עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlosi,

שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ng100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינדיזיין, פוטושופ, אילוסטרייטור. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by knerez,

שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ללא ציוד הקיפי, למשחקים כבדים, אפשרות לאוברקלוק קטן בהתחלה, עם קירור סטוק לעת עתה כרטיס קול עם יציאה אופטית. נראה לי שאני אלך על 2GB זיכרון. גג 6000 ש"ח לא עשר שקל יותר, אפשר מכמה חנויות

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איך אני יכול לשחזר הגדרות יצרן בנייד מיני (DELL) אני רוצה להחזיר את הווידוס למצב הראשון שלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by KingYes,

אהלן אני רוצה לבנות מחשב חדש ב-4000 שקל. בגדול כל החלקים אני מסודר, חוץ מההתלבטות במעבד (INTEL OR AMD) ולוח אם, וכרטיס מסך (ATI OR NVIDIA). אשמח לקבל רשימה של דגמים הכי מומלצים. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Kirma,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8 אלף מקסימום 10 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לסחר בשוק ההון יריץ 4 מסכי 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4 מסכים זרוע …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך מחשב למשחקים... עד מחיר של 4 אלף לא צריך מסך... לא צריך ציוד היקפי ולא צריך צורב שמעתי שיוצאים עוד מעט כרטיסי מסך חדשים שרק הם יפעילו משחקים משהו כזה אז בקיצור אני לא רוצה להשקיע עכשיו הרבהה על כרטיס מסך.. רק שיספיק לי לאיזה חצי שנה ועוד חצי שנה אני יקנה כרטיס מסך יותר טובב... תודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לסטודנט לפסיכולוגיה הרבה מאמרים ולכתוב הרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כ-6שעות כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא כל כך חשוב אבל HDMI * בלוטות?לא חשוב אבל רצוי שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא יודע שיהיה מספיק מקום לכל החומרים שלי * כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by RoiKy,

אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. wd 80GB -499 EPOX EP-8RGA+ NFORCE2 -616 AMD BORTON 2500 512K-565. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory - 639 LITEON 52*48*52 RETAIL - 259 17" LG T710BH EZ Flat Monitor -874 VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD - 177 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window - 251 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 51 3931 זה לחבר שבינתיים יעדיף להשאר עם הכרטים מסך שעל הלוח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ADHDdubstep,

אהלן לכולם, אני אשמח לעזרה בבניית מחשב חזק להפקת מוזיקה. גם אם תמליצו לי על חלקים ספציפיים זה יעזור לי. כרטיס קול חיצוני יש. התקציב עד 6000 שקל. מעדיף מעבד 64bit. זיכרון חזק. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dariapod,

Hi, I'm currently in the US and am shopping for a laptop I went to BestBuy and I'm debating between 2 computers: the sony VAIO http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9370012&type=product&id=1218092999297 or the HP Pavilion http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371404&type=product&id=1218093381700 the only drawback that stops me from buying the HP one is that the battery sticks out and not flat... plus I have another question, at the store they told me that I can't get an International warranty on laptops and in order to have an International warranty I need to call the company and get one that will cost around 300$, is that true or…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זה שדרוג מחשב, ללא מארז ספק והארד דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofirrjd,

פה כתוב שהכרטיס הוא NVidia GeForce G105M: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=315 ופה כתוב N10M-GE1: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=5146 האם מדובר באותו כרטיס? ההפרש בין החנויות הוא 300 ש"ח. חלק מהחנויות מראות אם הכרטיס הראשון וחלק עם השני, מה קורה פה? הנוגע ל G105, ראיתי מבחני ביצועים שלו והוא נראה דוקא כרטיס טוב. http://www.youtube.com/watch?v=ROpwX9-5mP4 תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache?? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Leadtek WinFast PX7600GS EXTREME TD256M HEC 400W HEC-400TRT Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מקלדת סט מקלדת ועכבר אופטי Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical כונן תקליטורים Samsung CDROM SH-C522C x52 Speed אוזניות עם מיקרופון HN-320A-1 איך המפרט ? המפרט מיועד לגלישה לויסטה טלכמה משחקים כמו GTA וסימס2 הרכיבים מתאים אחד לשני? כי אני מפחד שיהיה פשלה ומה שאני יקנה לא יתאים ללוח אם

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by belldom,

שלום לכולם, אני עוזר לאחיין שלי לקנות מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים: minecraft, Combat Arms, WARFACE, microvolts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 23" Samsung SyncMaster 2333 (אולי גם טלויזיה 32 אינץ' LG) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מקלדת ועכבר. (אולי איזה עכבר טוב לגיימינג). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מהמחשב הישן…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by questionman,

אני יודע שיש דיונים דומים אבל אני לא צריך מחשב שלם, יש לי HDD,SSD, סטיק זיכרון 8GB וכרטיס מסך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Battlefield, Planetside 2, Counter Strike ו-League of Legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD או בSSD, אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השימוש הוא בעיקר עם אוזניות אבל עדיף שיהיה שקט …

21. Started by MaorSwan,

לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

23. Started by johnplon,

יש סיכוי לקישור לדרייבר לנייד הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לרכוש לאחותי מחשב נייד בתקציב הנל, באילת המחשב לא ישמש למשחקים וכן ישמש קצת לקורסים בתוכנה ואולי גם cad. מעבר לזה שימושי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים