עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oranili,

עדיפות לSAMSUNG SONY לא LENOVO ולא DELL ! תודה רבה מחשב נייד:תקציב - 2900 ש"ח שימושים - אינטרנט , אוטוקאד 2012 - חשוב מאוד , אופיס , שיוטיוב ירוץ חלק . יצרן מועדף- SAMSUNG גודל מועדף- 13.5

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? ~2300. אם צריך חריגה עד 2500 מה הם מטרות/שימושי המחשב?עבודה משרדית, תכני HD, עיבוד תמונה בעזרת מאטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא; המחשב יתחבר למסך LCD של LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש כונן DVD אחד, דרוש עוד אחד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב! 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yifty,

שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zyael,

שלום רב, אשמח מאד לחוות דעתכם אודות המפרט הבא שהוצע לי. רקע: 1)תקציב: 4K 2)שימוש: בעיקר עבודה משרדית, וגם תוכנות כמו matlab ופוטושופ (שימוש בינוני-קל) 3)לא מתוכנן אוברקלוק 4)הרכבת מחשב תהיה בחנות 5)אין צורך בכרטיס מסך, מקלדת ועכבר 6)הקנייה מתוכננת בשבועיים הקרובים. המפרט: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4690 3.5Ghz - IR23 - מחיר 3315 ש"ח מעבד אינטל Intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד Arctic cooling freezer 13 CO CPU cooler לוחות אם למעבדי אינטל - Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2XPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - G.Skill 2x4GB DDR3 1600 Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sat…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. טוב. אחרי כל השינויים והשיפורים מהת'רד שפתחה הילה, הנה מה שנשאר. הכוונה היא ליצור מחשב (בלי הרד דיסק וCD) שיחליף את העגלה הקיימת (נרכשה ביולי 1999). מה שאני עושה עם מחשב עכשיו זה דיי אינטרנט ותיכנות, אבל בהינתן מחשב יותר רציני, משחקים בהחלט באים בחשבון (המשחק האהוב עם המחשב הישן: CIV1 בגרסת EGA). המפרט: AMD Athlon XP 2100+ - 643 Epox 8RDA+ - 736 TT Volcano 7+ - 115 DDR-RAM 512MB 3200 (Winbond) - 596 Sapphire RADEON 9500 Pro - 1172 Compucase HEC Midi Tower CI-6A19+300W P/S - 324 ------ 3586 (3516 במזומן - כל זה באיזה חנות ברשת, אני אשמח לקבל בפרטי עוד כתובות של חנויות לצרכי השוואה). הרד דיסק יש לי (40G/7200rpm של WD) וDVD/CDRW יש לי (combo - philips) כך שנראה לי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בניתי מחשב ורציתי שתגידו לי אם הוא טוב או לא ...אם יש מה להוסיף או להוריד ... ובכן הנה ההצעה : CPU: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[702 nis] Motherboards for AMD: Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN,5.1 Sound,USB 2.0)[484.98 nis] Memory: DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory[394.35 nis] CPU Colling: Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler76[76.78 nis] Hard Disc: Wester Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[563.48 nis] Video Card: ATA Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card[1,180.27nis] case: Chieftec Dragon DA-01BD Black Fukk Tower(P/S not included)[487.08 nis] Power Supplie: ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV[122.41 nis] אז מה אתם חושבים צריך לשנות משהו לה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by saarxee,

מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by xray,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Antec Nine Hundred No P/S Black ATX Case , יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=257 …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avilanthe1,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AMIT1024,

הציעו לי לקנות היום נייד ישן של COMPAQ.עם מעבד PENTIUM III.אני מבין היטב במחשבים...אבל אינני יודע מה ערכו של הכלי בשוק.אוכל רק לומר שמצבו חדש לחלוטין!!!....ללא שריטה אחת עליו!!! והוא תקין לחלוטין...שאלתי היא האם הוא שווה 500 שקל???? כמובן שאין לו BT WIFI או כל התקן חדש אחר....אבל כסתם מציאה הוא שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, מבקש בבקשה מפרט שכולל מעבד חזק, הרבה זיכרון וכונן SD ... עד 3000 שח ללא מסך. תודה מראש ☺

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ehudtr,

מעוניין במחשבים לבן 15 ובן 12 שיתאים גם למשחקי הרשת שהם משחקים בגילאים אלה כמו:רובלקוס ומשחק כמו wwarthounder. איפה קונים היום מחשבים במחיר טוב ביחס למפרט?איזה מפרט יתאים לשניהם ככה שיחזיק להם שנים רבות ויהיה להם גם אחריות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?12000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גרפיקה ובלו-ריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים שעתידים לצאת הכבדים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dino,

אני צריך מפרט למשחקים ואוברקלוק בתקציב של 7300ש"ח, המחשב חייב לכלול מסך ViewSonic P90F או את ה-ViewSonic P95F, עכבר Logitech MX700 {מקלדת מספיקה אפילו ג'נרית מסריחה}, רמקולים לא צריך, לא צריך צורב, לא צריך כונן DVD, ומעבד אני חושב בכיוון ה-AXP2100 לאוברקלוק ולוח אם ABIT NF7-SL REV2, את השאר אני משאיר לכם. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yaakovabo,

שלום, השימושים העיקריים הם תוכנת אוטוקאד סקאטצאפ וכדומה. איך המפרט הבא? אשמח להערות או הארות! התקציב הוא בסביבות 3500 [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 מחיר: ₪22 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Corsair 8Gb CML8GX3M1A160…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by guypld,

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=745658 מחשב נייד HP Compaq 610 VC266EA נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core 2 Duo דגם מעבד T5870 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR2 דיסק קשיח (GB) 320 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM בבאג הציעו עליו 3080 ש"ח. היעוד שלו זה מחשב ללימודים, אינטרנט , אופיס, תכנות בשפות שונות(דורש אקליפס ואפאצ'י), וגם איזה סרט פה ושם. כפול ליבה כבר טוב, 7200RPM זה אחלה. השאלה אם מישהו התנסה איתו? קצת מבאס אותי שהמסך שלו מבריק, המחשב טיפה גדול ומסורבל לסחוב אותו בתיק אני מניח. אבל הטווח הוא עד 3000 ש"ח.... :\ מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Zil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

22. Started by momi2004,

1מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח אפשר לחרוג עד 100-200 שקל 2 מיועד לגלישה, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים מדי פעם. ילדה בת 9! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה, עם הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. כפר סבא, יש לי חנות אייבורי מול הבית. לא חובה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by srulikg,

שלום. התקציב שלי מאוד גבוה ואני מעוניין בחלקים הכי טובים. (ומשום כך הכי יקרים) אני מעוניין שתציצו במחשב לגיימרים באתר KSP שעולה איזה 13 אלף ותגידו לי מה דעתכם על המפרט ואם כדאי להחליף חלקים לחברה אחרת או למשהו יותר טוב. האתר: ksp.co.il תלחצו על "מחשבים נייחים" באמצע ואז בצד ימין מהרשימה תבחרו ב"מערכות מחשב לגיימרים" ואז יופיעו כמה אפשרויות. תבחרו באפשרות הכי יקרה שעולה 13615. אני מודה לכם מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם רכשתי מהאתר את המחשב שלי לפני כ-6 שנים מהמלצות שלכם באתר והוא החזיק ומחזיק מאוד יפה! עד היום אני נותן לכם קרדיט לחברים והמשפחה שלי שקונים מחשב חדש ומפנה אותם אליכם. אני לא גיימר גדול, אבל לאחרונה ניסיתי משחקים חדשים וראיתי שהמחשב לא סוחב וגם ישנה האטה משמעותית בהרצת תוכנות פשוטות ביום-יום. אז הגיע הזמן לעבור למחשב חדש ולתת להורים לאמץ את המחשב הישן והטוב. אז התקציב הוא כ-4500 ש"ח ללא מסך (נראה לי שיספיקו המסכים הקיימים, אחד מהם נקנה לפני כשנתיים). רצוי כונן SSD גדול יחסית (אני חובב כוננים גדולים ) וכרגע אשאר עם מערכת השמע הקיימת (מערכת סטריאו ישנה). הנה השאלון ושוב תודה מראש לכל העונים! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התק…

25. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים