עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמה אמור לעלות מחשב כזה ואיזה מחשבים מומלצים יש? המחשב הוא בשביל אבא שלי אין כרגע תקציב מסויים, אני רק רוצה לראות אופציות טובות. רצוי גם שהחומרה שלו תהיה די חזקה , יותר מבחינת מעבד ו4GB ראם או עם אופציה לשדרוג למרות שאני מאמין שלרוב המחשבים יש אופצית שדרוג. אני לא מבין כ''כ בניידים ככה שאני לא יודע עוד איך למקד את השאלה אבל זה בעיקרון הדרישות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Chymes,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד סביר, שילווה אותי במשך שלוש שנים בחיל האוויר. אינני מחפש משהו מפלצתי, אבל אני גם לא רוצה לקנות זבל. תקציב כ-5000 - 5500 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יוכל לקרוא סרטי DVD ולהריץ משחקים בצורה סבירה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הקניה שלי התעכבה וקיבלה זוית נוספת אחרי שקיבלתי הצעת מחיר חדשה. התקציב עלה קצת לכיוון ה3500 ש"ח. להזכיר את צרכי המחשב: הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. לפי פוסט קודם ועזרה בפורומים אחרים כאן הגעתי בסופו של דבר למפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SharonSx,

אז ככה.. עם ציוד הקפי.. בעיקרון לגלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים... תודה מראש,

7. שלום! מה דעתכם על המפרט הבא? שימושים: משחקים וסרטים תקציב: 8000 שקל בערך הנה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 730 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 225 ש"ח 1 NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 369 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,329 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1,850 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 515 ש"ח 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 260 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לכבוד השנה העברית שזה עתה התחילה והשנה הלועזית שתיכף נגמרת (וגם בגלל שמתחשק לי 8) ), התחלתי לחשוב על מחשב חדש. המחשב ישמש לפחות-או-יותר הכל: אינטרנט, משחקים, עיבוד אודיו ומה לא. התקציב עליו אני חושב הוא 6,000 ש"ח, אבל אפשר לעבור אותו אם צריך. חשוב ביותר - מאחר שהמחשב יפעל כל הזמן (בין השאר אני מריץ שרת דואר), אני מחפש מחשב שקט. לא בלתי נשמע, אבל שקט. המהרה תיתכן בעתיד הלא-רחוק, אבל לא יהיה ניסיון לסחוט את הרכיבים עד למקסימום הביצועים האפשרי. הרכיבים עליהם חשבתי (רכיבים שלא מופיעים אינם דרושים): מעבד - AMD Athlon 64 3200 מחיר ~ 900 ש"ח בנועה למה כן: חזק ולא מאוד יקר, כמעט אידאלי מבחינת יחס ביצועים/מחיר (רק ה- 3000 עדיף) למה לא: אני רוצה מעבד חזק יותר... קירור למעבד - עוד …

9. דוד שלי מגיע בעוד כשבוע וחצי מאמריקה... ואני הולך להביא מחשב חדש משם. אני מתכוון לעשות את הדליבירי לבית שלהם עוד היום כדי שלא יהיו בעיות ואני צריך אישור סופיר למפרט שאנלא ידפק או משו. 5 5 5 אני משאיר את הספק וההרדיסק שלי מהמחשב הישן יותר: Hec525 ו WD120 המחשב מ newegg כמובן, והינה מה שהרכבת,י רק אני לא יודע איזה מארז להביא למחשב! : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - 308$ Open Box: ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard - OEM - 166$ CORSAIR XMS2 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X1024A-6400 - Retail -132$ SAPPHIRE 100186…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MaorSwan,

לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by funkyfrog,

שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oozy2014,

מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yair Fishbein Korn,

* מטרות המחשב? לימודים(וורד,אקסל וכו'...ובנוסף לשחק civilization 5) * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן,זה הדבר הכי חשוב לי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? לא,בכלל לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תקציב: 4000 +- ראיתי שיצא מחשב חדש: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&list=1&sort=3&glist=0&uin=2465…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ivan,

סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EVGA-yuvalll22,

שלום HW .בס"ד צריך מפרט לחבר שלי בתקציב עד 3,600 שח בלי חריגה צרכים: *סרטי HD *משחקים פה ושם במדיום *גלישה באינטרנט חנות עדיפה KSP תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by PriorTak,

הי אני מחפש מחשב נייד זול ובעל חומרה סבירה... * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים ופוטושופ בסיסי * גודל המסך? לא ממש משנה, אבל לא נטבוק עם מסך 10 אינץ'. לפחות 14. * משקל רצוי? לא חשוב, במגבלות הסביר - לא איזו מפלצת של 5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל שתהיה יציאה כלשהי לחיבור מסך. (VGA, DVI...) * בלוטות? רצוי שכן. היה לי נסיון רע עם דונגל בלוטות' בעבר. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, מקווה שקיים מחשב שעונה על הצרכים האלה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פונה בעיקר למי שמבין איך מחשב ליצירת מוזיקה צריך להיות.(רק מארז ללא מסך וכל השאר). בעקרון צריך מעבד quad רצוי שיהיה חזק מאד,זכרון 4gb,לוח חזק,שני הארד דיסקים עדיף כל אחד 300mb 32mb sataII כרטיס מסך משהו באמצע לא מפציץ אבל גם לא מעפן.....רצוי עם פיצול ל-2 מסכים וזכרון 512MB. ובראש ובראשונה מארז עם קירור רציני ושקט..אני יכול להיות גמיש עד 5000k עם זה.....תנו בראש אנשים תודה אשמח לקבל כל הצעה שנראית לכם מתאימה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הי לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. יש מבצע מיוחד לHP לכבוד יום העצמאות בארה"ב. התלבטות היא בין המפרטים הבאים- HP DV3T - (יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך ל-512MB NVIDIA GeForce G 105M בעוד 150$) : Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm Hard drive 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Display 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Infinity Widescreen Display (1280 x 800) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW w…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, קיבלתי מטכנאי המחשבים שלי שתי הצעות מחיר לרכישת מחשב בארץ. אני מביא את שתיהן ורוצה לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין. כמו כן רציתי לשמוע מכם האם כדאי להביא מחו"ל חלקים מסויימים, כמו מעבד וזיכרון רם, דיסק קשיח או משהו. כמה זה יהווה לדעתכם חיסכון במחיר והאם בין החלקים שמופיעים אין בעיות אינטרקציה - שילוב מערכות. האם כרטיס המסך הוא בסדר ואיזה עוד פרטים אני צריך לדרוש מהטכנאי כדי לדעת שהכל בסדר. המפרטים לא כוללים מסך וללא מערכת הפעלה. הם דברים נפרדים שכבר קיימים. המחשב מיועד לעבודה ביתית ועם זאת שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה גם בהפעלת תוכנות כבידות. המחירים שאני מחפש נעים בסביבות ה- 4000 שקל עד 4500 מקסימום. הצעה א': מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 4MB Cache מעבד כפול ליבה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ( ועוד מעט גם יכנס הכסף לקנות אותו). אז ככה, אני צריך המלצה למפרט משחקים גג עד 4400, אפשרות אחת עם OC ואפשרות שניה בלי. לא צריך בינתיים ציוד הקפי חוץ ממקלדת (הכי פשוטה). אני חשבתי על האפשרויות הבאות(והייתי רוצה לדעת איזו מהן עדיפות? גרסא של OC או ללא OC): OC מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ₪414 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪602 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950XT IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ₪1261 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪192 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪475 מארז: RAI…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הדולר בשפל וזה זמן טוב לשקול נייד חזק חדש. מסכי ה12 וה13" קצת קטנים לטעמי, בפרט היות ואני לא אהיה המשתמש היחידי על המחשב. האם קיימים(וכדאי לקנות) נייד עם מסך 13" שאינו WIDESCREEN? האם בתקציב הנ"ל קיים נייד חזק עם מסך 14.1" ויותר שמשקלו קטן מ-2 ק"ג ואפילו מתקרב ל1.5 ק"ג? שימו לב שאני מעוניין בנייד במשקל 1.5-2 ק"ג. כמה שפחות עדיף. למרות זאת חשוב לי שהוא יהיה חזק, - כלומר לא עם מעבדי הLV החלשים, אלא עדיפות לפנרין 2.4GHZ-2.5GHZ. כמו כן חשוב לי מסך טוב ובכלל נייד טוב באופן כללי. כרגע מה שראיתי זה רק את הXPS או את הVAIO SZ, אבל לשניהם מסך 13.3" רחב. אשמח לשמוע הצעות אחרות המתאימות יותר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הי אני מעוניין במפרט לעריכת וידאו ביתי (יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית), בעלות של 5500-6000 כולל מסך. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. https://ksp.co.il/?list_compare=.41793..40729. מה עדיף? מחירי אילת כמובן.. מצד אחד לנבו יותר כבד משקל ואתה מקבל גם עכבר וצורב אחריות לשנה מצד שני הHP עם יותר אחריות ועם ותר זכרון ssd ומחיר זול יותר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים