עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 זיכרון: CORSAIR XMS2 2GB לוח אם: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) כ. מסך: XFX PVT88GYDD4 GeForce 8800GTS (G92) 512MB הארד דיסק: WD 320GB-16MB AAKS מארז: COOLERMASTER (CM-690) 690 ספק: Thermaltake Toughpower QFan 500W המעבד, הזיכרון והכרטיס מסך מגיעים מ- newegg.com וכל השאר מזיגזאג מה אתם אומרים ? שווה לשפר או להחליף משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אני מעדיף NVIDIA) SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen *בנוסף יהיו מחוברים למחשב כרטיס רשת אלחוטי PCI ושני צורבים ועוד הארדיסק שכבר יש לי אותם המחשב מיועד למשחקים וסרטים (וברור שגם אנטרנט) בטוח שאחרי זמן מה כשהמערכת תחשב לא מספיק חזקה אני אעשה O.C משמעותי למעבד ולזכרונות וגם לכרטיס מסך. ;D אשמח אם תתנו חוות דעת, הערות ואפילו שיפורים והמלצה למארז וספק כח מתאים. ;D (לא משנה היופי החיצוני של המארז אם זה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by XMB,

אהלן, מתלבט בין הדגמים הבאים: Dell E6400 Studio 15 Insparion 1525 Insparion 15 Lenovo T400 כולם מפרטים דומים רק שלE6400 וגם יש כרטיס מסך מובנה 4500 שזה יתרון מבחינת הסוללה. כולם באותו המחיר בערך במפרטים שכוללים מעבד P8600 עם 4GB זיכרון ו250GB 7200RPM ה T400 כרטיס מסך חיצוני גם ה STUDIO, ל T400 ולE6400 יש מסך 14.1 לשאר יש 15-15.6. אני מחפש: 1. זמן סוללה 6/9 תאים 2. המחשב מיועד לעבודה + עריכה (לא משהו כבד סוני וואגס, פוטושופ, וורד, אפליקציות 3D מעט וכו') 3. אחריות לא חשובה בארץ, טווחי המחירים למחשבים 1000-1200$ (זה גם מה שיוצא עם קופוני הנחה של כולם, ל DELL גם יש OUTLET שמביאים מחשבים REF שעולים חצי מחיר ומקבלים אחריות מלא (ויש עוד קופוני הנחה של 20% עליהם ככה שאפשר לקחת מ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Tal13,

הרכבתי מחשב שבנוי בעיקרו על מעבד AMD 3600X ו16 GB ראם, ואני מתלבט בין ה2060 SUPER ל2070 SUPER עד עכשיו הייתי די נעול על ה2070 SUPER, השאלה אם התוספת של ה500 ש"ח במחיר באמת שווה את זה? אני כן חרגתי טיפה מהתקציב שתכננתי אך אם הפער הוא באמת משמעותי אני מוכן לספוג את ה500 ש"ח על מנת לקבל מוצר טוב יותר בהווה ובעתיד. עיקר המחשב הוא לגיימינג ברשת (CSGO, PUBG וכו) ומשחקים חדשים כמו red dead redemption 2 וחשוב לי לשחק בגרפיקה גבוה. אני כרגע מריץ על מסך לא משהו, אבל התכנון הוא לקנות מסך יותר מתקדם ל1080P אולי ל1440P בעתיד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by witherwings,

* מטרות המחשב: תכנות,אופיס,סרטים. * גודל המסך: 14 או 13.3 אינץ * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת שעושה אור בחושך * משקל רצוי: 1.3 - 1.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 7 שעות.. אם אפשר יותר אז כמובן שכן! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256GB * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: נדרשת אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מעדיף צבע כחול כהה אבל.. זה לא כזה משנה יש לי חבר שנמצא בארצות הברית עכשיו וחוזר עוד שבועיים - פרט חשוב !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by טל טויוטה,

שלום רב. זה המחשב שלי ואני מעוניין לשדרג מספר דברים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב ומה לשפר קודם. מעבד I7 -860 לוח אם- INTEL DQ57TM SOCKET 1156 זיכרון - 12 גיגה 3 סטיקים של 4 גיגה 1333 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE GT220 שתי כוננים קשיחים של W.D אחד קצת ישן של 320 גיגה שנקנה לפני חמש שנים בערך והראשי שעליו מותקן גם הווינדוס 500 גיגה צורב DVD סמסונג. ספק של זלמן, לא זוכר את הדגם אבל הוא 500 וואט. מארז של digital stylist pc אשמח לשמוע גם תגובות על המחשב בכללי וגם מה רצוי לשפר. אני מעוניין לקנות כעת כונן SSD כאופציה ראשונה.

7. אני רוצה לדעת כמה שווה כל המערכת שלי, מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: intel- BLKDZ77BH55K מעבד: intel corei7 3770k קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה Win8 pro 64Bit Heb אנטי ווירוס מקורי: Nod32 ציוד הקפי: מקלדת מכאנית +Logitech G710 עכבר Logitech 700 אוזניות razer TIMAT 7.1 מצלמת רשת: Logitech-c920 מחשב חדש פחות מחצי שנה אצלי

8. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. צריך חוות דעת על מפרט שבניתי למטרת גיימינג שבניתי : דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני בונה מפרט למחשב משחקים ועבודה. שימושים עיקריים: 1. קימפול קוד 2. הרצת מכונות וירטואליות 3. הרצת משחקים בהגדרות סבירות+ עשיתי לא מעט חיפוש בגוגל, קריאה השוואות ולמידה. אני מבין בחומרה אבל לא מומחה. הדרישות בפירוט, החלקים שבחנתי והמקומות הריקים נמצאים במסמך הזה: http://bit.ly/9zBU2y מה שיש לי עד כה הוא כדלקמן: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-930 2.80GHz 8 MB LGA1366 CPU, Retail BX80601930 כרטיס גרפי: XFX ATI Radeon HD 5850 1 GB DDR5 2DVI/HDMI/DisplayPort PCI-Express Video Card HD585XZAFC הרד דיסק: 1טרה בתוצרת רייד 1 הרד דיסק 2: (אופציונלי) 64 SSD בשביל מערכת ההפעלה. הסיבה לכרטיס מסך דווקא של ATI הוא בגלל פיצ'ר ה eyefinity - אני בהחלט מתכוון לעבוד עם 3 מסכים במק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, אני משתמש ותיק-חדש בפורום. מכיוון שאני כבר לא בעניינים בכל הנושא של חומרה עדכנית- רציתי לקבל המלצה/חוות דעת על שדרוג הזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח (בתצורת SSD), בעיקר לצורך גיימינג כבד - 1080p/60fps(מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA V, MGS V וכו') בתקציב של עד 2200 שקלים + - (יודע שזה מעט לחוץ, לכן נוספו ה+ -). כרגע יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח-אם:https://www.asus.com/us/Motherboards/P7P55D_PRO) Asus P7P55D PRO) מעבד: Intel i7 875k (כן, דור ראשון...) ספק: ( http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm) SeaSonic 620W ( S12II Bronze)זיכרון: (http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl7d-4gbrm) G.skill 4GB 1600mhz (F3-12800CL7D-4GBRM) כ.מסך: (Radeon HD 5850 (Toxic 2…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. התקציב שלי (של הדודה יותר נכון)- 3,500 ש"ח לגלישה באינטרנט, עבודות, וקצת משחקים. דרישה נוספת היא שיחזיק לאורך זמן- שלא יהיה צורך בשדרוג בשנתיים הקרובות. מדובר במשפחה עם שני ילדים בכיתות ה'-ו' שמשחקים במחשב מעט... לא במשחקים כבדים, אם כי אני משער שהם רק ישחקו יותר ויותר. אין צורך במסך או בהרכבה. מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים ביותר)- כן נדרש. אני חושב בכוון של amd 64 3000+ venice core 939 msi K8N 1gb RAM GF 6200\6600 לא סגור בכלל- הכל נתון לשינויים... רצוי לכלול גם צורב DVD טוב (אני לא ממש מעודכן כפי ששמתם לב ) תודות נדב

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MasterDK,

המפרט מיועד למשחקים תלת מימדיים מן הסתם : וגרפיקה תלת מימדית כמו מאיה ו 3ds max Intel Prescott Pentium 4 3.0 800MHZ AsusP4 256X2 DDR pc400 Dual Sata or IDE 80gb 7200RPM 8mb WD DVDR 16X dual toshiba/sony 1.44 floppy Leadtek G-Force 6600 256MB or ATI Radeon x550 or ATI Radeon 9550 256mb Sound 3d 6 channel 10/100 realtek Case משו בן זונה יפה אם ספק 400watt מה דעתכם? ואיזה כרטיס מסך מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. * מטרות המחשב? משחקים כבדים (GTA, Crysis 2, AC וכו') שיופעלו על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות, סרטים 1080P בפורמט MKV, והרבה אופיס ומייל. * גודל המסך? 14"-17" * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה לי, אך חשוב שתהיה לי את האופציה להחליף לסוללה חזקה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן, אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רק רוצה מחשב גיימינג טוב תודה מראש, עמרי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום HWZONE, בעוד כחודש אני רוצה לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה בחיי, אני מבין רק בנייחים (וגם בזה לא התעסקתי כבר כשנה) ואני מחפש משהו זול (4,000 ש"ח זה זול יחסית למחשבים ניידים איך שאני מבין) וחזק, בכל שנה תמיד יש איזה מציאה, איזה מוצר שמתבלט בערך תמורת מחיר. אני רוצה אותו! חח אני צריך גם אחריות 3 שנים -חובה!- ומעדיף שיהיה כרטיס מסך נפרד מהלוח אם (ביצועים במשחקים), חיי סוללה פחות חשוב לי אבל מן הסתם גם רלוונטי שלא תיגמר הסוללה בשעה... באופן כללי שום דבר שאני רושם לא חקוק בסלע, גם לא המחיר, אם יש איזו שהיא המלצה בכל תחום ממה שאני כותב פה תציעו אני אשמח להשכיל. מטרות המחשב? משחקים (מומלץ שיוכל להריץ משחקים חדשים הכי טוב שאפשר), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי לכולם, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסים (אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו...)> להורים שלי, אך יחד עם זאת שיהיה מחשב חזק שישרוד כמה שנים טובות. קיבלתי מפרט והצעת מחיר מאייבורי ואשמח אם תגידו לי איך הוא, והאם אפשר בסכום של 2500 להרכיב מחשב טוב יותר: ספק כוח- a.pfc 450 w fan12 ci-power cwt לוח אם- dh61ww h61 b3 dor3 intel מעבד אינטל- ghz 4mb core i3-540 11563.06 (שוקלת להגדיל ל i5) זכרון- ceon 4gb dor3 1333mhz דיסק קשיח- gb sata2 7200 16mb hitachi500 צורב- lightscribe sata samsung dvdx22 כ.קול- מובנה בלוח אם כ. רשת- g lan 1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי- intel graphics מארז- in win שחור מנוקד עם usb וסאונד קדמי *הצעת נוספת למארז בעלות 355 ש"ח- ps04b atx silverstone סט א…

22. Started by raorian,

(הסיבה שזה דחוף היא כי פרצו לי לבית וגנבו את המחשב שלי ושל אחותי ואני סטודנט בסמסטר האחרון לתואר ויש לי שני סמינריונים לכתוב....) אני צריך שני מחשבים: א (בשבילי): מחשב נייד למטרת גיימיניג (ולימודים...). (כ"מ, מעבד, זיכרון... וכו') 15-16 אינץ'. רצוי כמה שיותר קל אני צריך להתנייד איתי הרבה. דרוש שלוש שנים ביטוח. רצוי מאוד numpad. תקציב 4000 ש"ח אך אפשר לסטות מעט אם יש איזו מציאה. לשם המחשה, הלטפופ הקודם שהיה לי היה toshiba l655-121. למקרה שאתם שואלים, הביטוח גניבה נגמר לפני חודש. אם אתם רואים משהו חשוד (כמו הבחור הזה לדוג' --> ) אתם מוזמנים להתקשר למשטרה. ב (בשביל אחותי): מחשב נייד למטרת לימודים בלבד. 15-16 אינץ'. אין תקציב מוגדר. רצוי מאוד numpad. רצוי שלוש שנים …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by spiker,

שלום לכולם. אני מעדכן את המחשב שלי לסטאפ חדש. התקציב בערך 6K גמיש לאזור ה 7K. המחשב אמור להריץ משחקים, תוכנות עריכה, אופיס ואינטרנט, ואני רוצה שהכל יעבוד מהר.יהיה OC בעתיד. לפעמים אני מוצא את עצמי עם וורד, אקסל, 5 חלונות אקספלורר, תוכנת סטטיסטיקה ותוכנה למודלים מתמטים פתוחים ביחד ואני לא רוצה להרגיש איטיות. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים. לא נראה לי שאני מעוניין להוציא על החלקים הבאים יותר ממה שאני רושם כאן. מעבד עד 1500, לוח אם עד 1500, זכרון עד 1000, ודיסק קשיח עד 1500.אלו הדברים החשובים. אני צריך מעבד רוצה אינטל, קירור למעבד שיהיה חזק, אין לי העדפה אמיתית לחברה מסויימת, לוח אם עם USB 3, SATA3, ESATA נחמד אם תהיה תמיכה טובה בOC, זכרון 8 גיגה, דיסק קשיח SSD בנפח של 12…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Zil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

25. שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.