עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EVGA-yuvalll22,

שלום HW .בס"ד צריך מפרט לחבר שלי בתקציב עד 3,600 שח בלי חריגה צרכים: *סרטי HD *משחקים פה ושם במדיום *גלישה באינטרנט חנות עדיפה KSP תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני צריך כרטיס מסך טוב של "גיגהבייט" 64 מגה בערך.. לוח אם עמיד.. מעבד 1.8 - 2.0 בערך.. עד - 4500 כולל מסך.. מסך - FLATRON 17 774 FT אני חושב שהוא מצוין..(תקנו אותי אם אני טועה). המחשב רוב היום אני גולש בו ולפעמיים משחק קצת.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by aaabb,

המפרט: p4 2.8 ht asus p4c800 deluxe hd 80g 7200rpm 8mb ati radeon 9600 pro dvi reatail 512mb ddr 400 cdrom 52x creative insp. 2400 2.1 1.44 teac AOPEN HOOB אולי שכחתי משהו אבל זה הבסיס

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי אפשרות לקנות מעבד חדש איי 3 10105F ב 235 שקל הבעיה זה הלוח , הלוחות נורא יקרים !!!! איפה אפשר להשיג לוח אם משומש או חדש זול בתושבת 1200 ? חבל שאין את הלוחות של פעם ECS הזולים , לוח אם חדש זה לא הכי משתלם זה יוצא עם המעבד 550 שקל , מעבד R5 5600 ו A520/B450 עולים ביחד 750 , אני מחפש לוח אם גג 150 שקל משומש

7. היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם! הוצע לי המפרט המצ"ב בחנות שאני לקוח שלה זה זמן רב. עקרונית, המחשב מיועד למשחקים וזהו קצהו העליון של התקציב, אותו אוכל להשקיע. השאלה המתבקשת היא - האם המפרט טוב ומתאים והאם המחיר שהוצע הינו הוגן? אודה לכל תגובה בנושא. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך מפרט למשחקים, שיחזיק לכמה שנים, ושיהיה ניתן לשדרוג עתידי, חשוב מאוד שיהיה בו מעבד כפול ליבה טוב, לוח אם תומך טוב, זכרון ddr או ddr2 בזוג של 1024 (שניהם של 1024), מערכת קירור על מים, (או אם יש לכם המלצה למשהו יותר טוב אני אקבל), כונן dvd, צורב dvd, הארד דיסק גדול (250 לפחות, אבל לא חובה יותר), מארז יפה (אבל בלי חלון, כי זה במיקום שלא רואים) עם ספק כוח טוב, עכבר טוב (אבל לא אלחוטי). לא צריך כרטיס מסך כי אני לוקח אותו מהמחשב הישן שלי, הכרטיס הוא nvidia 6600 GT-AGP ככה שאני צריך שהלוח אם יתמוך גם בכרטיס. גם לא צריך מסך, לא רמקולים ולא מקלדת, אבל אם פיספתי איזה רכיב חשוב למחשב וזה נכנס לתקציב אז אתם מוזמנים לכתוב. תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪933 קירור למעבד: Evercool TRANSFORMER4 (4X Heatpipe) 775/1156/1366/AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪166 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪680 מארז: Thermaltake Element T + 450W PSU כמות: 1 - מחיר: ₪536 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500G Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ₪195 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 40GB כמות: 1 - מחיר: ₪467 כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI כמות: 1 - מחיר: ₪1077 רשתות: D-Link Lan Card 10/100 PCI Dual Speed כמות: 1 - מחיר: ₪27 הרכבה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם זה מחשב מספיק טוב למשחקים ובכללי איך הוא ? יש עליו ביקורות טובות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by alexbmw,

טוב שלום אני צריך שידרוג למחשב שלי . אין צורך ב דיסק קשיח\כונן dvd \מארז \מסך \כרטיס קול \כרטיס רשת\ו בציוד הקפי. צריך בעיקר לוח אם (מומלץ שיהיה טוב לשידרוג עתידי ויתמוך בדברים חדשים כמו pcie2 וכו) מעבד(לא מענין אותי עם amd או אינטל העיקר שיהיה חזק ו מרובה ליבות ) זיכרון (לא מעניין אותי עם ddr2 או ddr3 אובל שיהיה טוב ו מעדיף 2 gb ) ספק כוח (כל דבר שיכול ליתמוך בהרבה חלקים ) ועם אפשר לידחוס למחיר גם כרטיס מסך טוב אז סבבה השימושים העיקרים זה מישחקים ו עריכה ו תיזכרו זה שידרוג למחשב לא קנייה של מחשב חדש אני לא חייב כרטיס מסך חדש למשל (ה x800 הישן והטוב שלי מריץ crysis בסדר). תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום דודה שלי ר"ח חשבון יש לה מחשב גוסס עם חלונות XP בן 100 שנה היא צריכה מחשב חדש לצורך העבודה שלה במחשב יהיה מותכן כל מיני תוכנות של רואי חשבון המחשב לא צריך להיות עם ביצועים בשמיים אבל חייב להיות יציב ואמין מבחינת החומרה והכוננים גם אשמח להמלצה למסך מחשב שטוב לקראית טקסט כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר 1. תקציב מקסימלי : 2.5 K א. לא חייב לחסוך ב. ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5 K 2. שימוש משרדי א. חשבשבת ועוד כל מיני תוכנות של רועי חשבון פרנסה 4. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני 5. 8 יש לנסות ולהקפיד על השקט 7. הרכבת מחשב בחנות 8. אזור השרון 9…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by amalish,

שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות (כמו למשל SOLIDWORKS , MATLAB וכו'). מעדיפה אינטל

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shlosi,

שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחי הולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך- 14" ומעלה * משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודל המחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחה אז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותר אשמח לתגובות והצעות לדגמים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tomer861,

שלום לכולם בקיץ אני טס לסין ואני חושב להחליף את הלפטופ שלי XPS16 במשהו חדש יותר ובשאיפה יותר נוח וקל לנשיאה אז יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות לפטופים בסין? ואם כן היכן? 2. אחריות בינלאומית? בעקרון יש לי נסיון טוב עם השירות של דל אז אשמח למחשב עם אחריות בינלאומית עם שירות עד הבית. 3. ברצוני מחשב קל וקטן יחסית שאוכל לקחת בתיק לאונבריסטה אך שעדיין יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ולכן מסך 13.3-14 אינץ אשמח להמלצות ואפילו להשתשע עם רעיון האולטרבוק! תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום! אני מחפש מחשב לגיימרים, שיהיה כמה שיותר טוב ב3200 ש"ח. הבנתי ברוב התוכן הפיסי של המחשב (כרטיסי מסך, מעבדים, זכרונות וכד') עד לני שנה, ויש לי הרגשה שביינתים דברים השתנו. לפני שנה קניתי מחשב, אז עכשיו אני רוצה בעצם כל מחשב שיותר טוב מהמחשב הישן שלי שמתאים לגיימרים, בתקציב של 3200 שקל. המפרט של המחשב הקודם(מה שאני זוכר): מעבד Core 2 Quad Q6600 500GB SEAGATE 2Xkingston 1024 MB nVidia GeForce 9800GT GDDR3 512MB בלוחות אם אני לא מבין ולא הבנתי. בעיקרון אני רוצה מחשב בעל נתונים הטובים מהנתונים הנ"ל (אם וכמה שאפשר) בנוסף חשוב לי שיהיה לי כרטיס טלוויזיה טוב וקל לתפעול שלא צורך כבלים מיוחדים שלא באים איתו. כמובן שאיכות הצפיה והקלטה הם נתונים חשובים. כרטיס טלוויזיה מדגם GT-P60…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Shmulik Hazan,

שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק! - שיתאים למשחקים כבדים כמו: Battlefield 3, gta 5 .... ומצאתי מחשב: All-in One של דל עם מסך מגע אבל אני לא יודע לקרוא את פירוט המחשב ועל מה לשים את הדגש ועל מה לא.. אז צילמתי את הפירוט: ואני אודה לכם אם תגידו לי אם המחשב טוב וחזק מספיק למשחקים כבדים. נ.ב: שמעתי שמערכת ההפעלה Win 8 היא מערכת לא טובה.. מה אתם אומרים זה נכון?? תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Psy,

יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך עריכת וידאויים בפרימייר ועבודה עם התוכנות פלאש ופוטושופ. נתקלתי במחשב הנייד הבא- Lenovo Flex 2 15 - הוא מגיע עם 8GB זכרון עם אופציה להרחבה עד 16GB, מעבד Intel Core i7, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 840M‏. המפרט המלא נמצא בלינק הבא: http://www.winprice.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=59426629&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יכול להתאים לדרישות שלי? (עולה 4159 ש"ח) * מטרות המחשב: אנימציה קלסית(פלאש\טיויפיינט), עריכת וידאו בפרימייר. איור דיגיטלי (פוטושופ). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים