ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים. מחיר כ-4000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך בערך בתחום ה1000-1500 ש"ח (הכי טוב במחיר הזה) ולפחות 1GB Ram. בלי מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. שכחתי לציין, בלי צורב ואני רוצה כונן שקורא DVD. שהקנייה תהיה בחנות אחת ד"א (עדיף KSP) תודה מראש לעוזרים, The Angel
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית תודה רבה על האתר. אני קוראת בו כבר כמה ימים ועושה רושם נפלא כעת, אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש כמחשב משרדי כללי, בנוסף יירכז מוזיקה והורדות רבות ויהיה HTPC (בכ- 5K פחות או יותר - כמובן שעדיף פחות) ולבד מפוטופוש, ללא שימושי גרפיקה מיוחדים או גיימר. בנוסף לבקשה בעזרה במפרט הרי כמה שאלות ראשוניות שבינתיים אני איתן תקועה 1. אשמח מאוד לקבל מפרטים תחת מגבלת התקציב. אני רוצה לציין שהיות והמחשב אמור גם כמחשב ראשי ובנוסף כ- HTPC יש צורך בזכרון גדול ובייכולת עיבוד דברים רבים ושונים בו זמנית (לרוב אני עובדת בו זמנית במספר יישומים). היות ומדובר על מחשב ראשי ועליו להיות חזק, ואני מעוניינת גם באפשרות שדרוג בעתיד רצוי שזה יהיה מארז HTPC יפה מהסוג הגדול אבל לא יקר מידי, ועל המ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת אם קיים לוח אלקטרוני שניתן לכתוב עליו ולשרטט עליו שרטוטים והלוח יעביר את הכתב והשרטוטים ישירות למחשב בלי לבצע המרה כלשהי של הכתב פשוט כמו שהוא... פשוט ללימודים זה הרבה יותר נח ממחברות פשוט לתכוב ולהעביר למחשב..... אני מאמין שצריך שזה יהיה מחובר למחשב כל הזמן אז אין עם זה בעיה כי מתוכנן גם מחשב נייד לידו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(הסיבה שזה דחוף היא כי פרצו לי לבית וגנבו את המחשב שלי ושל אחותי ואני סטודנט בסמסטר האחרון לתואר ויש לי שני סמינריונים לכתוב....) אני צריך שני מחשבים: א (בשבילי): מחשב נייד למטרת גיימיניג (ולימודים...). (כ"מ, מעבד, זיכרון... וכו') 15-16 אינץ'. רצוי כמה שיותר קל אני צריך להתנייד איתי הרבה. דרוש שלוש שנים ביטוח. רצוי מאוד numpad. תקציב 4000 ש"ח אך אפשר לסטות מעט אם יש איזו מציאה. לשם המחשה, הלטפופ הקודם שהיה לי היה toshiba l655-121. למקרה שאתם שואלים, הביטוח גניבה נגמר לפני חודש. אם אתם רואים משהו חשוד (כמו הבחור הזה לדוג' --> ) אתם מוזמנים להתקשר למשטרה. ב (בשביל אחותי): מחשב נייד למטרת לימודים בלבד. 15-16 אינץ'. אין תקציב מוגדר. רצוי מאוד numpad. רצוי שלוש שנים …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי למכירה בעקבות שדרוג: crucial m4 256GB SSD מעבד I5 דגם 760 2.8GHz לוח אם P55-USB3 של ג'יגה בייט זיכרונות 4X2GB g.skill DDR3-1600-pc3 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מחפש נייד לגלישה (בעיקר ניהול דפי פייסבוק) וסרטים. עדיפות לכונן קשיח כמה שיותר גדול. כל השאר לא כזה חשוב, אבל עדיף בין 13-16 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שאין טעם שאני אתפרע יותר מידי עם הכרטיס מסך ולכן חשבתי על הgainward 6600 u1780 pci-e 256 mb הארד דיסק של wd 200 gb sata 2 מארז THERMALTAKE SOPRANO VB1400 אני מניח שאני אקח AMD אבל עדיין לא החלטתי איזה, ולגבי הלוח אם יש באמת הרבה אפשרויות: asus/abit/dfi וכו.. אני לא אעשה OC אני רוצה לסגור כמה שיותר מהר לכן דעתכם בבקשה !!!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכם עם בעיה דחופה שיש לי. לפני שנה קניתי בארה"ב מחשב נייד של סוני מדגם VGN-FZ180e (במחיר של 1700$ בערך). עשיתי בזמנו סקר שוק די ארוך ובסוף החלטתי ללכת דווקא עליו (על אף המחיר הגבוה) דווקא בגלל הכרטיס מסך שלו, שהיה הכי טוב בקטגוריית הניידים עם מסך 15.4" (כרטיס מסך של nVidia, דגם GeForce 8400GT M עם 256MB זיכרון). ידעתי שזה מחשב שישמש אותי כ-desktop ורציתי שיוכל לעשות הכל. בחודשים האחרונים שמתי לב לבעיה שהולכת ומחמירה - הנייד שלי היה מתחמם מאוד מאוד מהר (בזמן שספק הכוח מחובר לחשמל), ולעתים אחרי שהייתי משתמש בו תקופה ארוכה (משחק unreal3 לדוג') הוא היה מתחמם ברמה שכמעט אפשר להכוות ממנו - הצדדים (ממתכת) וגם המקלדת (פלסטיק) הי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ואני צריך עזרה מקצועית. אני הולך לקנות את המחשב הזה: רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו בגדול ואני מתלבט בין שני כרטיסי זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC או DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value אין הבדל משמעותי במחיר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי שני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס אחד של 2 ג'יגה. וגם מה זה Vista Upgrade Edition XTC? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיס…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם,מה דעתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם: Asus A8V Deluxe VIA K8T800 Socket 939 Motherboard או: Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI Socket 939 Motherboard או: MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard כרטיס זכרון: A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660D 128Mb DDR(64bit) DVI Video Card כונן דיסקטים:Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5` FDD צורב DVD: NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W או: Chenbro PC61169 White 310W True Power Case המחירים נעים בין 4500 ל 4700 …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי מספר סינונים ובדיקות, אני מתלבט בין 2 מחשבים: Dell Latitude 3340 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html עם מעבד i3 ובמחיר של כ-2500 שקלים (ללא מערכת הפעלה). לבין http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/asus-zenbook-ux305 במחיר של 3,500 שקלים בערך. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההבטחה המפתיעה של אינטל קורמת עור וגידים על הבמה, עם הצגה ראשונה של נייד גיימינג בעל מעבד ממשפחת ה-K הניתנת להמהרה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-למחשב-נייד-עם-מעבד-מכפלה-פת/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה תגידו על המפרט הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler NIS 149.61 AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU NIS 694.91 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) NIS 928.72 DDR-RAM 256MB 2100 OEM Memory NIS 336.59 MASTER I LU Midi Tower Case Silver 400 Watt NIS 303.55 Sony 48/12/48 Retail CDRW + Soft NIS 364.90 כל זה יוצא ביחד : 2778.61 מוכן לקבל שינויים רק לא לעבור את התקציב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה למי שנכנס, אני צריך מחשב עם מעבד אינטל חזק בשביל עבודה גראפית. אגב זה לא כולל מסך תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= הנה המבצע.. אני מעוניין לדעת אם זה שווה.. המחיר נורא זול.. יש פה איזה קאטץ'? בנוסף אני מוסיף עוד 2 GIGA זכרון בעלות של 290 שקלים, ומוסיף כרטיס מסך.. בינתיים זה: HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יציאת VGA , זה חשוב. יש הצעות לשינוי הכרטיס מסך? הוא עולה זול בKSP אז אני אקנה את המחשב עצמו מאיבורי (כנראה עם מארז אחר , שאני צריך את העזרה שלכם להבין איזה מארז) ואת הכרטיס מסך מKSP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, תודה מראש על כל עזרה. לאחר כמה וכמה שנים עם סטרימרים והתנסות של כמה חודשים ב-XBMC על הלפטופ הוותיק, אני רוצה לעבור ל-HTPC. תקציר מנהלים: שימושים: אך ורק צפייה בוידיאו עם XBMC עד 1080p, לרוב MKV בנפח של עד 50GB, עם פס קול AC3 או DTS רגיל, בהזרמה ממחשב אחר. אולי גלישה מדי פעם. יחובר לטלויזיה FHD. דרישות: מארז שוכב וקטן ככל האפשר, שקט ככל האפשר, נאה, חובה S/PDIF. אודה לכל עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן 2. מה שימושי המחשב? וידיאו 1080p עם XBMC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן בעל נפח גבוה (לא יאוחסנו תכנים במחשב), כונן אופטי, רשת אלחוטית …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של MSI דגם PR200, לוח 965, מעבד T7300 וזכרון של 2 כפול 1 ג'יגה כנראה 667MHz. אני מעוניין לסחוט כל טיפת מהירות אפשרית מהנייד. אני שוקל לשדרג ל-2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MHz. האם אמור להיות הבדל במהירות ביישומים שוטפים כגון אופיס/אינטרנט/מצגות כבדות/סרטים? האם בכלל ניתן ויש טעם לשדרג לזכרון במהירות של 800MHz על בורד 965? תודה, אמיר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אבא שלי מחפש מחשב חדש לאחר שהישן הפסיק לעבוד. הוא מצלם הרבה ועורך את התמונות בפוטושופ, כך שזה הכי חשוב מבחינתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 במידה ויהיה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-