ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כולל הכל (ציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2, COD החדש, GTA IV וכל המשחקים החדשים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, זה המחשב שיש לנו כרגע: i5 9600kf מעבד Z390 m gaming לוח Gtx 1660ti 6g כרטיס מסך 16g ram 2133 mhz זכרון 550w ספק כוח תקציב שדרוג כולל כ 5000 ש"ח מספר דגשים 1) לפני מספר חודשים הפורטנייט היה עובד על 240 FPS קבוע ולאחר עדכון של פורטנייט או NVIDIA התחילו דרופים... עם יש למישהו דרך אולי לסדר את זה אולי אוכל לחסוך את עלות השדרוג הזאת או לקצץ 2) יש לנו מקלדת RAZER BLACK WIDOW ועכבר GPRO WIRELESS הילד רוצה להחליף את זה ל מקלדת של APEX PRO TKL ועכבר RAZER VIPER ULTIMATE הבעיה שזה עולה ביחד כ1500 וזה מקצץ משמעותית את תקציב השדרוג עצמו... השאלה היא במידה והמקלדת שלנו והעכבר תקינים האם מה שהוא רוצה י…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לגיימרים, שיהיה כמה שיותר טוב ב3200 ש"ח. הבנתי ברוב התוכן הפיסי של המחשב (כרטיסי מסך, מעבדים, זכרונות וכד') עד לני שנה, ויש לי הרגשה שביינתים דברים השתנו. לפני שנה קניתי מחשב, אז עכשיו אני רוצה בעצם כל מחשב שיותר טוב מהמחשב הישן שלי שמתאים לגיימרים, בתקציב של 3200 שקל. המפרט של המחשב הקודם(מה שאני זוכר): מעבד Core 2 Quad Q6600 500GB SEAGATE 2Xkingston 1024 MB nVidia GeForce 9800GT GDDR3 512MB בלוחות אם אני לא מבין ולא הבנתי. בעיקרון אני רוצה מחשב בעל נתונים הטובים מהנתונים הנ"ל (אם וכמה שאפשר) בנוסף חשוב לי שיהיה לי כרטיס טלוויזיה טוב וקל לתפעול שלא צורך כבלים מיוחדים שלא באים איתו. כמובן שאיכות הצפיה והקלטה הם נתונים חשובים. כרטיס טלוויזיה מדגם GT-P60…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש עיסקת בנדל לרכש ללבניית מחשב האם יש כאן אנשים שיכולים להמליץ ממתין לתגובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מחשבה לרכוש PC רגיל החלטתי לשנות כיוון לHTPC בתקציב של 3000 ש"ח אבקש עזרה במפרט ללא כרטיס טלויזיה וציוד הקפי. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל!!! צריך לסחוב בקלות FHD 1080P (יחובר לLCD FHD) חשוב מאוד שיהיה שקט!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי ! אני מבקש שתעזרו לי (הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא כ"כ בעניינים) אני צריך מחשב לבית לכל המשפחה שיהיה בתקציב של 3800 ש"ח (ללא מסך)בערך ומטרתו היא: אינטרנט, אופיס, משחקים (אנחנו לא כאלו גיימרים) בקיצור הכל. הכי חשוב לי מחשב מהיר שלא נתקע ומסוגל להריץ ללא קושי והרבה. שיהיה בו: שילוש טוב, קשיח מכובד, כרטיס מסך, מארז נחמד. בכל מקרה את הכרטיס מסך אני כנראה אזמין מחו"ל כי פשוט יותר זול אבל תציינו בכל מקרה כרטיס מסך במפרט. חוץ מזה רציתי לשאול האם אני חייב גם מאוורר למעבד ואם כן אז איזה (בבקשה לכלול אותו במפרט) ולשאלת השאלות: אני כנראה אקנה באינטרנט ואני לא מעודכן כ"כ ממי ומאיפה הכי מומלץ ושווה (נא להיות אוביקטיבים בבקשה) כמו כן אל מי לא להתקרב בתודה מראש לעוזרים ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב Lenovo Flex 2 15 אני מתלבט בין שני דגמים: האחד עם SSD בנפח 256 ג'יגה - מחיר 4790 שקלים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804 השני עם כונן 1TB + 8GB SSD - מחיר 3849 שקלים http://store.pc365.co.il/product-2063-Lenovo_IdeaPad_Flex_2_14_59426614_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. האם משתלם להשקיע כסף בדגם עם כונן SSD או שאפשר להסתפק בדגם הזול יותר? אין לי בעיה לשלם יותר השאלה היא לגבי יחס מחיר-תמורה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, בפעם הרביעית בערך חחחחח מחשב לשימושים בסיסיים מאחר ואני פעמיים בחודש בבית, אם זאת רוצה בסיס נורמלי למשחקים ונוחות עבודה מקסימלית. לאחר דיון עם ליאור וGADITS, הגעתי למסקנה שאני לא צריך יותר מASROCK בלוח, למרות שאני עדיין שוקל להוסיף 100 שקל לGB עכשיו הבעיה שלי היא ספק ומארז, מכיוון שהמחשב הוא מKSP, והשילוב המינימלי הוא 750 שקל (ENERMAX וCOMPUCASE) אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה, אבל אם אני אדע בוודאות, כלומר בהמלצותיכם, שבאמת הספק והמארז טובים, אך מצד שני אני עדיין מעוניין לחסוך ושאלה נוספת היא, האם יורגש ההבדל בין שני סטיקים של 512 ל1 של ג'יגה, כי הסטיק של הג'יגה במחיר מעולה. ועוד שאלה האם יש מצב שהזכרון של AENEON הוא CL3, לטענת מוכר מדופלם במרדנית...? [attachment…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ואוברקלוק בתקציב של 7300ש"ח, המחשב חייב לכלול מסך ViewSonic P90F או את ה-ViewSonic P95F, עכבר Logitech MX700 {מקלדת מספיקה אפילו ג'נרית מסריחה}, רמקולים לא צריך, לא צריך צורב, לא צריך כונן DVD, ומעבד אני חושב בכיוון ה-AXP2100 לאוברקלוק ולוח אם ABIT NF7-SL REV2, את השאר אני משאיר לכם. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אל תתיחסו לעכבר ולמקלדת הם לאחיות שלי, לי כבר יש עכבר ומקלדת טובים Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box- 1059 Asus P4P800 Deluxe 809 Samsung 256MB DDR 400 Original(X2) - 628 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1969 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version - 392 Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window - 452 HEC 475 DVD PSU 400W 352 Mitsuni floppy 1.44 50 LG X 52 OEM 11…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ואני רוצה לשפר אותו באיזה שהי צורה אבל אני לא יודע איך הנה המפרט: מעבד Intel 1.7 לוח אם Intel Garibaldi Socket 423 כרטיס מסך GeForce 2 GTS 64DDR זיכרון 256 RDRAM דיסק קשיח WD 40 GB 7200 מסך LG 776 FM מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו אני רוצה לשפר אחד מהחלקים האלו אבל אני ממש לא יודע מה אני משחק הרבה במשחקים כמו NBA 2003, Unreal Tournement, WarCraft 3 בקיצר משחקים כבדים... איזה חלק/חלקים הכי כדאי לי לשפר כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב ולא יקרטע אחרי כל משחק שאני משחק (כמו עכשיו ???) תודה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אבקש ממכם המומחים לכתוב לי מפרט של מחשב ( ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'.. אלא נטו מחשב). בתקציב של 2.5 אלף ש"ח. המחשב מיוחד לעבודה בסיסית ואולי מידי פעם לאיזה משחק קליל. תודה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבי מחפש לפטופ לשימושים קלים כגון אינטרנט ,(בעיקר במרפסת שמש) וצפייה בסרטים. המחשב לא ייצא מ4 קירות הבית כך שמשקל המחשב אינו רלוונטי, אך יידרש להריץ סרטים על מסך טלוויזיה (42 אינץ). האם הכ"מ בדגם הנ"ל יספיק להרצת הסרטים ע"ג המסך הנ"ל? http://ksp.co.il/?uin=17148 *אם המחשב מתאים הרכישה תתבצע באילת* אם יש חלופה שתתאים אשמח לשמוע, בגדול התקציב עומד על 2700. גודל המסך לא כ"כ חשוב, אך שלא יירד מ13 אינץ. תודה עריכה: ישנה אפשרות יותר זולה שאשמח לדעת אם תתאים http://ksp.co.il/?uin=17317
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לקבל אופציה של ניצול מקסימלי ואופציה של חיסכון יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט סרטים אולי בזמן הפנוי אני מניח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג, לא מבין במחשבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות האקינטוש (PC שמריץ OSX) שייתן ביצועים טובים בעריכת וידאו החלקיים נבחרו לפי הופעה כאן: http://www.tonymacx86.com/building-customac-buyers-guide-december-2014.html בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעת אם יש לכם המלצות לשיפור, ו\או הוזלה: http://www.tms.co.il/preview/spec/kjytn2bs
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : אין צ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש תקציב של איזה 7500 ש"ח, עכשיו אני יודע שעוד איזה חודשיים מגיעים גם ה Tejas וגם ה R40 וה NV40 או איך שהם לא קוראים לליבות החדשות שלהם... עכשיו, שווה לי לחקות למוצרים החדשים בשביל הוזלות מחיר בחלקים של היום או כדי לקנות אותם? או לקנות עכשיו? וחשבתי על המפרט הזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1570.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.51 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 508.3 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 980…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-