ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, תקציב 2000 שח שימושים: שימוש כללי ללא משחקים חשוב לי שיהיה שקט ובגלל שאני לא צריך כרטיס מסך אני צריך hdmi ו DVI בלוח אם Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU 1 Asus H81M-A LGA1150, 1 SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze S12II-430 PSU1 Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case No PSU Geil EVO Veloce 4GB DDR3 1600MHz HDD TOSHIBA 500GB 32MB צורב dvd lg סך הכל 2000שקל למזומו. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי המפרט המצ"ב בחנות שאני לקוח שלה זה זמן רב. עקרונית, המחשב מיועד למשחקים וזהו קצהו העליון של התקציב, אותו אוכל להשקיע. השאלה המתבקשת היא - האם המפרט טוב ומתאים והאם המחיר שהוצע הינו הוגן? אודה לכל תגובה בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H61M-DS2 (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך : Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1 GB) מארז: SOHOO ספק: Solid power ATX 550W
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. עם ציוד הקפי.. בעיקרון לגלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים... תודה מראש,
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, המון גלישה באינטרנט בהרבה כרטיסיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל 15-15.6 אינצ', רזולוציה בעדיפות ל-FHD מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט להנד' מכונות, משתמש בעיקר בתוכנות Solidworks\Ansys. מחפש משהו פשוט יחסית בתקציב עד 3K. מה משלושת הבאים חשוב יותר וחשוב פחות להרצת תוכנות אלו. - סוג ומהירות מעבד - כרטיס מסך - זיכרון פנימי נניח שיש שלושה מחשבים באותו מחיר ולכל אחד מהם יש תכונה אחת חזקה ושתיים אחרות חלשות, על מה כדאי ללכת? (אם יש מאפיינים חשובים נוספים שלא הזכרתי, אשמח לדעת עליהם). תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עדיין בחיפושים אחרי מחשב נייד שיהיה חזק למשחקים מצאתי את זה Infinity INF JHL90 Gamer2 2.26GHz http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24599&catid=919#details המפרט נראה טוב אבל עדיין יש שאלה של איכות יש למישהו נסיון או דעה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כרגע יש ברשותי מחשב נייד HP 250 G2 שהוא i3 עם כרטיס מסך Intel HD Graphics אני מעצב כגון אני צלם ואחרכ מעצב תמונות אני חושב על לקנות מחשב נייד כי אני הולך להיות ככל הנראה בשנת שירות השאלה לי מה הפרמטרים ששוה לי לבדוק לפני הקנייה ? אני צריך I5 או יותר נכון I7 שהיה בתוכו גם ssd וגם עוד הרדדיסק של 1tb לפחות לתמונות , ושהיה לי בתוכו כרטיס מסך טוב אבל גם שיעלה לא במחיר של 10 אלף שקל אלא במחיר שפוי של עד 3 אלף 4 בגג ! אשמח להמלצות .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=3325 האם המחיר שווה ? מה מומלץ להחליף ובאיזה מסגרת מחיר ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אומנם רצוי פחות. אם ייצא משמעותית פחות, כך שאוכל להכניס מסך, יופי, אם לא, אשאר עם המסך הישן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא בכוח, אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, כולל מסמכי וורד עמוסים בשרטוטים. כמו כן עיבוד תמונות עם פוטושופ, ברמה בינונית (חובבני פלוס). לא מתוכנן גיימינג בשום שלב. כיום קיים מסך 19 אינץ' 4:3 (ריבוע) של פיליפס. אם יישאר תקציב, יישקל להחליף למסך מודרני יותר. כרטיס המסך מן הסתם צריך לתמוך בכל רזולוציה עתידית, אני מאמין שכולם עושים את זה. 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: core 2 dou e7600 3.06Ghz כרטיס מסך: gigabyte HD4850 זכרון: 4GB G.Skill (ניתן להרחיב ל8) כונן DVDRW ספק כח: [h=1]SeaSonic 450W 80+ Gold SSP-450RT (חדש באחריות נקנה לפני שבועיים)[/h] דיסק קשיח:WD 500GB [h=1]קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/h] תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המעבד של המחשב בן 8 ולדעתי מהווה צוואר בקבוק משמעותי בביצועים במשחקים (בפרט - CoD, PUBG), ולכן מעוניין לשדרג. ביחד איתו אאלץ להחליף גם לוח אם וזיכרון. אקנה גם מארז חדש. הרכיבים שישארו (פוטנציאלית): 1. כרטיס מסך - gigabyte gtx 1060 6GB. 2. ספק Antec 500W (בן שנתיים). 3. כוננים קשיחים (מעוניין לא להתקין מע' הפעלה מחדש). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי עד 2200, אפשר להתגמש עד 500 שח למעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר נושא אתמול והחלטתי שאני משנה את הקנייה שלי ללפטופ שהוא לא לגיימינג כי זה פשוט לא משתלם בשיט. אם מישהו יכול להעיר אותי לגבי טיב המחשב לטובת תכנות אני אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג במשהו שעולה על 50 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לראות סרטים לפעמים(שימוש בסיסי בגדול חוץ מנושא התכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר עד כבד -מהי הרז…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל מי שנכנס מטרות המחשב : עבודות משרדיות כגון אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ואשמח גם לכבדים, צפייה בסרטים (בד"כ מוריד HD או HDTV ידוע לי שגודל המסך לא הכי אידיאלי בשביל זה אבל עדיין), עריכה גרפית - אם פוטושופ וכל מיני עריכת תמונות נחשב אז כן. * גודל המסך : גודל 15 ומשהו (הבנתי שיש 15.4 ו-15.6 לא משנה לי איזה מהם). * משקל רצוי : לא ממש משנה לי אבל שיהיה בתחום הסביר והנורמלי, לא חשוב לי שיהיה ממש קל אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן ולא, לרוב אני אהיה ליד שקע חשמלי ואם לא אז אני אצטרך אותו לאיזה שעתיים-שלוש-ארבע ללא טעינה (אלא אם כן אפשר להטעין ברכב ?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן DVI, HDMI. * בלוטות : בוודאי שכן. * גודל מינימלי של כו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר המון חפירות והתלבטויות הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לחוות דעת: - מטרות עיקריות - וירטואליזציה וגיימינג מארז - יש לי כיום 5 דיסקים קשיחים (לא SSD) בנפחים שונים מלבד ה-SSD שהרכבתי במפרט, לכן בחרתי במארז Define 5 ( יש לו קייג' של עד 8 דיסקים קשיחים 2.5"/3.5", בנוסף הבנתי שהוא שקט מאד) ספק כח - כנראה שגם 650W יספיק, אבל תמיד מעדיף לקחת אקסטרה אם אצטרך שידרוגים מתישהו. לוח אם - חשובה לי האופציה להרחיב את הזכרון עד 128GB RAM ולכן בחרתי בלוח הנ"ל. מעבד - 6 ליבות פיזיות 12 לוגיות, מפלצת ובדיוק מה שאני צריך לצורך הקצאת משאבים למס' מכונות וירטואליות במקביל. קירור מעבד - רציתי את ה-NH-D15 , לאחר בדיקה הוא "גונב" סלוט PCI-E בלוח הנ"ל, ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית, ברצוני להודות ל- Zrizi, BlaCK - DiMoND, iem, sapits1, ZB על כך שסייעו לי בהרכבת המפרט למחשב הקודם... הוא עובד מצוין!!. שנית, מחשבי הישן די מקרטע ומתקלקל ועל כן החלטתי לרכוש מחשב מחדש. להלן בפירוט: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! - ברשותי מחשב נייד של לנובו. אני מעוניין לרכוש בתחנת עגינה אוניברסלית. ברצוני שהיא תשמש גם לשימוש במחשב נייד אחר , של dell, של העבודה, וכן מחשב נייד אחר, hp, של החברה. הרצתי חיפוש בזאפ וראיתי תחנת עגינה אוניברסלית של Kensington וכן של targus http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptopaccessories&db140302=140583&keyword=docking+station שאלתי היא: האם כדאי להשקיע בתחנות עגינה אוניברסליות ? האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה אוניברסליות ? בתודה, רפי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים ב-6.5K , חשוב לי שיהיה שקט (נמצא בחדר שינה), כמו"כ אני מעוניין ב-4GB זיכרון (הכנה לויסטה 64BIT), בלי ציוד נלווה (רמקולים,מסך וכדו'). קראתי פה את רוב הדיונים לגבי 2900PRO VS 8800GTS והבעיה היחידה שיש לי עם ה-PRO זה הרעש . אם אתם חושבים שזה לא מפריע ,או שעם המאוורר הנכון והמארז הנכון הרעש לא מורגש אז לכו איתו אחרת ה-8800 עדיף. אני משחק על SYNCMASTER 930B 19 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות הכי גבוהות שלו. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי את "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסך" מהמדורים באתר הזה אבל בחנויות שנכנסתי על מנת לקבל הצעת מחיר אף פעם לא היו כל החלקים שבמפרט. האם מישהו מכיר חנות בצפון שיש בה את הכל (ב-KSP אין מארזים כאלה). מה דעתכם על המפרט http://www.msnshops.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10787145
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה מראש הדרישות הם לסרטים גלישה באינטרנט ומעט משחקים(לא צריך כרטיס מסך וציוד היקפי) המטרה כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל2000 אז בלי סתם דברים מיותרים תודה למי שיכול אפשר גם שני סוגים אחד מבוסס אינטל ואחד amd דרישות:הארד דיסק 160 גיגה ,זיכרון 1 g למי שיכול להמליץ על מסך 19 אינץ מסך רחב חח בצבע שחור לא יקר אז גם תודה ומחירים ושם החנות יעזרו גם
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Intel® Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) [included in Price] מחשב משרדי, לעבודה באינטרנט, סרטים, תוכנות משרדיות ומדי פעם קידודים קלים, אני עובד עם 2 דפדפנים פתוחים ו10 טאבים ברוב הזמן. אני מתלבט בין צריכת סוללה ובין כוח שהמעבד יתן, השאלה מה ההבדלים ביניהם. זה המפרט הכללי, מה דעתכם על המסך? וכמה זמן עבודה המחשב הזה יכול לספק עם סוללת 6 תאים לדעתכם? ROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media edit Dell Recommends Upgrade to Genuine Windows Vista® Business Upgrade to Genuine Windows Vis…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שאין טעם שאני אתפרע יותר מידי עם הכרטיס מסך ולכן חשבתי על הgainward 6600 u1780 pci-e 256 mb הארד דיסק של wd 200 gb sata 2 מארז THERMALTAKE SOPRANO VB1400 אני מניח שאני אקח AMD אבל עדיין לא החלטתי איזה, ולגבי הלוח אם יש באמת הרבה אפשרויות: asus/abit/dfi וכו.. אני לא אעשה OC אני רוצה לסגור כמה שיותר מהר לכן דעתכם בבקשה !!!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-