עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ex deadelus,

מה תגידו על המפרט הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler NIS 149.61 AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU NIS 694.91 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) NIS 928.72 DDR-RAM 256MB 2100 OEM Memory NIS 336.59 MASTER I LU Midi Tower Case Silver 400 Watt NIS 303.55 Sony 48/12/48 Retail CDRW + Soft NIS 364.90 כל זה יוצא ביחד : 2778.61 מוכן לקבל שינויים רק לא לעבור את התקציב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://www.computeruniverse.net/ מפה התקציב הוא עד 1200 יורו האתר עצמו הוא בגרמנית אז לכו לצד ימין למאלה ותבחרו ת'סמל של אנגליה וזה יהפוך לאנגלית ותעזרו לי בבקשה לבחור מחשב טוב עד 1200 יורו שיחזיק הרבה זמן המחשב אני קונה מגרמניה ותראו איזה הבדלים במחירים של ישראל לגרמניה http://www2.computeruniverse.net/products/e90127254.asp http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=60&p=21 ורק שפה יש 20 ג'יגה יותר ונגיד שנוסיף למחיר של גרמניה עוד 50 יורו ועדיין אני יוצא ברווח של 450 יורו אם אני קונה בגרמניה אז בבקשה תמליצו לי על מחשב נייד טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Zil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

5. שלום! אבא שלי מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש שאינו כבד: 1. גלישה באינטרנט 2. עריכת מסמכים 3. עריכת תמונות ברזולוציה גבוהה (העריכה בד"כ איננה מקצועית) 4. מעט צפייה בסרטים \ יכולת הרצת משחקים (אין פה דרישה להגדרות גבוהות בהכרח) התקציב הוא אזור של 5000 ש"ח. הסתכלנו קצת וכרג אנחנו חושבים על Dell xps 15 i5 בגלל שהחומרה שלו נראית בערך מה שהוא צריך. זאת אומרת: מעבד i5, 4GB RAM, כרטיס מסך סביר, מסך Full HD. בנוסף, הוא מגיע עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח. כרגע ראינו שאפשר לקנות אותו ב KSP עם מסך Full HD ב 5.5K (למרות שבארה"ב הוא עולה 850$). האם זו קנייה כדאית? האם יש דגמים אחרים שכדאי לקנות בהתאם לדרישות הנ"ל? האם כדאי להזמין מארה"ב? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ohadc,

היי, אני מחפש להורים שלי מחשב בייתי עד תקציב של 1500 ש"ח ניתן לחרוג במאתיים ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף 1500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקי רשת * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים 19 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל 5. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 6. אין העדפה לחנות ספציפית, איזור מגורים - תל אביב/אשקלון. 7. מינימום 500 ג'יגה אשמח לקבל המלצות תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בהמשך לשרשור שפתחתי לפני מס' ימים הנה המפרט הסופי (מה שהזמנתי,ולצערי המחירים באתר קצת ירדו מאז) חוץ מהזכרונות שעלו. הייתם משנים משהו? דעתכם לגבי הספק? וגם, באופן כללי, מה לגבי הספקים של CHIEFTEC וCOOLER MASTER באתר שלהם? כרטיס מסך - קצת התאכזבתי שהכרטיס שהזמנתי להם הוא לא GTX460 אבל מצד שני אני מאמין שהם לא יצטרכו יותר מזה. לגבי מעבד - ההפרש בין 2400 ל2500K הוא לא בשמיים,אבל מצריך לוח P67 שייקר יותר בהרבה. לקחתי את הגיגהבייט הזה במקום COLD LAKE של אינטל מכיוון שההפרש לא גדול, ותמיד הביטחון שלי עולה שמדובר על מוצר שמגיע כBOX ולא OEM, אבל זה רק אני... וגם, למה סתם לוח גדול שיתפוס יותר מקום, לא התעמקתי בהבדלים בין השניים. ספק - יש כ"כ הרבה סוגים... בכל זאת בהתחלה התווכנת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לא חובה לחסוך אבל אם אפשר אז למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג כלל אלא אם כן יהיה פספוס רציני ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - שימוש תדיר לגיימינג ולצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - לכלל המשחקים בשוק, שיפעיל את כולם באיכות הטובה ביותר שהתקציב מרשה. אם צריך לתת דגש אז שיפעיל את SC2 הכי טוב (ואני יודע שמדובר במשחק קל יחסית אז אל תתנו להערה זו חשיבות גדולה מדי). * לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by דודי76,

ברצוני להרכיב מחשב עד 2500 שח כרגע אני בונה את המפרט האופטימי זקוק לעזרה השימושים במחשב הם הפעלת הרבה תוכנות יחד ,הורדות של סרטים ומוזיקה ,סקייפ מסנגר ,הפעלת 2 מסכים יחד (בורסה) מארז מארז CoolerMaster 370וו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5171&CatCode=409 מעבד Intel® Core™ i3 2120 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או ללוח ECS דגם H67H2-M3 צ'יפסט H67 כולל USB3.0 ו-SATA3 דיסק קשיח שדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח למטרת תכנות ומעט עריכה גרפית. ללא גיימינג בכלל. העדיפות שלי היא למעבדי intel i7 או intel i9 מדור 10 כך שהמחשב יחזיק לשנים רבות. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח כולל מסך, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ומעט עריכה גרפית, ללא גיימינג בכלל. עבודה עם visual studio, unity, blender, photoshop וגם שאילתות ב SQL. חשוב שהמעבד יהיה מספיק חזק שניתן יהיה לעבוד במקביל עם מספר תוכנות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

11. שלום לחברי הפורום, מעוניין במחשב בסיסי עבור אימי היקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 עד חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בסיסית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בתוספת תשלום מהסכום שצויין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך מפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא עקרוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלילי 7. האם האם יש צ…

12. Started by liranholis123,

שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח, מעדיף פחות אם ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אוטלוק, אקסל וורד, pdf,eDrawings . אקרוניס עבודה גם בתוכנה של הצעות מחיר לחלונות : wwww.operacompany.com התוכנה חושבת המון זמן, הוספתי מפרט למטה. אין הרבה פירוט באתר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר מסך גדול לצפות בשרטוטים, אולי 32"? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

13. מעבד - core I5 9600k 3.7Ghz לוח אם - Asus TUF H310-plus זכרון - Transcend 8Gb DDR4 2666Mhz כונן - SSD - kingston A1000 M.2 240GB PCIE (כוננים נוספים יועברו מהמחשב הישן) כרטיס מסך - Asus GT1030 2GB Gddr5 מבקש המלצות למארז ולספק מתאימים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SyRenity,

מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BlueK,

http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. המחשב שעכשיו אני מסתכל עליו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893535 הוא נמצא על טווח המחיר שאני מחפש ונראה טוב על הנייר. המחשב ישומש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים וסרטונים. גם כדאי שיוכל להתמודד עם עריכת מסמכים בסיסית. הוא מיועד לילדה מתבגרת אבל כנראה ישומש גם בידי שאר המשפחה. האם הנ"ל בחירה טובה? קצת מפחד מאסוס ומותג הזנבוק מכל מיני דברים שאני שומע עליהם בארץ... אם יש אלטרנטיבות מקבילות מחברות שונות אשמח לשמוע. אנחנו טסים בקרוב, לכן הקנייה צריכה להתבצע בקרוב ומחנות עם זמן אספקה נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכם , הוצע לי מחשב יד שנייה(מחברת היי טק) במחיר שנראה לי אטרקטיבי. מכיוון שאינני מבין בניידים אשמח לשמוע את דעתכם האם זה כך: מחשב IBM R40C מעבד 1.3 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי , POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR וגם WIFi מחשב IBM R40 מעבד 1.8 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR אין WIFI המחשב הראשון 1600 ש"ח השני 1400 . לשניהם מערכות הפעלה מותקנות אחרי פרמוט. האם זה משתלם בתור יד שנייה? זה לא יהיה עגלה לצרכים משרדיים? אני מבין בבהרכבת מחשבים אבל לא בניידים , האם יותר משתלם לי לקחת את המחשב הזול ולהוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי בעצמי? איך אני עושה זאת? תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הקניה שלי התעכבה וקיבלה זוית נוספת אחרי שקיבלתי הצעת מחיר חדשה. התקציב עלה קצת לכיוון ה3500 ש"ח. להזכיר את צרכי המחשב: הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. לפי פוסט קודם ועזרה בפורומים אחרים כאן הגעתי בסופו של דבר למפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Drogba,

עכשיו שייצאו כל הכרטיסים החדשים של ATI , אני מבולבל ואני רוצה מפרט חדש ( אני לא יודע אם המפרט שבחתימה הוא עדיין שווה ) - - מטרות : משחקים כבדים יחסית , אינטרנט - תקציב : 6000 , חריגה מקסימום 100 ש"ח , שקל לא יותר! - חובה הרכבה במעבדה ( שתיכנס בתקציה ) - AMD 3000+ - 1024MB ( 512X2 ) - כרטיס יותר חזק מ6600GT ( כמו שאתם רואים במפרט שחשבתי לקחת יש לי X800GT ) - מארז עם Firewire , או לוח אם עם Firewire . - 160GB , SATA או SATA II - חנות לא חשובה . ציוד היקפי : - מסך LCD של סאמסונג ( 730B ) - מקלדת ועכבר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב שייעודו העיקרי – לכידה ועריכה של וידאו (באמצעות פרמייר) ובנוסף לזאת ישמש גם לעריכה גרפית באמצעות פוטושופ, אילוסטרטור ואינדזיין. את המפרט שלהלן הרכבתי אחרי שעברתי לעומק על השרשור שמיועד לגרפיקאים (מידע רב שמתפרסם שם בפוסט הראשי, מחיייב ריענון), על רשימת המעבדים הגרפיים ש-Adobe ממליצה עליהם לצורך עניין זה (תמיכה ב- cuda, ב- openGL 2.0 ולפחות 1280 מ"ב זכרון גרפי), וכן על שרשורים חשובים בפורומים שעוסקים בלוחות אם, בספקים/מארזים, ובכוננים קשיחים. התקציב ההתחלתי שהגדרתי עמד על K5.5 ₪ אך לפי הרכיבים במפרט הנ"ל, תהיה ככל הנראה חריגה כלפי מעלה, אלא אם יתקבלו כאן המלצות מועילות. להלן המפרט: · מעבד - Intel core I7 3770 3.4GHz s1155 …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dodihob,

שלום, קניתי לחברה בזמנו מחשב נטבוק 10 אינץ מדגם Msi u135dx ms-n014 היה לי הגיוני כשאר אני קונה מחשב נייד, לא משנה אם זה נטבוק שלפחות פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או דפדוף בתיקיות במחשב יעשה באופן חלק. אך התברר כי המחשב הינו ממש איטי. הבנתי כי המחשב תומך בשדרוג עד 2gb ddr3 ואני מעוניין לשדרג אולי זה יפתור את הבעיה. איזה זיכרון צריך לקנות? (דגם) וכמו כן קראתי באיזה פורום בחול שהזיכרון הנוכחי 1gb הוא על הלוח אם עצמו, ויש להוסיף רק עוד 1gb ולא זיכרון של 2gb, האם זה נכון? וכמו כן מה ניתן לעשות חוץ משדרוג הראם בכדי שהמחשב יתחיל לרוץ? מריץ windows 7. תודה רבה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KKK,

שלום. אני מעוניין לקנות נטבוק לצורכי אינטרנט,אופיס וסרטים. יש לי כבר מחשב נייד 15.6 אבל מסתבר שהוא לא ממש נייד, בנוסף לזאת אני סובל מרגישות של עור הפנים והקרקפת שאני מול מסך גדול. לכן אני מעוניין במחשב עם מסך קטן להקטנת התופעה. מה דעתכם על זה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=912325&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות בארה"ב DELL XPS 14z http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+14%26%2334%3B+XPS+Laptop+-+6GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Elemental+Silver/4882487.p?id=1218570953060&skuId=4882487&st=xps%2014z&cp=1&lp=2 האם יש לי ממה לחשוש בכל הקשור לחבר אותו לשקע ישראלי? אשמח לעצות מבעלי הנסיון, בכל מקרה מה דעתכם על המחשב? * מטרות המחשב? לימודים (אופיס ובשנה שתבוא - הנדסת תוכנה), סרטים ושיהיה נייד איתי יום יום * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות ומעלה זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ומעלה, אם יש מחשב ברמה עם פחות מזה אני אשמח לשמוע הצעות …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SeReGa,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב LENOVO B560 עם מעבד I5 ו 4GB זיכרון אני רוצה להחליף כרטיס מסך ככה שיריץ לי משחקים כמו שצריך איזה כרטיס מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים