעניין של הכסף כמחשול רק לא להגזים מידי אני רוצה ככה מעבד 3.4 זה הכי גבוהה היום נכון? RAM גיגה אחד. הארד דיסק 200 GB GeForce 7800 Ultra או אולי NVIDIA GeForce 7900GT זה מה שחשבתי בנתיים עם אתם יכולים לתת לי את השמות המדיוקים שאתם ממליצים ולהוסיף כמובן את שאר חלקי המחשב כרגע בלי הגבלת כסף אבל לא להגזים מאוד תודה רבה :]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לקחת קצת זמן ולעזור לי. מפאת גילי המבוגר אני לא מבין במפרטי מחשב... אני רוצה לקנות מחשב לאישתי שישמש אותה למטרות משרדיות. בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט בטווח מחירים של 2000 עד 3000 שקלים. * עדיפות למסך 15 או 17. * רזולוציית המסך? - לא כל כך מבין בזה. אני מסך איכותי ומכיוון שהוא לא ישמש למשחקי מחשב אין צורך ברזולוצייה מטורפת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - חשוב מאוד שתהיה מקלדת גדולה ונוחה לשימוש. * משקל רצוי? לשימוש משרדי...המחשב לא יזוז הרבה ולכן אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלוט'ות * עדיפות למחשבי DELL אבל אפשר גם ASUS * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן אופטי? רצוי * ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן,אני קונה לעצמי נייד סוף סוף אחרי כמה שנים של חלומות על מחשב שאפשר לקחת ממקום למקום. צריך את עזרתכם,אני לא מוצא נייד בתקציב שלי. תקציב: 5,500 ש"ח צרכים: בעיקר טכנולוגיה ניידת במיוחד,שלא יתחיל לצפצף לי אחרי שעה. משחקים - משחקים ישנים משנת 1990 - 2003 . אינטרנט ,אופיס - עבודה ללא תקיעות. העדפות: HP \ COMPAQ (בגלל הטכנולוגיה הניידת שלהם) בבקשה לא להמליץ לי על סלרון, אני אעדיף לא לגעת בנייד מבוסס סלרון ,אפילו לא M.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש לבד - עברתי על כל מני הודעות בפורום ובדקתי ביקורות ותגובות אך עדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי נייד, אני מעוניין בנייד לא גדול מדי - חשבתי על "13. התלבטתי רבות בין DELL XPS M1330 ו- HP Pavilion TX2620EJ (טאבלט) אבל מביקורות על הדל הבנתי שמסוכן להתעסק איתו בגלל בעיות התחממות וכרטיס מסך, מבחינת הHP הבנתי שזה מחשב חלש ולא באמת אצטרך את המסך מגע. עכשיו אני מתלבט בין הDELL VOSTRO לHP DV3... השימושים העיקריים - אינטרנט, OFFICE אולי SOLIDWORKS ולפעמים סרט. שיהיה אורך חיי סוללה סביר ולא מרעיש מדי. ברצוני לקנות בארץ עם אחריות כמה שיותר גדולה (ראיתי שיש דגמים של דל עם 5 שנות אחריות) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי - למצוא מחשב שיתאים לצרכיי, תודה מראש לכול המגיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שאמור לשמש את כלל בני הבית. המחשב אמור להריץ משחקים על מסך 19 אינץ' ולשמש כתחנת מולטימדיה לכל שאר בני הבית. כמו כן הואיעבור מתישהו OC... המפרט שאני חשבתי עליו מעבד E8400 או Q6600 לוח אם LANPARTY DK P45-T2RS ABS Plus או ASUS P5Q-EM Intel® G45 Chipset LGA 775 זיכרון 2x G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION דיסק קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS כרטיס מסך, אני לא יודע. אני מתלבט איזה כרטיס משך יהיה משתלם יותר . אם כדאי לקנות כרטיס זול 4670 או 4850 או 4870 או 9800 GTX אחרי הכל זה תלוי בלוח האם. צורב LG GSA-H22N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM מארז Thermaltake …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב תקשורת חזותית מחפשת מחשב טוב שמתאים לעיצוב גרפי במחיר סביר עד 5,000 ש"ח פלוס מינוס. אני לא ממש מבינה בתחום אבל לאחר התייעצות עם מס' אנשים הגעתי ל4 דגמים שנראים לי מתאימים ובמחיר טוב מחשב נייד Asus X556UV-XX169T מחשב נייד Asus X556UR-DM190T מחשב נייד Dell Inspiron 15 7566 N7566-7950 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 מצרפת את הקובץ של ההשוואה בין המפרטים, אשמח לקבל חוות דעת מה יותר טוב/מומלץ וכמובן אם יש שם של דגם נוסף שיכול להתאים לי תודה רבה לעונים. מחשבים.pdf
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה תגידו על המפרט הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler NIS 149.61 AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU NIS 694.91 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) NIS 928.72 DDR-RAM 256MB 2100 OEM Memory NIS 336.59 MASTER I LU Midi Tower Case Silver 400 Watt NIS 303.55 Sony 48/12/48 Retail CDRW + Soft NIS 364.90 כל זה יוצא ביחד : 2778.61 מוכן לקבל שינויים רק לא לעבור את התקציב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי לחבר שלי מפרט, אני רוצה לדעת מה אפשר לשפר. התקציב הוא: 12,000 GIGABYTE nVIDIA Ge Force 6800 Ultra 256MB GDDR3 256BIT PCI-Express SLi Ready - 2,800NIS AMD Athlon 64 X2 4400+ Dual Core - 3,100NIS GIGABYTE nVIDIA K8N Ultra SLi nForce 4 - 750NIS 4,096MB Kingston DDR400 (1,024MB x 4) - 2,400NIS Western Digital Caviar RE2 400GB 7,200RPM S-ATA 16MB - 1,600NIS Lite-On SOHW-1653S02C Dual Layer DVD±R/W/DL - 310NIS LiteOn SOHC 5232K CD-RW/DVD-ROM Combo x52/x32/x52, x16/x48 - 300NIS SunBeam Transformer Black case (No PS) - 250NIS Antec TrueControl 550Watt - 800NIS
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בניתי את המפרט הזה באתר של TMS לטובת משחקי 2017. ספציפית mass effect 3. מה דעתכם? על איזה הגדרות המשחקים צפויים לרוץ? קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Box 1 ₪275 קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪257 מארז Antec NSK-4100 1 ₪169 ספק כוח Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA - בקניית מחשב ח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את האופציה להפוך את המחשב שלי ל-HTPC ע"י רכישת מארז קטן והכנסת רכיבי החומרה אליו.רציתי לדעת קודם כל אם זה אפשרי ובמה זה כרוך. האם יש עוד דברים שאצטרך לקנות, והאם לוח האם שלי למשל יוכל להיכנס למארז קטן יותר? דבר שני, רציתי לדעת אם המפרט שלי יצליח לתת ביצועים טובים להרצת סרטים בFULLHD ללא שום קירטועים וכו'. אני מעדיף שהמארז יהיה כמה שיותר קטן. התקציב הוא סביבות ה-600 ש"ח. הנה המפרט של המחשב: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בקיץ אני טס לסין ואני חושב להחליף את הלפטופ שלי XPS16 במשהו חדש יותר ובשאיפה יותר נוח וקל לנשיאה אז יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות לפטופים בסין? ואם כן היכן? 2. אחריות בינלאומית? בעקרון יש לי נסיון טוב עם השירות של דל אז אשמח למחשב עם אחריות בינלאומית עם שירות עד הבית. 3. ברצוני מחשב קל וקטן יחסית שאוכל לקחת בתיק לאונבריסטה אך שעדיין יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ולכן מסך 13.3-14 אינץ אשמח להמלצות ואפילו להשתשע עם רעיון האולטרבוק! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-