עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ZXY1,

לקצת משחקים + קצת הורדת שירים / אימיול + קצת אופיס + קצת אינטרנט עדיף מעבדי אינטל C2D כרטיס מסך נפרד / או על הלוח (מה יותר טוב בגבולות התקציב?) לוח אם טוב של חברה ידועה + צ'יפ 965 בעל חיבור ישן IDE 1 לפחות + SATA + USB 6 כונן קשיח 160 GB (מספיק לא?) צורב טוב בתקן SATA מארז + ספק איכותי לפחות 400W (אמיתי) (כול הרכיבים החיצוניים בצבע שחור) תודה

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by dino,

אני קונה בעוד 10 ימים בערך את המחשב הבא: AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 512MB DDR 333 KINGSTONE WESTERN DIGITAL 80GB 8MB CACHE MSI GEFORCE 4 TI4200 128MB DDR333 ASUS X52 ENERMAX FS-710BB + ENERMAX 350W PSU כמה לדעתכם המחשב הזה יקבל בערך ב-3DMRAK? ואני מצטער עם זה לא הפורום פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב מזה לשאול את השאלה. ואם אתם יכולים בבקשה לא להגיד לי לך תשווה באתר שלהם, כי לפעמים אנשים עשו כל מיני המהרות שאי אפשר לדעת. תודה מראש. ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by kapelnik,

אני לא יכול להוסיף יותר מהמחיר הזה..אם יש לכם חלקים יותר טובים במחיר זול יותר אז בבקשה לכתוב פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים עד כמה שאפשר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך רק צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כ…

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Zinger777,

שלום, כמו שאתם יודעים יש לפטופים מ2K עד 12K (כמובן שיש מעבר אבל לא נהיה קטנוניים). באוק' 2012 אני מתכנן להתחיל ללמוד באב"ג ואני אהיה הראשון בבית שלא לומד קל"ב אז אני לא יודע בדיוק מה אצטרך מהלפטופ שלי. נניח ואין גבול לתקציב - מה אצטרך לתת לו דגש בלפטופ? יש גדלי מסך מומלצים יותר ללימודים? (אני מניח ש10" לא יהיה נוח מדיי). בתור סטודנט לתכנות - צריך לשים דגש על רכיב מסויים? מעבד חזק? הרבה RAM? מאיזה משקל המחשב נהיה מעמסה מדיי ולא נוח להסתובב איתו? מעבר לזה יש חברות שההרכבה שלהם גרועה או איכות החומרים נמוכה? תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. אני מעוניין רק ב: מעבד לוח אם זכרונות צורב DVD מארז פשוט אני רוצה גם מפרט של P4 וגם של AMD תודה לכם ולא צריך גם עכבר ומקלדת וכל הציוד ההקפי

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by ben-zone,

מיועד לגלישה באינטרנט ועבוד תמלילים כך שלא נדרש מעבד אדיר או כרטיס מסך מדהים. מה שכן נדרש זה לוח ומארז קומפקטיים ככל האפשר, ודגש על פעולה שקטה. מסתפק בקשיח רגיל. תקציב - לא ממש קריטי (אם כי אני מעריך שעקב ההסתפקות בביצועים חלשים לא יהיו הפתעות מגונות). תודה מראש לעונים. בן

7. שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא ועל המחיר המוצע? כיצד אפשר לשפר את המפרט (חשוב כרטיס מסך מאוד טוב לעבודה של עיצוב גרפי) לוח אם ASUS P4P800S Hyper-Threading Technology Support Dual DDR400 AGP x8 Technology 5PCI 6 Channel Audio & SoundMAX Digital Audio System S/PDIF-out on Back I/O Port 10/100 Mbps LAN Supports Max. 8 USB2.0 Ports Support 2 Serial ATA 150MB/s 2 ATA 100 מעבד Intel P4 2.8Ghz HT זכרון Kingstone 512GB DDR 400Mhz דיסק קשיח IBM/Hitachi 60GB 7200rpm סי.די.רום LG x52 צורב Samsung x52x48x52 With 8MB Buffer כוננן דיסקטים Panasonic כרטיס מסך Palit nVidia GeForce FX5200 128MB TV Out DVI כרטיס רשת מובנה Intel כרטיס קול מובנה SoundMax Digital…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זה מפרט שקיבלתי מחנות מקומית: אשמח לשינויים הארות והערות, וכמובן הצעה למפרט חלופי לחלוטין. לוח אם: תוצרת GYGABYTE יצרנית הלוחות המובילה בעולם דגם: GA-945GCM-S2L 4SATA2+1PATA+FSB1066+ PCIe x 16 +HT+RAID DUAL CHANNEL DDR2-667/533/400+USB2(6) DUAL BIOS + +3PCI + 2PCIE ציפסט: Intel 945GC - אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: CORE 2 DUO מהירות: DUAL CORE - 64BIT 2.2GHZ FSB 800 - 4MB CACHE המעבד מיוצר בטכנולוגיה - SOCKET 775 - אחריות: שלוש שנים זיכרון: תוצרת A-DATA דגם: 2GB PC667 DDR2 זיכרון יציב, מהיר ותומך במהירות החדשה אחריות: שלוש שנים דיסק קשיח: תוצרת WESTERN DIGITAL נפח: SATA 2 500GB מהירות: 7200 RPM 8MB CACHE אחריות: שלוש שנים כרטיס מסך: Geforce 8400…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב מיועד לצרכים כלליים כגון: משחקים, אינטרנט, האזנה ועריכת מוזיקה, OC בעתיד, סרטים וכדומה. אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על המפרט הבא: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Power Color ATI Radeon X800GT PCIe 256MB Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי ספק Teac Floppy Drive 1.44 HEC ACE480 480W 20/24PIN Thermaltake 80M…

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  10. מפרט הראשון הוא מחשב עם ספק כוח מפלצתי, זכרונות סופר מהירים, ואפשרות OC רצינית. מפרט שני דומה, אבל זכרונות איטיים יותר, ספק כוח פחות חזק (אם ארצה בעתיד TITAN וכאלו אולי בעייתי?!), ופחות אפשרויות ל OC וכאלו קיצר תגידו דעתכם יש כ 1000 שקל הבדל בין המפרטים. השאלה האם שווה וכאלו ולגבי הספק כוח - מה הכי בטוח מבחינת future proof?! האם 660W יספיק? או שצריך 860W או שאפילו עדיף עוד 100 שקל ולקבל 1000W פלטיניום סופר איכותי וחזק שיחזיק כל מערך SLI ו OC וכאלו בלי בעיה? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעב…

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by sabosal,

המחשב מתוכנן להחליף מחשב קיים, כך שרוב החלקים כבר קיימים. (מארז, ספק 400W (אם יספיק), מסך CRT איכותי מאוד, וכל השאר) לא יהיה OC בשום שלב. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 GigaByte ATI Radeon 5850 Overclocked 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪749 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1220 MSI H61MU-E35 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.c…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by saarxee,

מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני צריך מפרט למשחקים שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים בשוק, סרטים באיכות מעולה. וכל שימוש אחר.. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אני כן רוצה לעשות OC. יש לי מסך 19" של SONY. אני מטלבת בין שתי סוגים שונים של כרטיסי מסך.. האחד הוא יותר חזק.. ה4870HD גירסאת OC של Club3D, והשני הוא 9800GTX+ XT OC של Twintech. והשאלה שלי היא - האם 4870HD יהיה מבוזבז אם אני יריץ אותו על מסך 19".. ואם זה בכלל מישתלם לי להוציא יותר כסף אליו מבחינת התמורה שלו למסך!. תודה לעוזרים! והנה המפרט שבניתי אם הכרטיס 4870HD. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤632 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3…

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום, אני מחפש לקנות מחשב לישיבה, המחשב אמור לשמש בעיקר לשמירת קבצי mp3 וכן להשמעתם. לכן נדרש הארד דיסק גדול יחסית ( אני מניח שבאזור ה 500gb - ואם אפשר יותר ). ללא ציוד הקפי ( מקלדת וכו' או מסך ). כל הרכיבים ההיקפיים - כ.מסך/קול וכ'ו יכולים להיות מובנים OnBoard . במידה ונדרש, ניתן לחרוג מהתקציב עד +-300 ש"ח. תודה מראש! עדכונים קטנים : נדרש זיכרון RAM של 2-3 ג'יגה ( עדיפות לעבודה ב dual במידה וניתן ). נדרשים הרבה פורטים של - USB ,באיזור ה 8-10 ( ניתן להשלים על מה שניתן עם המארז ע"י כרטיסי PCI ) עדיפות ל 2 הארד דיסקים ( אחד פעיל ואחד לגיבוי ) - שירכיבו סה"כ 500 ג'יגה. אני מעוניין לדעת על המערכת ללא תשלום על הרכבה ( בנייה עצמית ) וכן ללא מערכת הפעלה. תודה רבה רבה לכל מי שיע…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  16. המטרה לקחת כרגע מחשב עם כרטיב מסך בסיסי (מובנה ?) שיתמוך לילד במשחקים אבל עם לוח אם שיתמוך בחיזוק המחשב בעתיד כמו הוספת זכרונות וקניית כרטיס מסך חזק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, GTA האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא טרקטור אבל גם לא משהו שקט מיוחד האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

17. צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  18. שלום לכולם, מה שלומכם היום? אז ככה.. חברתי מעוניינת במחשב.. התקציב עד 1500 ש"ח, כמובן לא כולל מסך או ציוד היקפי... מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, מוסיקה, אופיס)... השאלה העיקרית.. האם בסכום שכזה - עדיף לחפש מחשב מורכב כבר בעיתונים/אינטרנט (דבר שאני די לא אוהב) או להרכיב לבד, בעזרתכם כמובן, מפרט (דבר שאני מאוד מעדיף בכלליות)? המחשב יקנה ככל הנראה מסקיי.פי.סי (קרובים לבית+ניסיון מאוד טוב איתם) אשמח לשמוע מפרטים מומלצים, לפי מה שראיתי בפורום מצאתי את המפרט הזה (שנבנה ע"י hw_joe ) מארז וספק-כוח : CompuCase 6K60 + HEC 300AR-TF 300W - כ-230ש"ח (מארז קטן-מימדים, ונאה) לוח-ראשי : Gigabyte GA-945GCM-S2L 945GC+GMA_950-Based - כ-300ש"ח מעבד-ראשי - אפשרות 1 : Intel Pentium Dual-Cor…

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שלום שלום אז ככה, אני מעוניין במחשב לצורך עבודה עם תוכנות של גרפיקה avid, and the master collection of cs5 מה גם שאני משחק מידי פעם במשחקים בתקציב של כ- 5000 ש"ח החלקים במפרט שאני כבר יודע עליהם זה i7 920 hdd ‏1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI‎ sumbsung מארז כלשהו של antec בסביבות ה- 400 שח ספק כוח של 500 או של אנרמקס או S12II של חברת Seasonic עכשיו לגבי זכרונות אני לא הבנתי מה הכי טוב... ולגבי לוח אם אני בכלל לא יודע מה עדיף יש כל כך הרבה סוגים, בעקרון אבל אני מעדיף של חברת ג'יגה בייט לא הבנתי רק מה עדיף מהסוגים של x58, p55, H55 כרטיס מסך בסביבות 1000 שח לא יודע אם של ati or nvidia תודה

20. שלום, אשמח לייעוץ קניית מחשב מצאתי את המפרט הבא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532&added=1 נקודות חשובות : 1.מחשב נייח נראה לי עדיף אלה אם כן תמליצו אותו מפרט על מחשב נייד . 2.תקציב עד 6000 שקל ללא חריגה 3.רזולוציה 1080 4.אין צורך בציוד היקפי 5.שיהיה שקט 6.אוברקלוק - אשמח לייעוץ מכם אם יש צורך 7.לא חייב מערכת הפעלה 8.רוצה לקנות עד סוף השנה - אפשר מיידי 9.אין העדפה לחנות ספציפית - אבל כן באזור המרכז 10.זכרון החל מ16gb 11. מעבד i7 תודה מראש לעוזרים

21. ^כותרת אומרת הכל

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  22. שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריך את המצלתכם למחשב לעבודה עם תוכנות ומשחקים בסיסיים עד 3200 יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כולל מסך 22 נחמד תודה רבה

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Victoryart,

שלום לכולם(: אם האשכול אינו מתאים לפורום זה אני מבקש מהמנהלים להעביר אותו לפורום הנכון.תודה. לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש,והוא הגיעה עם WIN8. http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19712&txt_search=&buy=&minprice=3062&maxprice=0 אחרי התנסות עם הWIN8 לא ממש אהבתי אותו,ולכן החלטתי לפרמט את המחשב לWIN7,וכאן התחילה הבעיה.. פרמטתי את המחשב והכל בסדר,אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט ,וגם לא עם הקבל. במחשב לא היו שום בעיות מלפני זה,ולכן סביר להניח שזו בעית תוכנה כלשהי. מה אני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים((:

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום אשמח להמלצות לגבי נייד כפי שמצויים בכותרת. אני מתכנן לקנות אותו באילת. אני מעוניין להריץ משחקים דוגמת total war. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים