ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב נייד של MSI דגם PR200, לוח 965, מעבד T7300 וזכרון של 2 כפול 1 ג'יגה כנראה 667MHz. אני מעוניין לסחוט כל טיפת מהירות אפשרית מהנייד. אני שוקל לשדרג ל-2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MHz. האם אמור להיות הבדל במהירות ביישומים שוטפים כגון אופיס/אינטרנט/מצגות כבדות/סרטים? האם בכלל ניתן ויש טעם לשדרג לזכרון במהירות של 800MHz על בורד 965? תודה, אמיר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. אודה לכם אם תולכו לעזור לי להחליט איזה מבין שני הדגמים הבאים עדיף לרכישה. אני מתחיל ללמוד ה.חשמל ככה השימושים הם בעיקר גלישה, אופיס . אולי קצת תכנות (לא כלכך יודע באיזו שפה מתעסקים באלק') ומעט פוטושופ אוטוקאד ומשחקים לא רציניים כמו Heroes 5 מפרט של 1535: (T8100) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2893&products_id=22821 וה 1537: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-led.htm עכשיו ההתלבטות היא כזו: האם עדיף 1535 עם מעבד T8100 לעומת ה 1537 שמציוד עם T5800 + מסך עם LED וגם כ.מסך טיפה יותר טוב. 1. האם יש הבדל נכיר בביצועי המעבדים (אם זה 5 - 10 %) אז ממש לא קריטי. 2. האם יש הבדל שניתן לראות בעיין בין המסכים ? או שאחד בריא יותר לעניים (…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב חדש לצרכי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לא למשחקים. מחשב לפיתוח. בתרחישים מסויימים צריך להיות מסוגל להריץ 3-4 מכונות וירטואליות במקביל, ולקמפל דברים מאוד כבדים (כמו chromium למשל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום. התקציב הוא בערך 5K , אין בעיה לנצל את כולו ואפילו להוסיף עד 6K. השימוש של המחשב הוא שימוש בסיסי גלישה בדפדפן, צפייה בסרטים,מוסיקה ,עבודה עם office, תוכנות כמו virtual box , vmware קצת תוכנות של עריכת וידאו. לא אמור להיות מיועד לגיימניג. אין צורך ב SSD שיש לי כבר מהמחשב הקודם והוא די חדש ,אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב היה שקט עד כמה שאפשר. התקציב הוא כזה למחשב כזה שפשוט אני לא רוצה לחזור אחרי שנה שנתיים לחנות כי משהו בו שבק חיים (כמו מעבד או לוח אם) בגלל זה אני רוצה להשקיע כמה שיותר , שיחזיק כמה שנים טובות . רצוי שיהיה מעבד חזק מסדרת i7 של אינטל. (היה לי עד היום i5 750 שהיה שהחזיק פשוט הוחלפו פעמיים לוח אם מ 2010)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המגניבים, אני מתחיל ללמוד אנימציה עוד שבוע ומשום כך אני צריך גם מחשב חדש, כל המקומות שמהם ביקשתי הצעות מרחו אותי עד הדקה התשעים ועכשיו נשארתי עם שלושה מארזים.. התקציב שלי היה 2000 למארז _בלי מסך_(כי כבר יש לי) וכל ההצעות שקיבלתי היו 2500+ ומעלה אשמח אם תעזרו לי לבחור את מה שהכי רלוונטי בעבורי (מה שמתאים ולא חלש או חזק יותר מדי).. ובכלל, אם אולי כדאי לי פשוט לקנות משהו דומה בIVORY כי הבנתי ששם מאד זול, ומה אתם ממליצים שיתאים לי? המון המון תודה! זה אחד - מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז עם USB קדמי קטן שחור ללא ספק כרטיס FIREWIRE 2ext+1 int זכרון 2G DDR2 800MHZ MUSHKIN צ.ק ספק כח EZCOOL LED 12CMF40…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ובן דוד שלי המליץ לי על המפרט הבא : סה"כ כללי במזומן 4225 ש"ח רציתי לדעת מה דעתכם? המחיר יקר? הציעו לי לרכוש את זה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1085808
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג בינוני תוכנות עריכה של אדובי ושרטוטי חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 ומה ההבדל בין מבריק למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (e…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית עם תוכנות Photoshop ו- Illustrator. זה מחשב לעבודה (פרנסה), וישמש לשעות עבודה רבות מדי יום. אם ניתן לחסוך בתקציב - עדיף. יש צורך בציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים (בסיסיים - אבל עם חיבור נוח לאוזניות ולנגן מוזיקה). רצוי תמיכה ב- e-sata לחיבור כונן חיצוני לגיבוי וניידות (שאולי יירכש, אם התקציב יספיק). רצוי מערכת הפעלה Win7-64bit. רצוי שהמחשב יהיה שקט (אפילו מאוד, זה יעזור לריכוז...). עדיף לקנות המחשב באזור נתניה/הרצליה, מבחינת שירות ותמיכה. בהנחה כי המחשב יהיה חזק מספיק (ל- 3-4 השנים הקרובות), אז כנראה לא נשדרג אותו עד שיגיע יומו. זו הצעה שקיבלנו: לוח אם Gigabyte-GA-P55-USB3 מעבד Intel Core i5-750 2.66MH…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברה, אני עומד לרכוש מחשב חדש ( :jump1:) ורציתי את דעתכם על המפרט הבא : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1236 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1509 דיסק קשיח: WD RE2 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID EDITION : WD5001ABYS ¤472 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL ¤163 זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9T-3GBNQ ¤682 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤768 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ¤380 קרור למארז: SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ¤56 כמות:2 מחיר סופי: ¤6874 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב יחובר למסך 22" חשוב לי מ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להיות במפרט - ספק כוח, זיכרונות, כרטיס מסך, איחסון ומעבד. דגשים - הזיכרונות צריכים להיות DDR2, ובתיזמונים הנמוכים ביותר שאפשרי ב-DDR2-800. ספק הכוח צריך להיות מסוגל להריץ מערך SLI או Crossfire, בנוסף לשאר המערכת. מעבד כפול ליבה. כרטיס מסך שכולל HDCP, תמיכה ב-Dual Link DVI ורצוי שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים לפחות ברזולוציה 1920X1200. לגבי הזיכרונות - רצוי 2GB, אבל אם זה מגביל את שאר המפרט - אפשרי 1GB. תודה * עריכה - דרוש גם לוח אם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבן אדם ישלם לי 2000 שקל מזומן רוצה P4 וזהו .הוא לא מבין כלום. זה לילדים שלו מהכפר בני 9 או 8 אני יציע לו AMD ב2000 שקל תרכיבו את הדבר הכי זול שאפשר [בלי מסך רק מחשב!!] עד 1700 שקל איזה זיכרון שאתם רוצים לוח אם הכי זול שיש עדיף שהכול יהיה און בורד ושכרטיס המסך לא ירד מGFORCE 2 בהצלחה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אבקש ממכם המומחים לכתוב לי מפרט של מחשב ( ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'.. אלא נטו מחשב). בתקציב של 2.5 אלף ש"ח. המחשב מיוחד לעבודה בסיסית ואולי מידי פעם לאיזה משחק קליל. תודה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט למשחקים בעיקר. יש לי כבר מסך, אני משחק ברזולוציה של 1920 על 1080. אפשר לחרוג או לחסוך ב500 בערך, השקט לא כל כך חשוב לי (נגיד 6). תכננתי לקנות ב RSM כי הרבה כאן המליצו עליהם, אבל כל חנות אחרת במרכז זה בסדר. בלי OC, בלי מערכת הפעלה, בלי היקפי. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב יעמוד בסלון, אז אני רוצה מארז מתאים, ולא יודע איזה טוב שיתאים מבחינת החומרה שאני רוצה לרכוש וגם יהיה מקורר כמו שצריך וגם שלא יעשה הרבה רעש. אני לא רוצה להריץ משחקים על המחשב, אם ירוצו אז סבבה, אבל לא זאת המטרה של המחשב. חשבתי על המפרט הבא סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 519 519 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box AMD1175 545 272 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO 24760 353 353 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 621 621 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 0761345-00240-0 5 פריטים 2,038 ¤ סכום כולל מע``מ חסר לי לוח אם מתאים, כרטיס מסך מובנה (או רגיל), לא צריך לכל השאר(DVD עכבר מקלדת וכו') אני לא יודע אולי שכחתי משהו, כמו קירור למ…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-