עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מתלבט כבר כמה זמן בנוגע לאיזה לפטופ עדיף לי לקנות. התקציב שלי הוא במקס' עד 6800 אני אשתמש בלפטופ בעיקר למשחקים וכו' .. נכנסתי לכמה אתרים ובהתחלה ממש כיוונתי לalienwere m11x אבל אז הבנתי שאני יכול לקנות מחשב DELL עם ביצועים יותר טובים מן הAlienwere. בעקרון דגם הלפטופ שראיתי הוא : ‎Dell XPS L701x XPS17-7404NW7 יש כאלה שמכנים אותו בשם dell xps 17 (?) מפרט : CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (7200 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎17.3in HD+ WLED TRUE-LIFE (1600x900)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce GT 445M, (3GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎8X DVD+/-RW Drive‎ ‎…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ברצוני לרכוש מחשב נייד בגודל "13.3. שימושים עיקריים: אינטרנט,אופיס, והרצת סרטי HD בצורה חלקה וללא קירטועים. חשוב שהמחשב יתפקד חלק בעת פתיחת מס' רב של יישומים במקביל(אתרים,תוכנות וכד'). כמובן שאמינות המוצר חשובה ביותר. המועמדים הסופיים הם: 1. Lenovo ThinkPad Edge 13 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16745 2 .DELL Inspiron N3010 i5-460M GMA HD http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15921 הייתי דיי נעול על ה LENOVO אבל איש המכירות באתר שציינתי(שמחזיק את שניהם ועוד רבים אחרים) אמר לי שבתמורה מול מחיר- ה DELL נותן הרבה יותר ובנוסף- מתאים יותר למולטימדיה. ממה שאני מבין-גם מעבד I3 מספיק להרצת סרטי HD בצורה חלקה,כך שרכישת מעבד I5 (ב DELL) כמעט באותו מחיר מהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, מפרט לחבר- מה אתם אומרים? האם מספק? [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪1125 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪822 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Coolermaster HAF 932 Black [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪599 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪255 [/td] [/tr] [tr] [td] …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט למשחקים בעיקר. יש לי כבר מסך, אני משחק ברזולוציה של 1920 על 1080. אפשר לחרוג או לחסוך ב500 בערך, השקט לא כל כך חשוב לי (נגיד 6). תכננתי לקנות ב RSM כי הרבה כאן המליצו עליהם, אבל כל חנות אחרת במרכז זה בסדר. בלי OC, בלי מערכת הפעלה, בלי היקפי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nadaviz,

אהלן, לרגל שדרוג ברצוני למכור את המסך הישן שלי. הוא במצב מעולה, מעולם לא עשה בעיות ויש את הקופסה המקורית. מדובר במסך 26 אינצ' כולל רמקולים וכניסה לטלויזיה, 1200X1920. שימש אותי בעיקר למשחקים. כמה נראה לכם הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Palsar3,

שלום..לפני לימודי תקשורת אינטראקטיבית ומעוניין לשדרג את הנייד למכשיר חזק שיעמוד בפיתוח שפת קוד ממושכת ועבודה עם בסיסי נתונים , אנימציה מידול ורינדור דמויות בתלת מימד , עריכת קבצי וידאו והוספת אפקטים (אפטר אפקטס) ואיור ועריכה באילוסטרייטור ופוטושופ בגרסאות העדכניות ביותר. מה אתם חושבים על הלנובו y510p? מצד אחד המפרט שלו נראה מרשים..מצד שני אני לא מכיר כל כך את סדרת הideapad מבחינת אמינות ועמידה בתנאי עבודה לחוצים וממושכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת ועצה לגבי מחשב חדש. המחשב ישמש לצורך ניתוח טקסטים והרצת חישובים יחסית כבדים. ניתוח כמה עשרות אלפי מאמרים ביום. אני צריך רכיבים אמינים. בניתי את המפרט הבא: מערכת ההפעלה וה DB יותקנו על כונן ה SSD כשהכונן הנוסף ישמש לגיבויים וסיפריית מדיה. מדי פעם אני מניח שאצפה בסרט גם דרך המחשב. המון תודה, ערן [table] [tr][td] מעבד אינטל : [/t][/t] Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, Tray [table][tr][td] מאוורר למעבד : [/t] Arctic Freezer i30 [table][tr][td] לוחות אם למעבדי אינטל : [/t] Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E [table][tr][td] זכרונות : [/t] Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz [table][tr][td] כ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by burtan,

אני מעוניין לקנות מחשב Lenovo Flex 2 15 אני מתלבט בין שני דגמים: האחד עם SSD בנפח 256 ג'יגה - מחיר 4790 שקלים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804 השני עם כונן 1TB + 8GB SSD - מחיר 3849 שקלים http://store.pc365.co.il/product-2063-Lenovo_IdeaPad_Flex_2_14_59426614_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. האם משתלם להשקיע כסף בדגם עם כונן SSD או שאפשר להסתפק בדגם הזול יותר? אין לי בעיה לשלם יותר השאלה היא לגבי יחס מחיר-תמורה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by קוזמו,

דיסק קשיח, מארז וספק כבר יש (אם הספק לא יספיק, אני ארכוש חדש מחוץ לתקציב הנ"ל). מה צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון וכמובן כרטיס מסך. הרעיון הוא לצמצם השקעה ככל הניתן במעבד ולוח אם, לשים 8GB זיכרון ואת רובו המוחלט של הכסף על כרטיס המסך. ההיגיון הוא (ואשמח לקבל תיקון מבוסס) שכל מעבד מודרני בסיסי יספיק לכל הפעולות הנדרשות ממעבד במשחקים, אבל לטובת ביצועים גבוהים ברזולוציה גבוהה יש צורך בכרטיס מסך חזק ככל הניתן ולא יווצר צואר בקבוק עם המעבד. אשמח לקבל מפרט בהסתמך על הנ"ל. בנוסף, מכיוון שכבר מזמן איני מעודכן במה שקורה, אם עתידים לצאת בקרוב כרטיסי מסך חדשים שישנו את כל התמונה, אודה למי שיפנה את תשומת ליבי לכך. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by alone66,

שלום, אפשר לקבל חוות דעת על מחשב טושיבה דגם - Satellite L750 -1LM המחשב מיועד לעבודה משרדית יששומי אופיס מוסיקה , חיבור לטלוויזיה וציפייה בסרטים תודה מראש

13. Started by דניאל,

מישהו יכול לעזור לי לעשות מפרט למחשב שיהיה מעולה לעבודות גרפיקה?? ויהיה מאוד חזק ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ההבטחה המפתיעה של אינטל קורמת עור וגידים על הבמה, עם הצגה ראשונה של נייד גיימינג בעל מעבד ממשפחת ה-K הניתנת להמהרה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-למחשב-נייד-עם-מעבד-מכפלה-פת/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…

16. הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תודה מראש לכל המסייעים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס ואולי כבסיס למדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס והורדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eviatarp,

מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד: Arctic Freezer 13 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 כרטיס מסך: Asus Radeon 290 DirectCU II OC 4GB GDDR5 כונן קשיח: Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB ספק: SeaSonic 850W 80+ Bronze M12II-850 מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition (כבר קיים אצלי בבית) סהכ:5030 ללא הזכרונות דרך KSP התקציב שלי הוא 6 אלף אני מתכנן לעשות OC ובעתיד גם לעשות CF אשמח לחוות דעת, עצות לשיפור, אם המחשב יהיה מספיק קר ושקט, האם מספיק מתח

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כמו בכותרת, מחפש נייד לגלישה (בעיקר ניהול דפי פייסבוק) וסרטים. עדיפות לכונן קשיח כמה שיותר גדול. כל השאר לא כזה חשוב, אבל עדיף בין 13-16 אינץ'.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Pika007,

אני צריך חוות דעת או עצה- בזמן שההארדיסק לא "טוחן" בנייד החדש שלי (ה 1520) יש רעש סטטי מציק באוזניות ואפילו ברמקולים. ברמקולים לא שומעים את זה אלא אם מצמידים את האוזן לאחד מהרמקולים, אבל באוזניות שומעים את זה..... -ברגע שאני מפעיל כל ישום עם סאונד כלשהו, הרעש נבלע כליל בתוך הסאונד של הישום, אבל הסיפור הזה עדיין מציק לי.... מישהו מכיר את העניין? זו זליגת חשמל או מה? S: *הרעש לא מתגבר או נחלש שאני מגביר ומנמיך את עצמת הסאונד, אלא אם מדובר ברמקולים עם הספק חיצוני. הרעש בפיץ' גבוה מאוד, ופשוט מחרפן אותי. הוא חזק מאוד שאתה בחדר שקט S: תודה לעונים. עריכה- מצאתי את מקור הרעש. זה המאוורר X_X משום מה זה משפיע גם באוזניות. יש רעיון מה לעשות? :\ עריכה 2- מסתבר שאני מדמיין דברים, או …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Evgeni,

שלום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד לסטודנט, נדרש להריץ מספר תוכנות כבדות במקביל וגם למשחקים. אם ניתן לחסוך ולרדת לכוון של 4500 ש"ח בלי לפגוע יותר מידי בביצועים, אז יהיה אפילו עדיף. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box 700 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 650 ש"ח זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 495 ש"ח ספק כח: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 285 ש"ח צורב LG GSA-H44N DVDRW X18 DUA…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by moshel7,

שלום לכולם האים מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.