עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by marikth,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ביקשתי מחברת מחשבים שתרכיב לי מפרט מחשב לגיימרים, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להביע את דעתכם על המפרט: RAIDMAX TORNADO Red\Black Samsung HDD 2*1.0TB 32 MB SATA II Intel Core i7 920 / 1366 Tray Scythe Cooler Shuriken Rev B Crosair DDR 3 4G (2GX2) CMX4GX3M2A1600C8 Gigabyte GTX260 GV-N26SO-896I Retail DVDRW LG GH-22-NS40 X22 SATA Bulk Black Thermaltake ST 600W PFC TOUGHPOWER Scyhte S-FLEX CoolerForCase 120mm 1200rpm Gigabyte GA-X58A-UD3R Retail הצעת המחיר של החברה היא 7031 ש"ח. ההצעה לא כוללת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium Hebrew\English 32\64biy COA שתעלה לי 500 ש"ח נוספים. מה דעתם על ההצעה שלהם?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omrizb,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב נייד כשהדגש הוא על מסך גדול ונח. חשבתי על Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 בעל מסך "17 שעולה מעט יותר מ4000 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? יש אולי רעיונות נוספים? תודה מראש, עמרי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asdf123,

אהלן, לפני רכישת מחשב. קנייה באילת בשבוע הבא - ksp או אייבורי. מחפש דור עשירי, i3 לפחות, 8 ג'יגה ורזולוצייה 1920 על 1080. לא מעניין אותי מסך מגע, ואפילו מעדיף מסך מט אם זה לא פוגע באיכות. מתלבט בין שני דגמים - https://ksp.co.il/?uin=73089&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2555. או https://ksp.co.il/?uin=80809&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2349. חשובה לי מאד ההנדסת אנוש - מקלדת נוחה, זווית צפייה הגיונית, פתיחה קלה של המחשב (היה לי פעם לנובו ללא מגרעת פתיחה - זאת דוגמא לחרא של הנדסת אנוש). השימושים שלי לא כוללים תכנות או גיימינג, מעט סרטים. מה מומלץ יותר? דל? hp? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nielle,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 וחשוב לי שיהיה מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.5+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, בסביבות ה5 שעות לפחות...אתפשר גם על 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד אהבתי את סמסונג אבל לא נעולה על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל3 שנים חובה. בסביבות ה3500+…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

יש נייד DELL XPS 15Z שהיו בו מלא וירוסים אז פירמטתי אותו והוא די ישן אבל עם חומרה חזקה. בקיצור אחרי הפרמוט המחשב מאוד איטי, וניסיתי לפרמט פעמיים וגם להתקין את כל הדרייברים והוא זוחל. מה גם שהמחשב משמיע צפצופים ותקתוקים שאני חושב שמגיעים מהקשיח אבל אני לא בטוח כי עשיתי בדיקות והקשיח תקין.. יש לכם רעיונות?

9. אני מעוניין שתבנו לי מפרט למחשב שכולל: מעבד לוח אם עם כרטיס קול כרטיס מסך זכרונות צורב די וי די כונן דיסקטים התקציב הוא בסביבות ה2500 פלוס מינוס. מקווה שהתקציב מספיק לקנות משהו איכותי וטוב למשחקים ואינטרנט. אם יש שאלות תשאלו, אני כאן תודה. *מה שלא רשמתי ברשימה אז לא צריך. דרך אגב המחשב לא מיועד לאובר קלוק!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, חושב על קניית מחשב נייד חדש. חשבתי על הדגם הזה- Lenovo Legion 5-15IAH7 82RC0058IV https://ksp.co.il/web/item/216361 האם המחשב מספיק חזק להריץ את כל המשחקים הכי חדשים ? מדובר במעבר i5 תודה

11. Started by amits1995,

שלום חברים, חבר שלי נמצא בבית חולים והוא מחפש לפטופ שיוכל להריץ לו משחקים כמו דיאבלו (בעיקר דיאבלו) וCOD, לאו דווקא על האיכות הכי גבוהה אבל לפחות שיריץ באיכות בינונית מינוס... התקציב הוא 4K ואפשר לקנות מחשב יד 2. מטרות המחשב? דיאבלו 3 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? בכל לפטופ יש בלוטוט לא? בכל מקרה זה לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?200GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by madgod,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח, גם מחיר נמוך יתקבל בשמחה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Psy,

יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hans,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת המחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אם יש צורך אפשר לחרוג במקרה הקיצוני בעוד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות מסחר (Colmex Pro, TradeStation וקצת גלישה ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל שלא יהיה רעש מוגזם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Itamar_Efrati,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by X-Style,

אני צריך מפרט עם תקציב בסביבות ה3500-4000 שקל (בלי מסך) שיהיה מיועד למשחקים ועבודות גרפיקה וכאלה... אני חשבתי על AMD Athlon 64 3200, Readon 9800 Pro, 1gb ram אבל אם למישהו יש הצעה יותר טוב אז למה לא תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מחפש המלצה למחשב בסיסי בשביל ההורים שלי , אין להם שימוש מעבר לגלישה באינטרנט אופיס וסרטים בעיקרון המחשב יעמוד בסלון אז מבחינת רעש כל עוד הוא לא נשמע כמו מטוס סילון אז זה בסדר אין צורך בציוד הקפי והתקציב הוא 1500 ואם אפשר בפחות תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה, זה המפרט הקיים (של חבר) לפי ה-Everest: מעבד: intel E8400 לוח אם: intel eaglelake G43/G45/P43/P45 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 240 1G זיכרון: 2x2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 344GB (לא יודע באיזה מהירות) ספק כוח: לא יודע מארז: לא יודע כל מה שהוא רוצה זה להריץ פיפא 15, שכרגע לא עולה לו.. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אם עדיף מחשב אז הנה הדרישות שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 190 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TRBH,

הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tomegozi12,

האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dino,

אני צריך מפרט למשחקים ואוברקלוק בתקציב של 7300ש"ח, המחשב חייב לכלול מסך ViewSonic P90F או את ה-ViewSonic P95F, עכבר Logitech MX700 {מקלדת מספיקה אפילו ג'נרית מסריחה}, רמקולים לא צריך, לא צריך צורב, לא צריך כונן DVD, ומעבד אני חושב בכיוון ה-AXP2100 לאוברקלוק ולוח אם ABIT NF7-SL REV2, את השאר אני משאיר לכם. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SharonSx,

אז ככה.. עם ציוד הקפי.. בעיקרון לגלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים... תודה מראש,

25. Started by moshe212,

שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים