ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתבנו לי מפרט לעבודה גראפית בעיקר ב8000 ש"ח המחשב הוא לאחת שלא מבינה יותר מדי במחשבים.. הוא צריך לכלול מסך LCD טוב (תנו לי בבקשה הצעה אחת עם מסך 17 ועוד אחת עם 19) אם אפשר אז בבקשה הצעה אחת של אינטל ועוד הצעה אחת של AMD, ויתרונות וחסרונות של כל אחת
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לסטודנט לפסיכולוגיה הרבה מאמרים ולכתוב הרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כ-6שעות כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא כל כך חשוב אבל HDMI * בלוטות?לא חשוב אבל רצוי שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא יודע שיהיה מספיק מקום לכל החומרים שלי * כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה לחברה כ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מדייה סנטר לסלון של ההורים... יש טלויזיה 720p אבל יהיו מצבים של ניגון 1080p ב-downscale ל-720... כמה נקודות: * מארז HTPC * כרטיס מסך 8500/8600, בתלות במארז אני מניח שצריך Low-Profile ועם עדיפות ליציאת HDMI. * 2GB זכרון * רשת אלחותית. * כרטיס טלויזיה בסימן שאלה (יש צורך מלבד הקלטה של תוכניות?) * לא חשוב כל כך INTEL או AMD. * לא סגור על כוננים קשיחים (אחד או 2?) * אין צורך בציוד היקפי התקציב נתון להשתנות. בהתחלה חשבתי שאפשר לדחוף ב-2k אבל אני רואה שיש בעייה עם זה, אז שמתי 3.5k מקסימום. מחיר זול חשוב לי יותר מאיכות החלקים... המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל כן חשוב שלא יהיה רועש מדי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, אינטרנט, תכנות (סטודנט למדעי המחשב)! עריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3/14 , מעדיף מסך מגע למרות ההשתקפות. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל: פחות מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 256 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. *חשוב לי מאוד האיכות בנייה של המחשב והחומרים ממנו הוא עשוי, שמהחשב יהיה ברמת ניידות גבוה, מעדיף i7 ,זיכרון ram 8 גיגה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב בערך 6000 , מזומן בגדול המחשב ישמש אותי כמחשב אישי, אני מתעסק בצילום וזה יהיה המחשב שצמוד למצלמה כל הזמן, מה שאומר כל העריכות, פוטושופ, וידאו ומה שצריך, אבל גם אולי יבוא לי לשחק באיזה משחק מתישהו, אז יהיה נחמד אם יסחוב לא רע לגבי ציוד הקפי, אני שוקל לקחת איזה עכבר BT ולהשאיר ת'יציאות USB פנויות, חשבתי גם איזה booster לאנטנת WIFI או לעשות או אם יש משהו מומלץ לקנות אז גם טוב האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חייב שהמסך לא יהיה גדול מ15 כי זה מה שנכנס לי בתיק של המצלמה, גם חשוב לי מקלדת מלאה + יש לי בעיר KSP וIVORY, אז מעדיף לקנות באחת מהן והמליצו לי בכלל על MSI GX620 בטענה שהוא הכי משתלם במחיר שלו ודברים דומים מחברות יותר מוכרות (כמו HP או DELL) יעלו לפ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נייד של טושיבה בארה"ב ועכשיו שהבאתי אותו לארץ אני רואה שכתוב על השנאי שמתחבר לחשמל 100 v ולא 100-240 v אז אני מבין שלא כדאי לחבר אותו לחשמל בארץ, נכון? התקשרתי לשירות לקוחות של ושיבה בישראל (שהיה ממש קשה לתפוס אותם והשירות היה מאוד מנפנף ולא איכפתי) והם אמרו לי שאני צריך לקנות שנאי שמתאים לארץ ושהם לא מספקים אותם לניידים שנקנו בחול. רציתי לשאול אתכם איפה לדעתכם כדאי לי לקנות שנאי כזה ומה אני צריך לראות שכתוב במפרט שלו כדי שאני אדע שהוא מתאים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי שתמליצו לי על מפרט טוב בסביבות 4500 שקל פחות או יותר... המחשב הוא בעיקר למטרת משחקים. תודה רבה מראש ! [עריכה] : שכחתי לציין שאני מעדיף intel
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ Venice (939) - מעבד DFi LanParty Ultra-D - לוח אם Gygabyte 7800 GTX - כרטיס מסך Mushkin 1 GB 2x512 XP4000 2-2-2 Redline - זכרונות WD 120 GB 7200RPM SATA2 - הארד דיסק NEC ND-3540A Dual Layer DVD+R/W/DL 16x Black Bulk - צורב די וי די Thermaltake SViking VA4000 Black - מארז Thermalright XP-120 For Pentium 4 AMD Athlon 64 - היטסינק למעבד Thermaltake Thunderblade 120MM LED FAN Blue A1926 דבר ראשון רציתי לדעת אם יש חברה של ספקי כוח או דגם שאני יכול לסמוך עליו בביטחון שיחזיק את המפרט הזה ( אפילו במחשבה לאוברקלוק בעתיד) הקטע שאני רוצה לרדת מהמחיר של ה-OCZ שעולה 572 בערך....תודה דבר שני האם באמת הביג טייפון של טרמלטייק יותר טוב מהאקספי של טרמלרייט...…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. אפשרי לחרוג עד 4500 בכיף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. מעוניין במארז איכותי ושקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות כלל עם עדיפות למארז עם מראה נקי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש סיכוי לקישור לדרייבר לנייד הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב של אשתי כנראה סיים את חייו. להערכתי הדבר היחיד שאוכל להוציא ממנו זה SSD שנקנה ב-BF האחרון, אני די מושכנע שהוא לא האשם במוות (עיקר החלקים מ2006, והוא לא מגיע לשלב שהוא מתקשר מול המסך..) אני מעוניין לקנות מחשב קטן ככל האפשר, כאשר הדרישות העיקריות: שיריץ אופיס ו-SPSS ושיהיה חזק מה- פנטיוםE4500 שסיים חייו (כך הבטחתי). לחברים שלנו יש Intence PC (אחד מהדגמים המוקדמים יותר של http://www.fit-pc.biz/) וראיתי את ה-NUC של אינטל, ועוד משהו של סאפיר ושל גיאדה. כרגע האינטל נשמעים לי הכי משתלמים (הם באים בלי HDD שיש לי ודונגל שיש לי, ואצטרך להוסיף זיכרון) למיטב הבנתי קניית מחשב כרגיל, אבל אם מארז קטן יסתיים במחשב גדול יותר ובעלות גבוהה יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז ככה... ישלי מחשב נייד HP Pavilion dv5 - 1160ej ומותקנת עליו מערכת ויסטה... אחרי התנסות קצרה אם המערכת הבנתי שזאת לא המערכת בשבילי ואני מעוניין לשנות לוינדוס XP... כידוע לכם... במחשב הזה יש קורא טביעות אצבעות... יש מערכת מדיה פלייר מעל המקלדת.. מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ( כמו בכול מחשב נייד.. ). וקיבלתי את המחשב בלי דיסק אם כול הדרייברים.. אז עכשיו אני צריך להוריד את כול הדרייברים כדי לפרמט.. ישלי כמה שאלות... חוץ מדרייברים של כרטיס מסך, מקלדת עכבר וכול הINPUT... מה עוד אני צריך? צריך משהוא מיוחד לקורא טביעות אצבע? צריך אולי דרייבר ללוח אם? דרייבר לרמקולים למצלמה ולמיקרופון? נכנסתי לאתר HP והורדתי דרייברים למקלדת עכבר וכול ה-INPUT.. ומ-NVIDIA הורדתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. תקציב -עד 3500 שקל מטרות - שמשחקים חדשים יפעלו בצורה טובה, לא חייב בצורה מקסימלית. המטרה העיקרית שלי היא להפעיל את המשחק Neverwinter Nights 2, שהדרישות המומלצות שלו הן: - 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor - 1GB System Ram - ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card לא צריך שום ציוד הקפי, רק מחשב. יש לי עדיפות לאינטל, תהרגו אותי לא יודע למה. אבל אם בתקציב הקיים אפשר להשיג משהו נורמלי רק של AMD, שיהיה. כרטיס מסך - רק nVidia. לא רוצה ATI ולא כלום... לא צריך מערכת הפעלה ולא כלום. אני רוצה שיהיה במחשב צורב DVD טוב, זה חשוב. לא אכפת לי מיופי או משהו כזה. שהקירור יהיה מספיק טוב. אני צריך הרכבת מחשב במעבדה, תכללו את ז…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P4 1.8 RDRAM-800 עם 256 זיכרון כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 3 TI-200 64M חשבתי לשדרג מעט את המחשב שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא משחקים חדשים מאוד) השאלה מה עדיף לשדרג: כרטיס מסך או זיכרון (או שניהם) ?? ולאיזה חלקים? (אני יודע שזיכרון RDRAM יקר יחסית) האם בכלל שווה להשקיע 500 ש"ח במחשב? והם זה מספיק? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד חודש אני טס לארה"ב ורוצה לרכוש שם נטבוק בניו יורק בגודל לא יותר גדול מ11 אינץ . אני טס הרבה, ככה שאני צריך שנטבוק יחזיק כמה שיותר זמן בלי טעינה(שימושים סרטים\מוסיקה\תמונות\אינטרנט), אבל מצד שני רציתי גם קצת לעבד עליו תמונות לא עם פוטושופ, מה שהוא יותר קל כמו lightroom,ככה שאם יהיה ליבה כפולה יהיה טוב(ראיתי שיש עכשיו כאילו נטבוקים גם, או שמעבד עם לבה בודדת אבל חזק) יש כל כך הרבה עכשיו נטבוקים שרשום אליהם שמחזיקים 10-13 שעות, האם יש משהו שאפשר למצוא לי , האם יש מחשב שיכול למשל להחזיק דברים כבדים (כמו נגינת סרטים) משהו כמו 7-8 שעות ללא טעינה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים : COD MOH וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל בעתיד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ( ועוד מעט גם יכנס הכסף לקנות אותו). אז ככה, אני צריך המלצה למפרט משחקים גג עד 4400, אפשרות אחת עם OC ואפשרות שניה בלי. לא צריך בינתיים ציוד הקפי חוץ ממקלדת (הכי פשוטה). אני חשבתי על האפשרויות הבאות(והייתי רוצה לדעת איזו מהן עדיפות? גרסא של OC או ללא OC): OC מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ₪414 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪602 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950XT IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ₪1261 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪192 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪475 מארז: RAI…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-