עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בחנות מחשבים באזורי הציעו לי את המפרט הזה: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 המחיר: 1100 כולל הרכבה (שדרוג של המחשב הישן שלי). בדקתי ב-ZAP ואני יכול להביא הכל בכ-750 ש"ח. האם יש המלצה למפרט זול יותר שמשתווה או אפילו עולה על המפרט שהציעו לי? אני מוכן לחרוג ב-100 ש"ח עבור משהו ששווה לחרוג בשבילו. תודה רבה מראש ושנה טובה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Shadow of Mordor, The Witcher 3, DA:Inquisition -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות - במטרה להגיע קרוב ל-60FPS ברזולוציה סבירה/גבוהה (ללא AA) 3.…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by galai198777,

האם כדאי לשדרג ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חברים, אשמח לעזרתכם במפרט למחשב גיימינג לא כבד השימוש יהיה למשחקים כמו פורטנייט וכו' ראיתי בפורום מדור מחשבים מומלצים את המפרט המופיע מטה ונראה לי די סבבה במיוחד שאוכל לשדרג קצת את המחשב הזה בהמשך. אשמח לדעת האם היום כבר יש חלופות טובות יותר בעלות מול תועלת. תודה מראש מעבד AMD Ryzen 3 3300X 4-Core CPU BOX 650 ₪ לוח-אם Asus PRIME B450M-A | Gigabyte B450M-DS3H 400 ₪ זכרונות DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 400 ₪ כרטיס מסך NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB 1,200 ₪ …

7. קניתי נייד והמטרה שלי לבצע אימג' לכונן C כל עוד שהוא לא התחבר לאינטרנט והוא נקי מוירוסים. חיברתי כונן חיצוני וניגשתי לביוס כדי להגדיר למחשב לפנות אל הכונן החיצוני עם ההדלקה. למרות זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב דיסק האיתחול לא עולה. אציין רק כי הכונן החיצוני חדש וכשאני מנסה לאחר ההדלקה לקרוא מהכונן החיצוני אני מצליח לקרוא.גם בדיסק האיתחול עצמו אין בעיה כיוון שכאשר אני מכניס אותו לכונן של המחשב הנייח הוא עולה עם ההדלקה של המחשב.כך שהבעיה לא נמצאת שם. מה שכן – הכונן החיצוני הגיע עם כבל מוזר.בצד אחד של הכבל יש את המחבר הקטן שהולך לכונן החיצוני ובצד שני של הכבל יש חיבור מוזר – שני מחברי USB. האם מישהו יודע למה יש לי שני מחברי USB? הרי אני צריך רק אחד. האם הבעיה נעוצה בכך …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by דובי770,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD כל הסידרה מ4 עד GHOSTS, JC2 BF4 SR THE THIRD NFS RIVALS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אשמח לדעתכם על המפרט הבא והמלצה על מסך כמפורט למטה. תודה! https://tms.co.il/builds/362302 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k אפשר חריגה של מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך '2k 27 ומעלה באזור ה1200₪. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך מארז. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

10. 1. מה התקציב המירבי? 5,500 2. מה שימושי המחשב? שימוש עיקרי הוא תכנות, אני משתמש הרבה בVM והאמת שאני לא חושב שצריך מפריט מטורף עבור זה, גם i5 דור 3 הספיק לי עד כה עם 8GB RAM, לכן אני דיי בטוח ש16GB יספיקו כעת. שימוש נוסף הוא גיימינג, גם פה אני לא גיימר מטורף שצריך 120FPS, עד כה הספיק שלי AMD 7950 ישן עם 3GB. שימוש אחרון הוא עריכת וידאו קלה ביותר של הקלטות מסך שאני מבצע, פה אין לי ניסיון קודם לכן אני תוהה האם כרטיס מסך עוזר בנושא הזה? שאלה נוספת - האם כרטיס מסך עוזר בשימוש בVM עם מספר מערכות הפעלה? בהנחה ויש עוד RAM פנוי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מאוד רוצה nvme m.2, יש מצב שאסתפק…

11. Started by AmL1,

למשחקים וכאלה כולל ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי מסך 17 או 19 LCD וכרטיס קול 5.1 טוב=] תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Pazo5,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. למנהל בחברה דרוש מחשב נייד חדש עם דגש על הפרמטרים הבאים: 1. ניידות מקסימלית (משקל מינימלי) 2. זמן סוללה ארוך 3. מסך איכותי ונוח לשימוש ממושך בדרכים (מטוסים/רכבות) - שימוש משרדי בעיקר אבל גם קוד. 4. מקלדת נוחה לשימוש של ממש. 5. רמת ביצועים גבוהה. 6. עמיד, בנייה איכותית לשימוש לאורך זמן בדרכים. על הכוונת כרגע: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7616 http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3747&sub_category_id=1040&id=899 http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3590&sub_category_id=1040&id=899 http://ksp.co.il/?select=.268..271..43.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16180&txt_search=&buy=&minprice=4319&m…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by lidorhadad,

התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by navk2,

יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSAR3E02M00UH2 האמת שמה שהפריע לי בטושיבה הוא שהוא לא תומך בתקן N.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by PSdesign,

אז הגיעה הזמן להחליף מחשב! אין לי עדין תקציב זה תלוי במה שאני אצטרך, אני צריך מחשב נטו + מארז (בלי מסך עכבר מקלדת וכו'), הדגש כמו שכבתי יהיה על משחקים כבדים כנראה, מינמום ג'יגה RAM וכרטיס מסך טוב כי זה אחד הדברים שמתיישנים די מהר. עוד פעם אין לי תקציב מדויק אז אם תוכלו לתת לי גם ב4500 בערך וגם מעל 5000 עד 6000 כדי שאני אראה את ההבדלים ואדע אם כדי להשקיע עוד 1000 או שזה לא ישנה בביצועים. תודה מראש, רועי

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ios,

שלום רב, המחשב הוא להורי. בהנחה שאני לוקח אחד ממפרטי המחשב המשרדיים שמפורסים באתר, כאשר אין לי באמת צורך בכונן 275GB SSD האם אפשר לנצל את אותו התקציב בצורה טובה יותר. בניתי מפרט ב - TMS הייתי שמח לקבל הערות: איפה ייווצר צוואר בקבוק. האם שווה לשים ספק אחר/ כונן SSD אחר? תודה מראש מעבד: Intel Core i3 7100 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪457 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 מחיר: ₪217 מארז: Antec VSK-4000B-U3 כמות: 1 מחיר: ₪130 …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by or6310,

[TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD]Intel I5 3470 3.2Ghz + Zalman Ultra Quiet CNPS80F[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]צורב DVD[/TD] [TD]LG / Lite-ON DVD-RW X24[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Transcend 4G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דיסק קשיח[/TD] [TD]Seagate 500G Barracuda Sata3 7200RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Sapphire R9 270X Dual-X Boost 2GB GDDR5 OC[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster K280[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]Seasonic ECO 500W 80+ 120mm Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 4, align: rig…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zzrxox,

המחשב אמור לעבור OC כשהמטרה להגיע עם המעבד לאזור ה - 3.5-3.4 GHZ ושיהיה ביחס של 1:1 עם הזכרונות,על מספר רכיבים כבר החלטתי ( אתם יכולים להתייחס ולהציע חלופות טובות יותר רק אם זה זול יותר או מאד משתלם מבחינת כדאות ובכפוף למטרת ה - OC שאני מייעד למחשב ) ועל מה שלא ממתין לשמוע מכם. מעבד - E6400 קירור מעבד - אני מניח שאני הולך על ה - TUNIQ בנוסף,איך הגריז שלו שבא עם המאוורר ? לוח - ASUS P5B DX זכרונות - 2 GB - ממתין להצעות,זכרונות טובים ל - OC ושיאפשרו יחס של 1:1 כרטיס מסך - אני מתלבט בין ה - 256MB ל - 512MB של ה - X1900XT ,דבר נוסף עד כמה הכרטיס מרעיש והאם הרעש ישמע בהנחה שהמארז יהיה P180 ? כרטיס קול - CREATIVE PLATINUM דיסק קשיח - WD 74GB 10'000 + WD 250GB 16MB SATA2 צו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Evyatar,

אלו החלקים שאני צריך למחשב, את השאר יש לי זיכרון- 478 ש"ח TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 מעבד- 1065 ש"ח Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח- 583 ש"ח M.B INTEL SOCKET 775 LESS 700 NIS כרטיס מסך- 1680 ש"ח ATI RADEON X1800XT PCX 256MB VIVO SAPPHIRE גוף קירור- 235 ש"ח Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler סה"כ- 4041 אה ואם אפשר ספק פשוט נמחק לי מהרשימה.. יש לי CODEGEN 400W ולא נראה לי שהוא יחזיק תעסק. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום. התקציב המקסימילי הוא 3000, יש אפשרות לחריגה עד 200 שקל בערך. הדרישות שלי מהמחשב הן בראש ובראשונה כללי, אינטרנט ושטויות, אולי מעט גיימינג קל (שהמחשב יהיה מספיק חזק לדרישות מערכת מינימליות לעוד כמה שנים טובות). ברמת העיקרון יש לי עכבר ומקלדת, לא הכרחי לשים אבל אם יש חור בתקציב אשמח לאלחוטי. מסך דרוש אשמח ל23" אם יכנס. חשוב המחשב יהיה שקט, המראה של המארז עצמו לא מעניין אותי בכלל. אין תכנון לOC כלל. מודה מראש לכל מי שמייעץ פה, תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by PashutKohav,

כותרת, בלי ציוד, רק המחשב עצמו ללא מסך, מ-0 עד מארז.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן, כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים