עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מדובר במחשב נייד של MSI דגם PR200, לוח 965, מעבד T7300 וזכרון של 2 כפול 1 ג'יגה כנראה 667MHz. אני מעוניין לסחוט כל טיפת מהירות אפשרית מהנייד. אני שוקל לשדרג ל-2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MHz. האם אמור להיות הבדל במהירות ביישומים שוטפים כגון אופיס/אינטרנט/מצגות כבדות/סרטים? האם בכלל ניתן ויש טעם לשדרג לזכרון במהירות של 800MHz על בורד 965? תודה, אמיר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הצרכים הם: טכנולוגיית גישה לאינטרנט יכולת הצגת פרזנטציה עיסקית - מולטימדיה HD -מסך מסתובב וכו'... קצת גרפיקה/עיבוד תמונה/צפיפה בוידאו. מחשב נוח לנשיאה לאיש שיווק המתנייד בארץ ובחו"ל. מחשב אמין וכל דבר אחר שיכול להועיל ולא הזכרתי אותו. נ.ב לאחרונה ראיתי פיצר מעניין שמאפשר כתיבה על המסך עם עט כמו שכותבים בצורה ידינית. אשמח אם מישהו יוכל להבסיר במה מדובר + עד כמה הטכנולוגיה הזאת אמינה ויעילה והאם היא יכולה להתאים לצרכים שתארתי? דבר נוסף הוא מה לגבי רכישה בחו"ל בזמנו ראיתי שיש פער מחירים משמעותי מאשר בארץ....? ??? בהערכה גדולה, אריאל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש . חיכיתי שיצאו המעבדים החדשים כדי להחליט. אני מעוניין במחשב לטווח ארוך שלא אצטרך לשדרג המון זמן ושאוכל לשחק לפעמים במשחקים מהשנים האחרונות וחדשים על מסך fhd בצורה חלקה. לא משנה לי הפריימים בכלל, רק שיראה נורמלי וירוץ חלק למראית עין בלי תקיעות מרגיזות. יש לציין שזה יהיה השימוש הכי רציני של המחשב אבל לא השימוש העיקרי, השימוש העיקרי הוא כללי ורגיל למדי. אין לי תקציב מוגדר ומעדיף לחסוך על הרוב, חוץ מעל ספק הכח ! הרף העליון הוא 3500 ש״ח ללא מסך וכולל ssd 500gb ודיסק קשיח 1tb. חשבתי לקחת מעבד כמו ה3400g החדש והבנתי שהוא לא יתאים לבקשות שלי כל כך . השאלה האם יש לי טעם להשקיע במערכת שכוללת …

5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך עריכת וידאויים בפרימייר ועבודה עם התוכנות פלאש ופוטושופ. נתקלתי במחשב הנייד הבא- Lenovo Flex 2 15 - הוא מגיע עם 8GB זכרון עם אופציה להרחבה עד 16GB, מעבד Intel Core i7, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 840M‏. המפרט המלא נמצא בלינק הבא: http://www.winprice.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=59426629&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יכול להתאים לדרישות שלי? (עולה 4159 ש"ח) * מטרות המחשב: אנימציה קלסית(פלאש\טיויפיינט), עריכת וידאו בפרימייר. איור דיגיטלי (פוטושופ). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by aaabb,

המפרט: p4 2.8 ht asus p4c800 deluxe hd 80g 7200rpm 8mb ati radeon 9600 pro dvi reatail 512mb ddr 400 cdrom 52x creative insp. 2400 2.1 1.44 teac AOPEN HOOB אולי שכחתי משהו אבל זה הבסיס

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Genisher,

אני מתכוון לקנות מחשב, אבל בדגש על כך שיהיה כמה שיותר שקט. מכיוון שאין לי כל כך ידע בנושא הזה, רציתי לשאול על מה בעצם צריך להקפיד, או במילים אחרות - איזה רכיבים עושים את ההבדל בין מחשב רועש למחשב שקט? (האם המארז הוא זה שיקבע את מידת הרעש, מאווררים מסוימים, וכו' וכו') חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נא להרכיב מKSP פתח תקווה (יש הנחה לסניפים ספציפיים על חלקים ספציפיים, אז לקחת בחשבון), המסך צריך להיות CRT 19',המחשב למשחקים, שום OC לא מתוכנן. עדיפות ל2 ג'יגה ראם. נסו לראות איך אתם עושים את זה מסכים אפשר לקחת מכל חנות אחרת.[br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 01:17:12 אני נאלץ להקפיץ, זה הגיע לעמוד שני ולא ענו לי. :-\

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Inter,

AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD890FX CHIPSET, יחידות 1 ₪899 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1871 GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1626 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1350 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2819 המפרט הורכב באתר:h…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מחפש מפרט מבוסס Q6600 של אינטל למשחקים ומדיה לא כולל מסך (רכשתי בנפרד) הכי חשוב מארז שקט עם פילטר אבק וספק טוב. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Cucilida123,

אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bd,

אני רוצה שתעזרו לי להכין מפרט ממוצע למחשב שכל בנאדם שרוצה לקנות מחשב צריך להציע לו אותו בחודש הקרוב.. למשחקים עבודה רגילה אינטנרט אופיס..וכו'...משהו לא בשמיים זה לאנשים שלא מבינים מה היכולת של כל חלק אבל אני מעדיף לתת להם את המייטב של החלקים..ככה שיבואו עוד לקוחות ושלא יצא לי שם של נוכל... אם אפשר כמה מפרטים כולל מסך וכל הציוד ההיקפי..גודל הרדיסק סטנדט כמו שהולך היום בערךק 200 גיגה1 זיכרון 1 גיגה ראם..מארז חמוד..צורב דיוידי לוח שתומך ברוח הפיצרים....מקלדת וכו'..הכל סטנדט לא מעבר לממוצע.. אין סכום רלוונטי.. תודה חג שמח אבל לא צריך חלקים הכי יקירים או להגזים.. עד 5אלף שקל..אפשר בפחות צריך חלקים שמאימים למה שאמרתי..לא צריך כרטיס מסך ב 2000 שקל ולא איזה זיכרון יקר ..או מארז …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by אנטי-פסטו,

שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!

14. Started by Nadav__,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…

15. Started by Vile,

קבלו מפרט של המחשב הנייד שהזמנתי Area-51® m15x Display: 15.4" WideXGA+ 1440 x 900 LCD (720p) with Clearview Technology System Lighting: Alienware® AlienFX® System Lighting - Aqua Video/Graphics Card: 512MB NVIDIA® GeForce® 8800M GTX Processor: Intel® Core 2 Duo T7700 2.4GHz (4MB Cache 800MHz FSB) Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB Turbo Cache Memory: Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed Operating System (Office software not included): Windows Vista® Home Premium Notebook Tuners and Remotes: Without Media Center Remote Control or TV Tuner System Drive: 200GB 7200RPM (16MB Cache) Optical Drives : 8x Du…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

לחבר שלי יש את המחשב הזה. ואני לא מבין איך אני מפרמט אותו. אין לו מחיצה עם התקנה, והוא גם לא קיבל דיסק עם XP. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by masterb,

טוב, אז אחרי כל HELP שקבלתי כאן מצ"ב המפרט שבניתי + קיבלתי הצעת מחיר + 20% הנחה בקומבינה בהתחלה הגבלתי התקציב ל 3.5K אבל לא מתאים ה - 4000AMD קונה מחשב לכמה שנים. (ההתלבטות היחידה שלי היא האם לא יותר עדיף המרובע של אינטל) מה דעתכם חברים ? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by vic1234,

היא צריכה מחשב לשימושים בסיסיים מה תגידו לגבי זה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 אה ולא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כולל הכל (ציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2, COD החדש, GTA IV וכל המשחקים החדשים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gtarnin,

אני מתכוון לרכוש מחשב לצורך (לפי סדר עדיפות) 1. עריכה והמרה של וידאו ביתי. (בעיקר קטעים קצרים) 2. משחקים אמנם חדשים אבל - מעט. 3. אינטרנט ושאר ירקות. AMD 64 - הכי יעיל/עלות שיהיה בזמן הרכישה. לוח עם כרטיס קול ורשת מובנה, 1394 (למצלמת הDV) כמובן USB וכאן השאלה: האם תצורת RAID עדיפה משמעותית ששווה לקנות שני דיסקים במקום אחד? ואיזה ערכת שבבים? זיכרון: אם אני אקנה רק 512 בצ'יפ אחד - (ויותר מאוחר יוסיף עוד אחד) זה יעבוד טוב? כרטיס מסך: קראתי המלצה על 9500 של ATI. (נניח עד 600 ש"ח) מה אתם חושבים? דיסק קשיח: כרגע יש לי IBM שכבר הוחלף (אחרי שנה וחצי) - לא בא לי שוב לאבד את המידע. סיגייט? WD? צורב דיוידי: LG?? מארז וספק- פה באמת אין לי מושג. העיקר שיהיה נוח (עם USB ו1394 מקד…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nandrut,

לאחר מחשבה לרכוש PC רגיל החלטתי לשנות כיוון לHTPC בתקציב של 3000 ש"ח אבקש עזרה במפרט ללא כרטיס טלויזיה וציוד הקפי. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל!!! צריך לסחוב בקלות FHD 1080P (יחובר לLCD FHD) חשוב מאוד שיהיה שקט!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המחשב נועד למשחקים כבדים באיכות גבוהה (למשל crysis, bioshock) ברזולוציה של 1680-1050 במסך רחב 22 אינצ'. בנוסף לזה אני סטודנט מדעי המחשב ואני משתמש בתוכנות כגון visual studio 2008, matlab ודומיהן (דרישות מינימום של ג'יגה ו512 מגה למעבד בהתאמה). אני לא מתכנן OC ואני גם כנראה לא יחליף את המחשב או ישדרגו עד שהוא יהיה בלתי נסבל ויתחיל להתקלקל אז אני צריך שהוא ישאר חזק ואם לא אז בינוני גם בעוד כמה שנים. מפה נגזרת דרישה ל4 ג'יגה ראם וכן 4 מעבדים (4 זה מספר יפה ). אם אין צורך באלה תקנו אותי. התקציב עומד על סביבות ה4500 שקל אבל אם דרוש יותר אני מסוגל להוסיף עוד כ700 לתקציב אז אל תרגישו מוגבלים מדי. לא מפריע לי רעש מהמחשב, אבל כמובן במיגבלות ההיגיון. בנוסף רציתי לדעת מה אני צ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברים, לאחר המון חפירות והתלבטויות הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לחוות דעת: - מטרות עיקריות - וירטואליזציה וגיימינג מארז - יש לי כיום 5 דיסקים קשיחים (לא SSD) בנפחים שונים מלבד ה-SSD שהרכבתי במפרט, לכן בחרתי במארז Define 5 ( יש לו קייג' של עד 8 דיסקים קשיחים 2.5"/3.5", בנוסף הבנתי שהוא שקט מאד) ספק כח - כנראה שגם 650W יספיק, אבל תמיד מעדיף לקחת אקסטרה אם אצטרך שידרוגים מתישהו. לוח אם - חשובה לי האופציה להרחיב את הזכרון עד 128GB RAM ולכן בחרתי בלוח הנ"ל. מעבד - 6 ליבות פיזיות 12 לוגיות, מפלצת ובדיוק מה שאני צריך לצורך הקצאת משאבים למס' מכונות וירטואליות במקביל. קירור מעבד - רציתי את ה-NH-D15 , לאחר בדיקה הוא "גונב" סלוט PCI-E בלוח הנ"ל, ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים