עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יוסי111,

שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אם תוכלו לעזור במציאת המחשב החלומי אשמח מאוד ואודה UX

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בREVIT ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לצרכי פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). EIZO 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, אחרי התלבטות ארוכה מאד החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בזמנו פתחתי הרבה נושאים ברוב הפורומים פה כדי לקנות מחשב נייח אבל לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה לקנות מחשב נייד ולא נייח- כמובן שאם יש לכם עצה לתת לי שתמנע ממני טעות בנוגע להאם לקנות נייח או נייד אשמח לשמוע אותה) הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים עד כמה שניתן תוך שימוש בדרישות גבוהות כמה שיותר (בעיקרון שיוכל להריץ את קריסיס ואם ניתן גם דברים מודרניים יותר), צפיה בסרטים אשמח לאפשרות של סרטי HD בצורה חלקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) ייתכן שכן. בעיקרון אני שואף להתחיל תכנות ולעבוד על מנוע סורס ומנוע עריכת השלבים שבא עם המשחק קריסיס * גודל המסך? - לא כל …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.

10. . מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מסתכל על 2 המחשבים האלה, ולא מבין מה ההבדל ביניהם למעט גדלי המסך, אולי אחד מהם הוא דגם יותר חדש ? ובכללי, האם המחשבים טובים טובים לעריכה ? ( after effects , premiere ? ) המחשבים הם : 1. http://ksp.co.il/?store=kspnaharia&uin=26716 2. http://ksp.co.il/?store=matam&uin=27031 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Nishinga,

התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Taya,

טוב אני עורך את ההודעה. אני מבקש שתכינו לי מפרט למחשב גיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את כל התקציב אבל לא על משהו מיותר, אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונה את המחשב במיוחד כדי לשחק Planetside 2 משחק מאוד מאוד כבד, הכי כבד שאני מכיר, מאות שחקנים יכולים להילחם על אזור קטן, הרבה פיצוצים כלי רכב בק…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Sygnus,

שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Aternus,

יש לי כרגע: AMD Athlon XP 2600+ (Barton 512K) Gigabyte 7N400PRO: 400Mhz FSB, 6Ch. Sound, FIREWIRE, SATA, LAN, AGP X8 ... 512 DDR 400Mhz Geil ATi Radeon 9600PRO Gigacube CD LG x52 CD-RW LG x52x24x52 יש לי 1000 שקל לשיפורים

16. Started by gerdamen,

שלום הגעתי למסקנה אחרונה בקשר לחלקים.. אז ככה.. מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX מזה הBTX הזה? ומה ההבדל בינו לבין הATX? בגלל שאין לו את ה APPLO אני לוקח אותו.. מעבד: E6750 זכרונות: GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 800MHZ CL5 PC6400 כולל גוף קירור (KIT) סוג אריזה (הם נחשבים לחברה טובה)? תכנני תקלחת כאמור את ה PQI אבל האו גם איתם לא מתעסק.. אבל המחיר אותו מחיר כמעט..) הכול ב2850 ש"ח כולל הרכבה וכמובן אחריות? ויש לי 8800GTS 320 GIGA. HD 200 גיגה סמסונג.. הבחירה טובה? מה יש להוסיף להחסיר.. תודה למי שמגיב.. אתם עוזרים לי..

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום ותודה לכל מי שנכנס מטרות המחשב : עבודות משרדיות כגון אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ואשמח גם לכבדים, צפייה בסרטים (בד"כ מוריד HD או HDTV ידוע לי שגודל המסך לא הכי אידיאלי בשביל זה אבל עדיין), עריכה גרפית - אם פוטושופ וכל מיני עריכת תמונות נחשב אז כן. * גודל המסך : גודל 15 ומשהו (הבנתי שיש 15.4 ו-15.6 לא משנה לי איזה מהם). * משקל רצוי : לא ממש משנה לי אבל שיהיה בתחום הסביר והנורמלי, לא חשוב לי שיהיה ממש קל אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן ולא, לרוב אני אהיה ליד שקע חשמלי ואם לא אז אני אצטרך אותו לאיזה שעתיים-שלוש-ארבע ללא טעינה (אלא אם כן אפשר להטעין ברכב ?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן DVI, HDMI. * בלוטות : בוודאי שכן. * גודל מינימלי של כו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ראשית תודה רבה על האתר. אני קוראת בו כבר כמה ימים ועושה רושם נפלא כעת, אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש כמחשב משרדי כללי, בנוסף יירכז מוזיקה והורדות רבות ויהיה HTPC (בכ- 5K פחות או יותר - כמובן שעדיף פחות) ולבד מפוטופוש, ללא שימושי גרפיקה מיוחדים או גיימר. בנוסף לבקשה בעזרה במפרט הרי כמה שאלות ראשוניות שבינתיים אני איתן תקועה 1. אשמח מאוד לקבל מפרטים תחת מגבלת התקציב. אני רוצה לציין שהיות והמחשב אמור גם כמחשב ראשי ובנוסף כ- HTPC יש צורך בזכרון גדול ובייכולת עיבוד דברים רבים ושונים בו זמנית (לרוב אני עובדת בו זמנית במספר יישומים). היות ומדובר על מחשב ראשי ועליו להיות חזק, ואני מעוניינת גם באפשרות שדרוג בעתיד רצוי שזה יהיה מארז HTPC יפה מהסוג הגדול אבל לא יקר מידי, ועל המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ronmar,

אני חושב לשפץ את המחשב שלי למטרות גיימינג כבד... להריץ הכל על הכי חזק ושירוץ חלק... בנתיים אני רק בודק אם שווה בכלל וכו אז אני רק רוצה לקבל חוות דעת בנתיים זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mmספק: FSP EPSILON 80+ 500W רזולוציה של מסך: 1080X1050 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Master-Chipsets,

מבוסס מעבד אינטל לוח אם של אסוס סוקט 755, וככה גם המעבד וזיכרון משתלם. וכרטיס מסך שמתקדם ומשתלם. תודה מראש... גיל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by racheli,

הי לכולם, אשמח לסיוע בגיבוש מפרט למחשב נייח לגיימינג, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5,000 ל-6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך איכותי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דרמטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז סולידי, בלי אינסוף אורות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by amirx19,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…

25. זה מגנט ללכלוך וזה צבע שחור אז הכל נראה.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים