ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Stream , Virtual Machines ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Battlefield 4 , League of Legends , GTA . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי כרגע, הוא ממש לא טוב ואני רוצה אותו למשחקים כבדים בעיקר נתונים: Pentium 4 2600MHZ 512RAM (לא יודע של איזה חברה. CPU-Z לא מראה לי איזה חברה, יש משהו שיודע איזה תוכנה יכולה להראות לי?) Motherboard - crappy asus one, doesnt even support PCI-E, needs a change asap. Screen card - Radeon 9550 Sound Card - Creative 5.1 (for my serround system)1 HardDrive 120G, Western Digital. אני חייב דחוף איזה לוח M נורמאלי זכרון פנימי טוב וזול וכרטיס מסך טוב... עד 2500 שקל.. אולי אפשר לגלוש ל 3000 אבל עדיף שלא אם משהו יוכל לעזור לי אני ישמח.. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים (GTA, Crysis 2, AC וכו') שיופעלו על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות, סרטים 1080P בפורמט MKV, והרבה אופיס ומייל. * גודל המסך? 14"-17" * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה לי, אך חשוב שתהיה לי את האופציה להחליף לסוללה חזקה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן, אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רק רוצה מחשב גיימינג טוב תודה מראש, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאן כל מה שכתבתי במפרט הגיוני? האם המארז נחשב למוצלח? (מבחינת קירור ושקט) למשל, בהשוואה ל-Antec 300 v2 שהבנתי שהוא לא רע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מה דעתכם על המפרט הבא? שימושים: משחקים וסרטים תקציב: 8000 שקל בערך הנה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 730 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 225 ש"ח 1 NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 369 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,329 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1,850 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 515 ש"ח 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 260 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? . -4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסטרימינג (Twitch) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwwatch/CSGO/Battlefield 1/GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריך חוות דעת על מפרט שבניתי למטרת גיימינג שבניתי : דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד intel dual 2 core e6320 לוח intel dg965ryck (קיים בכלל? זה מה שהמליצו לי) / asus psb-4m זיכרון ddr2 1GB X2 כ. מסך VGA GW GF 7300GS הארד דיסק seagate 200GB מארז pro-s black
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שאמור לשמש כ"מחשב שולחני", ומתלבט לגבי סוג ההארדדיסק. אני רוצה את המהירות של ה SSD, אבל צריך את הנפח (והעלות) של מכאני. ההגיון שלי אומר שהכי טוב יהיה לשלב את כל העולמות - SSD של 128, או 256 שעליו תשב מערכת ההפעלה וכל התוכנות. ובנוסף, דיסק מכאני רגיל של 1T שעליו יהיה את כל השאר... ניסיתי קצת לחפש בגוגל לגבי השילוב הזה, ולא מצאתי ביקורת שלילית עליו. מצד שני, בחיפוש בחנויות קשה מאד למצוא אותו. מחיפוש (לא מאד יסודי, מודה) ב KSP, שניידר, ו newegg (רק כדי לראות מפרטים שהם מציעים, לא נראה לי שבאמת אצליח לקנות מהם) המחשב היחידי שמצאתי שמוצע עם שני דיסקים הוא https://www.pc365.co.il/product-133…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז חשבתי אולי לעשות מפרט מחשב שמתאים לoc. בכל מקרה אני אחסוך במילים ואפרסם אותו. (נ.ב הוא די תקציבי) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1155 קירור למעבד: NZXT Respire T20 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: MSI Z87-G41 PC Mate כמות: 1 - מחיר: ₪537 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪484 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUA…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם נראה לי שהגיע הזמן לשדרג טיפה את החלקים אני רוצה כמעט מחשב שלם רק בלי מסך חשוב שיהיה בו: 2gb זיכרון כרטיס מסך בנוני שיהיה אפשר להריץ fear. מעבד קונרו ספק יש לי,תודה לכל העוזרים eli_Asus .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות הן: - המחשב צריך לכלול מסך מגע - השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט ועיסוק בתוכנות אופיס - גודל המסך: 14 או 15.6 - משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג - זמן סוללה: צריך להיות סביר, המחשב רוב היום בבית ומחובר לחשמל - רזולוציית מסך: FULL HD - 1920x1080 - כונן אופטי: 1TB או SSD (לא חובה) - מחיר: 4000 שקלים עם אפשרות לחרוג - חברה מועדפת: לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שמעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד כ-4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה במידה וישתלם). השימושים למחשב יהיו בסיסיים יחסית - עבודה משרדית, גלישה בסיסית באינטרנט ומשחק פה משחק שם. דברים שחשובים לי במחשב - שיהיה קל משקל , גודל של בערך 13" יספיק, חיי סוללה שיאפשרו לו להחזיק יום שלם באוניברסיטה (4-5 שעות). 250 GB בכונן הקשיח יספיקו לי, כדאי שתהיה יציאת HDMI . אין לי באמת מידע על חברות ככה שאני מבקש את מה שאני מניח שכולם מבקשים - חברה מוכרת. לא חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם יש למישהו רעיון, אני אשמח . בינתיים מישהו המליץ לי על Lenovo IdeaPad U310 4375-64G http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824132 מישהו שמע/מכיר/התנסה בו ויכול לספר עליו? תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב DELL בתקציב הנ"ל(רק DELL). שימושים משרדיים בעיקר. המקסימום שאני אצטרך זה לשחק BATMAN ARKHAM ASYLUM על מינימום הגדרות. חשוב שיהיה מעבד I3 וזיכרון של 320 GB לפחות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבן אדם ישלם לי 2000 שקל מזומן רוצה P4 וזהו .הוא לא מבין כלום. זה לילדים שלו מהכפר בני 9 או 8 אני יציע לו AMD ב2000 שקל תרכיבו את הדבר הכי זול שאפשר [בלי מסך רק מחשב!!] עד 1700 שקל איזה זיכרון שאתם רוצים לוח אם הכי זול שיש עדיף שהכול יהיה און בורד ושכרטיס המסך לא ירד מGFORCE 2 בהצלחה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שלום אני צריך שידרוג למחשב שלי . אין צורך ב דיסק קשיח\כונן dvd \מארז \מסך \כרטיס קול \כרטיס רשת\ו בציוד הקפי. צריך בעיקר לוח אם (מומלץ שיהיה טוב לשידרוג עתידי ויתמוך בדברים חדשים כמו pcie2 וכו) מעבד(לא מענין אותי עם amd או אינטל העיקר שיהיה חזק ו מרובה ליבות ) זיכרון (לא מעניין אותי עם ddr2 או ddr3 אובל שיהיה טוב ו מעדיף 2 gb ) ספק כוח (כל דבר שיכול ליתמוך בהרבה חלקים ) ועם אפשר לידחוס למחיר גם כרטיס מסך טוב אז סבבה השימושים העיקרים זה מישחקים ו עריכה ו תיזכרו זה שידרוג למחשב לא קנייה של מחשב חדש אני לא חייב כרטיס מסך חדש למשל (ה x800 הישן והטוב שלי מריץ crysis בסדר). תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-