ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
האם קיים בכלל מחשב שיכו ללהריץ משחקים חדשים חלק? כגון CRYSIS וכו.... אני מעוניין לרכוש אחד... אם יש בבקשה קישור תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ הדגש שלו צריך להיות באמת אולטראבוק כמה שיותר קל יותר טוב לבנתיים ממה שראיתי ואני על סף קניה של macbook Air הוא ממש קל הגרסה של 13 אינץ הבעיה היחידה אני צריך אותו בעיקר לצורכי משרד ובעיקר שיהיה נוח לתזוזה כך שהוא יהיה איתי רוב הזמן הבעיה שלי עם אפל היא התוכנה שצריך ללמוד מחדש ולחפש תוכנות תואמות שאלתי היא ממש פשוטה האם יש מתחרה לאולטראבוק של אפל שעובד על WINDOWS בדגש במיוחד בקלות שלו, משקל נמוך. שקלתי את הטבלט של ASUS אבל כרגע אני זקוק למערכת הפעלה מלאה כלומר WINDOWS או IOS תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא הכי בקיא בהיצע שיש היום ללפטופים אבל אני יודע שזה לא הכי ריאלסטי, אבל האם קיים סוג של נייד שיכול לספק שימושים כלליים כמו אינטרנט+אופיס וגם סיכוי שיפעיל משחקים כמו פיפא וכו'? או משהו שקרוב לזה?(גם עם זה לא ברזולוזציה ובפרטים הכי גבוהים) תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן! לפני שלוש שנים לערך, בעזרת הפורום כמובן, קניתי את המחשב הנייח שלי, שמשמש אותי עד היום בנאמנות! אך, עברו השנים והעסק מתחיל טיפה לקרטע, ורציתי לשאול ולהתייעץ האם קיים פונטיציאל לשדרוג המחשב הנוכחי, או שעדיף לשמור את הכסף? אנסה לענות על השאלות הרלוונטיות מהפורמט המומלץ: מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג בנוני ועבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שואף להריץ את הGTA החדש,COD החדש,NBA2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת האם קיימים הבדלים נוספים בין הדגמים הבאים, מלבד SSD: http://ksp.co.il/?list_compare=.27121..27753. במידה ולא קיימים הבדלים נוספים, אני פשוט אוסיף SSD בעצמי. משתלם יותר, לא כן? במידה וכן - אשמח לקבל המלצות מהיכן לרכוש SSD בנפח של 512 GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד dell Inspiron 5570, שיש לו אומנם חיבור usb-c אבל אני לא בטוח שהוא thunderbolt3. מצאתי כרטיסי מסך חיצוניים שתומכים בthunderbolt3 אבל לא ראיתי כרטיס מסך חיצוני שרשום שיכול להתחבר דרך usb-3. האם החיבור usb-c שלו תומך thunderbolt3 והאם אתם מכירים כרטיסי מסך חיצוניים שלא מחייבים port thunderbolt3? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברים. עשו לי מפרט בפלונטר עם קייס פתוח, אבל אני לא אוהב קייסים עם חלונות ויותר מדי RGB. מעדיף מארז סגור. עד כמה זה יכול להשפיע על חיי הרכיבים בפנים אם אשתמש בקייס סגור כמו זה (קישור ראשון למפרט, קישור שני לקייס שאני רוצה להחליף במקום) תודה רבה מכל מי שיעזור! https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=276294&fbclid=IwAR151wkPQnzJnampVzRr9B46qusLWdqORfJBYfQwXbayKdiuUbqrmWSF96g https://www.antec.com/product/case/p110s
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי אמר לי שזה המקום עם האנשים שמבינים הכי הרבה במחשבים אני באתי לבקש טובה להגיד לי מה חסר לי במארז והאים הוא בסדר.. -------אני רוצה להרקיב QUWAD זה בסדר? מה חסר========= הוצאה כספית לא עיניינית בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים וכונן CD יש והשימוש במחשב הוא למשחקי רשת ואינטרנט ודברי פנאי כאלה כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI לוח אמ שתומך בQWAD מבית היוצר של INTAL Intel BLKDP965LTCK Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair יקר אבל אדיר 2 כאלה צר…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12652 כעת אני רוצה לשדרג את ההארדיסק לSSD ולהוסיף עוד 4GB זיכרון... אם אני אקנה אם הרכיבים ויריכב אותם בעצמי אני אאבד את האחריות? תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים יותר, אבל אם יש כזה - אודה על העברת השאלה אליו. כיום יש לי E8400, עם Win7-32, זכרון 4 ג'יגה (בעצם 3.5 כמובן), כ. מסך 4890. מאז השדרוג האחרון של BF3, אני מצליח לשחק רק בהגדרות LOW, אחרת הוא מתרסק. תופעה זו מתרחשת רק במולטי פלייר. אין בעיה לשחק קו-אופ על ההגדרות האוטומטיות שהמשחק בחר (חלקן MEDIUM חלקן HIGH). השאלה היא - האם שדרוג כ.מסך נניח ל- 6870 (תקציב סביב 1K) אמור לפתור זאת, או שלהערכתכם אני חייב להחליף כבר ל- i5 ואת כל המערכת? כאמור, זו שאלה על ביצועי המחשב במשחק, אבל עוסקת בשדרוגו - אודה על תשובה או הפניה לפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ילד בן 11 משחק בעיקר פורטנייט. כיום המחשב שלו I5-9400F + 16GB RAM + GTX 1060 6GBVRAM + NVME 256GB. יש אפשרות לקנות מחשב משומש בכ 1600 ש"ח. שבנוי טוב I7-8700K + 32 GB RAM + GTX 1070TI 8GB VRAM. + SSD 500GB האם זה שדרוג משתלם'/כדאי? בהתחשב שאת המחשב הישן נמכור ( לא יודע בכמה עדיין) תודה!
-
-
- 3 תגובות
- 374 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הצעה ממכירה פומבית לרכוש את המחשה הנייד. הוא נחשב טוב? תודה לעוזרים מפרט טכני: מעבד: Processor Intel® Centrino Mobile Technology, Intel® Pentium® M Processor 740 Enhanced Intel® SpeedStep® technology, 1.73GHz, Level 2 cache 2MB, 533MHz Bus speed מסך: Display 15.4" WXGA High Definition Widescreen Resolution: 1280x800 דיסק קשיח : 80GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm זכרון: 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB) Supports up to 2GB DDR memory כונן אופטי: DVD Writer dual format (+/-R +/-RW) with Double Layer support כרטיס גרפי: Video Intel Graphics Media Accelerator 900 Up to 128MB shared video memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: Communication High …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551399_ecs אין לי שימושים מיוחדים.אני צריך רק לדעת אם המחשב הזה משתלם
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
והאם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לגבי המחשב הנ״ל ואשמח לדעת האם מחשב זה באמת שווה את הצעת המחיר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה HP דגם ZE5600 סלרון 2800MHZ 192DDR RAM כרטיס מסך שך ATI 64 מגה צורב\DVD 15TFT 30GB מטען+סוללה האם זההה שוהההה?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ולמשחקים כבדים רק אני לא בטוח לגבי המעבד ולוח שלבד זה יגיע ל3000 מעבד 1500 וגם הלוח של ASUS 1500 או שווה לחכות ללוח פשוט יותר של ASUS וגם למעבד כי מה שיש כרגע זה לשוק הממש גבוה כמו כן המעבד (ואני לא יודע אם זה מה שאני ממש צריך ) בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את הלוח של INTEL
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS A8V-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 1.אני משיג אותו בכ 500 ש"ח האם שווה לקנות אותו או שעדיף משהו אחר ולמה ? 2. מה המעבד המקסימלי שהוא תומך והאם הוא תומך גם ב DUAL CORE 3.האם הכרטיס מסך שלו יותר חזק מ FX-5200? כיום יש לי XP -2400 שעובד אחלה אבל הוא כבר 4.5 שנים אצלי והגיע הזמן להחליף חשבתי לקנות בהתחלה XP3000 ובעוד שנתיים נאמר להחליף למעבד כפול ליבה חזק אני כבר לא משתמש במשחקים אבל אני משתמש ב תוכנת PINNACLE V9 לא מעוניין לקנות אינטל ואל תנסו לשכנע אותי
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מצ"ב מפרט טכני של תחנת עבודה שראתי באינטרנט כמוצר יד שניה אני מתעניין בה מכיוון שראתי שכוללת WIN XP שרק עלותה 600-650 ש"ח ז"א מחשב פנטיום 4 בעלות של 450 ש"ח המחשב מיועד לשימוש עיסקי בלבד לישומי אופיס + אקסס + דוא"ל + תוכנת ניהול SAP וכולל דיסק חדש, כל השאר משומש :s05: תודה HP/Compaq D530 Pentium 4 2.6 GHz SFF General Features Small form factor Intel P4 2.6Ghz RAM 512MB - NEW IDE 7200 Samsung 160GB*** DVD drive *** 1.44MB floppy drive Integrated video Integrated audio Integrated Ethernet Windows® XP-PRO HEBREW ENABLE *** Motherboard Features One (1) AGP slot Two (2) PCI slots on a risercard Four (4) DIMM sockets I/O Ports Two (2) PS/2 ports One (1) 15-pin VGA connect…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970 שכבר לא סוחב, בשבועות האחרונות אני מרגיש יותר ויותר נפילות FPS במשחקים, העומס עליו כל כך קשה שבעת הרצת משחק שום דבר מעבר לא זז. ניסיתי לעשות לו OC בקטנה, אבל זה לא עזר יותר מדי, הוא סתם התחמם. השאלה שלי היא, - האם כדאי להמתין לדור החדש של NVIDIA\RADEON שיצא בקרוב, או להחליף לכרטיס חזק יותר כבר עכשיו? אני נוטה לרכוש את RX 5700 XT ומכוון לתמיכה ב2K. אשמח לדעות!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחזיק כבר למעלה מ4-5 שנים מחשב שנראה שדיי עשה כבר את שלו היום, ולא ניתן לשדרג אותו. לכן הגעתי להחלטה דיי מהירה(אבל לא פזיזה) להתחדש במחשב עד סכום של 6K ללא מסך עבור משחקים. השאלה האם יש טכנולוגיות עיבוד וגרפיקה חדשות באופק של הזמן הקרוב ועדיף לחכות...אני מבין שדור הקונסולות החדש לא רחוק כל כך.. וכשזה ייקרה יצרניות החומרה ימהרו להתעלות על הטכנולוגיה הנוכחית. הייתי גם שמח אם מישהו מבין עד כמה כדאי או שווה ה680GTX בלי קשר לשאלה הקודמת. תודה רבה לכל לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-