ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 6.5K ושבע ממש בלחץ... אני שם דגש על זכרון (שיהיה 512), הארדיסק (מינימום 40ג'יגה), וכרטיס מסך (שיהיה טוב ויוכל להפעיל סרטים בלי בעייה (שלא ירגיש אפילו)) אממממ אני אשמח שתצרפו חנות שאיתה אפשר לקנות מחשב זה... אשמח לשמוע את כל המפרט שאני גם אכנס לעניינים של מ חשבים ניידים מלבד השולחניים תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי מגיע בעוד כשבוע וחצי מאמריקה... ואני הולך להביא מחשב חדש משם. אני מתכוון לעשות את הדליבירי לבית שלהם עוד היום כדי שלא יהיו בעיות ואני צריך אישור סופיר למפרט שאנלא ידפק או משו. 5 5 5 אני משאיר את הספק וההרדיסק שלי מהמחשב הישן יותר: Hec525 ו WD120 המחשב מ newegg כמובן, והינה מה שהרכבת,י רק אני לא יודע איזה מארז להביא למחשב! : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - 308$ Open Box: ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard - OEM - 166$ CORSAIR XMS2 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X1024A-6400 - Retail -132$ SAPPHIRE 100186…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לאחיין שמתחיל לשחק וכנראה יהפוך לשחק כבד אבל זה יקח כמה שנים.. כרגע מכור ל fortnite 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך '24 וצפונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ניתן לעשות בקטנה אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי מעבד של אינטל e6600 ו2 ג'יגה זכרון. לגבי כרטיס מסך אפשר שיהיה מובנה על הלוח אבל בהמשך אני יקנה בנפרד אז ככה שתהיה אופצייה לשדרוגים על הלוח. לא צריך צורבים וכל מיני ציוד הקפי, רק מארז נטו עם כל המאווררים וגופי הקירור שצריך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אבל בהמשך אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך ואז הוא ישמש גם למשחקים (לא הכי כבדים כמובן אבל שיעבדו). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחשב הנ"ל Toshiba Satellite A500-1GH i5 6GB DDR3' 500GB HDD blue ray 16'' מסך: HD display, 16:9 aspect ratio, resolution 1,366 x 768 - למי שמבין.. עד כמה איכותי? כרטיס מסך של 1GB של Nvidia בכל מקרה: לפי חוות דעת ביוטיוב ועוד כמה אתרי ביקורת הוא מקבל ציונים של 7-8 מתוך 10. תציצו ותגידו את דעתכם. כמו כן הצורך שלי הוא למחשב נייד שולחני, ולכן הגודל והמשקל לא מפריעים לי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נייד 14 עד לסכום של 3000 ש"ח על המחשב לתמוך בעבודה עם אופיס\אינטרנט בקיצור בסיסי. מתלבט בין שני דגמים-אשמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות\תקלות\שרות של המוצר. ASUS-http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2327&CatCode=164 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020 לנובו. עזרתכם בהחלטה-דגש על אמינות\שרות למוצר מבחינת ביצועים כולם יעשו את העבודה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: core 2 dou e7600 3.06Ghz כרטיס מסך: gigabyte HD4850 זכרון: 4GB G.Skill (ניתן להרחיב ל8) כונן DVDRW ספק כח: [h=1]SeaSonic 450W 80+ Gold SSP-450RT (חדש באחריות נקנה לפני שבועיים)[/h] דיסק קשיח:WD 500GB [h=1]קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/h] תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.computeruniverse.net/ מפה התקציב הוא עד 1200 יורו האתר עצמו הוא בגרמנית אז לכו לצד ימין למאלה ותבחרו ת'סמל של אנגליה וזה יהפוך לאנגלית ותעזרו לי בבקשה לבחור מחשב טוב עד 1200 יורו שיחזיק הרבה זמן המחשב אני קונה מגרמניה ותראו איזה הבדלים במחירים של ישראל לגרמניה http://www2.computeruniverse.net/products/e90127254.asp http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=60&p=21 ורק שפה יש 20 ג'יגה יותר ונגיד שנוסיף למחיר של גרמניה עוד 50 יורו ועדיין אני יוצא ברווח של 450 יורו אם אני קונה בגרמניה אז בבקשה תמליצו לי על מחשב נייד טוב
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי פה דיון על התלבטות בין שני מחשבים. אחת ההמלצות שקיבלתי הייתה הASUS הבא: http://www.ebay.com/itm/311042303105 היום הייתי בBest Buy ליד הבית שלי וראיתי ב-590$ את המחשב הבא של Lenovo, שהוא open box אבל מגיע עם שנה אחריות: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-1tb-hard-drive-silver/5829006.p?id=1219163970041&skuId=5829006 מה אתם חושבים? על פניו נראה שהלנובו משמעותית יותר טוב, האם אני מפספס משהו? רשום שהרזולוציה של המסך היא 1920X1080, האם זה אומר שההבדל בין המסכים לא מאוד משמעותי? תודה מראש. מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופיס וכו'), צפיה בסרטים * גודל המסך? בעיקרון אני מחפש 15 ומעלה, אבל מוכן ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. תקציב -עד 3500 שקל מטרות - שמשחקים חדשים יפעלו בצורה טובה, לא חייב בצורה מקסימלית. המטרה העיקרית שלי היא להפעיל את המשחק Neverwinter Nights 2, שהדרישות המומלצות שלו הן: - 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor - 1GB System Ram - ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card לא צריך שום ציוד הקפי, רק מחשב. יש לי עדיפות לאינטל, תהרגו אותי לא יודע למה. אבל אם בתקציב הקיים אפשר להשיג משהו נורמלי רק של AMD, שיהיה. כרטיס מסך - רק nVidia. לא רוצה ATI ולא כלום... לא צריך מערכת הפעלה ולא כלום. אני רוצה שיהיה במחשב צורב DVD טוב, זה חשוב. לא אכפת לי מיופי או משהו כזה. שהקירור יהיה מספיק טוב. אני צריך הרכבת מחשב במעבדה, תכללו את ז…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב זול מבוסס פנטיום 4 או סלרון D. כרגע דרוש רק השילוש. מפאת תקציב נמוך אני מגביל את המערכת לסוקט 478, אך אם מישהו יוכל למצוא פתרון לסוקט 775 החדש יותר, אני אשמח. המעבד שעליו אני מתכנן בנתיים הוא הסלרון D 2.4, שיתכן וישודרג לפנטיום 4 חזק יותר בעתיד. המעבד הזה קיים גם בסוקט 775 ולכן ישנה אפשרות נוספת לבניית מפרט 775. מבחינת הלוח יש לי לבטים קשים. מחיפוש ברשת ומהמלצות של אנשים הועלו לוחות של אסוס- P4P800-SE, או אביט IS7 או AI7. הלוח חייב להכיל חריץ AGP ולהיות ATX. מבחינת הצ'יפסט נראה לי שהאינטל 865PE יתאים, אבל אני פתוח להצעות אחרות. התקציב ללוח הוא 500 שקל. אולי עם חריגה קטנה ל-600. תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 אפשרי חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ורק גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10, 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הדגמים הם: LG * - R380מסדרת WideBOOK והמפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR380P27 * דגם T380 מסדרת LG Marathon כ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCT380RB1 HP * probook 4310s והמפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXVC345 אני מאוד מתלבטת. סה"כ קראתי את הסקירה באתר זה לגבי המחשב של HP ועושה רושם שמדובר במחשב טוב. יחד עם זאת, הבנתי שהביצועים שלו לא חזקים מספיק ביחד למחיר (האמנם?). חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך. ל-HP יש רק 4 שעות בעוד של-LG יש בערך 9. מצד שני - היה לי ניסיון ממש מר עם מוצרי LG בעבר. אך כמו שאני רואה את זה בארץ קשה מאוד למצוא מחשב בגודל 13" במחיר סביר (4000 ש"ח). עיקר השימושים שלי במחשב הם ללימודים: סיכומים, הרצאות ושי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, אבל בדגש על כך שיהיה כמה שיותר שקט. מכיוון שאין לי כל כך ידע בנושא הזה, רציתי לשאול על מה בעצם צריך להקפיד, או במילים אחרות - איזה רכיבים עושים את ההבדל בין מחשב רועש למחשב שקט? (האם המארז הוא זה שיקבע את מידת הרעש, מאווררים מסוימים, וכו' וכו') חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה! הרכבתי לעצמי מפרט נחמד ורציתי כמה תגובות, אני אישית מבין בנושא המחשבים ורציתי לשמוע דעות אחרות, לא הלכתי על המפרט של כל הרכיבים יחסית זולים וכרטיס מסך מצויין, הלכתי על הכל ככה ממוצע +, אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1479 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 - מחיר: ¤296 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV BLUE כמות: 1 - מחיר: ¤37 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤692 קשיח למחשב שולחני: Western D…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 לכל היותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים , הורדות, אינטרנט. מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המפרט צריך לכלול גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים "קלים" * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד חדש במחיר של 2000 ש"ח. הדגם הוא Fujitsu A544 בזאפ זה מתחיל מסביבות 2.500 ש"ח. להלן המפרט: CPU מעבד: Intel® Core™ i3-4000 processor Chipset ציפסט: Intel® Memory זכרון: 4GB DDR3 HDD דיסק: 500 GB SATA Display מסך: 15.6 " LED + Camera HD + Card Reader Graphics: Intel® HD Graphics 4600 סוללה: Li-Ion battery 6-cell Optical Drive: DVD Super Multi Wireless Wi-Fi תקשורת אלחוטית : WLAN, Bluetooth®v4.0 HDMI FULL Keyborad מערכת הפעלה: NO OS משקל: 2.5 kg אחריות: 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכול חברי הפורום שלום אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של 6500 טיפה לחרוג סבבה אני רוצה שהמחשב יחיזק לי לפחות לשנתיים הקרובות אבקש את עזרתכם בבניית המפרט הטוב ביותר לסכום זה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-