עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. פונה בעיקר למי שמבין איך מחשב ליצירת מוזיקה צריך להיות.(רק מארז ללא מסך וכל השאר). בעקרון צריך מעבד quad רצוי שיהיה חזק מאד,זכרון 4gb,לוח חזק,שני הארד דיסקים עדיף כל אחד 300mb 32mb sataII כרטיס מסך משהו באמצע לא מפציץ אבל גם לא מעפן.....רצוי עם פיצול ל-2 מסכים וזכרון 512MB. ובראש ובראשונה מארז עם קירור רציני ושקט..אני יכול להיות גמיש עד 5000k עם זה.....תנו בראש אנשים תודה אשמח לקבל כל הצעה שנראית לכם מתאימה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עזרב דחופה חברים למחשב נייד טושיבה A300-1EC התקנתי אליו מערכת הפעלה וינדוס 7 מחפש דרייברים ל-HOTKEYS ול-TOUCHPAD לא מוצא דרייברים בשום אתר! אפילו לא באתר החברה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קחו בחשבון שאני רוצה שהוא יהיה AMD ושיהיה 64 BIT וגיג'ה זיכרון.. ותנסו בבקשה אם אפשר להכניס מסך דק הכי זול שיש.. אבל אם זה יפגע בחומרה עצמה תוותרו על זה ותשימו לי מסך שטוח לא דק.. CRT או משהו כזה.. תודה רבה! אני יחכה.. אני רוצה לקנות מחשב מחר על הבוקר.. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום רב אני מפתח אינטרנט שרוצה לשדרג את המחשב איתו אני עובד למחשב חזק יותר ובעל ביצועים משופרים העתקתי את הבקשה למפרט כפי שמומלצת בפורום ועל כל שאלה כתבתי את תשובתי והצרכים באדום מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית, עבודה משרדית שימוש בתוכנות א) ויזואל סטודיו - כבד ב)פוטושופ - תדיר ג)פלאש - מזדמן ד) דפדפנים - הרבה דפדפנים פתוחים במקביל + הרבה טאבים בדפדפנים השונים ה)sqlserver - תדיר ן) iis - תדיר ז)rdp - תדיר ח) תוכנות דואר - תדיר ט) teamviewer - מזדמן י) תוכנות אופיס - תדיר בטח יש עוד כמה תוכנות הפועלות לסירוגין ששכחתי …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי לכולם, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסים (אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו...)> להורים שלי, אך יחד עם זאת שיהיה מחשב חזק שישרוד כמה שנים טובות. קיבלתי מפרט והצעת מחיר מאייבורי ואשמח אם תגידו לי איך הוא, והאם אפשר בסכום של 2500 להרכיב מחשב טוב יותר: ספק כוח- a.pfc 450 w fan12 ci-power cwt לוח אם- dh61ww h61 b3 dor3 intel מעבד אינטל- ghz 4mb core i3-540 11563.06 (שוקלת להגדיל ל i5) זכרון- ceon 4gb dor3 1333mhz דיסק קשיח- gb sata2 7200 16mb hitachi500 צורב- lightscribe sata samsung dvdx22 כ.קול- מובנה בלוח אם כ. רשת- g lan 1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי- intel graphics מארז- in win שחור מנוקד עם usb וסאונד קדמי *הצעת נוספת למארז בעלות 355 ש"ח- ps04b atx silverstone סט א…

7. Started by YTZ,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך של 13.3 או 14 אינץ׳ במחיר של עד 4000 ללא חריגה. הנייד יריץ משחקים קלילים בינוניים כך שיש צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה כמו כן יש צורך בזמן סוללה מינימלי של 5 שעות אמיתיות. (לא כזה שרשום 5 אבל בתכלס זה 2.5 או 3) רצוי עם אחריות כמה שיותר ארוכה כמובן. אין צורך בכונן אופטי או מע הפעלה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לפורום הנכבד, ברשותי לפטופ של טושיבה מהדגם הנ"ל, לאחרונה המחשב הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות בכלל, אף שסוויטץ' הwifi דולק. לאחר הגדרות חוזרות של הרשת הביתית באופן ידני לא הועילו ובדיקה בחיבור קווי שהייתה חיובית החלטתי לפתוח את הלפטופ ולבדוק מה המצב בפנים, גם לא יזיק לעבור עליו עם ספריי מגעים אחרי כמעט 3 שנים בשימוש כבד. אבל מסתבר שזה ממש לא סיפור פשוט למשתמש הביתי. הברגתי החוצה כל מה שמצאתי בתחתית המארז, אני לא רואה עוד אפילו בורג אחד שניתן להעיף כרגע, 2 חלקי המארז נפתחים בהיקף אבל עדיין יש התנגדות במרכז, במבט פנימה מהצד אני רואה שישנן כנראה עוד 2 תושבות לברגים במרכז אבל אני לא מוצא דרך להגיע אליהן מהתחתית ובאיזור המקלדת אין גישה כלשהיא שניתן לזהות, לפחות מבלי להסיר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.computeruniverse.net/ מפה התקציב הוא עד 1200 יורו האתר עצמו הוא בגרמנית אז לכו לצד ימין למאלה ותבחרו ת'סמל של אנגליה וזה יהפוך לאנגלית ותעזרו לי בבקשה לבחור מחשב טוב עד 1200 יורו שיחזיק הרבה זמן המחשב אני קונה מגרמניה ותראו איזה הבדלים במחירים של ישראל לגרמניה http://www2.computeruniverse.net/products/e90127254.asp http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=60&p=21 ורק שפה יש 20 ג'יגה יותר ונגיד שנוסיף למחיר של גרמניה עוד 50 יורו ועדיין אני יוצא ברווח של 450 יורו אם אני קונה בגרמניה אז בבקשה תמליצו לי על מחשב נייד טוב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Nurdok,

שלום לכולם. אנו בתהליכים של קניית שרת קבצים לעסק קטן (5-6 מחשבים מחוברים ברשת ולא סביר שהמספר הזה ייגדל). בעסק אנו עובדים מכמה מחשבים שונים עם תוכנה מסוימת שיש לה מסד נתונים מאוד גדול ולכן אנחנו מעוניינים בשרת קבצים על מנת שהגישה מכל המחשבים למסד הנתונים תהיה מהירה. החלטנו שכרגע לא נשקיע בתוכנת SBS ונשים על השרת Windows XP. קיבלנו את המפרט הבא ואנו רוצים את חוות דעתכם בנושא. בנוסף רצינו לשאול האם יש צורך לשדרג את הרשת שלנו במשרד (כרגע בכל המחשבים יש כרטיסי רשת 10/100 וכן גם ההאב שלנו במהירות) - בשרת ובשאר המחשבים. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Q8300 לוח אם: Intel G41 זכרון: 2GB DDR2 800 TRANSEND מארז: REBEL מאושר אינטל + usb שתי יציאות ATX צורב דיוידי: Samsung x22 דיסק קשי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aviatan7,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לגרפיקה, תודה מראש על העזרה שלכם! זאת ההודעה הישנה שרשמתי לפני מספר שבועות אולי זה יעזור לכם גם להבין מה אני צריך: (למרות שמאז התקציב גדל) http://hwzone.co.il/community/threads/547180-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-3-5K-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F?p=4912581&highlight=aviatan7#post4912581 דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by playerr12,

יש לי אפשרות לקנות את הנייד הזה, ב4000 ש"ח.. שווה? אני סטודנט, בגדול שימוש במחשב לאינטרנט אופיס ואולי שפות תכנות וכאלה.. אין לי ממש צורך במשחקים כבדים.. (בגדול משחק מנג'ר וכאלה) דגםInspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כרטיס מסך 1GB AMD Radeon HD 7670M תקשורת אלחוטית Intel 2230 WLAN Card (802.11n + BT 4.0) מערכת הפעלה Israel MUI Windows 7 Home Premium (6…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ראשית תודה רבה על האתר. אני קוראת בו כבר כמה ימים ועושה רושם נפלא כעת, אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש כמחשב משרדי כללי, בנוסף יירכז מוזיקה והורדות רבות ויהיה HTPC (בכ- 5K פחות או יותר - כמובן שעדיף פחות) ולבד מפוטופוש, ללא שימושי גרפיקה מיוחדים או גיימר. בנוסף לבקשה בעזרה במפרט הרי כמה שאלות ראשוניות שבינתיים אני איתן תקועה 1. אשמח מאוד לקבל מפרטים תחת מגבלת התקציב. אני רוצה לציין שהיות והמחשב אמור גם כמחשב ראשי ובנוסף כ- HTPC יש צורך בזכרון גדול ובייכולת עיבוד דברים רבים ושונים בו זמנית (לרוב אני עובדת בו זמנית במספר יישומים). היות ומדובר על מחשב ראשי ועליו להיות חזק, ואני מעוניינת גם באפשרות שדרוג בעתיד רצוי שזה יהיה מארז HTPC יפה מהסוג הגדול אבל לא יקר מידי, ועל המ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אנשים, אני מתלבט לגבי קניית לפטופ עם מעבד 1.73 DUAL. למה אפשר להשוות את הביצועים שלו? משחקים יעבדו עליו טוב?בהנחה שהכרטיס מסך X1600?וג'יגה זכרון... לאיזה מעבד רגיל הוא חופף?שווה להשקיע במעבד 1.83 DUAL או אפילו 2 DUAL במקום?יש הבדל עצום?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mudale222,

תקציב עד 4K. SSD 256 חובה. מסך - בין 12.5-14 אינטש. מעבד כמה שיותר חזק. זהו בעיקרון, תנו קישור לחנויות ספציפיות שיש להם את המחשב, זה יהיה מבורך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ronmar,

יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו... איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני מעוניין במחשב משחקים להרכבה עצמית. התקציב הוא 7,500 ש"ח. רצוי לחסוך. השימושים העיקריים: משחקים - FULL HD וגם סרטים, בניית תוכנות. המחשב אמור להיות פועל 24/7. רזולציית משחקים: 1920X1080 בהגדרות גבוהות כאשר המשחקים הם מסוגים שונים. ציוד היקפי: המסך כלול. כל השאר אני אביא מאיזה חנות, מה שיהיה לי נוח כאשר אני אסתכל וארגיש את זה. המחשב צריך לכלול את כל הרכיבים הדרושים לתפקודו. המפרט צריך להיות מאוורר היטב (שחלקים לא ינזקו גם 24/7) מצד שני רצוי שגם יהיה אפשר לשבת לידו בשקט. לא עושה overclock ולא מעניין בתכנות או מערכת הפעלה. יכול להיות אשקול להוסיף בעתיד כרטיס מסך נוסף, אם ידרש בשביל crossfile/SLI. לקחתי קצת זיכרון (יחסית), אז צריכה להיות אפשרות להוספת זיכרון בעתיד א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by unitech,

המפרט שלי חשבתי על לשדרג לכרטיס הזה: 3060 RTX מ-TMS בנוסף, אשמח להמלצה על ספק כוח מתאים, ו-SSD NVME (אזור תל אביב, לא חובה מTMS, אבל יהיה עדיף בשביל הנוחות). תודה רבה מראש !

22. Started by Roey Srugo,

בניתי את המפרט הזה, אשמח לתגובות (הוא אפילו קצת חורג מהתקציב אז אם אפשר להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית בביצוע אשמח) תודה מראש תקציב מקסימלי 6000 שח בלי לחרוג מהתקציב המחשב נועד לגיימינג (ריינבו סיקס,פור הונור וכו') ,תלת מימד (autodesk maya) ועריכה גרפית (פוטושופ) רזולוציית המסך 1920x1080 מיועד להגדרות גרפיות גבוהות דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster GeminII M4 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H170-PRO LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Nir x7,

היי, 1. מה התקציב המירבי? 6K, חריגה קלה רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי + קצת משחקים (בעיקר HotS, פחות משעה ביום, בממוצע) + סדרות, סרטים + פוטושופ, פרימייר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש. לא צריך דממת אלחוט אם זה מייקר ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

24. Started by Raffa,

אז איזה מחשב נייד הוא המפלצת של המשחקים? אשמח להצעות, רציתי לדעת איזה עוד אופציות יש חוץ מהניידים של Alienware.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.