עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan_avni,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 אפשרי חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ורק גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10, 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

2. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש המלצות לרכישת מכונת פיתוח ניידת שתוכל לשמש גם לצפיה בסרטי FHD ומשחקים... הפיתוח הוא בסביבת VISUAL STUDIO של מיקרוסופט. במקביל יופעלו על השרת IIS + SQL SERVER ,PHOTOSHOP ועוד שני דפדפנים .. לגבי המשחקים - CALL OF DUTY -MW2 וכדומה.. לא הייתי מעוניין להזמין מחשב מחו"ל - אני חושש מתגובה איטית במקרה שאצטרך לממש את האחריות בארץ.. מגבלת התקציב היא 8000 ש"ח אבל הייתי ממש שמח למצוא משהו זול יותר שיענה על הדרישות הבאות: 1. רזלוציה 1920X1080 2. מסך 15 - 17 אינצ' (עדיף מט) 3. משקל < 3 ק"ג 4. מעבד : i7 עתיר CACHE או i5 חזק 5. עדיפות ל DELL\ HP\ TOSHIBA פיצ'ר נוסף שחביב עלי במיוחד הוא מקלדת מוארת... מודה מראש לכל המגיבים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנייד של גיגהבייט W468 הדגם הכי חזק http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ורציתי לברר כמה פרטים. פה בפורום כבר קראתי כמה פעמים שלאחריות של מור לוי טכנולוגיות יש בשנה הראשונה שירות איסוף והחזרה מהבית. מצד שני דיברתי עם רשת "מרדנית" וגם עם "שניידר פתרונות מיחשוב" ושניהם אמרו לי שאני יכול להוסיף 100 ש"ח ולהיות לקוח VIP שלהם, שזכאי לשרות איסוף והחזרה מהבית למשך כל תקופת האחריות ותמיכה טלפונית (שזה שנתיים). אם אני לא משלם את ה100 ש"ח האלו אני זכאי לזה רק בשנה הראשונה ולא בשניה? כך שהתוספת של ה 100 ש"ח מאריך לי לשנתיים? או שלא הבנתי נכון? דבר נוסף במידה ויהיה לי למשך שנתיים את השירות הזה עד בית הלקוח, מה זה אומר שבמידה ותהיה לי תקלה אני …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by שמואלל,

שלום שוב אני 8) רציתי לדעת איך המפרט הזה לדודה שלי מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים יש משו לשפר? ועוד שאלה המעבד שסמתי לאיזה מעבד intel הוא משתווה?ועוד שאלה איזה צורב הכי מksp תודה שמואל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167571307.JPG או זה יותר טוב? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 1 255 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 251 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 460 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ סה''כ: 6 1737 ¤

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פתחתי נושא דומה בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454314.msg3881997 (לפני 5 חודשים), העלנו מאז את התקציב בכ600~ שקל בערך לטובת רכישת מחשב ומסך איכותיים יותר. אני מתאר לעצמי שהשוק השתנה בחודשים האחרונים, המחירים השתנו ולכן אני פותח את הנושא מחדש. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by demultiplexer,

לסטודנט, מה דעתכם על הדגמים האלו ? או שישנם דגמים אחרים מומלצים ? תודה,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shira steinitz,

שלום צריכה המלצה למחשב נייד עבור ילד בגיל 13 עם רמת שמע (רמקולים) באיכות מצויינת לצורך שמיעת מוסיקה קלאסית באיכות גבוהה, צפיה בסרטים עם שמע מצויין. בנוסף- אפשרות לחיבור מיקרופון איכותי (כבר יש לנו) המקליט קבצי קול - הורדת קבצי הקול מהמקרופון למחשב, עריכת קבצי הקול- בינתיים באופן בסיסי ייתכן שבהמשך עריכה טובה יותר (תלמיד בבית ספר למוסיקה). מאוד חשוב: 1. איכות המסך- ילד עם משקפיים ובעיות ראיה לכן דרוש מסך טוב שמקל על עייפות בעיניים וכאבי עיניים עם אפשרות לשליטה באור הכחול אבל גם בלי ריצוד יתר. 2. הילד שם את הנייד על הברכיים לפעמים ולכן חשוב שלא יתחמם מדי. אם יש לכם מידע גם על קרינה- זה יכול להיות משמעותי בהחלטה הסופית על דגם או חברה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Avi DARS,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח אין חריגה, אם זה ממש שווה את זה אז 5200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו על 1080, לא 4K, פרימייר ואפטר אפקט (עבודה על טמפלטים לא כבדים מאוד.. ורינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר יותר חשוב התמורה מאשר הגודל. 7. האם האם יש…

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 9000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עריכת סרטים ועריכה גרפית - Avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים מארז + ספק Raider RA650, יש מערכת קירור למעבד מצורפת תמונה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המפרט הוא כזה: Gigabye GA-K8NS nForce3 250 Chipest, AC 97' Audio, LAN, AGP x 8 ,2 x SATA AMD Athlon 64 3000+2.0Ghz, 512 KB Cache 754 Pin NCP 512 MB DDR 400Mhz Westren Digital 120 GB 7200 rpm 8MB SATA LG 52X32X52 CD-RW NEC 1.44 Floppy 3D Club - ATI Radeon 9250, 128 MB DDR + TV OUT For ADSL 10\100 AC - 97' 6 channel בא עם מקלדת, עכבר ומארז. הסכום - 3200 ש"ח. קודם כל, איך המחשב? מה טוב, מה לא? מה כדאי לשפר? שוב זה התקציב, לא יותר. הוא טוב? שווה המחיר? תנו מידע

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by XDude,

תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by 996,

שלום רצתי לקבל את דעתכם לגבי מפרט שהרכיבו עבורי: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 825 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 620 ש"ח 1 Geil 4GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 390 ש"ח 1 Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe 849 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 293 ש"ח 1 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU 785 ש"ח 1 Arctic-Cooling Accelero S1 125 ש"ח 1 Arctic Cooling Arctic Fan 12L Case Fan 40 ש"ח 1 Seasonic S12II-430 Active PFC 430W 390 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ב 2107 קניתי מחשב גיימינג והגיע הזמן לשדרג, בדרך כלל אני לוקח את הכי טוב שיש אבל לאור המחירים המחרידים של כרטיסי המסך אני יותר עכשיו יותר בעיניין של value for money. אני חושב שיש מספר רכיבים שקיימים אצלי היום שאולי שרדו את מבחן הזמן ואולי אין צורך לשדרג אותם. אשמח לדעת מה דעתכם. מטרת המחשב היא כאמור גיימינג, אין לי עיניין באוברקלוקינג חריגות מעבר ל 10K אפשרי אם באמת זה משהו ששווה את החריגה. מה שאני חושב שאולי אפשר עדיין להשתמש בו דיסק: Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (M2) ספק כח: Corsair - 750W RMx Series™ RM750x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular…

16. Started by yokai,

או בשמו שעטנז, המחשב מחשב בישביל פרמייר אפטראפקט וMaya ומישחקים סטייל WOW,DOOM,HILO בלי מסך בלי עכבר ובלי מקלדת הרדיסק אחד סביב 200Gb SATA II לפחות גיגה זכרון צורב DVD

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Marksiman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 1,Deus Ex Mankind Divided,Fallout 4, The Divition, Tomb Raider, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

18. אהלן, יש לי חבר בארה"ב שרוצה לקנות שם מחשב למשחקים. (הוא לא מחזיר אותו לארץ אז אין בעיה של מכס/משלוח) תקציב: 1200$ כולל מסך, ואולי אפילו שניים (אם התקציב מאפשר) למטרת עבודה. אין צורך בציוד היקפי אחר. לדים צבעוניים הם בונוס אבל לא דרישה. המחשב לא חייב להיות סופר שקט (יכובה בלילות) אבל עדיף שלא ישמע כמו מקדחה. לא יבוצע OC רזולוציה תיקבע לפי גודל המסך כך שאי אפשר לתת תשובה על זה כרגע. יש לו הנחה מסויימת בדל אז יתכן שהוא יקנה את המסך ישירות מהם. (בהנחה שהמסך המומלץ יהיה שלהם) אין בעיה של רכישה של חלקים נפרדים והרכבה עצמית. 10X

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nadav_83,

שלום! אני רוצה מחשב שיוכל להריץ תוכנות כבדות כמו MATLAB, סרטי HD, והכי חשוב - שיוכל לעבוד שבוע ויותר ברצף עם אימיול ברקע (ועדיין לזוז). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Master-Chipsets,

מבוסס מעבד אינטל לוח אם של אסוס סוקט 755, וככה גם המעבד וזיכרון משתלם. וכרטיס מסך שמתקדם ומשתלם. תודה מראש... גיל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by xred,

היי, צריך עזרה עם מפרט לסכום המדובר. בהתחלה ההנחה היתה שהסכום יהיה "רק" 8000 ~ ש"ח, אז בניתי מפרט בסכום הזה, המתבסס ברובו על אחד מהמפרטים המומלצים באתר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb מחיר משוער: 1450 ¤ ~ לוח אם: LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C LGA775 - 3Y Warranty מחיר משוער: 700 ¤ ~ זיכרון פנימי: DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty (פעמיים = 2048 מגה של זיכרון פנימי) מחיר משוער: 1110 ¤ ~ דיסק קשיח: 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty מחיר משוער: 375 ¤ ~ צורב: DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM מחיר משוער: 200 ¤ ~ כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7950GT 512MB מחיר משוער: 2099 ¤ ~ מארז: גנרי, לא כ"כ מש…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by burtan,

אני מעוניין לקנות מחשב Lenovo Flex 2 15 אני מתלבט בין שני דגמים: האחד עם SSD בנפח 256 ג'יגה - מחיר 4790 שקלים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804 השני עם כונן 1TB + 8GB SSD - מחיר 3849 שקלים http://store.pc365.co.il/product-2063-Lenovo_IdeaPad_Flex_2_14_59426614_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. האם משתלם להשקיע כסף בדגם עם כונן SSD או שאפשר להסתפק בדגם הזול יותר? אין לי בעיה לשלם יותר השאלה היא לגבי יחס מחיר-תמורה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by משועמםכרוני,

אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by fela,

אודה למבינים מבניכם אם תכוונו אותי אני צריך לקנות נייד תקציב עד 6000 ש"ח שימוש לתקליטן לא משחקים וכו' איזו חברה יש שירות טוב? ואיך הgygabite הם זולים יחסית- האם הם טובים? אשמח להמלצות רק טוב שיהיה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי מחשב די חלש ואני רוצה לשדרג אותו בהשקעה נמוכה של כמה מאות שקלים אם יהיה לי כסף אני כבר אקנה אחד חדש מה יש לי: מעבד AMD 5200X2 2.7GH זכרון שתי סטיקים של 1 גיגה כל אחד של CEON במהירות DDR2 800MHZ לוח אם nforce430 k9n6pgm2v am2 gf6100 amd msi וגולת הכותרת כ.המסך geforce 9400gt 0.5giga זהו מסך וציוד היקפי יש סביר כרגע אני משחק במשחק של 2005 על lowest possible settings השאלה היא אם כדי נומר להחליך כרטיס מסך או זיכרון או מה אתם מציאים להחליך בו במקסימום 500 שקל אני משחק במשחקי אסטרטגיה כמו medieval total war אז אני לא חי בסרט וגם לא מעוניין להריץ shooterim כמו crysis או משהו פסיכי כזה תודה אאהה שכחתי יש ספק כח כתוב עליו 300 true watt יש לי הארד דיסק חדש western dig…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים