ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום! מחפש לקנות לעצמי מחשב נייח אחרי שהנוכחי התחיל בקושי לזוז. מתעניין במשחקים ו machine learning, אז חשוב לי כרטיס גרפי טוב. בגלל עבודה עם אנדרואיד אני מעוד מעדיף מעבד של אינטל (בשביל תמיכה באמולייטור). בנוסף חובה שיהיה SSD, והייתי רוצה לפחות 16GB RAM. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (כרגע כותב אפליקציות לאנדרואיד, בעתיד אולי משהו אחר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הגיעה הזמן להחליף מחשב! אין לי עדין תקציב זה תלוי במה שאני אצטרך, אני צריך מחשב נטו + מארז (בלי מסך עכבר מקלדת וכו'), הדגש כמו שכבתי יהיה על משחקים כבדים כנראה, מינמום ג'יגה RAM וכרטיס מסך טוב כי זה אחד הדברים שמתיישנים די מהר. עוד פעם אין לי תקציב מדויק אז אם תוכלו לתת לי גם ב4500 בערך וגם מעל 5000 עד 6000 כדי שאני אראה את ההבדלים ואדע אם כדי להשקיע עוד 1000 או שזה לא ישנה בביצועים. תודה מראש, רועי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד לסטודנט, נדרש להריץ מספר תוכנות כבדות במקביל וגם למשחקים. אם ניתן לחסוך ולרדת לכוון של 4500 ש"ח בלי לפגוע יותר מידי בביצועים, אז יהיה אפילו עדיף. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box 700 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 650 ש"ח זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 495 ש"ח ספק כח: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 285 ש"ח צורב LG GSA-H44N DVDRW X18 DUA…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במחשב ביתי שיתאים לכלל בני הבית 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K-5K במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 0.5K 2. מה שימושי המחשב: אופיס, צפייה בקבצי ווידאו (גם HD), משחקים (FIFA, SIMS) וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך איכותי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 9 (שקט מאוד) 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: WIN 7 , התקנה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רחובות (אפשר KSP ,IVORY או אחרת), שירות טוב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אינני מתמצא מספיק, התקנים רגילים שיתאימו לשנים הקרובות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד.. איך המחשב הזה ? http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=7221822&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=VRqCjC7BBTkwCjCECjCE אני רוצה מחשב נייד 13.3 ושיהיה קל. המחשב הוא בשביל לימודים ואני גם מטייל הרבה ושיהיה אפשר גם לשחק בו... חשוב שיהיה אחריאות בין לאומית. אני רואה שבמחשב הזה יש הכל- אחראיות בין לאומית, מסך 13.3, מעבד חזק וכרטיס מסך.. התקציב הוא עד 800$ (כולל מיסים) שזה אומר 750$ בערך. שווה לקנות את המחשב הזה?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מניח שחסר לי קירור למעבד - אשמח להמלצה לקירור שקט. חסר לי עוד משהו? לא צריך ציוד היקפי לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS4 ¤747 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39294 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤639 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=37375 כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤103 כמות:1 http…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו המחשבים שיש לי בבית : 1. מחשב משחקים ואינטרנט מעבד פנטיום 2 , 333 MGZ לוח אם מתוצרת asos CD + צורב זכרון 160 ספק כוח חדש דיסק 14 GIGA פה ההתלבטות פחותה. המחשב הזה צריך שדרוג וניעור רציני. התכנון הוא כזה : החלפת מעבד לפנטיום 4 (סלרון) - 3.0 החלפת HD ל WD80 GIGA הוספת כרטיס מסך רציני יותר - Gforce או ATI האם פה אזדקק להחלפת לוח האם למרות שהנוכחי מצויין ? תקציב למחשב הזה 1500 שח 2. מחשב עבודה + משחקים מעבד פנטיום 3 , 800 MGZ לוח אם מתוצרת לא ידוע CD זכרון 160 דיסק 80WD GIGA (חדש) באתי לשחק עליו עם SIMS2 וזה לא עלה. מה המלצות השדרוג שלכם ? נא להתחשב שזהו מארז FLEX (ז"א מארז קטן !). האם אצטרך שדרוג רציני או שמספיק להוסיף כרטיס מסך נורמאלי ? תקציב פה , 500 שח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת לוח גרפי שיתאים לאיור, עיצוב ux ui....אנימציה שמעתי על כמה חברות בניהן: wacom, huion, microsoft studio... יש לי כמה שאלות- יש לי מחשב נייד איטי וכדי להשתמש בלוחות הבנתי שצריך לחבר אותן למחשב, האם לוח גרפי מחייב חיבור למחשב או שיש לוחות שפועלים בלי מחשב? ואיזה לוח גרפי אתם ממליצים לקנות? אני סטודנטית ולא רוצה להוציא יותר מ- 3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,059.08 ש"ח A-DATA 256MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 756.41 ש"ח GIGABYTE GA-K8NXP-9 - 939 (nForce4Ultra) - ATX 1,263.04 ש"ח SAPPHIRE Radeon X800XL 256MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 2,375.67 ש"ח WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 618.92 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 399.89 ש"ח sUnshine Diabolic (8005) - 400W - RED לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 276.16 ש"ח Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 363.99 ש"ח סך הכל לתשלום: 7,11…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בהמשך לכותרת, זקוק להמלצה למפרט ב3.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Overwatch, Pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים אחד 24 ואחד 23, המשחקים כרגע רצים על המסך של ה24. -לאילו ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5,500 2. מה שימושי המחשב? שימוש עיקרי הוא תכנות, אני משתמש הרבה בVM והאמת שאני לא חושב שצריך מפריט מטורף עבור זה, גם i5 דור 3 הספיק לי עד כה עם 8GB RAM, לכן אני דיי בטוח ש16GB יספיקו כעת. שימוש נוסף הוא גיימינג, גם פה אני לא גיימר מטורף שצריך 120FPS, עד כה הספיק שלי AMD 7950 ישן עם 3GB. שימוש אחרון הוא עריכת וידאו קלה ביותר של הקלטות מסך שאני מבצע, פה אין לי ניסיון קודם לכן אני תוהה האם כרטיס מסך עוזר בנושא הזה? שאלה נוספת - האם כרטיס מסך עוזר בשימוש בVM עם מספר מערכות הפעלה? בהנחה ויש עוד RAM פנוי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מאוד רוצה nvme m.2, יש מצב שאסתפק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש רק HP או DELL או IBM אז בבקשה להציע לי רק מחשבים שלהם אני צריך מחשב ללימודים ונסיעות שאני יוכל לראות בוא גם סרטים (גם בדיוידי וגם בדיויקס) וגם שיהיה אפשר גם לשחק עליו קצת חשוב שיהיה צורב דיוידי,הרד דיסק גלול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זיכרון (עדיף DDR2), רשת אלחוטי מובנה, וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זיכרון) אני מחפס שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ערוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבש מיתחת למחשב) ועדיף שיהיה חיסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדוטן) אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה א…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב הישן שלי עגלה. כל טעינה של תמונה גדולה בפוטושופ מצריכה הפסקת קפה של 5 דקות. עזרו לי להגמל מקפה! קודם כל - לשאלותיכם: 1. התקציב הוא 3K בנסיון לחסוך ככל הניתן. 2. המחשב ישמש ללימודי עיצוב, כלומר שימוש מסיבי בפוטושופ, אילוסטייטור, אינדיזייןת פרימייר וכנראה גם אפטר-אפקטס. כאמור, השימוש ללימודים, אבל השאיפה בהמשך להפוך את זה לפרנסה. כמעט ולא יהיה שימוש בתוכנות תלת-מימד. מעבר לזה, רק שימוש מזדמן - אופיס, מוזיקה, גלישה, הורדות וסרטים SD. 3. אין צורך בציוד היקפי כלל. נשאר עם מסך ה- CRT הישן והטוב כרגע. 4. אין צורך בצורב. יש לי דיסקשיח WD של 320GB, אבל אני מתלבט אם לא להוסיף שני 500GB ולחבר אותם ב- RAID 1 לצורך גיבוי, תלוי במחיר, כמובן. 6. יהיה נחמד אם אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהמפרטים הבאים עדיף המיועד למשחקים כבדים ועתידיים (CRYSIS) הצעות לשיפורים במסגרת התקציב יתקבלו בברכה אני מבקש רק לא להתייחס למסך - פשוט זה המסך הסופי. .: מפרט I :. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 720.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤470 ס…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-