ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום! מעוניין לרכוש Dell Vostro 14 5000 5481. השאלה היא לגבי ה-wifi שלו. בעבר היה לי את הדגם הישן 5470 והיו בעיות עם מהירות הגלישה (בעיות שקשורות במכסה של המחשב שהיה חוסם את הסיגנל). האם מישהו יודע אם פתרו את הבעיות האלה בדגם החדש? האם יש בעיות נוספות שאפשר לדעת לפני רכישה? מה חוות הדעת באופן כללי על הדגם הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסתכל על 2 המחשבים האלה, ולא מבין מה ההבדל ביניהם למעט גדלי המסך, אולי אחד מהם הוא דגם יותר חדש ? ובכללי, האם המחשבים טובים טובים לעריכה ? ( after effects , premiere ? ) המחשבים הם : 1. http://ksp.co.il/?store=kspnaharia&uin=26716 2. http://ksp.co.il/?store=matam&uin=27031 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ואופיס. * מטרות המחשב? Visual studio בעיקר WPF ,Silverlight אופיס * גודל המסך? 13 אינצ' (נראה לי... לא גדול מידי ולא קטן מידי, משהו בינוני) * משקל רצוי? עדיף לא כבד מידי, אבל מוכנה להתפשר בשביל איכות ומחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו שישרוד נסיעות של שעתיים שלוש. שוב, עדיף ארוך, אבל לא על חשבון איכות או מחיר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר? אין לי ממש הגבלה. הדגש הוא על איכותי לא יקר מידי. זאת אומרת, אני צריכה את הזול ביותר שיית…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים ועריכת מוזיקה וסאונד באופן כבד גם כן. תקציב מקסימלי- 6000, בהחלט יהיה נחמד לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות. דוגמאות לתכנות: קיובייס 5, אבלטון לייב, reason, kontakt. דוגמאות למשחקים: קרייסיס, דיאבלו 3, סטארקרפט 2, modern warfare 2, dragon age, mass effect 2, batman arkham asylum, left 4 dead 2.... אני רוצה לשחק בהגדרות מקסימליות. מתכנן גם לקנות מסך, אך לא יודע בדיוק איזה. לא פחות מ- 19" בטוח, אבל נא לכלול את המסך במפרט אך ורק לצורכי חישוב עלות, אני לא מתכוון לקנות מסך בלי שאראה אותו בעצמי קודם בחנות. חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי. חשיבות השקט- 11 לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אם כי אם כרטיס המסך יגיע עם אפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשנו לחבר שלי מפרט מחשב למשחקים ו OC ולקחנו מ[צונזר] ממערכות המחשב שלהם מחשב ב 4,819.83 ש"ח [צונזר] זה המפרט של המחשב, שווה או להחליף חלקים ? מעבד: מבוסס AMD Athlon XP זיכרון: 512MB TwinMos DDR PC3200/400 לוח אם: ABIT NF7 (nforce2) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR דיסק קשיח: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 כונן דיוידי: BENQ DVD 1648A X16 צורב: LITEON 48x 24x 48x CD-RW כונן דיסקטים: 1.44 מודם: PINE FM-3621-31 (ECS2819F) 56K VOICE - PCI מארז מקצועי: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE מאורר מיוחד למעבד: Thermaltake Volcano 11 < הפרסום אסור. ראה הוזהרת. >
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ב- 4,500 ש"ח או קצת יותר. המחשב למשחקים. AMD מועדף. אם יש, הייתי רוצה מאווררים שלא מרעישים אבל עדיין מקררים מספיק. לא צריך מסך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכם. ראשית : 1. מה התקציב המקסימאלי ג6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כן, אך אם הפרשי הביצועים הינו קטן, עדיף לחסוך P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים, אך לרוב עבודה יום-יומית 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כן, ספק כוח 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי מחשבים 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- כרטיס מסך בלבד לא "אחפור" לכם יותר מידי אלא אגש מיד לנקודה. מראש אצהיר שאני מעדיף לרכוש את הציוד ברשת אייבורי מכוח קירבת הסניף לביתי. המפרט עליו המלצתם (החזק ביותר ללא ציוד היקפי) מצא חן בעיניי, אך ברצוני לערוך בו שינוי קט…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מפרט המחשב שאני עומד לקנות: מסך מחשב 23.6 1920*1080 samsung מארז+ספק 600W GX300-600+600W Antec זיכרון RAM 8*2GB HyperX דיסק קשיח 1TB seagate כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB מעבד 4.0 Ghz i7 6700K אס-אס-די intel ssd 600p m.2 256GB לוח M Gigabyte H170M-3DH-GSM אני מתגייס עוד 9 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מחשב , כי בזמן שאני יהיה בצבא אני בקושי ייגע בו. …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם:צפייה בסרטים בעיקר,עריכת תמונות וסרטי וידאו ביתיים מידי פעם,משחקים לעיתים רחוקות ומשחקי תלת מימד לעיתים עוד יותר רחוקות(אם בכלל),MATLAB לעיתים רחוקות,וכמובן אינטרנט ואופיס. מישהו שמבין מפורום מאוד איכותי בנה לי מפרט רציתי שתגידו לי מה דעתכם ואם יש יותר זול: (המחירים מ KSP) מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 256Mb 400MHz Kingston CL3 150 2 300 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Bu…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לשדרג את המחשב, דרוש שדרוג רק מבחינת מעבד, לח אם וזכרונות. זה מה שהרכבתי באמזון: כולל משלוח מדובר על 519$. האם בארץ אוכל להרכיב מפרט זהה מבחינת הרמה במחיר זהה? מבקש הצעות אם אפשרי. עדיפות לSTART-PC. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זה שדרוג מחשב, ללא מארז ספק והארד דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים , אני מתכנן לקנות מחשב נייח בקרוב בעיקר למטרות גיימינג. אני מתלבט אם לקנות את המחשב בחודשים הקרובים או לחכות עוד קצת לקראת היציאה של כרטיסי המסך החדשים של nvidia. האם לדעתכם כדאי לחכות? האם המחירים בדר"כ זהים בין דור לדור ? אשמח לעצה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני מפרט לOC רציני ולמשחקים כבדים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-