עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by levona,

שלום! יש לי מחשב נייד של לנובו. לפני כמה ימים הוא נפל לי מגובה של חצי מטר בערך... מאז המסך של המחשב מהבהב. לא בתדירות גבוהה, אבל במשך כמה דקות הוא יכול להבהב כל כמה שניות (ההבהוב למשך פחות משניה אך זה עדיין מציק...), או שהוא לא מהבהב בכלל למשך כמה זמן ואז שוב מהבהב.... מה עלי לעשות??? תודה רבה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by liori,

אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alone66,

שלום, אפשר לקבל חוות דעת על מחשב טושיבה דגם - Satellite L750 -1LM המחשב מיועד לעבודה משרדית יששומי אופיס מוסיקה , חיבור לטלוויזיה וציפייה בסרטים תודה מראש

4. Started by לינור לינור,

בוקר טוב, אשמח לעזרתכם- הומלץ לי להרכיב מחשב נייח, אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט. האם כל החלקים מתאימים? אשמח להמלצה למארז שקט (שמו לי מארז גנרי כדי להשלים את המפרט). אציין שהמטרה היא מחשב לשימוש רגיל, בסיסי. תודה רבה מעבד אינטל Intel Core I5 11400 2.6Ghz 12MB Cache S1200 - Box קירור למעבד Arctic Freezer I13 X לוח אם Asus PRIME H510M-A LGA1200 Intel H510 DDR4 פעמיים זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB 3000Mhz DDR4 CL16 כונן Crucial P2 500GB NVMe M.2 2280 SSD CT500P2SSD8 מארז מחשב ללא ספק Sharkoon VS4-S ATX Corsair CV650 650W Bronze 12cm Fan ספק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי 1100 ש"ח ואין לי אפשרות לחרוג מהתקציב מסך לא צריך צריך מעבד,לוח אם,זיכרון,כ. מסך שמסוגל להריץ משחקים באופן בסיסי כמו GTA SA, מארז בסיסי וזהו. המחשב לא מיועד לפעולות מיוחדות חוץ מגלישה ברשת ומשחקים בסגנון GTA SA. אני מעוניין במחשב AMD אבל אני לא יודע אם Sempron יהיה טוב עבורי. זאת סקיצה לגבי הבקשות שלי: Sempron 3100+ (s754 ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA DDR II 800Mhz 1GB TransCend RJA-70 MIDI Beige אני רוצה להזמין את חלקי המחשב מחברת KSP www.ksp.co.il תודה ויום טוב

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ronmiz,

היי, אני מעוניין במחשב נייד עם מסך 14.1 כרגע יש לי את האפשרות לקנות dell vostro 1400, שהחלטתי עליו לאחר התייעצויות כאן (על פני ה- gigabyte וה- HP). מחירו 4150 (הכי זול בזאפ). השאלה שלי היא, אם כדאי להעלות את התקציב משמעותית בשביל ה- ThinkPad T61 (UZ26CIV) למשל, שמצאתי אותו גם בתור הזול ביותר בסדרת thinkpad בזאפ ועם מאפיינים דומים למדי (מסך, משקל, שנות אחריות ...) מה מצדיק את הפרש המחיר המשמעותי, מלבד השם - thinkpad ואולי ה- trackpoint ??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by D135,

הרכבתי לעצמי מפרט מ ידע שרכשתי בחודשים האחרונים. הכל מתאים? משהו ממש לא משתלם? כל דיעה/דבר שיש לכם להגיד תגידו. כל פעם שאני פותח אשכול כאן אין אפילו תגובה אחת הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1471 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤217 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 2 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Western D…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by InterCOM,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב, אבל אין לי אפילו טיפת מושג כמה הוא שווה - כמעט כל חלק במחשב חודש בזמנים שונים. אז ככה: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80 GHz - נמצא במחשב מאז ומתמיד. זכרון: 4,069 MB (או 4GB) - בעבר היו קומבינציות שונות של זכרונות, לפני כחודשיים הוחלפו בזכרון אחיד של 4GB של חברת American Megatrends לוח אם: ASUSTeK Computer INC. P5G41T-M LX V2 - נקנה גם-כן לפני כחודשיים. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4350 512MB GDDR2 - נקנה לפני שנה וחצי-שנתיים. דיסק קשיח: 250GB - נקנה לפני כשנה. כונן דיסקים: של סמסונג RW Drive כל המוצרים נקנו חדשים לחלוטין מהחנות. כל המוצרים כוללים את האריזות, הדיסקים והחוברות שהגיעו איתן, למעט המעבד עצמו (ניתן להחליפו במעבד חדיש יותר א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gll,

יש לי למכירה בעקבות שדרוג: crucial m4 256GB SSD מעבד I5 דגם 760 2.8GHz לוח אם P55-USB3 של ג'יגה בייט זיכרונות 4X2GB g.skill DDR3-1600-pc3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by דניאל,

מישהו יכול לעזור לי לעשות מפרט למחשב שיהיה מעולה לעבודות גרפיקה?? ויהיה מאוד חזק ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחשב מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. אם אפשר שיהיה בו יציאת HDMI, או לפחות DVI (אני ארצה לחברו לטלוויזיה). אין צורך לנצל את כל התקציב אם לא באמת הכרחי, סתם זרקתי גבול עליון. שמעתי שאולי ה Lenovo 3000 N500 יתאים לצרכים שלי, אבל יש כמה דגמים ואני לא יודע איזה מהם באמת כדאי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב, מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרמטרים מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב ? הקלדה ממושכת ולימוד ממושך מול המסך(שעות רבות במהלך היום) על בסיס וורד,PPT ופחות אבל גם מסרטוני וידאו. מאחר ו95% מהזמן השימוש יהיה קריאה והקלדה אני לא יודע אם עדיף לי full HD או לא. אודה לעצתכם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא. 7. ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אל תתיחסו לעכבר ולמקלדת הם לאחיות שלי, לי כבר יש עכבר ומקלדת טובים Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box- 1059 Asus P4P800 Deluxe 809 Samsung 256MB DDR 400 Original(X2) - 628 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1969 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version - 392 Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window - 452 HEC 475 DVD PSU 400W 352 Mitsuni floppy 1.44 50 LG X 52 OEM 11…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מחפש מפרט מבוסס Q6600 של אינטל למשחקים ומדיה לא כולל מסך (רכשתי בנפרד) הכי חשוב מארז שקט עם פילטר אבק וספק טוב. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם =) אני בניתי מפרט בעזרתו של חבר ורציתי לדעת את דעתכם עליו : AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW CD-ROM Liteon x 52 Silver SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL Sony Silver 1.44MB 3,5` FDD Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W עכשיו, אני יודע שצריך להחליף את הספק, ולכן אני צריך את עזרתם בבחירתו. עכשיו לשאלה (אין לי מושג מאיפה הבאתי אותה ) : האם כרטיס המסך הנ"…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. דוד שלי מגיע בעוד כשבוע וחצי מאמריקה... ואני הולך להביא מחשב חדש משם. אני מתכוון לעשות את הדליבירי לבית שלהם עוד היום כדי שלא יהיו בעיות ואני צריך אישור סופיר למפרט שאנלא ידפק או משו. 5 5 5 אני משאיר את הספק וההרדיסק שלי מהמחשב הישן יותר: Hec525 ו WD120 המחשב מ newegg כמובן, והינה מה שהרכבת,י רק אני לא יודע איזה מארז להביא למחשב! : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - 308$ Open Box: ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard - OEM - 166$ CORSAIR XMS2 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X1024A-6400 - Retail -132$ SAPPHIRE 100186…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט לחבר גיימר עד 5000 שקל הדרישה היא למשחקים והרבה אין חשיבות למארז יפה/עם חלון (אבל עם USB ואודיו מקדימה) צריך HD של 160 ג'יגה לפחות לא צריך צורב או כל כונן אופטי אחר המחשב לא צריך להיות סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור (מחשב בחדר שינה) המחשב יהיה באיזור יחסית חם - צריך מערכת קירור יחסית טובה תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ivgi720,

שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by coil,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by royi_sh,

שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. עדכון: הוחלט לשמור את המארז הקיים. אם כך: יש לי מארז, יש לי כונן SSD ואחד רגיל. אז מה שצריך: לוח אם, מעבד (+קירור), זכרונות, כרטיס מסך וספק כח (באותו התקציב... אין צורך לחסוך עלויות.) תודה! :] היי, לפני כחודשיים ביקשתי פה מפרט, אבל השתכנעתי להשאר עם המחשב הקיים שלי ולשפר רק כונן SSD. (הפוסט של הבקשה שלי כאן) אך ביום שקניתי כונן SSD - המחשב שלי החליט שהוא מקצר את החשמל. (הפוסט של התקלה כאן) אז החלטתי לקנות אחד חדש כבר ... לפני השאלון: המארז שלי הוא Cooler Master CM 690 (מידע כאן, ותמונה כאן) האם שווה לי להשאר עם המארז הזה? או שכדאי לקנות אחד חדש? (האם אפשרי להביא את המארז שלי ולהגיד למי שאני קונה ממנו: ״תשתמש במארז שלי״? או שלא יסכימו?) ולשאלון: 1. מה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אופיס, פיתוח תוכנה Eclipse, DEV CPP * גודל המסך? 13"-14" מסך מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, סטנדרט יהיה מצוין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם ניתן numpad זה יהיה מצוין, * משקל רצוי? בהתאם לגודל המסך, לא יותר מ1.8KG יהיה מצוין. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך אני במכללה כל היום. 7-9 שעות ללא טעינה יהיה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2 כניסות USB 2, לפחות USB 3 אחד, VGA, HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יהיה מצוין, (אם תוספת SSD מייקרת בצורה דרסטית אז אין צורך ב-SSD). * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.