ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי הצעה למפרט ב2700 בלי כרטיס מסך ומעבד יש לי 6800GS ו820.. עם עכבר ומקלדת והרכבה... שיהיה למשחקים! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד איכותי שישמש אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) לעבודה בסיסית כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, מוסיקה וכד'. נתון נוסף שאני מעוניין בו הוא משחקים, אני מעוניין לשחק קצת במשחקים, לפחות ש-Counter-Strike: Source יפעל בצורה טובה. אשמח אם תעזרו לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצעות ואני צריך עזרה בבחירה במשתלמת ביותר מביניהן. 1. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100239&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=30 2. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100236&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 3. מעבד אינטל פנטיום 4 3000 1 מ"ב זכרון פנימי 512 מ"ב דואל צ'אנל 400 מהץ PC3200 דיסק קשיח 80 ג"ב * 7200 סל"ד SATA כונן X52 כונן צורב DVD NEC מצלמת אינטרנט LOGITECH עם מקרופון מובנה כ. מסך GFORCE PCIX 256MB PCX6200 סך הכל כולל התקנה 728 $ + מע"מ. (שזה בשקלים 3350) אבל בכל זאת אפשרי. הצעות טובות יותר יתקבלו בברכה, תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, בפעם הרביעית בערך חחחחח מחשב לשימושים בסיסיים מאחר ואני פעמיים בחודש בבית, אם זאת רוצה בסיס נורמלי למשחקים ונוחות עבודה מקסימלית. לאחר דיון עם ליאור וGADITS, הגעתי למסקנה שאני לא צריך יותר מASROCK בלוח, למרות שאני עדיין שוקל להוסיף 100 שקל לGB עכשיו הבעיה שלי היא ספק ומארז, מכיוון שהמחשב הוא מKSP, והשילוב המינימלי הוא 750 שקל (ENERMAX וCOMPUCASE) אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה, אבל אם אני אדע בוודאות, כלומר בהמלצותיכם, שבאמת הספק והמארז טובים, אך מצד שני אני עדיין מעוניין לחסוך ושאלה נוספת היא, האם יורגש ההבדל בין שני סטיקים של 512 ל1 של ג'יגה, כי הסטיק של הג'יגה במחיר מעולה. ועוד שאלה האם יש מצב שהזכרון של AENEON הוא CL3, לטענת מוכר מדופלם במרדנית...? [attachment…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים! אני מתחיל ללמוד באוקטובר בבאר שבע ואני הקצבתי לי לנייד עד 8000 ש"ח (עקב העובדה שאני חובב משחקים מושבע). אני מנסה להוציא את המפרט הכי טוב לתקציב הזה. בינתיים מצאתי משהו של LG ועוד אחד של ACER: ACER: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 LG: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3223&catcode=487 בשורה התחתונה ACER הוא 1.73 DUAL, ג'יגה זכרון, כרטיס ATI X1600 ו 15.4 אינצ' , 120 ג'יגה. וה LG הוא 1.83 DUAL, ג'יגה זכרון כרטיס Nvidia Geforce Go 7400, ו 15 אינצ' עם 80 ג'יגה. כאשר אני מרחיב אחריות ל ACER אני מגיע בשניהם בערך לאותו מחיר וה LG קל יותר ב 300 גרם...(וזול ב200 ש"ח). הייתי סגור ונעול על ה ACER עד ששמעתי (ממשווקים של LG TOSHIBA וגם…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. און ליין והאחרונים שיסחבו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (לפחות בהתחלה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? 6K, חריגה קלה רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי + קצת משחקים (בעיקר HotS, פחות משעה ביום, בממוצע) + סדרות, סרטים + פוטושופ, פרימייר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש. לא צריך דממת אלחוט אם זה מייקר ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסה ולפיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך אם בתוספת תשלום 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת המחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אם יש צורך אפשר לחרוג במקרה הקיצוני בעוד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות מסחר (Colmex Pro, TradeStation וקצת גלישה ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל שלא יהיה רעש מוגזם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, COD/Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צורב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר דיסק קשיח …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבוסס מעבד אינטל לוח אם של אסוס סוקט 755, וככה גם המעבד וזיכרון משתלם. וכרטיס מסך שמתקדם ומשתלם. תודה מראש... גיל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב מבוסס אינטל למשחקים אבל בתקציב יחסית נמוך. 1. מעבד 3ghz 800mhz s775 מה בדיוק אומר הs775 ? והאם המעבד טוב ? 2. לוח אם איזה לוח יש בטווח מחירים נמוך ללא יכולות המהרה או פיצרים מיוחדים אבל שיעשה את העבודה ? בהצעה יש asus p5s800 או p5p800. 3. דיסק קשיח 80GB 8MB לקנות SATA ? 4. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים הכי חדשים אבל עם מחיר ממוצע לא צריך להגזים. 5. הצעה לצורב די וי די ? 6. מסך הבנתי שכדאי amsung 795df בטווח מחירים האלו. יש משהו יותר טוב ? תודה מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב, התקציב הוא 5000 ש"ח היעוד הוא למשחקים חדשים, כי לדעתי מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים מסוגל לעשות הכל. תאכלס אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג או עיצוב. אין צורך בציוד הקפי, רק צורב.לא צריך Cd-rom. לא ידעתי עד כמה המפרטים באשכול המפרטים מעודכנים. אז החלטתי לשאול כאן. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט למחשב משחקים בעלות של 3200 שקל. הוא מאד דומה למפרט המומלץ שלכם אבל עם כמה שינויים שהייתי רוצה להתייעץ אתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHz 530 HT 800 (במפרט שלכם מוצע הסלרון שהוא פחות חזק כך שזה נראה לי שיפור רציני). לוח אם: MSI 915P (במפרט שלכם מוצע ה-Gigabyte שאני מאד מחבב אותם אבל במבצע זה ה-MSI הזה - אשמח לשמוע אם זה לא "עז"). זיכרון פנימי: 2 מודולים של 256 MB (כמובן של 400 MHz אבל לא יודע דגם מדוייק - זה קריטי לבקש דגם מסויים?) דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer צורב LG 52x32x52 CDRW כונן דיסקטים 1.44 כרטיס מסך: NVIDIA GEOFORCE 6200 256 MB (במפרט שלכם מומלץ ה-GEOFORCE 6600 - האם יש הבדל רציני ביניהם כשמדובר במשחקים "כב…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה משהו או לא? אגב יש לי הארד דיסק וכל החלקים שאין שם אז אל תגידו לי ששחכתי התקציב הוא 6 ואין לחרוג ממנו, אז אם בא לכם להציע משהו אך ורק עד 6..אם לא לא צריך! אז תראו אגב המקדלת תיהיה אלחוטית שחורה קטנה משהו חמוד לא זוכר את השם והחברה, רמקולים די חמודים, עכבר אופטי של מיקרוסופט, הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8Cache וסי די רום Creative 52 הנה : איך?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-