עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by funkyfrog,

שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חברים, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב שייעודו העיקרי – לכידה ועריכה של וידאו (באמצעות פרמייר) ובנוסף לזאת ישמש גם לעריכה גרפית באמצעות פוטושופ, אילוסטרטור ואינדזיין. את המפרט שלהלן הרכבתי אחרי שעברתי לעומק על השרשור שמיועד לגרפיקאים (מידע רב שמתפרסם שם בפוסט הראשי, מחיייב ריענון), על רשימת המעבדים הגרפיים ש-Adobe ממליצה עליהם לצורך עניין זה (תמיכה ב- cuda, ב- openGL 2.0 ולפחות 1280 מ"ב זכרון גרפי), וכן על שרשורים חשובים בפורומים שעוסקים בלוחות אם, בספקים/מארזים, ובכוננים קשיחים. התקציב ההתחלתי שהגדרתי עמד על K5.5 ₪ אך לפי הרכיבים במפרט הנ"ל, תהיה ככל הנראה חריגה כלפי מעלה, אלא אם יתקבלו כאן המלצות מועילות. להלן המפרט: · מעבד - Intel core I7 3770 3.4GHz s1155 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני בונה מפרט לחבר... תקציב שלו אחרי כל התוספות הוא גג(!!) עומד על 2500-2600 ש''ח. עכשיו יש לו מסך 19' לא עם רזולוציות גבוהות(1270*720 בערך).. מחשב ביעקר לאינטרנט ומשחקים(מוכן להתפשר בהגדרות)... מפרט שבניתי כעת הוא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחתידו 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לח…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הדרישה היא שיריץ משחקים בלי לקרטע , הורדות סרטים וכו'. המחשב כנראה ישמש את הילד ב 3 השנים הקרובות. אם ניתן לדחוס לתקציב גם רמקולים סבירים אז אם תוכלו להמליץ על מסך סביר עד 1K אז :xyxthumbs: יש לציין שהקנייה תתבצע עוד חודש בערך, האם צפויים ירידות מחירים ? תודה לעונים נ.ב: אם אפשר אז מפרטים מחנויות באזור הצפון

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MaxWentPro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by barf,

היי, האם הבאג שמצאו במעבדי אינטל יתוקן במעבדים שמיוצרים מעכשיו ? האם לחכות בקניית מחשב למעבד חדש מתוקן ? או שיהיה רק תיקון בתוכנה ? תודה מראש.

7. אני מחשב מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. אם אפשר שיהיה בו יציאת HDMI, או לפחות DVI (אני ארצה לחברו לטלוויזיה). אין צורך לנצל את כל התקציב אם לא באמת הכרחי, סתם זרקתי גבול עליון. שמעתי שאולי ה Lenovo 3000 N500 יתאים לצרכים שלי, אבל יש כמה דגמים ואני לא יודע איזה מהם באמת כדאי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, אני מחפש המלצה למחשב למשרד (PC רגיל, לא פיצה או משהו בסגנון), שישמש בתור שרת קבצים ועוד כמה שירותים קטנים (יותקן עליו לינוקס). לא צריך משהו חזק במיוחד - סטנדרטי, אבל עדיף שיהיה אמין מאוד. בגדול מחפש 4GB RAM, שני הארד דיסקים גדולים (500GB+) שישבו בRAID1. זה שרת "פיתוח", כך שאין צורך בביצועים יוצאי דופן. תקציב - 1200-1500 ש"ח נניח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב, אני עומדים לרכוש מחשב שישמש לעבודה עם קבצי אקסל גדולים (מליוני רשומות בכל קובץ). קבלתי את המפרט הבא ואשמח לתגובות תודה רבה MotherBoard Intel Desktop Board DP55WG (Warrensburg) ATX DDR3 1333 CPU Intel Core Quad i5-750 (2.66Ghz , 8MB Cache)+ CPU Active Cooler Memory 8GB (4x2GB) DDR3 1333 PC3-10666 Kingston CASE MIDI Tower – Hec 6c28 Power Supply 400 Watt Hec 400T Keyboard Microsoft® Keyboard USB Mouse Microsoft® Mouse Optical USB Video Card GeForce GT220 1024MB DDR3 Integrated Disk Controller 6 Sata Channels, 2x eSata, 2x External Sata Channels Via Dicrete Controller. Integrated RAID Support Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10 Integrated LAN Inte…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.

11. המחשב שלי הוא הכי חזק למשחקים קניתי אותו במיוחד כדי לשחק דאוס אקס 2 ולהלף לייף 2 שבקרוב יצא ביינתיים אני משוויץ בו לכולם כי אבא שלי קונה לי אותו והוא אמר שבעתיד יהיה לי גם סורק מדפסת ופקס באחד אני מקווה שלא תיעלבו אבל אני זה שנתן לאבא שלי את המפרט והוא הביא לי אותו עם כמה שינויים שייצא זול אח שלי נמכר למחשב כל היום משחק בו איסי טאואר ודייב אבל נראה שהראם שלי לא כל כך טוב והמחשב נקטע אני יודע שקצת הגזמתי פה ושם בבחירות שלי במחשב אבל אבא שלי קיבל העלאה במשכורת ועכשיו הוא מקבל 6 ספרות במשכורת אל תשנאו אותי כי אני עשיר זה מכה קשה בארצנו להיות עשיר אין לי חברים וכל היום באיי סי קיו מדבר עם אנשים המספר שלי הוא 171689908 :-* CPU : Celeron 3. 6 GHz HT 512K 400MHz Socket 478 C…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר לחסוך זה יהיה טוב אך ניתן להשתמש בכולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, צפייה בסרטים ותוכניות וכמובן עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Premiere - משתמש כמעט באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך: 5,880 ₪

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי נייד של HP דגם DV5000. נפל לי מקש [האות צ אם זה משנה] וגם התושבת [הפלסטיק הלבן הזה] נעלם. לקחתי את האות ממחשב נייד אחר של HP, האות מתאימה בול גם בצבע והכל אבל הפלסטיק התושבת לא מתאימה. ראיתי שיש אפשרות קניה אבל למקלדת שלמה רוצים 350. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by boss,

רק לוח אם של אינטל ,מעבד אינטל ,כרטיס מסך ,זכרונות 4 גיגה ,קירור מעבד (Corsair Hydro H50) וספק זהו זה הכל השאר יש לי הכול... יש לי מחשב אמד בן 6 שנים כבר חלש ובקושי משחקים חלשים.. תקציב 5000 שקל. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי אני מעוניין במפרט לעריכת וידאו ביתי (יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית), בעלות של 5500-6000 כולל מסך. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by vic1234,

היא צריכה מחשב לשימושים בסיסיים מה תגידו לגבי זה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 אה ולא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בגלל ש KSP ממול הבית שלי אז החלטתי לקנות משם. מחשב + צורב + מקלדת ועכבר. מחשב שמיועד להכל...תקציב קשה, אני יודע. תודה מראש !!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, איזה מחשב מומלץ בסדר גודל של 5000 ש"ח לשימוש עיסקי? חשוב: אמינות WIFI מסך 14-15 לא כבד מאוד וחיי בטרייה סבירים+ אילו חברות שווה לשקול? האם רק HP ו IBM? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by יוסי111,

שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.