עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לבחור שעוסק בעריכת סרטי וידאו ויצירת סרטוני תלת מימד. אין צורך בהרד דיסק, מסך וציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים).לכל השאר יש 5000 ש"ח. ההרד דיסק שיש לבחור הוא ATA ויש צורך בלוח אם שתומך בזה, אבל גם בSATA לצרכי שידרוג. רצוי שזה יהיה לוח שתומך בPCIX, מאותן סיבות. יש המלצות ?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לפורום הנכבד, ברשותי לפטופ של טושיבה מהדגם הנ"ל, לאחרונה המחשב הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות בכלל, אף שסוויטץ' הwifi דולק. לאחר הגדרות חוזרות של הרשת הביתית באופן ידני לא הועילו ובדיקה בחיבור קווי שהייתה חיובית החלטתי לפתוח את הלפטופ ולבדוק מה המצב בפנים, גם לא יזיק לעבור עליו עם ספריי מגעים אחרי כמעט 3 שנים בשימוש כבד. אבל מסתבר שזה ממש לא סיפור פשוט למשתמש הביתי. הברגתי החוצה כל מה שמצאתי בתחתית המארז, אני לא רואה עוד אפילו בורג אחד שניתן להעיף כרגע, 2 חלקי המארז נפתחים בהיקף אבל עדיין יש התנגדות במרכז, במבט פנימה מהצד אני רואה שישנן כנראה עוד 2 תושבות לברגים במרכז אבל אני לא מוצא דרך להגיע אליהן מהתחתית ובאיזור המקלדת אין גישה כלשהיא שניתן לזהות, לפחות מבלי להסיר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. המחשב של אשתי כנראה סיים את חייו. להערכתי הדבר היחיד שאוכל להוציא ממנו זה SSD שנקנה ב-BF האחרון, אני די מושכנע שהוא לא האשם במוות (עיקר החלקים מ2006, והוא לא מגיע לשלב שהוא מתקשר מול המסך..) אני מעוניין לקנות מחשב קטן ככל האפשר, כאשר הדרישות העיקריות: שיריץ אופיס ו-SPSS ושיהיה חזק מה- פנטיוםE4500 שסיים חייו (כך הבטחתי). לחברים שלנו יש Intence PC (אחד מהדגמים המוקדמים יותר של http://www.fit-pc.biz/) וראיתי את ה-NUC של אינטל, ועוד משהו של סאפיר ושל גיאדה. כרגע האינטל נשמעים לי הכי משתלמים (הם באים בלי HDD שיש לי ודונגל שיש לי, ואצטרך להוסיף זיכרון) למיטב הבנתי קניית מחשב כרגיל, אבל אם מארז קטן יסתיים במחשב גדול יותר ובעלות גבוהה יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, בניתי לאחותי מפרט ואשמח אם תוכלו לעבור עליו ולמצוא דרכים לשפר אותו. הדבר היחיד שאני לא רוצה להתפשר עליו הוא הכונן של ה 500 ג'יגה, מעבר לזה אשמח לשמוע על כל שינוי.. המערכת צריכה לנגן סרטי HD בצורה סבירה, כמו כן אשמח לדעת אם מערכת עם המפרט שציינתי תתמודד יפה עם ויסטה כש - AERO מופעל. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤365 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤371 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤127 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤272 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W HE PSU ¤413 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב חדש ב-2700 ש"ח (אינטל 805 אם אפשר , או ש-AMD יתן יחס תמורה-מחיר יותר טוב ? מעבד לוח זיכרון (512) HD 160 כונן DVD כ.מסך (עם TV-Out מיותר לציין) המחשב מיועד בעיקר לגלישה , אופיס , סרטים וקצת משחקים. תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eviatarp,

מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד: Arctic Freezer 13 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 כרטיס מסך: Asus Radeon 290 DirectCU II OC 4GB GDDR5 כונן קשיח: Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB ספק: SeaSonic 850W 80+ Bronze M12II-850 מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition (כבר קיים אצלי בבית) סהכ:5030 ללא הזכרונות דרך KSP התקציב שלי הוא 6 אלף אני מתכנן לעשות OC ובעתיד גם לעשות CF אשמח לחוות דעת, עצות לשיפור, אם המחשב יהיה מספיק קר ושקט, האם מספיק מתח

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tidan27,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של לנו בו למשחקים יש שני דגמים ש ל מחשבים אחד מגיע עם מעבד4710hq ומאיץ גרפי 860m 4gb והשני מגיע עם מעבד 4720hq ומאיץ 960m 4gb מבחינת העלות של המחשבים יש הבדל של בערך 1000₪ מבחינת הבדל בביצועים קראתי שיש הבדל של 10 אחוז בין שני הכרטיסים ובין המעבדים עשו אוברקלוק קטן למעבד השני על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איזה דגם יותר טוב מבחינת קירור ואיכות: ZALMAN NC 3000S או ZALMAN NC 2000 או ZALMAN NC 2500 plus? ניסיתי להשוות באתר של זלמן בין הדגמים אבל ב3000 למשל יש מאוור אחד איטי יחסית וב2000 יש שני מאוררים מהירים,אבל לא הבנתי אם המהירות שהם רשמו הם של שני המאווררים יחד או של כל מאוורר בנפרד....וגם יש עוד כמה מאפיינים שאני לא הכי סגור מה יותר טוב וכו'...לכן אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להמליץ לי איזה משלושה הכי טוב. מבחינת מחיר אין בעייה כי ההבדלים זניחים. נ.ב. המשטח קירור מיועד בשביל לשחק במשחקים כבדים (יש לי נייד חזק,אבל יש לו בעיית התחממות ידועה לדגם שלו) הטמפ' מגיעות ל94 מעלות למעבד ולכרטיס מסך גם משהו כמו 85-90 מעלות,הטמפ' של שאר החומרה בסדר יחסית.האם ההשקעה שווה וזה באמת יעז…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Xaser III KINGSTON 512MB RDRAM 1066Mhz Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB Video Card CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM +לוח אם לא ידוע-כנראה משהו של gigabyte ו-+ מערכת קירור של מים,לא ידוע איזה ... אבל הוא לא מרכיב הוא קונה אותה מוכנה כבר!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by noambaum,

הי חברה, אני עומד לרכוש מחשב חדש ( :jump1:) ורציתי את דעתכם על המפרט הבא : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1236 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1509 דיסק קשיח: WD RE2 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID EDITION : WD5001ABYS ¤472 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL ¤163 זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9T-3GBNQ ¤682 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤768 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ¤380 קרור למארז: SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ¤56 כמות:2 מחיר סופי: ¤6874 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב יחובר למסך 22" חשוב לי מ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Ivgi720,

שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Mamimo,

אודה לעזרתכם ביצירת מפרט למשחקים הכולל הכל כולל מסך LCD מקלדת, עכבר ורמקולים. (6000 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Drycos,

שלום לחברי הפורום המכובדים אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית מחשב נייד מארה"ב ולכן חשוב גם סוגיית האחריות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, גלישה, סרטים ותכנות * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? מיועד ללימודים אז רצוי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה לפחות, רצוי SSD * כונן אופטי? לא חו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים כבדים ביותר שיחזיק לפחות ל 3שנים, בנוסף גלישה, הורדות וצפיה בסרטים. אני לא זקוק לציוד הקפי וH.D בנוסף יש לי כרטיס קול ישן(אודיג'י 2 פלטינום) כדי להעביר אותו למחשב חדש? אני כן צריך מסך. בקשר לOC אני בטח יעשה אחד קל עד בינוני.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by k534d,

אני צריך טאבלט שנח לכתוב עליו, שמריץ חלונות\לינוקס חשבתי על surface הבעיה שהמחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ. יש איזה חלופה טובה בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by oitb,

חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.

19. שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by WhiteLen,

היי, ההנחות להרכבת המפרט הן: מחשב מהיר אבל ללא OC אני לא מתכוון להתעסק עם זה, צריך להיות שקט מכיוון שהוא עובד כל הזמן, אין טעם להשקיע בכרטיס מסך חזק מכיוון שעוד מעט יצא ה DX10 אז לקחתי משהו שיחזיק לשנה הקרובה לפחות. מעבד: 2000ש"ח Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: 1000ש"ח LGA775 Intel965P - GIGABYTE GA-965P-DS3 אני יודע שאפשר לקחת את הGA-965P-S3 אם אני לא מכוון לעשות OC אבל מכיוון שהמחשב יעבור לאחי מתישהו אני מעדיף את הלוח עם הקבלים המחוזקים שיחזיק הרבה שנים. חוץ מזה אין עליו מאווררים ולכן שקט. זיכרון: 1680ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח: 350ש"ח SEAGATE Barracuda 160GB ST3160811AS SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y לקחתי כי יש אחריות של 5 שנים ודיסקים נוט…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by levona,

שלום! יש לי מחשב נייד של לנובו. לפני כמה ימים הוא נפל לי מגובה של חצי מטר בערך... מאז המסך של המחשב מהבהב. לא בתדירות גבוהה, אבל במשך כמה דקות הוא יכול להבהב כל כמה שניות (ההבהוב למשך פחות משניה אך זה עדיין מציק...), או שהוא לא מהבהב בכלל למשך כמה זמן ואז שוב מהבהב.... מה עלי לעשות??? תודה רבה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by _INs4n3_,

מעבד: AMD FX-8150 - BOX לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 זיכרון: G.Skill Ares 4x4GB DDR3 1866mhz כרטיס מסך: Asus GTX 650 Ti BOOST OC 2GB DDR5 הארד דיסק: Seagate Barracuda 2TB קירור מים (למעבד): COOLER MASTER SEIDON 120V Plus ספק: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan מארז: Antec X1 Mid Tower Gaming Black Case אשמח גם אם תוכלו להסביר איך נתתם את ההערכה (כלומר מחיר גם לכול פריט בנפרד) תודה

23. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 יש לי פס דק של זליגת אור בצד ימין של המסך האם זה מצב נורמלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by OSTM,

מעבד צריך להיות חזק ( מריץ עליו תוכניות כבדות מאוד ) לוח אם זכרונות לא צריך כרטיס מסך כלל, אסתפק בלוח אם צורב DVD והארד דיסק 160 גיגה מינימום מארז הכי פשוט שיש המחשב צריך להיות חזק מאוד בכוח חישוב כיוון שאני מתכנת ומריץ עליו דברים כבדים מאוד מבחינת עומס על CPU התקציב עד 3000

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by אדוארד12,

שלום , יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s אני מחפש דרך להגן על מחשב נייד כזה מגניבה. מה יותר טוב חיישן מיקום חיצוני (כי אין עליו חיישן מיקום מובנה) או מנעול.התקציב עד 250 ש"ח לחודש הקרוב. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, או איפה אולי הכי טוב להתקין חיישן מיקום חיצוני כדי שלא "יעלו עליו" תודה רבה , אדוארד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים