עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benni.kl,

שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי - אני קיבלתי את הACER ASPIRE ONE מארה"ב במתנה והמטען\שקע כמובן לא מתאין לרשת החשמל שלנו. איפה אפשר להשיג מטען מתאים בארץ? אני בטוח שיש הרבה אנשים שקנו את הACER וגם ASUS בחו"ל בגלל המחיר הזול - אשמח לדעת איך פטרתם את בעית החיבור בתודה מראש בני

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by ageva10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, עריכה גרפית + תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך כונן SSD 256GB ומעלה במידה ומתאפשר בתקציב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין העדפה כלשהי שיהיה בממוצע. 7. האם יש צורך לכלול מערכת …

3. Started by EITANPP0,

מivory עזבו את החברה עזבו הכל. המחשב יריץ לי משחקים חדשים? כמו gta החדש, FIFA, SOCCER ,crysis ועוד? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by shiranb,

היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה. יש לי לפטופ של DELL INSPURON1520, התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7. לפני כמה ימים האייקון של ההתחברות לרשת אלחוטית פשוט הפסיק לעבוד, הוא מראה שהוא מתחבר ומסמן X על התקשורת למרות שבפועל יש לי אינטנרט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? כשאני פותחת את החלון של ההתחברות הוא מראה לי שיש תקשורת לנתב אבל אין תקשורת לרשת. במחשב אחר (שגם מחובר אלחוטית), הכל תקין תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by gab1234,

אהלן לכולם אני חייב לקבל את חוות דעתכם המלומדת לגבי המחשב החדש שלי...אני הולך לקנות אותו ביום רביעי.. ואם יש למישהוא השגות אני אשמח לשמוע אז הנה... כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3000 CPU Box 1,080 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 619 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 545 ש"ח + 71 ש"ח 1 Club3D ATI Radeon 9800Pro 128MB 1,395 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer D…

6. Started by bjuo,

היי,הנני מחפש מפרט של מחשב חזק,ב6,000¤ , המחשב מיועד בעיקר לעריכות סאונד,הקלטות,והשאר.(קיובייס) שהיא תוכנה מאוד כבדה,וצורכת עיבוד מאוד גובהה,והרבה זיכרון. ככה שאני צריך לפחות מעבד כפול ליבה,אך אינני יודע איזה,ו1GB פנימי לפחות,של חברה טובה . המחשב אמור לכלול ציוד היקפי,מסך דק 17 של חברה טובה,מקלדת , עכבר , ורמקולים . מארז לא צריך להגזים,אפילו משהו סטנדרטי יספיק. לגביי כרטיס מסך,לא צריך משהו רוצח,אני לא משחק במשחקים,בכלל בכלל . אבל רצוי שיהיה משהו דיי נורמלי,אך לא מוגזם,שיהייה אולי לעתיד הקרוב אז שוב,מעבד כפול ליבה חייב,זיכרון לפחות 1GB פנימי,ורצוי גם הארדיסק בנפח גדול מחברה טובה,ומארז לא עד כדי כך מוגזם,ספק טוב שיחזיק את המערכת,מסך דק 17 של חברה טובה,זכרונות (512X …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אולי חריגה קטנה 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואדריכלות Autocad+Scatchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, מה שנכון עבור הייעוד של המחשב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  8. בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. שלום לכולם! הכנתי מפרט עבור אחי, אשמח לשמוע את דעתכם עליו. ייעוד המפרט - מעט משחקים, צפייה בוידאו (בהמשך חיבור למסך LCD גדול יותר), והרבה גלישה באינטרנט (אין דרישות חומרה חזקות במיוחד.) הדגש שלי בבניה היה שהמפרט יחזיק מעמד לפחות שלוש שנים עד שיהיה צורך לשדרגו... לא הכנסתי מארז כי יש לי כבר כמה בבית ואני אעדיף להרכיב את המחשב לבד. הנה המפרט: Asus P5Q Turbo Core 2 Quad 9400 Western Digital 500 GB Kingston 2*2GB 1066 HyperX LG DVDRW Gigabyte ATI HD 4670 סה"כ יצא לי כ-3300 ש"ח. אשמח לשמוע הערות והארות ;D שבת שלום, וחג שמח! נדב

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by _xyz,

האם קיים ציפוי נגד השתקפות שאפשר להדביק על מסך מבריק, ושגורם לו לפעול כמו מסך מט? ולהפך?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by galalaiti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר בהתאם למפרט איכותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, לימודים, גלישה באינטרנט, חיבור לטלויזיה וצפיה בתכני FHD, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pro evolution soccer 13/15/16 או fifa 14/15/16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by anton11,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שמתחילה ללמוד השנה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), (קצת) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיף עם מסך מט) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב קצת גבולי (שאיפה לסדר גודל של 2500) תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by motie,

שלום לכולם לאחיין שלי יש בר מצווה, ואנחנו הדודים רוצים לקנות לו מתנה מחשב גיימינג. יש מגוון רחב של אפשרויות מלקנות מחשב מוכן או להרכיב לבד. טענית, אין לנו בעיה להרכיב לבד, אבל אנחנו לא סגורים על מה לשים דגש. תקציב - 5,000 ש"ח גג. אשמח אם מישהו יכול לסייע בהרכבת מחשב לדוגמא שמתאים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by udist,

כאשר אני מסיים עבודה עם הנייד, האם עדיף לכבות אותו או לסגור את המסך ולתת לא לעבור למצב שינה? (hibernate) ובכל מקרה, האם להשאירו מחובר לחשמל או לנתקו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  15. היי יש מבצע בבאג של מחשב נייד מסוג Toshiba Satellite A300-1MO ב4000 ש"ח ב-36 תשלומים. למישהו יש מושג כמה עולה בד"כ כזה מחשב בחנויות שנחשבות זולות (כמו איביורי וכו') הנה הלינק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מעבד- Core 2 Duo E6300 1066 MHz s775 2mb לוח אם- psl-mx s775 conroe ddr2 667 vga של Asus דיסק קשיח- 160 ג'יגה של קינגסטון ddr2 667 כרטיס מסך- Nvidia 7900/7600 gt 256/512mb מארז- gamer 450w 18cm fan 8022 מחיר כולל- 4250 ש"ח * לגביי הכרטיס מסך כמו שראיתם אני לא סגור כ"כ. מה אתם ממליצים מבין השניים?.. * לגביי הלוח אם המליצו לי לקחת של אינטל מקורי. האם זה משמעותי? אשמח לקבל את חוות דעתם.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  17. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? 15.6 העדפה למאט , לא קריטי * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיפות לאחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ASUS תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. סיימתי לחכות למחשב אני מזמין מחר אחרי שבועות של שיטוט בפורום גיבשתי דעה סופית.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 560 560 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 580 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שנאלצתי להרכיב מחשב על כן אבקש את עזרת המבינים והמעודכנים בדבר. הדרישות שלי הינם עיבוד צילומים ותמונות (קבצי RAW) באמצעות תוכנת לייטרום או מקסימום פוטושופ. המחשב נועד לעיבוד התמונות כתחביב ולא עיבוד מקצועי . בניתי מפרט מסוים עד למיטב הבנתי והייתי שמח לקבל הערות והארות בנושא המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/7crvz6u1 תודה לעוזרים אוהד 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית של תמונות - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במפרט הזה רק חשוב לי מאוד שהחברות יהיו טובות ומוכרות!, מישהו יכול להביא לי הצעת מחיר או משהו? אני רוצה מחשה נייד עם: קורא טביעת אצבע מובנה שלט רחוק מצלמה מובנית מיקרופון מובנה צורב DVD מסך 16"-14" זכרון דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך : GF 8500 GT 512MB מערכת הפעלה: XP HOME EDITION ראם: 2GB/3GB קורא כרטיסי זכרון מובנה כרטיס רשת מובנה בלוטוס מובנה מעבד אני רוצה בבקשה שישתווה ל Intel 8400 3GH... כי אני יודע שבמחשבים נייידים זה שונה. מישהו? =]

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Hack4ev3r,

שלום לכולם, עוד שבוע בערך חבר שלי חוזר לארץ והוא רוצה לקנות מחשב בסביבות ה 2000 שקל(כולל מסך) המחשב לא צריך להיות "סוס עבודה" או "אוברקלוקר מעולה" המחשב צריך להיות מסוגל להריץ Grand theft auto San Andreas ברמה סבירה (800x600x32) תודה מראש, טומי.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום רב, להלן העדפותיי: 1. מה התקציב? מזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך ב- DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב, קירור חשוב. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין צורך בהתאמת צבעים, אך יש דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה במעבדה תעזו…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.