עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by car-Malone,

שלום לכולם! קרוב משפחה צריך לקנות מחשב חדש לצרכי מוסיקה. הכוונה היא להתקין את תוכנת קיובייס + מקודדים מתאימים של התוכנה (יש לנו הזדמנות לקנות את התוכנה באופן חוקי במחיר מוזל מאדם פרטי באמריקה), כרטיס קול המתאים לתוכנה, רצוי שהמחשב יוכל קצת לשחק משחקים (למרות שזאת לא המטרה העיקרית, המטרה העיקרית היא שוב מוסיקה). מה צריך? מארז, לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - מתאים לתוכנה. יש כבר - צורב רגיל , הרד דיסק של 80 גיגה שיספיק בתור התחלה. מסך (דק). הכל כבר יש. קרוב המשפחה טוען כי שמע כי ציפסט של אינטל או ציפסט של nforce4 אינו מתאים למוסיקה. האם זה נכון? מדוע? תקציב - נראה לי שהמחיר עומד על 3000-3500 ש"ח. תודה לעונים! :-)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dorratz,

שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …

4. Started by infrequent,

הי פורום, המחשב שלי כבר ישן מאוד ואני שוקל לקנות חדש - האם זה חכם בתקופה זו ? או שעדיף לסחוב עד ל-2022 עם הדור הבא של אינטל, DDR5 ? בנוסף, עקב התקופה אני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך ופשוט אקח את ה-GTX770 שלי למחשב החדש. (אקנה אחד חזק כשהמחירים יסתדרו ללא קשר לתקציב) הנה מפרט ראשוני שבניתי: [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD[/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=122934]מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 - Box[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=107713]קירור למעבד Arctic Freezer A13 X CO[/url] 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: [url=https://ksp.co.il/?ui…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=278 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Adi Ruben,

היי כרגע יש ברשותי מחשב נייד HP 250 G2 שהוא i3 עם כרטיס מסך Intel HD Graphics אני מעצב כגון אני צלם ואחרכ מעצב תמונות אני חושב על לקנות מחשב נייד כי אני הולך להיות ככל הנראה בשנת שירות השאלה לי מה הפרמטרים ששוה לי לבדוק לפני הקנייה ? אני צריך I5 או יותר נכון I7 שהיה בתוכו גם ssd וגם עוד הרדדיסק של 1tb לפחות לתמונות , ושהיה לי בתוכו כרטיס מסך טוב אבל גם שיעלה לא במחיר של 10 אלף שקל אלא במחיר שפוי של עד 3 אלף 4 בגג ! אשמח להמלצות .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחי הולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך- 14" ומעלה * משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודל המחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחה אז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותר אשמח לתגובות והצעות לדגמים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sheleg,

שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Jiddu101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מהגבוהה לנמוך: משחקים בעיקר FPS, עבודה עם sony vegas לעריכת סרטונים קצרים ליוטיוב, שימוש מזערי בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3 ו4 כשיצא, starcraft , dota 2, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! אני מחפש מחשב לגיימרים, שיהיה כמה שיותר טוב ב3200 ש"ח. הבנתי ברוב התוכן הפיסי של המחשב (כרטיסי מסך, מעבדים, זכרונות וכד') עד לני שנה, ויש לי הרגשה שביינתים דברים השתנו. לפני שנה קניתי מחשב, אז עכשיו אני רוצה בעצם כל מחשב שיותר טוב מהמחשב הישן שלי שמתאים לגיימרים, בתקציב של 3200 שקל. המפרט של המחשב הקודם(מה שאני זוכר): מעבד Core 2 Quad Q6600 500GB SEAGATE 2Xkingston 1024 MB nVidia GeForce 9800GT GDDR3 512MB בלוחות אם אני לא מבין ולא הבנתי. בעיקרון אני רוצה מחשב בעל נתונים הטובים מהנתונים הנ"ל (אם וכמה שאפשר) בנוסף חשוב לי שיהיה לי כרטיס טלוויזיה טוב וקל לתפעול שלא צורך כבלים מיוחדים שלא באים איתו. כמובן שאיכות הצפיה והקלטה הם נתונים חשובים. כרטיס טלוויזיה מדגם GT-P60…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sim,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט סכום בסביבות 2.500 ללא תוכות וללא מע' הפעלה. המחשב מיועד ללימודים בלבד . ( אופיס )

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בREVIT ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לצרכי פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). EIZO 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מחשב שמתחבר למגבר לסאונד וישירות למקרן שתומך ב 1080i 1)מה עדיף כרטיס קול רציני או לוח אם רציני שהכרטיס קול שלו מספיק ? (חשבו לי שהסאונד יהיה צלולוחבל לי שהוא נהרס אני מעדיף שהקידוד יתבצע ע"י המגבר) 2)כרטיס מסך לצפיה בתכנים HD איזה כרטיס מסך מומלץ בכדי שהאיכות תהיה מקסימלית ? (בלי תשובות של 8800 ultra כי את זה אני יודע ... ) תודה רבה אני לא רוצה לרכוש ולהתחרט אח"כ אני בדיוק בבניה של המחשב במגבר יש לי כניסות אופטיות אין לי SPDIF

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by catsmonster,

גלשתי קצת באינטרנט בחיפוש אחר לפטופ במחיר זול שיספק ביצועים סבירים יותר מהמעבד Atom 270 המעפן שלי, כשחיפשתי היה חשוב לי ביצועים ומחיר, אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים ברמה גבוהה (למרות שאני אשמח אם הוא יכול) ונתקלתי באתר של לנובו. גלשתי קצת וצימצמתי את האפשרויות למסך של עד 13". בסופו של דבר מצאתי מחשב במחיר מפתה מאוד של סביבות 1800 ש"ח. המפרט שלו: מעבד: AMD Fusion Processor E-350 (1.6Ghz, 1MB L2, 1.0GHz FSB) 2.0GT/s מערכת הפעלה: windows 7 home 64bit מסך: 11.6" HD (1366x768) AntiGlare - Midnight Black כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6310 Graphics, AMD Fusion Processor E-350 (1.6Ghz, 1MB L2, 1.0GHz FSB) 2.0GT/s זיכרון: 4 GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (2 DIMM) התקן עכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SilverCivic,

שלום , אבקש ממכם המומחים לכתוב לי מפרט של מחשב ( ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'.. אלא נטו מחשב). בתקציב של 2.5 אלף ש"ח. המחשב מיוחד לעבודה בסיסית ואולי מידי פעם לאיזה משחק קליל. תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SyRenity,

מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MadManiii,

אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Majal_Guy,

שלום, אשמח לקבל המלצה על לפטופ עבור אמא שלי, השימושים מאוד בסיסיים... אינטרנט, תמונות וכו'. תקציב: עדיף כמה שפחות, גג 1500 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ToMeR C,

טוב אז עד עכשיו נסגרתי בערך על: מעבד - Intel Core i5-4570 Haswell 3.2GHz Box כולל מאוורר[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]לוח אם - Gigabyte דגם GA-B85M-HD3 צ'יפסט B85 תושבת 1150[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer זכרון - Corsair 8GB DDR3 1600MHz דגם CMZ8GX3M1A1600C10[/TD] [/TR] [/TABLE] מבחינת צורב מקלדת וכל השאר זה שטויות לבחור, נתקעתי עם הנושא של איזה מארז, האם להוסיף עוד מאווררים למארז ואיזה ספק כוח צריך בשביל המפרט הזה. אשמח אם מישהו יכול לעזור ואם גם יש הערות על המפרט אני ירצה לדעת.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by -Arcanide,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא של HP http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=826 הבאתי אותו מסאקל ב 5799, שווה לדעתכם? ולכמה שנים בערך הוא יחזיק לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הנה השאלון, אבל יש גם למטה מפרט משלי. האם הוא טוב לדרישות שלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v, fifa 15, cs go, skyrim ועוד משחקים מהשנה. אני לא מצפהמלשחק ac unity או witcher 3 אבל השאר נראלי שכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים