עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט לחבר. צריך רק את הקופסה. כולל צורב בנתיים יחובר למסך 17" אך המסך ישודרג בקרוב ישמש למשחקים כמו COD5, CRYSIS וכו' אין צורך בחיבורים מיוחדים כלשהם, OC לא מתוכנן עדיין. שקט חשוב ברמה סבירה משהו התחלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 2…

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by EVGA,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by harash0,

צריך מחשב שיריץ לי משחקים הכי כבדים כמו GTA IV ויותר ושיספיק גם לכמה שנים הבאות בלי בעיות. שיהיה שקט לא הכי שקט אבל לא רועש, קירור חשוב. שיהיה מאוורר טוב שיעלה את המהירות של המעבד. אני כבר אומר שאני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגודל מסך 19 אינץ. העדפה לחלק: Intel

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Dr.Shon,

שלום חברים מחפש מפרט ב4000 אלף אפשר קצת לחרוג. המחשב למשחקים כבדים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 אלף ,משלם בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למטרת משחקים כבדים ,סרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ללא צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם המחשב שלי התפגר וגם ככה נס ליחו על כן אני צריך המלצה למפרט. עיקר העבודה של המחשב יהיה פוטושופ CS4 ניקון NX2 עריכה של תמונות כבדות יחסית וכמה במקביל, טיפול בקבצי RAW, עריכת וידאו אבל לא מסיבית. חוץ מזה יישומים רגילים לא משחקים. דגש חשוב מאוד - המחשב צריך להיות ממש שקט - כמו נייד. תודה מראש תשובות לשאלות: 1. הוספתי תקציב בכותרת - לא חייבים לנצל הכל אפשר קצת לחרוג אבל עדיף שלא. אני אצטרך גם מסך טוב (תקציב נפרד של עוד 4K ) ובסה"כ אני משווה את העלות הכוללת למק 24" 2. השימושים פורטו לעיל, בנוסף סביר שהמחשב ישמש גם לאיחסון מוסיקה ויחובר ל DAC ומשם למערכת. כמו כן איחסון של תמונות בכמות גדולה אבל אולי כדאי גם HD חיצוני. 3. למסך תקציב נפרד. כל שאר האביזרים נחוצים. 4…

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by humus10,

קניתי דל 1545, התגלו 2 פיקסלים שרופים. חנות טוענת שהדבר לא באחריות של דל. האחריות חלה מ 3 פיקסלים שרופים באותו מקום או 5 מפוזרים. מישהו יכול לאמת את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב? 3300-3600 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), אוברקלוקינג. לא משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, מדפסת וכו' - 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן קשיח בנפח 1TB לפחות 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קרור חשוב, וכן חשוב שיהיה שקט. מראה בכלל לא חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבד 4 ליבות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שהמחשב יהיה שקט, אך לא מדובר ב-HTPC. 10. האם מתוכנן OC? עד כמה שניתן. מעדיף מערכת שתתן את ה-OC הכי יציב במחיר הנמוך ביותר כרגע אני מתלבט בין הפ…

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  8. שלום! 1) התקציב: 5500 ש"ח. 2) אני מתכוון לשחק על רזולוציה של 1920x1200! (מסך 24 אינץ') ובהגדרות הכי גבוהות שהמחשב יאפשר. 3) לא מתוכנן OC. אפילו לא קל... 4) מטרות: משחקים, מכל הסוגים, קלים עד כבדים מאוד, וגם שימושים כלליים 5) לא צריך ציוד היקפי כלשהו. 6) צריך רק רכיבים סטנדרטיים, ללא כרטיס קול מיוחד וללא כונן דיסקטים. 7) חשוב לי מחשב קריר ושקט במיוחד. שקט עד כמה שאפשר. 8) אין צורך במערכת הפעלה, אבל אני כן צריך התקנה במעבדה (לא חלק מהתקציב). 9) חשובה לי התאמה בין הצבעים של חלקי המחשב. - ספק כוח: יש העדפה למודולרי (כמה שפחות כבלים = זרימת אויר יותר טובה), וכמובן שקט ואמין. - כונן קשיח: מעדיף להמנע מ- Seagate, לא צריך כונן קשיח גדול, 640 ג'יגה יהיו די והותר, שכן את…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by קורלאונה,

מעוניין למפרט שמיועד למשחקים די כבדים לא מתכנן oc מחובר לטלויזיה 37 תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  10. ערכתי: לא צריך דיסק קשיח וצורב שימושים משחקים כבדים האם המפרט הזה יהיה טוב למשחקים כבדים? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤671 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤380 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤590 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341-KKN1-GP w/o PSU ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤271

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by wombat,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא כ-4000 ש"ח מזומן, אני יכול להוסיף עד 500 שקל אם באמת יש צורך, אם אפשר לחסוך קצת אפשר להוסיף עכבר טוב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר למשחקי מחשב כבדים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p, אני מתכוון גם להתקין לינוקס על המחשב אז חומרה שעובדת טוב בלינוקס עדיפה אך ממש לא קריטית(ביצועים ב windows יותר חשובים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צורב DVD, במידת האפשר עכבר טוב לגיימינג(כרגע י…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  12. שלום חבר'ה, אני מעוניין במחשב נייד, יש לי כל מיני סיבות ,זה לא ממש רלוונטי לרכישה אז אני לא אציין אותן, על כל פנים, שאלתי היא בכותרת, לפני שתשאלו, אני לא מעוניין להפעיל בו יותר מידי משחקים ,זה לא משנה לי, אני מבין שאם הוא יפעיל טוב COD4 אז גם אחרים יפעלו בצורה דיי טובה, נא להתייחס לבקשה הספיציפית ,תודה רבה מראש. ד"א, אם אתם חושבים שיש גם בפחות אז סבבה, ואני מצפה להפעיל את המשחק ברזו' המקסימלית של המסך.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אחרי אי הבנה לא נעימה פרסמתי מחדש אשכול קצת יותר מדוייק, מצטער אם התגובה שלי לא הייתה במקום אני מתכנן לקנות 2 ניידים, אחד בתקציב של 5K מהארץ בשבילי והשני בתקציב של 3K בארץ (נקנה אבל מאר"הב) מחשב ראשון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 14.1 או 15.4 - מעדיף מחשב חזק יותר מאשר קטן יותר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רק שיעביר את היום (בשימוש נורמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB לפחות * צורב DVD? כן אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שהמחשב יראה סב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הגיע הזמן להחליף מחשב ששבק. ישמש בעיקר לגלישה ולמשחקים (המשחק העיקרי FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט אבל גם לעריכת וידאו ותמונות. כרגע קיים מסך 17 של LG1750SQ ןאם יהיה צורך,נשדרג. מעדיף אינטל,זכרון 4 ג'יגה,מארז טוב ללא חשיבות לחיצוניות,רעש ממוצע אבל טוב,ספק חזק. שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד לכרטיס מסך ולתוספת זכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  17. הי אני עוזר לחבר סטודנט להרכיב מפרט למחשב ב-3000 ש"ח, כולל מסך. מה הוא צריך: מחשב לשימושים כלליים (הרבה אופיס/אינטרנט). בשנה הקרובה (ורק בה) הוא גם ישתמש בתוכנות זוללות זכרון כמו Matlab או גרפיות כמו Solidworks. מאחר ואלו שתי תוכנות כבדות אני מניח שאין מנוס מלהתחשב בהן, אע"פ שהן לא השימוש העיקרי, וזה לצרכי לימודים ולא לצרכי פרנסה. מניסיון שלי, לפטופ עם ויסטה ו-Nvidia 8400GS מריץ סוליד לא רע, ולכן אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכרטיס מסך ייעודי. כמובן שצריך 4GB זכרון (לא נכנס לענין מערכות הפעלה). מה הוא לא צריך: הוא לא מעוניין לצפות בתכני HD, לא מעוניין לשחק. צריך מפרט של הכל (אפשר לוותר על מקלדת/עכבר לכל היותר), וצריך גם מסך. לטעמי אפשר פאנל TN (אלא אם ה 2209W איכשהו בנס נ…

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש מחשב DELL מהחנות הנ"ל. האם הם נותנים את האחריות או האחריות מסופקת ע"י היבואן הרשמי? (כי חנות מסוימת טענה בפני שזו אחריות לא רשמית). נכון לעכשיו האתר שלהם לא עובד, אז אני לא יכול לברר זאת, מה שגם קצת מחשיד.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by r0ckY,

שלום, אשמח אם תרכיבו לי מפרט עד 3.5K עם סטייה קלה עד 100₪ לגיימינג בעיקר. הדרישה העיקרית שלי, שהמחשב יחזיק לי שנתיים שלוש ושאוכל לשחק בהגדרות טובות במשחקים. המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1600x1200 כמו כן יש אפשרות ל OC קל. ללא ציוד הקפי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מחשב של לנובו מעבד 4200 מסך 15" זכרון פנימי 3ג'יגה צורב דיוידי זכרון קשיח 250 ג'יגה תוכנה חלונות או משהו כזה פשוט לא ברור לי הכתב של המוכר וכל זה במחיר של 3000 ש"ח! האם זה יוכל להריץ לי משחקים קלים? האם זה יהיה לי טוב בשביל לכתוב תוכנות בeclipse במחשב הזה? אני יוכל לשמוע בו שירים ולהתחבר לאינטרנט? האם המחיר הזה שווה את המוצר? והשאלה האחרונה שלי היא האם כדאי לי לקנות מהחנות הזו??? אם אתם יכולים לענות לי על השאלות האלו בבקשה אל תהססו ותגיבו!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K אבל גמיש עד 5K אם לא נכנס בתקציב מסך איכותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - פוטושופ,קיובייס וצפייה בסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - שימוש חובבני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - כן ציוד עקפי דרוש . יש צורך במסך 22-24 אינץ (מה שנכנס בתקציב ו ארגונומיה טובה חשובה כאן כדי לצפות בסרטים מהמיטה ), מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים…

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  22. שלום אני ישמח עם תכלו לעזור לי בקשר למפרטים שבניתי לטובת מחשב שישמש אותי לעריכה ביתית עם תוכנת AVID השמח לתשובות רון מפרט ראשון הוא מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם -GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז Antec Three Hundred ספק כח Seasonic S12II 500W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B המפרט השני הוא מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws כרטיס גרפי PNY Qua…

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  23. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חוות דעת די דחופה כי אני עומד קנות את המחשב איך המחשב הזה לצורך משחקים כבדים כמו IV PRO10 ועוד משחקים כבדיםם מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ₪673 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 ₪381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C4 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ₪665 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28681 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by rap_tr,

מפרט ראשון: מחיר: 1320 מפרט שני: מחיר: 1695 3 דברים רציתי לדעת, א, האם המחיר 'הוגן' ומשתלם? ב, איזה מהמפרטים יותר משתלם לי לקחת? ג, שאלה לא כ"כ קשורה אבל איזה כרטיס מסך לוקח intel gma x3500 384 mb shared או GEFORCE 7300 GS ? תודה רבה מראש.

דיונים חדשים בפורומים